Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3712 zu 3726 von 5541
Name ruud
Stadt almelo
Datum 04-02-2011 22:34:38

Beste A

Je kinderen kunnen aan deze situatie niks doen.
Dat de school jou belt verbaast mij.
Zij moeten onafhankelijk zijn. Ik vind dat ze een grens overschreden hebben.
Ik zou op hun belletje niks uit doen, integendeel zelfs.
Ik zou wel een signaal blijven afgeven naar mij kinderen.
Zitten je kinderen op een sport gaat daar eens kijken.
Als de moeder zich niet aan de wet houdt waarom zou jij dat dan wel moeten doen wat zij wil?
Ook al heb je geen contact probeer in hun leven te blijven.

Is er iemand van de familie die kan bemiddelen?

Deze informatie komt van bianca
Google via straatlink.nl, wieowie.nl buurtlink.nl.
Of: de telefoongids.

Als je ze gevonden hebt laat je adres en telefoon nummer achter voor ze.

Zoek eens via andere kanalen MSN, hyves.
Doe het wel voorzichtig en zeker niet verwijtend richting de moeder of wie dan ook.

Name a
Stadt veendam
Datum 04-02-2011 19:25:34

Ben een gescheiden vader van 2 kinderen 16 en 13 jaar heb al 3 jaar geen contact met ze mag niet van de moeder. wat ik ook doe veel alimentatie betalen. wat ik ook doe het helpt allemaal niks. zie mijn zoon wel eens op de fiets naar school dan toeter ik even naar hem dan krijg ik telefoon van school moet ik niet langer doen heeft hioj last van zeggen ze. heb school gevraagd over portal cijfers lijst moet ik inlogcode maar aan moeder vragen. heeft een man geen recht alleen dat kut wijf.

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Datum 04-02-2011 11:37:52

1 maart 2011 is het ouderschapsplan 2 jaar verplicht bij scheiding, sinds 1 maart 2009.

Wij willen graag weten of het ouderschapsplan ook daadwerkelijk een bijdrage heeft geleverd voor de problemen die er bij een scheiding zijn, met name m.b.t. de afspraken van de omgangsregeling voor de niet verzorgende ouder.
Wij vragen dan ook uw mening / ervaring en de poll op de site van de stichting in te vullen.

In maart zullen wij de Politiek benaderen en willen graag met cijfers het effect van het ouderschapsplan aantonen.

Name ruud
Stadt almelo
Datum 02-02-2011 18:53:55

arie,
vervolg
gelaten omdat het toch niet te controleren was,
Vandaar ook de verhoging alimentatie mijn voorzichtige gedachte.
Misschien is die informatie opvraagbaar voor je evt. advocaat.

Name ruud
Stadt almelo
Datum 02-02-2011 18:52:25

Arie,
Of jij wettelijk informatie had moeten krijgen weet ik niet, maar er zijn duidelijke signalen dat je bewust bedonderd bent.
Haar advocaat weet wel na de zitting hoe het systeem werkt en blijkbaar niet vd zitting.Die advertentie is gewoon een wassen neus geweest.
Dat jij vd jongste niks meer hoeft te betalen ligt volgens mij niet dat zij werkt, tenzij ze 21 is dan houdt het in dit geval op.
Zo niet, dan moet zij er mee akkoord gaan en handtekening zetten qua stop alimentatie.
De jongste heeft een inkomen, volgens mij is ze, als ze nog bij de moeder woont fiscaal partner belasting technisch bekeken.
Arie eigenlijk zie ik het wel positief in voor jou.
Waar ik geen kennis van heb is de relatie WAO toz van alimentatie.
Je hebt voldoende informatie om aan te tonen dat jij bedondert bent, en volgens mij moet je dochter financieel bijdragen in het huis houden van haar moeder
Het zal mij niet verbazen dat het inkomen van je dochter bewust in de rechtszaak achterwege is gelaten

Name Arie
Stadt Deventer
Datum 02-02-2011 18:25:43

Arie en Dennis, dank voor jullie advies. Ik had dus info moeten krijgen over de zaak maar haar advocaat heeft dit bewust niet gedaan. Ik sta gewoon ingeschreven en men had ook via een brief van een deurwaarder kunnen laten weten / of mijn advocaat toentertijd, dat er een zaak lag eis verhoging partneralimentatie. En dat ik per advertentie was opgeroepen voor de zaak in het westen ( terwijl ik in het oosten woon!) is heel listig geweest. Dus pats-boem alleen een beschikking gehad via een gerechtsdeurwaarder met terugwerkende kracht vanaf datum uitspraak rechter verhoging.Ik hoef voor de jongste (gezien zij een volledige baan heeft) niets meer af te dragen en zodoende heeft mijn ex bedacht dit voor haarzelf te claimen.Raar en wrang dat de rechter erin tuinde zonder wederhoor! Ik weet wel dat mijn ex al jaren in de WAO zit al jaren en met behulp van Pro-Deo veel voor elkaar krijgt. Dus win nu advies in maar zal moelijk worden gezien ex geen 1-oudertoeslag meer ontvangt. Puf-puf!

Name ruud
Stadt almelo
Datum 02-02-2011 16:44:05

arie,
met jou eigen info van het jl en de duidelije uitleg van Denis, is het duidelijk dat er jou bewust een loer is gedraaid.
Dat is een vaststaand gegeven waar mijninziens een rechter niet omheen kan.
Zou toch de zaak eens voorleggen aan de advocaten van de stichting en hun mening willen horen.
Misschien denken die er anders over en zijn er andere wegen te bewandelen.
succes en sterkte.

Name jan
Stadt groningen
Datum 02-02-2011 14:30:57

Hallo Brit.

Het is precies zoals je schrijft ik maar mijn best doen en mevr maakt er een bende van als de kinderen (11 en 14 jaar) na een week bij mij zijn geweest willen ze niet terug,is bij jou leuker pappa ze krijgen niet de aandacht die ze verdienen door al dit gedoe loop ik zelf met hart medicijnen rond en mijn hoofd zit zo vol van al dat onrecht wat me wordt aangedaan,we zitten nu nog steeds in de afhandeling boedelscheiding voorstel van mijn advocaat wordt gemaakt maar kan je wel zeggen dat de derde zitting er aankomt financieel ben ik al kapot(procedure loopt nu twee en een half jaar en €22000,-armer geleend geld) en geestelijk komt eraan dit soort vrouwen verdienen niets goeds en gunnen mij niet de kans om mijn leven op te pakken met mijn jongens.(lang leve gesubsidieerde rechtshulp)

Name Britt
Stadt Haarlem
Datum 01-02-2011 21:14:06

Het enige wat ik nog even kwijt wil is dat ik weet hoe jullie vaders moeten vechten tegen het systeem.Hoe jullie worden uitgekleed door familieadvocaten en nooit die omgangsregeling van de grond krijgen.Hoe moeders de raad voor de kinderbescherming op hun hand hebben en alles kunnen aanvoeren. Hoe de rechters dan maar op advies van de rapporten van de Raad de zg rust invoeren. Terwijl die rapporten niet eens op waarheidsvinding berust zijn.
Ik weet er alles van.

Ik heb diep respect voor jullie en de vader van mijn kids kan nog veel van jullie leren.
Jan en Ruud bedankt voor de reacties.
Liefs Britt.

Name denis
Stadt helmond
Datum 01-02-2011 18:10:44

hoi arie ,

sorry voorde late reactie maarmisschien kan ik je wat adviseren.
1 je moet nog steeds alimentatie betalen voor je jongste maar dan op rekening van de jongste zelf op verzoek van hem/ haar . dit tot 21 jaar.
2 een advocaat kan via de gba in den haag altijd aan het adres komen van iemand ( dit ervan uit gegaan dat je staat ingeschreven ).
het is dus onterecht dat je geen verweer kan doen . ook had de advocaatvia je oude advocaat kunnen schrijven en of contact op kunnen zoeken . erg kortzichtig van haar advocaat.
vraag aan het juridisch loket om beroep aan te tekenen en ga des noods zelf naar de zitting om uitleg te geven .
als beroep niet meer mogenlijk is start je een nieuwe zaak .
succes

Name denis
Stadt donders
Datum 01-02-2011 17:53:21

hoi willem, uit hengelo

er zitten veel haken en ogen aan je zaak .. neem ff contact op met me via msn .
denisdonders@hotmail.com

Name ruud
Stadt almelo
Datum 31-01-2011 21:37:22

arie,
leg deze zaak eens voor aan de advocaten van dwaze vaders.Andere inzichten en ervaringen qua achtergrond.Bellen kun je altijd voor advies.Ik lees hier daar goede verhalen over.
Succes en sterkte

Name Arie
Stadt Deventer
Datum 31-01-2011 18:12:56

Ruud,hier mijn info van het jurisdisch loket. Mijn ex wist dat ik in het oosten woonde alleen heeft zij niet mijn adres. Dit voor rustin mijn verdere leven.Het bevreemd het JL ook de gang van zaken want men had via de deurwaarder kunnen laten weten dat er een dagvaarding lag.Is dus niet gedaan.En heel listig om mij in het Haarlems Dagblad op te roepen voor verweer. Gezien ik daar niet woon.Ook niet via een bankafschrift geen oproep gehad.Omdat ik geen alimentatie meer hoefde te betalen voor de jongste heeft mijn ex dit bedrag dus voor haarzelf geeist en ook i.v.m. vervallen 1-oudertoeslag is haar dit dus gelukt!Ik moet nog 3,5 jaar betalen en advocaat raad hoger beroep af qua kosten en denkt dat ik toch vast zit aan de schikking. Helaas en wrang dat deze vrouw alles voor elkaar krijgt.Denk zelf wraak - en dollartekens in haar ogen en ja,bij mij komt ze dan weer uit met plannetjes.Zij heeft pro-deo en ik helaas niet, zit er net boven!Ga nu baan erbij zoeken werk nu 36 uur.Dank Ruud!

Name ruud
Stadt almelo
Datum 30-01-2011 19:40:22

arie,
heb jij schriftelijk bewijs dat je ex wist dat jij in het oosten woonde?
Of ooit verstuurt via je advocaat, naar haar advocaat?
Kijk je papieren nog eens naar je weet maar nooit.
op basis waarvan een advetentie plaatsen in het westen?Daar zou ik zeker meer van willen weten en misschien wel een opening.
als jij alimentatie betaald was het toch ook mogelijk om jou een bericht te sturen via je bankrekening.Waar een wil is is een weg.
ook al had ze er 1 cent op gezet dan had jij dat geweten.waarom na de tijd een gerechtsdeurwaarde en niet op voorhand daar een verzoek tot onderzoek jou adres, dan was je toch ook benaderbaar.
Misschien is de wet wel gevolgt, maar vindt wel dat deze stinkt en zou er zeker achteraan gaan.succes en sterkte.

Name Arie
Stadt Deventer
Datum 30-01-2011 18:48:22

Ruud fijn dat je reageerde. Ik kreeg vrijdag een beschikking van een gerechtsdeurwaarder op de mat dat de rechter mijn ex dit toewees in oktober 2010 zonder dat ik wist van deze zaak. Komt omdat zij mij adres niet heeft, maar ik wel trouw maandelijks de vastgestelde alimentatie betaal om problemen te voorkomen. Blijkt nu dat een deurwaarder wel adresgegevens kan achterhalen. Er staat in de beschikking dat haar advocaat een advertentie had laten plaatsen (in het westen) om mij 3 maanden een verweertermijn te geven.Is keihard € 210,- per maand verhoogd. Termijn verweer is dus verlopen. Nu wist mijn ex dat ik in het oosten woon dus vind ik dit erg listig en doordacht! Morgen ga ik zeker naar het juridisch loket,dit weekend is alleen maar piekeren en machteloosheid voelen. Toch dank voor je reactie, Arie

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende