Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3276 zu 3295 von 5435
Name Willemien
Datum 09-02-2010 11:14:26

Arend: neem contact op met medisch tuchtcollege, dit is onmenselijk, jeetje wat een trut zeg! vraag een persoonlijk gesprek aan met je eigen huisarts over deze situatie.
Als een moeder zover gaat, dat zelfs een vader zijn zieke zoon niet mag bezoeken en beterschap mag wensen, geeft aan hoe onmenselijk zij is en hoever zij gaat het kind te gebruiken (misbruiken)als machtmiddel om jou pijn te doen.
Arend: schrijf dit voorval in je dagboek, om later aan je zoon te geven als hij gaat zeggen; papa, ik was ziek maar je was er niet......

Name arend
Datum 08-02-2010 19:30:52

Man is altijd de dupe in Nederland. mijn zoon is ziek en heb geen contact met hem wil moeder niet. Heb vandaag zijn huisarts gebeld wat mijn zoon mankeert hij wou het niet zeggen moest maar contact met moeder opnemen en die wil niks zeggen., Dan moet je rustig blijven?

Name Klazien
Datum 08-02-2010 15:18:37

denny: vraag bij je gemeente een bewijs van onvermogen aan, neem contact op met het juridisch loket.

Name denny
Datum 08-02-2010 11:18:11

mn zoon woont bij zn moeder en stiefvader ,hij is uit huis geplaatst en in een crisis opvang gezet.
voor 6 weken ik moet 1 maand alimentatie door betalen ik heb geeb geld voor een advocaat ik sta met mn rug tegen de muur heeft een man geen recht in nederland ,nee niet dus

Name Toos
Datum 07-02-2010 19:48:50

Tip aan allen (ook dwaze vaders.nl)te vinden op google:

Homepage MELDPUNT MISSTANDEN JEUGDZORG

Jeugdzorg werk vaak tegen het verlangen van kind in de vader te zien, gezien de vele trieste verhalen op dit gastenboek, en voorbeelden in de media, men is eenkennig, anti-vader en pro-moeder.
Dat ouderwetse vooroordeel-gedrag van de jeugdzorg moet stoppen!
Laat zorgmeldingen voortaan slechts over aan de politie, (incompetente jeugdzorg zou daarbuiten moeten blijven) jeugdzorg moet opgedoekt worden, en laat al die waardeloze flapdrollen van de jeugdzorg in godsnaam iets nuttigs gaan doen, een vak leren bijvoorbeeld, inplaats van een meisje met een bootje (Laura)aan de ketting leggen!

Name edwin
Datum 07-02-2010 15:23:26

ja erg he arend hebben ze het over recht je staat als vader dus compleet machteloos moeder kan doen en laten wat ze wil ik zou zeggen maak een wet die zegt dat als moeder zich zo opsteld het dagelijks verblijf meteen bij vader komt mischien dat ze dan een x gaan nadenken als wij de alimentatie te laat betalen krijg je ook een incasso

Name arend
Datum 07-02-2010 13:24:27

ik ben naar mediator geweest ik zie mijn 2 kinderen ook al twee jaar niet meer en de mediator belde mijn ex op om te praten over de kids en ze zei de kinderen willen niet en ze wou er verder niet over praten. Mijn zoon is ziek en ik stuur meerdere malen sms of ik bel haar maar krijg geen contact ben gisteren naar haar huis gereden maar ze doet deur niet open en ze belde direct haar broer die moest direct komen te praten.en dat noemt zich dan een goede moeder maar is niet in staat om zelf het woord te doen over haar eigen kinderen daar laat ze haar broer voor komen.ik vind dit zielige vertoning

Name ruud
Datum 06-02-2010 23:42:21

Ondanks alle adviezen die een rechtbank krijg beslissen zij zelf.Ze hebben in het recht genoeg mogelijkheden om in het belang van de kinderen recht te spreken. Zij laten toe(de rechtbank)dat de moeders zich gedragen zoals ze doen.uiteindelijk zijn zij grotendeels verantwoordelijk voor de ellende die zij als rechter veroorzaken, aangezien de moeder haar verantwoordelijkheid bewust niet neemt.

Name Joke
Datum 06-02-2010 19:01:14

In deze medogenloze strijd tussen vaders en moeders is er uiteindelijk maar 1 op gruwelijke wijze het slachtoffer: het kind.

Geef het kind het recht terug op contact met beide ouders zowel de vader als de moeder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name Rita
Datum 05-02-2010 12:12:34

Beste P. :
Ik hoop dat de omgangsregeling lukt, en dat de ex niet met smoesjes komt zoals: de kinderen kunnen niet komen vandaag want ze zijn (zogenaamd) verkouden, e.d.
Zorg er daarom voor, dat er extra controle is(door instanties) op de naleving van deze omgangsregeling en vraag advies hoe dat moet.
Op papier klinken omgangsregelingen mooi, maar de ex zal deze dan ook na moeten leven (zonder leugens en smoezen te bedenken om de boel te belazeren), anders komt ze met justitie in aanraking.

Name P
Datum 05-02-2010 10:19:12

De bedoeling is, eerst een gesprek met zijn dochter en die mevr van Lindenhout, en vervolgens langzaam de omgang weer hervatten.
Het is erg spannend, omdat we geen idee hebben wat en hoe ze is bewerkt door zijn ex-partner.
Maar goed, dat is afwachten, het is in ieder geval positief dat er eindelijk een gesprek komt.

Ook hebben we de rechtzaak van alimentatie gewonnen.
Zijn alimentatie was nooit herberekend en toen in haar voordeel vastgesteld.
Echter is de situatiie dus zodanig verandert, dat het niet meer redelijk was.
Nu is er eindelijk weer een lichtpuntje, dat we schulden kunnen gaan aflossen, opgebouwt door het vechten tegen haar, om de omgang.

Begrijp me niet verkeerd, mijn partner wil graag betalen voor zijn kids, maar wel in alle redelijkheid, het zijn namelijk ook haar kinderen, waar ze zelf ook voor moet bijdragen.

We kijken uit naar woensdag, ben benieuwt.

Name P
Datum 05-02-2010 10:05:53

Beste allemaal.

Vorig jaar juni vertelde ik hier mijn verhaal.

Eindelijk heb ik nu iets positiefs te melden.

Doordat het zoontje van mijn partner melde bij mediation met tranen in zijn ogen, hoe erg hij papa miste, is de omgang met hem hervat, daar kon ze inmmers niet meer onderuit.
Helaas bleef ze nog wel steeds de omgang tussen mijn partner en zijn dochtertje frustreren, en mislukte dus de rest van de mediation.
Omdat de recht en de kinderbescharming al hadden gezegt dat mijn partner gewoon omgang moest hebben met zijn kids, is eind vorig jaar een traject met Lindenhout - omgangsbegeleiding opgestart.
Die mevr heeft gesprekken met mijn partner/zijn dochter en zijn ex partner, ze kan er in ieder geval niet meer onderuit nu, als ze weeer gaat frustreren, gaat er een rapport naar de rechtbank.

Ik kan jullie het heugdelijke nieuws melden, dat volgende week woensdag 10 februari het eerst gesprek in 2 jaar tijd zal plaatsvinden, tussen mijn partner en zijn dochtertje van 11.

Name Michael
Datum 03-02-2010 10:32:59

Gerard: heel veel sterkte.
De pen is echter scherper dan het zwaard.
Mijn conclusie: via posters, stickers, grafitty, via mond tot mond duidelijk maken, dat moeders die het kind de vader onthouden kindermishandelaars zijn, en het moederschap onwaardig zijn, plak illegaal een poster op de deur van een dergelijke trut, zoiets als de punkers en de krakers vroeger illegaal deden, dan maar de anarchistische illegale hardere methoden, zoals pedofielen eveneens in een buurt bekend gemaakt worden (ook kindermishandelaars zijn dat). Via de vele media is het imago van jeugdzorg (terecht!) flink naar de klote.
In de ban met die trutten!
De hele buurt mag weten als er bij hen een dergelijke gijzeltrut woont, compleet negeren een dergelijk onmens, DAT ZAL ZE MORES LEREN!!!! eens kijken hoe ze zich dan voelen.

Name Gerard
Datum 03-02-2010 09:27:30

Nederland is nederland niet meer,kinderen mogen geen kind zijn,en worden behandeld als een volwassen of stuk vuil.Mannen(vaders)hebben geen trots meer,geen huis,geen geld,geen werk en de meesten hiervan kunnen nog wel rustig blijven.terwijl er een andere groep in de familie drama,s beland.deze instelling is : ik niets jij niks!door het falen van de instantie,s en dergelijke hebben zij de familie drama,s het leven in geblazen.Gelukkig heb ik dit alleen maar gedroomd,en loop ik nog steeds met mijn hoofd omhoog en schouders rechtop.Vandaag moet ik naar het omgangshuis voor een vervolggesprek.Zij vragen mij wat ik ervan verwacht,antw van mij:ik sta al 4 jaar met lege handen en verwacht niets,geen medewerking van rechters,jeugdzorg etc etc 6 jaar lang fulltime vader geweest naast mijn 50 uur werk in de week,nooit problemen gehad met mijn kids of mijn zelf.het enige wat ik verwacht is dat iedereen krijgt waar die recht op heeft!ik ga straks met lood in mijn schoenen ........

Name Thea
Datum 01-02-2010 15:48:44

Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat een nieuwe spelshow presenteren: mijn vader is de beste.
Het gaat er om wie de slimste, snelste(enz.) vader is.
Zou er geen show moeten komen met: waar is mijn vader?
Komt er van de dwaze vaders-organisatie misschien een reactie op deze televisie-onzin?
Zouden de heren/dames programmamakers zich niet beter bekommeren om de kids die door toedoen ex hun papa nooit meer zien? (kinderleed)?

Name Olga
Datum 01-02-2010 13:57:34

SORRY, bedoelde natuurlijk: INFORMATIETIP.

Name Olga
Datum 01-02-2010 13:55:58

INATIEFORMTIP VOOR DWAZE VADERS.NL EN VELE ANDEREN:

Er is een zeer kritisch boek over de jeugdzorg verschenen, maar in dat boek staan tevens zeer goede tips:

DE JUNGLE VAN DE JEUGDZORG, TRUUS BARENDSE.

Name denis
Datum 31-01-2010 16:02:29

hoi storm,

de normen zijn afhankelijk , ik heb ook bijstand maar verdien wel meer als 1500 euro .
dat komt omdat ik mijn kosten ook af mag trekken .. bv hypotheek hoger als de vaste huur die als bedrag wordt fgetrokken.
rijskosten enz die mogen er dus af en het over gebleven bedrag zijn dan bepaalende.
maar goed laat je eens voorlichten en als een toevoeging niet wordt afgegeven dan kan je daarvoor nog altijd in beklag en je uitleg geven waarom je de toevoeging wel zou moeten hebben... grts denis

Name ruud
Datum 31-01-2010 13:36:38

Stormbringer.
Homepage van rechtsbijstand .nl

(De Raad voor Rechtsbijstand kan ook helpen in de kosten)
Daar zit een rekenhulp bij zodat je het zelf kunt uit rekenen.
weet niet of het 100% safe is maar een indicatie heb je zeker en anders kun je altijd op voorhand overleggen zodat je duidelijkheid hebt, of bel desnoods.
gr ruud

Name Stormbringer
Datum 31-01-2010 08:03:47

Bericht voor Tine

Tine wat ben je ontzettend lief door zo mee te denken!Dank je!Maar kan dat zomaar?Ik ben bang dat ik teveel verdien.Dat hoor je al vrij snel zodra je werkt omdat je dan een of twee eurootjes boven het sociaal minimum zit.Dat ligt op 1253eur,en met werk zit ik op iets meer dan 1500eur dus ben ik er bang voor.Heb jij enig idee hoe eea werkt?

Alvast bedankt voor je hulp dikke knuffel!Die heb je dubbel en dwars verdiend!

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende