Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3707 zu 3721 von 5536
Name jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 02-02-2011 um 14:30:57

Hallo Brit.

Het is precies zoals je schrijft ik maar mijn best doen en mevr maakt er een bende van als de kinderen (11 en 14 jaar) na een week bij mij zijn geweest willen ze niet terug,is bij jou leuker pappa ze krijgen niet de aandacht die ze verdienen door al dit gedoe loop ik zelf met hart medicijnen rond en mijn hoofd zit zo vol van al dat onrecht wat me wordt aangedaan,we zitten nu nog steeds in de afhandeling boedelscheiding voorstel van mijn advocaat wordt gemaakt maar kan je wel zeggen dat de derde zitting er aankomt financieel ben ik al kapot(procedure loopt nu twee en een half jaar en €22000,-armer geleend geld) en geestelijk komt eraan dit soort vrouwen verdienen niets goeds en gunnen mij niet de kans om mijn leven op te pakken met mijn jongens.(lang leve gesubsidieerde rechtshulp)

Name Britt
Stadt Haarlem
Geschlecht Frau
Datum 01-02-2011 um 21:14:06

Het enige wat ik nog even kwijt wil is dat ik weet hoe jullie vaders moeten vechten tegen het systeem.Hoe jullie worden uitgekleed door familieadvocaten en nooit die omgangsregeling van de grond krijgen.Hoe moeders de raad voor de kinderbescherming op hun hand hebben en alles kunnen aanvoeren. Hoe de rechters dan maar op advies van de rapporten van de Raad de zg rust invoeren. Terwijl die rapporten niet eens op waarheidsvinding berust zijn.
Ik weet er alles van.

Ik heb diep respect voor jullie en de vader van mijn kids kan nog veel van jullie leren.
Jan en Ruud bedankt voor de reacties.
Liefs Britt.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 01-02-2011 um 18:10:44

hoi arie ,

sorry voorde late reactie maarmisschien kan ik je wat adviseren.
1 je moet nog steeds alimentatie betalen voor je jongste maar dan op rekening van de jongste zelf op verzoek van hem/ haar . dit tot 21 jaar.
2 een advocaat kan via de gba in den haag altijd aan het adres komen van iemand ( dit ervan uit gegaan dat je staat ingeschreven ).
het is dus onterecht dat je geen verweer kan doen . ook had de advocaatvia je oude advocaat kunnen schrijven en of contact op kunnen zoeken . erg kortzichtig van haar advocaat.
vraag aan het juridisch loket om beroep aan te tekenen en ga des noods zelf naar de zitting om uitleg te geven .
als beroep niet meer mogenlijk is start je een nieuwe zaak .
succes

Name denis
Stadt donders
Geschlecht Mann
Datum 01-02-2011 um 17:53:21

hoi willem, uit hengelo

er zitten veel haken en ogen aan je zaak .. neem ff contact op met me via msn .
denisdonders@hotmail.com

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 31-01-2011 um 21:37:22

arie,
leg deze zaak eens voor aan de advocaten van dwaze vaders.Andere inzichten en ervaringen qua achtergrond.Bellen kun je altijd voor advies.Ik lees hier daar goede verhalen over.
Succes en sterkte

Name Arie
Stadt Deventer
Geschlecht Mann
Datum 31-01-2011 um 18:12:56

Ruud,hier mijn info van het jurisdisch loket. Mijn ex wist dat ik in het oosten woonde alleen heeft zij niet mijn adres. Dit voor rustin mijn verdere leven.Het bevreemd het JL ook de gang van zaken want men had via de deurwaarder kunnen laten weten dat er een dagvaarding lag.Is dus niet gedaan.En heel listig om mij in het Haarlems Dagblad op te roepen voor verweer. Gezien ik daar niet woon.Ook niet via een bankafschrift geen oproep gehad.Omdat ik geen alimentatie meer hoefde te betalen voor de jongste heeft mijn ex dit bedrag dus voor haarzelf geeist en ook i.v.m. vervallen 1-oudertoeslag is haar dit dus gelukt!Ik moet nog 3,5 jaar betalen en advocaat raad hoger beroep af qua kosten en denkt dat ik toch vast zit aan de schikking. Helaas en wrang dat deze vrouw alles voor elkaar krijgt.Denk zelf wraak - en dollartekens in haar ogen en ja,bij mij komt ze dan weer uit met plannetjes.Zij heeft pro-deo en ik helaas niet, zit er net boven!Ga nu baan erbij zoeken werk nu 36 uur.Dank Ruud!

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 19:40:22

arie,
heb jij schriftelijk bewijs dat je ex wist dat jij in het oosten woonde?
Of ooit verstuurt via je advocaat, naar haar advocaat?
Kijk je papieren nog eens naar je weet maar nooit.
op basis waarvan een advetentie plaatsen in het westen?Daar zou ik zeker meer van willen weten en misschien wel een opening.
als jij alimentatie betaald was het toch ook mogelijk om jou een bericht te sturen via je bankrekening.Waar een wil is is een weg.
ook al had ze er 1 cent op gezet dan had jij dat geweten.waarom na de tijd een gerechtsdeurwaarde en niet op voorhand daar een verzoek tot onderzoek jou adres, dan was je toch ook benaderbaar.
Misschien is de wet wel gevolgt, maar vindt wel dat deze stinkt en zou er zeker achteraan gaan.succes en sterkte.

Name Arie
Stadt Deventer
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 18:48:22

Ruud fijn dat je reageerde. Ik kreeg vrijdag een beschikking van een gerechtsdeurwaarder op de mat dat de rechter mijn ex dit toewees in oktober 2010 zonder dat ik wist van deze zaak. Komt omdat zij mij adres niet heeft, maar ik wel trouw maandelijks de vastgestelde alimentatie betaal om problemen te voorkomen. Blijkt nu dat een deurwaarder wel adresgegevens kan achterhalen. Er staat in de beschikking dat haar advocaat een advertentie had laten plaatsen (in het westen) om mij 3 maanden een verweertermijn te geven.Is keihard € 210,- per maand verhoogd. Termijn verweer is dus verlopen. Nu wist mijn ex dat ik in het oosten woon dus vind ik dit erg listig en doordacht! Morgen ga ik zeker naar het juridisch loket,dit weekend is alleen maar piekeren en machteloosheid voelen. Toch dank voor je reactie, Arie

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 10:15:14

britt,
In jouw situatie met je kinderen waar een vader niet wil, zal het vd kinderen als jij het goed aanpakt ook makkelijker kunnen zijn.
Ze hebben de vrijheid om hun vader te bellen of te zien.Dat de vader daar niet op in gaat in zijn keuze.Voor jou kinderen is het belangrijk dat ze dat weten. als de kinderen zouden bellen en ze worden afgewezen.Ja,het is hard, maar wel duidelijk voor je kinderen.
Verder heb jij dat ook geen rekening te houden met de vader of invloeden daarvan.
Duidelijkheid creeerd ook rust.Het is niet zoals het moet maar alleen in jou situatie kan ook positief werken.

Willem als dennis dit leest hij je wel meer info verstrekken, hij heeft daar meer ervaringen mee.anders lees zijn eerdere reacties even, misschien heb je daar al wat aan.

Name jan
Stadt Groningen
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 09:54:28

Hallo Brit.

Klopt er zijn inderdaad toch ook heel veel vaders die hun kinderen laten zitten,snap het niet kan zijn dat ze een draak van een vrouw hebben gehad en zich daarom overal van afkeren,maar over het algemeen de vaders die gescheiden zijn (die ik ken) vechten voor hun kinderen en dan zijn het juist de moeders die er een bende van maken.
Zo zie je maar de stichting is er niet alleen voor vaders je moet vol houden om resultaat te krijgen

Name Britt
Stadt Haarlem
Geschlecht Frau
Datum 30-01-2011 um 00:33:50

Heb even zitten lezen. Al die vaders die vechten voor hun kids.
De vader van mijn kids laat het in alles afweten. Emotioneel financieel. Ik heb nooit alimentatie geeist hij mocht ze ophalen wanneer hij en zij dat wilden.
Mijn kinderen zijn dichtgeslagen. En ik ben het beu om niet eerlijk te zijn tegenover mijn kids wat betrefd hun vader. Mijn jongste is 13 en het laatste wat hem overkwam was pap zijn foto terugstuurde en kleding. Omdat hij voor mam koos. pffff. Er valt niets te kiezen. Pap en Mam zijn even belangrijk.

Name willem
Stadt hengelo
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 22:28:09

mijn ex wilt naar haar nieuwe geliefde in het buitenland, heb daar moeite mee zie ik mijn kids ooit weer? heb al een advocaat ingehuurd.
Zijn er mannen met ervaringen ? ik hou van mijn kids . Gek word ik bij het idee van dat ik ze niet meer zie!!!

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 21:40:54

Arie Deventer ,
de gang van zaken komt vreemd over bij mij.Ik zeg niet dat het niet klopt, maar zeer vreemd.beschik jij ook over de rechterlijke uitspraak waarin dat bevestigd staat?

Ik zou zeker even langs het juridische loket gaan.
Sterkte ermee

Name Arie
Stadt Deventer
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 21:35:26

Jan,veel dank voor je toelichting aan mij. Mijn ex heeft een WAO uitkering en ontvangt geen alleenstaande oudertoeslag meer. Dit gezien de jongste inmiddels 19 jaar is, en ik geen alimentatie meer voor de jongste moet/hoef te betalen. Dus ik vermoed dat mijn ex (heel berekend) gedacht heeft het wel weer bij mij te halen wat ik eerst voor de jongste betaalde. Wel weet ik dat mijn ex illegaal pups verkoopt en zij dit niet doorgeeft aan het UWV. Is toch 5 pups op jaarbasis €4000,- extra voor haar maar vermoed dat zij dit verzwijgt. Op google adverteert zij daarmee dus ik print het uit als bewijs voor de rechter dat zij inkomsten verzwiigt. God wat een ellende weer het stopt nooit dit treiteren van haar - alles puur om geld! En nu maandag? Ik denk eerst naar het juridisch loket en dan? Wie weet meer raad voor maandag? Dank allemaal.

Name jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 19:22:07

Hallo Arie

Mevr moet eerst aantonen waarom er verandering is gekomen in haar situatie en wat ze er aan heeft gedaan bv sollicitatie plicht.
Je kan ook eisen om haar gegevens te laten zien via de belasting wat ze in al de jaren heeft verdiend misschien een herberekening van jou vaste lasten (draagkracht)succes ermee.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende