Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1763 zu 1777 von 5302
Name D.W.
Stadt Spikecity
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 26-04-2006 um 15:08:43

Kelly en Jorissa,

Jullie moeten weten dat papa jullie elke dag meer en meer mist. Het is nu bijna 9 maanden geleden dat ik jullie gezien en gehoord heb. Hoe lang moet ik jullie nog missen??? Papa houd van jullie, ik wou dat jullie me konden bereiken via school of zo of via opa en oma, die missen jullie ook.

Ik wil jullie zo graag zien. Liefs papa

Name A.W.
Stadt Gelderland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 26-04-2006 um 12:06:21

ben nu ook een dwaze vader geworden,na dat ex de zooie belazerd heeft.
7 keer valse aangifte en meegenomen ,5 keer staande gehouden zelfs toen ik boodschappen deed kwam melding terwijl ik andere kant van stad was.
Waneer is er een ontmoeting vaders onder mekaar.
Jongens hebben jullie een organisator of iemand nodig geef mailtje.

awstolker@hotmail.com

Name een moeder
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 26-04-2006 um 07:50:59

Ik denk wel dat er hier ook vaders zijn, die zich hier mooier voordoen dan ze in werkelijkheid zijn en die door eigen schuld in zo n situatie zijn beland. Dat hetniet altijd de schuld is van jullie "ex".

Name Marley
Stadt noord holland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-04-2006 um 17:56:03

Hallo,

Mijn vriend is ruim 6 jaar geleden gescheiden, dochtertje is nu inmiddels 8 en woont bij moeder. moeder is ernstig ziek!kind heeft geen leven daar, is een keer in de twee weken een weeekend bij ons. door de rechter is OTS uitgesproken over het dochtertje, moeder is op geen enkele manier in staat om kind te verzorgen zegt raad v. kinderbescherming. rechtzaak aangespannen ter verkrijging van volledig gezag en dat dochtertje hier komt wonen, rechter geeft touwtjes aan jeugdzorg. Kind moet dus bij moeder blijven wonen!Kind huilt iedere keer tranen met tuiten, wil niet meer naar mama!wij kunnen/mogen niets doen, staan met onze rug tegen muur toe te kijken! Wie heeft er raad, weet hulp?????

Name Marley
Stadt noord holland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-04-2006 um 17:46:23

hoi TB,

Ik heb in een soortgelijke situatie gezeten, alleen was mijn vriend degene die moest betalen voor zijn kind! Er werd door zijn ex, toen, 450 (gulden!!) gevraagd per maand. Dat was echt te gek! Begrijp me goed, we hebben echt werkelijk alles voor zijn dochtertje over maar 450 gulden per maand!
Ten tweede kwam er nog bij dat mijn vriend achterbleef in het gezamenlijke huis en alleen op moest draaien voor alle kosten en dus gewoonweg die 450 gulden niet kon betalen! Zijn advocate heeft toen alles uitgezocht en berekend en er kwam een minimaal bedrag uit welke hij iedere maand moest betalen. Tot op heden betaald hij netjes iedere maand, maar daar komt bij dat wij ook iedere maand een vast bedrag sparen voor haar (op eigen initiatief, haar moeder weet hier niks van!)op een speciale rekening. We hebben echt alles voor het dochtertje over maar het moet niet te gek worden! hoop dat je hier wat mee kan!

Name Wil Versluis
Stadt Geleen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-04-2006 um 17:09:42

Mikey en Laura uit Stellendam,lieve kinderen van mij.
Als jullie dit ooit lezen, besef dan dat pappa veel van jullie houd.
Zoals jullie begrepen zullen hebben zoek ik weer contact met jullie.

Van Mikey had ik begrepen dat hij mij ook weer wou zien, schrijf gewoon een mailtje naar mij of een briefje.
Misschien helpt de meester op school je hierbij.
Wees niet bang lieve kinderen, ik zal jullie beschermen

Veel liefs Mikey en Laura, van jullie pappa
Willie Versluis uit Geleen

Name moeder
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 19-04-2006 um 01:37:30

Nigel, jouw verhaal is heftig. Ik woon in buurt, weet alles van buro jeugdzorg en mondriaan..... je roept : HELP.Mag ik je wat adviseren: bespreek dit niet met roeptoeters, maar zoek zelf ook professionele hulp voor jezelf: voor begeleiding, advies, jouw eigen aandeel in hele verhaal. Een neutrale buitenstaander, een psycholoog, die zicht heeft op situatie van jou, jullie kind, en moeder. Zo iemand kan jou waarschijnlijk helpen, want 't is niet niks wat je schrijft.
En 't is geen schande hoor, om professionele hulp in te schakelen als 't allemaal té moeilijk wordt... 't is een teken van wijsheid.
Als je hulp nodig hebt, met wat dan ook, ga je naar de vakman. Daar wordt je wijzer van.
Doe wat je doen moet, moet jezelf, en voor je kind. Ik wens je veel wijsheid toe.

Name moeder
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 19-04-2006 um 00:54:30

Chris, wat een landje he. Als je 5 kilometer te hard rijdt, krijg je vette boete, maar als vrouw kind bij vader weg houdt, krijgt ze groen licht en mag blijkbaar gewoon doorgaan.
Jouw kids zijn al 12 en 15, en je neemt in ieder geval je financiele verantwoordelijkheid.
Hou deze eer aan jezelf.Ze zijn al redelijk "groot".Ik hoop dat ze ooit, binnenkort, alles begrijpen en naar jou toekomen. En inzien dat 't niet aan jou lag.
Ik hoop dat je t.z.t. ('t is nu niet anders)
nog veel samen mag genieten van de tijd die vóór jullie ligt.

Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 19-04-2006 um 00:35:47

TB, wat jammer weer, kindje 7 maanden, en ouders uit elkaar. Kijk wat reeel is, wat is zijn inkomen. Ga niet lopen kissebissen over 42 per maand, rechtzaken en advocaten kost veel geld, kan ie beter kleertjes enzo voor kleintje van kopen. Of luiers. Waarschijnlijk heb je ook nog recht op alleenstaande ouder-toeslag (weet ik niet zeker, omdat je studeert).Er zijn al teveel moeders die zip, nada, zero krijgen: 0. Bespreek het samen en houdt de omgang goed, lijkt mij het beste voor alle 3 de partijen. Alle stress die je gaat krijgen als je niet akkoord gaat, is de 42 euri niet waard. Maar goed, dat is mijn mening.
Ondanks alles: geniet van je kindje, en veel succes met je studie. Alles komt goed....
Veel liefs en sterkte, van een andere alleenstaande moeder, met 0.

Name TB
Stadt Friesland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 18-04-2006 um 21:21:31

Hallo!

Ik ben een alleenstaande studerende moeder en heb een dochtertje van zeven maanden. Jammer genoeg is de relatie tussen mij en de vader van mijn dochter op de klippen gelopen. Ik probeer nu echt mijn best te doen. Haar vader mg haar zien wanneer hij behoefte heeft en het enige wat ik vraag is een bijdrage voor mijn dochter. Ik vind dat ze daar recht op hebben en wij zijn beide als ouder verantwoordelijk voor ons kind. Nu heeft mijn advocaat een voorstel gedaan van €192,- p.m. Mijn ex is het hier niet mee eens en gaat er tegen in. Hij wil niet meer dan €150,- p.m betalen. Ben ik nu onredelijk? Kan iemand mij vertellen wat normaal is? Ik word hier niet vrolijk van en krijg het gevoel dat hij wel de lusten wil maar niet de lasten... Kan iemand zich dit voorstellen?

Name chris heeres
Stadt winschoten
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-04-2006 um 22:57:28

vandaag veel gedacht aan mijn kinderen van 15 en 12 jaar die ik al heel lang niet meer heb gezien. Gisteren hierover met mijn vriendin gesproken, dat gesprek leverde mij even weer het bewustzijn op dat het eigenlijk vreemd is 2 kinderen te hebben alimentatie te moeten betalen maar ze niet mogen zien. vandaag mijn pijn wat van me afgelezen door berichten van lotgenoten te lezen. Ieder geval is schrijnend en uitermate pijnlijk. WAAROM bestaat dit onrecht????????

Name nigel
Stadt hoensbroek
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-04-2006 um 22:22:42

lig na 3 1/2 jaar in scheiding omdat de moeder elke vorm van vrijwillige hulp weigerd. Moeder heeft meerdere malen gedreigt mij te vermoorden en/of haarzelf op te hangen. De moeder heeft meerdere malen gedreigt met messen, houweel, en zelfs een bijl. Uiteindelijk, en omdat instanties niets doen omdat de moeder weigerd, bl;eef er voor mij maar een keuze over. Namelijk het aanvragen van de voorlopige voorzieningen alsmede de echtscheiding.

kinder staat onder OTS.

Zonder enige motivatie en zonder inzage van rapporten van Buro JeugdZorg alsmede de raad van kinderbescherming en mondriaan, is mijn zoontje toch voorlopig toegewezen aan de moeder.

Op verzoek van de rechter komt er een nieuw spoed raads onderzoek en moet de moeder verplicht meewerken aan mondriaan.

HELP !!!!!! M.vr.Grt.

Name John
Stadt Beilen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-04-2006 um 13:11:51

Ongelofelijk, om te lezen wat mij kennelijk nog voor de boeg staat. Ik ben zo intens geraakt door het machtspelletje van mij EX. Drie kinderen die gebruikt worden als instrument om mij emotioneel te gronde te richten. Ik weet niet of het allemaal nog wel zin heeft om de advocatuur nog verder te spekken, in een ogenschijnlijke ongelijke strijd. Mijn financieele middelen raken op en de vooruitzichten zijn dat als er geen geld meer is er ook niet verder gevochten kan worden om je bloedeigen kinderen te mogen zien.
Voor mij is het onbegrijpelijk dat een rechterlijke uitspraak zonder sanctie door de moeder genegeerd kan worden, zij gewoon door kan gaan met het opbouwen van een nieuw leven, ( ja met een ander ) en ons als vader met de rest van de ellende laten zitten. Dit is voor mij een hulpkreet. Mijn gevoel zegt dat dit niet goed komt. Waar is het recht!!!!!
Het moet zo simpel kunnen zijn. Kinderen volgens de bezoekersregeling afgeven en ophalen. Voor wie wil reageren,advies welkom. :

Name Mandy
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 16-04-2006 um 17:36:10

Beste Danny,
Het doet me pijn om weer eens te lezen hoe krom onze wetgeving is. Vader / moeder gelijke rechten. Helaas in Nederland staat de wet nog altijd aan de kant van de vrouw. Hoe fout ze ook is. Hoeveel verdriet ze ook veroorzaakt. Als man is het haast onmogelijk om hier tegen te vechten. Danny ik zie het regelmatig om me heen. Vrouwen die de ex proberen te pakken via de kinderen. Sorry, ik schaam me diep voor deze vrouwen. Danny ik hoop dat je de moed en sterk genoeg bent om door te vechten. Het verdriet kan ik niet bij je wegnemen, maar ik wens je alle liefde en sterkte toe in deze rotte tijd.

Name Stevie
Stadt Zuid Holland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 16-04-2006 um 12:01:24

Mijn toekomstige ex is een half jaar geleden vertrokken met mijn kinderen. Sindsdien heb ik ze niet meer gezien. Na een heel boek vol met brieven van advocaten is er nog niks gebeurd.Nog maar niet te spreken wat het allemaal kost. Iedere keer maar leugens en smoesjes, kan dit nu allemaal maar?
Wie kan mij raad geven?

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende