Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1989 zu 2003 von 5528
Name Johanna
Stadt Rotterdam
Datum 24-07-2006 19:28:49

Hallo Babsie,
Ik hoop dat het bezoek van het AMK goed voor jullie zal aflopen. Mijn zoon, schoondochter, wij als opa en oma en nog wat meer familieleden hebben allemaal bewijzen verzamelt en melding gedaan bij het AMK van geestelijke mishandeling van de dochter van mijn zoon uit een eerdere relatie. Hij heeft een omgangsregeling van de rechter, maar omdat "moeder" gewoon nee zegt, hebben wij haar nu al meer dan een jaar niet gezien en maken wij ons ernstige zorgen over de toestand van die kleine meid.
Het AMK kondigt het bezoek 3 dagen vooraf aan, zodat ze de kans krijgen om het huis netjes aan kant te hebben en een goed verhaal klaar te hebben. Belachelijk gewoon. Een onverwacht bezoek zou beter zijn geweest. Na een een week kregen we een brief van het AMK dat er "niets" aan de hand zou zijn en dat er geen sprake van verwaarlozing is. Dit hebben wij ook nooit beweerd. Van geestelijke mishandeling hebben wij melding gedaan. Wij staan weer met lege handen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 24-07-2006 16:22:06

Vandaag gaat er iemand van het AMK naar het huisgezin waar de kleine van mijn partner verblijft, ik loop er al de hele dag mee in mijn hoofd en te duimen dat ze hun ogen en oren goed openhebben dat ze door hebben dat het daar niet goed zit.
Vannochtend heb ik het AMK zelf ook nog gebeld om door te geven dat die 'vent'gisteren mijn partner heeft bedreigd in het bijzijn van de kleine maar helaas het persoon die deze zaak behandelt was niet aanwezig,dus moet ik morgen weer terugbellen.
Wat een zenuwslopende toestanden bah bah

Name Mor
Stadt Leiden
Datum 23-07-2006 22:30:41

Ja das ook niet normaal, ik en mijn ex hebben een keer ruzie gehad waar ons meisje bij was. en dat kwam omdat ze ineens ging roepen dat ik haar ontvoeren wilde. toen die tijd was ik in eens zo boos dat ik tegen de imidels uitgelopen straat duidelijk moest maken dat ze zomaar wat zei, en toen wert het een sort van touw trekken.
Gelukig is het bij die keer gebleven.
Na die keer zei ik gewoon ja nee amen en bewaarde het tot het kon. heeft twee vordelen een ik zelf kon rustiger praten omdat het al een paar dagen veder was en ons meisie merkt er niets van... dus is ook niet bang voor papa.
jammergenoeg nu wel voor mama. mannen en vrouwen sterkte!!!!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 23-07-2006 21:11:27

zondag vandaag, mijn man mocht zijn zoontje bellen zoals iedere zondag maar wat en gebeurt die nieuwe 'vent' neemt de telefoon op en begint daar even mijn man te bedreigen en verrot te schelden hoe wij het in ons hoofd haalde het amk in te schakelen en hij zou ons wel ff komen pakken en we zouden het wel gaan zien,wat een dorpsgek hij beschuldigde mijn man dat hij zijn ex vrouw heeft verkracht wat een giller zeg.
Maar goed dit gebeurt dus wel ff allemaal in het bijzijn van die kleine, wat een rotzooi.Na de vloek en scheldpartij geeft die vent die kleine de telefoon die uiteraard niet meer weet wat hij moet zeggen en heeft het een beetje over kaartjes en posters plots werd de telefoon uit het kind zn handen gegrist en de verbinding verbroken mijn man heeft nog geprobeerd terug te bellen maar helaas de telefoon stond uit.
Wat moet je hier nou mee??? Dit is toch ook echt wel schadelijk voor dekleine

Name Mor
Stadt Leiden
Datum 22-07-2006 15:30:52

weet je wat mijn zorgen baart, Dat de regeering hun uiterste best doet om ons vader's het zo moeilijk mogelijk te maken.
Met gezeik dat we niet goed genoeg zijn of niet bij ons kind horen.
En dat het beeter is om eens in de twee weeken een weekend genoeg is.
Maar een patij voor pedo's kan gewoon zomaar uit de grond gestampt worden!!!!!
DIT LAND IS GEK GEWORDEN!!!!!
Ik hoop dat de rechter's van dit land nu eens inzien dat wij eerst voor gedeelde ouderschap moeten gaan in welke vorm dan ook, en dan zullen de vader's die het echt niet kunnen of na laten om voor hun kind te zorgen van zelf wel opvallen......
Geef ons een kans en die pedo's niet!!!!!
Ik neem nog een bakkie!!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 22-07-2006 12:45:47

Ron, ik ben het zeker wel met je eens hoor dat wij als ouders onze kinderen niet als bezit mogen en kunnen zien heel goed gezegd van jou.
Het is wel belachelijk als ouders de kinderen als een bron van inkomsten zouden zien volgens mij kost het juist een heleboel en dan niet te vergeten je tijd en energie dat je erin moet steken.
Tja en als een kind op een gegeven moment ervoor kiest om bij een andere ouder te gaan wonen en heeft daar ook de leeftijd voor om dat zelf te kunnen beslissen en dat dat dan in goede harmonie kan dan moet je dat als andere ouder ook respecteren.
Wel vind ik het in het belang van het kind dat de ouders qua opvoeding dan wel op een lijn blijven staan.
Dat moet zowieso altijd.

Name Ron
Stadt Overal hetzelfde
Datum 21-07-2006 22:28:07

Wat ik niet begrijp. Is dat vele het eigenbelang het zwaarst laten doorwegen! Vergeet niet je bent uitverkorne om een kind op te MOGEN opvoeden. Het kind is niet je eigendom. Maar een zelfstandige in wording. Realiseer je dat goed!

Als het kind later kiest om deze taak over te dragen naar de andere ouder..Respecteer dat dan!

Helaas zien vele vrouwtjes hun kind(deren) als bron van inkomsten zodat ze een excuus hebben om niet te hoeven werken.

En maar klagen over weinig te verteren hebben in de maand...Nou laat je kind(deren) naar je ex gaan als dat aan de orde is.

Kan wel even doorgaan...Maar...naah beter van niet!

Groeten van een verbitterde vader die zijn dochter van bijna 8 naar de klote ziet gaan zonder daar ook maar iets aan te kunnen doen!!!!

Name Petra
Stadt Nabij R'dam
Datum 21-07-2006 07:07:37

Ik denk niet dat het uit maakt hoe of wat bent man of vrouw je mist gewoon wat schakeltjes als je tot zoiets in staat bent denk ik. Wel ff het kaft van de koren scheiden en die lijpo's m/v niet mee tellen die niet eens het recht hebben te ademen ( misbruik ect van kids) Ik ben zelf "kind" van gescheiden waarbij mijn moeder ons kinderen ook het recht ontnam mijn vader te zien. Mijn moeder een zeer dominante vrouw had dat overwicht en dus durvde wij niet naar mijn vader. Ik heb gelukkig nog wel voor hij stierf vorig jaar een soort van band kunnen maken die geen kans van slagen had vroeger. Je hoort het niet vaak en idd dan moet er wil iets mis zijn met mama , nou ik mankeer niets en dat ben ik niet maar doe geen dingen die ik niet kan verantwoorden naar mijn dochters of mezelf toe. Ik kijk in de spiegel en zie een vrouw die open en eerlijk is n xmeer nx minder. Onmacht is het gemeenste gevoel puur onmacht. Dwaze vaders! De enigste dwazen zijn degene die het veroorzaken...

Name esther
Stadt nederland
Datum 20-07-2006 21:41:14

vreemd eigenlijk, dat de ervaringen zo uiteen kunnen lopen he? vaak zie je idd alleen maar dat de kinderen aan de vader worden toegewezen als er bij de moeder iets heel erg "mis" is en moeten vaders het verder doen met 1 weekendje om de week (als ze dat al krijgen!) en al willen ze meer dan wordt dat 9 van de 10 keer lang procederen met nog steeds geen zekerheden! en nu lees je hier toch 2 verhalen van vrouwen die eigenlijk hetzelfde meemaken. zou het dan toch niet op gaan wat ik altijd heb gedacht............namelijk dat mannen eigenlijk met het verkeerde geslacht worden geboren wat betreft recht op omgang met de kinderen!!!!

Name Petra
Stadt Nabij R'damn
Datum 20-07-2006 18:22:48

Hoi Maud, ook ik zit in een moeilijke positie me ex is helemaal geflipt gewoon snap niet dat iemand die je denkt te kennen zo kan veranderen.Ik soms nog wel eens de gedachten was ik maar gebleven dan was dit geode er gewoon iet. 1 din g duidelijk ik ging niet vreemd en GEEN een vriend. Het maakt niet uit hoe en waarom het is nu wel aan de gang puur uit wraak. Zijn nieuwe vriendin zou geen gek figuur slaan in de mesdag kliniek bah bah. Ik mis me mijn jongste verschrikkelijk wat denk ik heb ver**** in me lichaam gehad en gevoeld nee als moeder heb je in zulke *** situaties net zoveel "rechten"als vaders. Die ex van mij nee ik zou zoiets nooit naar hem hebben gedaan want je hebt je kids samen en niet als pressie middel thnx d8 al dat het aan mij lag x petra

Name Maud
Stadt Oosten
Datum 19-07-2006 15:06:45

Hallo,

Waarom moet een moeder zich altijd verdedigen als een kind bij de vader is gaan wonen? Waarom wordt het "normaal" gevonden als een vader vertrekt en niet als een moeder vertrekt? Zijn moeders altijd zoveel beter dan vaders? Ik ben ook een dwaze moeder en moet ˇˇk continue in de verdediging, maar volgens andere een moeder die niets om haar kinderen geeft. En dat allemaal door verhalen van de vader Manipulatie heet dat!!!! Misschien is het ook handig om eens te denken dat iedere situatie uniek is en niet vergelijkbaar is.

Veel sterkte en wijsheid gewenst!

Name denis
Stadt helmond
Datum 18-07-2006 17:01:49

petra

ik hoop dat je mij ook niet verkeerd begrijpt ik ga uit van het goede in jou dus heb geen vooroordeel over je .
ik begrijp dat je in het zelfde schuitje zit als ons en steun je daar ook in.
de regel heb ik uit jou gedicht gekopieert.
het geeft niet en ik val je er ook niet op aan maar het wordt vaak zo gedacht en het moet andersom.
nogmaals het is niet afkraken van je gedicht want die vind ik mooi.
ik wilde alleen maar een corectie maken op gedachten van anderen die hier een bevestiging zouden zien van wat ze denken...

grts denis

Name H.M.Heinhuis
Stadt Enschede
Datum 18-07-2006 16:39:02

hallo mijn naam is henk ook een gescheiden vader van twee kinderen .
gelukkig zie ik mijn kinderen nog wel . opdit moment hoop ik mijn studie af te ronden, als gespreks therapeut ik heb al voor meerdere mensen een levensverhaal geschreven, puur om het feit,omdat je kinderen niet weten wie je bent wat je hebt gedaan, hoe je het leven hebt beleeft vaak horen kinderen het verhaal maar van een kant, misschien willen je kinderen het nou nog niet lezen, maar er komt wel een dag dat ze na gaan denken .
uw levensverhaal is ook van therapeutisch aard waar u zelf ook veel van leert.u kunt telefonisch met mij contakt opnemen,
06 41765891 uiteraard is uw verhaal geheim.

Name Petra
Stadt Nabij Rotterdam
Datum 18-07-2006 12:34:28

Hallo Dennis,
De zin stond niet in mijn gedicht beschreven ten eerste. Jouw vraagtekens niet zo moeilijk hoor, de kinderen waren eerst bij mij maar in de puberteit wilden ze zelf naar hun vader. Juist omdat ik vind dat ouders en kinderen dezelfde rechten hebben, mochten ze van mij die keuze maken. Dus wees niet bevooroordeeld over wat je leest of evt denkt over mij. Mijn ex verziekt mijn dochter uit haat en is het kind in al deze trieste gevallen niet de pieneut? Enne ouders kiezen voor een kind kinderen hebben geen keus hierin. Ik hoop dat mijn dochter zich veilig voelt meer niet meer niet want ik hou zielsveel van haar. Een moeder die in het zelfde schuitje zit als jullie vaders, mijn gevoel is het zelfde, petra thnx voor je steun.

Name denis
Stadt helmond
Datum 17-07-2006 13:58:16

een mooi gedicht maar een zin wil ik eruit halen waar ik het niet mee eens ben ...

Belachelijk je hebt als ouders recht op je kids behalve bij mishandeling want dan verspeel je je rechten.

je heb niet als ouder recht op je kind je hebt als kind recht op beide ouders.
dat zien veel mensen verkeerd om.
als ouder heb je de verplichting om het kind te geven waar ze recht op hebben ...
maar voor de rest vind ik het een mooi gedicht.
sterkte met je situatie en ja de kids gaan als ze ouder worden inzien wat er is gebeurd..
heb ik ook gehad en de liefdee nu voor vader zal omslaan naar haat ..
als jij zelf niets verkeerd hebt gedaan komen ze vanzelf wat erook gezegt wordt tegen ze...

het is vreemd te zien dat vader de kids heeft gehad en niet ed moeder..dat zet vaak vraagtekens maar ik vraag er niet om ...
succes en sterkte

Vorige mi▀brauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende