Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5355 zu 5369 von 5369
Name Johnc228
Stadt Oakland
Geschlecht Mann
E-mail johnc922@gmail.com
Datum 01-09-2014 um 04:27:26

I loved your blog article. Really Cool. gegeekcfdffc

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-08-2014 um 14:00:32

Vrouwen zijn heilig, mannen zijn varkens, bedankt, feministen waar ook ter wereld.
tip: Google op: irma griese, Ilse Koch, Michelle Martin, Els Clottemans, Leslie van Houten, enz.....

Zijn alle vrouwen ECHT allemaal zo goed en heilig???

NEE DUS!!!!!
Ook vrouwen die een kind de vader ontnemen, door tegenwerking en manipuleren van scholen en instanties, omdat ze hun ex haten, of omdat deze ex haar jarenlange schulden niet kan oplossen, zijn misdadige psychopaten.

Name Randal
Stadt Veendam
Geschlecht Mann
Datum 27-08-2014 um 15:30:32

Ik begrijp het niet. Hoe kan een vrouw zomaar besluiten te gaan scheiden elles en de kinderen mee nemen. Waarom moet je als man veroordeeld worden tot het betalen van alimentatie de advocaat en mediator betalen. De vrouw zomaar minder kan gaan werken en toevoeging ontvangen voor mediation, advocaat, alimentatie ontvangen kindgebonden budget krijgen. Ik liep bijna 24 uur per dag met drie kinderen deed ze in bad ging met ze naar activiteiten en nu moet ik bijvoorbeeld bewijzen of ik wel een goeie vader ben. Laten ze gaan kijken of de moeder wel goed is!

Name Bos
Stadt Almere
Geschlecht Mann
Datum 26-08-2014 um 13:00:21

We weten allemaal hoe het zit.... vrouwen mogen hun gezin terroriseren, ze mogen hun liefhebbende man en kinderen geestelijk en lichamelijk mishandelen, ze mogen vreemd gaan, ze mogen je chanteren, ja zelfs jaren lang dreigen met 'je ziet je kind nooit meer'en 'dan gaan we toch scheiden, kan je lekker betalen' etc. Rechters gaan er in mee, je mag krom liggen als je je baan weet te behouden omdat je bijna doordraait, je ziet je kinderen nauwelijks, je mag blij zijn als je zelf geld genoeg over hebt om van te eten, het kan en mag nog steeds in Nederland....in naam des Konings wordt het allemaal vastgelegd, kortom je krijgt straf omdat je eindelijk het besluit hebt genomen dat je met dat monster waar je ooit erg verliefd op was en eigenlijk nog steeds van houdt uit je leven wil hebben omdat je het niet meer trekt....
Dan blijkt dat emotionele, financiële, maatschappelijke en sociale zelfmoord te zijn..je bent ook geen 'vader' meer maar een soort bezoek meneer geworden. Viva Hollandia

Name Vadervan2
Stadt rechstaat
Geschlecht Mann
E-mail jaco75@hotmail.nl
Datum 23-08-2014 um 16:43:22

"Leuk" detail, het huisje langs de A13 nabij afslag Berkel en Rodenrijs. Ik denk dat dat ook de gloriedagen waren van deze stichting. Er is veel veranderd in al die jaren maar toch ook is de tijd stil blijven staan. Ik denk dat huidige ouders waarvan omgang gefrustreerd wordt hun verlies nemen en hun verdriet in alle stilte wegwerken met zo nu en dan een trieste klapper in de media waarna er weer hoogleraren aan het werk worden gezet om te onderzoeken hoe het toch kan dat een ouder doordraait. Ik bedoel het niet sceptisch maar er is nog steeds niemand die iets voor je kan doen als je je kinderen niet meekrijgt. Neem maar een advocaat die je door alimentatieverplichting niet kan betalen. Dit heet anno 2014 gelijkwaardig ouderschap. Nederland is nog steeds een land waarin het kind's recht op 2 ouders stelselmatig wordt geschonden, waarin voornamelijk vaders worden verdrukt en waarin het mogelijk is om deze enkel en alleen, kinderlijk eenvoudig, te kunnen laten fungeren als donateur.

Name St. Dwaze Vaders.
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
E-mail mail@dwazevaders.nl
Datum 15-08-2014 um 10:47:57

VIJFENTWINTIG JAAR STICHTING DWAZE VADERS
sept 1989 – sept 2014 (terugblik en handreiking)
Op 15 september verschijnt het boek, 25 jaar Stichting Dwaze Vaders. Handboek voor de gescheiden man en vrouw.
Een uniek document met een invalshoek die niet direct voor de hand ligt. Ook Dwaze Moeders maken een belangrijk onderdeel uit van dit boek.
In het boek vraagt de auteur, Ton Lankreijer, zich af wat het effect is van de Stichting, die nog vaak met argusogen wordt bekeken, maar zich al 25 jaar inzet voor een gelijkwaardig ouderschap na scheiding.

Lees verder op www.dwazevaders.nl

Name kuster
Stadt heumen
Geschlecht Mann
E-mail mykus@outlook.com
Datum 14-08-2014 um 17:38:42

waarom hebben vrouwen recht op alumentatie als de ex al aan een andere man is en waarom moeten we nog steeds betalen.het is niet meer van deze tijd.de rechten van een man zijn helemaal niets in dit land.

Name Vadervan2
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 11-08-2014 um 11:51:33

De meesten van ons hier voelen maar al te goed aan hoe deze monsters ontstaan. In onze rechtstaat en rechtspraak zijn rechten van niet zorgende ouders nimmer geborgd. Logisch gevolg is dat je je recht op recht wil halen maar nooit zal krijgen. De gevolgen hiervan passeren met regelmaat de media.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 10-08-2014 um 13:12:26

PINEUT: ADVOCATEN VERDIENEN GROF GELD OM EEN OMGANGSREGELING VOOR ELKAAR TE KRIJGEN, WAAR DE TREWITERMOEDERS VERVOLGENS STRAFFELOOS HUN BILLEN MEE MOGEN AFVEGEN.
mijn advies: verder gaan met je leven, loslaten heet dat, een naa woord maar de enige mogelijkheid mentaal niet eraan kapot te gaan, hoe moeilijk soms ook, en wat mij betreft kan het hele zootje daar in Utrecht, inclusief scholen en tegenwerkende instanties, zo ook mijn ex met haar dikke kont de pot op. de deur staat voor mijn zoon altijd open, time is on my side...zongen de stones ooit, en ZO is het, strekte pineut.

Name Depineut2
Stadt zuid holland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-08-2014 um 23:43:36

Inderdaad mijnheerx,
als je kinderen bewust weg houd van hun vader heb je niet alleen de kinderen en hun vader er mee! maar ook zijn hele familie. Het verdriet dat hij moet dragen van opa en oma omdat ze hun klein kinderen niet meer kunnen zien. de schaamte naar familie, vrienden, buren en kennissen, omdat je bestempeld wordt als de boeman en ook wel weet dat jij medeschuldig ben aan deze situatie... Je hebt immers ooit je ex uitgekozen, van gehouden en ergens in een diep verleden liefgehad...

en in eens bij jij die vader die, misschien wel door emotie, je ex verkeerd heb aan gesproken waardoor de hele situatie uit de hand loopt en zij besluit dat het beter is als de kinderen niet meer naar hun vader gaan.
als je dan ook al financieel bent uit gekleed en je baan dreigt te verliezen omdat prive het werk aan het passeren is... wat heb je dan nog te verliezen?

Helaas zullen ruben en julian niet de laatste slachtoffers zijn van een vechtscheiding, gezien de bezuinigen bij JZ en AMK

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-08-2014 um 18:18:22

Beste Pineut; en niemand denkt over de ouders van die vader (die ook veel leed en verdried hebben!!) wiens daad ik afkeur, maar wel begrijp, en die moeder op tv maar jammeren en haar ex nog dieper de grond intrappen.....tja meid: had je je ex maar niet moeten kaalplukken, treiteren, valse aangifte doen en hem zijn kinderen afpakken, ze moet op tv ophouden met zielig doen en zeuren, ik kots daarvan!

Name De pineut
Stadt zuid holland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-08-2014 um 17:22:00

Voor het eerst in me leven begrijp ik wat er door het hoofd gaat van een dwaze vader als die van ruben en julian.
De machteloosheid van het toe kijken hoe je kind geestelijk wordt mishandeld, je omgang met het kind dat ontnomen wordt door de moeder en het niet krijgen van hulp van politie of BJZ...

een dosis wanhoop + verdriet + woede en niks meer te verliezen hebben....

een monster die vader van ruben en julian...

of is die monster in hem gemaakt?

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 08-08-2014 um 23:46:51

hoi meneer x ..
ik snap je geïrriteerdheid , maar wat maakt het je uit als hij wat erft ... ik geniet van het leven en doe waar ik zin in heb en als er wat over blijft dan mag hij dat wel hebben van me.
en als je een nieuwe relatie hebt kan je een langstlevende beding aangaan .. dan mag je vrouw verder leven met jou spullen en wordt het pas verdeeld als zij ter overlijden komt ..
maar goed als je geen miljoenen te verdelen hebt zou ik me om de erfenis geen zorgen maken .. de instelling van je geeft meer aan dat je het over je graf wil trekken ...
mijn moeder heeft dit ook gedaan en zelfs aangegeven dat we pas 2 weken na haar dood mochten weten dat ze overleden was en we mochten niet weten waar ze uitgestrooid was zodat we geen afscheid konden nemen ..
als of ik dat nog wilde ... ze had mijn jeugd al kapot gemaakt maar ik gaf haar de kans niet om dat later nog eens te kunnen ..
grts denis

Name ook een vader
Stadt ergens
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 08-08-2014 um 20:36:48

Mijnheer x

Elk kind hoe dan ook heeft een vader,heeft een vader nodig en heeft een vader.
Ook jouw zoon.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 07-08-2014 um 09:23:14

Een vraag:
Een kind, van inmiddels ongeveer 16 jaar, die totaal geen moeite doet zijnvader te vinden (ook niet via social media, terwijl hij volledige naam vader kent) is hij DAN nog wel een vader waard???
Ja , ik weet het: opgehitst tegen pa door maar toch.....
Ik overweeg naar de notaris te gaan binnenkort en hem totaal te onterven, ik heb van het hele gezeik TEVEEL geleden, en mij dan verdorie ook nog eens een boze brief sturen?
Tja, dan zijn we maar GEEN vader en zoon meer, toedeledokie

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende