Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3607 zu 3621 von 5436
Name Joop
Stadt Utrecht
Geschlecht Mann
Datum 17-11-2010 um 15:17:45

Ingrid, allereerst veel sterkte, vraag via rechtbank of juridisch loket bewijs van onvermogen, zorg dat je niet teveel geld op de bank hebt (desnoods stop je je geld in een oude sok) en vraag indien je ex jou gaat bedreigen een persoonlijk gesprek aan met de hoofdcommisaris politie, en een vertrouwensarts AMK, zorg dat je daar getuigen bij hebt die onder ede indien nodig verklaring willen afleggen.

Name Ingrif
Stadt Halfweg
Geschlecht Frau
Datum 17-11-2010 um 10:22:45

Beste dwaze vaders,

ik ben een dwaze moeder die met haar kinderen gevlucht is na een huwelijk vol terreur. Om een heel lang verhaal vol ellende kort te maken; kinderen al jaren niet gezien, gehersenspoeld door hun vader, ik moest behalve kinder- ook 750 euro partneralimentatie betalen terwijl hij brigadier bij de politie is en een goed inkomen heeft! Ik ben nu een jaar mijn tijdelijke baan kwijt en heb om nihilstelling gevraagd. Heb nu geen inkomen ook geen uitkering omdat ik bij de V.N. werkte. Nu wordt er door mijn ex een KORT GEDING aangespannen om mij te laten. GIJZELEN! Hij heeft toen al gezworen om mij helemaal kapot te maken en ik heb geen advocaat meer betalen (heb al 35.0000 euro aan advocaten betaald terwijl ik alles verloren heb. Ben radeloos!

Name zomaar
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 15-11-2010 um 18:36:55

Alweer bijna een jaar om!YES weer iets dichterbij de dag der verlossing.Van alimentatie betalen!!!Of nee.De verlossing van betalen van een autowrak op de sloop.Want zo voelt het als je moet dokken voor kinderen die je nooit mag zien.En dat terwijl je ouderlijk gezag hebt.Ouderlijk gezag?Een stuk toiletpapier heeft meer waarde want daar kan ik me achterste mee afvegen.Weer kosten maken voor iets dat je niet krijgt?Ik niet meer!!!Zie ze wel als ze18zijn..of niet....Belang der kinderen?Wat een maatschappijkreet!In dit land denk ik,heerst corruptie!

Name Bloempje
Stadt Doetinchem
Geschlecht Frau
Datum 14-11-2010 um 17:47:36

Ik heb men twijfels over deze instantie! Deze instantie weet ik na mijn weten, onder BJZ valt! Welke ervaring heb je opgedaan bij lindenhout, om welke reden heb je zelf contact opgenomen met deze instantie??

Name Bloempje
Stadt Doetinchem
Geschlecht Frau
Datum 14-11-2010 um 15:39:53

Hallo allemaal,

Wie heeft ervaring met BJZ? En wie kent de hulpinstantie Lindenhout, is het een goeie instantie en wat zijn eventueel hun werkwijze hierin?

Groetjes Bloempje

Name een vader ook uit...
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 13-11-2010 um 22:06:26

Cor
Ik ken de wet niet in hoeverre dit van toepassing is.maar het zou de moeite waard zijn voor een deskundige op dit eens uit te zoeken.
De hele wet moet op de schop en daarbij heb je de politiek nodig.ik zou best in contact willen komen met de landelijke politiek om hier eens over te praten.Voor mij is het niet meer van toepassing gezien de leeftijd van mijn kinderen.Maar ik weet dat het systeem nog weinig in het belang vd kinderen is veranderd.
Zolang de politiek niet erkend dat ze fout bezig zijn en struisvogel politiek bedrijft is het einde (de ellende nog lang niet inzicht)
Ik weet van mensen uit het vak dat ze vinden dat ze goed bezig zijn, alleen dat is de theorie en niet gecombineerd met eigen ervaring dan zouden ze direct stoppen met hun werk.

Name Alimentatiebetaler
Stadt Deventer
Geschlecht Mann
Datum 13-11-2010 um 19:43:39

Beste mede-alimentatie betalers

Heeft iedereen de petitie al ondertekend op referendumalimentatie.nl ???? Er zijn nog ca 30000 (elektronische) handtekeningen nodig om het onderwerp (verkorten duur partneralimentatie van 12 naar max 8 jaar) middels een referendum op de politieke agenda te krijgen. Als alle dwaze vaders nu eens zouden ondertekenen dan zijn we er bijna denk ik.

Groet Willem

Name een vader ook uit...
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 13-11-2010 um 09:42:26

Het systeem mbt scheiding en kinderen is achterhaald.
het systeem zorgt juist voor moeilijkheden.
De moeders maken daar misbruik van als verzorgend ouder.Die macht moet per direct ontnomen worden,alleen de k bescherming en de rechters in nl versterking de macht vd moeder om daar ook tegen te vechten is onmogelijk.
De kinderen worden bewust geestelijk mishandeld met toestemming van de instanties .
Ik weet dat de k bescherming eerst de allimentatie geregeld wil hebben voordat er een omgangsregeling is. Die instantie moeten ze opheffen ,is een brom van antie kind en vader.Hoeveel macht geef je daar de moeder mee, worden zelfs gesteund daardoor.
het hele systeem moet verandersd worden,zoniet kun je blijven spreken van bewuste discriminatie van kinderen en vaders door het systeem.

Name kelly
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 12-11-2010 um 15:21:33

lieve vaders,

ik heb even hier wat rond zitten kijken en lezen, mijn mond valt ervan open wat ik allemaal lees, wat kunnen vrouwen toch jaloers en gemeen zijn.
zelf lig ik ook in scheiding en we hebben 2 kinderen, ik moet er niet aan denken dat mijn kinderen hun vader niet meer mochten zien.
vrouwen kleeden het liefst de mannen uit en willen alles hebben, hebben, hebben. ze denken dat ze er beter van worden, ja zijzelf wel maar de kinderen niet en vaders ook niet. dat zijn egoistische vrouwen denken alleen maar aan zich zelf, want als ze ook maar een beetje aan de kinderen zouden denken zorg je voor goeie omgangsregeling, en probeer je de kosten voor vader te beperken en zeker nu in de crisis.
lieve vaders steek niet je kop in het zand ga door voor je kinderen. ik hoop dat jullie echt je kinders mogen blijven zien. dat is goed voor jullie maar ook voor de kinderen die al kapot worden gemaakt door deze situatie.
zet hem op mannen !!!

Name Erwin
Stadt Venlo
Geschlecht Mann
Datum 10-11-2010 um 21:11:41

Frederik: laat je niet intimideren door (dreig) brieven van de advocaat van je ex.
Slechts de uitspraak van een rechter is bindend.
Informeer bij het juridisch loket, en laat je niet in de luren leggen door een Duitse advocaatje met last van hoogmoedswaanzin, die denkt jouw de les te kunnen lezen! sterkte kerel, neem desnoods contact op met de jurist van dwaze vaders.nl
Ook JIJ hebt rechten, maar vaak wil de tegenpartij die onder de mat vegen, met een advocaat als dreigmiddel.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 09-11-2010 um 15:44:01

Edwin
romaru@home.nl

Name Edwin
Stadt utrecht
Geschlecht Mann
Datum 09-11-2010 um 13:59:40

Hoi Ruud uit Almelo ,hoe kan ik met jou in contact komen? A.S donderdag komt het weer voor!!!

Name Frederik
Stadt Schoonebeek
Geschlecht Mann
Datum 07-11-2010 um 20:50:08

Mijn ex-vrouw is sinds 28 december 2009 verhuist, met 5 van onze 6 kinderen (de oudste woont sinds de scheiding bij mij), in mijn ogen via illegale wegen, naar Duitsland (ca 5km over de grens). Nu krijg ik de laatste tijd Duitstalige brieven van een Duitse advocaat omtrent een verhoging van de alimentatie volgens het Duitse recht. De instanties, zowel Nederlandse als Duitse, waar ik contact mee heb gezocht wijzen naar elkaar. Mijn ex-vrouw kon met haar nieuwe vriend zonder mijn medeweten de kinderen uitschrijven in Nederland en inschrijven in Duitsland. Het schijnt dat ik binnen 6 maanden beroep aan had moeten tekenen maar door tegenwerking (privacyprivileges) door de gemeente Emmen, in maart 2010, is die beroeptijd inmiddels verstreken.

Ik weet dat de tijd dringt, maar de verschillende instanties kunnen niets uitrichten, zelfs mijn eigen advocaat weet het allemaal niet meer.

Wie weet raad?
p_lsd@msn.com

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
Datum 07-11-2010 um 20:46:24

hoi edwin geeft het aub niet op, de vader van mijn dochter is door zijn eigen toe doen uit zijn ouderlijke macht gezet. hij is zelfs niet in hoger beroep gegaan. mijn dochter vind ondanks dat ze haar vader niet meer wil zien erg dat haar vader niet voor haar heeft gevochten. ook wij zijn nu bezig morgen weer naar de rechter. ook allemaal leugens aan horen maar we bliven vechten tot het uiterste. laat je kinderen nooit vallen wand dit is wat moeder wil. en ik weet het is echt heel zwaar en moeilijk maar vecht door. heel veel sterkte

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 07-11-2010 um 13:38:33

Edwin
zou je wat mee info willen geven, ook de leeftijd vd kinderen.
Tevens de beweegredenen van de rechtbank.
Misschien zijn er wat andere mogelijkheden in ieders belang.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende