Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3554 zu 3568 von 5383
Name jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2010 um 17:44:41

He Gerard ja dit is nu precies waar het omgaat mevr beslist weer en dan de advocaten erbij het rechts stelsel moet over de kop er zullen ook gevallen zijn dat de man dwars ligt maar toch alles wat je leest zijn wij mannen vaak de klos als mevr niet mee werkt hou je sterk man

Name Gerard
Stadt Tilburg
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2010 um 15:02:45

Een van de laatste wensen van een kennis die ongeneeselijk ziek was:
mijn zoontje ooit te ontmoeten die ze nog nooit gezien had.....
Helaas, vandaag hoorde ik van haar man dat ze vannacht is overleden.......
Nooit zag zij mijn zoontje.

DIT is 1 van de voorbeelden, wat machtsmisbruik door moeders van kinderen die hun ex geen omgang gunnen uit haat teweeg kan brengen.
Helaas begrijpen deze mensen de waarde van het leven niet........

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 12-09-2010 um 20:07:04

hoi p
ik weet precies wat je bedoelt de rechter had tegen me partner gezegd dat dit heel snel opglost moet worden helaas. ook wij zijn nu weer een half jaar verder en nog steeds geen stap verder. het is om moedeloos van te worden. maar daar zijn die exen waarschijnlijk ook op uit. maar ons krijgen ze nie klein wij knokken kei hard door. maar geloof me het heeft wel een inpact op je relatie.het is inmiddels alweer meer als twee jaar geleden dat we het zoontje van me partner hebben gezien.maar we gaan door heel veel sucses en sterkte woensdag.

Name anoniem
Stadt de provincie
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-09-2010 um 12:39:05

jan,
Is het mogelijk dat er bemiddeling geregeld wordt?
Misschien eerst eens kijken wie er dicht bij jullie allerbij staan en ook in staat is om
boven de partijen te gaan staan.
familie, vrienden, collega,s etc.
Juridische taz van je zoon zal moeilijk zijn en ik praat uit ervaring.vandaar ook bemiddeling.Misschien kan je zoon wat vaker in eerste instantie bij je zijn (na school)om het zo ook voor de moeder wat makkelijker te maken.
succes

Name jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 10-09-2010 um 21:34:11

Vandaag mijn jongste zoon opgehaald en geprobeerd om een gesprek aan te gaan, over hoe het nu verder moet met de oudste.
geef in geen geval toestemming dat hij bij jou komt wonen en je betaald in de periode dat hij bij jou woont ook voor de twee kinderen je alimentatie door en als je he niet doet laat ik loon beslag leggen.
Ik kom er niet door om haar in te laten zien wat nu voor de kinderen het beste is moet ik straks tegen mijn zoon zeggen pappa kan je niet meer onderhouden omdat ik je moeder ook moet betalen ondanks dat je bij mij bent ik weet het niet meer soms wens ik haar de ergste dingen toe is niet goed weet het maar toch!!!! en zo zal het nog jaren door gaan.

Name P
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 10-09-2010 um 19:43:10

Jan,

Helaas kost het allemaal geld, of je moet een weldoener vinden.
Ook wij zijn al bijna 20.000/25,000 kwijt.
Al 3 jaar gaat al ons vakantie geld, elk dubbeltje wat we overhouden naar dit gedoe, omdat de ex-partner van mijn partner niks onderling wil en nergens aan mee wil werken.
Nu betalen we dit allemaal, zodat mevr via de rechter hoort hoe het zit, wat ook onderling tussen de advocaten had gekunt.
Het lijkt wel een bodemloze put, ook wij kunnen niks meer, alles leggen we opzij voor de juridische kosten.

Je kan contakt opnemen met van Weegberg, hij is erg goed, staat achter de stichting, en achter de vaders.
Met zijn hulp hebben wij al veel bereikt.

Helaas moet je dan toch iets verzinnen om het financieel op te hoesten, vaak kan je ook een betaalregeling treffen, als je elke maand maar een bedrag betaald.

Zijn gegevens staan op de site.

Sterkte.

Name jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 10-09-2010 um 14:13:44

Ik ben zelf ook pas gescheiden en €15000,- lichter aan advocaat kosten heb wel een co ouderschap regeling waaraan de ex moeilijk mee werkt betaal nog het huis kinderalimentatie zorg voor de kinderen hou financieel niets over om ook maar iets met de kinderen te doen en mevr leeft heerlijk verder ik wil wel een met iemand in contact komen die me verder juridisch bij kan staan want mijn finc: middelen zijn op nu wil mijn zoon van dertien nadat hij voor de tweede keer door zijn moeder het huis is uitgezet wegens een ruzie (puber) permanent bij mij wonen moet ik weer een jurist in de hand nemen heb hiervoor geen geld meer, ik krijg in dit kloten land m.b.t scheidngen als man heel sterk het gevoel dat je een crimineel bent, ik zoek een advocaat die er is voor de mannen problematiek,wie kan mij verder helpen.

Name P
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 10-09-2010 um 14:02:04

Woensdag 4 augustus was de zoveelste zitting omgang en gezag tegen de ex-partner van mijn partner.

Ik snap echt niet waarom het zo lang moet duren.
We horen nog steeds maar niks.
Inmiddels is het bijna 6 weken geleden (komende woensdag).

Snappen ze van de rechtbanken nou echt niet, hoeveel spanning etc zulke dingen met zich meebrengen?

Mijn partner en ik worden er echt niet goed van.
Die onzekerheid en dat maar wachten.

Ik vind het ongelooflijk, hoe lang dit weer duurt.

Name anoniem
Stadt de provincie
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 06-09-2010 um 20:23:59

hans,
officieel moet je door betalen, maar het advies van dennis om het per brief te laten weten, weet ik niet of dat juridisch klopt.
misschien als de moeder de brief ondertekend het dan wel geldig is.officieel is er een rechtelijke uitspraak tbv de betaling.
ALs ik je reactie goed lees is er overleg tussen jullie zodat dit ook besproken kan worden.anders informeer even bij het juridische loket, voor de zekerheid, succes en laat eens weten hoe het uiteindelijk geregeld is.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 06-09-2010 um 19:37:06

hoi hans,

als je voor de kinderen zorgt mag je de alimentatie zelf besteden.
ik adviseer je wel dit ook per brief te laten weten.
zolang zij de kosten niet hoeft te dragen dan heeft ze ook de onkosten vergoeding niet nodig.
en je besteed het zelf aan de kinderen zodat het goed besteed is .
ps bij een bezoekersregeling zijn de onkosten ook bij je ex te verhalen..

grts denis

Name Hans
Stadt Spijkensse
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 06-09-2010 um 14:42:39

Ik heb een vraag, mijn ex kan enige tijd niet voor onze kinderen zorgen en zij zullen dan bij mij wonen die periode. Ik betaal kinderalimentatie, moet ik die in die periode (6 weken) doorblijven betalen, of mag ik die zelf uitgeven aan mijn kinderen. Het kan mijnsinziens toch niet zo zijn dat ik dubbel kinderalimentatie betaal? En aan haar en aan mijn kinderen omdat ik 6 weken voor ze zorg.
Wie weet er antwoord?

Name Kenis is macht
Stadt Aarde
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 05-09-2010 um 23:06:02

Denis: neem contact op met journalisten-opleiding, of: studenten van de film-academie, om bijvoorbeeld een film als afstudeerproject te maken ove de jeugdzorg en dwaze vaders, VRAAG WEL VANTEVOREN JURIDISCH ADVIES AAN WAT WEL EN NIET MAG! Instanties en exen zijn vals genoeg je indien mogelijk aan te klagen voor smaad, enz. verder verwijs ik je naar de film (zie op youtube) ENTSORGTE VATER.
de pen is scherper dan het zwaard, David versloeg Goliath.
Gezamelijk zullen wij allen de beerput opentrekken tegen dit grove kinder-onrecht, waarbij het acceptabel is een kind als chantagemiddel te gebruiken om de ex te pesten, en men doof en blind is voor het gemis van een kind om zijn vader, en instanties zich gewillig stroop op de mond laten smeren en laten voorliegen (emotionele manipulatie).
Journalisten, intellectuelen, kunstenaars.......daar zijn ze bang van!
(in dictaturen uit het verleden was men eveneens bang van creatieve slimme mensen)
mama: waarom mag papa mij niet zien?...

Name denis
Stadt voormalig helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 04-09-2010 um 21:03:32

hoi daantje .
nee ik heb nog geen gezag over mijn dochter , die uitspraak staat voor 16 sept op de rol.
daarbij moest ex ewijzen dat ze 7 jan in canada woonde en daar haar gewonen leven had. maar goed dat heeft ze dus niet dus mag de uitspraak gedaan worden door de rechter hier in den haag.

voor de rest: ik lees over gesprekken opnemen enz . op de site www.chinavasion.com zijn telefoontjes te koop (best goedkoop) die gesprekken kunnen opnemen . ook cameratjes (in pen,pakje kauwgom, als knoop enz ) deze heb ik ook gebruikt en heb zo gesprekken opgenomen met jeugdzorg en kinderbescherming, ook mijn ex staat erop opgenomen.
ik heb ook een omgang met mijn dochter opgenomen daarmee waaruit je kan zien dat ze graag komt.
tja wie weet kan je er wat mee.
ps het is perfect beeld en het is niet te zien dat je opneemt ..
voor mij is het nu afwachten op 16 sept .
grts en succes denis donders

Name uit ervaring
Stadt de provincie
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 31-08-2010 um 15:45:50

Gouden tip
zelf heb ik ook gesprekken opgenomen, alhoewel het wettelijk is verboden.
Ik weet van toendertijd een uitspraak van mijn advocaat dat het opgenomen gesprek in uitzonderinge geval wel door de rechtbank is gehoord. Daar zal wel jurispedentie over zijn.
persoonlijk vindt ik dat je alles (redelijke wijs) moet doen , hoe triest het ook is om bewijs te verzamelen.niet geschoten is altijd mis

Name Gouden tip
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 31-08-2010 um 00:21:32

Koop bij telefoonwinkel of electronicazaak een microfoondopje om telefoongesprekken op band op te nemen.
Neem voortaan de gesprekken op van tegenwerkende jeugdzorg, vervelende partijdige schoolhoofden die geen informatie over je kind willen geven of sturen van ma, enz, maar blijf correct aan de telefoon, en ga zeker niet dreigen, hoe moeilijk ook, en zet de opgenomen gesprekken op cd.
Kortom, verzamel materiaal, zowel schriftelijk als audio, om later je kind te laten horen en zien, hoe gruwelijk jij werd tegengewerkt contact te hebben met het kind, inclusief kopie van alle moeite die je advocaat voor jou moest doen.
Inmiddels heb ik al een flink dossier, in tweevoud, 1 thuis, en 1 duplicaat bij een kennis, maak van jaarlijkse verjaardagskaart die je verzend aan het kind een kopie met datum erop, indien zij jaarlijks de kaarten weg zou donderen....
Kan het kind later ZELF zien dat ma een hele fijne hobby had: kindje van pa weghouden om hem te pesten....

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende