Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5520 zu 5534 von 5534
Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
Datum 12-05-2016 um 16:21:03

Alleenstaande vaders gezocht

Voor een artikel over vaderschap in een groot maandblad ben ik op zoek naar vaders die hun nu volwassen dochters grotendeels alleen hebben opgevoed. Het wordt een dubbelinterview met een mooie foto. Voldoe jij aan de beschrijving of ken je iemand? Laat het me weten: mishamelita@gmail.com . Alvast bedankt!

Name maakt niet uit
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 10-05-2016 um 12:27:09

bron

www.telegraaf.nl/binnenland/25759938/__Ruzie_kost_alimentatie__.html

Name maakt niet uit
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 10-05-2016 um 12:25:33

Dreigende en liegende ex kan fluiten naar partnerbijdrage

Ruzie kost alimentatie

Vandaag, 05:30 Saskia Belleman

Den Haag - Mensen die scheiden van hun partner kunnen beter niet te veel met modder gooien naar hun ex. Dat kan ze namelijk hun partneralimentatie kosten.


Dat blijkt uit een uitspraak van het gerechtshof Den Haag, waarin duidelijke grenzen worden gesteld aan wat ex-partners elkaar mogen aandoen. Het hof bepaalde dat een man zijn ex-vrouw niet langer een onderhoudsbijdrage hoeft te betalen, omdat zij het recht daarop met haar „malicieus gedrag” verspeelde.


De vrouw maakte onder meer haar kinderen wijs dat ze door hun vader werden mishandeld en liet ze daarvan aangifte doen, en ze bedreigde haar ex twee keer met een mes.

De uitspraak is uitzonderlijk, omdat er volgens de wet een verplichting is om alimentatie te betalen

Name Klaas
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
Datum 07-05-2016 um 18:41:26

James, je ex heeft waarschijnlijk een narcistische persoonlijkheids-stoornis, al dan niet in combinatie met borderline.
Dergelijke mensen weten instanties, enz. zonder moeite te manipuleren door alles te verdraaien.
Indien aan het licht zou komen, dat haar psychische toestand schadelijk zou zijn voor het kind, is zij de klos.
Vraag vertrouwelijk gesprek aan met: veilig thuis (voorheen AMK) en tracht voor elkaar te krijgen dat kind gehoord word door vertrouwensarts.
sterkte.

Name James
Stadt Leidschendam
Geschlecht Mann
Datum 05-05-2016 um 13:38:41

Beste mensen, een vraagje. Ik zit binnen de drangmaatregelen op de training Ouderschap Blijft. In de gesprekken blijft mijn ex de situaties en de voortgang traineren en komt stelselmatig terug op afspraken die wij op een bepaald moment hebben gemaakt. Zo komt ze direct daarna weer met uitzonderingen op de afspraken in haar voordeel waarbij ze ook duidelijk stelt dat ze dat wil om te vergelden wat zij als nadeel voor zichzelf ervaart in het verleden. Nu heb ik gevraagd dat zij zelf het zorgplan in concept opstelt en dat ze het aan mij voorlegt om te tekenen. De mediator staat er echter op dat ik de confrontaties met haar doorsta en geeft steeds dreigend aan dat zij daar consequenties aan zal verbinden. Mijn dochter zelf zegt het goed te vinden als we op afstand vanuit onze eigen ruimte met elkaar communiceren, maar zij is pas 10 en mag nog niet gehoord worden. Kan de overheid zover gaan mij van mijn kind te scheiden omdat ik ervoor kies niet voortdurend met de moeder te praten.

Name EDA
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 22-03-2016 um 00:30:34

Heb je een geboortebewijs, dan is je kind een slaaf. Waar het WERKELIJK om gaat is dat WIJ gemanipuleerd worden door de regering, ten faveure van de banken --> youtu.be z-WwBmYVgk?t=31m27s

Name kindbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 12-03-2016 um 00:39:16

Sorry M moet H zijn

Name kindbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 12-03-2016 um 00:38:13

hartverscheurend M, je kan proberen bij je gemeente als het goed is zitten daar mensen van de jeugdbescherming, leg de situatie uit dat de kinderen die bij jou zijn, jouw andere kinderen missen en natuurlijk ook jij als vader. Kinderen mogen niet de dupe worden. Niet ingaan op chantage praktijken en zeker niet contant betalen want als jij niet kan aantonen dat je hebt betaald dan kan zij het LBIO inschakelen omdat jij je betalingsverplichting niet hebt voldaan volgens de beschikking

Name H
Stadt Krimpenerwaard
Geschlecht Mann
Datum 08-03-2016 um 11:01:41

Ik en mijn ex zijn ca 2jaar uit elkaar , zij heeft alle contact tussen mij en mijn zoon en dochter (4 en 1 jaar ) verboden , ook voor mijn kinderen uit een eerdere relatie , hartverscheurend om te zien hoe een jongen van 12 contact probeert te krijgen met zijn broertje en zusje en er nergens op gereageerd word , zij heeft de achternamen verandert in haar eigen achternaam , uit bedreigingen naar mijn eerdere kinderen en mijn moeder , wil de alimentatie alleen zo contant hebben want ze heeft een uitkering , kan dit nu allemaal gewoon in nederland ? hoe meer informatie of berichten ik lees hoe verdrietiger ik word want het is in nederland blijkbaar gewoon niet goed geregeld. Uit liefde voor mijn kinderen drijf ik het niet op de spits maar mijn hart bloed. Ik bezoek ouderavonden van school , zou zo graag met hem naar de voetbal willen maar als ik mijn gezicht maar laat zien word het een rel en daar zijn de kinderen de dupe van.
Waar kan ik terecht en wat is er tegen te doen ?

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 29-02-2016 um 19:38:36

Dit is mijn laatste bericht op deze site.
Na al mijn ervaringen met de Rechtspraak kan ik maar 1 ding vaststellen.
Als vader/moeder verlies jij je kind maar ook als Oma en Opa verlies je een kleinkind.
Het heeft in Nederland geen enkele zin om maar iets voor elkaar te krijgen via een rechter. Een bloedband word teniet gedaan en dat word allemaal gedoogd.
Nederland kan een voorbeeld nemen aan andere landen die het wel beter hebben geregeld. Landen die gezien worden als onderontwikkeld.
Bij deze vertel ik u dat Nederland bestaat uit een Suske en Wiske cultuur die niets te maken heeft met een ontwikkeld land.
Diegene die het kind heeft regeert.

Name henrik
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 06-02-2016 um 17:18:07

Emmetje.
waren er maar meer van deze vrouwen helaas de werkelijkheid is anders.
de toga mutsen moeten ook gas en licht betalen en als de gesubsidieerde rechts bijstand gekort wordt zie ze dan eens huilen.
vandaar dat het vaak zo gaat er is er niet bij die zegt nee mevr uw ex heeft ook rechten nee nee want dan is het zo geregeld en wordt het inkomsten minder.
Weet er helaas alles van.
lang leve de politiek en de advocatuur in Nederland,

Name Piet Oorbeek
Stadt alphen aan den rijn
Geschlecht Mann
Datum 19-01-2016 um 16:55:41

Boudewijn dankjewel voor de tips
zal er zeker gebruik van maken hoor
heb maandag een afspraak met advocaat

Name Boudewijn
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
Datum 17-01-2016 um 17:04:15

Piet: laat je niet intimideren/afpersen door dreigbrief van advocaat van je ex.
Maak een afspraak bij het juridisch loket, en een tip: informeer bij een advocaat in familierecht, vaak is het eerste uur gratis.
Trouwens, je moet je pas zorgen maken indien je een dagvaarding van een rechtbank krijgt in je bus.
Indien de advocaat van je ex te ver gaat met intimideren (jou manipuleren met je kind al inzet, en grof schandaal), laat dan in nette korte brief weten, dat je in overweging neemt aangifte te down, met name bij de deken der advocaten.
Alimentatie bepaald men naar gelang inkomen, of je nu in een hondenhok woont of een villa.
Alimentatie is GEEN kijkgeld, laat je niet wijsmaken door die advocaat, dat jij bij betalingen je kinds weer zou kunnen zien, dat is bij een treiterex vaak een vorm van afperden en een grove leugen!
sterkte kerel.

Name Piet Oorbeek
Stadt alphen aan den rijn
Geschlecht Mann
Datum 16-01-2016 um 17:56:00

Kreeg van de advocaat van ex het verzoek om levensonderhoud voor mijn dochtertje te betalen 250 euro per maand
echter ik zit aantoonbaar in financiele zorgen en ben bij de schuldsanering aangesloten
krijg elke maand 200 om van te leven en te kleden
hoe wordt het eigelijk berekend?

Name dirkjan
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 14-01-2016 um 15:09:28

Heren vaders wanneer je de kids niet mee krijgt van de ex vrouw blijf dan vooral aangifte doen twgen haar je wordt uiteindelijk in je gelijk gesteld door politierechter...morgen eindelijk strafzaak in deze tegen mijn exvrouw omdat ik in 2014 mijn dochters 4 maand niet e zien en horen kreeg van haar..nu een jaar later hangt er haar 3 maand cel boven de hoofd en of taakstraf...ondanks de vele waarschuwingen die ze heeft gehad heeft ze toen niet geluisterd heeft mij twee rechtzaken en een mishandeling door ex haar nieuwe partner gekost maar doe alles voor mijn dochters en morgen zal het recht zegevieren...vaders geef nooit op!!!!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende