Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3648 zu 3662 von 5477
Name Joost
Stadt Woerden
Geschlecht Mann
Datum 29-12-2010 um 14:56:04

klinkhamer: het goede zal het kwade overwinnen.
De enige rechtvaardige rechter is God.
Sommige exen hebben het blijkbaar nodig de vader neer te trappen, om zelf overeind te blijven.
Ook een vader is een kind van God, maar bepaalde mensen misgunnen hem het licht in de ogen, namelijk: het geluk van zijn kinderen.
Moge God deze medogenloze moeder vergeven, ze weet niet wat ze doet, keer haar de andere wang toe, de onvoorwaardelijke liefde van de vader naar de kinderen zal uiteindelijk overwinnen.

Name klinkhamer
Stadt Valthermond
Geschlecht Frau
Datum 29-12-2010 um 02:01:14

Wij zijn opa en oma hebben onze kleinkinderen nu 6 jaar niet weergezien Onze zoon is 6 jaar bezig geweest een omgangsregeling te krijgen,2 maal hogerberoep na 2 jaar schrijven KB wij doen niet aan waarheidsvinding van de ene instantie naar het andere stop ermee het heeft geen zin ,alleen voor de instantie,s aan het werk tehouden.ze hebben nu pddnos en adhd kijk onder zielenknijper neem alle gesprekken op voor later als je ze ooit terug ziet. Een band heb je nooit opgebouwd met je kleinkinderen wat heel belangrijk is. onze ex schoondochter kwam ook uit z,on gezin scheiding nooit geen contact weer met haar moeder gehad.Gelukkig geloven wij in God en die is rechtvaardig daar troosten wij ons in.Dat dit in Nederland kan schandalig.Eindtijd de mensen verkillen.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 28-12-2010 um 21:50:18

Eduard
Heel triest en te lezen.
Misschien dat er bevriend persoon die jullie beide vertrouwen kan bemiddelen.
Lijkt mij de snelste weg .
Speelt je kind buiten, zoek hem eens op.
Gaat hij naar sport, ga kijken naar je zoon.
Komt hij alleen van school naar huis, loop eens met hem mee.
Waarom naar de regels vd moeder luisteren?
Terwijl zij zelf bewust de wet negeert.
Je wilt toch je zoon alleen maar zien en wat is daar mis mee.
Blijf in het leven van je zoon.
Hij moet je ook kunnen zien, ook als je niet bij elkaar kunt zijn.

Name eduard
Stadt enschede
Geschlecht Mann
Datum 28-12-2010 um 19:45:14

Kan niet registreren op een of andere manier, maar het lukt niet . Ik ben kapot heb de raarste gedachten om me zelf wat aan te doen omdat ik nu sinds 6 weken mijn zoontje niet zien.Volgens mijn ex omdat ik 2 keer verhuist ben. ik ben zo verdomd alleen en verdrietig over het niet zien van mijn zoontje. Ik sprak hem heel snel even over msn hij zij dat hij me heel erg miste.Maar zijn moeder heeft schijt grof gezegd maar ik ga er aan kapot ik heb alles geprobeerd BOR staat ze niet voor open helemaal niets.Nu heb ik een advocate die een soort kort geding gaat aanspannen maar ze weet zeket dat de zaak diooorverwezen word naar de raad van de kinderbescherming en dat het dan wel eens een half jaar kan duren. Nou dat hou ik niet vol echt niet mijn zoontje is alles wat ik nog heb,en dat wordt me nu ontnomen.Iemand goede en bruikbare tips?

Name zomar
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 28-12-2010 um 12:36:58

En de zogenaamd liefhebbende mams?Die werkt20uur en doet zielig in de rechtbank om mij zo te kunnen uitkleden.Maar als de alimentatie ophoudt krijgt ze van mij nog een paar jaar pensioen omdat dat moet.Maar dan gaat de geldkraan definitief DICHT!!!Een pensioen na jarenlang40uur te hebben gewerkt is karig...Dus meteen pensioen gebaseerd op20uur ewrken per week is lijkt me knap karig! Wat zal ik tegen die tijd lachen gieren brullen!!!!Want dan ben ik degene die zegt sterf maar af kreng!!!Ik zal het moment dat DIE dag aanbreekt zalig prijzen!!!!

Name Zomaar
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 28-12-2010 um 12:33:15

Nog een paar dagen en dan is het weer tijd voor vuurwerk!Vieren we dan dat we weer een jaar onze kids niet mogen zien?Ik niet!Ik vier dat ik weer een jaar dichter bij de verlossing kom van betalen voor een auto die staat weg te rotten op de sloop.Want zo voelt het als je financieel kapot gemaakt wordt en bovendien je eigen kids nooit mag zien!Maar ze worden ouder de verlossing komt met de dag dichter bij.Nog7jaren te gaan...pfff...maar met ouder worden leren ze ook wat alimentatie is en leren ze ook nuchter denken.Er is dus hoop...dat ik zo ooit nog zie???

Name MAN
Stadt Groningen
Geschlecht Mann
Datum 28-12-2010 um 12:22:35

ja ik heb recht om omgang maar ze zegt gewoon kinderen willen niet. Zij heeft mijn kinderen al zo om gepraat wat ik ook doe en haar fam net zo. iedereen weet dat ik zo van mijn kinderen hou maar wat ik ook doe. ze heeft alleen maar dat stront geld in haar botte kop. en daar moet je goed bij blijven maar niet lang meer. het zijn loeders

Name JOLANDA
Stadt VOLENDAM
Geschlecht Frau
Datum 27-12-2010 um 22:13:51

Een papieren zak verse drollen in haar brievenbus (laten) proppen!
kindjes bij papa weghouden? foei!

Name Jolanda
Stadt Volendam
Geschlecht Frau
Datum 27-12-2010 um 14:18:08

MAN uit Groningen: laat haar hele buurt haar wangedrag weten, doe dat telefonisch. Kijkt haar hele buurt voortaan die trut met de nek aan, net goed!

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 26-12-2010 um 18:45:31

Man Groningen,
Ik ken je situatie niet maar als je omgangsrecht hebt van de rechtbank.
Je woont bij je kinderen in de buurt.
Ga eens bij de sport kijken, loop ze eens tegen het lijf.
Als de moeder zich niet aan de afspraak houdt waarom jij dan wel?
Misschien dat er iemand kan bemiddelenEr is toch niks mis mee, dat jij je kinderen wilt zien?

Name MAN
Stadt Groningen
Geschlecht Mann
Datum 26-12-2010 um 17:53:56

ik zie mijn kinderen al 4 jaar niet mag ze niet zien van ex ze zijn zo gehersenspoeld door moeder en fam. ze probeert me uit te kleden. het zijn loeders en daar moet je goed bij blijven. ze moeten ze op knopen die loeders

Name anoniem
Stadt de provincie
Geschlecht Mann
Datum 23-12-2010 um 21:38:31

Klaas,
Ik weet dat je gelijk hebt, maar zolang mensen
vd kinder bescherming duidelijk aangeven dat de moeder eerst de alimentatie geregeld wilt hebben voordat de vader de kinderen mag zien, ja klaas (MAG)ZIEN IPV MOET zien.
Dit geeft aan dat de macht bewust bij de moeder wordt neergelegt en versterkt.
Door het huidige systeem worden kinderen en niet verzorgende bewust gediscrimineerd.
Zoalng er geen enkele politieke partij zich het lot vd kinderen aantrekt houdt het op/

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
Datum 23-12-2010 um 20:15:50

ik vind dat als je van elkaar af gaat dat je als vrouw zijnde gewoon geen almitatie moet krijgen voor je kinderen natuurlijk wel maar voor je ex echt niet das de groottste onzin die ze ooit hebben kunnen bedenken.en ik weet uit ervaring dat dat ook niet hoeft.

Name Klaas
Stadt Leiden
Geschlecht Mann
Datum 23-12-2010 um 20:15:17

anoniem uit de provincie:
KIND NIET MOGEN ZIEN? DAN OOK GEEN ALIMENTATIE BETALEN!
DAT moet de nieuwe wetgeving worden!

Name anoniem
Stadt de provincie
Geschlecht Mann
Datum 23-12-2010 um 19:38:38

Bron A.D
Geld en recht

Het Hof vond ‘dat de gedragingen van de vrouw dermate frustrerend en grievend voor de man zijn dat onder deze omstandigheden redelijkerwijs niet van de man kan worden verwacht dat hij een bijdrage levert in de kosten van levensonderhoud van de vrouw’. Met andere woorden: geen lotsverbondenheid, dus ook geen alimentatie!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende