Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1951 zu 1965 von 5490
Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 10-07-2006 um 22:48:30

Esther waarom wordt er zo met dat kind gesjeuld dan? wordt er iedere dag op dat kleintje gepast?? is moeder dan aan het werk of op stap of wat???
Dat kan je toch ook aanvoeren dat datkind van hot naar her wordt gesleept.En zij is toch ook verplicht vader hiervan op de hoogte houden waar die kleine verblijft en waarom misschien kan hij opperen dat hij als vader beter op kan letten dan vreemden of oma.
Denise wat een ramp he die gekken met een borderline maar het is hier inderdaad slecht geregeld hoor, en ik vind die types een gevaar voor de kids.
Esther ik heb nog geen uitspraak duurt idioot lang en die rechter is op vakantie maar zodra ik iets hoor, dan hoor je dat gelijk. jij ook sterkte meissie

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 10-07-2006 um 20:13:44

babsie,
ja dat af en toe peilen kan idd wel ja, maar ze is pas 3 en gaat dus nog niet naar school, zit ook niet op de peuterspeelzaal of kdv, oma en tante en god weet wie nog meer passen altijd op. ze wordt dus nogal afgeschermd en dat maakt het voor ons alleen maar moeilijker om de "gangen"na te gaan!
maar het kort geding is aangevraagd en zou volgens advocaat op korte termijn moeten kunnen, hebben jullie de uitspraak al van het kort geding betreft de dwangsom? ik duim erg voor jullie en daarmee ook voor ons, want posotieve uitspraak bij jullie geeft ons ook weer hoop, dat is namelijk ook waar ons kort geding o.a. over gaat. laat het dus weten als er nieuws is!
groetjes esther

Name Denise
Stadt Gelderland
Geschlecht Frau
Datum 10-07-2006 um 19:23:37

Hoi hoi allemaal...

Ik zelf zit ook in een situatie waarbij de ex van mijn partner ons het leven zuur maakt en dat alles over de rug van de kinderen.Ook wij hebben te maken met de jeugdzorg,kinderbeschermingetc..maar als je hoop hebt dat instanties achter de vader staan dan heb je het mis,ze staan achter moeders kant.Wij moeten toezien dat de kinderen naar de crisis-opvang gaan soms,dat ze in een pleeggezin zijn 1 keer in de week maar ze blijven achter moeder staan.Deze ex heeft het borderline-syndroom en geloof me het houdt NOOIT op,elke keer vindt ze wel weer iets om te treiteren naar ons toe en de kinderen worden steeds vaker de dupe hiervan maar dat zal de instanties een zorg zijn want 'moeder'is ziek.Ja aan me hoela,deze psychisch gestoorde mensen zijn 'ziek'wanneer het hun uitkomt of als ze hun zin niet krijgen.Helaas weten wij er alles van en als ik het hier zo lees dan schrik ik er toch van hoe vaak het toch fout gaat in Nederland.Erg triest

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 09-07-2006 um 21:56:01

Hey Babs,
het gaat mij echt aan het hart hoe egoistisch de (h) ex is. Hoe kan ze zo met hun zoon omgaan? Zo'n 'moeder' heeft geen recht op ouderlijk gezag echt niet. Als zij alleen maar jullie leven zuur wil maken en niet ziet dat ze haar eigen kind naar de verdommenis helpt mag ze zichzelf niet eens moeder noemen. Vergeet niet dat kinderen heel veel mee krijgen en hij zal op den duur inzien dat zijn 'moeder' het secreet is geweest. Dat zal voor jullie alleen maar positief uit pakken op den duur. Alleen is hij geestelijk al verknooid. Ik vind het echt heel erg vooral voor hem. Dat weer alles afgereageerd wordt op het kind...

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 09-07-2006 um 16:23:52

Het is te hopen dat die (h)ex ook een keer het licht gaat zien.Al zie ik dat somber in ze is altijd al een wraakzuchtig mens geweest.
Niet voor rede vatbaar.
En eerlijk ze denkt helemaal niet in het belang van het kind ze heeft zo het idee dat het bezit is en het heeft maar te doen wat zij zegt. Geen eigen inspraak mag het hij hebben, ze is alleen op zichzelf gericht.Voor die kleine behoorlijk hard hoor, je zal haar geen genegenheid zien tonen naar hem ze regeert met ijzeren hand.
Esther misschien weet de school wel welke huisarts de kleine heeft.
En als ze toch in de buurt woont kan je gewoon zo nu en dan stiekum peilen hoe het gaat met het ukkie

Name marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 09-07-2006 um 01:34:03

Ik begrijp heel goed waarom de nieuwe partner er zich juist mee gaat 'bemoeien'. Het is niet prettig om te zien hoe je partner het leven 'zuur' gemaakt wordt. Zich altijd maar alles maar over hem heen laat komen tijden lang. Juist dan voel je je als buitenstaande (tot zover je dat bent als nieuwe partner zijnde) min of meer geroepen om je er voor in te zetten dat je partner niet langer onrecht wordt aan gedaan. En tuurlijk werkt dat op de zenuwen van de ex, maar in meeste gevallen is dat ook eigen schuld ben ik van mening. Door niet te willen communiceren. Nu hebben wij geen klagen meer omdat de communicatie gelukkig inmiddels goed verloopt, maar ook wij hebben de problemen gehad dat mijn vriend tijden niet eens wilde communiceren tenzij het via advocaat ging omdat er niet redelijk te communiceren viel. Nu zijn mijn vriend en zijn ex allebei wel behoorlijk koppig is mij opgevallen, maar ja ook in dit geval ging het tenkoste van hun dochter.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 09-07-2006 um 00:01:48

jenie, ik sluit me eigenlijkbij babsie aan, heb zelf ook geen contact met hex, maar probeer de romslom eromheen te regelen, juist omdat ik er wat verder vanaf sta en het voor mijn vriend soms te moeilijk is!
babsie, hex woont in zelfde woonplaats, maar we weten niet wie de huisarts is bijvoorbeeld!! heeft hex nooit verteld.
en Denis: gefeliciteerd, toch nog beetje goed nieuws, fijn voor jullie!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 08-07-2006 um 10:17:14

oeps sorry jenie ik heb per ongeluk jouw naam bij naam gezet.bij het vorige bericht.
Esther woont die (h)ex niet bij jullie in de buurt dan?? Weet je wel wie de huisarts is?
In ieder geval succes met het bellen.
groetjes

Name Jenie
Stadt Duiven
Geschlecht Frau
Datum 08-07-2006 um 09:47:01

Wat mij bij jullie verhaaltjes altijd zo opvalt, Babs en Esther, is het feit dat jullie altijd alles regelen voor jullie mannen wat betreft zijn zoon-dochter. Ik snap het wel hoor, ik het ook op de barricades gestaan voor het welzijn van mijn stiefdochters alleen weet ik uit jarenlange ervaring dat de nieuwe vrouw van de ex man meestal als een rode lap op een stier werkt. Waarom doen jullie dames niet een stapje terug en laten het over aan jullie man en zijn ex vrouw.

Vat het niet persoonlijk op hoor!

Wat ik weet over het AMK is dat ze alleen maar aktie ondernemen als bv een school zich ermee bemoeid. En over de kinderbescherming weet ik dat ze alleen wat doen als de rechter ze daartoe opdracht voor geeft.

Succes,
Jenie

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 08-07-2006 um 09:22:13

eindelijk wat goed bericht.
mijn ex heeft 1,5 weken te laat een brief naar mijn advo laten sturen met daarin dat ze instemd met een bezoekers regeling.
ze schrijft er niet bij waneer het ingaat enof waneer ik ze mag zien en hoeveel.
advo heeft een brief terug geschreven met deze vragen voor haar .totdie tijd blijft rechtzaak aanvraag lopen.
maar er is licht in de duister mischien zie ik de kids binnen kort er bestaat een god geloof me en die maakt recht wat krom is ...

grts denis

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 19:45:29

babsie, oei dat klinkt idd niet echt normaal nee hoe die (h)ex met haar kind omgaat! het valt bij ons alleen zo moeilijk te controleren, kleine zien we op dit moment helemaal niet meer, totaal geen contact en toen dat er wel was werd ons verder ook nix verteld, we weten niet wat de kleine de hele week doet, van welke oppas ze naar welke andere oppas wordt gesleept dus ik kan niet echt "dossier" opbouwen zeg maar! pffff ik vind het lastig hoor eerlijk gezegd! al kregen we nou maar ergens positief respons of het idee dat we serieus worden genomen, maar overal krijgen we nul op reqest en dat werkt nogal demotiverend! maandag ga ik wel weer bellen! groetjes esther

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 19:24:10

vervolg.
En wat er met deze kleine gebeurt is wel degelijk een soort van mishandeling, hij moet dagen op een zolder zitten voor straf mag dan niet naar buiten niks. (h)ex loopt altijd tegen het kind te schreeuwen maakt slaande ruzie met haar huidige partner waarbij ook speelgoed van de kleine opzettelijk wordt gesloopt in zijn bijzijn.Hij is al 5 keer van school veranderd en 7 keer verhuisd hij is zelf net pas 7, ook had hij een brandwond in het gezicht en vertoont weer onzindelijk gedrag dus...allemaal alarmbellen. Ze moeten er wat mee.Je moet gewoon kijken of de gezinssituatie wel stabiel is en of er geen agressieviteit inhet gezin is of het op school wel goed gaat allemaal dat soort dingen verzamelen die informatie en doorspelen als je het niet vertrouwt.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 19:19:21

Esther, nou wat een rariteitenkabinet zeg maar je advokaat kan toch ook stappen ondernemen want dat is inderdaad ongezond.Wat het amk betreft nou die heb ik wel een aantal keer gebeld en gemaild en iedere keer maakten ze zich met een leien dakje ervan af, zo van ja de ex partners hebben haat naar elkaar toe dus daarom wordt dan het amk ingeschakeld, van de week was ik dat helemaal zat en ben gaan zitten zoeken op het internet waar je allemaal klachten heen kon sturen of tenminste waar ik meldingen kon doen toen kwam ik bij spectrum gelderland uit en heb daar een melding gedaan zij hebben mn mail doorgestuurd naar het amk plus dat mijn advokaat zelf de raad heeft gebeld en hun ons ook dat advies hebben gegeven kontakt op te nemen met het amk.
Ik heb wel duidelijk gemaakt dat IK de melding maak en me heel veel zorgen maak hoe het eraan toe gaat met de kleine.
Dat ik me ook niet meer van kastje naar de muur laat sturen, dat ik het desnoods in de media laat gooien.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 15:26:28

vervolg:
dan hoor ik het wel en zal ik het tel. nummer doorgeven! maar bij ons is dus de ervaring bij t amk dat mijn vriend al een stempel van schulig op zn kop heeft voordat er maar naar hem geluisterd is! politie heeft ook nog steeds de moeite niet genomen hem zijn kant van t verhaal te laten doen, maar ze schakelen wel gelijk amk in als de (h)ex wat roept, nemen zomaar aan dat t waar is! schandalig!!!!
denis, geef niet op hoor! begrijp dat je je kinderen niet onnodig wil belasten of beschadigen, maar wat doet het met een kind als ie jaren zijn vader niet ziet? is ook niet goed voor een kind. dus probeer nog even vol te houden!
en babsie, bijna bevallen he? heel veel succes! ik een paar weekjes later!

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 07-07-2006 um 15:19:49

weer even een paar dagen niet op de site geweest, maar moet dan altijd flink teruglezen zeg, hhahahaha, gebeurt hier gelukkig van alles!
babsie, hoe werkt dat bij jullie bij t amk dan? onze ervaringen met amk zijn alleen maar slecht, mijn vriend heeft uitnodiging gehad om te komen praten want amk had melding van politie gehad over huiselijk geweld in ons gezin!!!
(h)ex is echt compleet gestoord geworden hoor, mijn vriend zou zn dochter als menselijk schild hebben gebruikt en daarbij zn hex met een slagersmes hebben bedreigd!! nu is het zo dat hex dus bij haar aangifte die kleine van 3 heeft meegenomen naar t bureau en ook naar t amk, door beide instanties zijn ook vragen aan de kleine gesteld, volgens ons en onze advocaat kan dit absoluut niet!! dus adres en telnr van meldpunt kinder en jeugdzorg gekregen (dit is NIET de "normale" kinder en jeugdzorg die iedereen kent) deze instantie stelt juist de werkwijze van kinder en jeugdzorg aan de tand!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende