Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1933 zu 1947 von 5472
Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 23:14:17

Hoi Jenie, nou dat zou te gek zijn als dat es zou gebeuren.Het probleem hier is dat deze vrouw zo vreselijk haatdragend is, en daarbij ook nog een borderline heeft.
De kleine is nu 7 jaar en heeft bij haar dus helemaal niks in te brengen dan krijgt hij straf moet op een zolder blijven zitten een aantal dagen en ze krijst vreselijk.Dus ik weet niet of zij daar ooit mee in zal stemmen.Ik krijg nu zelfs het idee dat de kleine huiverig is voor kontakt met pappa omdat mamma daarna altijd zo gemeen tegen m is.
We vinden het heel erg en zielig, het is gewoon kindermishandeling vind ik op een psychologische manier bah, een dezer dagen ben ik uitgerekend komt er een kleintje bij en ze zullen waarschijnlijk niet de kans krijgen om elkaar goed te leren kennen op deze manier.
Is jouw man ook zolang bezig geweest dan?
met deze h(ex)heeft mijn man al 3 keer om de tafel gezeten maar nada hoor.

Name jenie
Stadt Duiven
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 23:07:24

Vervolg:

Mijn man en zijn ex hebben het verleden laten rusten en afgesproken dat de kinderen zelf bepalen wat ze willen en wanneer ze willen komen. En nu komt het mooiste.

De oudste dochter van 12 heeft pas geleden besloten om bij ons te komen wonen ivm een verhuizing van haar moeder!

Je kunt je voorstellen hoe blij en gelukkig wij zijn. Dit hadden wij een jaar geleden ook niet geweten.

Veel sterkte en wijsheid aan iedereen die in hetzelfde schuitje zit toegewenst.

Jenie

Name jenie
Stadt Duiven
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 23:05:47

Hoi Babsie,

In deze situatie zat mijn man exact een jaar geleden. Hij had alles maar dan ook alles gedaan om zijn dochters te zien te krijgen. Er lag een goede omgangsregeling bij de rechter maar de ex wilde niet meewerken. Op een gegeven moment liep dat zo de spuigaten uit dat vooral de kinderen, wij als gezin er last van kregen. Mijn man heeft toen in samenspraak met de stichting meldpunt kindermishandeling besloten om zijn dochters en ex een zg time out te gunnen van 4 maanden. Na 4 maanden geen kontakt met de kinderen te hebben gehad kreeg hij ze, uiteraard, weer niet te zien. Hij heeft zich rustig gehouden en wat blijkt dat de kinderen even later zelf het recht in eigen hand hebben genomen en tegen de moeder hebben gezegd dat ze heel graag hun vader wilde zien. Maar ze hadden een eis, pa en ma moesten om de tafel heen zitten en praten over wat er gebeurd was. Nou die afspraak was natuurlijk zo gemaakt! Vervolg komt eraan

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 14:38:58

ja betalen en dergelijke mag wel maar zien ho maar.Vandaag hebben we weer papieren binnen gekregen van de advokaat dat mevrouw het niet in het belang van de kleine acht de bezoekregeling voort te zetten, raar wijf.
ik heb toch echt het idee dat het een gebed zonder eind word op deze manier en wij twijfelen nu echt of het ook wel echt in het belang is van de kleine om door te blijven gaan dit omdat wanneer er wel kontakt is dat die (h)ex vreselijk tekeer gaat tegen die kleine en zich afreageert op het kind dus ja wat is nu wijsheid?????

Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 02:54:46

I've been around...ben 6 jaar lang stiefmoeder geweest van 3 kids, en nu ex (en moeder van zijn van 4e kind),edoch geen hex. En ík ben niet gefrusteerd, regel mijn zaken zelf, maar mijn kind heeft verdriet. Als er íemand is, die deze dwaze vaders een warm hart toedraagt, ben ik 't wel. Hoe zij knokken voor omgang met hun kind. Ik ga sámen met hun mee op de barricade tegen hexen, tegen zgn. "moeders".
Nu lees ik weer 't verhaal van Mor : mijn hart breekt. Eerst mag ie zijn kind iedere dag zien, en nieuw vriendje comes around, waar hij in principe beste wel vrede mee heeft, en dan mag ie zijn kind opeens nog maar 1x/2 weken zien. Dat kán toch niet!Natuurlijk, hij "past" niet in hun dagelijks nieuwe "plaatje",maar er is ook nog een gulden middenweg. Waar iedereen zich in kan vinden...vooral en bóvenal.. het kind....

Name mor
Stadt Leiden
Geschlecht Mann
Datum 05-07-2006 um 18:55:40

gaat dat ook op voor die, die geen hulijk achter derug hebben?

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 04-07-2006 um 23:45:21

Babsie,
wordt er trouwens wel alimentatie betaald? Het zou toch weer eens belachelijk zijn dat de 'moeder' weer in het gelijk wordt gesteld. Er wordt wel ali betaald maar omgang met kinderen ho maar. Dat is toch zo vreselijk dom hier in nederland. Wanneer doet vrouwe justitia haar oren en ogen eens open?? Wanneer wordt er eens beter gekeken en geluisterd wat het kind nu echt wil. En wanneer gaat het de rechters eens opvallen dat de meeste 'moeders' in dit geval gewoon echt niet deugen????

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 04-07-2006 um 23:32:47

Sorry hoor maar volgens mij is dit een site voor dwaze vaders om hun gal te spuwen over al die hexen die hun het leven zuur maken. Toevallig zit er wel 1 goede moeder tussen maar die gaat het verhaal ophangen dat haar ex niet deugd. Is er ook een site voor moeders die hun ei kwijt willen ipv dat zij hier nog meer frustraties op wekken bij dwaze vaders en hun nieuwe relatie????

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 03-07-2006 um 21:58:47

babsie,
dat is inderdaad om moedeloos van te worden ja, dus het werkt bij jullie schijnbaar ook zo dat als de (h)ex roept dat ze er geen belang in ziet, het dus ook gewoon maar niet gebeurd?? wat had jullie advocaat daarop te zeggen, nog stappen die je kunt ondernemen of is het alleen afwachten op de uitspraak van de dwangsom?
weet jij eigenlijk hoe dat zit, als de (h)ex nou totaal geen geld heeft, hoe reeel is dan een dwangsom? van een kale kip kun je niet plukken!

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 03-07-2006 um 12:41:31

Ik word er zo moedeloos van, vandaag bericht gekregen van de advokaat de (h)ex heeft laten weten aan de advokaten dat zij het niet in het belang vindt van de kleine dat er nog bezoeken plaats gaan vinden, zij wilt weer een of ander onderzoek, die hebben we anderhalf jaar geleden ook al gehad bij de Raad en die adviseerde wel een bezoeksregeling.De rechter heeft al 2 keer een uitspraak gedaan voor de bezoekregelingen en zij heeft er gewoon maling aan.
Nu loopt er nog een kort geding waar wij om een dwangsom hebben verzocht de uitspraak is daar nog steeds niet van binnen.Hoe bedoel je laks??? We zijn nu al zo'n 2 en een half jaar bezig en worden er echt hopeloos van.We zien het er echt niet meer van komen zo.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 03-07-2006 um 00:04:39

..en als je slachtofferhulp aan de lijn hebt kun je o.a. ook vragen wat een "artikel 12" procedure is.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 02-07-2006 um 23:58:26

Esther,

Als de aangifte niet wordt opgenomen of al snel blijkt dat er niets mee gedaan kan worden, wordt de ander niet op de hoogte gebracht. Doordat je aangifte hebt gedaan ben jij dus slachtoffer. Probeer een gesprek aan te gaan met slachtofferhulp en vraag aan hen hoe het nu verder gaat.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 02-07-2006 um 22:14:05

jan,

bedankt voor je tips! wij dachten idd ook al dat 279 onder strafrecht viel, maar die enorm slimme agent was zo overrompelend en overtuigd van zn eigen gelijk dat wij het ook even niet meer wisten! uiteindelijk heeft ie de aangifte opgenomen, maar doet er dus echt nix mee, zelfs de tegenpartij (de ex) wordt niet op de hoogte gebracht dat er aangifte tegen haar gedaan is, nu is onze vraag: is het niet de plicht van de politie om iemand op de hoogte te brengen dat er aangifte tegen die persoon is gedaan? ik dacht namelijk van wel?

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 02-07-2006 um 00:13:19

Esther,

Je kunt ook aangifte van smaad doen bij de politie. Je kan ermee bereiken dat de ander ophoudt met aangiftes doen. Misschien dat je eens bij nationale ombudsman kan checken of je hier klacht tegen AMK kan indienen. Ik weet niet of AMK overheidsorgaan is.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 02-07-2006 um 00:04:51

Babsie,

Ter informatie, 40.000 handtekeningen kun je inderdaad verzamelen om een bepaald onderwerp op de politieke agenda te krijgen. Maar dan moet je wel uitgaan van een goede en realistische eis want anders heb je voor niets verzameld. De wet van Luchtenveld die echt verandering wilde heeft het ook niet gehaald terwijl die zelfs heel goed was

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende