Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5483 zu 5497 von 5497
Name eenvader
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 23-08-2015 um 17:45:45

Jarenlang via sms en brieven gestalkt door mijn ex, sinds 7 jaar geen contact met mijn zoon die nu 15 is, paar jaar geleden boze brief schreef, ben van plan naar notaris te gaan inzake onterving, hij doet totaal niks om contact te zoeken, was er jaren kapot van, zij kunnen de pot op, , voel me nu sterker, hij en ex is dame met oplichtersverleden (geld stelen bij haar werkgever, en op staande voet ontslag, pinpasfraude, destijds bekende van politie, DAT zei ze niet in die contactadvertentie!!) daar is dus geen afspraak me te maken. Iemand ervaring met onterven?

Name belang in het kind
Stadt thuis
Geschlecht Frau
Datum 20-08-2015 um 11:59:19

Waar rook is ..is vuur... vindt het erg dat de goeie vaders onder de rotte appels... Maar ik lees nergens in het belang van het kind.Wat wil het kind zelf... Hoor en zie vooral negatieve dingen Hoe de andere partij slecht is... En vooral hoe de andere de andere uithaalt... En ook onderuit haalt. Het ligt echt per situatie anders...En ja ene keer ben ik de goeie partij en bij andere ben ik de slechte partij... zodra iemand zegt oprotten en ik zie je in de recht bank.... Dan heb ik ook een grens bereikt. ...

Name Arnoud Michel Kap...
Stadt NIJ bEETS
Geschlecht Mann
Datum 14-08-2015 um 00:24:50

al sinds 14 november 2001 een geen contact meer met ons dochter Nicky. Inmiddels is ze dus geen 5,5 meer enkel nog wel ver weg van wat die andere waarheid zou kunnen zijn@

Name Rob
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 11-08-2015 um 21:12:59

Ik ben het met jonge vader eens, kunnen we niet iets samen opzetten om druk te zetten op de politiek? Helaas moet ik er ook aan geloven. Ex beweert dat ze bang voor me is. Alles gaat nu via haar advocaat en haar vader. Echt ongelofelijk dat dit kan. Heb alles op een normale manier proberen op te lossen. Er kwam een mediator langs om mijn verhaal op te nemen. De partijdigheid was gewoon zo hard te horen, blijkbaar is ze al gehersenspoeld door mijn ex.

Name rebel
Stadt Appelscha
Geschlecht Mann
Datum 11-08-2015 um 20:13:25

Jonge vader: namen van arrogante schoolhoofden, jeugdzorgmedewerkers en alle betrokkenen, die het prima vinden dat ma kind wil gijzelen en weg wil houden van pa, openbaar maken, via pers en social media.

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 09-08-2015 um 22:04:47

Het is hier in Nederland zo, dat alles is geregeld in het belang van de moeder.
De moeder heeft het kind inclusief haar eigen familie.
De vader en zijn familie worden door de ex buitenspel gezet met valse info en naar mijn mening ontvoerd zij het kind en niet de vader.
Moeders schermen vaak met ontvoering maar dat is in eigen belang.
Het verstoren van een bloedband zouden ze strafbaar moeten stellen.
En de Overheid maar mooie folders maken met de rechten die vaders hebben.
Rechters,advocaten, jeugdzorg en scholen worden door ex gemanipuleerd en hebben wat mij betreft boter op hun hoofd of willen dit niet zien.
Zij gaan waarschijnlijk af op eenzijdige verhalen die de moeder rond bazuint.
Kortom als ader trek je altijd aan het kortste eind.

De moeder is nl heilig verklaart in dit land.
Zij kunnen de hele boel saboteren en traineren zonder dat er in gegrepen word.
Ik vind het dan ook niet gek dat sommige vaders kompleet doordraaien.
Maar goed ze krijgen alles voorelkaar

Name jonge vader
Stadt Tilburg
Geschlecht Mann
Datum 08-08-2015 um 12:36:06

Je leest al die verhalen, en dan vraag ik mij serieus af. Wanneer gaan we er met zijn alle iets tegen doen? Niks tegen stichting dwaze vaders, maar iedereen weet dat deze problemen er zijn, waarom geen front beginnen, samen sta je veel sterker...

Name Knorretjeknor
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 24-07-2015 um 10:35:13

hiep hoi, mijn ex, die me jarenlang tegenwerkte mijn zoon te zien, gemene sms berichten stuurde als: ik ga je zoon vertellen dat je een slechterik bent, mensen voorloog, enz, is EINDELIJK getrouwd.
Ziezo, nu kan ze wederom baantje bij gemeentehuis zoeken en de kas leegjatten en gratis koffie op het politieburo krijgen nadien, met een gebakje erbij natuurlijk.....
Tja.....hoogmoed komt voor de val, voor je het weet ligt de tent (trouwjurk) van de bolle oplichtster bij de kringloopwinkel, mwhahaha.

Name ookpa
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
Datum 22-07-2015 um 18:46:18

Ja dat mogen en doen ze ook. Doordat er geen borging is van een gerechtelijke uitspraak voor de niet zorgende ouder hebben mijn kinderen al 8 jaar geen vader en heb ik mijn kinderen al 8 jaar niet meer gezien, dat was makkelijker voor de moeder om een frisse start te maken zonder met afspraken rekening te moeten houden omtrent de omgangsregeling, in het grootste kindsbelang! Er is zo te lezen nog niet veel verandert.

Name realist
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 12-07-2015 um 14:15:36

www.telegraaf.nl/dft/geld/experts/de_nationale_ombudsman/24254965/__Wat_doet_de_politie_als_je_ex_de_kinderen_niet_naar_je_brengt__Column_Nationale_ombudsman__.html

Eigenlijk zegt de ombudsman, dat de politie het rechtelijk beveel mag negeren.
Arme kinderen.

Name Oma Tobben
Stadt Nederland
Geschlecht Frau
Datum 03-07-2015 um 10:06:36

Rob, ik ben het helemaal met je eens, de site is gebruiks-onvriendelijk. Maar de webmaster is erg behulpzaam, stuur hem even een berichtje als je in wilt loggen.
Verder vind ik dat de uitgebreide discussies op het 'gastenboek' hier helemaal niet thuishoren. Zet ze op het forum!

Name Rob
Stadt Zuidholland
Geschlecht Mann
Datum 01-07-2015 um 23:59:19

Ik snap nu waarom er maar zo weinig bezoekers op het forum zijn. Ik kan mij niet aanmelden omdat ik zogenaamd te veel pogingen heb gemaakt. Dit werd mij na de eerste keer al verteld.

Jammer, had wat vragen en wilde misschien wel doneren. Erg onvriendelijke site voor de gebruiker.

Ik begreep al niet waarom het forum zo rustig was maar nu snap ik het. Aan de behherder, kijk eens of dit te verbeteren is, zou een hoop meer bezoekers trekken. Mvg, Rob.

Name Pain1967
Stadt Pain1967
Geschlecht Mann
Datum 22-06-2015 um 20:28:47

Wat een enorm heftige verhalen...ook ik zit in een dergelijk pakket ben nu 5 jaar verder en nog steeds verloopt alles stroef. Mijn kind en zijn moeder zijn naar België verhuisd zin is Belgische. De afstand maakt het zeer moeilijk maar de moeder werkt al 5 jasr tegen....ook rechtszaken verlopen stroef. Heb gekozen om de rechtszaak te staken omdat het veel geld kost en het lang duurt voordat je serieus genomen wordt door de rechter. Alle registers zijn open getrokken door de moeder tot aan liegen over verlatingsangst van mijn zoon. Wanneer ik hem zie merk je daar niets van....ook is hij dan blij mij te zien. Moeder doet er alles aan de band tussen vader en zoon te verbreken. Triest en verdrietig

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 06-06-2015 um 20:56:16

Aan biologische vader:

En maar blijven betalen aan deze geld verspillende rechtszaken.
Blijf goed om jezelf denken dit gevecht tegen de Nederlandse staat die deze regels opstelt win je niet.

Name biologische vader...
Stadt Amersfoort
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2015 um 13:49:03

mijn nicknaam zegt het al, biologische vader van 4 jongens, daar is ook alles mee gezegd.Ruim 3,5 jaar al bezig om een omgang van de grond te krijgen en nog steeds niks voor elkaar, geen contact niks. Heb ik mijn kinderen iets aangedaan, nee is ook niet de discussie bij de rechtbank. Volgens mijn ex ben ik onbetrouwbaar en houd ik mij niet aan afspraken en dat is niet goed voor de kinderen. Krijg je van de rechter te horen dat je omgang krijgt met de kinderen mag zij bepalen waar en die werken daar niet aan mee. Geen contact te krijgen met haar advocaat en nu weer een nieuwe zitting, zie je wel vader doet zijn best niet, hij is onbetrouwbaar. Ben er kotsziek van, hoe nu verder blijven vechten of naar haar toe en voor het eerst van mijn leven een vrouw een flinke poeier op haar neus geven even lekker mijn frustratie eruit meppen.
Ik zal mij maar weer keurig netjes opstellen, geen gekke dingen doen en braaf wachten op de volgende zitting en hopen dat alles goed komt...

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende