Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3797 zu 3811 von 5401
Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 06-06-2011 um 16:26:50

hoi jan ,
het is een grensgeval tussen geestelijke gestoortheid en psychose .
google maar eens op bordeline en onderzoeken hier over.
het blijkt aan te tonen te zijn door stoffen in je bloed ..
een erg taaie stof om je in te verdiepen .
grts denis

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 05-06-2011 um 13:17:56

Er gaat miljoenen euro's in de scheidingswereld om. Krijg dat maar eens te varanderen. Natuurlijk wordt dit allemaal ontkent en gillen ze allemaal als eerste over het belang van het kind. Want ze weten allemaal dat ze een hoop inkomen verliezen als al die moedertjes zich niet meer als slachtoffer kunnen presenteren.
En als het het er dan toch heel erg dik bovenop legt dan plakken we er maar iets van borderline op. Dan blijven die vrouwen zielig omdat ze er niets aan kunnen doen en ziek zijn.. Borderline betekent toch grensgeval of zoiets? Welke grens? Die is allang overschreden.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 04-06-2011 um 22:51:42

Wouter dank voor je advies.
Ik heb inmiddels volwassen kinderen, het is voor mij niet meer van toepassing.
Ik heb het bewust geschreven om het onder de aandacht te brengen.Er moet een moment komen dat er een ommekeer komt.
De vrouwen staan helaas boven de wet en zolang dat wortd toegestaan zal er helaas weinig veranderen.

Name Wouter
Stadt Medemblik
Geschlecht Mann
Datum 04-06-2011 um 19:08:21

Ruud: google op: borderline, emotionele manipulatie, borderlinemoeders, DAT maakt een hoop duidelijk.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 04-06-2011 um 17:13:10

Zolang de politiek of de rechtbanken niks doen aan het in mijn ogen discrimineren van kinderen en de uitwonende ouder zal de verzorgende ouder blijven doorgaan met het geestelijki mishandelen van kinderen en vader.
Ik vindt het woordt moeder niet op zijn plaats, een echte lieve moeder denkt aan de kinderen.
Het wordt ook tijd dat als er geen contact is de vader het recht heeft om geen allimentatie meer te betalen.De mensen die het systeem vertegenwoordigen zijn al zo gehersenspoeld dat je daar weinig meer van kan verwachten.Zoals eerder aangegeven moet je bij de minister beginnen of staatssecretaris anders heeft het geen zin en blijven de instanties door domheid bewust discrimineren.

Name Johan
Stadt Den Haag
Geschlecht Mann
Datum 03-06-2011 um 10:30:56

inderdaad P uit Gelderland: Totaal negeren, iedereen moet vriendschap met dergelijke vrouwen verbreken, (vrouwen die kind de vader afpakken)negeren in hun buurt, verenigingen, op school tijdens ouderavond. Schop ze zodoende maar flink in een sociaal isolement, dat is hun verdiende loon, behandel deze liegende monsters alt tweederangsburgers!!!
Zij behandelen vader en kind ook als oud vuil, door hen niet samen te laten zijn.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2011 um 20:03:27

P., Heel herkenbaar. M'n ex zei ook altijd dat het aan mij lag en nooit aan haar. Frusterend om te zien is dat dit soort types liever hun eigen kind ten gronde richten dat omgang. Ze zouden ook eens al de subidies moeten intrekken van al die substanties als kinderbescherming, jeugdzorg e.d Mijn kind hoeft geen allerlei onderzoeken te ondergaan, hij mist alleen z'n vader.. En als je dan eindelijk je eigen kind mag zien neemt het een speeltje mee naar huis in de hoop dat er nog een volgende keer komt om het terug te geven. Tsja, we leven in een beschaafd land....

Name P
Stadt Gelderland
Geschlecht Frau
Datum 02-06-2011 um 09:29:28

Man nooit in de goot,

Zelfs dat werkt niet!
Negeren en vriendschap verbreken met zo een vrouw.

De ex van mijn partner, is door haar gedrag, zo'n beetje iedereen kwijt die ze ooit had.
Zelfs haar eigen zus, heeft ze geen omgang meer mee.
De enige die ze nog heeft zijn de kids en haar huidige partner, welke wat mij betreft net zo erg is.
Als je een kerel was geweest, stond je op, en zei je tegen je partner, 'je kan een kind de vader niet zomaar ontnemen, ga eens normaal doen'.

Maar goed, alles en iedereen is ze verder kwijt, maar door de enorme plaat voor haar kop, ligt het altijd aan al die anderen, en nooit aan HAAR!

Ziek en moedeloos wordt je ervan.

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2011 um 08:52:20

Dank je wel man nooit in de goot!!!Jij snapt het!!!Tja het is nog even de straf uitzitten maar ik weet er komt een dag dat ik met dokken stoppen mag!En dan is het groot feest want dan is de dag van wraak aangebroken.Ik heb alles al in kannen en kruiken.Dat smerige stuk vreten zal op dr knietjes bij me komen en dan zeg ik sterf maar af tot bij de grond o nee eronder dan ruik ik je niet haha!!!Maar het is en blijft jammer dat de kids hun vader kwijt zijn.........en daar is niets aan te doen......................

Name Stefan
Stadt woudenberg
Geschlecht Mann
Datum 01-06-2011 um 10:38:45

vanmiddag weer naar de rechtbank,ze heeft de omgangsregeling weer stop gezet!vol met leugens en bedrog,Ik weet nu al wat de rechter gaat beslissen,we wachten het onderzoek van de jeugdzorg af ,wat dus in houdt dat ik mijn kids wer een maand of 3 niet te zien ga krijgen!!!of weer naar zo verschikkelijk omgangshuis?beste mensen als je ex niet mee werkt is er geen beginnen aan en zonde van je geld het enigste wat je kan doen is afwachten dat je kids zelf naar je toe gaan komen !!! dit alles heeft geen zin

Name Man
Stadt nooit in de goot
Geschlecht Mann
Datum 31-05-2011 um 15:22:16

Beste man in de goot: ik dacht dat we na de oorlog bevrijd waren van onderdrukkers en uitbuiters, en dat mensen vrij waren elkaar te zien en te spreken, zeker als het gaat om vaders en hun kinderen, niets is echter minder waar.
Als vader mag je losgeld betalen en uitgebuit worden en ben je niet meer voor de ex geweest dan een zaaddonor, en nadien een zak met geld.
Zoals de zwarte weduwe-spin het mannetje doodt na de paring, zo worden wij vaders uitgeknepen door de geesteszieke broedmachines zonder gevoel, die het geen zak kan schelen als een kind zonder vader door het leven moet.
Dergelijke moeders hebben in hun buurt steeds minder aanzien, men weet immers dat zij het kind een vader ontnam.
Massaal in Nederland dergelijke treitermoeders de rug toekeren en totaal negeren!, vriendschap met dergelijke mutsen verbreken, dat zal ze leren!

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 28-05-2011 um 08:51:18

bericht voor Suzanne.

ODE en LOF en een STAANDE OVATIE!!!Suzanne jij weet hoe het werkt en je durft het te vertellen.Ik ben een man en ik zit in die situatie.Na mijn scheiding ben ik opnieuw getrouwd en dit huwelijk bestaat al bijna 10jaar.HET bewijs,dat het echt niet allemaal en alleen mijn fout was.En mijn ex?Dat ellendig stuk vreten kleed me dus uit,ontneemt me de kids maar vooral ontneemt de kids hun vader.Probeerde me zelfs de ouderlijke macht te ontnemen maar dat lukte niet.Maar wat heb ik aan een blanko strafblad en aan de maatschappijkreet GEZAMELIJK GEZAG?Doe mij maar een stuk toiletpapier,daar kan ik echt wat mee.Zo triest en verrot is deze pokkemaatschappij.
JE MAG HET NIET ZEGGEN...en dat in een land met vrije menigsuiting...huhuh....
MAARRRRRRR.....
Zou het allemaal ook zo gaan als Willem Alexander zou gaan scheiden??Zou hij dat ook allemaal moeten ondergaan?Nee he natuuuuuuurlijk niet.............

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 25-05-2011 um 03:29:17

waarom krijg ik geen reactie op mail die ik stuur naar dwaze vaders ??
grts denis

Name Theo
Stadt Zwolle
Geschlecht Mann
Datum 18-05-2011 um 20:31:15

Vraag: wat kan de dwaze vaders-stichting nog meer doen om in de publiciteit te komen met dit grote onrecht?
Ik hoor in mijn omgeving wel vaker van vaders die hun kinderen nooit meer te zien krijgen, maar lees in de krant daar weinig over.

Name Klaas
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 17-05-2011 um 11:05:36

Ik betaal geen losgeld, zolang ik mijn zoon niet mag zien, haar jarenlange schulden kan ze in haar reed steken!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende