Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5450 zu 5464 von 5464
Name Vadervan2
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 17-03-2015 um 11:17:29

Wat een herkenbaar verhaal, het lijkt wel op mijn verhaal getekend door een even grote portie gelijkwaardig ouderschap in onze rechtstaat.

Mijn kinderen zijn helemaal naar de kloten gegaan want ja, een moeder die de vader moedwillig verstoot is over het algemeen nu eenmaal niet het beste voorbeeld voor opgroeiende kinderen maar dat snapt alleen een vader.

Succes in je strijd, ik ben destijds gestopt met het zinloos procederen, uiteraard tegen het volledige tarief als alimentatie plichtige. De zoveelste gelijkwaardigheid van rechtswege.

Name Gerald Gijsbertsen
Stadt Ermelo
Geschlecht Mann
Datum 09-03-2015 um 10:44:51

Misschien héél of té brutaal, waarvoor mijn excuus..
Ik hoop dat er mensen zijn die willen/kunnen helpen (of willen delen op hun sociale media/forum)
Ik weet dat bijna iedereen hier 'in het zelfde schuitje' zitten, maar ik ben reddeloos, radeloos en hopeloos. Dit is wellicht mijn laatste sprankje hoop!

[ www.dreamordonate.nl/1509-mijn-zoon-weer-in-mijn-armen ]

Ik ben op zoek naar 5000 mensen die €1,- willen doneren..

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 06-03-2015 um 15:41:51

Weer heb ik het een en ander gelezen over omgangsregelingen die niet worden nagekomen.
Mijn volgende stelling is: Waarom is iedereen toch zo voorzichtig met het benaderen van de moeder? Ja, lees ik dan, je moet vooral rustig blijven en je aan de afspraken houden. M.a.w vooral je mond houden en je aan de afspraken houden want het zou wel eens tegen je kunnen werken als jij je er niet aan houd.
Wat is dit voor een strategie?
Ben je als vader een slaaf?
In de pas lopen want anders krijg je je kind nooit meer te zien. Je word eigenlijk gegijzeld als man.
Ja voorbeelden te over van kinderen die achter zijn gelaten bij moeders die zelf volledig de weg kwijt zijn geraakt met alle gevolgen vandien.
Maar ja, ALLES IN HET BELANG VAN DE MOEDER.

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 05-03-2015 um 16:18:58

Moeders met of zonder gedrag-stoornis hebben altijd gelijk volgens instanties en rechters.
Het maakt niet uit wat zij melden want alles word nl geloofd. Er word totaal geen research gedaan naar overige familieleden.
Slechte zaak. En men blijft maar schermen met IN HET BELANG VAN HET KIND.
Een kind van 5 jaar oud verteld de vader dat zij Opa en Oma niet meer mag zien.
Hoe zou zij aan deze info komen?
Niet uit zichzelf.
M.a.w het word haar ingefluisterd.

Name Koos
Stadt Nieuwlande
Geschlecht Mann
Datum 03-03-2015 um 17:50:11

St. Dwaze Vaders zou zich, n.a.v. de plannen van het CDA, sterk mogen maken voor de positie van biologische vaders. Ook zij moeten eerst aantonen in een nauwe persoonlijke betrekking te staan alvorens een omgangsverzoek kans maakt. Maar dat is moeilijk aan te tonen als je door de moeder onkundig bent/wordt gehouden.

Name Alimentatieplicht...
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 22-02-2015 um 19:32:54

KRITIEK OP WETSVOORSTEL KINDERALIMENTATIE

Dit wetsvoorstel is niet in het belang van de alimentatieplichtige omdat 100% van de draagkrachtruimte naar de kinderen gaat in plaats van 70%. Dit scheelt met de huidige draagkrachttabel ten opzichte van het nieuwe wetsvoorstel € 130,00 per maand netto meer te betalen kinderalimentatie. Ook het feit dat het kindgebonden budget incl. ouderkop niet meer wordt verminderd van de kinderbehoefte is nadelig voor de alimentatieplichtige maar ook voor de kinderen en onze samenleving. De prikkel om te gaan werken wordt wederom weer weggenomen. We zijn weer terug bij af als dit door gaat. Daarbij komen meer wijzigingsgronden. De gemeente en de alimentatiegerechtigde worden er beter van. Met de nieuwe kindregelingen zijn we op de goede weg. Dus houden. Draagkrachttabel bestaat al evenals draagkrachtformule wat transparant is. Het enige wat gewijzigd dient te worden is dat herberekening niet middels nieuwe rechtszaken geregeld dient te worden.

Name Mieke
Stadt enschede
Geschlecht Frau
Datum 18-02-2015 um 13:23:07

Ik zelf ben getrouwd met de Ex-MAN,zijn kinderen waren toen 10 en 11 jaar oud, zelf heb ik geen kinderen, maar de kinderen van mijn man zijn van harte welkom, want je neemt de hele rugzak toch!!Zijn 2 jongens zijn nu 19 en 20 jaar oud. Het is voor mij allemaal zo herkenbaar de strijd om de kinderen. Ik weet wel er is maar 1 oplossing!!!! Wanneer er een wet zou zijn dat wanneer je als vader je kinderen niet te zien krijgt je ook geen alimentatie hoeft te betalen.......moet je kijken wat er gebeurt!!!!!!!!!!!!!

Name M
Stadt D-H
Geschlecht Mann
Datum 09-02-2015 um 19:14:10

Mensen die een kind, op watvoor manier dan ook,
bij een vader of moeder weghouden zijn voor mij nog minder dan stront. Deze mensen kennen geen enkele empathie jegens anderen.
Daarom zouden zij gestraft moeten worden door een rechter. Sancties wil ik zien anno 2015.
Het kind is nl de dupe.
Een kind word gehersenspoeld en men vind dit gewoon normaal?
Hoe kan men verklaren dat een bloedband kompleet genegeerd word?
Waarom word daar aan meegewerkt?
Zijn moeders meer dan vaders?
Waarom werken scholen niet mee als je alleen maar vraagt hoe het met je kind gaat?
Wat is dit voor een slap beleid.

Name Vadervan2
Stadt Rechstaat
Geschlecht Mann
Datum 06-02-2015 um 10:09:03

Andre, de oplossing van het conflict was heel eenvoudig: gezaghebbende vader verdwijnt met gesubsidieerde rechtsbijstand binnen no time geheel van het toneel. Dit alles onder de naam: het belang van het kind.

Name Vadervan2
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 06-02-2015 um 10:04:08

Ik ben begonnen met het onderzoek van de VVU maar ben op 45% gestopt. Veel te langdradig met teveel mogelijke gedachtegangen van je ex die je moet beoordelen.

Name Andre de Geus
Stadt Almere
Geschlecht Mann
Datum 02-02-2015 um 13:58:09

ROZE OUDERS IN CONFLICT
Voor een documentaire die gemaakt wordt ben ik op zoek naar ‘roze ouders’ (twee vaders, en twee moeders of één vader en twee moeders enz.) die, net als ik, niet op één lijn zijn gebleven en zelfs zijn gebrouilleerd.
Heel graag wil ik hun verhaal horen en weten waar zij tegenaan zijn gelopen binnen de 'constructie'. Belangrijk ook is hoe zij dit, al dan niet, hebben opgelost.
-Al is het alleen al om mogelijk nieuwe ouders hierover te informeren.-

Met de (werk)titel 'Na de roze wolk' wil ik een beeld schetsen van hoe gelijkwaardigheid kan worden gezocht in een ongelijkwaardige situatie. De focus ligt hierbij ook op mogelijk nieuwe wetgeving waarin een kind juridisch meer dan twee ouders kan hebben. Iets dat nu nog niet het geval is.

Ik hoop op reacties van mensen die mij in contact kunnen brengen met ‘roze ouders’ in een conflictsituatie die hun verhaal met mij willen delen.

André de Geus
E: andre.degeus@stokviscontent.nl
M: 06-42276906

Name Andries Scheeper
Stadt Lopik
Geschlecht Mann
Datum 26-01-2015 um 10:12:30

In 2011 raakte mijn toenmalige vriendin zwanger. Kort na de test kreeg ik de mededeling geen erkenning te willen en dat de baby niet mijn achternaam zal krijgen. Bij toeval ben ik nog bij de bevalling geweest en heb ikzelf nog aangifte gedaan op het gemeentehuis. Hier was intussen naar toe gebeld dat ik niet bijgeschreven mag staan. De akte heb ik thuis. Uit eigen beweging ben ik alimentatie gaan betalen waarop ik de vraag kreeg wat mijn bedoelingen waren. Ik stelde hem gelijk met mijn andere kinderen en vind dat ik verantwoording heb te dragen. Dit heeft 7 maanden geduurd toen ben ik gestopt. Iedere keer was er wel iets dat ik hem niet kon of mocht zien. April 2013 heeft ze 3 voorstellen gehad wat tot niets leidde. in de zomer van 2013 heb ik hem voor het laatst gezien. Achteraf hoor ik van andere en ben ik daarvan ook overtuigd dat het bedankt tot ziens is geweest. Ik mis hem verschrikkelijk en het beheerst mijn dagelijkse leven. Ik weet niet wat te moeten doen ???

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
Datum 22-01-2015 um 09:26:12

GEZOCHT: NCRV Man Bijt Hond wil een week lang aandacht besteden aan het interieur van gescheiden mannen. Hiervoor zijn wij op zoek naar gescheiden mannen die ons een kijkje in hun huis willen geven. Naast het interieur zal het gesprek uiteindelijk ook op de scheiding (en gevolgen daarvan) komen�

Stuur een mail naar admin@dwazevaders.nl met daarin vermelding van uw adres en telefoonnummer. Uw mail sturen wij door naar de redacteur van MBH.

Name R&K
Stadt Utrecht
Geschlecht Mann
Datum 21-01-2015 um 20:22:14

Ik ben een man van 29 jr en ik heb een neefje van 28jr en samen hadden we een relatie met 2 zusjes.
We hebben allebei een zoontje met hun.
Die van me neefje is 1 jaar en die van mij is 2,5 maand bijna 3 maanden oud.
Mijn neefje zit in een scheiding want hij is nog getrouwd op dit moment en mag zijn zoon niet zien omdat moeder denk dat ze God is denk ik.
Ik ben gelukkig niet getrouwd met mijn ex, alleen we hebben een kind samen.
Jammer genoeg mocht ik niet bij de bevalling zijn.
Wel nadat hij geboren was mocht ik komen.
Dat was ook de enige echte keer dat ik me zoontje in me handen had en gezien heb.
Ik mocht me zoon niet erkennen en de volgende dag heeft zij hem meteen erkent.
Dus wettelijk gezien heb ik niks meer te zeggen over me eigen zoon!
Mijn ex zegt letterlijk als je niet bij me terug komt dan krijg je je zoon nooit meer te zien.
Haar wil is wet blijkbaar!!
Ik ben nu wel bezig met een rechtzaak en de rechtbank heeft het gelukkig geaccepteerd.

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
Datum 16-01-2015 um 17:11:21

Op de site staat informatie m.b.t. de wijziging van de kinderalimentatie. Zie www.dwazevaders.nl

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende