Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5519 zu 5533 von 5533
Name Dwaasje
Stadt Zuhause
Datum 07-10-2016 19:30:53

Ik zou wel eens van stichting dwaze vaders willen weten welke aanpak zij adviseren bij een niet-verzorgend ouder die gemaakte afspraken niet nakomt het kind niet voorop wil stellen. En hoe stichting dwaze vaders dit voor zich ziet met de petitie die zij opgesteld hebben, de enigste zekerheid die daarmee word geboden is immers dat er bij een door de rechter uitgesproken omgangsregeling die niet nagekomen word strafrechtelijke vervolging plaats vind, hoe ziet men dat voor zich wanneer er sprake blijkt te zijn van misbruik en mishandeling?
Er word heel hard geroepen belang van het kind, maar wat is in bovenstaande zaken dan het belang van een kind? Omgang opleggen en opdringen met alle gevolgen van dien op korte en lange termijn? Wie is er dan aansprakelijk voor die gevolgen? Mag het kind dan ook bij de omgang eisende en opleggende partij schadevergoeding eisen?

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Datum 02-10-2016 14:11:06

Het moet er nu van komen!! Al 27 jaar proberen wij de politiek te overtuigen dat het Burgerlijk Wetboek geen middelen heeft om de omgangsregeling na scheiding te laten functioneren. Volgend jaar zijn er weer verkiezingen en laten we als we meer dan 40000 handtekeningen hebben eens zien welke politieke partijen ons voorstel willen oppakken. Onderteken de petitie en deel deze link van de petitie Homepage en stuur die door naar vrienden en kennissen. Dit is nu werkelijk in het belang van het KIND.

Name Jaap
Stadt Hardenberg
Datum 18-09-2016 20:31:07

Binnenkort begin ik samen met mijn ex bij trias een traject. Ik heb mijn dochter inmiddels in anderhalf jaar nauwelijks gezien. Vanaf januari helemaal niet meer omdat moeder dat niet wenselijk vindt en mijn dochter mee heeft genomen in haar verhaal. Ik kan alleen maar hopen dat er iets uitkomt.
Hieronder schreef iemand het verhaal dat schoolhoofden niet te vertrouwen zijn. Dat kan ik deels beamen. Ik ben zelf docent en heb ook te maken met dit soort zaken. Het gaat er om dat je aan de juiste touwtjes trekt. Dan krijg je de informatie die je nodig hebt. Ik heb op dit moment niet veel meer dan trias. Ik ben voor wat betreft de omgang met onze dochter afhankelijk van hen. Ik hoop op een klein beetje rechtvaardigheid. Dat moet toch nog wel ergens te vinden zijn?
Vrijdag was bij één vandaag een stuk over een vader als ik. Hij heeft een einde aan zijn leven gemaakt. Zo gek kan een ex-partner je dus krijgen. Ton Lankreijer is met de schoonzus van de man bezig met een zaak. Steun ze.

Name Jim
Stadt Arnhem
Datum 16-09-2016 09:51:11

Hallo allemaal,

Ik ben vader van drie jongens en bezig met Lindenhout om het contact met mijn kinderen te herstellen.

Wie heeft ervaring met Lindenhout? Deze organisatie verschuilt zich achter twee standpunten:

1) We doen niet aan waarheidsvinding;
2) Het kind mag zelf bepalen of en hoe vaak het bij vader is.

Resultaat van deze houding is in volgorde:

- De kinderen worden door de moeder gebruikt, om macht over de vader uit te oefenen;
- Verdere beinvloeding van het kind door de moeder;
- Kind-Vader vervreemding;
- Nauwelijks tot geen contact meer met de vader.

Uit de reacties hier, moet ik helaas opmaken, dat justitie onvoldoende tot geen invloed heeft op de feitelijk uitvoering van de omgangsregeling, daar de moeder de rechterlijke bepaling zonder consequenties eenvoudig naast zich neer kan leggen.

Moet ik uit de houding van Lindenhout en het Nederlandse systeem opmaken, dat de vader er klaarblijkelijk niet toe doet bij de opvoeding van kinderen?

Name Jan
Stadt Rotterdam
Datum 08-09-2016 19:25:14

Ik heb mijn kind nog nooit gezien, mijn vriendin heeft mij gebruikt om een kind te krijgen en alimentatie te vangen.

Kan ik naar het buitenland vertrekken en alles heir verkopen, ik heb helaas nogal een flink vermogen dus dat wil zij wel op eten.

Heeft iemand advies hierover, ik wil niet meer in Nederland blijven, ik heb gevangen gezeten ben beschuldigd van moord, ik ben het helemaal zat hier .............

Of is er iemand die een huis wil kopen met mij in een warm land ?

Wat zijn de escapes ?

Name Sjoerd
Stadt Amstelveen
Datum 22-07-2016 12:46:38

tip: let op!
Schoolhoofden zijn vaan anti vader en pro moeder,en bovendien vaak voorgelogen.
Blijf uit de buurt, en maak geen melding bij deze arrogante hufters, die het geen barst kan schelen dat een leerling zijn of haar vader nooit meer mag zien.
Ik spreek uit ervaring. het is maar dat je het weet.

Name Henk
Stadt Rotterdam
Datum 16-06-2016 20:24:26

Johan S: informeer bij juridisch loket en: eerste uur bij advocaat is gratis (eerst bellen voor afspraak) sterkte.

Name Johan S
Stadt Gemert
Datum 13-06-2016 13:38:44

Wie o wie kan mij z.s.m helpen!!!!??
,Sinds korte tijd ben ik weduwe geworden. Let vooral op. De liefde tussen mijn ex(al mag ik volgens de wet haar niet zo vernoemen) en ik hebben wij ons nooit zorgen gemaakt omtrent het verdelen. Na bijna 25 samen geweest te zijn heeft zij haar gevecht tege de botkamker verloren. Door geen juridische onze verbonden zijn wordt ik mu kaalgeplukt en vervolg door haar (voor haar overlijden,niet hecht met elkander, een dochter is al meer vijf jaar zich niet laten zien of horen!!!)
Wie kan en wil mij helpen. Beste advocaten het geld groeit mij niet op de rug(mededeling)

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Datum 12-05-2016 16:21:03

Alleenstaande vaders gezocht

Voor een artikel over vaderschap in een groot maandblad ben ik op zoek naar vaders die hun nu volwassen dochters grotendeels alleen hebben opgevoed. Het wordt een dubbelinterview met een mooie foto. Voldoe jij aan de beschrijving of ken je iemand? Laat het me weten: mishamelita@gmail.com . Alvast bedankt!

Name maakt niet uit
Stadt ergens
Datum 10-05-2016 12:27:09

bron

Homepage

Name maakt niet uit
Stadt ergens
Datum 10-05-2016 12:25:33

Dreigende en liegende ex kan fluiten naar partnerbijdrage

Ruzie kost alimentatie

Vandaag, 05:30 Saskia Belleman

Den Haag - Mensen die scheiden van hun partner kunnen beter niet te veel met modder gooien naar hun ex. Dat kan ze namelijk hun partneralimentatie kosten.


Dat blijkt uit een uitspraak van het gerechtshof Den Haag, waarin duidelijke grenzen worden gesteld aan wat ex-partners elkaar mogen aandoen. Het hof bepaalde dat een man zijn ex-vrouw niet langer een onderhoudsbijdrage hoeft te betalen, omdat zij het recht daarop met haar „malicieus gedrag” verspeelde.


De vrouw maakte onder meer haar kinderen wijs dat ze door hun vader werden mishandeld en liet ze daarvan aangifte doen, en ze bedreigde haar ex twee keer met een mes.

De uitspraak is uitzonderlijk, omdat er volgens de wet een verplichting is om alimentatie te betalen

Name Klaas
Stadt Rotterdam
Datum 07-05-2016 18:41:26

James, je ex heeft waarschijnlijk een narcistische persoonlijkheids-stoornis, al dan niet in combinatie met borderline.
Dergelijke mensen weten instanties, enz. zonder moeite te manipuleren door alles te verdraaien.
Indien aan het licht zou komen, dat haar psychische toestand schadelijk zou zijn voor het kind, is zij de klos.
Vraag vertrouwelijk gesprek aan met: veilig thuis (voorheen AMK) en tracht voor elkaar te krijgen dat kind gehoord word door vertrouwensarts.
sterkte.

Name James
Stadt Leidschendam
Datum 05-05-2016 13:38:41

Beste mensen, een vraagje. Ik zit binnen de drangmaatregelen op de training Ouderschap Blijft. In de gesprekken blijft mijn ex de situaties en de voortgang traineren en komt stelselmatig terug op afspraken die wij op een bepaald moment hebben gemaakt. Zo komt ze direct daarna weer met uitzonderingen op de afspraken in haar voordeel waarbij ze ook duidelijk stelt dat ze dat wil om te vergelden wat zij als nadeel voor zichzelf ervaart in het verleden. Nu heb ik gevraagd dat zij zelf het zorgplan in concept opstelt en dat ze het aan mij voorlegt om te tekenen. De mediator staat er echter op dat ik de confrontaties met haar doorsta en geeft steeds dreigend aan dat zij daar consequenties aan zal verbinden. Mijn dochter zelf zegt het goed te vinden als we op afstand vanuit onze eigen ruimte met elkaar communiceren, maar zij is pas 10 en mag nog niet gehoord worden. Kan de overheid zover gaan mij van mijn kind te scheiden omdat ik ervoor kies niet voortdurend met de moeder te praten.

Name EDA
Stadt ergens
Datum 22-03-2016 00:30:34

Heb je een geboortebewijs, dan is je kind een slaaf. Waar het WERKELIJK om gaat is dat WIJ gemanipuleerd worden door de regering, ten faveure van de banken --> z-WwBmYVgk?t=31m27s" target="_blank" rel="nofollow">Homepage

Name kindbelang
Stadt nederland
Datum 12-03-2016 00:39:16

Sorry M moet H zijn

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende