Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1829 zu 1843 von 5368
Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 08-06-2006 um 10:58:40

Ursula, ik hoop dat je nog 's een hele lieve man tegen komt, die als een échte papa voor je kind kan zijn.Dat jullie gauw in een rustig vaarwater mogen komen. Zo goed als mogelijk met deze achtergrond. En dat jullie je niet meer via rechtzaken hoeven te verdedigen.Dat ze jullie toch met rust laten, het vreet zoveel energie, en die heb je harder nodig om je kind de liefde en steun te geven die het nodig heeft.Gelukkig heb je goede steun van het buro, maar het zou niet nodig moeten zijn.... 1 goede uitspraak van de rechter, that's all it takes, zodat jullie 2 kunnen doorgaan met jullie, toch al niet makkelijke leven....ik hoop dat je kindje verder in liefde en vertrouwen mag opgroeien.veel sterkte.

Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 08-06-2006 um 10:44:44

Ursula, er zijn grénzen.Hoe dúrft die hufter überhaupt nog een omgangsregeling aan te vragen!En zo'n rechters, die niet direkt zeggen:nee!,en val ons niet meer lastig, we hebben werk genoeg.Case closed !!!Opzouten die vent!Onbegrijpelijk!!Jij heeft je kind voor de rest van d'r leven, opzettelijk, verminkt.Wat vader, níks vader, niks rechten!Leg haar uit, dat haar "p*p*",niet zo'n goeie papa was, en doe er verder zoveel mogelijk het zwijgen toe.
Binnenkort is het vaderdag: en ja hoor, de scholen beginnen weer gedichtjes en knutseltjes te maken....Een extra verdrietige dag voor heel veel dwaze vaders, maar ook voor heeel veel kindjes, die het voor "niks" maken,
zoals jouw kleine meissie, of zoals voor mijn zoontje...want z'n papa mág wel, maar komt niet..., of papa is al dood, zoals de papa van zijn vriendinnetje...en die kinderen, die hun papa -onterecht-niet mógen zien.Deze kids worden er zó onrustig van...en soms zelfs zíek.BBrrrr....

Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 08-06-2006 um 10:20:32

verdrietige mams:goed hoor, dat je ondanks voorgeschiedenis, de vader nu toch omgang toestaat met zijn kind. Maar die door rechter bepaalde tussenschikking:beláchelijk.Je laat een kind van 4 toch niet een zondag alleen met een voor haar toch "vreemde man" meegaan!Logisch dat dit niet werkt!Jullie hadden beter kunnen beginnen met een uurtje kennismaken tesamen, met jou erbij, vertellen dat het haar vader is, en dat dan langzaam uitbreiden. Zowel de rechter, als jij, als de vader, hadden dit kunnen bedenken.Misschien is het nog niet te laat om het opnieuw te proberen.
Maar góed van je, dat je hem een kans geeft.Hopelijk neemt ie dan ook zijn verantwoordelijkheid !

Name Jan Doornbos
Stadt Warfhuizen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 07-06-2006 um 00:52:32

In Nederland ben je als gescheiden vader in de ogen van de overheid een minderwaardig mens. Iets anders kan ik er niet van maken. Zelf ben ik redelijk gelukkig met een advocaat met de nodige ervaring. Dat is ook precies wat ik bedoel. We zijn met zijn allen overgeleverd aan de willekeur. Wanneer de ene supermarkt je niet bevalt ga je naar een andere. Voor de rechterlijke macht en het kliekje daar omheen geldt dat helaas niet. We zijn overgeleverd en hebben niets te vertellen! We kunnen maar uit 1 hoek hulp verwachten en dat is de politiek.
Het omgangsONrecht moet verdwijnen. Vooral ook in het belang van de kinderen. Vandaag nog in het nieuws: het overgrote deel van de kosten in de gezondheidszorg wordt veroorzaakt door psychische klachten. Voortzetting van de huidige wetgeving op het gebied van het omgangsrecht zal deze kosten alleen maar doen stijgen. Toegegeven er zijn zeer verstandige rechters en advocaten. Je moet ze echter met een zaklantaarn zoeken. Nederland moet zich schamen!!

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 07-06-2006 um 00:43:12

Aan Anoniem,

Het verdriet is heel duidelijk maar toch begrijp ik je verhaal niet helemaal. Wat was de reden van de rechter om jullie 2 kinderen aan je ex toe te wijzen? En heb je nu wel of geen omgangsregeling in de praktijk?
Ik ga (misschien onterecht)ervan uit dat je het verleden van je ex al kende toen jullie samen jullie 2 kinderen kregen en op dat moment ( in goede tijden) was de jeugd van je ex geen probleem voor je. Waarom gebruik je nu het verleden van je ex tegen hem? Ik hoop dat je m'n vraag begrijpt. Is zeker niet om vervelend te zijn of zoiets.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 07-06-2006 um 00:27:24

Aan verdrietige mams.

Zijn die huilbuien van jullie dochter echt de reden dat je ex bijna niet meer komt of zit er meer achter? Het wordt nu een beetje zomer. Misschien handig om een aantal maal af te spreken om ergens met z'n drieen heen te gaan, speeltuin, bos, zee. Misschien wordt zo de ware reden een beetje spelenderwijs duidelijk. Of evt. samen met je ex ergens afspreken als je nog met elkaar kan praten of met een goede bekende om de tafel gaan zitten als bemiddelaar.

Name Anoniem
Stadt Nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 06-06-2006 um 22:03:05

Ik ben een moeder die 2 van haar 3 kinderen van een man kreeg wiens jeugd in het teken van psychische en lichamelijke mishandeling heeft gestaan. Hoewel ik mèt de kinderen bij hem ben weggegaan, wonen de betreffende kinderen nu bij hem. En kan hij vrijelijk zijn gang gaan. En waarom? Omdat ik uitgeput ben geraakt van een optelsom van factoren, veel onmacht, depressief door aanhoudende stress. Een ex die liegt en bedriegt en draait. Niet aan te tonen, dus je staat machteloos.
Dat mijn oudste kind heeft gezien dat ik bij mijn keel ben gegrepen, hij nachtmerries krijgt zodra hij de spanning tussen mij en ex bemerkt, is geen bewijs genoeg.
Politie kan niks c.q. doet niks.Ex hield de kinderen tegen schriftelijke afspraak in bij mij weg. Ik ging naar de Politie zonder resultaat. Ook al misdraagt de ex zich ter plaatse van het bureau.

Name Jan
Stadt breda
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 06-06-2006 um 18:34:13

sterkte allemaal

Name gelukkige vader
Stadt nvt
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 05-06-2006 um 10:52:59

hoy mams je doet het wel goed voor je kind maar ik snap wel hoe je ex voeld hij kan er niet tegen de verdriet van jullie kind probeer zijn verleden te vergeten en denk aan je kind jij weet echt wel wat goed of slecht is voor je kind het is voor het kind belangrijk wie haar vader is nu nog niet maar de tijd zou het leren geloof me veel liefs en geluk verder in de toekomst

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 05-06-2006 um 10:40:25

Lieve verdrietige mama,

Tjeetje, dat is moeilijk! Ik zou als ik jou was de deur open laten staan voor de vader als hij haar wil zien. Maar als je dochtertje raar reageert dan zou ik dar wel heel voorzichtig mee zijn. het is naturlijk een vreemde voor haar. Als hij zich niet met regelmatigheid laat zien en je kunt er niet op bouwen dan zou ik gewoon verder gaan met mijn leven. Een omgangsregeling kan toch plaatsvinden bij jou thuis? Het gaat erom dat je je kind niet weg houd bij zijn vader, anders zal ze jou dit later kwalijk nemen. Maar als ik het zo lees, is hij geschrokken van de reactie van jullie dochtertje en weet hij zihc geen raad. Ik denk dat het hier bij blijft en laat hem dan maar af n toe komen kijken. Later kan ze zelf bepalen hoe of wat.

Name Verdrietige mams
Stadt Zuiden
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 05-06-2006 um 00:37:12

Wat een verhalen hier, ongelovelijk! Respect voor de vaders hoor, die koste wat kost door blijven gaan. Nu heb ik ff een vraagje, misschien dat jullie er raad mee weten. In het kort; dochter van bijna 4 heeft vaders nooit gezien (had relatie tijdens mijn zw.schap en is toen vertrokken), ex heeft "plotseling" in een opwelling 1,5 jaar geleden adv ingeschakeld en omgang verzocht. Geweldadig verleden en nooit geen ali betaald, maar dit terzijde. Ik was welwillend voor evt omgang en dec jl is er een tussenbeschikking door rechter bepaald om omgang rustig op te te bouwen gezien ex zijn verleden etc, dit hield in; om de zondag als het lukte mijn dochtertje mee te laten gaan naar zijn huis, t werden vervelende huiltaferelen en mijn ex besloot haar daarom niet mee te nemen. Gevolg; m'n ex is vanaf januari tm heden slechts 4 keer op komen dagen. Nu volgt over 3 wk de definitieve uitspraak vd rechter, hoe moet ik hier mee omgaan in het belang van mijn meissie ?

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 04-06-2006 um 20:14:47

Beste Jan,

Inderdaad je zegt het helemaal goed. Ook heel goed dat dit soort zaken nu eens duidelijk worden, zodat mensen weten wat de valkuilen zijn. Als je van tevoren een beetje op de hoogte bent dan kun je er beter op inspelen.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-06-2006 um 14:20:27

En niet alleen rust wordt als argument gebruikt.
De advocaten anti omgang top 5 in willekeurig volgorde :

- hij was er nooit voor de kinderen
- hij zorgt niet goed voor de kinderen
- hij slaat
- ik vertrouw hem niet alleen bij de kinderen
- de kinderen zijn helemaal uit hun doen als ze worden teruggebracht

Je wordt er bijna misselijk van.....

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-06-2006 um 14:14:29

En als je dan na een jaar "rust" denkt dat je omgang krijgt vergeet het maar. Want dan verstoor je de rust weer (die moeder zegt nodig te hebben) Bovendien gebruikt de raad van Kinder.dat rustjaar tegen je.
- Ach meneer, de kinderen zijn zo gewend aan deze "rust" dat we deze rust niet meer willen verstoren. Kortom, dus advies geen omgang.
En dit zijn dingen die gebeuren....

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 02-06-2006 um 17:12:18

Beste Dennis,

En dat is nu net het probleem. Aangezien vrouwen van hun advocaat te horen krijgen hoe ze de kinderen bij de vader weg kunnen houden is het meest voorkomende probleem dat deze vrouwen het op "rust" gooien. dat is het enige middel wat zij namelijk kunnen inzetten. En dat wordt dus ook elke keer gebruikt! er moet rust komen ja, maar er komt pas rust als er een fatsoenlijke omgangsregeling komt!!!! Als de omgang niet gefrustreerd wordt is er namelijk rust. Maar als je een kind weghoud bij zijn vader wordt die vader gek, en niet te vergeten de schade die wordt aangericht bij het kind. Als ze klein zijn merk je dit nog niet zozeer, maar zodra ze ouder worden beginnen de problemen. Snappen die moeders dan niet dat de kinderen later een hekel aan ze krijgen? Met alle gevolgen van dien! Ik geef 1 tip: BEL PRINSSEN ADVOCATEN OP DEZE SITE VERMELD! Vrouwen gooien het bijna altijd op rust, maar met een goede advocaat wordt dit zo van tafel af geveegd.....

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende