Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5456 zu 5470 von 5470
Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 23-04-2015 um 08:46:03

Gisteren naar de 3de rechtszaak geweest omtrent omgang en gezag. Weer werd de zaak terugverwezen naar Jeugdformaat.
Mijn zoon heeft de keuze gemaakt om niet verder te gaan. Het heeft nl geen enkele zin om jaren met frustraties te zitten door elke keer weer op te mogen komen draven. Ex werkt toch niet mee. Er is een last van zijn schouders gevallen. Met zijn huidige vriendin gaat hij een nieuwe start maken. Hij kan weer door met zijn leven. Als grootouder wil ik graag Jeugdformaat,School kleinkind, advocaat ex en de Rechterlijke macht bedanken door vooral IN HET BELANG VAN DE MOEDER te denken.
Door dit beleid komen er steeds meer kinderen in de knel te zitten later. Hoe zou dit toch komen???????
Wanneer gaat een Rechter eens ballen tonen
en eens mensen terecht wijzen????
Nee het is in Nederland pappen en nat houden.
Wij zijn er in ieder geval klaar mee.

Name realist
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 12-04-2015 um 20:22:25

mh Almelo,
Hoe oud zijn je kinderen?

Name mh
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 11-04-2015 um 20:40:22

Ben 12 uur van huis af heb de huwelijkse schulden in het huis zitten en heb nu weer een schuld bij de advokaat . deze alimentatie gaat naar de sociale dienst waar ik ook ben geweest . Iedereen zegt het bedrag is te hoog voor jouw inkomen ( maar in alimentatie word als vaste lasten , hyp. gas licht boodschappen enz bij mij max 610 euro gerekend ) . ben het ook zo zat dat ik niet meer loonbeslag wil meemaken en weer alle schuldeisers aan de deur krijg. heb een jaar naar de scheiding mijn vriendin leren kennen die moet hard knokken voor haar kids ( geen alimentatie en laag loontje) . soms doet zij mij de dingen betalen . heb mijn kids nu al weinig te bieden ( ja liefde, maar daar koop je bij tieners ook niet veel voor).Stop met het rechten en ben al maanden bezig met een uitvlucht . heb nu hulp gevraagt bij de NVVE. hoop ook niet dat men het mij kwalijk neemt . zie geen toekomst meer in het vechten niet kunnen samenwonen , straks weer de schulden enz . we gaan voor rust. succes!!

Name mh
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 11-04-2015 um 20:27:59

zat hier de verhalen te lezen en gelukkig zie ik mijn kids om de week . ook wel eens vaker maar dan moet het van mijn ex mogen . heb in de jaren dat ik gescheiden ben het nodige meegemaakt en mijn kids ook . had co-ouderschap en moeder deed er alles aan om dit van papier te vegen . verschillende rechtzaken gehad . om de alimentatie nog het meeste .
Mijn kids hebben daar genoeg meegemaakt en nog ( steekpartij bij moeder voor de ogen van de kids) iedere keer mocht ik het "oplossen ". Scholen en instanties te ban en laks , har eigen familie heeft haar oplaten nemen en ik mocht het weer" oplossen ". had een goede voogd en die werd op non-actief gezet want ze deed de dingen volgens mijn ex niet volgens haar boekje. achter af was niets aan de hand. Feesten en geld uitgeven is haar motto. kan nog wel veel meer zeggen maar hier bij hoop ik dat jullie meer succes dan mij hebben . nu voor de tweede keer bij lbio en weer wat fouten in de rechtzaak. Werk daags aan de schop en ben 12 uur van

Name Flinstone
Stadt Knipstad
Geschlecht Mann
Datum 06-04-2015 um 16:47:26

p.s: o ja, de boze brief de ik van mijn zoon ontving (die hij onder dwang moest schrijven) is bij de instanties, ik mocht mijn zoon alleen zien als ik cash geld afgaf bij ieder bezoek, wist ik veel dat ze door jarenlange schulden het met 50 eu. per week moest redden..? tja, de jaren gingen voorbij, en steeds meer kwam ik van deze manipulerende oplichtster te weten....jaren voor ik haar leerde kennen uit huis gezet wegens het erdoor draaien van het huishoudgeld (dat vond toenmalige partner niet fijn) en vervolgens met noorderzon vertrokken, ik trek de beerput open, tenzij ....... tja, lees dit maar eens goed dame..omdat ik weet dat je vaak met je bolle snuit dit gastenboek zit te bekijken.

Name Flinstone
Stadt Knipstad
Geschlecht Mann
Datum 06-04-2015 um 10:56:37

De moeder van mijn zoon van 15, die al bijna 8 jaar omgang tegenwerkt, en mij jarenlang treiterde en bedreigde met mijn zoon als inzet, blijkt een raar verleden te hebben:
Uit huis geplaatst wegens grote huurachterstand en met noorderzon vertrokken, kleptomanie, bij een gemeente gewerkt en ontslagen daar wegens diefstal, boodschapjes doen voor iemand die ziek is (voorheen bekende van politie) en pinpas misbruiken, etc., ik sprak met getuigen,
Nu staat ze op het punt te gaan trouwen/samenwonen, met een sukkel die haar verleden niet kent.
Ik krijg tevens geen schoolinfo meer, ben woest om datgene wat ze mijn zoon en mij aandeed, die volgepropt is met vaderhaat.

vraag: zal ik WEL of Niet die aanstaande informeren over haar duistere verleden informeren? om hem (mijnheer Flinstone) te behoeden voor een totale financiele ondergang??

Name Vadervan2
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 17-03-2015 um 11:17:29

Wat een herkenbaar verhaal, het lijkt wel op mijn verhaal getekend door een even grote portie gelijkwaardig ouderschap in onze rechtstaat.

Mijn kinderen zijn helemaal naar de kloten gegaan want ja, een moeder die de vader moedwillig verstoot is over het algemeen nu eenmaal niet het beste voorbeeld voor opgroeiende kinderen maar dat snapt alleen een vader.

Succes in je strijd, ik ben destijds gestopt met het zinloos procederen, uiteraard tegen het volledige tarief als alimentatie plichtige. De zoveelste gelijkwaardigheid van rechtswege.

Name Gerald Gijsbertsen
Stadt Ermelo
Geschlecht Mann
Datum 09-03-2015 um 10:44:51

Misschien héél of té brutaal, waarvoor mijn excuus..
Ik hoop dat er mensen zijn die willen/kunnen helpen (of willen delen op hun sociale media/forum)
Ik weet dat bijna iedereen hier 'in het zelfde schuitje' zitten, maar ik ben reddeloos, radeloos en hopeloos. Dit is wellicht mijn laatste sprankje hoop!

[ www.dreamordonate.nl/1509-mijn-zoon-weer-in-mijn-armen ]

Ik ben op zoek naar 5000 mensen die €1,- willen doneren..

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 06-03-2015 um 15:41:51

Weer heb ik het een en ander gelezen over omgangsregelingen die niet worden nagekomen.
Mijn volgende stelling is: Waarom is iedereen toch zo voorzichtig met het benaderen van de moeder? Ja, lees ik dan, je moet vooral rustig blijven en je aan de afspraken houden. M.a.w vooral je mond houden en je aan de afspraken houden want het zou wel eens tegen je kunnen werken als jij je er niet aan houd.
Wat is dit voor een strategie?
Ben je als vader een slaaf?
In de pas lopen want anders krijg je je kind nooit meer te zien. Je word eigenlijk gegijzeld als man.
Ja voorbeelden te over van kinderen die achter zijn gelaten bij moeders die zelf volledig de weg kwijt zijn geraakt met alle gevolgen vandien.
Maar ja, ALLES IN HET BELANG VAN DE MOEDER.

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 05-03-2015 um 16:18:58

Moeders met of zonder gedrag-stoornis hebben altijd gelijk volgens instanties en rechters.
Het maakt niet uit wat zij melden want alles word nl geloofd. Er word totaal geen research gedaan naar overige familieleden.
Slechte zaak. En men blijft maar schermen met IN HET BELANG VAN HET KIND.
Een kind van 5 jaar oud verteld de vader dat zij Opa en Oma niet meer mag zien.
Hoe zou zij aan deze info komen?
Niet uit zichzelf.
M.a.w het word haar ingefluisterd.

Name Koos
Stadt Nieuwlande
Geschlecht Mann
Datum 03-03-2015 um 17:50:11

St. Dwaze Vaders zou zich, n.a.v. de plannen van het CDA, sterk mogen maken voor de positie van biologische vaders. Ook zij moeten eerst aantonen in een nauwe persoonlijke betrekking te staan alvorens een omgangsverzoek kans maakt. Maar dat is moeilijk aan te tonen als je door de moeder onkundig bent/wordt gehouden.

Name Alimentatieplicht...
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 22-02-2015 um 19:32:54

KRITIEK OP WETSVOORSTEL KINDERALIMENTATIE

Dit wetsvoorstel is niet in het belang van de alimentatieplichtige omdat 100% van de draagkrachtruimte naar de kinderen gaat in plaats van 70%. Dit scheelt met de huidige draagkrachttabel ten opzichte van het nieuwe wetsvoorstel € 130,00 per maand netto meer te betalen kinderalimentatie. Ook het feit dat het kindgebonden budget incl. ouderkop niet meer wordt verminderd van de kinderbehoefte is nadelig voor de alimentatieplichtige maar ook voor de kinderen en onze samenleving. De prikkel om te gaan werken wordt wederom weer weggenomen. We zijn weer terug bij af als dit door gaat. Daarbij komen meer wijzigingsgronden. De gemeente en de alimentatiegerechtigde worden er beter van. Met de nieuwe kindregelingen zijn we op de goede weg. Dus houden. Draagkrachttabel bestaat al evenals draagkrachtformule wat transparant is. Het enige wat gewijzigd dient te worden is dat herberekening niet middels nieuwe rechtszaken geregeld dient te worden.

Name Mieke
Stadt enschede
Geschlecht Frau
Datum 18-02-2015 um 13:23:07

Ik zelf ben getrouwd met de Ex-MAN,zijn kinderen waren toen 10 en 11 jaar oud, zelf heb ik geen kinderen, maar de kinderen van mijn man zijn van harte welkom, want je neemt de hele rugzak toch!!Zijn 2 jongens zijn nu 19 en 20 jaar oud. Het is voor mij allemaal zo herkenbaar de strijd om de kinderen. Ik weet wel er is maar 1 oplossing!!!! Wanneer er een wet zou zijn dat wanneer je als vader je kinderen niet te zien krijgt je ook geen alimentatie hoeft te betalen.......moet je kijken wat er gebeurt!!!!!!!!!!!!!

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 09-02-2015 um 19:14:10

Mensen die een kind, op watvoor manier dan ook,
bij een vader of moeder weghouden zijn voor mij nog minder dan stront. Deze mensen kennen geen enkele empathie jegens anderen.
Daarom zouden zij gestraft moeten worden door een rechter. Sancties wil ik zien anno 2015.
Het kind is nl de dupe.
Een kind word gehersenspoeld en men vind dit gewoon normaal?
Hoe kan men verklaren dat een bloedband kompleet genegeerd word?
Waarom word daar aan meegewerkt?
Zijn moeders meer dan vaders?
Waarom werken scholen niet mee als je alleen maar vraagt hoe het met je kind gaat?
Wat is dit voor een slap beleid.

Name Vadervan2
Stadt Rechstaat
Geschlecht Mann
Datum 06-02-2015 um 10:09:03

Andre, de oplossing van het conflict was heel eenvoudig: gezaghebbende vader verdwijnt met gesubsidieerde rechtsbijstand binnen no time geheel van het toneel. Dit alles onder de naam: het belang van het kind.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende