Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3292 zu 3311 von 5431
Name moeder
Datum 23-02-2010 17:27:07

arend, ik zie mijn kinderen al paar jaar niet en verjaardagen ook niet.
het is allemaal erg hoor. maar doen er niets aan. heb 4 keer recht zitting er over gehad maar verloren.

sterkte

Name Lonneke
Datum 22-02-2010 20:04:34

De twee kinderen van 7 en 9, van mijn huidige vriend zijn hoogstwaarschijnlijk uit het huis geplaatst van zijn ex-vrouw, de huidige verblijfplaats van zijn dochters is hem onbekend.
Wie heeft er ervaring met het fiom, om erachter te komen waar zijn kind is (verblijfplaats) om zodoende met de pleegouders of het gezinsvervangend tehuis een goede omgangsregeling te treffen?

Name ruud
Datum 15-02-2010 18:55:32

Als je kinderen op een sport zitten, ga kijken ook bij een training.Als dat mogelijk is kun jij ook op die manier een band opbouwen, als je positief reageert ga ik wel een stap verder t.a.z. advies.
gr ruud

Name arend
Datum 15-02-2010 17:33:32

Ruud

Mijn kinderen zijn 12 en 15 jaar,

Name Stormbringer
Datum 15-02-2010 08:08:04

Hey hallo allemaal!Ik lees dat men niet weet op wie men stemmen moet!KOM OP!!!Wie heeft er lef om als dwaze ouders een politieke partij op te richten?Er is ook een partij voor dieren,die zich focust op dierenleed.Prima,dus kan er naar mijn idee ook een partij komen die zich richt op ouderleed en ook vooral op kinderleed!!!Wie weet opent dat de deur die vooralsnog gesloten blijft.De deur om gericht kamervragen te gaan stellen.KOM OP WIE HEEFT ER LEF???

Name ruud
Datum 14-02-2010 17:26:05

Arend,
Hoe oud zijn je kinderen.
gr ruud

Name arend
Datum 14-02-2010 13:44:08

Ik heb 3 advocaten gehad en die laatste ook als mediator. Hij heeft mijn ex vrouw opgebeld en die zei voor telefoon de kinderen willen niet en ze wou verder niet praten. Wat kun je dan nog doen. Mijn zoon is volgende week jarig en je ziet hem niet. dat doet pijn.

Name P
Datum 13-02-2010 18:57:41

Ze heeft 4 kinderen van 3 verschillende mannen, de partner waar ze nu bij is, is niet van 1 van de kinderen de vader.
De oudste heeft zijn vader ook 2 jaar niet gezien en de jongste kent zijn vader niet.

Arend,

Ik weet het, je voelt je dan zo machteloos.
Had je wel goede advocaten?
Ik raad je echt Van Weegberg aan.
Lees mijn andere stukje.

Ondanks alles heb ik toch nog wel hoop, met de hulp van Van Weegberg en de mediator, hebben we in ieder geval zijn zoontje van 8 inmiddels wel weer terug.

Name P
Datum 13-02-2010 18:53:21

Hoi daantje,

Jeetje dat klinkt wel erg bekend.
Kom er nu ook achter dat ik niet de enige ben (vrouw/vriendin van), vechtend tegen de ex van je partner.
Hij had het 2 jaar geleden al opgegeven, ik ben toen op internet gedoken en heb heel veel uitgezocht, ik kwam toen ook bij stichting dwaze vaders terecht, ben via hun in contakt gekomen met van weegberg (advocaat), aan hem heb je echt een hele goede, hij is behalve advocaat ook mens, en begrijpt je gevoel en wanhoop, hij vecht echt voor je.
De rechter heeft mijn partner al in het gelijk gesteld, zelfs de kinderbescherming zei dat hij gewoon omgang moet hebben.
Dus als we merken dat ze aan de gang blijft en er met het meisje niks verandert na gesprekken met haar vader, moeten we toch weer naar de rechter, de zitting is pro-forma aangehouden tot april, dan willen ze een rapport van Lindenhout.
Ik hoop dat het bij jouw man beter gaat.
Ik wordt er zo verdrietig van, wat zij die kinderen allemaal aandoet.

Name daantje
Datum 13-02-2010 13:36:58

hoi p

ik ben benieuwd mijn man is van de week voor het eerst op gesprek geweest in het omgangshuis. binnen kort weer het eerste contact sinds anderhalfjaar met zijn zoon van 12. ook ik ben bang dat de moeder inderdaad het jochie heeft gehersenspoeld. en wat ken je dan nog doen. het is zo oneerlijk maar helaas blijven er van die vrouwen die over de rug van het kind de vaders terug willen pakken, en helaas kunnen de vaders niets tegen doen. ik hoop dat het gesprek goed gaat uit pakken maar ik ben er heel bang voor.

Name arend
Datum 13-02-2010 12:06:08

Zoals je op de site kon lezen zit ik in hetzelfde schuitje heb ook 2 kinderen worden ook door moeder gehersenspoeld. Heb inmiddels 3 advocaten bezogd jeugdzorg ingeschakeld en contact opgenomen met medische tuchtcollege via mediator om weer contact te krijgen met mijn kinderen maar het draait allemaal op niks uit. Een moeder staat zo sterk. Er moet eerst wat vreselijks gebeuren. Mijn ex maakt de kinderen geestelijk ziek. Die moeders lijden aan munchausen bij proxy syndroom die doen alles over de ruggen van de kinderen zoek dit maar is op want volgens mij lijd mijn ex vrouw hier ook aan ( ziekelijk gedrag ).

Name P
Datum 13-02-2010 10:55:33

Hallo allemaal,

Nou, afgelopen woensdag heeft mijn partner zijn dochtertje (11 jaar), voor het eerst in 2 jaar gesproken bij Lindenhout (omgangsbegeleiding)

Het is echt niet te geloven.
Dat arme kind is helemaal gehersenspoeld en verknipt inmiddels.
Ook is ze geïnstrueerd voor het gesprek, mijn vriend kreeg de meest nare dingen naar zijn hoofd, allemaal afkomstig van moeder.
Er is nooit een escalatie geweest van het één of ander tussen mijn partner en z'n dochtertje, het werd al vrij vlot duidelijk dat moeder dat kind erg veel brieven van de rechtbank en de advocaten heeft laten lezen, dit terwijl wij al meerdere malen hebben aangegeven, dat mevr de kinderen hier niet mee dient te belasten.
Ze trekt zich er niks van aan.
We maken ons inmiddels erg veel zorgen over het psychisch welzijn van z’n dochtertje.
Dit kan niet goed zijn voor een kind van 11, en het moet ook niet kunnen.

Name ruud
Datum 10-02-2010 15:59:34

Leni,
Als ik het goed heb, ligt de wettelijke leeftijd op 12 jaar.
Dan moet de huisarts al toestemming hebben van de kinderen.
Denk niet dat het de situatie te maken heeft maar zoals geschreven.
Ik begrijp je gevoel, maar volgens mij is dat de wet.Anders vraag je eigen huisarts er eens na.

Name waarop stemmen?
Datum 10-02-2010 14:12:11

vraag:

Op 3 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.
Ik heb geen idee welke partij de omgangs-ellende wil aanpakken en met wetsvoorstel wil komen moeders strafrechtelijk te vervolgen die met de omgangsregeling de vloer aanvegen.

Op welke partij kan een dwaze vader/moeder het beste stemmen?

Name Leni
Datum 09-02-2010 19:05:54

Wat herkenbaar allemaal,was een dwaze moeder maar gelukkig weer contact met mijn kinderen,na 2jaar.Ook meegemaakt dat ik kind niet mocht bezoeken tijdens ernstige ziekte,gelukkig is zij weer beter en heb ik af en toe weer contact met haar,komt bij mij langs(15j)Ook haar huisarts wilde mij niks vertellen,MOEST mijn eigen kind om toestemming vragen of de huisarts,wat ook mijn huisarts is,mij mocht vertellen hoe het met haar ging

Name arend
Datum 09-02-2010 17:29:32

ja dat zal ik morgen direct doen misschien kunnen die wat doen. heb vandaag naar jeugdzorg gebeld kunnen ook niks doen. Heb advocaat weer gebeld kan wel moet via advocaat en dan rechter dan heb je kleine kans je word er moedeloos van. je hebt als vader niks te zeggen moet je nu als vader zijnde eerst afwachten tot er iets met je kinderen gebeurt.En dan maar rustig blijven.

Name Willemien
Datum 09-02-2010 11:14:26

Arend: neem contact op met medisch tuchtcollege, dit is onmenselijk, jeetje wat een trut zeg! vraag een persoonlijk gesprek aan met je eigen huisarts over deze situatie.
Als een moeder zover gaat, dat zelfs een vader zijn zieke zoon niet mag bezoeken en beterschap mag wensen, geeft aan hoe onmenselijk zij is en hoever zij gaat het kind te gebruiken (misbruiken)als machtmiddel om jou pijn te doen.
Arend: schrijf dit voorval in je dagboek, om later aan je zoon te geven als hij gaat zeggen; papa, ik was ziek maar je was er niet......

Name arend
Datum 08-02-2010 19:30:52

Man is altijd de dupe in Nederland. mijn zoon is ziek en heb geen contact met hem wil moeder niet. Heb vandaag zijn huisarts gebeld wat mijn zoon mankeert hij wou het niet zeggen moest maar contact met moeder opnemen en die wil niks zeggen., Dan moet je rustig blijven?

Name Klazien
Datum 08-02-2010 15:18:37

denny: vraag bij je gemeente een bewijs van onvermogen aan, neem contact op met het juridisch loket.

Name denny
Datum 08-02-2010 11:18:11

mn zoon woont bij zn moeder en stiefvader ,hij is uit huis geplaatst en in een crisis opvang gezet.
voor 6 weken ik moet 1 maand alimentatie door betalen ik heb geeb geld voor een advocaat ik sta met mn rug tegen de muur heeft een man geen recht in nederland ,nee niet dus

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende