Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3283 zu 3302 von 5442
Name daantje
Datum 13-02-2010 13:36:58

hoi p

ik ben benieuwd mijn man is van de week voor het eerst op gesprek geweest in het omgangshuis. binnen kort weer het eerste contact sinds anderhalfjaar met zijn zoon van 12. ook ik ben bang dat de moeder inderdaad het jochie heeft gehersenspoeld. en wat ken je dan nog doen. het is zo oneerlijk maar helaas blijven er van die vrouwen die over de rug van het kind de vaders terug willen pakken, en helaas kunnen de vaders niets tegen doen. ik hoop dat het gesprek goed gaat uit pakken maar ik ben er heel bang voor.

Name arend
Datum 13-02-2010 12:06:08

Zoals je op de site kon lezen zit ik in hetzelfde schuitje heb ook 2 kinderen worden ook door moeder gehersenspoeld. Heb inmiddels 3 advocaten bezogd jeugdzorg ingeschakeld en contact opgenomen met medische tuchtcollege via mediator om weer contact te krijgen met mijn kinderen maar het draait allemaal op niks uit. Een moeder staat zo sterk. Er moet eerst wat vreselijks gebeuren. Mijn ex maakt de kinderen geestelijk ziek. Die moeders lijden aan munchausen bij proxy syndroom die doen alles over de ruggen van de kinderen zoek dit maar is op want volgens mij lijd mijn ex vrouw hier ook aan ( ziekelijk gedrag ).

Name P
Datum 13-02-2010 10:55:33

Hallo allemaal,

Nou, afgelopen woensdag heeft mijn partner zijn dochtertje (11 jaar), voor het eerst in 2 jaar gesproken bij Lindenhout (omgangsbegeleiding)

Het is echt niet te geloven.
Dat arme kind is helemaal gehersenspoeld en verknipt inmiddels.
Ook is ze geïnstrueerd voor het gesprek, mijn vriend kreeg de meest nare dingen naar zijn hoofd, allemaal afkomstig van moeder.
Er is nooit een escalatie geweest van het één of ander tussen mijn partner en z'n dochtertje, het werd al vrij vlot duidelijk dat moeder dat kind erg veel brieven van de rechtbank en de advocaten heeft laten lezen, dit terwijl wij al meerdere malen hebben aangegeven, dat mevr de kinderen hier niet mee dient te belasten.
Ze trekt zich er niks van aan.
We maken ons inmiddels erg veel zorgen over het psychisch welzijn van z’n dochtertje.
Dit kan niet goed zijn voor een kind van 11, en het moet ook niet kunnen.

Name ruud
Datum 10-02-2010 15:59:34

Leni,
Als ik het goed heb, ligt de wettelijke leeftijd op 12 jaar.
Dan moet de huisarts al toestemming hebben van de kinderen.
Denk niet dat het de situatie te maken heeft maar zoals geschreven.
Ik begrijp je gevoel, maar volgens mij is dat de wet.Anders vraag je eigen huisarts er eens na.

Name waarop stemmen?
Datum 10-02-2010 14:12:11

vraag:

Op 3 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.
Ik heb geen idee welke partij de omgangs-ellende wil aanpakken en met wetsvoorstel wil komen moeders strafrechtelijk te vervolgen die met de omgangsregeling de vloer aanvegen.

Op welke partij kan een dwaze vader/moeder het beste stemmen?

Name Leni
Datum 09-02-2010 19:05:54

Wat herkenbaar allemaal,was een dwaze moeder maar gelukkig weer contact met mijn kinderen,na 2jaar.Ook meegemaakt dat ik kind niet mocht bezoeken tijdens ernstige ziekte,gelukkig is zij weer beter en heb ik af en toe weer contact met haar,komt bij mij langs(15j)Ook haar huisarts wilde mij niks vertellen,MOEST mijn eigen kind om toestemming vragen of de huisarts,wat ook mijn huisarts is,mij mocht vertellen hoe het met haar ging

Name arend
Datum 09-02-2010 17:29:32

ja dat zal ik morgen direct doen misschien kunnen die wat doen. heb vandaag naar jeugdzorg gebeld kunnen ook niks doen. Heb advocaat weer gebeld kan wel moet via advocaat en dan rechter dan heb je kleine kans je word er moedeloos van. je hebt als vader niks te zeggen moet je nu als vader zijnde eerst afwachten tot er iets met je kinderen gebeurt.En dan maar rustig blijven.

Name Willemien
Datum 09-02-2010 11:14:26

Arend: neem contact op met medisch tuchtcollege, dit is onmenselijk, jeetje wat een trut zeg! vraag een persoonlijk gesprek aan met je eigen huisarts over deze situatie.
Als een moeder zover gaat, dat zelfs een vader zijn zieke zoon niet mag bezoeken en beterschap mag wensen, geeft aan hoe onmenselijk zij is en hoever zij gaat het kind te gebruiken (misbruiken)als machtmiddel om jou pijn te doen.
Arend: schrijf dit voorval in je dagboek, om later aan je zoon te geven als hij gaat zeggen; papa, ik was ziek maar je was er niet......

Name arend
Datum 08-02-2010 19:30:52

Man is altijd de dupe in Nederland. mijn zoon is ziek en heb geen contact met hem wil moeder niet. Heb vandaag zijn huisarts gebeld wat mijn zoon mankeert hij wou het niet zeggen moest maar contact met moeder opnemen en die wil niks zeggen., Dan moet je rustig blijven?

Name Klazien
Datum 08-02-2010 15:18:37

denny: vraag bij je gemeente een bewijs van onvermogen aan, neem contact op met het juridisch loket.

Name denny
Datum 08-02-2010 11:18:11

mn zoon woont bij zn moeder en stiefvader ,hij is uit huis geplaatst en in een crisis opvang gezet.
voor 6 weken ik moet 1 maand alimentatie door betalen ik heb geeb geld voor een advocaat ik sta met mn rug tegen de muur heeft een man geen recht in nederland ,nee niet dus

Name Toos
Datum 07-02-2010 19:48:50

Tip aan allen (ook dwaze vaders.nl)te vinden op google:

Homepage MELDPUNT MISSTANDEN JEUGDZORG

Jeugdzorg werk vaak tegen het verlangen van kind in de vader te zien, gezien de vele trieste verhalen op dit gastenboek, en voorbeelden in de media, men is eenkennig, anti-vader en pro-moeder.
Dat ouderwetse vooroordeel-gedrag van de jeugdzorg moet stoppen!
Laat zorgmeldingen voortaan slechts over aan de politie, (incompetente jeugdzorg zou daarbuiten moeten blijven) jeugdzorg moet opgedoekt worden, en laat al die waardeloze flapdrollen van de jeugdzorg in godsnaam iets nuttigs gaan doen, een vak leren bijvoorbeeld, inplaats van een meisje met een bootje (Laura)aan de ketting leggen!

Name edwin
Datum 07-02-2010 15:23:26

ja erg he arend hebben ze het over recht je staat als vader dus compleet machteloos moeder kan doen en laten wat ze wil ik zou zeggen maak een wet die zegt dat als moeder zich zo opsteld het dagelijks verblijf meteen bij vader komt mischien dat ze dan een x gaan nadenken als wij de alimentatie te laat betalen krijg je ook een incasso

Name arend
Datum 07-02-2010 13:24:27

ik ben naar mediator geweest ik zie mijn 2 kinderen ook al twee jaar niet meer en de mediator belde mijn ex op om te praten over de kids en ze zei de kinderen willen niet en ze wou er verder niet over praten. Mijn zoon is ziek en ik stuur meerdere malen sms of ik bel haar maar krijg geen contact ben gisteren naar haar huis gereden maar ze doet deur niet open en ze belde direct haar broer die moest direct komen te praten.en dat noemt zich dan een goede moeder maar is niet in staat om zelf het woord te doen over haar eigen kinderen daar laat ze haar broer voor komen.ik vind dit zielige vertoning

Name ruud
Datum 06-02-2010 23:42:21

Ondanks alle adviezen die een rechtbank krijg beslissen zij zelf.Ze hebben in het recht genoeg mogelijkheden om in het belang van de kinderen recht te spreken. Zij laten toe(de rechtbank)dat de moeders zich gedragen zoals ze doen.uiteindelijk zijn zij grotendeels verantwoordelijk voor de ellende die zij als rechter veroorzaken, aangezien de moeder haar verantwoordelijkheid bewust niet neemt.

Name Joke
Datum 06-02-2010 19:01:14

In deze medogenloze strijd tussen vaders en moeders is er uiteindelijk maar 1 op gruwelijke wijze het slachtoffer: het kind.

Geef het kind het recht terug op contact met beide ouders zowel de vader als de moeder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name Rita
Datum 05-02-2010 12:12:34

Beste P. :
Ik hoop dat de omgangsregeling lukt, en dat de ex niet met smoesjes komt zoals: de kinderen kunnen niet komen vandaag want ze zijn (zogenaamd) verkouden, e.d.
Zorg er daarom voor, dat er extra controle is(door instanties) op de naleving van deze omgangsregeling en vraag advies hoe dat moet.
Op papier klinken omgangsregelingen mooi, maar de ex zal deze dan ook na moeten leven (zonder leugens en smoezen te bedenken om de boel te belazeren), anders komt ze met justitie in aanraking.

Name P
Datum 05-02-2010 10:19:12

De bedoeling is, eerst een gesprek met zijn dochter en die mevr van Lindenhout, en vervolgens langzaam de omgang weer hervatten.
Het is erg spannend, omdat we geen idee hebben wat en hoe ze is bewerkt door zijn ex-partner.
Maar goed, dat is afwachten, het is in ieder geval positief dat er eindelijk een gesprek komt.

Ook hebben we de rechtzaak van alimentatie gewonnen.
Zijn alimentatie was nooit herberekend en toen in haar voordeel vastgesteld.
Echter is de situatiie dus zodanig verandert, dat het niet meer redelijk was.
Nu is er eindelijk weer een lichtpuntje, dat we schulden kunnen gaan aflossen, opgebouwt door het vechten tegen haar, om de omgang.

Begrijp me niet verkeerd, mijn partner wil graag betalen voor zijn kids, maar wel in alle redelijkheid, het zijn namelijk ook haar kinderen, waar ze zelf ook voor moet bijdragen.

We kijken uit naar woensdag, ben benieuwt.

Name P
Datum 05-02-2010 10:05:53

Beste allemaal.

Vorig jaar juni vertelde ik hier mijn verhaal.

Eindelijk heb ik nu iets positiefs te melden.

Doordat het zoontje van mijn partner melde bij mediation met tranen in zijn ogen, hoe erg hij papa miste, is de omgang met hem hervat, daar kon ze inmmers niet meer onderuit.
Helaas bleef ze nog wel steeds de omgang tussen mijn partner en zijn dochtertje frustreren, en mislukte dus de rest van de mediation.
Omdat de recht en de kinderbescharming al hadden gezegt dat mijn partner gewoon omgang moest hebben met zijn kids, is eind vorig jaar een traject met Lindenhout - omgangsbegeleiding opgestart.
Die mevr heeft gesprekken met mijn partner/zijn dochter en zijn ex partner, ze kan er in ieder geval niet meer onderuit nu, als ze weeer gaat frustreren, gaat er een rapport naar de rechtbank.

Ik kan jullie het heugdelijke nieuws melden, dat volgende week woensdag 10 februari het eerst gesprek in 2 jaar tijd zal plaatsvinden, tussen mijn partner en zijn dochtertje van 11.

Name Michael
Datum 03-02-2010 10:32:59

Gerard: heel veel sterkte.
De pen is echter scherper dan het zwaard.
Mijn conclusie: via posters, stickers, grafitty, via mond tot mond duidelijk maken, dat moeders die het kind de vader onthouden kindermishandelaars zijn, en het moederschap onwaardig zijn, plak illegaal een poster op de deur van een dergelijke trut, zoiets als de punkers en de krakers vroeger illegaal deden, dan maar de anarchistische illegale hardere methoden, zoals pedofielen eveneens in een buurt bekend gemaakt worden (ook kindermishandelaars zijn dat). Via de vele media is het imago van jeugdzorg (terecht!) flink naar de klote.
In de ban met die trutten!
De hele buurt mag weten als er bij hen een dergelijke gijzeltrut woont, compleet negeren een dergelijk onmens, DAT ZAL ZE MORES LEREN!!!! eens kijken hoe ze zich dan voelen.

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende