Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 2998 zu 3017 von 5437
Name ikkie-ook
Datum 22-08-2009 17:09:00

Ik lees al een tijdje mee op deze website.
En alle respect voor Lenie, en hoe ze haar
strijd heeft gewonnen!

Niet alleen moeders, maar ook vaders zijn verkeerd bezig.
Ik ben een moeder met een klein 5-jarig meisje hier.
Mijn ex-man besloot op 4 januari (zonder enig overleg) om haar broertje en mijn zoontje niet meer te laten terugkeren, geen overleg meer te willen want zo stelde hij: "hij wil ook iets aan onze huwelijksjaren overhouden!"

Enig overleg, wat ik probeerde, bleek hij zich steeds terug te trekken (emails vol met de meest belachelijke smoesjes richting mijn kant)
plots.
Vroeger was ik alles voor hem, en nu dus niets meer.
Zijn zusje en zijn moeder (ik dus) zijn vanaf begin januari opeens verstookt van enig contact
met een klein jochie.

Natuurlijk ben ik bezig met een advocaat en rechtszaken nu, want hé, dit kan niet hé zomaar
even zelf rechter gaan spelen uit pure wraak, frustatie etc.

Mannen/vrouwen, ze zien niet wat ze kleintjes aandoen uit pure wraak

Name denis
Datum 21-08-2009 16:25:51

kijk ook eens op wieowie.nl daar vind j veel terug als je iemand zoekt...
succes er mee en hoop dat je er wat aan hebt ..

grts denis

Name Stichting Dwaze V...
Datum 20-08-2009 22:12:55

20 jaar stichting Dwaze Vaders.

Op zondag 20 september 2009 bent u van harte welkom op de receptie van de stichting in het Evertshuis te Bodegraven. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u met ons en anderen van gedachte wisselen en/of terugblikken op het 20 jarig bestaan van de stichting.

De receptie is van 14.30 tot 17.00 uur. Noteert u dit alvast in uw agenda.

Om een idee te krijgen hoeveel belangstellenden wij kunnen verwachten verzoeken wij u het aanmeldformulier op de website in te vullen.

Name Sjoerd
Datum 20-08-2009 21:38:37

Leny en Petri:
Maak van alle verzonden kaartjes aan je kind een kopie, voor je eigen archief, dan kun je dat later aan je kind tonen,
moed houden, Sjoerd.

Name Leni
Datum 20-08-2009 19:43:57

Dag Petri,veel herkenbare dingen in jouw berichtje,ben ook een dwaze moeder van nu een 14 jarige zoon.Tijd geleden schreef ik hier ook,wat te doen,help.Goede adviezen heb ik gekregen,doe rustig aan,ga niet trekken,stuur regelmatig een toepasselijk kaartje met je naam erop,heb af en toe wat geschreven in een dagboek.Ook mijn zoon, die bij zijn vader woont, draaide zijn hoofd om,verschrikkelijk is dat.Opeens op een avond belde hij,ruzie met zijn vader,heb toe tegen hem gezegd dat hij een vader en een moeder heeft en niet hoeft te kiezen,je mag ze alletwee hebben.Maar vader weer in verdriet,ik weer een tijd geen contact,af en toe weer wat en dan weer een tijd niks,om moede(r)loos van te worden.Maar iedereen zegt het komt wel weer heb geduld en ik denk dat dat mijn beloning gaat worden op den duur en ook voor jou,voel en leef met je mee want er zijn ook veel dwaze moeders in de wereld.Huisarts had ik niks aan,kind is 12 geweest en huisarts moet toestemming vragen aan hem.Hou moed,gr Leni

Name Toon
Datum 19-08-2009 16:32:36

Petry: stuur een aangetekende brief naar de raad van de kinderbescherming inzake klacht over handelswijze jeugdzorg.
Bespreek tevens je zorgen over je kinderen uit aan je huisarts.
sterkte, Toon.

Name petry
Datum 19-08-2009 14:44:31

Hoi, dit is de eerste keer dat ik hier schrijf. Ook ik ben moeder van 2 zoons, 19 en 15. De oudste woont bij mij, de jongste woont bij zijn vader, en die is mijn jongste aan het hersenspoelen, mijn zoon mag niet bij me komen, komt ie wel en vaders komt erachter, dan praat vaders op een gemene manier op zijn zoon in.Kom mijn zoon vaak tegen,draait hoofd voor mij om.Weet niet wat te doen, zit geestelijk aan de grond hierdoor, heb totaal geen grip meer op mijn jongste zoon.
dankje,
EEN KIND KIEST NIET BEWUST ZIJN MOEDER NIET TE ZIEN.... zo denk ik erover, en helemaal als ik vertel dat ik diegene was die hij altijd volledig in vertrouwen nam.
Jeugdzorg????? hij heeft geen blauwe plekken , dus geen reden om in te grijpen. Ach als ouder sta je gewoon met de rug tegen de muur.

Name ruud
Datum 16-08-2009 17:18:54

daantje
blijf acties ondernemen om in het leven van je zoon te blijven.Doe je het niet kun je ook nog verwijten krijgen dat je te weinig moeite doet.
ook al kom je ze samen tegen gewoon je zoon blijven groeten , ongeacht wat de moeder daarvan vindt.Ook voor de moeite die je zelf onderneemt, bewaar ook die bewijzen,komt altijd een x te sprake. het mooiste was dat als er een goede vriendin of familie kon bemiddelen.
Je zoon moet ook weer naar school misschien kun je hem zo eens te spreken krijgen ,neem niet aan dat de moeder daar ook altijd bij is.
het is krom maar je moet tot het uiterste gaan, laat de moeder maar reageren, werkt alleen maar in je voordeeel.
gr en sterkte ruud

Name daantje
Datum 16-08-2009 13:25:37

hoi ruud wat je allemaal voorstelt hebben we dus allemaal gedaan maar geloof me de moeder spoort echt niet. het ventje zat op voetbal dat was zijn lust en zijn leven moeder heeft hem er van af gehaald. wand het kon zeker gebeuren dat wij gingen kijken en dat wilde ze niet. dus moest hij van voetbal af. (ben ja dan ziek) de mensen waar ze mee omgaat zijn er niet zoveel en geloof me daar heeft ze ons zo zwrt gemaakt dat we daar geen voet aan de grond krijgen. en verder is ze bijna altijd met hem samen, die keer dat ik hem tegen kwam was echt puur geluk. ze doet echt alles met hem samen. gisteren kwamen we hem weer tegen samen met tita toverheks en dan kruipt hij weer weg. op dit moment kunnen we alleen maar afwachten wat de rechtzaak doet in oktober. helaas bedankt voor jullie steun.

Name ruud
Datum 13-08-2009 18:42:42

daantje
het is positief dat je zoon normaal doet als de moeder er niet bij is.
is ook een teken dat hij zich niet laat beinvloeden door de moeder.Hij zal zeker wel jullie sms jes lezen als hij de telefoon aanzet.Als je hem weer tegenkomt vraag dan onder welke naam hij evt op internet zit.
Misschien bestaat de mogelijlheid dat jij als vader (of iemand anders)voor je zoon een site aanmaakt met code, als je hem dan tegenkomt geef je hem de code,zo kun je ook contact onderhouden.als je zoon op sport zit ga eens kijken naar hem, zowel tijdens training als wedstrijdt.

Name daantje
Datum 13-08-2009 15:04:17

alles wat jullie nu voorstellen doen we allemaal.we sturen elke week kaartjes, we sturen mailtjes, zelf heeft hij een gsm maar die staat altijd uit. we weten dus ook niet of hij onze smsjes leest, we weten ook niet of hij de kaartjes krygt. hij heeft geen msn, geen twitter, geen heyves, allemaal al geprobeerd, of hij moet er onder een andere naam op staan. we kunnen alleen naar haar bellen, als ze ziet dat het mijn nummer of dat van me man is (rene), neemt ze nietop, als we met een onbekend nummer bellen en ze hoort dat wij het zijn hangt ze op. of ze begint bij voorbaad al te gillen dat het jochie ons niet wil spreken. het is echt zo frursterend het brengt heel veel pijn en verdriet met zich mee. en vooral ook voor opa wand die heeft hem ook al die tijd niet gezien. hij woont vlak bij ons in de buurt, we komen hem bijna nooit tegen, komen we hem tegen en zij is erbij dan verstopt hij zijn eigen. laatst kwam ik hem tegen zonder moeder en dan praat hij gewoon.

Name Stefano
Datum 13-08-2009 01:17:57

Daantje: geef de moed niet op!
Als het kind ongeveer 12 of 13 jaar is.....ze hebben allemaal een computer, twitter, mobieltjes enz.
Google regelmatig op zijn naam, misschien kun je dan via sma, of mail contact leggen met hem,als hij met jou een patatje in de mac donalds wil eten of zo (openbare ruimte) kan zij dat nooit tegenhouden!
Vak gaan kinderen vanzelf zoeken en kindere zijn zeer handig met de computer.
Onze dochter van 10 kan meer met de computer dan ik.

Name vader
Datum 12-08-2009 23:14:31

Daantje

Moeders winnen niet en ook vaders winnen niet.
Er zijn alleen verliezers en dat zijn de KINDEREN.
En ik kan mij niet voortsellen dat er ouders zijn die dat hun kinderen willen aandoen.
Maar jammer genoeg gebeurd dat nog steeds teveel.

Name ruud
Datum 12-08-2009 21:49:13

daantje
in hoeverre heeft de jongen een telefoon om hem rechtstreeks te bellen?
Als jullie in de zelfde stad wonen loop hem eens spontaan tegen het lijf?
Stuur hem een kaartje.
Kun je hem via internet bereiken?
wie wil jullie dat verbieden om contact met de jongen te zoeken?
Laat de moeder maar aangifte doen of een rechtzaak aanspannen, jullie doen moeite om in het leven van de jongen te komen en te blijven.
wat de moeder er in deze situatie van vindt intresseerd mij niet, ze kan zich ook aan de regels houden, zoniet, is dit de conseqentie.

Name daantje
Datum 12-08-2009 20:29:30

zien al een jaar het zoontje van mijn man niet meer. rechtzaak gehad, mediation werkt zij niet aan mee. weer een nieuwe rechtzaak in oktober man wat een ellende duurt eeuwig. en ondertussen zien wij de jongen niet hij is 11 jaar. waarom moet dit zolang duren? waarom moeten moeders altijd winnen verschrikelijk heb zelf dochter van 12 jaar heeft altijd har vader mogen zien eerst elk weekend toen 1x in de twee weken. elke vakantie grootte vakantie 5 weken. tot hij een vriendin kreeg. om een lang verhaal kort te maken hij is door de rechter uit zijn ouderlijke macht ontzecht. mijn dochter wilde hem zelf nooit meer zien. hij heeft nooit voor mijn meidje gevochten. jullie allemaal wel kom mannen vecht door en mijn steun hebben jullie moederke daantje

Name p
Datum 11-08-2009 23:06:23

Inmiddels ziet mijn vriend zijn zoontje wel weer (voor hoe lang het duurt),verder wou/wil ze nergens aan meewerken en heeft mijn vriend zijn dochtertje nog steeds niet gezien (nu anderhalf jaar),we gaan dus weer naar de rechtbank.

Zitting 07-10-09

Name Theodoor
Datum 11-08-2009 00:35:43

Het kan zijn dat invloed van je ex door haar gedrag nadelig voor het welzijn van je kind is, informeer of het kind voortaan bij jou mag wonen, informeer of je juridische stappen tegen je ex kunt ondernemen wegens het belemmeren van jouw omgangsregel met je kind.
Dat is moeilijk aan te pakken, informeer daarom jezelf goed bij een advocaat in familierecht, zeer belangrijk: bewaar kalmte en rust, hoe moeilijk dat ook is, gan nooit onverwacht of boos aan haar deur staan, dan krijg je alleen maar juridisch gezeik, door jezelf aan de wet te houden en rustig te blijven zet je haar (hopelijk) in de toekomst schaakmat, probeer goed contact te houden met de school van je kind, blijf vriendelijk en correct, ook tegen mensen die jou pijn en verdried niet kunnen (of willen) begrijpen.
Met vriendelijkheid tegen al die instanties kom je verder dan boosheid, maar toon ook begrip naar je kind, het is immers haar mama en je kind kan er ook niets aan doen.

Name denis
Datum 10-08-2009 22:43:15

theodor.
ik heb het traject omgangshuis al gehad met super goed gevolg voor me. en begeleiding is ook al gweest daarom de uitspraak van de rechter onbegeleid bezoek starten .
maar goed ex wil dat niet en werkt tegen met slect gevolg voor haar in de toekomst..

grts denis

Name Theodoor
Datum 10-08-2009 21:04:02

Denis, probeer te kijken of er (tijdens het bezoek van je kind aan jou) iemand van maatschappelijk werk of zo bij aanwezig kan zijn, dan kan deze deskundige beoordelen dat jij wel degelijk een goede vader bent! Ook zou je enkele malen je kind kunnen ontmoeten in een omgangshuis, met toezicht erbij, dat is niet leuk, maar dan kunnen zij een deskundig rapport afgeven dat jij zeker in staat bent goed voor je kind te zijn (dan heb je een getuigschrift).
Lees op google eens wat over bi-polair gedrag (voor jou informatie over rare gedrag van je ex).
Hou je taai kerel!

Name denis
Datum 10-08-2009 20:03:03

zo 1 augustus kreeg ik mijn dochter niet mee omdat ze bang zou zijn.
na een uur gesproken te hebben met mijn ex (geluisterd hoe ik haar de afgelopen 3 jaar heb laten vallen)was het proberen voor mij afgelopen en heb ik de politie maar gebeld(eindhoven).
deze kwamen en hebben met ex en kinderen gesproken.
ex geeft aan dat ik de kindern niet krijg omdat ze me een hak wil zetten voor de afgelopen 3 jaar.(leuke verklaring tegenover een agent.)
dochter en zoon geven bijde aan wel te willen komen .
gevolg een zorgmelding naar jz en een mutatie die is op te vragen door mijn advocaat.
zelfs de agent vertelde dat moeer de kinderen zwaar beinvloede met spraak en houding.
ach ja ben iemand met erg veel geduld en dat betaald zich nu uit.
volgende week als advocaat terug is van vakantie start deze een kortgeding.
wat hier uit komt laat ik wel weten.
15 augustus weer gaan kijken of ik mijn dochter wel mee krijg , maar mag niet meer zolang roberen was het advies van agent en advocaat.grts d

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende