Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3283 zu 3302 von 5442
Name ruud
Stadt almelo
Datum 14-02-2010 17:26:05

Arend,
Hoe oud zijn je kinderen.
gr ruud

Name arend
Stadt bellingwolde
Datum 14-02-2010 13:44:08

Ik heb 3 advocaten gehad en die laatste ook als mediator. Hij heeft mijn ex vrouw opgebeld en die zei voor telefoon de kinderen willen niet en ze wou verder niet praten. Wat kun je dan nog doen. Mijn zoon is volgende week jarig en je ziet hem niet. dat doet pijn.

Name P
Stadt Gelderland
Datum 13-02-2010 18:57:41

Ze heeft 4 kinderen van 3 verschillende mannen, de partner waar ze nu bij is, is niet van 1 van de kinderen de vader.
De oudste heeft zijn vader ook 2 jaar niet gezien en de jongste kent zijn vader niet.

Arend,

Ik weet het, je voelt je dan zo machteloos.
Had je wel goede advocaten?
Ik raad je echt Van Weegberg aan.
Lees mijn andere stukje.

Ondanks alles heb ik toch nog wel hoop, met de hulp van Van Weegberg en de mediator, hebben we in ieder geval zijn zoontje van 8 inmiddels wel weer terug.

Name P
Stadt Gelderland
Datum 13-02-2010 18:53:21

Hoi daantje,

Jeetje dat klinkt wel erg bekend.
Kom er nu ook achter dat ik niet de enige ben (vrouw/vriendin van), vechtend tegen de ex van je partner.
Hij had het 2 jaar geleden al opgegeven, ik ben toen op internet gedoken en heb heel veel uitgezocht, ik kwam toen ook bij stichting dwaze vaders terecht, ben via hun in contakt gekomen met van weegberg (advocaat), aan hem heb je echt een hele goede, hij is behalve advocaat ook mens, en begrijpt je gevoel en wanhoop, hij vecht echt voor je.
De rechter heeft mijn partner al in het gelijk gesteld, zelfs de kinderbescherming zei dat hij gewoon omgang moet hebben.
Dus als we merken dat ze aan de gang blijft en er met het meisje niks verandert na gesprekken met haar vader, moeten we toch weer naar de rechter, de zitting is pro-forma aangehouden tot april, dan willen ze een rapport van Lindenhout.
Ik hoop dat het bij jouw man beter gaat.
Ik wordt er zo verdrietig van, wat zij die kinderen allemaal aandoet.

Name daantje
Stadt oosterhout
Datum 13-02-2010 13:36:58

hoi p

ik ben benieuwd mijn man is van de week voor het eerst op gesprek geweest in het omgangshuis. binnen kort weer het eerste contact sinds anderhalfjaar met zijn zoon van 12. ook ik ben bang dat de moeder inderdaad het jochie heeft gehersenspoeld. en wat ken je dan nog doen. het is zo oneerlijk maar helaas blijven er van die vrouwen die over de rug van het kind de vaders terug willen pakken, en helaas kunnen de vaders niets tegen doen. ik hoop dat het gesprek goed gaat uit pakken maar ik ben er heel bang voor.

Name arend
Stadt bellingwolde
Datum 13-02-2010 12:06:08

Zoals je op de site kon lezen zit ik in hetzelfde schuitje heb ook 2 kinderen worden ook door moeder gehersenspoeld. Heb inmiddels 3 advocaten bezogd jeugdzorg ingeschakeld en contact opgenomen met medische tuchtcollege via mediator om weer contact te krijgen met mijn kinderen maar het draait allemaal op niks uit. Een moeder staat zo sterk. Er moet eerst wat vreselijks gebeuren. Mijn ex maakt de kinderen geestelijk ziek. Die moeders lijden aan munchausen bij proxy syndroom die doen alles over de ruggen van de kinderen zoek dit maar is op want volgens mij lijd mijn ex vrouw hier ook aan ( ziekelijk gedrag ).

Name P
Stadt Gelderland
Datum 13-02-2010 10:55:33

Hallo allemaal,

Nou, afgelopen woensdag heeft mijn partner zijn dochtertje (11 jaar), voor het eerst in 2 jaar gesproken bij Lindenhout (omgangsbegeleiding)

Het is echt niet te geloven.
Dat arme kind is helemaal gehersenspoeld en verknipt inmiddels.
Ook is ze geïnstrueerd voor het gesprek, mijn vriend kreeg de meest nare dingen naar zijn hoofd, allemaal afkomstig van moeder.
Er is nooit een escalatie geweest van het één of ander tussen mijn partner en z'n dochtertje, het werd al vrij vlot duidelijk dat moeder dat kind erg veel brieven van de rechtbank en de advocaten heeft laten lezen, dit terwijl wij al meerdere malen hebben aangegeven, dat mevr de kinderen hier niet mee dient te belasten.
Ze trekt zich er niks van aan.
We maken ons inmiddels erg veel zorgen over het psychisch welzijn van z’n dochtertje.
Dit kan niet goed zijn voor een kind van 11, en het moet ook niet kunnen.

Name ruud
Stadt almelo
Datum 10-02-2010 15:59:34

Leni,
Als ik het goed heb, ligt de wettelijke leeftijd op 12 jaar.
Dan moet de huisarts al toestemming hebben van de kinderen.
Denk niet dat het de situatie te maken heeft maar zoals geschreven.
Ik begrijp je gevoel, maar volgens mij is dat de wet.Anders vraag je eigen huisarts er eens na.

Name waarop stemmen?
Stadt nederland
Datum 10-02-2010 14:12:11

vraag:

Op 3 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats.
Ik heb geen idee welke partij de omgangs-ellende wil aanpakken en met wetsvoorstel wil komen moeders strafrechtelijk te vervolgen die met de omgangsregeling de vloer aanvegen.

Op welke partij kan een dwaze vader/moeder het beste stemmen?

Name Leni
Stadt noord
Datum 09-02-2010 19:05:54

Wat herkenbaar allemaal,was een dwaze moeder maar gelukkig weer contact met mijn kinderen,na 2jaar.Ook meegemaakt dat ik kind niet mocht bezoeken tijdens ernstige ziekte,gelukkig is zij weer beter en heb ik af en toe weer contact met haar,komt bij mij langs(15j)Ook haar huisarts wilde mij niks vertellen,MOEST mijn eigen kind om toestemming vragen of de huisarts,wat ook mijn huisarts is,mij mocht vertellen hoe het met haar ging

Name arend
Stadt bellingwolde
Datum 09-02-2010 17:29:32

ja dat zal ik morgen direct doen misschien kunnen die wat doen. heb vandaag naar jeugdzorg gebeld kunnen ook niks doen. Heb advocaat weer gebeld kan wel moet via advocaat en dan rechter dan heb je kleine kans je word er moedeloos van. je hebt als vader niks te zeggen moet je nu als vader zijnde eerst afwachten tot er iets met je kinderen gebeurt.En dan maar rustig blijven.

Name Willemien
Stadt Dordrecht
Datum 09-02-2010 11:14:26

Arend: neem contact op met medisch tuchtcollege, dit is onmenselijk, jeetje wat een trut zeg! vraag een persoonlijk gesprek aan met je eigen huisarts over deze situatie.
Als een moeder zover gaat, dat zelfs een vader zijn zieke zoon niet mag bezoeken en beterschap mag wensen, geeft aan hoe onmenselijk zij is en hoever zij gaat het kind te gebruiken (misbruiken)als machtmiddel om jou pijn te doen.
Arend: schrijf dit voorval in je dagboek, om later aan je zoon te geven als hij gaat zeggen; papa, ik was ziek maar je was er niet......

Name arend
Stadt bellingwolde
Datum 08-02-2010 19:30:52

Man is altijd de dupe in Nederland. mijn zoon is ziek en heb geen contact met hem wil moeder niet. Heb vandaag zijn huisarts gebeld wat mijn zoon mankeert hij wou het niet zeggen moest maar contact met moeder opnemen en die wil niks zeggen., Dan moet je rustig blijven?

Name Klazien
Stadt Sneek
Datum 08-02-2010 15:18:37

denny: vraag bij je gemeente een bewijs van onvermogen aan, neem contact op met het juridisch loket.

Name denny
Stadt vlaardingen
Datum 08-02-2010 11:18:11

mn zoon woont bij zn moeder en stiefvader ,hij is uit huis geplaatst en in een crisis opvang gezet.
voor 6 weken ik moet 1 maand alimentatie door betalen ik heb geeb geld voor een advocaat ik sta met mn rug tegen de muur heeft een man geen recht in nederland ,nee niet dus

Name Toos
Stadt Vinkeveen
Datum 07-02-2010 19:48:50

Tip aan allen (ook dwaze vaders.nl)te vinden op google:

Homepage MELDPUNT MISSTANDEN JEUGDZORG

Jeugdzorg werk vaak tegen het verlangen van kind in de vader te zien, gezien de vele trieste verhalen op dit gastenboek, en voorbeelden in de media, men is eenkennig, anti-vader en pro-moeder.
Dat ouderwetse vooroordeel-gedrag van de jeugdzorg moet stoppen!
Laat zorgmeldingen voortaan slechts over aan de politie, (incompetente jeugdzorg zou daarbuiten moeten blijven) jeugdzorg moet opgedoekt worden, en laat al die waardeloze flapdrollen van de jeugdzorg in godsnaam iets nuttigs gaan doen, een vak leren bijvoorbeeld, inplaats van een meisje met een bootje (Laura)aan de ketting leggen!

Name edwin
Stadt dacht het niet
Datum 07-02-2010 15:23:26

ja erg he arend hebben ze het over recht je staat als vader dus compleet machteloos moeder kan doen en laten wat ze wil ik zou zeggen maak een wet die zegt dat als moeder zich zo opsteld het dagelijks verblijf meteen bij vader komt mischien dat ze dan een x gaan nadenken als wij de alimentatie te laat betalen krijg je ook een incasso

Name arend
Stadt bellingwolde
Datum 07-02-2010 13:24:27

ik ben naar mediator geweest ik zie mijn 2 kinderen ook al twee jaar niet meer en de mediator belde mijn ex op om te praten over de kids en ze zei de kinderen willen niet en ze wou er verder niet over praten. Mijn zoon is ziek en ik stuur meerdere malen sms of ik bel haar maar krijg geen contact ben gisteren naar haar huis gereden maar ze doet deur niet open en ze belde direct haar broer die moest direct komen te praten.en dat noemt zich dan een goede moeder maar is niet in staat om zelf het woord te doen over haar eigen kinderen daar laat ze haar broer voor komen.ik vind dit zielige vertoning

Name ruud
Stadt almelo
Datum 06-02-2010 23:42:21

Ondanks alle adviezen die een rechtbank krijg beslissen zij zelf.Ze hebben in het recht genoeg mogelijkheden om in het belang van de kinderen recht te spreken. Zij laten toe(de rechtbank)dat de moeders zich gedragen zoals ze doen.uiteindelijk zijn zij grotendeels verantwoordelijk voor de ellende die zij als rechter veroorzaken, aangezien de moeder haar verantwoordelijkheid bewust niet neemt.

Name Joke
Stadt Alkmaar
Datum 06-02-2010 19:01:14

In deze medogenloze strijd tussen vaders en moeders is er uiteindelijk maar 1 op gruwelijke wijze het slachtoffer: het kind.

Geef het kind het recht terug op contact met beide ouders zowel de vader als de moeder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende