Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1872 zu 1886 von 5411
Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 17:14:18

babsie, de raad vd kinderbescherming? goh, helpen die jullie dan? mijn vriend heeft ze gebeld, heel zn verhaal gedaan in de hoop wat advies of zo te krijgen, maar nee hoor meneer, u moet er zelf met uw ex uit zien te komen! tuurlijk, zou ik gebeld hebben als ik dacht dat dat mogelijk was?? maar nee hoor ze kunnen nix voor hem doen, inschakelen van de raad zou alleen maar meer kwaad bloed zetten bij zijn ex! is het niet zo dat de raad verplicht is elke klacht of uiting van bezorgheid serieus te nemen?? of geldt dat alleen voor alle klachten van vrouwen die weer een s beweren dat de vader erg slechte invloed op het kind heeft, dan rennen ze bij de raad voor een grondig onderzoek!
volgens mij wordt het tijd dat instanties ( raad, politie enz..)gewoon zn werk gaat doen, waar wij met zn allen tenslotte voor betalen, en hun persoonlijke mening lekker voor hun houden!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 15:33:30

Esther,het is gewoon pure jaloezie van dat soort vrouwen zodra hun ex partner gelukkig is met een ander krijgen ze het gebrek.
volgens mij hadden ze het idee dat ze voor altijd en eeuwig de enige zouden blijven zielig hoor.
Maar goed, ik ben nu gewoon bezig allerlei informatie over die (h)ex en indien mogelijk dat gewoon tegen haar te gebruiken.
informatie van school kleuterklas buren of wat dan ook en alles doorspelen naar je advokaat.Kijken of die wat kunnen bereiken met de raad van de kinderbescherming.
Die moeders mishandelen het kind met het ontzeggen van hun vader.
Je hebt natuurlijk ook wel uitzonderingen he, net als met dat verhaal van ursula.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 15:13:43

vervolg:
op advies van advocaat GEPROBEERD aangifte te doen op basis van art 279, maar je wordt gewoon niet geholpen, alleen maar van t kastje naar de muur gestuurd, uiteindelijk een nummer van speciale jeugd en zedenpolitie gekregen en daar kun je weer weken wachten tot iemand het fatsoen heeft je eindelijk eens terug te bellen!! nee dan moet je als vader 2 uur je kind te laat terugbrengen, kijken hoe snel ze er dan bij zijn!
ik rol echt van de ene in de andere verbazing hier in nederland, je wordt als man gewoon puur gediscrimineerd!! dus nu idd maar weer een kort geding starten, wat ons een heleboel geld gaat kosten, al wisten we maar dat elke euro ons dichterbij een goede uitkomst zouden brengen, dan brengen we er vandaag nog al ons geld heen, maar je koopt er geen zekerheid voor, we zijn afhankelijk van de rechter, hij of zij bepaalt uiteindelijk hoever zijn ex mag gaan en wat daar tegenover staat...........zo werkt dat in nederland! toch?

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 15:05:48

hallo,
na vaak berichten te hebben gelezen ben ik nu zover dat ik er ook maar een berichtje op zet. Ik ben de vriendin van een hele verdrietige, gefrustreerde vader van een mooie dochter van 3. na anderhalf jaar procederen en getreuzel en uitstel is er een beschikking en dus ook eindelijk een omgangsregeling, houdt mevr zich er gewoon niet aan! het is elek keer afwachten wat ons nu weer te wachten staat en sinds ze weet dat er bij ons een kleintje bijkomt is ze helemaal niet meer voor rede vatbaar. Laatste keer dat we zn dochtertje gezien hebben heeft zn ex haar uit zijn armen gerukt, huilend en wel en haar zo weer meegenomen. reden??? eerlijk waar echt geen idee!! er was iemand bij ons op bezoek die zij niet aardig vind en dat was reden genoeg om HAAR dochter te beschermen tegen die vreselijke mensen!!
dat is de laatste keer dat we haar gezien hebben, dus nu maar weer procederen???

Name jean-paul
Stadt den haag
Geschlecht Mann
Datum 20-06-2006 um 22:53:23

ik wil condoleances uitbrengen voor het overlijden van de oprichter van dwaze vaders .....*** je was altijd een fijne buurman die tijd had om met iedereen een praatje te maken.....we zullen je moed missen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 21:44:04

Marielle, ja dat die vrouwen niet doorhebben dat dat in feite ook een soort van mishandeling is,is niet te filmen gewoon.
Ze belasten zo'n kleine met zaken wat hun helemaal niet aangaat.
Heeft je partner haar die (h)ex wel duidelijk gemaakt dat wanneer ze iets te melden heeft dat ze dat dan rechtstreeks naar hem moet doen en niet die kleine ermee moet lastig vallen ??
zo niet dan zou ik dat wel doen.
Even haar op haar eigen woorden pakken dat ze zo vecht voor het welzijn van die kleine maar ondertussen zet ze het kind wel tussen twee vuren.

Name patricia
Stadt groningen
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 17:01:59

de website die ik gemaakt heb is users.poink.be/chantal er staat ook een link naar de website van mijn zus die al bijna een jaar haar lieve kleindochter donna niet heeft mogen zien ook door een scheiding.

Name patricia
Stadt groningen
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 16:58:36

mijn ex heeft geen tijd en geen zin om zijn kinderen te zien. de kinderen hebben daar veel verdriet van vooral de jongste begrijpt niet dat haar vader haar niet wil zien. vele emails heb ik al naar mijn ex gestuurd en hem gesmeekt om contakt te zoeken met zijn kinderen soms reageerd hij komt 2 of 3 keer langs en dan zien de kinderen hem een tijd niet meer. ik kan niet begrijpen dat een vader zo van de een op de andere dag zijn kinderen kan laten vallen. ieder kind heeft recht op een mama en een papa. ik heb nu een website gemaakt in de hoop dat hij hem leest. en als ik zo de verhalen hier lees van vaders die er alles voor over hebben om hun kinderen te zien dan denk ik waarom wil de vader van onze kinderen hun niet zien. ik wil alle vaders sterkte en heel veel kracht toe wensen.

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 10:00:18

das idd waar wat je zegt.
Mijn jongens gaf ik toen ze kleiner waren ook nooit goeie kleren mee, niet omdat hun vader niets voor ze overhad, maar omdat hij wat dat betreft erg slordig was.
Maar ik zit steeds weer met verbazing te lezen hier in dit gastenboek hoeveel onrecht kinderen aangedaan word of door vader of door moeder. Ik kan me inleven in jou verdriet als de vader van je kinderen zich zo gedraagt.
want voor je kids wil je toch het allerbeste en ze bewaren voor verdriet en pijn.

Name Desiree Pierey
Stadt Berg & Terblijt
Geschlecht Frau
Datum 19-06-2006 um 22:48:22

Het is lullig als een Moeder de kinderen bij hun vader weg houdt,maar wat als de vader niks meer van de kinderen wil weten en ze alleen als last ziet. Maar dan net doet alsof de moeder ze van de vader afhoud dat vind ik pas ziek hoor!! Luister ik geef de kinderen ook geen nieuwe kleren mee aan hun vader want die krijg ik kapot en niet meer schoon te krijgen thuis. En dat terwijl hij maar geen alimentatie wil betalen.zelfs geen zwempak voor €4 dat is nog te veel voor hem,hij heeft nou haar kinderen om voor te zorgen.
Groetjes een gefrustreerde mama waarvan de ex niks over heeft voor de kids

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 19-06-2006 um 22:23:35

Babsie, dat verhaal komt me zo bekent voor. De (h) ex van mijn vriend is net zo. Het ergste is gewoon vind ik dat zei steeds weer loopt te schreeuwen dat ze aan het welzijn van HAAR dochter denkt, terwijl ze steeds alles over de rug van hun dochter doet. Neem nu vrijdag weer geeft ze hun dochter een tas met kleren mee met de medeling (dit via hun dochter) dat ze geen kleren van pappa's huis meer wil zien en dat alle kleren van mamma's huis mee retour moeten. Sorry hoor maar hoe ziek kan een mens zijn. Dan erbij de kleren bij 'mamma' thuis betaald mijn vriend toch alimentati voor?? Zelf heeft ze er nog geen woord over gesproken met mijn vriend. Nee ze verteld het liever tegen dat meissie van 6 die het dan door moet brieven.

Name Wil Versluis (44)
Stadt Geleen (limburg)
Geschlecht Mann
Datum 19-06-2006 um 12:01:25

Vaderdag
In navolging van de kansen en mogelijkheden wat mijn ex nu heeft gekregen om toch te zoeken om de omgang weer mogelijk te maken.
Heb ik leidend moetenm toezien dat ik ook gisteren de Vaderdag heb moeten missen, want ja hoor weer geen telefoon ,geen kaartje,niets, zou moeder het er nu weer op aan laten komen.
Ik dacht toch dat een gewaarschuwd mens voor twee telt.
maar mijn kindren neem ik het niet kwalijk hoor

maar toch moest ik een moment

Name Wil Versluis (44)
Stadt Geleen (limburg)
Geschlecht Mann
Datum 19-06-2006 um 11:56:47

Jan uit alkmaar wasa jouw bericht voor mij bedoeld.
Mail mij dan
scheids4@home.nl
dan leg ik het je uit.

WIl

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 19-06-2006 um 11:41:59

in de tussenbeschikkingen staan de data en tijden wanneer we de kleine mogen bezoeken, en wanneer hij mag komen logeren.
We zijn nu weer bezig inderdaad met een kortgeding die er weer aan zit te komen maar ja die (h)ex heeft daar toch maling aan ze doet precies wat zij wilt.
Wel heeft de advokaat van ons een dwangsom geeist voor als het kreng niet meewerkt,hopen dat de rechter dat ook uit gaat spreken misschien dat ze dan eieren voor r geld gaat kiezen.
Ik ben ook weer begonnen met schrijven naar het amk, het lijkt wel of ze je niet serieus nemen en het wordt al snel afgedaan als een ruzie onderling van ouders. Hallo het gaat hier om een kind die niet voor zichzelf op kan komen.Niks ruzie onderling.
Family first is daar in het gezin aktief geweest omdat (h)ex het niet meer aankon en de kleine dreigde uit huis geplaatst te worden.
Dat rechtsysteem hier rammelt aan alle kanten.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 18-06-2006 um 14:22:04

het is vaderdag en als belooft zouden de kids er zijn.
maar vrijdag op zaterdag nacht kreeg ik een sms dat de jongste ziek is en dat de kids niet zouden komen

erg leuk heb je dingen geregeld om te gaan doen en dan wordt je zo de hoek in gezet....

ach mijn tijd moet nog komen en als god het wil komen er betere tijden...

grtss denis

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende