Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3661 zu 3675 von 5490
Name eduard
Stadt enschede
Geschlecht Mann
Datum 06-01-2011 um 18:43:53

hallo Koos

Heb ik al gedaan maar dat is een eigen bijdrage voor de advocaat de rest is gefinancierde rechtsbijstand , helaas i wordt er wanhopig van. In ieder geval bedankt voor de tip

Name Koos
Stadt Alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 06-01-2011 um 15:45:05

Eduart, vraag via juridisch loket bewijs aan van onvermogen, of neem contact op met jurist van dwaze vaders stichting, succes, Koos

Name eduard
Stadt enschede
Geschlecht Mann
Datum 06-01-2011 um 10:53:20

hallo ik had gisteren een gesprek met de advacate over eenbrief schrijven naar mijn ex , maar er werd gelijk gezegd dat ik als eigen bijdrage 278 euro moest betalen. Nou ben ik door ziekte in de wao gekomen en krijg 740 euro per maand. Ik kan dat bedrag niet in een keer missen want anders loopt alles in het honderd , weet iemand op dit forum mischien een advocaat die iets soepeler omgaat met de betaling die ik wel wil doen maar in 3 keer en met de dag mis ik mijn zoontje meer . HELP

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 05-01-2011 um 18:40:02

Geachte forumleden,

Ik heb de volgende vraag.

Wie weet een rechtsbijstand verzekering waar ook de alimentatie berekening onder valt.

Name Nina
Stadt Doet er niet toe
Geschlecht Frau
Datum 05-01-2011 um 16:07:46

Ik ben 3 jaar geleden weggegaan en heb veel nare dingen mee gemaakt,ook mijn kinderen een tijd lang niet gezien,wat een verdriet voor alle partijen en ja door een ex die maar bleef hangen (nog steeds)in boosheid.Maar ze komen allemaal weer,hebben zelfs met kerst bij mij gegeten, met mijn vriend erbij.Veel mensen zeggen ook tegen mij,dat doordat ik rustig ben gebleven,niet ben gaan trekken/roddelen en ruzie ben gaan maken,ik uiteindelijk mijn kinderen weer zie en weer plezierkan maken.Ook verhoog ik de alimentatie uit mijzelf die ik moet betalen,ja je moet correct blijven en geen aanleiding geven dat de ex weer over de rug van de kinderen zijn boosheid gaat uiten.Ja en hij weer een vriendin,zo zielig gedaan en zo kort na die tijd alweer een ander,maar voor de kinderen is dit het beste,kunnen hun eigen leven weer oppakken en "mogen"ook weer bij mij komen.Had bovenstaande een paar jaar geleden ook niet verwacht,wel gehoopt.Gelukkig nieuwjaar.

Name ST. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
Datum 01-01-2011 um 01:01:52

De stichting Dwaze Vaders wenst een ieder een voorspoedig maar vooral gezond 2011.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 31-12-2010 um 23:37:43

eduard
Er is altijd een oplossing, behalve die wat jij nu schrijft.Ik begrijp je emotie die hebben heel veel mensen in jou situatie.
Je moet niks doen wat schade aanricht. ook naar de toekomst toe, dan zijn jou kinderen ook getekend.
Dat is iets wat jij je kinderen niet wilt aan doen, ook jezelf niet.
Probeer de rust in jezelf te vinden hoe moeilijk dat nu ook is, later zijn je kinderen jou dankbaar.
sterkte en veel wijsheid,
ruud

Name Thera
Stadt Deventer
Geschlecht Frau
Datum 31-12-2010 um 14:46:38

Voor alle vaders en moeders die hun kind niet mogen zien of zien.
Ik wens jullie allemaal een goed 2011 toe. En besef dat schelden,wraak nemen,haatuitingen niet wijs zijn! Ik ben een vrouw..ja...ja.. en heb mijn middelste zoon (inmiddels 25 jaar oud) al 4 jaar niet meer gezien.Helaas door scheidingsperikelen/woede van vader.Ik besef dat strijden niet goed is maar stuur hem wel regelmatig een kaartje om te laten weten dat ik aan hem denk. Ik moet verder met mijn leven en kan en wil niet het pijnlijke deurtje in deze openen. Is ook niet de bedoeling van mijn leven! Hoe moeilijk soms ook,toch koester ik mijn herinneringen aan mijn zoon toen ik nog voor hem zorgde. Maar lieve allemaal, kijk vooruit en denk goed aan jezelf. Laat je nooit verleiden door spiegelgedrag!

Name Franciscus
Stadt Groningen
Geschlecht Mann
Datum 30-12-2010 um 21:46:32

Eens zal mijn zoon ontsnappen aan de tentakels van mijn ex, niemand kan de tijd stoppen!

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
Datum 29-12-2010 um 22:54:54

edward heel heel tries maar ik wil je een ding mee geven blijf aub vechten voor je kind. wij zijn al twee jaar aan het vechten om het zoontje van mijn man te mogen zien. we hebben werkelijk alles al gehad mediition, omgangshuis rechtzaken. maar we vechten door. we hebben nu helaas de laatste rechtzitting weer verloren. en alleen om dat moeder zegt dat het kind niet wil....bullshit natuurlijk. hou een dagboekje bij, stuur hem kaartjes en brieven...laat weten dat je voor hem vecht ik weet het is heel zwaar en moeilijk. maar geef het niet op...heel veel sterkte

Name Bert
Stadt Leiden
Geschlecht Mann
Datum 29-12-2010 um 18:13:49

Inderdaad Jan, kijk maar eens naar het hofnaretje-schandaal in Amsterdam, en de rol van de arogante van de machtswellustige jeugdzorg inzake......na zorgmelding verontruste ouders!

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 29-12-2010 um 15:37:24

Als vader moet je naar de rechter om je eigen kind te mogen zien.
Wat een beschaving!

Het kind mag bij iedereen logeren.. behalve bij z'n vader, tjsa want dat schaadt het kind volgens die randdebielen van de kinderbescherming (want dan gaat mamma uit haar dak en dat geeft dan weer spanning)
Wat een poppenkast!!!!!

En waarom gaat mamma uit haar dak? Omdat ze ten koste van kinderen macht wil blijven uitoefenen. Daarom blijft ze maar krijsen van hij dit.. en hij dat.. en dan krijg ze gewoon haar zin.

Tsja.. en een moeder wilt altijd het beste voor het kind.
Mag ik een teiltje?

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 29-12-2010 um 15:22:53

Eduard,
Lekkere advocaat heb je die bij voorbaat al op stoel van de rechter gaat zitten. Verdient wel heel makkelijk het geld.
Neem eens contact op met de advocaten van de stichting. Zij doen er in ieder geval alles aan.

Name Joost
Stadt Woerden
Geschlecht Mann
Datum 29-12-2010 um 14:56:04

klinkhamer: het goede zal het kwade overwinnen.
De enige rechtvaardige rechter is God.
Sommige exen hebben het blijkbaar nodig de vader neer te trappen, om zelf overeind te blijven.
Ook een vader is een kind van God, maar bepaalde mensen misgunnen hem het licht in de ogen, namelijk: het geluk van zijn kinderen.
Moge God deze medogenloze moeder vergeven, ze weet niet wat ze doet, keer haar de andere wang toe, de onvoorwaardelijke liefde van de vader naar de kinderen zal uiteindelijk overwinnen.

Name klinkhamer
Stadt Valthermond
Geschlecht Frau
Datum 29-12-2010 um 02:01:14

Wij zijn opa en oma hebben onze kleinkinderen nu 6 jaar niet weergezien Onze zoon is 6 jaar bezig geweest een omgangsregeling te krijgen,2 maal hogerberoep na 2 jaar schrijven KB wij doen niet aan waarheidsvinding van de ene instantie naar het andere stop ermee het heeft geen zin ,alleen voor de instantie,s aan het werk tehouden.ze hebben nu pddnos en adhd kijk onder zielenknijper neem alle gesprekken op voor later als je ze ooit terug ziet. Een band heb je nooit opgebouwd met je kleinkinderen wat heel belangrijk is. onze ex schoondochter kwam ook uit z,on gezin scheiding nooit geen contact weer met haar moeder gehad.Gelukkig geloven wij in God en die is rechtvaardig daar troosten wij ons in.Dat dit in Nederland kan schandalig.Eindtijd de mensen verkillen.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende