Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3516 zu 3530 von 5345
Name Mamaloe
Stadt pipoland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 13-07-2010 um 00:15:17

Ruud, het grove, onbeschofte gedrag, om de smerige moed te hebben een kind te gebruiken om de ex tot op het bot te krenken door hem zijn kind te onthouden uit wrok, verdiend geen beschaafde literaire dure woorden, maar is een tot op heden geaccepteerd vuil wangedrag, met uiteindelijke onherstelbare schade voor het kind.
Geen gram respect heb ik voor degelijke wijven, punt uit! (want vrouwen kan ik deze mormels niet meer noemen)

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-07-2010 um 12:00:11

mamaloe,
Een boodschap inhoudelijk willen overbrengen (onder de aandacht brengen) is goed, ik begrijp je verhaal, maar je woordkeus van je roept ook reacties op.
Een ieder heeft zijn eigen ervaring op basis waarvan iemand reageert.
Dat vereeist ook inleveringsvermogen(begrip) als je daar op reageert.

Name Mamaloe
Stadt Pipoland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 11-07-2010 um 10:47:18

Wat ik duidelijk wilde maken is dat er zowel mannen als vrouwen (mestal moeders)zijn die de leugen verspreiden hun ex het kind niet meer zou willen zien, om hun eigen imago te redden.
Inderdaad zijn er enkele sukkels (zowel mannen als vrouwen) die uit eigenbelang niets doen om hun kind te zien, maar hou op mer het over 1 kam scheren van vaders/mannen!
Maar de meeste mensen willen gewoon contact met hun kind, maar de andere ex doet er alles aan dat onmogelijk te maken en gaat vervolgens leugens verspreiden aan buitenstaanders, en DIE LEUGENS wilde ik aan de kaak stellen.
Gevoelige snaar: ik ken een vader die er totaal kapot aan gaat dat hij zijn kinderen niet mag zien, en die trut gaat ook nog tegen scholen, instanties en omstanders vertellen dat ie zijn kinderen niet wil zien!
einde discussie.

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 11-07-2010 um 10:00:53

zo mamalou jij dent wel dat je het weet. ik vertel je een ding ik heb en dochter van 13 ik heb haar nooit bij haar vader vandaan gehouden nooit. maar meneer kreeg een nieuwe vriendin en hij had geen zin en geen tijd meer voor zijn dochter. ja die sukkels zijn er ook. uiteindelijk heeft de rechte hem uit zijn ouderlijke macht gezet. en die sukkel is nog niet eens in hoger beroep gegaan. dus ze bestaan wel degelijk die mannen. dus beoordeel aub niet iemand direct.

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 11-07-2010 um 09:48:31

hoi p ook hebben wy wel eens een briefje gehad van de zoon van mijn man. hij schreef ook dat hij met rust wilden gelaten, wij hebben het briefje aan wat mensen laten lezen. we waren er zee van overtuigt dat hij het wel zelf geschreven had maar dat de tekst hem voor gezgt was. en dan is het heel moeilijk voor die kids. het is zo erg dat het zo gaat maar helaas, veel sterkte 3 aug.

Name P
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 10-07-2010 um 23:40:00

Ze heeft een hekel aan haar vader, gebasseerd op leugens van haar moeder.

Ik kan er niet over uit, dat dit allemaal maar zo kan.

Wanneer worden die moeders eens aangepakt, wat zij doet kan nooit goed zijn voor een kind, die moet er haast wel schade aan overhouden.

Veel pijn en verdriet doet dit....

Name P
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 10-07-2010 um 23:34:45

Van de week schreef ik een bericht op de verjaardag van het dochtertje van mijn partner, die hij inmiddels ruim 2 jaar niet heeft gezien.

Wij hadden haar een kaart gestuurd om haar te feliciteren, met geld erin voor haar verjaardag en rapport, omdat ze over is naar groep 8.

Vandaag kregen we de kaart retour, met een heel kort briefje van zijn dochtertje.
"ik wil met rust gelaten worden...ik hoef jou geld niet"

Dit steekt zo erg...doet zo veel pijn.
Dat meiske hing echt aan papa.
Sinds moeder de kinderen weg hield, betrok ze zijn dochter overal bij, en heeft oa gezegt "papa wil je nooit meer zien".
De meest grote leugen heeft ze vertelt.

Ik vind dit zo erg, door het gedrag van moeder heeft ze nu een hekel aan haar vader, blijkt.
Zonder dat hij haar ooit iets heeft aangedaan, behalve 1000 den euro's uitgegeven, met het vechten voor zijn kinderen, en nog steeds (zitting 3 aug).

Veel verdriet doet dit, ik heb een hard hoofd in de komende zitting.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 10-07-2010 um 13:26:16

mamaloe,
De reactie van vader getuigd van respect op uw eerdere schrijven.
mensen zetten hier hun ervaring neer om advies of steun te ondervinden.
De waarheid wordt op deze site niet achterhaald maar persoonlijk ga ik er vanuit van wat hiet wordt neergezet de waarheid is.
Uw laatste rectie is tegen beter weten in om beide kanten te horen.Dat is op deze site niet realistisch, maar blijkbaar heeft vader bij u een gevoelige snaar geraakt.

Name vader
Stadt ergens
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-07-2010 um 21:44:54

Jammer Mamaloe dat jij zo gaat reageren,
Ik kan je vertellen dat ik me niet voor laat liegen en zeker niet zomaar een verhaal klakkeloos aan neem.
En ik veroordeel niemand zoals jij wel doet in je reactie.

Name vader
Stadt ergens
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-07-2010 um 21:37:05

Helaas Dirk die moeders zij er ook die mooi toneel kunnen spelen.
Maar helaas zijn er ook van die vaders.
En het zou heel mooi zijn voor onze kids dat alle vaders(en ook moeders) hun kids willen en mogen zien.
Maar helaas er zijn toch ouders die daar geen belang bij hebben om een 1 of andere reden.
En dat kan ik me niet voorstellen.
Maar gelukkig Dirk behoren jij en ik bij de bij de grote groep vaders ( en moeders) die alle tijd nemen en willen nemen voor onze kinderen.

Name Mamaloe
Stadt pipoland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 09-07-2010 um 19:25:41

Beste vader uit ergens, volgens mij heb jij je lekker flink voor laten liegen door die 2 moeders, die geweldig zielig kunnen doen, haal die stront uit je ogen en oren, en beluister eerst eens het verhaal van die 2 vaders, voordat je klakkeloos gaat (ver)oordelen, of ben je daar te stom voor?

Name Dirk
Stadt Groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-07-2010 um 12:43:23

Helaas zijn er ook moeders die geweldig mooi toneel kunnen spelen, en beweren met een stalen gezicht, dat ze het zo mooi zouden vinden als de kids omgang met hun vader zouden hebben, terwijl ze in werkelijkheid niets anders doen dat liegen, treiteren met sms, en alles doen om de omgang onmogelijk te maken.En er niet vies van zijn leugens te verspreiden dat pa geen tijd voor de kids zou hebben...
Dit doen zij waarschijnlijk om in hun buurt sympathie op te wekken, terwijl het in werkelijkheid treitertrutten zijn die het geen barst kan schelen dat de kids pa niet MOGEN zien, maar eerdaags lopen zij vanzelf tegen de lamp!
ALLE vaders willen hun kids zien, en als dat niet zo is, joh, maak dat de kat wijs!!!
of vraag een adviesburo om hulp..........

Name vader
Stadt ergens
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 08-07-2010 um 21:14:42

Vandaag sprak ik 2 moeders die graag zouden willen zien zien dat hun kids ook omgang hebben met hun vaders.
Maar jammer genoeg vinden die vaders hun eigen leven belangrijker dan een leven met hun kids.
Een nieuwe relatie weinig geld en al dat soort dingen kregen die 2 moeders als reden.
Ik snap niet dat er ouders zijn die het belang van hun eigen leven belangrijker vinden dat het leven van hun kids samen met hun ouders.
Ik snap dus ook niet dat er nog ouders rond lopen die de omgang met hun andere ouder belemmeren op wat voor manier dan ook.
Laten WIJ als ouders samen de verantwoordelijkheid nemen om onze kinderen samen een mooie en gelukkige toekomst te geven.
Het kan zo mooi zijn voor de kids .
Waarom zitten WIJ als ouders dan zo te kloten daar schieten de kids echt niets mee op.
Leef en laat leven zou ik zeggen maar dan wel in het belang van de kinderen want zij hebben beide ouders zo hard nodig.

Name v kolkman
Stadt almelo
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 08-07-2010 um 10:41:08

hallo mensen
ben nu zo 4,5 jaar gescheiden en ben nog steeds bezig, 2 jaar geleden vond me ex dat de kinderen niet meer bij mij hoefde te komen en heb ze 3 maand niet gezien! wat kun je doen een kort geding starten wat ook gebeurt is en ja die heb ik gewonnen, wat heet kost me wel weer 2500 euro. nu komt nog maar 1 kind omdat zij het weer niet nodig vind, dus weereen kort geding? nee want het geld is op, en dit lijd onder mijn nieuwe relatie wat me ex dus ook wil. dus nu gaat er een brief uit dat ik mijn voogdij over 2 van de 3 kinderen opzeg dus ook mijn alimentatie gaat naar beneden kijken wat me ex dan zegt, ik noem dit lik op stuk beleid, want de vrouwen in nederland zijn zo beschermd met alle regels en wetten en wij mannen kunnen niks tot weinig doen zonder dat het bergen met geld kost als ik de kinderen 1 dag te laat breng word ik hiervoor gestraft terwijl me ex 3 maand de kinderen bij me weg houd en krijgt hier niks voor alleemaar FOEI mevrouw, dit doet pijn

Name Fred
Stadt Appelscha
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 06-07-2010 um 21:16:19

Daantje en P: eens zullen diegene die de omgang vader-kind onmogelijk maken in hun leven nog eens gruwelijk op hun bek gaan!
sterkte.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende