Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 2002 zu 2016 von 5541
Name maike
Stadt voorhout
Datum 28-07-2006 08:33:27

als jullie gaan demonstreren wil ik zeker ook mee!!! succes met bevallen allebei, ik ben 3 weken geleden bevallen. dus de kleine van mijn man heeft nu een halfzusje die ze voorlopig niet zal zien

Name Wl Versluis(Pappa...
Stadt Geleen
Datum 28-07-2006 01:42:03

Denk eraan mensen.
Welk gesprek ook opgenomen wordt,dit wordt nooit als wettelijk bewijs aanvaard.
Dit bewijs is absoluut nooit rectsgeldig.
Wat ik zelf ook betreur want ik heb al wat telefonische opnames gemaakt, als ik bedreigd werd ,maar helaas.

Name esther
Stadt nederland
Datum 27-07-2006 19:20:40

he, he, de datum van het kort geding is eindelijk bekend! het wordt de 2e helft van september, duurt nog wel erg lang, maar dan ben ik in elk geval weer helemaal op de been na mijn bevalling die elk moment kan beginnen. jij ook nog maar heel even he babsie? succes meid! en als we weer op de been zijn gaan we inderdaad demonstreren hoor!!
maaike, heel goed dat je toch wat probeert en die brieven geschreven hebt!
veel sterke voor iedereen!

Name maike
Stadt voorhout
Datum 27-07-2006 14:42:22

ongeloofelijk wat ik hier allemaal lees, het zijn ook allemaal dezelfde verhalen. wij hebben dus ook zo'n zwaar frustrerende situatie, de kleine van mijn man alweer 4 maanden niet gezien, weten niet eens waar ze woont nu. heb alle ministers een brief geschreven, die krijgen ze morgen. zal wel niets uitmaken, maar toch... moest t proberen. we kunnen nu niks!!!

Name Maud
Stadt Oosten
Datum 27-07-2006 09:47:52

Babsie sterkte met de bevalling *zweet* en ik wens je een prachtige baby toe

Ik heb inmiddels alle smsjes opgeslagen en uitgeprint. Sinds een half jaar hou ik een dagboek bij met alle gebeurtenissen. Alle smsjes die sinds die tijd van toepassing zijn, typ ik in mijn dagboek en sla zo alles op. Ook smsjes die ik via de pc verzendt.

Enkele maanden geleden ben ik ook bedreigd maar heb dit niet hard kunnen maken bij de politie omdat het telefonisch was en er was niemand die dit ook had gehoord (natuurlijk!!). Dus werd het een melding.
Van die mp3-speler vind ik wel een goed plan. Gelukkig spreek ik mijn ex praktisch nooit meer, maar misschien dat het voor anderen een oplossing is!

Veel sterkte en wijsheid toegewenst aan allen!

Name ikke
Stadt Nederland centraal
Datum 26-07-2006 22:07:00

Als je een MP3 speler meeneemt met opnamemogelijkheid, kun je gesprekken opnemen en vastleggen zonder dat dit opvalt. Als je dan een en ander verzamelt, heb je straks meer bewijs voor hetgeen er is voorgevallen.

Misschien wel sneaky, maar als dat de enige mogelijkheid is.

Name Wil Versluis (44)
Stadt Geleen Limburg
Datum 25-07-2006 23:17:11

Wekenlang wacht ik af vaderdag voorbij , de drie maanden (ultimatum AMK aan de moeder)lopen op17 augustus langzaam af.
Laat moeder van Mikey en Laura het dan toch op een onderzoek aankomen,
God weet hoe lang dat nu alweer duurt, ze weet dat ze zwak staat,maar toch.
Of denkt de moederr dat zij er weer onderuit kan komen,nu zij mij ondanks mijn omgangsrecht de kinderen onthoud, al 4 1/2 jaar lang.
met als hoofddader de stiefvader welke de dictator is, en hierin gesteunt wordt door zijn cristelijke geloof.
Maar jullie vader zal bidden voor jullie bij de katholieke kerk,waar jullie ook in gedoopt zijn .
Veel liefs Mikey en Laura in Goeree Overflakee.
hopenlijk zien wij ons snel,Kusjes van jullie liefhebbende pappa uit limburg

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 25-07-2006 11:24:00

Maud wat verschrikkelijk voor je en je kindje ik hoop dat het vanaf nu alleen nog maar beter kan gaan voor jullie, verlies de hoop en de kracht niet.
veel sterkte en ik zal een kaarsje voor je branden

Name Maud
Stadt Oosten
Datum 24-07-2006 23:34:52

Na mijn eerdere bericht deze avond heb ik nu treurig nieuws...
De omgang is opeens stil gelegt en de vakantie gaat ook niet door. Jeugdzorg word nu gebeld voor een omgang onder begeleiding...

Ik ben er helemaal vanaf...

Veel sterkte en wijsheid toegewenst..

Name Peter
Stadt Apeldoorn
Datum 24-07-2006 22:08:37

Homepage

Mijn verhaal staat in de krant. (Het NHD van afgelopen zaterdag) Hier kun je ook op reageren en je stem laten horen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 24-07-2006 20:59:45

Ik vind het allemaal triest hoor wat je hier leest echt waar je wordt er serieus moedeloos van.
Nog een paar daagjes dan ben ik uitgerekend om te gaan bevallen.
En als ik dan weer een beetje opgeknapt ben moeten we er toch es serieus over na gaan denken om te gaan demonstreren bij kantoren van het AMK en de Raad van de Kinderbescherming net zoiets als fathers4justice maar dan weer een andere groep zeg maar.
hoe meer mensen hoe beter denk ik dan maar.
met die idioten aanschrijven of mailen dat helpt blijkbaar toch niet ze drukken op een knoppie en het bericht is verwijderd nee nee dat moet echt anders

Name Maud
Stadt Oosten
Datum 24-07-2006 20:12:04

Wat een hoop ellende toch allemaal om de kinderen. Zoals gezegd ben ik een "niet-verzorgende moeder". Mijn kinderen zou ik 2 weken met de vakantie bij me hebben. Volgens de vader is 1 weekje ook genoeg. Er is niets te doen hier.. Mijn ogen uit mijn hoofd gehuild, omdat mijn dochter van 13 me dit even kwam vertellen op msn. Dat is trouwens ook het enige contact wat ik heb met de kinderen. Omgang regelen? Ja hoor, met de kinderen zelf.. "Hij" wil er niets mee te maken hebben.. Tis diep en diep triest!!

Veel wijsheid en sterkte toegewenst!

Name Johanna
Stadt Rotterdam
Datum 24-07-2006 19:33:59

Vervolg:
Wat nou raad van kinderbescherming, raad van moederbescherming zullen ze bedoelen.
Ik hoop voor jullie dat het beter afloopt dan bij ons en dat de maatschappelijk werkster van AMK voor jullie een beter rapport uit zal brengen dan bij ons. We zullen voor jullie duimen.

Enne..... Mor....
Ik ben het helemaal eens met je.
Een partij voor pedofielen kan wel in dit gekke land, maar de rechten voor vaders en natuurlijk ook moeders die hun kinderen niet mogen zien, dat schijnt niet te kunnen.

Sterkte allemaal en succes

Name Johanna
Stadt Rotterdam
Datum 24-07-2006 19:28:49

Hallo Babsie,
Ik hoop dat het bezoek van het AMK goed voor jullie zal aflopen. Mijn zoon, schoondochter, wij als opa en oma en nog wat meer familieleden hebben allemaal bewijzen verzamelt en melding gedaan bij het AMK van geestelijke mishandeling van de dochter van mijn zoon uit een eerdere relatie. Hij heeft een omgangsregeling van de rechter, maar omdat "moeder" gewoon nee zegt, hebben wij haar nu al meer dan een jaar niet gezien en maken wij ons ernstige zorgen over de toestand van die kleine meid.
Het AMK kondigt het bezoek 3 dagen vooraf aan, zodat ze de kans krijgen om het huis netjes aan kant te hebben en een goed verhaal klaar te hebben. Belachelijk gewoon. Een onverwacht bezoek zou beter zijn geweest. Na een een week kregen we een brief van het AMK dat er "niets" aan de hand zou zijn en dat er geen sprake van verwaarlozing is. Dit hebben wij ook nooit beweerd. Van geestelijke mishandeling hebben wij melding gedaan. Wij staan weer met lege handen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 24-07-2006 16:22:06

Vandaag gaat er iemand van het AMK naar het huisgezin waar de kleine van mijn partner verblijft, ik loop er al de hele dag mee in mijn hoofd en te duimen dat ze hun ogen en oren goed openhebben dat ze door hebben dat het daar niet goed zit.
Vannochtend heb ik het AMK zelf ook nog gebeld om door te geven dat die 'vent'gisteren mijn partner heeft bedreigd in het bijzijn van de kleine maar helaas het persoon die deze zaak behandelt was niet aanwezig,dus moet ik morgen weer terugbellen.
Wat een zenuwslopende toestanden bah bah

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende