Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3538 zu 3552 von 5367
Name Flip
Stadt Nijmegen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 29-08-2010 um 20:27:09

Engel: maak afspraak notaris, onterven die gevoelsloze broedmachine! heb ik ook gedaan, ze zal nog geen spijker van mijn kist krijgen en kan de pot op.

Name hans
Stadt drenthe
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-08-2010 um 17:32:18

engel laat je niet gek maken en zij doet dit maar haar fam zal er wel aan mee doen. ik spreek uit ervaring het zijn loeders en instanties dat helpt ook niet. de kinderen komen straks wel als ze ouder zijn. en doe geen rare dingen daar zijn ze op uit. sterkte

Name uit ervaring
Stadt de provincie
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-08-2010 um 12:45:24

engel,
als de moeder aangeeft dat de ze wel mogen ma zogenaamd niet willen, laat bemiddelen.
dat kan officieel maar misschien ok via gezamelijke kennissen of familieleden

Name engel
Stadt rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-08-2010 um 09:26:01

ik ben ook een vader die zijn 2 twee kinderen niet mag zien. het zijn loeders die wijven.
je kan je scheel betalen ook nog voor haar maar niemand doet er wat aan. heb adv ingeschakeld mijn ex had gezegd kinderen mogen naar hun vader maar ze willen nog niet. zulke wijven moeten op geruimd worden en de familie erbij kan ze wel wat.daar moet een man goed bij blijven.

Name P
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 27-08-2010 um 09:09:46

Jilted.

Ook ik ben zo'n vrouw als Daantje.

Ik vecht samen met mijn partner inmiddels al 3 jaat tegen zijn ex-partner die hem de kinderen weghoud.
Ik ben degene geweest die hem heeft geleerd voor zichtzelf op te komen, en niet meer over zicht te laten lopen.

Al die tijd steun ik hem al.
Inmiddels 3 zittingen en 20.000 euro verder wachten we nu op de uitspraak.

Geloof me, er zijn vrouwen (oa, Daantje en ik), die een hekel hebben aan zulke moeders en onrecht, en dus net zo hard vechten als de vader.

Ik wens jou heel veel sterkte.
Nog een tip!

Met een goede advocaat moet je veel kunnen bereiken, lees sommige verhalen op het forum.
Als jij met jou advocaat nog niks hebt bereikt, ga dan eens contakt opnemen met een andere, en vecht tot je laatste adem.
Van Weegberg advocaat is een super goede, zijn gegevens staan op de site!

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 26-08-2010 um 12:36:12

hoi denis, dus ze zit nu in canada, kan je daar iets tegen doen om je kinderen weer hier in nederland te krijgen?wand jij hebt toch ook voledige voogdij?ik hoop heel erg voor je dat het gaat lukken, bij ons is het allemaal mislukt, gaat nu weer naar de rechter. ik zal voor je duimen en knok door zo lang als het kan.

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 26-08-2010 um 12:32:51

hallo jilted aller eerst heel veel sterkte in de toekomst ik heb het idee dat je heel erg boos bent en wat ik ook kan begrijpen. ik ben zo'n vrouw van een vader die al ruim 2 jaar zijn zoon niet heeft gezien, we zijn al met van alles en nog wat bezig geweest. rechter,mediation,omgangshuis. alles tervergeefs omdat moeder het allemaal tegen werkt. je moet is weten wat voor druk dat geeft op je relatie, en dan is het heel fijn dat je als vrouw hier je verhaal kwijt kan. ik wens je verde heel veel sterkte voor de toekomst en ik hoop dat je snel je kinderen weer kan zien.

Name Charlotte
Stadt Limburg
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 25-08-2010 um 09:54:16

Hallo Jilted,

vrouwen zoeken deze site op, omdat ze hier lotgenoten vinden. Er zijn namelijk ook vele moeders die hun kinderen (al jaren!) niet zien en er zijn tevens veel vrouwen waarvan de partner zijn kinderen niet meer ziet. Maar de belangrijkste reden is echter: de kinderen. Zij zijn namelijk altijd de dupe van deze situaties. Daar doen wij het toch allemaal voor???

Ik wens je heel veel sterkte!!

Groetjes Charlotte.

Name Freek
Stadt Delft
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 25-08-2010 um 01:04:44

Jilted, dat is geen heks, ook geen moeder,
maar een broedmachine die haar kinderen door haar idiote gedrag eigenlijk vaderloos maakt.
Waarschijnlijk de zoveelste borderlinetrut, die levens van anderen wil verzuren vanuit eigen frustratie.
Zieke geest die vrouw, komt nog wel ooit hopelijk in een gesticht, compleet met ontheffing ouderlijke macht aan haar broek,kan ze de hele dag tuinieren, wie zaait zal oogsten....
Sterkte kerel, moed houden!

Name Jilted
Stadt Randstad
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-08-2010 um 14:25:59

Wat ik niet snap is waarom zoveel vrouwen ervoor kiezen om op deze en andere vaderschapssites hun zegje te doen. Gaan mannen op het Opzij-forum posten, dan zul je de veren aan het vliegen krijgen, wat ze ook zeggen. En wij moeten dan hier ook weer begripvol naar hun boehoe-verhalen luisteren?

Het hele systeem rond kinderen is ziek. Mijn kinderen zijn zo verziekt door hun moeder, dat ze tegen me getuigd hebben in de rechtszaal, achter gesloten deuren. Daarna mocht ik naar binnen en zie ik meteen aan die achterlijke polderkop van een (vrouwelijke) rechter, dat ze al die onzinverhalen gelooft en mij van tevoren al heeft veroordeeld.

Gevolg: ik krijg godbetert op mijn donder en moet beter mijn best doen, terwijl die heks, die al jaren de door justitie toegestane omgang belemmert, bijgestaan wordt.

Name denis
Stadt blerick voormalig helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 20-08-2010 um 21:29:26

het is al een tijdje geleden dat ik op deze site ben geweest. en helaas lees ik nog steeds de zelfde problemen.
jeugdzorg en kinderbescherming tja ....
die nemen de weg van de minste weerstand en dat etekend vaak de vader in een negatief daglicht zetten.(soms de moeder)
wordt het een beetje moeilijk dan geven ze niet thuis. ik heb dit aan de lijve ondervonden
zowel voordat mijn ex vertrokken is naar canada en erna zeker.
schandalige organisatie's maar helaas door de rechtbank heb je ze nodig als je verder wil.
een tip voor de regering daar kan miljoenen bezuinigd worden .
kinderonthouding zou in het strafrecht moeten komen ..
en als we niet zonder kb of jz kunnen laat ze dan in ieder geval aan waarheidsbevindingen doen, en bij constatering dat er gelogen wordt de persoon er strafbaar voor stellen...

grts denis

Name Moniek
Stadt Hilversum
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 17-08-2010 um 12:48:55

Ik ben voor een grondig psychiatrisch onderzoek van de moeders in kwestie, die hun kind als wapen gebruiken (psychisch misbruiken) om hun ex te tarten door hem alle contact onmogelijk te maken met zijn kind.
Een kind zou niet bij dergelijke psychopaten (al dan niet met borderline) mogen wonen, daar loopt hij onherstelbare schade op.

Name geeft niet
Stadt noorden
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 10-08-2010 um 22:26:30

Voor alle dwaze vaders en ook al meer dwaze moeders,probeer rustig te blijven en niet met hetzelfde modder te gaan gooien.Je zegt zelf ook, EENS komt de waarheid boven en blijf in jezelf geloven dat jij het goed hebt gedaan.Jij kunt de ander niet veranderen maar wel jezelf,blijf geloven in jezelf met de wetenschap dat instanties en ook al meer rechters erachter komen dat veel dingen richting de vader gelogen zijn. Kort geleden hebben daar ook stukken van in de krant gestaan dat de incest verhalen vaak gelogen zijn om de vader/moeder etc in een kwaad daglicht te zetten.Kort geleden nog in mijn kennissen kring mee gemaakt dat de dochter de deur voor de moeder dicht heeft gedaan ivm de vele leugens die moeder vertelt heeft rondom de vader.

Name Wim
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 10-08-2010 um 11:22:38

Ik ben gestopt uit zelfbescherming mijn ex, (die me gruwelijk veel pijndeed)te haten.
Ik heb namelijk geen zin om aan dat mens een maagzweer over te houden, ze kan voor mijn part de pot op! loslaten, heet dat tegenwoordig.
God, vergeef het haar, ze weet niet wat ze aanricht in het leven van de vader en het kind.
Iedere vader die te maken krijgt met een rancuneuze ex, al dan niet met borderline, wil ik adviseren op afstand van je kind te blijven houden, die ex te laten voor wat ze is.
Ik doe een oproep aan alle vaders die na jaren weer contact hebben met hun kinderen de media op te zoeken en openbaar maken wat voor beerput de jeugdzorg is, hoe wij als vaders als derderangsburgers worden behandeld, dat exen keihard juridisch bestraft moeten worden als zij de vader vals beschuldigen van bepaalde zaken, puur om hem kapot te maken.
Deze kinderontvoering en chantage, moet ophouden! Rechters zouden deze moeders permanent moeten ontheffen uit de ouderlijke macht.

Name Koos
Stadt Alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-08-2010 um 22:41:00

Daantje,
De tijd zal afrekenen met de vaders of moeders die het hun kind misgunnen met BEIDE(!) ouders contact te hebben, en er bovendien niet vies van zijn te liegen tegen instanties(emotionele manipulaties).
Eens zal ik mijn kind vertellen, ik mocht geen vader voor je zijn, kijk maar in mijn dagboek, lees alle dreigbrieven maar eens, zie, hoe ik werd tegengewerkt door scholen en instanties.
Eens zal het kind zelf ervaren dat de moeder in kwestie hem een vader in zijn leven niet gunde.

De tijd hebben de dwaze vaders aan hun kant, niemand, ook niet de treiterloeders, kan de tijd tegenhouden, geen halstarrige slecht funktionerende jeugdzorg, geen onwillige instantie met per definitie een ouderwetse hekel aan mannen/vaders.
DE WAARHEID KOMT ALTIJD UIT, VROEG OF LAAT......

En eens, zullen al die kinderen die hun vader niet mochten zien dat ervaren!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende