Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1972 zu 1986 von 5511
Name onbekend
Stadt groningen
Geschlecht Frau
Datum 17-07-2006 um 09:04:28

hallo mensen , ik heb een vraagje, de buren van mijn vriendin hebben elke dag ruzie, nu zijn daar ook kids, wij weten zeker dat die kids daar ook klappen en slaag krijgen van die ouders. wat kunnen wij als buren daar aan doen waar moeten we dit melden politie doet hier niets aan. het is huiselijk en relatie ruzie zij moet aan gifte doen ,maar dat doet ze niet. graag hebben we hier antw op wij trekken het ons heel erg aan voor die kinderen.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 15-07-2006 um 08:03:28

na de brief van haar aan mijn advo waarin ze schreef dat ze bezoekrechten toestond zijn waarschijnlijk een ddoi mus geweest.
ik heb de kids weer niet en wordt er moe van .
advo spant de rechtzaak aan en ik krijg te horen dat ik het de kinderen moeilijk maak omdat zij ervoor moet betalen.
wat ik de kinderen aan doe is niet normaal zegt ze dan.
begrijpt ze niet dat ze het over zichzelf afroept en dat ik mijn kinderen gewoon wil zien....

Name Johanna
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 14-07-2006 um 19:54:58

Vervolg
Mijn schoondochter heeft een brief geschreven naar het AMK met het verzoek om het dossier naar hun te sturen en om uitleg. Ben benieuwd of dit ook gebeurd. We geven nog steeds niet op en al moet doorgaan tot de koningin, Deze vrouw die zich moeder durft te noemen zal niet winnen en eens zal mijn kleindochter bij haar papa zijn en zal ze haar zusje leren kennen.
In de klas verteld ze dat ze het weekend naar haar papa gaat, terwijl tegen mijn zoon word gezegd dat ze niet wil en hij van niets weet. Als er op maandag dan aan haar wordt gevraagd of ze bij papa is geweest zegt ze: nee papa is niet geweest, mama is met mij naar de film geweest. Waar zijn deze "moeders" mee bezig. Snappen ze niet dat de kinderen zich later gaan afvragen waarom ze bij hun papa zijn weggehouden en dat deze kinderen zich dan tegen deze "moeders" gaan afzetten.Veel sterkte allemaal in de strijd om het welzijn van deze kinderen en bedankt alvast voor de steun en de raad.

Name Johanna
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 14-07-2006 um 19:48:32

Hallo allemaal, Je weet met je verstand dat er heel veel schrijnende gevallen zijn en soms denk je dat je de enigste bent met zulke problemen, maar als je dan de verhalen leest op deze site, lopen de tranen over je wangen, zoveel onrecht is er in dit land. Ook als opa en oma sta je aan de zijlijn en krijg je je kleinkind niet te zien. Gelukkig is mijn zoon nu met een hele lieve meid getrouwd en hebben mijn man en ik een kleindochter die we een paar maal in de week zien en waar we echt opa en oma voor kunnen zijn. Maar het verdriet blijft omdat we weten dat er nog een meiske is die haar papa moet missen. Het AMK had in 1 gesprek met moeder al beslist dat er niets aan de hand was, terwijl wij een heel dossier hebben van bewijzen, maar daar word nu dus niets mee gedaan. We hadden goede hoop dat deze instantie iets voor ons kon doen, maar helaas, weer staan we met lege handen. Wordt vervolgd.

Name esther
Stadt zuid-holland
Geschlecht Frau
Datum 14-07-2006 um 15:48:25

hee babsie!
ik had je al paar dagen niet gelezen en dacht je bent vast bevallen! maar niet dus, het zit daar zeker nog te lekker? maar wat raar zeg dat daar weer een zitting voor komt, dat is toch meestal met uitspraak niet?
maar ik ben voor hoor, om te gaan demonstreren, maar bij mij zal dat ook nog effies moeten wachten, want ik moet ook eerst nog bevallen. mijn vriend moet a.s. maandag eindelijk naar het politie bureau voor zijn kant van het verhaal over die rare (valse) aangifte van zn (h)ex met dat slagersmes incident! hopelijk zijn ze niet bevooroordeeld en nemen ze zijn verhaal ook serieus! wel weer spannend hoor. mn vriend heeft gister heel even zn(h)ex aan de gehad en die wist te vertellen dat het nu wel iets beter met de kleine ging, maar dat ze zeker hulp nodig heeft??!! wat heeft ze die kleine allemaal aangepraat en waar brengt ze er allemaal heen zeg?? hoever zou ze gaan in haar fantasie en in hoeverre gebruikt ze die kleine daarvoor, voor haar zieke spelletjes??

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 14-07-2006 um 14:25:29

Wij hebben ook melding gedaan bij het amk we moeten nog afwachten wat die eindelijk gaan doen.
Misschien is het een idee om eens bij een hoofdkantoor van het amk of raad van de kinderbescherming te gaan demonstreren en daar de media bij inroepen zodat wij eens gehoord worden.
Esther we hebben nog geen uitspraak over die dwangsom etc. voor dat moeten we 3 augustus weer naar de rechtbank belachelijk he, mn advokaat had de rechtbank verzocht schriftelijk af te handelen alleen dat over de dwangsom maar helaas pindakaas er komt gewoon weer een zitting, hoe bedoel je belachelijk.
zodra ik meer weet gaan jullie het zeker horen en wat die demonstratie betreft dat moet helaas nog wel even wachten want ik ben nog niet bevallen.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 14-07-2006 um 14:23:19

het is en blijft gewoon heel erg moeilijk, (h)exen met of zonder borderline, op dit moment is in dit land hun wil wet en daar moet iets veranderd in worden, zolang dat niet gebeurd trekken de vaders toch altijd aan het kortste end! en dan kun je wel weer gaan procederen en natuurlijk doen we dat ook, maar het zou niet nodig moeten zijn! media is waarschijnlijk best een goed plan, ik ben, zeker nu met nieuwe verkiezingen voor de deur, van plan om de partijen te bestoken met mailtjes en verhalen uit de praktijk en er moet toch een kamerlid zijn die zich echt gaat verdiepen en dit probleem hoog op hun politieke agenda wil zetten? misschien kunnen meer mensen dit doen? op site van dwaze vaders zijn de links zo aan te klikken naar kamerleden en partijen, drop overal je verhaal maar, samen staan we sterk!

Name Denise
Stadt Gelderland
Geschlecht Frau
Datum 14-07-2006 um 13:55:51

Hoi Johanna...

Ik weet wat je doormaakt,ook wij hebben te maken met een borderliner,en wel de ex van mijn vriend.Wij hebben hetzelfde meegemaakt dat er meerdere meldingen waren bij het AMK en ook alles afgewezen.Het is een oneerlijke strijd die je altijd verliest van een borderliner,het zijn verschrikkelijke mensen die eigenlijk in een inrichting thuis horen en niet voor kinderen zouden moeten mogen zorgen want de kinderen worden geestelijk mishandeld.Naar de media is misschien een optie,ik hou me ook aanbevolen voor suggesties.
groetjes Denise

Name mor
Stadt leiden
Geschlecht Mann
Datum 14-07-2006 um 05:24:17

vervolg: Dat wilde ik eigenlijk niet, maar praaten kan ze niet. als ik haar bel en er zijn aan haar kant mensen bij, doet ze net als of ik haar verot scheld en dat ik ruzie zoek.de eenige vraag die ik haar stelde was "mag ik haar meer dan een maal in de week, want ik zie haar echt veranderen". en dan hoor je alleen jij wil haar alleen voor je eigen gevoel je bent ego.
mooie titel dit." vroeger zei ze U" dat is ook wat ze nu dus niet meer doet en ze is drie en de komandos vliegen haar mond uit.
En het schelden. Ik mis haar ook ja en dat is dat stukje ego maar weet je door dat ze mijn niet meer ziet en ze dat echt wil. Verpest haar moeder haar, onder het motto het komt door jou.over dat stukje dat ze thuis komt van haar werk. die meid wilde aandacht en zei 4x mama!!! En mama halde uit vol in haar gezicht

Name Mor
Stadt Leiden
Geschlecht Mann
Datum 14-07-2006 um 05:10:58

Hai, hallo Johanna , ik heb het zelfde en weet ook niet goed hoe ik er mee om moet gaan.Mijn meisie is altijd blij als ze me ziet alleen daar in huis lullen ze een beetje te veel over haar papa die voor haar eigenlijk heel aardig en lief is. maar mama praat over hem als of die een gevaarlijke man is en heeft haar bang gemaakt voor papa. Nu geef ik toe dat er wat dingen zijn gebeurd die niet door de beugel konden, maar daar hebben we over gepraat en zei heeft het me vergeven. nu heeft ze een nieuwe vriend en in eens ben ik na drie jaar bijna elke dag opvoeden, niet meer goed voor mijn eigen kind. nu heeft ze een nieuwe vriend zo als ik al zei, en verteld ze dat ik haar terug wil en dat ik jaloers ben.
Dat was in het begin wel zo maar na maate ik zach hoe ze met mijn meisie om ging, nam dat af tot niets.
Maar ik weet ook niet wat ik doen kan en wil het eigenlijk niet, maar ga gewoon weer naar de rechter. en dit blijf ik doen.

Name Peter Hoekstra
Stadt Apeldoorn
Geschlecht Mann
Datum 13-07-2006 um 22:14:42

Johanna, zoek de pers op. Doe ik ook. Op dit moment is het hele belangrijk om dat groot te belichten.

Er wordt gesproken over de onrechtmatigheid in Syrië, maar hier is het ook heel schrijnend. Je kunt mij mailen, dan kan ik je misschien met een verslaggever in aanraking laten komen. ik ga maandag praten.

Name johanna
Stadt rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 13-07-2006 um 20:19:12

Help help, wij zijn ten einde raad. Mijn zoon en zijn vrouw hebben een dochtertje van een half jaar en uit een eerdere relatie heeft mijn zoon een dochter van 6. De rechter heeft de uitspraak gedaan dat zij om de 14 dagen bij papa mag zijn, maar moeder lapt de uitspraak van de rechter aan haar laars. Omdat zij steeds weer een nieuwe relatie heeft en er dus telkens een andere man in beeld is en omdat mijn kleindochter steeds verder van haar papa vervreemd (terwijl ze het altijd heel erg naar haar zin had) en er nog verschillende zaken spelen die te veel zijn om op te noemen maken we ons heel erg veel zorgen. Er is een melding bij het AMK gedaan over geestelijke mishandeling en toen bleek dat er meerdere meldingen waren binnengekomen. Moeder is een bordeliner en weet zich mooi te verkopen en jammer genoeg is de medewerkster van het AMK daar ook ingestapt en kwam de melding dat er van verwaarlozing geen sprake is en word de zaak gesloten. We zitten nu muurvast, wie weet raad. Aub help ons

Name gast
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 13-07-2006 um 07:31:51

Daarom vindt ik dus ook dat er beter, en ook met gelijke maatstaven , per geval gekeken moet worden.

Ik ben ook wel eerlijk om zeggen dat ik in mijn geval nu blij ben dat ik vrouw ben en dat ik het ben die er mee zit en niet mijn broer.

Name Peter hoekstra
Stadt Apeldoorn
Geschlecht Mann
Datum 13-07-2006 um 00:15:00

Het gaat erom dat een kind recht gedaan wordt en zijn veiligheid gegarandeerd. Iedere man die niet crimineel is, maar gewoon voor zijn kinderen wil en kan zorgen, mag dat alleen als de vrouw daar toestemming voor wil verlenen.

En een vrouw kan, straffeloos de kinderen inzetten om de man te pijnigen. Dat daar de kinderen niet mee geholpen zijn is voor de wetgever geen issue. Daarmee wordt voor mij de kinderen onrecht aangedaan.

En jouw verhaal van je ex geeft eigenlijk hetzelfde aan. Zijn handelen is niet in het belang van de kinderen, maar om jou te treffen. Maar waarom wordt jij daar wel tegen beschermd en iedere vader niet?

Name gast
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 12-07-2006 um 11:14:44

Beste Peter,

in grote lijnen kan ik me vinden in jouw verhaal. Maar ieder geval is een op zich staand. Ik weet nml zeker dat als mijn ex de kinderen ooit zou krijgen ik ze tussen 6 plankjes terug krijg. ( is meerdere malen beloofd door hem en heeft een crimineel verleden) dus in zo n gevalzou hij de zeggenschap moeten krijgen over de kinderen om dat ik tegen ben..........OVER MIJN LIJK DUS.

Ik denk dat je nooit zwart dan wel wit moet denken, gewoon per geval bekijken

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende