Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1806 zu 1820 von 5345
Name Eliza
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 01-06-2006 um 12:23:27

Bestaat die straat waar niemand lacht,
waar iedereen elkaar minacht....
Een straat vol vragen,
maar een ieder zwijgt,
zodat zij nimmer een antwoord krijgt.

Eliza

Name Eliza
Stadt rotterdam
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 01-06-2006 um 12:15:38

Wat een toestanden allemaal weer, maar toch wil ik op een aantal dingen reageren. Jammer vind ik het dat er geschreven wordt dat het lijkt alsof vaders alleen aan hun eigen verdriet en misere denken, is het immers ook niet zo dat de vaderes maar wat graag over het verdriet, en de positieve dingen van hun kinderen zouden willen vertellen omdat dat dan inhield dat zij meer van hun kinderen zagen en wisten?? Ik vrees dat het niet anders is dan ellende wat je hoort van de vaders omdat zij simpelweg niets anders hebben? En zijn het niet juist deze vaders die proberen om voor het recht van hun kinderen op te komen??
Een hersenspinsel wellicht, maar als je niet weet hoe het met je kinderen gaat kun je er ook niet over schrijven toch? dan kun je alleen maar schrijven over de dingen die je wel weet: de ellende en het verdriet wat je zelf ervaart???
groet, Eliza

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-06-2006 um 12:03:59

dank je anoniempje

ik ben het met je eens maar ook de vader heeft een belangrijke rol bij de opvoeding van de kinderen..
en als dan de vrouw wijgerd om het kind bezoekersrechten toe te laten dan vind ik ook dat de man zeker mee rechten zou moeten hebben en niet alleen bij een gedragsstoornis van de moeder.
ook een vader kan de gemoetstoestand van het kind tempere.
in mijn ogen zou zowel de vader als de moeder gelijke rechten moeten hebben en zouden ze bijde moeten optreden als verzorger.
dan stel je het beste voorbeeld voor het kind.
dan kunnen ze leren dat als er ruzie/relatiebreuk is ook gewoon nog tegenover de kinderen kan worden gedaan.
het is wat anders als een van de ouders de kinderen opzet tegen de ander.
maar het beste is om daar samen uit te komen hoeveel menings verschil er ook is.
ik vind ook dat als er misbruik in het spel is dat de kinderen geweigerd mogen worden bij de misbruikende ouder te gaan.

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 01-06-2006 um 08:56:33

En zo zijn er nog vele andere zaken. Het is heel moeilijk en weet je doordat er zoveel leugenachtige "vrouwen" rondlopen die leugens verspreiden ben jij daar onbewust ook de dupe van! Jij moet des te meer bewijzen dat wat er gebeurt is met jouw dochter dat dat echt zo is. Want je wordt hier in Nederland niet snel gelooft en kunt soms met je handen in je haar zitten! Nogmaals alle lof ursula voor jou, en heel veel sterkte toegewenst. Ik denk dat alle vaders die hier wanhopig op zoek zijn naar hulp geld dat ook de kinderen van deze vaders verdriet hebben, deze worden bij hun vader weggehouden en door moeders voorgelogen of tegengehouden. UITZONDERINGEN DAARGELATEN. Ik hoop dat dit punt ooit eens GOED behandeld gaat worden. Een kind hoort bij een moeder, maar als een moeder gedragsgestoord is en alleen aan zichzelf denkt dient de vader meer rechten te krijgen. in het belang van het kind....

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-06-2006 um 08:48:52

ik mag van mijn ex mijn kinderen niet zien.
ze geeft als reden dat de kinderen rust moeten hebben.
zij woont nu her en der en ik ben achter gebleven in ons oude huis.
ik moet alles regelen omtrent de uitkoping en of verkoop huis maar als ik een stap zet bv een taxateur laten komen dan vertrouwd ze die niet en als ik vraag of zij er dan een wil kiezen dan hoor ik er niets meer over...
maar in de tussentijd mag ik de kids niet zien omdat ze nog geen eigen stekje heeft en dat het dan niet gezond is omdat de kinderen geen rust hebben ..
?????????????????????
ze ontzegt me nu elk bezoek en dat vreet aan me ...
wie weet raad???????
mail naar kutupc@hotmail.com

bvd denis

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 31-05-2006 um 19:33:29

{vervolg)En buiten het feit om dat hij haar heeft verkracht, waar zij haar leven lang mee zal moeten daelen,heeft hij haar ook dit aangedaan. Hij heeft er voor gezorgd dat zij op vaderdag geen tekening of knutselwerkje voor papa kan maken zoals andere kinderen.
Dat zij geen papa heeft die spelletjes met haar doet en haar leert klimmen en fietsen en en en....En de kinderbescherming, ik ben blij dat ik ze achter me heb staan, want stel je voor dat hij haar weer te grazen neemt, stel je voor. Dus deze instantie doet wel degelijk zijn werk.

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 31-05-2006 um 19:28:08

Je hebt gelijk, wat het belang van het kind betreft. Een kind heeft recht op beide ouders.
Een kind groeit, en bloeit beter, voelt zich veiliger en geliefder met twee ouders.
Ik vind het een crime als een moeder uit egoistische beweegredenen het kind bij de vader weghoud, want een kind heeft een fijne, beschermende, verzorgende en ook leidinggevende vader nodig. Maar als je deze siyte bekijkt merk je vaak niet aan de vaders dat ze in het belang van het kind denken.
En ook al strijden twee ouders, vind ik ook dat deze in het belang van de kinderen normaal met elkaar om Moeten gaan.
Dat doe ik met mijn eerste man wegens mijn zonen ook. Hier is geen rechter aan te pas hoeven te komen.Lees eens goed wat hier allemaal geschreven word. In de meeste berichten gaat het om het hartzeer van de vader, niet om die van het kind. En dat is wat ik bedoelde te zeggen in mijn vorige bericht.
Wat mijn dochtertje betreft, zij moet zonder vader opgroeien.

Name Boogschutter
Stadt omg. Den Helder
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 31-05-2006 um 16:34:49

Ursula en Lissie,

Mijn bericht wasgeen reactie op die van jullie. Ik wilde alleen laten zien dat wanneer (meestal)moeders maar lang genoeg tegenwerken zij beloont zullen worden. De wet wordt nietnagekomen en zelfs opzij geschoven. Moeders wil is meestal wet. Het is niet ikke en ikke bij (meestal) de vaders, want het zijn is meestal de moeders met ikke en ikke en de vaders mogen/moeten stikken. Ook is allang bewezen dat het niet in het belang van het kind is om geen contact te hebben met beiden ouders. (uitzonderingen daargelaten i.v.m. misbruik e.d.). Dus...

Ik wacht...

Henk

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 29-05-2006 um 23:26:19

misschien moet het eens los gezien worden van elkaar. Dwazen en Vaders

Name Lissie
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 29-05-2006 um 23:00:34

Ursula,

prima verwoord

Dat stuit me hier ook erg vaak tegen de borst, tis vaak ike ikke ikke en de rest.....

Name Boogschutter
Stadt omg. Den Helder
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 29-05-2006 um 17:32:01

Oh ja een aanvulling op mijn vorig berichtje.

Moeder had de scheiding aangevraagd en heeft mijn meiden meegenomen. Heeft vanaf het begin gedreigd met het afnemen van de kinderen en het veranderen van hun achternaam. En weet je ze wordt gewoon geholpen door de Raad vd "Kinderbescherming", de "Jeugdzorg" etc.

Ik vind het erg jammer dat mijn ex onze meiden het contact niet gunt. Het had namelijk zo mooi kunnen zijn, want dat zie ik bij mijn vrouw en haar ex(+ kinderen). Want er zijn ouders (echt waar)die hun verdriet en boosheid hebben kunnen omzetten in wederzijds respect. Dit alles voor hun kinderen. Want zegt mijn vrouw "Kinderen hebben recht op herinneringen aan hun beide ouders, waaraan zij zich kunnen spiegelen" Wat een mooi wijf he?

Henk

Name Boogschutter
Stadt omg. Den Helder
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 29-05-2006 um 17:15:38

Bijna 5 jaar geen contact met mijn meiden, nu 16, 13 en 11 jaar. Jaren gevochten via de rechtbank etc., dat de omgang nageleefd moet worden. Nee zegt moeder, "de meisjes hebben rust nodig." Maar wie zorgt er voor die onrust? Ik zie ze al 5 jaar niet meer. Alle voorstellen van mij, oa BOR, worden van tafel geveegd en alle tranen van moeder worden beloond. Ik ben gestopt met procederen, want ik kan het financieel niet meer opbrengen en ik vind het ook niet eerlijk t.o. mijn nieuwe vrouw en haar kinderen. Zij verdienen ook mijn liefde, want die krijg ik ook van hun. Nu maar hopen dat mijn meiden ooit zelf de stap zetten om naar mij te komen.

Henk

Name Lissie
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 29-05-2006 um 07:36:02

Dit bedoel ik dus, miscchien zit hij hier ook wel op het forum en doet hij zich zielig voor. Je kunt via internet je nml altijd mooier voordoen dan je in werkelijkheid bent.

Wens je veel sterkte en wijsheid toe Ursula. En denk eraan, jij bent en blijft de moeder, wat een rechter ook beslist. Ik zou nu al naar mijn huisarts gaan en melden dat als er een bezoekregeling komt, je elke vrijdag middag bij hem op het spreekuur zit met een kind wat "ziek"is. Alsmede elke maandag, vanwege spanning die het kind toch heeft.

Ik wil je met alle plezier mijn e-mail geven, maar ik heb ook zo n gestoorde ex, dus daar moeten we dan iets op vinden

Lissie

Name jansen
Stadt zevenhuizen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-05-2006 um 19:11:26

lotgenoten,ik blijf vechten voor mijn zoon Richard,ik heb mijn zoontje inmiddels alweer 3
jaar niet gezien!!!! het is te gek voor woorden,alles heb ik uit de kast getrokken,en ben nu al 8 jaar aan het procederen inzake de omgangsregeling,en ben het eigelijk spuugzat,maarja ik blijf toch doorgaan,want mijn ex vrouw begrijpt nog steeds niet waar ze mee bezig is helaas het kind is weer de dupe

Name gelukige vader
Stadt nvt
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-05-2006 um 00:22:18

mannen gewoon door gaan ik heb me kind weer terug ik heb veel door staan maar niet kapot tekrijgen ik heb de erkening via de rechter gekregen zij wilde het niet dat ik het kind erkende ze zij je heb geen poot op testaan hahaha echt wel door de jaren weet ik hoe het werkt hier in nederland ik heb de erkening en nu ook een omgangsregeling in juni zie ik de babby weer eens na twee jaar als het nog een babby is hahahah een reuse babby maar dat komt dat ik door heb gezet ik geef geen haar breed aan me ex vaders ze druk op je ex en zeg dat je hem of haar ophaalt en niet meer terug brengen en maak haar leven zuur poets weder poets laat ze niet inslaap vallen laar gewoon wat van je horen dat het zeeer goed gaat met jou zelf veel beter dat kunnen ze niet hebben dat het goed gaat met ons dan gaan ze erger krijgen tot de bom daar binnen ploft dan kom jij weer in beeld de kinderbescherming komt in beweging en ze kunnen geen kant meer op met de KIDS VADER GA DOOR TOT HET ENDE

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende