Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5422 zu 5436 von 5436
Name ook een vader
Stadt nederland
Geschlecht Mann
Datum 17-12-2014 um 22:12:01

Marcel ik heb een vraagje aan jou. Heb jij melding gedaan dat jouw zoon mishandeld is?

Name Marcel
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 13-12-2014 um 16:55:35

Hallo DJ fijn voor je dat het zo loopt.
Je hebt een punt wat betreft hoe een vader cq man is. Een man zal niet zo snel een melding maken. Vrouwen daar in tegen weten dat zij meldingen moeten maken om een dossier te vormen. Mijn zoon is geslagen met een kandelaar, gestoken met een vork, met sleutels geslagen en van een stenen trap afgeschopt (getuigen). Niets heeft hij gemeld dat is zijn manco geweest. Een agent heeft zijn ex verteld dat zij moest stoppen met het meld gedrag. Wij noemen haar vader en moeder tegenwoordig dan ook FAMILIE MELDING. Enkel en alleen om de vader in een kwaad daglicht te stellen.
Ook schroomt de ex niet om allerlei uitspraken te doen bij de rechter om hem onderuit te halen. Onze zoon doet dit niet en zal dit ook nooit doen.
Deze moeder heeft geen enkel recht en zou naar mijn mening het ouderlijk gezag moeten worden ontnomen.

Name dj
Stadt leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 13-12-2014 um 08:45:24

klopt helemaal marcel ik heb dit ook ervaren alles wat er is gezegd zorgde er voor dat ik in het kwaad daglicht kwam te staan maar heb nu alle instanties achter me weten te krijgen van bjz kinderbescherming politie gezinsbegeleider (van exvrouw) huisarts van de kids alles staat achter mij, ik heb mn schuurdeur gewoon open getrokken en waar nodig aardig wat tegen gas gegeven zodat ik (de vader) ook werd gehoord door iedereen, nadat ik dit had gedaan kwamen er ineens hele andere verhalen naar boven en kon mn ex haar verhaal niet meer bekrachtigen, volgens mij is het ook een klein beetje een schaamte gevoel van een man voordat hij eindelijk alles er uit gooit wat er is gebeurd maar ik heb het gedaan en het werkt inderdaad uitstekend ik ben nu zover dat ex nu met de laatste strohalmen bezig is en geen kant meer op kan want anders kost het haar per weekend 500€ of de kids, ben nu inmiddels zover dat ik haar zelfs mag laten arresteren de volgende keer

Name Marcel
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 12-12-2014 um 21:47:07

Wanneer gaan instanties eens kijken naar de voorgeschiedenis van personen. Ga langs naar ouders en grootouders en familieleden. Doe aan onderzoek. Tot op heden is er niemand geweest om eens te vragen hoe de relatie tussen twee mensen was.
Er is geen inlevingsgevoel bij instanties. Dit is echt krom. Een hulpverlener gaat af op de gesprekken die zij op dat moment voeren. Zij hebben geen enkele voorkennis. M.a.w 1 persoon kan zich heel anders voordoen. Als ik hulpverlener zou zijn wil ik van de hoed en de rand weten. Ik zou meer gaan onderzoeken.
Hoe was het kind bij de vader en moeder.
Hoe was het kind bij de vader alleen.
Hoe was het kind bij de moeder alleen.
Hoe gaan de oma's en opa's met het kind om.
Buren informatie. Ook heel belangrijk.
Wijkagent informatie en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Allemaal vragen waar een hulpverlener wat mee kan doen. Maar NEE wat de moeder zegt is de waarheid.
Ik durf te zeggen dat menig hulpverlener er kompleet naast zit.

Name dj
Stadt leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 12-12-2014 um 17:30:35

net met politie gebeld, die zijn nu van alles op de hoogte en wanneer ze volgende week vrijdag weer niet de kids zal mee geven dan kan ik de agenten de vraag stellen om haar te arresteren ivm strafrechtelijke kant van het verhaal vanwege de aangifte die nu tegen haar loopt. en daarbij heeft ze gisteren deurwaarder al aan de deur gehad met de mededeling om eff binnen 2 dagen 1300€ te dokken en daarover de dwangsom nog eens van 500€ van afgelopen keer dus ze kan straks geen kant meer op dan uiteindelijk kids geven want ik mag nog eff door gaan tot aan de 10000€ aan dwangsommen

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 12-12-2014 um 12:36:02

dj: een tip: indien zij de omgang tussen jou en de kids gaat tegenwerken (dus ook als ze de kinderen gaat voorliegen en manipuleren) aansturen op permanente ontheffing uit de ouderlijke macht, of zwart op wit vastleggen dat ze boete MOET betalen en dat ook moet nakomen, anders komt bij haar de deurwaarder op de koffie en zijn de rapen gaar voor deze muts.
Kinderen de vader afpakken is geestelijke kindermishandeling voor hen.
Ze staat er slecht voor, eigen schuld, sterkte kerel!

Name dj
Stadt leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 12-12-2014 um 11:31:16

kom net bij mijn advocaat vandaan, alle zaken zowel civiel als strafrechtelijk zijn positief voor mij, wanneer zij volgende week vrijdag de kids weer niet mee geeft zal zaak worden aangespannen voor wijziging woonplaats, en strafrechtelijk lopen er nu 3 aangiftes tegen haar wegens ontzegging van het ouderlijk gezag, tevens heeft ze gisteren de deurwaarder aan de deur gehad om eff binnen twee dagen 1277€ te betalen aan mijn advocaat en 500€ aan mij voor dwangsom en deze zal ze aanstaande vrijdag weer krijgen als ze kids niet mee geeft, daarbij zal ik politie inschakelen aangezien ze al strafrechtelijk bezig is om haar te arresteren, en haar daarmee beetje bij beetje op een legale manier te laten voelen wat ze mij en de kids heeft aangedaan aan pijn en verdriet

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 12-12-2014 um 10:53:28

dj: sterkte! tip: bewaar alle sms berichten en treiterbrieven inzake geestelijke mishandeling door haar gedaan, en: zorg dat jij getuigen hebt, indien mogelijk een vrouw (men is vaak nog steeds anti-man). Haar wangedrag tegenover jou, kan de rechter aanleiding geven haar te ontheffen uit de ouderlijke macht, zeker als zij ook de kinderen met haar zieke geest manipuleerde, let wel, de waarheid komt ALTIJD uit, betreft je laatste zin: ik snap je boosheid, maar doe niets tegen haar, want: de tijd zal met haar afrekenen, ofwel, boontje komt om zijn loontje, concentreer jezelf op de oprechte liefde voor jouw kinderen, wees trots op hen, en zoek afleiding: sporten, wandelen, fitnessen, om je verdriet een plekje te geven en om sterk deze strijd aan te kunnen, jouw kinderen komen er later achter dat vader gepest werd en hen een vader werd ontnomen, en dan zit jouw ex op de blaren (die van mij trouwens ook, met haar bolle reet) sterkte kerel, NIET de moed opgeven, positief blijven!

Name dj
Stadt leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 11-12-2014 um 11:30:30

morgen weer een afspraak met advocaat en dan wordt verzoek ingediend bij rechtbank voor voorlopige verblijfplaats bij mij, aanstaande woensdag doe ik aangifte tegen mijn ex vanwege geestelijke mishandeling en loopt nu aangifte wegens ontzegging van het ouderlijk gezag nadat vonnis is geweest van rechter dus afwachten maar gaat nu de goeie kant op, ex denkt mijn leven kapot te kunnen maken maar heb haar meerdere keren een waarschuwing gegeven dat ze niet moet gaan spelen met mijn kids want dan pak ik haar genadeloos terug

Name ook een vader
Stadt nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-12-2014 um 23:24:51

DJ ik wens je heel veel succes, en ik hoop voor je dochters en jou maar ook voor de moeder dat dit voor jullie allemaal goed gaat verlopen.
Ik heb hier gelukkig geen mee, dus ik kan je geen tips geven.
Maar heel veel succes.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-12-2014 um 14:52:31

dj: sterkte, zoek contact met de pers en de media (tip)smullen voor de journalisten, zet JOUW versie van het verhaal op facebook (zonder namen te noemen uit zelfbescherming) jeugdzorg krijgt laatste tijd forse kritiek, het machtsmisbruik door moeders is af aan het nemen, wat jouw ex doet is een vorm van psychische mishandeling tegenover jou, en ze misbruikt in emotioneel opzicht jouw kids daarvoor, zij heeft het kennelijk nodig jou neer te trappen met leugens en ziekelijk manipuleren van anderen om zelf overeind te blijven: een zielig ziekelijk mens met een mislukt leven... wees sterk, volhouden, zij, noch een andere treitermoeder die pa als pispaal gebruikt kan de tijd stoppen

Name dj
Stadt leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 10-12-2014 um 12:19:08

na drie maanden mijn dochtertjes van 3 en 5 niet te hebben gezien of gesproken omdat moeder dit verbied heb ik kort geding tegen haar gewonnnen bij rechtbank leeuwarden nu na vonnis van rechter weerhoud ze nog steeds elk contact tussen kids en mij, op dit moment ben ik met rechtzaak bezig om voorlopige verblijfplaats bij mij te krijgen met afwachting op bodemprocedure, mijn vraag is wie heeft hier ervaring mee en heeft tips.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-12-2014 um 11:08:42

vaders zijn in Nederland nog minder dan varkens, moeders zijn heilig, Als mijn zoon er achter komt, dat zijn pa nooit zijn school mocht bezoeken, en geen rapportje meer mag ontvangen, zijn pa hem niet mocht zien omdat hij niet meer cash geld af kon geven bij ieder bezoek in ruil hem even te kunnen zien (hoezo afpersing..?), ma de vader gebruikte als zondebok voor haar jarenlange schulden/oplichtersverleden, hem jarenlang is voorgelogen dat pa een flapdrol is, hij de sms berichten mag bestuderen en valse brieven die hij ontving....tja, DAN barst de hel los daar, eigen schuld meid! of zullen we deze uitspraak er maar uit knippen........

Name Vadermetlegehanden
Stadt ....
Geschlecht Mann
Datum 09-12-2014 um 00:04:46

Ik heb wel gezag alleen betekend dat niet veel in de praktijk. Ik heb er dus nooit iets aan gehad omdat het belang van het kind (en dus de moeder in het belang van het kind ) voor gaat. Hou het zakelijk en objectief, dat is moeilijk maar moddergooien helpt je niet vooruit. Succes met je procedure.

Als ik nog een keer voor hetzelfde zou staan zou ik direct Nederland verlaten, vaders in Nederland zijn gelijk aan kippen. Plukken en verder niets.

Name Paul Verhagen
Stadt Hoogerheide
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2014 um 10:52:20

Vadermetlegehanden uiteraard ben ik bezig met juridische stappen ook is mijn ex Door vrienden van haar gemeld bij jeugdzorg en de kinderbescherming want ik ben der al een paar keer tegen gekomen blowend of stinkend naar de wiet en in de avond rond de klok van 23.00 ook wel eens met mijn zoon maar ik mag niks omdat ik geen gezag heb

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende