Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1943 zu 1957 von 5482
Name Jenie
Stadt Duiven
Geschlecht Frau
Datum 08-07-2006 um 09:47:01

Wat mij bij jullie verhaaltjes altijd zo opvalt, Babs en Esther, is het feit dat jullie altijd alles regelen voor jullie mannen wat betreft zijn zoon-dochter. Ik snap het wel hoor, ik het ook op de barricades gestaan voor het welzijn van mijn stiefdochters alleen weet ik uit jarenlange ervaring dat de nieuwe vrouw van de ex man meestal als een rode lap op een stier werkt. Waarom doen jullie dames niet een stapje terug en laten het over aan jullie man en zijn ex vrouw.

Vat het niet persoonlijk op hoor!

Wat ik weet over het AMK is dat ze alleen maar aktie ondernemen als bv een school zich ermee bemoeid. En over de kinderbescherming weet ik dat ze alleen wat doen als de rechter ze daartoe opdracht voor geeft.

Succes,
Jenie

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 08-07-2006 um 09:22:13

eindelijk wat goed bericht.
mijn ex heeft 1,5 weken te laat een brief naar mijn advo laten sturen met daarin dat ze instemd met een bezoekers regeling.
ze schrijft er niet bij waneer het ingaat enof waneer ik ze mag zien en hoeveel.
advo heeft een brief terug geschreven met deze vragen voor haar .totdie tijd blijft rechtzaak aanvraag lopen.
maar er is licht in de duister mischien zie ik de kids binnen kort er bestaat een god geloof me en die maakt recht wat krom is ...

grts denis

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 19:45:29

babsie, oei dat klinkt idd niet echt normaal nee hoe die (h)ex met haar kind omgaat! het valt bij ons alleen zo moeilijk te controleren, kleine zien we op dit moment helemaal niet meer, totaal geen contact en toen dat er wel was werd ons verder ook nix verteld, we weten niet wat de kleine de hele week doet, van welke oppas ze naar welke andere oppas wordt gesleept dus ik kan niet echt "dossier" opbouwen zeg maar! pffff ik vind het lastig hoor eerlijk gezegd! al kregen we nou maar ergens positief respons of het idee dat we serieus worden genomen, maar overal krijgen we nul op reqest en dat werkt nogal demotiverend! maandag ga ik wel weer bellen! groetjes esther

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 19:24:10

vervolg.
En wat er met deze kleine gebeurt is wel degelijk een soort van mishandeling, hij moet dagen op een zolder zitten voor straf mag dan niet naar buiten niks. (h)ex loopt altijd tegen het kind te schreeuwen maakt slaande ruzie met haar huidige partner waarbij ook speelgoed van de kleine opzettelijk wordt gesloopt in zijn bijzijn.Hij is al 5 keer van school veranderd en 7 keer verhuisd hij is zelf net pas 7, ook had hij een brandwond in het gezicht en vertoont weer onzindelijk gedrag dus...allemaal alarmbellen. Ze moeten er wat mee.Je moet gewoon kijken of de gezinssituatie wel stabiel is en of er geen agressieviteit inhet gezin is of het op school wel goed gaat allemaal dat soort dingen verzamelen die informatie en doorspelen als je het niet vertrouwt.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 19:19:21

Esther, nou wat een rariteitenkabinet zeg maar je advokaat kan toch ook stappen ondernemen want dat is inderdaad ongezond.Wat het amk betreft nou die heb ik wel een aantal keer gebeld en gemaild en iedere keer maakten ze zich met een leien dakje ervan af, zo van ja de ex partners hebben haat naar elkaar toe dus daarom wordt dan het amk ingeschakeld, van de week was ik dat helemaal zat en ben gaan zitten zoeken op het internet waar je allemaal klachten heen kon sturen of tenminste waar ik meldingen kon doen toen kwam ik bij spectrum gelderland uit en heb daar een melding gedaan zij hebben mn mail doorgestuurd naar het amk plus dat mijn advokaat zelf de raad heeft gebeld en hun ons ook dat advies hebben gegeven kontakt op te nemen met het amk.
Ik heb wel duidelijk gemaakt dat IK de melding maak en me heel veel zorgen maak hoe het eraan toe gaat met de kleine.
Dat ik me ook niet meer van kastje naar de muur laat sturen, dat ik het desnoods in de media laat gooien.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 15:26:28

vervolg:
dan hoor ik het wel en zal ik het tel. nummer doorgeven! maar bij ons is dus de ervaring bij t amk dat mijn vriend al een stempel van schulig op zn kop heeft voordat er maar naar hem geluisterd is! politie heeft ook nog steeds de moeite niet genomen hem zijn kant van t verhaal te laten doen, maar ze schakelen wel gelijk amk in als de (h)ex wat roept, nemen zomaar aan dat t waar is! schandalig!!!!
denis, geef niet op hoor! begrijp dat je je kinderen niet onnodig wil belasten of beschadigen, maar wat doet het met een kind als ie jaren zijn vader niet ziet? is ook niet goed voor een kind. dus probeer nog even vol te houden!
en babsie, bijna bevallen he? heel veel succes! ik een paar weekjes later!

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 15:19:49

weer even een paar dagen niet op de site geweest, maar moet dan altijd flink teruglezen zeg, hhahahaha, gebeurt hier gelukkig van alles!
babsie, hoe werkt dat bij jullie bij t amk dan? onze ervaringen met amk zijn alleen maar slecht, mijn vriend heeft uitnodiging gehad om te komen praten want amk had melding van politie gehad over huiselijk geweld in ons gezin!!!
(h)ex is echt compleet gestoord geworden hoor, mijn vriend zou zn dochter als menselijk schild hebben gebruikt en daarbij zn hex met een slagersmes hebben bedreigd!! nu is het zo dat hex dus bij haar aangifte die kleine van 3 heeft meegenomen naar t bureau en ook naar t amk, door beide instanties zijn ook vragen aan de kleine gesteld, volgens ons en onze advocaat kan dit absoluut niet!! dus adres en telnr van meldpunt kinder en jeugdzorg gekregen (dit is NIET de "normale" kinder en jeugdzorg die iedereen kent) deze instantie stelt juist de werkwijze van kinder en jeugdzorg aan de tand!

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 13:50:12

Dank jullie wel, dat zal echt wel lukken allemaal met de nieuwe kleine.
Vandaag heb ik gebeld met het amk dit is al de derde keer, deze keer ben ik alleen wat venijniger geweest,dat het eens op moet houden ons van het kastje naar de muur te sturen het gaat om een kind.Okee ik heb het hele verhaal weer uit de doeken gedaan en ze gaan er zowaar iets mee doen zeggen ze,hopen maar.Wel doen ze het anoniem wat mij niet uitmaakt overigens die (h)ex mag het van mij weten hoor dat ik me zorgen maak over die kleine maar goed misschien is het beter van niet.Ik hoop echt dat ze de situatie van de kleine snel gaan onderzoeken en dat er es wat gaat gebeuren zodat wij dan ook zeker weten dat hij in een veilige leefsituatie zit.
En ja denis het heeft nogal wat voeten in de aarde hoor als een exvrouw behoorlijk tegen werkt we zullen voor je duimen

Name denis
Stadt HELMOND
Geschlecht Mann
Datum 07-07-2006 um 07:28:13

babsie alvast gefeliciteerd met de kleine .
dat het een gezond en gelukkig kind mag worden.

jenie ook gefeliciteerd met de kleine dat ook zij nu gelukkig mag worden samen met jullie.

ik hoop dat de hele zaak bij mij niet zo lang gaat duren en dat ook mijn kids er niet onder gaan lijden. ik heb altijd gezegt als de kids eronder gaan lijden omdat ex en ik blijven stijden dan teken ik liever afstand dan dat ik de kids meer pijn moet laten hebben omdat ik zonodig de kids wil zien.
het is natuurlijk wel in het belang van het kind dat ze bijde ouders zien en spreken maar te ver gaan kan ook.
ik zal dol gelukkig zijn als mijn ex in zou zien wat ze nu de kids aan doet maar ik heb wijnig hoop dat dat gebeurd.
mijn eerste rechtzaak moet nog gaan voorkomen en ik hoop dat dat een oplossing bied.
ik heb nu in 9 weken de kids 2 uur gezien met ex erbij want alleen zien mocht ik ze niet.
waarom ??
het doet pijn maar ik heb gelukkig veel geduld.
met veel hoop groet ik jullie allen denis

Name Jenie
Stadt Duiven
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 23:28:49

Een week nadat wij zijn gaan samenwonen in 2002 is het begonnen, zowat 4 jaar. Met een gewone uitspraak, een uitspraak in hoger beroep, mediation waar ze van wegliep alsmede de kinderbescherming die niets kon betekenen.

Ik kan alleen natuurlijk schrijven wat wij hebben gedaan maar natuurlijk is het voor dat kereltje misschien wel even lekker om geen vechtende papa en mama te hebben. Hoe frustrerend dat is natuurlijk! Kijk altijd naar het kind, voor hem is de rust ook belangrijk. Eens komt de tijd dat hij papa gaat zoeken (of de moeder komt tot inzicht?). Dat hebben wij ook altijd geloofd, mijn man was er altijd van overtuigd dat hij het laatste woord zou hebben, en kijk wat er is gebeurd!
Succes en alvast gefeliciflapstaard met jullie kindje.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 23:14:17

Hoi Jenie, nou dat zou te gek zijn als dat es zou gebeuren.Het probleem hier is dat deze vrouw zo vreselijk haatdragend is, en daarbij ook nog een borderline heeft.
De kleine is nu 7 jaar en heeft bij haar dus helemaal niks in te brengen dan krijgt hij straf moet op een zolder blijven zitten een aantal dagen en ze krijst vreselijk.Dus ik weet niet of zij daar ooit mee in zal stemmen.Ik krijg nu zelfs het idee dat de kleine huiverig is voor kontakt met pappa omdat mamma daarna altijd zo gemeen tegen m is.
We vinden het heel erg en zielig, het is gewoon kindermishandeling vind ik op een psychologische manier bah, een dezer dagen ben ik uitgerekend komt er een kleintje bij en ze zullen waarschijnlijk niet de kans krijgen om elkaar goed te leren kennen op deze manier.
Is jouw man ook zolang bezig geweest dan?
met deze h(ex)heeft mijn man al 3 keer om de tafel gezeten maar nada hoor.

Name jenie
Stadt Duiven
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 23:07:24

Vervolg:

Mijn man en zijn ex hebben het verleden laten rusten en afgesproken dat de kinderen zelf bepalen wat ze willen en wanneer ze willen komen. En nu komt het mooiste.

De oudste dochter van 12 heeft pas geleden besloten om bij ons te komen wonen ivm een verhuizing van haar moeder!

Je kunt je voorstellen hoe blij en gelukkig wij zijn. Dit hadden wij een jaar geleden ook niet geweten.

Veel sterkte en wijsheid aan iedereen die in hetzelfde schuitje zit toegewenst.

Jenie

Name jenie
Stadt Duiven
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 23:05:47

Hoi Babsie,

In deze situatie zat mijn man exact een jaar geleden. Hij had alles maar dan ook alles gedaan om zijn dochters te zien te krijgen. Er lag een goede omgangsregeling bij de rechter maar de ex wilde niet meewerken. Op een gegeven moment liep dat zo de spuigaten uit dat vooral de kinderen, wij als gezin er last van kregen. Mijn man heeft toen in samenspraak met de stichting meldpunt kindermishandeling besloten om zijn dochters en ex een zg time out te gunnen van 4 maanden. Na 4 maanden geen kontakt met de kinderen te hebben gehad kreeg hij ze, uiteraard, weer niet te zien. Hij heeft zich rustig gehouden en wat blijkt dat de kinderen even later zelf het recht in eigen hand hebben genomen en tegen de moeder hebben gezegd dat ze heel graag hun vader wilde zien. Maar ze hadden een eis, pa en ma moesten om de tafel heen zitten en praten over wat er gebeurd was. Nou die afspraak was natuurlijk zo gemaakt! Vervolg komt eraan

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 14:38:58

ja betalen en dergelijke mag wel maar zien ho maar.Vandaag hebben we weer papieren binnen gekregen van de advokaat dat mevrouw het niet in het belang van de kleine acht de bezoekregeling voort te zetten, raar wijf.
ik heb toch echt het idee dat het een gebed zonder eind word op deze manier en wij twijfelen nu echt of het ook wel echt in het belang is van de kleine om door te blijven gaan dit omdat wanneer er wel kontakt is dat die (h)ex vreselijk tekeer gaat tegen die kleine en zich afreageert op het kind dus ja wat is nu wijsheid?????

Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
Datum 06-07-2006 um 02:54:46

I've been around...ben 6 jaar lang stiefmoeder geweest van 3 kids, en nu ex (en moeder van zijn van 4e kind),edoch geen hex. En ík ben niet gefrusteerd, regel mijn zaken zelf, maar mijn kind heeft verdriet. Als er íemand is, die deze dwaze vaders een warm hart toedraagt, ben ik 't wel. Hoe zij knokken voor omgang met hun kind. Ik ga sámen met hun mee op de barricade tegen hexen, tegen zgn. "moeders".
Nu lees ik weer 't verhaal van Mor : mijn hart breekt. Eerst mag ie zijn kind iedere dag zien, en nieuw vriendje comes around, waar hij in principe beste wel vrede mee heeft, en dan mag ie zijn kind opeens nog maar 1x/2 weken zien. Dat kán toch niet!Natuurlijk, hij "past" niet in hun dagelijks nieuwe "plaatje",maar er is ook nog een gulden middenweg. Waar iedereen zich in kan vinden...vooral en bóvenal.. het kind....

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende