Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 712 zu 731 von 5431
Name Boze vader
Datum 08-12-2004 15:47:06

Sorry er ging iets fout hieronder mijn e-mail adres : andrevankooij@msn.com

Name Boze vader
Datum 08-12-2004 15:45:58

Beste vaders en moeders,eens te meer blijkt weer dat de kinderbescherming volledig niet functioneert.Wij zijn nu bezig met een klachtenprocedure tegen de kinderbescherming,en zouden het op prijs stellen als er mensen zijn die ons hun verhaal willen sturen zodat we dat kunnen gebruiken voor de rechter.ons e-mail adres staat hier onder vermeld.Als je bewijs hebt dat de kinderbescherming niet functioneert laat het ons weten!! mischien kunnen we met ze allen wat doen tegen die waardeloze instelling.Wij hebben al contact met de hoogste instanties die de klacht behandelen en met de politiek dus misschien staan we samen sterk???
Laat ons samen proberen er wat aan te doen want er gaan zo erg veel levens kapot!!

Een papa

Name vervolg 2 geeft h...
Datum 08-12-2004 08:40:47

Christy,
Jarno'
Arjen,

In mijn hard blijf ik bij jullie en denk ik aan julie.
Dikke kus van een heeeeeel verdrietige Pa.

Name vervolg geeft het...
Datum 08-12-2004 08:38:30

Ik was een optimist. Werkte me de hele dag uit de naad. Knokte om iets te bereiken. Ben nu 35 jaar.

Het gevecht is nog niet verloren, maar het heeft geen doel meer. Ik kan het niet meer aan.
Laat de hulpverlening zich nu maar eens druk maken.
Als mijn ex het zo wil, kan ze het zo krijgen.
Drie kids. Psychisch getekend voor het leven. En waarom. Omdat zij me dwars wil zitten. En omdat ik me kapot heb gevochten om het voor elkaar te krijgen. En de kids zijn nu de dupe. Zij moeten hier later mee leven.
Stichting dwaze vaders. Ik ben een geeft het op vader. Hebben wij ook een plekje in jullie stichting?

Name Geeft het op vader
Datum 08-12-2004 08:33:35

Ik geef het op!
Na twee jaar!
Veel pijn!

De raad van kinderbescherming heeft er bij deze officieel een vijand bij. En als iemand van de aivd dit leest (het blijft Nederland), dan is dit geen bedreiging. Ik weet niet meer hoe krom Nederland is.
De RVKB heeft een officieel aangetekend stuk ontvangen dat ik bij deze alles uit handen geef aan mijn toekomstige vrouw. IK kan er niet meer tegen. Gelijk hebben en het dan niet krijgen. Mijn Ex mag vanaf vandaag iedere minuut over haar schouder kijken. Ik doe de grootste moeite om mijn kids te zien. 7 rechtzittingen. En dan de RVKB. De laatste keer stond ik binnen 5 minuten buiten. Ze zijn totaal niet competent. Als er drama's gebeuren waarbij kinderen sterven (denk aan Roermond) Mannen desastreuse beslissingen nemen (denk aan man die zichzelf in brand wilde steken)Moet ik nog verder gaan?
IK HEB VANAF NU BEGRIP HIERVOOR.
Hoe heeft het zover kunnen komen dat ik het opgeef??????????????????

Name M
Datum 07-12-2004 17:06:18

Beste stichting
Hoe kan ik in contact komen met het LBIO ????
Een vriendin van mij kampt met problemen met de alimentatie betalingen en wil graag hulp bij het innen.
Alvast dank

Name anoniem
Datum 07-12-2004 11:27:06

voor jimi

Je vader blijft altijd van jullie houden.Hoop dat jullie later zullen begrijpen wat dat T-wijf jullie heeft aangedaan.

een verdrietige vader

Name Denise
Datum 07-12-2004 10:58:11

Hoi Hoi..
Het stoppen van de allimentatie heeft gevolgen maar wat voor een gevolgen heeft het als een vrouw de kinderen de vader ontneemt?? helemaal niks dus....belachelijk.
We stoppen de allimentatie niet ,we zetten het alleen zelf op een rekening voor de kinderen.Maar het komt er dus op neer dat je als vader geen rechten hebt,maar als een vrouw die rechten schendt heb je als man zijnde mooi het nakijken.Ben benieuwd wanneer in Nederland daar nou eens verandering inkomt dit is te gek voor woorden.

Name jolanda
Datum 07-12-2004 10:48:49

ik heb het gastenboek gelezen en herken heel erg veel.Mijn partner is ook bezig met een veel te lang durend echtscheidingsgevecht waarvan nu 2 kinderen de dupe worden.Mijn partner mag zijn kinderen ook niet zien omdat hij zijn financieele verplichtingen niet na zou komen.Belachelijk....hij heeft 55.000 euro schuld meegenomen,zij leeft als god in Frankrijk terwijl wij hier met 5 personen de eindjes aan elkaar moeten knopen.Wij lossen per maand 1000 euro aan deze schuld af met een inkomen van 1800 euro!!,Wij vinden dus dat zij meer dan tevreden zou moeten zijn dat ze schuldvrij achterblijft.Maar nee hoor,ze vind dat hij en de schuld mee moet nemen en kinderalimentatie moet betalen anders mag hij zijn kinderen nooit meer zien.Gelukkig heeft de rechter dit ook gezien en bepaalt dat er geen kinderalimentatie betaald hoeft te worden tot wij schuldvrij zijn.Maar mevrouw speelt eigen rechter en nu mag hij zijn kinderen niet meer zien.Dan ben je geen moeder maar een wraakzuchtige vrouw!!

Name Denise
Datum 07-12-2004 08:48:17

Hoi Hoi..
Ik heb een vraagje...
Mijn vriend mag zijn kinderen niet meer zien omdat zijn ex-vrouw haar zin niet krijgt.Zijn ex-vrouw moet binnenkort opgenomen worden in een psychiatrische inrichting omdat zij borderline heeft.Nu heeft de school van de kinderen al contact gezocht met mijn vriend omdat het met die kinderen niet goed gaat.We zitten nu in een hele strijd omtrent de omgangsregeling via de rechtbank.Maar hoe kan het zo zijn dat als er een uitspraak is dat een vrouw die niet na komt,e kan dit gewoon doen zonder dat daar wat aan gedaan wordt?De kinderen zijn graag hier en zijn dol op mij en mijn dochter uit een eerdere relatie.Ik snap de vrouwen niet die hun kinderen hun vader ontnemen ,ik vind het echt te laag voor woorden als je dat als vrouw doet.Nu zitten wij eraan te denken om de allimentatie voor de kinderen zelf op een spaarrekening te zetten en niet naar die ex over te maken.Iemand ervaring hiermee??

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

Beste Denise,
Het stoppen met betalen van alimentatie zal gevolgen hebben. Het LBIO kan ingeschakeld worden of men kan zelfs loonbeslag leggen.

Name martin
Datum 06-12-2004 22:17:27

Even een positief bericht.
Deze vader heeft na veel bellen kontakt gekregen met de mentor van de school van mijn zoon.
Ik word nu op de hoogte gehouden hoe het met hem op school gaat dat zie ik als positief.

Name karin
Datum 06-12-2004 15:36:59

Martin,niemand heeft dat recht,daarom kon ik me daar ook zo goed aan houden.Ook al had mijn ex mij bedonderd en belogen,ik moest aan mijn dochter denken.Nooit heb ik ruzie gemaakt,altijd rustig met hem gepraat,de omgang ruim gehouden,elke woensdag en om het weekend drie hele dagen.....vaak kwam hij niet eens,of als ze vrijdag naar huis wou,haalde hij haar zondags niet nog een keer op.Ik weet dan ook dat ik er alles aan heb gedaan....van mij mag het er nu door zijn,dan kunnen we weer verder hier.Ik wens jou en alle andere mensen toe dat ze snel hun kinderen weer in de armen kunnen sluiten,en dat de mensen die ze weghouden hun verstand eens gaan gebruiken....

Name martin
Datum 06-12-2004 01:33:40

Ik heb met mijn vrienden gepraat.
En die snappen er niets van.
welke ouder geeft het recht om de kindseren bij vader of de moeder weg te houden?

Name martin
Datum 05-12-2004 20:43:14

karin bedankt voor jouw bericht.
Net zoals jij zegt kijken hoe er we weer de maand December rond komen zonder kinderen.
en dat voelt niet goed.
Ik heb al eerder gezegt dat als ouders de kinderen weghouden bij vader of moeder,.
Dat dit heel zeer doet.
Er zijn veel moeders en vaders die via de rechter op papier hebben staan hoe het geregeld moet worden maar als de ouders tussen twee haakjes dat niet willen en dat bewust tegenhouden dan heb je geen poot op te staan.
Dus om mezelf te beschermen neem ik er afstand van om mezelf te beschermen.

Name Boze vader
Datum 05-12-2004 17:59:01

Nou ik voel me goed klote !!
Ik heb vandaag mijn dochter voor het laatst gezien voor mogelijk drie maanden!!!Mijn enigste hoop is de nieuwe voogd en dat zij de bezoekregeling die er was aan wil houden anders kan ik het wel vergeten voor minimaal drie maanden.Moeder word morgen opgesloten en mijn dochter erbij!We gaan door met vechten dat wel ik zal nooit opgeven dat niet.Maar nu heb ik het even gehad.Morgen weer een nieuwe dag en ik hoop dat het beter word dan vandaag.

Verdrietige papa

Name karin
Datum 05-12-2004 16:39:24

Martin,het is een hel die wij doormaken met zijn allen hier,ik denk of weet wel zeker dat iedereen het moeilijk heeft zoals vandaag met sinterklaas,en de komende feestdagen.
familie en vrienden lappen je op met goed bedoelde adviezen,wat heel erg lief is maar ik wil maar een ding en dat is asjeblieft laat het jaar 2005 anders zijn,niet vol met rechtszaken en een dominante ouder,die de wet wel even maakt en het belang van mijn zoon niet belangrijk vindt,zie wel hoe ik me door de feestdagen heenwals,toch martin ik ken je niet en jij mij ook niet,maar als wij dit zo nu ervaren wat moet de boze vader uit zwolle niet voelen...meisje van 4 jaar met zo een achtergrond.

Name martin
Datum 04-12-2004 17:39:26

Ik lees deze berichten van de twee karins.
Ter eigen bescherming heeft deze vader de beslissing moeten nemen(op navraag bij de twee scholen van mijn jongens na)om verder niet meer te proberen kontakt te krijgen met mijn twee zoons.
in samensspraak met mijn spycholoog ben ik hier nu mee bezig en wat extra zeer doet zijn de feestdagen.
Dus daarom kan ik niet begrijpen dat er vaders zijn die de kinderen links laten liggen.
maar ik heb ook nog een dochter met kleinkinderen en daar ben ik gisteren op school geweest bij sinterklaas dat doet me goed en daar kan ik me dan betere op richten.
Het klinkt makkelijk maar het doet zeer maar het kan niet anders.
Dus daarom snap ik nog steeds niet hoe ouders dit elkaar kunnen aandoen .
Ik hoop dat als mijn twee zoons ouder zijn dat ze wel weer komen (met opem armen) dat houd mij op de been.
En vaders of moeders die dat niet voelen dat begrijp ik niet.

Name karin
Datum 04-12-2004 17:03:14

Heb net je bericht gelezen,naamgenote,wat een kromme wereld,bij jullie is het net andersom,ook wel heel erg,je kan er met je kop niet bij(ik dan)dat een ouder zich niets aantrekt van een kind,het,of jullie...ik zal bidden voor een ex zoals jij je opstelt!

Name karin
Datum 04-12-2004 12:37:18

nou,het is zover,de vader van mijn kind heeft aangegeven waarschijnlijk haar niet meer in zijn leven te willen.En dan lees ik jullie verhalen,die wel hun kinderen willen zien maar niet mogen,dan laat zo'n man als mijn ex zijn kind stikken die hij ten alle tijde mocht zien van mij!!Maar goed,hij is er nu ook al 2 maand niet geweest,dus misschien is het beter zo.Als hij het zeker weet laten we het regelen dat ik de hele ouderlijke macht op me krijg,dan wil ik ook geen alimentatie meer voor haar,maar ik zal haar ook niet dwars liggen als ze op een bepaalde leeftijd wel contact met hem wil.HIj wil zijn ouders ook verbieden om haar te zien,maar als ze willen mogen ze haar van mij ophalen,dat hebben ze gister ook gedaan......rare wereld hoor..snap r ff niks meer van....jullie allemaal succes,vooral in deze maand met de feestdagen voor de deur...

Name dolle dwaze moeder
Datum 04-12-2004 12:23:19

Lieve boze vader en vriendin,
Ik heb er geen woorden voor,als ze wel bestaan dan doet dit tekort om de hel te beschrijven waar jullie allen door heen gaan, en dan mag ik me zelf gelukkig prijzen dat ik wel heel hard vecht voor mijn zoontje,maar dat dit totaal,niet te vergelijken is met jullie situatie wel is er een punt wat we gemeen hebben,dat ook tijdens mijn rechtzaak de uitslag allang bekend was,ze weten het zo goed!SCHOFTEN!!Is er geen manier om via een kort geding dit bespreekbaar temaken,zodat jullie kunnen bewijzen dat die rechtszaak gewoon een groot theaterspel was.....eerlijk gezegd ben ik destijds in hoger beroep gegaan maar men hield vasr....heeft donner niets anders te doen dan te zeiken over een artikel van godslastering...onder hem gaan kinderen kapot.
IK BEN BOOS?STERKTE

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende