Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 3474 zu 3488 von 5303
Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 23-05-2010 um 18:54:51

hoi allemaal ik kan goed begrijpen dat vaders die hun kinderen niet meer zien hier hun hex verot schelden wand ergens anders kunnen ze het niet. en ik snap die frustratie's heel goed. er is gewoon niets erger dan dat je kind afgenomen word, en nog veel erger dat de hexen het altijd winnen.het is zo oneerlijk hier in nerderland. oke we mogen we blij zijn dat we een rechtsysteem hebben,maar hoe ze er hier mee om gaan is echt niet tof. dus dwaze vaders ik snap het wel.bij ons is het nou 3x goed gegeaaan in het omgangshuis. de 4x liep het weer helemaal fout. zij is naar huis gestuurd met het kind met als gevlog dat papa zijn zoon niet heeft gesproken en nu weer 3 weken moet wachten. zij gaat op haar donder krijgen ja wand ze heeft zich niet aan de regele's gehouden maar wat voor sanciet staat daar op? ondertussen moet papa weer weken wachten voor hij zijn zoon ziet en mama heeft hem dan toch maar weer 3 weken om hem heen het is zo oneerlijk.

Name petrynl
Stadt noorden
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 23-05-2010 um 11:22:34

Dit is toch de dwazevaderssite?
Een site waar je met je grote verdriet openlijk kan praten om een beetje steun van elkaar te krijgen?
Ik denk echt niet dat de ouders die hun kind de andere ouder ontnemen onder de indruk is van zoveel boze woorden als die er nu afgelopen dagen zijn ingestuurd.

Gebruik je energie op een positieve manier en ga hier niet zoveel gal spuien!

Al zeg ik wel dat ik jullie volledig begrijp!

Name Dude
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 23-05-2010 um 08:41:42

He Leo,
Jij zegt wel niemand maar mijn hex wil niet met mij praten over een omgangsregeling en stuurt haar nieuwe vriend. De Lul zegt letterlijk tegen mij,"Als je niet doet wat zij zegt zie je je zoon helemaal niet meer". Dus zulke eikels bestaan wel degelijk.

Name Leo
Stadt Zaandam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 22-05-2010 um 16:00:42

Welke vent wil er nou een relatie met een vrouw, die op deze gruwelijke manier haar kind de vader gaat onthouden? NIEMAND!

Een dergelijke rotte eigenschap is voor iedere man een afknapper.............

Name een verantwoordel...
Stadt nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 22-05-2010 um 10:14:16

In totale zin gaan verzorgende ouders zo ver als de rechtelijke macht het toelaat.
De moeders hebben ook hun eigen verandwoordelijkheid.
De goede daargelaten, gebruiken te veel moeders hun kind als inzet.
De rechters in nederland zijn gewoon een stelletje slappe zakken die niet durven in te grijpen.Ze zijn zelfs mede schuldig aan de geestelijke mishandeling van die kinderen en vaders.
Als rechters duidelijke grenzen aan zouden geven, met conseqenties zou het een stuk beter gaan.Met name conseqentie.

Name Leo
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-05-2010 um 23:15:25

Hoe maak je van je kind een psychisch labiel medicijnen slikkend wrak?: ontneem hem al het contact met zijn vader en hersenspoel hem tegen die man, tja, en later maar zeuren: hoe kan het nou dat mijn kind zo ontspoorde......
Tja, dat komt ervan.....

succes dames, wat een heldenmoed! wat een geweldige moeders, tjongejonge......

Name ST. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-05-2010 um 23:01:52

Gezocht voor onderzoek: gescheiden vaders die ervaring hebben met het ouderschapsplan.

Enova* zoekt gescheiden vaders voor onderzoek. Vanaf 1 maart 2009 zijn ouders verplicht om een ouderschapsplan op te stellen wanneer zij willen scheiden. In dit ouderschapsplan wordt gestreefd naar een gelijkwaardig ouderschap. In het ouderschapsplan staan afspraken over hoe ouders na de scheiding de zorg- en opvoedingstaken verdelen en de informatie-uitwisseling regelen. Lees verder op www.dwazevaders.nl

Name petrynl
Stadt noorden
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-05-2010 um 20:45:16

Het gaat me er niet om , om mijn ex zwart te maken.... zijn probleem dat ie niet spoort!Het gaat me erom dat wij als dwaze ouders geen grip om de situatie krijgen, doordat instanties hun werk niet of niet goed doen.
Daardoor zijn wij dwaze ouders de dupe!
En inderdaad, kids zijn de dupe, een kind is altijd loyaal naar beide ouders als het een beetje levensbesef heeft en komen daardoor in een visuele cirkel, waar ze niet op een goede manier uit kunnen komen zonder dat ze met hun eigen in de knoop zitten

Name Charlotte
Stadt Heerlen
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-05-2010 um 16:10:46

Of het nu de vader is die de moeder treitert en de kinderen negatief beinvloedt of vise versa, het feit blijft dat kinderen daarvan de dupe worden!! Kinderen die evenveel van vader als van moeder houden, maar vaak door scheiding van hun ouders in een loyaliteitsconflict raken en daarom KIEZEN voor één ouder om RUST te krijgen. Kinderen heben recht om contact met hun vader én hun moeder te mogen houden.
Zie: www.wieismijnvader.nl en www.ouderverstoting.nl wat gevolgen kunnen zijn voor kinderen die jarenlang één van hun ouders verstoten en daardoor een stukje van hun eigen identiteit verliezen…

Name Edward
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-05-2010 um 13:50:40

Heel erg voor je petrnl, maar er zijn ook goede vaders die hun kind enorm missen, tevens komt het voor dat exen de vader vals gan beschuldigen. Ik twijfel niet aan je verhaal en wens je sterkte, maar in deze zaken moet men altijd het verhaal van 2(!) kanten kunnen horen.
Veel moeders gaan namelijk net zo lang door met vadertje pesten (door hem kind te onthouden) totdat HIJ tussen 6 plankjes ligt.

Name petrynl
Stadt noorden
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-05-2010 um 00:30:54

Mijn ex is een geweldadige man, dokter noemt het een man met een gespeten persoonlijkheid. Allemaal zijn ze bang voor hem, omdat ze wel weten wat ie mij allemaal heeft aangedaan.

dus kort omschreven ... hulpinstantie en scholen branden hun handen liever niet aan een jongen van 16 jaar!!... TOTDAT ZOON OF IK TUSSEN 6 PLANKJES LIGGEN...dan heb je weer zo,n stukje in de krant met : hulpinstanties hebben weer eens een keer gefaald!

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 20-05-2010 um 21:18:01

petrynl hoi ik weet wat je bedoelt er zijn altijd mensen die denken dat ze weten wat jij voelt, mensen die zelfs geen eens kinderen hebben, of die wel kinderen hebben en dit niet mee maken, ik ben een vrouw van een dwaze vader die zijn zoon nu al twee jaar niet heeft gezien ja nu sinds kort via het omgangshuis pfffffffffffff maar het is iets. het verdriet en de pijn die wij voelen kunnen alleen mensen voelen die het zelfde mee maken of hebben mee gemaakt.ik hoop echt voor je dat je je zoon weer snel kan zien. heb je het al wel geprobeerd via rechtbank?mag ik vragen waarom je je zoon niet meer mag zien?in ieder geval heel veel sterkte en weet je staat niet alleen.

Name petrynl
Stadt noorden
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 20-05-2010 um 21:08:37

Ook ik ben zo,n dwaze moeder.

Mijn ex is mijn jongste zoon, die bij hem woont , aan het hersenspoelen.
Ik heb mijn zoon al een jaar lang niet gesproken, begin mei was hij jarig, toen ik hem belde, haak erop, laters kreeg ik zijn vader aan de lijn, die waarschuwde mij, als ik nog 1 keer weer contact zocht met mijn zoon, ik niet lang meer op de aardbol zou zijn!
Mijn zoon heeft nu examens gedaan, mag niet eens op uitreiking komen, zie hem dagelijks fietsen en altijd zegt ie zo lief, hallo mama , maar verder dan dat komt het niet.

Iedereen kan wel zeggen... het komt goed , maar heb geduld.
Sorry, ik zie het als een kopje die je stuk gooit en die kun je lijmen, maar blijft zichtbaar en voelbaar.

En al die goed bedoelde begrip en belangstelling ben ik soms spuigzat, ze weten wat je voelt om je kind niet te mogen spreken en zien.

Ja ik ben heel boos ja, hoe kan een jeugdzorg hersenspoelen niet al mishandeling zien!!!

Gr petrynl

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 17-05-2010 um 20:53:49

voor rob

wij hebben hetzelfde mee gemaakt, mijn man zag zijn zoon 9 jaar lang ook bij ons van de ene op de andee dag was het afgelopen, niemand wist waarom. ook de ex reageerde nergens meer op. telefoontjes niet, mailtje's niet, smsjes niet. wij zijn weer een rechtzaak gestart ja alweer de tweede, de eerste was toen hij 9 maanden was. maar oke rechtzaak gestart, gaat zeker lang overheen maar mijn man heeft nu naar bijna 2 jaar weer contact eerst via hat omgangshuis, niet echt tof maar je moet iets. we hebben ook een dagboek bij gehouden, en we hebben hem elke week 1 of 2 kaarten gestuurd. maak daar kopien van en schrijf alles op met tijd en datum. ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen heel heel veel sterkte

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-05-2010 um 19:42:21

De cel in met al die tantes. Niet te moeilijk doen. En voor al die zieleknijpers die het zielig voor de kinderen vinden. Die vrouwen kiezen bewust ervoor om tegen te werken en de gevolgen te aanvaarden. Zijn dus daders Nog een argument om gezag te ontzeggen.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende