Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5421 zu 5440 von 5440
Name Roy bruin
Stadt Almere
Datum 22-02-2018 19:12:06

27-12-2017 is mijn prachtige dochtertje geboren.
Echter kreeg moeder kronkel in haar kop en verzon leugens.
Veilig thuis werd ingeschakeld en pas na drie weken namen zei contact met me op.
Zijn nu bijna twee maanden verder en heb me meisje maar 1 keer een half uur gezien.
Hoe krom is dit .

Name Willem
Datum 03-02-2018 14:43:35

En wat als de kinderen zelf aan hebben gegeven niet meer naar hun moeder te willen en de moeder daar de vader de schuld van geeft? Terwijl de vader alleen maar voor zijn kinderen opkomt. Wie wordt er dan geloofd? Kinderen zijn heel duidelijk en moeder accepteerd dat niet verschuilt zich achter ouderafstoting enzo...

Name Pieter Schillemans
Datum 23-10-2017 23:12:34

Door de rechter voorlopige omgangsregeling met mijn kleine meid uitgesproken alleen mijn ex-parner houd ondanks de uitspraak de kleine bij mij weg. Aangifte gedaan voor ontrekking aan het ouderlijk gezag, nu is het zelfs zo erg dat zij met de politie contact heeft op genomen met veilig thuis en door deze organisaties besloten is dat er maar tot eind oktober zowiezo geen omgang plaats mag vinden. 2nov opnieuw een zitting voor de voorlopige omgangsregeling. En hoop dat ik na de uitspraak eindelijk die kleine weer kan en mag zien na dan 13 weken geen contact.

Name Ash
Datum 28-07-2017 20:15:41

Ik pas een zitting gehad, met mijn tintelen bewijsstukken van vals beschuldigingen, maar Mw de rechter had geen moeite gedaan om een bladzijde te lezen, geen enkele vraag aan mij ex waarom zon beschuldigingen of leugens, nee , absoluut niet, niks, zij vroeg mij waarom ik me niet aan dr ouderschap afdprajdn houd?
Ik kwam dan pad achter dat niemand ge´nterneerd is in de waarheid, zij moet gelijk krijgen, de vader kan heel veel bewijzen verzamelen, maar interneerde niemand in de waarheid. De moeder moet hoe dan ook gelijk krijgen. Mijn mindel vinger voor de rechtsysteem en zon rechter in Nederland, democraat land en welvaart land. Lang leven de derde wereld landen die niet democraat zijn en hun rechtsysteem is vele malen beter is dan Nederlandse rechtsysteem voor de scheiding.

Name Ash
Datum 28-07-2017 19:58:24

Ik heb pas de uitzending op de TV gezien, echt schande voor de Nederlandse rechtsysteem. Een Europese land die beweert democraat en mensen rechten respecteert en accepteerd en grote mond heeft voor derde wereld landen die niet democratisch rechtssysteem hebben, gaat zelf zo ondemocratisch en bewust fout bezig. Ik schame dood voor zon rechtsysteem en zon rechters en hulpverleners. Ze zien dat de moeder fout is en valse beschuldigingen op mijn adres doet en mijn kinderen misbruikt om haar zin te krijgen en ik bewijs dat zij loog, maar niemand zegt iets tegen haar, tot nu toe geen een keer is zij op haar vinger getikt om te stoppen met haar valse beschuldigingen en leugens. In mijn ogen betekent een groene licht voor haar om door te gaan met wat zij bezig is. Ik schame dood voor rechtsysteem in Nederland. Ik weet nu waarom dommige geschride vaders zelf en hun kinderen dood maken. Iedereen weet dat iets moet gebeuren maar niemand doe hierover iets. Nederlandse rechtsysteem is
Corrupt.

Name Moeder
Datum 27-07-2017 06:49:31

Hoop dat naast alle verdriet en woede richting vrouwen , men objectief blijft kijken. Of het nu de moeder of de vader is die zich niet aan de afspraken houdt.Het doet mij oprecht verdriet om te zien hoe vaders hier oprecht vechten voor hun kinderen en ik met een ex te maken heb die zijn gezag misbruikt en meelift op jullie verhalen en verdriet. Vergeet niet dat die vaders er helaas ook zijn en sta dan ook stil bij wat voor consequenties dit uiteindelijk voor kinderen ook heeft. Om erachter te komen dat papa niet voor jou vecht. Net wat iemand eerder schreef blijf de vader die je wil zijn, schrijf brieven, open een rekening als de tijd er is die komt gaat je kind naar de waarheid opzoek en dan is het enige wat ze zien dat je ze nooit bent vergeten. Wees actief in het willen weten wat je kind doet, hoe het gaat , maar geef nooit op. Papa' s zijn net zo belangrijk als Mama's. Hou altijd in gedachten ook als je boos bent , je kind verdient de liefde en aandacht van beide ouders.

Name Moeder
Datum 27-07-2017 06:36:30

Ik lees heel veel over moeders die zich heelas niet aan de afspraak houden. Echter zijn er ook vaders die meeliften op jullie verdriet. Ik spreek uit ervaring, ik kom rechters tegen die niet eens meer naar mij luisteren want ik ben moeder en hou waarschijnlijk mijn kind bewust weg. Enige wat ik al jaren vraag is waar ons kind slaapt hij weigert tot de dag van vandaag en schildert mij af als een moeder die zijn kind bewust weghoudt. Voor de duidelijkheid had deze relatie beŰindigd al voor ik wist dat ik zwanger was en toch heb ik haar bewust ondanks waarschuwingen laten erkennen want het is tenslotte haar vader en heeft recht op haar vader. Enige wat ik vraag is waar slaapt ons kind, kom je afspraken na en geniet van het feit dat je vader bent van een prachtig mensje. Ik denk dat het echt wordt onderschat hoeveel vaders er misbruik maken van jullie platform.Met dat gezegd hebben alle kinderen recht op hun vader en moeder en hebben beide ouders het recht om te weten waar hun kind slaapt

Name Kempers
Datum 26-07-2017 13:29:42

Dag allen,

Heeft iemand een idee hoe lang het duurt als er een onderzoek is ingesteld voordat deze na de zitting wordt uitgevoerd?

Helaas kom ik er nu achter hoe traag en amateuristisch het rechtssysteem werkt in Nederland.

Name St. Dwaze Vaders
Datum 05-07-2017 13:14:56

RTV Oost onderzoek: hoe falende instanties en onmacht, gescheiden vaders tot wanhoop drijven
Moeders die zich niet aan omgangsregelingen houden bij een echtscheiding, vaders onterecht beschuldigen en er alles aan doen om te voorkomen dat de kinderen hun vader nog zien. Het komt vaker voor dan gedacht en meestal trekken de vaders aan het kortste eind. Uit onderzoek van RTV Oost blijkt dat het weinig consequenties heeft als blijkt dat de moeder zich niet aan de omgangsregels houdt. Zij worden in ons huidige rechtssysteem meer beschermd dan vaders.
Instanties kiezen al snel de zijde van de moeder en vader staat machteloos aan de kant. Aan waarheidsvinding wordt nauwelijks gedaan, waardoor beschuldigingen aan het adres van vader wel in dossiers komen, maar vaak niet op waarheid worden onderzocht. Daardoor staan vaders in juridische procedures al snel op achterstand. De reportageserie over de dwaze vaders zie je woensdag 5 juli, donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli TVB Oost om 17.00 uur.

Name Een tevreden mama
Datum 25-04-2017 18:08:34

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om Mr. Sardjoe uit Den Haag te bedanken voor alle hulp en adviezen. Ik ging goed voorbereid de procedure/rechtszittingen in. Mr. Sardjoe was betrokken, toonde begrip en heeft mij ook een stukje nazorg gegeven. Ik kan hem nog steeds benaderen voor vragen en adviezen. Een advocaat die ik een ieder zou aanbevelen! Keep up the good work!

Name Martijn
Datum 24-03-2017 07:51:00

Graag wijs ik dwaze vaders en alle betrokkenen ouders opa's en oma's familie enz op de Facebook pagina (h)erkenouderverstoting samen en als we elkaars krachten bundelen kunnen we het verschil maken tegen een handelingsverlegen systeem. Na 8 jaar kan ik zeggen dat de koninklijke weg via een advocaat niet gaat werken. Ik merk dat je veel meer hebt aan kennis van de ervaringsdeskundige en lotgenoten. Wees welkom en ga naar de pagina

Name A.SH
Datum 09-03-2017 06:35:22

Een tip voor geschiede mannen, voor alles zwart/ wit op papier hebben/ bewijs hebben. Hulpverlener die betrokken zijn bij de scheiding zo als maatschappelijke werk of veilig huis zijn niet te vertrouwen. Ze verbergen elkaar fouten en ze proberen elkaar te beschermen en niet de kinderen. Ik heb het mee gemaakt dat maatschappelijke werk heeft een partij gekozen en melding gedaan bij veilig huis. Ik had bewijzen dat zij niet onafhankelijk heeft gehandeld, en veilig huis wilde haar beschermen en ze hebben mij 3x gevraagd dat ik de maatschappelijke werk niet aanklachten. Ik heb het toch gedaan voor andere mensen die zelfde situatie als ik hebben. Ze moeten weten dat de ouders probleem / ellende genoeg hebben en niet erger maken. Ze helpen niet en ze maken het erger. Manen bewijs verzamelen en alleen uw advocaat vertrouwen en niemand anders. Dit was mijn tip aan U.

Name Ali Sh.
Datum 07-03-2017 01:14:49

Ik ziet in vecht scheiding en mijn EX begon al voordat zij weg ging me met vals beschuldigingen en leugens en zij gaat hier en daar advies vragen enz.
Hulpverleners die bij betrokken zijn i.p.v. beide kanten horen en luisteren, gaan ze van uit dat de moeders altijd gelijk hebben en de vaders niet. De moeders zijn heilige Maria en de vaders zijn frankstien monster.
Ik ben van plan om voorlopig mijn kinderen niet zien i.v.m. de veiligheid van ze en mijn eigen veiligheid. Want de moeder misbruikt ze tegen mij en zij is in staat om verder te gaan.
Ik moet aan veiligheid van mijn kinderen denken en die van mij zelf.

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Datum 09-02-2017 12:05:58

Vaders gezocht voor achtergrondverhaal n.a.v. film Waldstille

Op 30 maart gaat de film Waldstille in premiere in de Nederlandse bioscopen. Waldstille gaat over een vader Ben die alles op alles zet om de voogdij van zijn dochter terug te winnen. Als zijn vrouw overlijdt bij een noodlottig ongeluk waarbij Ben dronken achter het stuur zat, komt hij vast te zitten. Als hij vrij komt verbiedt zijn schoonvader hem het contact met zijn dochtertje. De film zal onder de aandacht komen bij de pers. Wij willen de pers graag in contact brengen met vaders die zich in een soortgelijke situatie bevinden, vaders die hun kind niet meer mogen zien en graag hun verhaal willen doen aan diverse media. Vaders kunnen contact opnemen met researcher Janneke Geertsma info@jannekegeertsma.com

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Datum 02-01-2017 11:08:30

De Stichting Dwaze Vaders wenst iedereen een voorspoedig en gezond 2017.

Heeft u de petitie op de website al getekend? Het niet nakomen van een omgangsregeling moet nu maar eens afgelopen zijn. In maart zijn er verkiezingen en willen we met 40000 handtekeningen het probleem van de omgangsregeling op de agenda van de 2de Kamer krjigen. Nog niet getekend?? (kan ook anoniem) doe het nu!!

Ga naar de website Homepage

Name BetsLenie
Stadt Schijndel
Datum 23-12-2016 10:26:27

Uit verslag (IKO) Centrum Internationale Kinderontvoeringen:
Hieronder een overzicht van het totaal aantal uitgevoerde internationale kinderontvoeringen in 2015.
Opvallend is de stijging van het percentage ontvoerende moeders naar 80%, terwijl dit al jaren stabiel rond de 70% lag.
Totaal ontvoeringen In totaal waren er 167 ontvoeringen.
Hiervan waren er 129 ontvoeringen door de moeder
Hiervan waren er 33 ontvoeringen door de vader Hiervan waren er 5 ontvoering door familie
In totaal waren hierbij 237 kinderen betrokken

Name Dwaze moeder
Stadt Thuis
Datum 21-12-2016 10:37:46

@betslenie
Volgens welke cijfers precies? En door wie en hoe verkregen?
Zolang instanties niet volgens de wet handelen zullen de alom bekende cijfers altijd discutabel blijven.
Net als het onderzoek waaruit blijkt dat het altijd in het belang is voor kinderen om ten alle tijde omgang met beide ouders discutabel blijft zolang hierin nauwelijks tot geen rekening gehouden word met de uitkomsten van onderzoeken over kindermishandeling en seksueel misbruik. En dat geldt voor beide partijen. Heel hard blijven roepen dat het altijd die vrouwelijke heden zijn lost het probleem voor de kinderen niet op, zorgen dat er iets gedaan word met de uitkomsten van de casusanalyses door een taskforce wel.

Name BetsLenie
Stadt den Bosch
Datum 28-11-2016 16:52:32

Inderdaad de kinderen zijn altijd de dupe. Altijd als eerste. Helemaal mee eens. Maar ik vind dat de vrouwen wel vaak als eerste als zielig worden neergezet tijdens de scheidingsprocedure en de man mag dan niet zielig zijn. Het blijft allemaal zo complex maar ik kom toch wel veel mensen tegen die altijd maar vanuit de vrouw redeneren en de man vergeten. En dan maar roepen dat de kinderen de dupe zijn. Inderdaad in het ene geval is dat van de vrouw en in het andere van de man. Maar het is net als kinderontvoering. 80% gebeurt door vrouwen....Hoe zit het dus met de echtscheiding?

Name James
Stadt Almere
Datum 27-11-2016 17:42:49

Bestlenie: erger nog: de enorme psychische beschadigingen die kinderen oplopen als ze papa nooit meer mogen zien.
Vrouwen die kind een vader ontnemen, zijn simpelweg asociale hufters zonder gevoel andere woorden heb ik er niet voor, sorry.

Name BetsLenie
Stadt Den Bosch
Datum 27-11-2016 10:22:55

Ik ontmoet steeds meer vaders die kortere of langere tijd geleden gescheiden zijn en die de gevolgen van een echtscheiding pas later ondervonden. Zo heb ik er ontmoet die daarna psychisch onderuit gingen en werkloos raakten en ook iemand die zelfmoord heeft gepleegd recent. Net als in het boek van Ton Lankreijer maar dit terwijl er geen vechtscheiding was. De impact van een scheiding is op vaders denk ik veel groter dan wordt gedacht. Er wordt geen aandacht aan geschonken. Zou eens onderzocht moeten worden.

Vorige mi▀brauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende