Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1994 zu 2008 von 5533
Name Maud
Stadt Oosten
Datum 24-07-2006 23:34:52

Na mijn eerdere bericht deze avond heb ik nu treurig nieuws...
De omgang is opeens stil gelegt en de vakantie gaat ook niet door. Jeugdzorg word nu gebeld voor een omgang onder begeleiding...

Ik ben er helemaal vanaf...

Veel sterkte en wijsheid toegewenst..

Name Peter
Stadt Apeldoorn
Datum 24-07-2006 22:08:37

Homepage

Mijn verhaal staat in de krant. (Het NHD van afgelopen zaterdag) Hier kun je ook op reageren en je stem laten horen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 24-07-2006 20:59:45

Ik vind het allemaal triest hoor wat je hier leest echt waar je wordt er serieus moedeloos van.
Nog een paar daagjes dan ben ik uitgerekend om te gaan bevallen.
En als ik dan weer een beetje opgeknapt ben moeten we er toch es serieus over na gaan denken om te gaan demonstreren bij kantoren van het AMK en de Raad van de Kinderbescherming net zoiets als fathers4justice maar dan weer een andere groep zeg maar.
hoe meer mensen hoe beter denk ik dan maar.
met die idioten aanschrijven of mailen dat helpt blijkbaar toch niet ze drukken op een knoppie en het bericht is verwijderd nee nee dat moet echt anders

Name Maud
Stadt Oosten
Datum 24-07-2006 20:12:04

Wat een hoop ellende toch allemaal om de kinderen. Zoals gezegd ben ik een "niet-verzorgende moeder". Mijn kinderen zou ik 2 weken met de vakantie bij me hebben. Volgens de vader is 1 weekje ook genoeg. Er is niets te doen hier.. Mijn ogen uit mijn hoofd gehuild, omdat mijn dochter van 13 me dit even kwam vertellen op msn. Dat is trouwens ook het enige contact wat ik heb met de kinderen. Omgang regelen? Ja hoor, met de kinderen zelf.. "Hij" wil er niets mee te maken hebben.. Tis diep en diep triest!!

Veel wijsheid en sterkte toegewenst!

Name Johanna
Stadt Rotterdam
Datum 24-07-2006 19:33:59

Vervolg:
Wat nou raad van kinderbescherming, raad van moederbescherming zullen ze bedoelen.
Ik hoop voor jullie dat het beter afloopt dan bij ons en dat de maatschappelijk werkster van AMK voor jullie een beter rapport uit zal brengen dan bij ons. We zullen voor jullie duimen.

Enne..... Mor....
Ik ben het helemaal eens met je.
Een partij voor pedofielen kan wel in dit gekke land, maar de rechten voor vaders en natuurlijk ook moeders die hun kinderen niet mogen zien, dat schijnt niet te kunnen.

Sterkte allemaal en succes

Name Johanna
Stadt Rotterdam
Datum 24-07-2006 19:28:49

Hallo Babsie,
Ik hoop dat het bezoek van het AMK goed voor jullie zal aflopen. Mijn zoon, schoondochter, wij als opa en oma en nog wat meer familieleden hebben allemaal bewijzen verzamelt en melding gedaan bij het AMK van geestelijke mishandeling van de dochter van mijn zoon uit een eerdere relatie. Hij heeft een omgangsregeling van de rechter, maar omdat "moeder" gewoon nee zegt, hebben wij haar nu al meer dan een jaar niet gezien en maken wij ons ernstige zorgen over de toestand van die kleine meid.
Het AMK kondigt het bezoek 3 dagen vooraf aan, zodat ze de kans krijgen om het huis netjes aan kant te hebben en een goed verhaal klaar te hebben. Belachelijk gewoon. Een onverwacht bezoek zou beter zijn geweest. Na een een week kregen we een brief van het AMK dat er "niets" aan de hand zou zijn en dat er geen sprake van verwaarlozing is. Dit hebben wij ook nooit beweerd. Van geestelijke mishandeling hebben wij melding gedaan. Wij staan weer met lege handen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 24-07-2006 16:22:06

Vandaag gaat er iemand van het AMK naar het huisgezin waar de kleine van mijn partner verblijft, ik loop er al de hele dag mee in mijn hoofd en te duimen dat ze hun ogen en oren goed openhebben dat ze door hebben dat het daar niet goed zit.
Vannochtend heb ik het AMK zelf ook nog gebeld om door te geven dat die 'vent'gisteren mijn partner heeft bedreigd in het bijzijn van de kleine maar helaas het persoon die deze zaak behandelt was niet aanwezig,dus moet ik morgen weer terugbellen.
Wat een zenuwslopende toestanden bah bah

Name Mor
Stadt Leiden
Datum 23-07-2006 22:30:41

Ja das ook niet normaal, ik en mijn ex hebben een keer ruzie gehad waar ons meisje bij was. en dat kwam omdat ze ineens ging roepen dat ik haar ontvoeren wilde. toen die tijd was ik in eens zo boos dat ik tegen de imidels uitgelopen straat duidelijk moest maken dat ze zomaar wat zei, en toen wert het een sort van touw trekken.
Gelukig is het bij die keer gebleven.
Na die keer zei ik gewoon ja nee amen en bewaarde het tot het kon. heeft twee vordelen een ik zelf kon rustiger praten omdat het al een paar dagen veder was en ons meisie merkt er niets van... dus is ook niet bang voor papa.
jammergenoeg nu wel voor mama. mannen en vrouwen sterkte!!!!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 23-07-2006 21:11:27

zondag vandaag, mijn man mocht zijn zoontje bellen zoals iedere zondag maar wat en gebeurt die nieuwe 'vent' neemt de telefoon op en begint daar even mijn man te bedreigen en verrot te schelden hoe wij het in ons hoofd haalde het amk in te schakelen en hij zou ons wel ff komen pakken en we zouden het wel gaan zien,wat een dorpsgek hij beschuldigde mijn man dat hij zijn ex vrouw heeft verkracht wat een giller zeg.
Maar goed dit gebeurt dus wel ff allemaal in het bijzijn van die kleine, wat een rotzooi.Na de vloek en scheldpartij geeft die vent die kleine de telefoon die uiteraard niet meer weet wat hij moet zeggen en heeft het een beetje over kaartjes en posters plots werd de telefoon uit het kind zn handen gegrist en de verbinding verbroken mijn man heeft nog geprobeerd terug te bellen maar helaas de telefoon stond uit.
Wat moet je hier nou mee??? Dit is toch ook echt wel schadelijk voor dekleine

Name Mor
Stadt Leiden
Datum 22-07-2006 15:30:52

weet je wat mijn zorgen baart, Dat de regeering hun uiterste best doet om ons vader's het zo moeilijk mogelijk te maken.
Met gezeik dat we niet goed genoeg zijn of niet bij ons kind horen.
En dat het beeter is om eens in de twee weeken een weekend genoeg is.
Maar een patij voor pedo's kan gewoon zomaar uit de grond gestampt worden!!!!!
DIT LAND IS GEK GEWORDEN!!!!!
Ik hoop dat de rechter's van dit land nu eens inzien dat wij eerst voor gedeelde ouderschap moeten gaan in welke vorm dan ook, en dan zullen de vader's die het echt niet kunnen of na laten om voor hun kind te zorgen van zelf wel opvallen......
Geef ons een kans en die pedo's niet!!!!!
Ik neem nog een bakkie!!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 22-07-2006 12:45:47

Ron, ik ben het zeker wel met je eens hoor dat wij als ouders onze kinderen niet als bezit mogen en kunnen zien heel goed gezegd van jou.
Het is wel belachelijk als ouders de kinderen als een bron van inkomsten zouden zien volgens mij kost het juist een heleboel en dan niet te vergeten je tijd en energie dat je erin moet steken.
Tja en als een kind op een gegeven moment ervoor kiest om bij een andere ouder te gaan wonen en heeft daar ook de leeftijd voor om dat zelf te kunnen beslissen en dat dat dan in goede harmonie kan dan moet je dat als andere ouder ook respecteren.
Wel vind ik het in het belang van het kind dat de ouders qua opvoeding dan wel op een lijn blijven staan.
Dat moet zowieso altijd.

Name Ron
Stadt Overal hetzelfde
Datum 21-07-2006 22:28:07

Wat ik niet begrijp. Is dat vele het eigenbelang het zwaarst laten doorwegen! Vergeet niet je bent uitverkorne om een kind op te MOGEN opvoeden. Het kind is niet je eigendom. Maar een zelfstandige in wording. Realiseer je dat goed!

Als het kind later kiest om deze taak over te dragen naar de andere ouder..Respecteer dat dan!

Helaas zien vele vrouwtjes hun kind(deren) als bron van inkomsten zodat ze een excuus hebben om niet te hoeven werken.

En maar klagen over weinig te verteren hebben in de maand...Nou laat je kind(deren) naar je ex gaan als dat aan de orde is.

Kan wel even doorgaan...Maar...naah beter van niet!

Groeten van een verbitterde vader die zijn dochter van bijna 8 naar de klote ziet gaan zonder daar ook maar iets aan te kunnen doen!!!!

Name Petra
Stadt Nabij R'dam
Datum 21-07-2006 07:07:37

Ik denk niet dat het uit maakt hoe of wat bent man of vrouw je mist gewoon wat schakeltjes als je tot zoiets in staat bent denk ik. Wel ff het kaft van de koren scheiden en die lijpo's m/v niet mee tellen die niet eens het recht hebben te ademen ( misbruik ect van kids) Ik ben zelf "kind" van gescheiden waarbij mijn moeder ons kinderen ook het recht ontnam mijn vader te zien. Mijn moeder een zeer dominante vrouw had dat overwicht en dus durvde wij niet naar mijn vader. Ik heb gelukkig nog wel voor hij stierf vorig jaar een soort van band kunnen maken die geen kans van slagen had vroeger. Je hoort het niet vaak en idd dan moet er wil iets mis zijn met mama , nou ik mankeer niets en dat ben ik niet maar doe geen dingen die ik niet kan verantwoorden naar mijn dochters of mezelf toe. Ik kijk in de spiegel en zie een vrouw die open en eerlijk is n xmeer nx minder. Onmacht is het gemeenste gevoel puur onmacht. Dwaze vaders! De enigste dwazen zijn degene die het veroorzaken...

Name esther
Stadt nederland
Datum 20-07-2006 21:41:14

vreemd eigenlijk, dat de ervaringen zo uiteen kunnen lopen he? vaak zie je idd alleen maar dat de kinderen aan de vader worden toegewezen als er bij de moeder iets heel erg "mis" is en moeten vaders het verder doen met 1 weekendje om de week (als ze dat al krijgen!) en al willen ze meer dan wordt dat 9 van de 10 keer lang procederen met nog steeds geen zekerheden! en nu lees je hier toch 2 verhalen van vrouwen die eigenlijk hetzelfde meemaken. zou het dan toch niet op gaan wat ik altijd heb gedacht............namelijk dat mannen eigenlijk met het verkeerde geslacht worden geboren wat betreft recht op omgang met de kinderen!!!!

Name Petra
Stadt Nabij R'damn
Datum 20-07-2006 18:22:48

Hoi Maud, ook ik zit in een moeilijke positie me ex is helemaal geflipt gewoon snap niet dat iemand die je denkt te kennen zo kan veranderen.Ik soms nog wel eens de gedachten was ik maar gebleven dan was dit geode er gewoon iet. 1 din g duidelijk ik ging niet vreemd en GEEN een vriend. Het maakt niet uit hoe en waarom het is nu wel aan de gang puur uit wraak. Zijn nieuwe vriendin zou geen gek figuur slaan in de mesdag kliniek bah bah. Ik mis me mijn jongste verschrikkelijk wat denk ik heb ver**** in me lichaam gehad en gevoeld nee als moeder heb je in zulke *** situaties net zoveel "rechten"als vaders. Die ex van mij nee ik zou zoiets nooit naar hem hebben gedaan want je hebt je kids samen en niet als pressie middel thnx d8 al dat het aan mij lag x petra

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende