Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5515 zu 5529 von 5529
Name EDA
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 22-03-2016 um 00:30:34

Heb je een geboortebewijs, dan is je kind een slaaf. Waar het WERKELIJK om gaat is dat WIJ gemanipuleerd worden door de regering, ten faveure van de banken --> youtu.be z-WwBmYVgk?t=31m27s

Name kindbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 12-03-2016 um 00:39:16

Sorry M moet H zijn

Name kindbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 12-03-2016 um 00:38:13

hartverscheurend M, je kan proberen bij je gemeente als het goed is zitten daar mensen van de jeugdbescherming, leg de situatie uit dat de kinderen die bij jou zijn, jouw andere kinderen missen en natuurlijk ook jij als vader. Kinderen mogen niet de dupe worden. Niet ingaan op chantage praktijken en zeker niet contant betalen want als jij niet kan aantonen dat je hebt betaald dan kan zij het LBIO inschakelen omdat jij je betalingsverplichting niet hebt voldaan volgens de beschikking

Name H
Stadt Krimpenerwaard
Geschlecht Mann
Datum 08-03-2016 um 11:01:41

Ik en mijn ex zijn ca 2jaar uit elkaar , zij heeft alle contact tussen mij en mijn zoon en dochter (4 en 1 jaar ) verboden , ook voor mijn kinderen uit een eerdere relatie , hartverscheurend om te zien hoe een jongen van 12 contact probeert te krijgen met zijn broertje en zusje en er nergens op gereageerd word , zij heeft de achternamen verandert in haar eigen achternaam , uit bedreigingen naar mijn eerdere kinderen en mijn moeder , wil de alimentatie alleen zo contant hebben want ze heeft een uitkering , kan dit nu allemaal gewoon in nederland ? hoe meer informatie of berichten ik lees hoe verdrietiger ik word want het is in nederland blijkbaar gewoon niet goed geregeld. Uit liefde voor mijn kinderen drijf ik het niet op de spits maar mijn hart bloed. Ik bezoek ouderavonden van school , zou zo graag met hem naar de voetbal willen maar als ik mijn gezicht maar laat zien word het een rel en daar zijn de kinderen de dupe van.
Waar kan ik terecht en wat is er tegen te doen ?

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 29-02-2016 um 19:38:36

Dit is mijn laatste bericht op deze site.
Na al mijn ervaringen met de Rechtspraak kan ik maar 1 ding vaststellen.
Als vader/moeder verlies jij je kind maar ook als Oma en Opa verlies je een kleinkind.
Het heeft in Nederland geen enkele zin om maar iets voor elkaar te krijgen via een rechter. Een bloedband word teniet gedaan en dat word allemaal gedoogd.
Nederland kan een voorbeeld nemen aan andere landen die het wel beter hebben geregeld. Landen die gezien worden als onderontwikkeld.
Bij deze vertel ik u dat Nederland bestaat uit een Suske en Wiske cultuur die niets te maken heeft met een ontwikkeld land.
Diegene die het kind heeft regeert.

Name henrik
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 06-02-2016 um 17:18:07

Emmetje.
waren er maar meer van deze vrouwen helaas de werkelijkheid is anders.
de toga mutsen moeten ook gas en licht betalen en als de gesubsidieerde rechts bijstand gekort wordt zie ze dan eens huilen.
vandaar dat het vaak zo gaat er is er niet bij die zegt nee mevr uw ex heeft ook rechten nee nee want dan is het zo geregeld en wordt het inkomsten minder.
Weet er helaas alles van.
lang leve de politiek en de advocatuur in Nederland,

Name Piet Oorbeek
Stadt alphen aan den rijn
Geschlecht Mann
Datum 19-01-2016 um 16:55:41

Boudewijn dankjewel voor de tips
zal er zeker gebruik van maken hoor
heb maandag een afspraak met advocaat

Name Boudewijn
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
Datum 17-01-2016 um 17:04:15

Piet: laat je niet intimideren/afpersen door dreigbrief van advocaat van je ex.
Maak een afspraak bij het juridisch loket, en een tip: informeer bij een advocaat in familierecht, vaak is het eerste uur gratis.
Trouwens, je moet je pas zorgen maken indien je een dagvaarding van een rechtbank krijgt in je bus.
Indien de advocaat van je ex te ver gaat met intimideren (jou manipuleren met je kind al inzet, en grof schandaal), laat dan in nette korte brief weten, dat je in overweging neemt aangifte te down, met name bij de deken der advocaten.
Alimentatie bepaald men naar gelang inkomen, of je nu in een hondenhok woont of een villa.
Alimentatie is GEEN kijkgeld, laat je niet wijsmaken door die advocaat, dat jij bij betalingen je kinds weer zou kunnen zien, dat is bij een treiterex vaak een vorm van afperden en een grove leugen!
sterkte kerel.

Name Piet Oorbeek
Stadt alphen aan den rijn
Geschlecht Mann
Datum 16-01-2016 um 17:56:00

Kreeg van de advocaat van ex het verzoek om levensonderhoud voor mijn dochtertje te betalen 250 euro per maand
echter ik zit aantoonbaar in financiele zorgen en ben bij de schuldsanering aangesloten
krijg elke maand 200 om van te leven en te kleden
hoe wordt het eigelijk berekend?

Name dirkjan
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 14-01-2016 um 15:09:28

Heren vaders wanneer je de kids niet mee krijgt van de ex vrouw blijf dan vooral aangifte doen twgen haar je wordt uiteindelijk in je gelijk gesteld door politierechter...morgen eindelijk strafzaak in deze tegen mijn exvrouw omdat ik in 2014 mijn dochters 4 maand niet e zien en horen kreeg van haar..nu een jaar later hangt er haar 3 maand cel boven de hoofd en of taakstraf...ondanks de vele waarschuwingen die ze heeft gehad heeft ze toen niet geluisterd heeft mij twee rechtzaken en een mishandeling door ex haar nieuwe partner gekost maar doe alles voor mijn dochters en morgen zal het recht zegevieren...vaders geef nooit op!!!!

Name Erik
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
Datum 09-01-2016 um 17:27:58

Mijn dochter mag wel zowat elke dag bij opa en oma zijn, maar niet bij papa. Als ik dit kan bewijzen kan ik er dan iets mee/?? Hoelang blijven wij vaders nog stil zitten en alles pikken? van moeders, opa's en oma's

Name emmetje
Stadt Nederland
Geschlecht Frau
Datum 06-01-2016 um 22:48:36

Ik ben een gescheiden vrouw met 2 dochters van 11 en 15. Ik zou graag willen dat mijn ex-man een vaderrol zou blijven innemen voor onze dochters. Hij heeft eenzijdig alle omgang verbroken en belt eens in de paar maanden. Hartverscheurend voor 2 kinderen. Des te meer wil ik de mannen die actief zijn op deze site een compliment geven voor hun toewijding aan en liefde voor hun kinderen.

Never give up.

Name rudolf
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 28-12-2015 um 11:07:08

Beste mensen, wie heeft er ervaring mee dat een baby een eigen advocaat heeft toegewezen gekregen.

Name Ronald Schenk
Stadt Nootdorp
Geschlecht Mann
Datum 22-12-2015 um 16:37:33

Na mijn scheiding ben ik rechten gaan studeren. Familierecht / alimentatie / omgang met kinderen heeft mijn aandacht en recentelijk heb ik het boek laten verschijnen: "Is partneralimentatie nog wel van deze tijd?"ISBN 978-90-73796-32-4. Uiteraard een exemplaar aan de stichting beschikbaar gesteld.

Name ookpa
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 22-12-2015 um 10:41:58

Ja, die uitspraken zijn rechtsgeldig. Als je pech hebt betekend zo'n uitspraak helemaal niets voor jou omdat er voor jou niks geborgd is en je alleen maar weer terug kan/moet als ze de boel frustreert. Ik betaal ieder maand alimentatie, staat helemaal los van je kind wel of niet zien. Het is geen kijkgeld zeggen ze dan.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende