Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3701 zu 3715 von 5530
Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 19:40:22

arie,
heb jij schriftelijk bewijs dat je ex wist dat jij in het oosten woonde?
Of ooit verstuurt via je advocaat, naar haar advocaat?
Kijk je papieren nog eens naar je weet maar nooit.
op basis waarvan een advetentie plaatsen in het westen?Daar zou ik zeker meer van willen weten en misschien wel een opening.
als jij alimentatie betaald was het toch ook mogelijk om jou een bericht te sturen via je bankrekening.Waar een wil is is een weg.
ook al had ze er 1 cent op gezet dan had jij dat geweten.waarom na de tijd een gerechtsdeurwaarde en niet op voorhand daar een verzoek tot onderzoek jou adres, dan was je toch ook benaderbaar.
Misschien is de wet wel gevolgt, maar vindt wel dat deze stinkt en zou er zeker achteraan gaan.succes en sterkte.

Name Arie
Stadt Deventer
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 18:48:22

Ruud fijn dat je reageerde. Ik kreeg vrijdag een beschikking van een gerechtsdeurwaarder op de mat dat de rechter mijn ex dit toewees in oktober 2010 zonder dat ik wist van deze zaak. Komt omdat zij mij adres niet heeft, maar ik wel trouw maandelijks de vastgestelde alimentatie betaal om problemen te voorkomen. Blijkt nu dat een deurwaarder wel adresgegevens kan achterhalen. Er staat in de beschikking dat haar advocaat een advertentie had laten plaatsen (in het westen) om mij 3 maanden een verweertermijn te geven.Is keihard € 210,- per maand verhoogd. Termijn verweer is dus verlopen. Nu wist mijn ex dat ik in het oosten woon dus vind ik dit erg listig en doordacht! Morgen ga ik zeker naar het juridisch loket,dit weekend is alleen maar piekeren en machteloosheid voelen. Toch dank voor je reactie, Arie

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 10:15:14

britt,
In jouw situatie met je kinderen waar een vader niet wil, zal het vd kinderen als jij het goed aanpakt ook makkelijker kunnen zijn.
Ze hebben de vrijheid om hun vader te bellen of te zien.Dat de vader daar niet op in gaat in zijn keuze.Voor jou kinderen is het belangrijk dat ze dat weten. als de kinderen zouden bellen en ze worden afgewezen.Ja,het is hard, maar wel duidelijk voor je kinderen.
Verder heb jij dat ook geen rekening te houden met de vader of invloeden daarvan.
Duidelijkheid creeerd ook rust.Het is niet zoals het moet maar alleen in jou situatie kan ook positief werken.

Willem als dennis dit leest hij je wel meer info verstrekken, hij heeft daar meer ervaringen mee.anders lees zijn eerdere reacties even, misschien heb je daar al wat aan.

Name jan
Stadt Groningen
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2011 um 09:54:28

Hallo Brit.

Klopt er zijn inderdaad toch ook heel veel vaders die hun kinderen laten zitten,snap het niet kan zijn dat ze een draak van een vrouw hebben gehad en zich daarom overal van afkeren,maar over het algemeen de vaders die gescheiden zijn (die ik ken) vechten voor hun kinderen en dan zijn het juist de moeders die er een bende van maken.
Zo zie je maar de stichting is er niet alleen voor vaders je moet vol houden om resultaat te krijgen

Name Britt
Stadt Haarlem
Geschlecht Frau
Datum 30-01-2011 um 00:33:50

Heb even zitten lezen. Al die vaders die vechten voor hun kids.
De vader van mijn kids laat het in alles afweten. Emotioneel financieel. Ik heb nooit alimentatie geeist hij mocht ze ophalen wanneer hij en zij dat wilden.
Mijn kinderen zijn dichtgeslagen. En ik ben het beu om niet eerlijk te zijn tegenover mijn kids wat betrefd hun vader. Mijn jongste is 13 en het laatste wat hem overkwam was pap zijn foto terugstuurde en kleding. Omdat hij voor mam koos. pffff. Er valt niets te kiezen. Pap en Mam zijn even belangrijk.

Name willem
Stadt hengelo
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 22:28:09

mijn ex wilt naar haar nieuwe geliefde in het buitenland, heb daar moeite mee zie ik mijn kids ooit weer? heb al een advocaat ingehuurd.
Zijn er mannen met ervaringen ? ik hou van mijn kids . Gek word ik bij het idee van dat ik ze niet meer zie!!!

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 21:40:54

Arie Deventer ,
de gang van zaken komt vreemd over bij mij.Ik zeg niet dat het niet klopt, maar zeer vreemd.beschik jij ook over de rechterlijke uitspraak waarin dat bevestigd staat?

Ik zou zeker even langs het juridische loket gaan.
Sterkte ermee

Name Arie
Stadt Deventer
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 21:35:26

Jan,veel dank voor je toelichting aan mij. Mijn ex heeft een WAO uitkering en ontvangt geen alleenstaande oudertoeslag meer. Dit gezien de jongste inmiddels 19 jaar is, en ik geen alimentatie meer voor de jongste moet/hoef te betalen. Dus ik vermoed dat mijn ex (heel berekend) gedacht heeft het wel weer bij mij te halen wat ik eerst voor de jongste betaalde. Wel weet ik dat mijn ex illegaal pups verkoopt en zij dit niet doorgeeft aan het UWV. Is toch 5 pups op jaarbasis €4000,- extra voor haar maar vermoed dat zij dit verzwijgt. Op google adverteert zij daarmee dus ik print het uit als bewijs voor de rechter dat zij inkomsten verzwiigt. God wat een ellende weer het stopt nooit dit treiteren van haar - alles puur om geld! En nu maandag? Ik denk eerst naar het juridisch loket en dan? Wie weet meer raad voor maandag? Dank allemaal.

Name jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 19:22:07

Hallo Arie

Mevr moet eerst aantonen waarom er verandering is gekomen in haar situatie en wat ze er aan heeft gedaan bv sollicitatie plicht.
Je kan ook eisen om haar gegevens te laten zien via de belasting wat ze in al de jaren heeft verdiend misschien een herberekening van jou vaste lasten (draagkracht)succes ermee.

Name jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 17:25:46

Ik zelf ben ook gesheiden twee jaar geleden en herken veel van de verhalen die er geschreven worden.
Al deze verhalen zou eens door de politieke partijen moeten worden gelezen veel van de problemen komen voort uit het feit dat we te maken hebben met gesubsidieerde rechts hulp.
Ik ben een voorstander een vast bedrag af spreken bv €10000,- voor advocaat kosten en dan moet het klaar zijn voor op het moment en voor in de toekomst.
Ik zelf ben nu er nog niet vanaf mevr blijft doorgaan (ik hoef geen advocaat te betalen) en jij wel dus we gaan er weer voor lieverd ik zie je terwijl alles is geregeld maar mevr verzint weer wat (levensloop regeling dure levens verzekeringen dertiende maand alles niet waar maar ik mag het tegendeel bewijzen en weer kassa €1500,- opstap aan advocaat kosten.
Ja en dan mag je weer stemmen op wie welke parij durft zijn nek uit testeken.

Name Arie
Stadt Deventer
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2011 um 16:19:35

WIE HEEFT ECHTE GOEDE RAAD?
Ik heb een probleem en zal het kort uitleggen.
Gescheiden en betaal maandelijks partneralimentie wat bij beschikking is vastgelegd.
In 2007 heb ik voor rust gekozen en ben naar een ander deel van het land verhuisd. Rust gezien ex-vrouw in zelfde woonplaats woonde als ik toentertijd.Ik heb haar dus nooit mijn adres gegeven en GBA ook niet. Ik heb keurig maandelijks altijd betaald (en nog) maar nu kreeg ik gisteren een brief op de mat van een gerechtdeurwaarder dat mijn ex-vrouw een beschikking bij de rechtbank heeft gekregen om vanaf oktober 2010 maandelijks €210,- meer partneralimentatie te ontvangen wegens wijziging van haar omstandigheden. Er zit dus een nota bij direct te betalen en ik lees wel dat de verwerende partij beroep in kan stellen tegen deze beslissing. Nu is een advocaat voor mij onbetaalbaar en krijg geen pro-deo toegewezen. Wat moet ik a.s. maandag eerst regelen? Ik kan die nota niet betalen en zeker niet €210,- extra per maand alimentatie

Name Bianca
Stadt Den Haag
Geschlecht Frau
Datum 27-01-2011 um 16:48:04

Peter, geef haar buurtgenoten je naam en adres en eventuele mailgegevens na telefonisch overleg.
Indien je nog contact heb met familie van haar: idem dito gegevens sturen. Stuur hen (na telefonisch overleg) een brief aan je kids met foto van jezelf en eventueel je mobiele nummer.
Die kinderen gaan vanzelf zoeken, internet is een sterk wapen, met name tegen dwarsliggende ouder.
Google via straatlink.nl, wieowie.nl buurtlink.nl.
of: de telefoongids.nl

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 27-01-2011 um 15:22:25

peter,
Jou dochters zijn beinvloed, daar kunnen zij niks aan doen.Dat is de schuld van de moeder.
Reken dat jou dochters niet aan. die beeldvorming veranders nog wel.
Misschien is er een mogelijkheid dat je info over ze krijgt, via andere personen.
Hoe oud zijn je dochters?.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 27-01-2011 um 13:53:56

peter uit roermond,

peter hou altijd in gedachten dat kinderen gaan zoeken naar hun afkomst .
ze komen maar wanneer is de vraag .
wat moeder ook zegt , een kind blijft nieuwsgierig en als ze je van te voren heeft gekend dan hebben ze een indruk van je die niet stroopt met dat wat moeder zegt .
daar gaan ze naar op zoek ..
sterkte denis

Name peter
Stadt roermond
Geschlecht Mann
Datum 27-01-2011 um 11:43:19

FF zomaar een berichtje ondertussen al bijna 7 jaar mijn dochters niet meer gezien, mede door toedoen van ex heeft mijn kids zo geestelijk bewerkt dat mijn kids nu hekel aan mij hebben. ik wou dit even laten weten, ik denk zelfs dat ik mijn dochters nooit meer zie....

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende