Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1827 zu 1841 von 5471
Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
Datum 08-06-2006 um 10:20:32

verdrietige mams:goed hoor, dat je ondanks voorgeschiedenis, de vader nu toch omgang toestaat met zijn kind. Maar die door rechter bepaalde tussenschikking:belchelijk.Je laat een kind van 4 toch niet een zondag alleen met een voor haar toch "vreemde man" meegaan!Logisch dat dit niet werkt!Jullie hadden beter kunnen beginnen met een uurtje kennismaken tesamen, met jou erbij, vertellen dat het haar vader is, en dat dan langzaam uitbreiden. Zowel de rechter, als jij, als de vader, hadden dit kunnen bedenken.Misschien is het nog niet te laat om het opnieuw te proberen.
Maar ged van je, dat je hem een kans geeft.Hopelijk neemt ie dan ook zijn verantwoordelijkheid !

Name Jan Doornbos
Stadt Warfhuizen
Geschlecht Mann
Datum 07-06-2006 um 00:52:32

In Nederland ben je als gescheiden vader in de ogen van de overheid een minderwaardig mens. Iets anders kan ik er niet van maken. Zelf ben ik redelijk gelukkig met een advocaat met de nodige ervaring. Dat is ook precies wat ik bedoel. We zijn met zijn allen overgeleverd aan de willekeur. Wanneer de ene supermarkt je niet bevalt ga je naar een andere. Voor de rechterlijke macht en het kliekje daar omheen geldt dat helaas niet. We zijn overgeleverd en hebben niets te vertellen! We kunnen maar uit 1 hoek hulp verwachten en dat is de politiek.
Het omgangsONrecht moet verdwijnen. Vooral ook in het belang van de kinderen. Vandaag nog in het nieuws: het overgrote deel van de kosten in de gezondheidszorg wordt veroorzaakt door psychische klachten. Voortzetting van de huidige wetgeving op het gebied van het omgangsrecht zal deze kosten alleen maar doen stijgen. Toegegeven er zijn zeer verstandige rechters en advocaten. Je moet ze echter met een zaklantaarn zoeken. Nederland moet zich schamen!!

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 07-06-2006 um 00:43:12

Aan Anoniem,

Het verdriet is heel duidelijk maar toch begrijp ik je verhaal niet helemaal. Wat was de reden van de rechter om jullie 2 kinderen aan je ex toe te wijzen? En heb je nu wel of geen omgangsregeling in de praktijk?
Ik ga (misschien onterecht)ervan uit dat je het verleden van je ex al kende toen jullie samen jullie 2 kinderen kregen en op dat moment ( in goede tijden) was de jeugd van je ex geen probleem voor je. Waarom gebruik je nu het verleden van je ex tegen hem? Ik hoop dat je m'n vraag begrijpt. Is zeker niet om vervelend te zijn of zoiets.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 07-06-2006 um 00:27:24

Aan verdrietige mams.

Zijn die huilbuien van jullie dochter echt de reden dat je ex bijna niet meer komt of zit er meer achter? Het wordt nu een beetje zomer. Misschien handig om een aantal maal af te spreken om ergens met z'n drieen heen te gaan, speeltuin, bos, zee. Misschien wordt zo de ware reden een beetje spelenderwijs duidelijk. Of evt. samen met je ex ergens afspreken als je nog met elkaar kan praten of met een goede bekende om de tafel gaan zitten als bemiddelaar.

Name Anoniem
Stadt Nederland
Geschlecht Frau
Datum 06-06-2006 um 22:03:05

Ik ben een moeder die 2 van haar 3 kinderen van een man kreeg wiens jeugd in het teken van psychische en lichamelijke mishandeling heeft gestaan. Hoewel ik mt de kinderen bij hem ben weggegaan, wonen de betreffende kinderen nu bij hem. En kan hij vrijelijk zijn gang gaan. En waarom? Omdat ik uitgeput ben geraakt van een optelsom van factoren, veel onmacht, depressief door aanhoudende stress. Een ex die liegt en bedriegt en draait. Niet aan te tonen, dus je staat machteloos.
Dat mijn oudste kind heeft gezien dat ik bij mijn keel ben gegrepen, hij nachtmerries krijgt zodra hij de spanning tussen mij en ex bemerkt, is geen bewijs genoeg.
Politie kan niks c.q. doet niks.Ex hield de kinderen tegen schriftelijke afspraak in bij mij weg. Ik ging naar de Politie zonder resultaat. Ook al misdraagt de ex zich ter plaatse van het bureau.

Name Jan
Stadt breda
Geschlecht Frau
Datum 06-06-2006 um 18:34:13

sterkte allemaal

Name gelukkige vader
Stadt nvt
Geschlecht Mann
Datum 05-06-2006 um 10:52:59

hoy mams je doet het wel goed voor je kind maar ik snap wel hoe je ex voeld hij kan er niet tegen de verdriet van jullie kind probeer zijn verleden te vergeten en denk aan je kind jij weet echt wel wat goed of slecht is voor je kind het is voor het kind belangrijk wie haar vader is nu nog niet maar de tijd zou het leren geloof me veel liefs en geluk verder in de toekomst

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 05-06-2006 um 10:40:25

Lieve verdrietige mama,

Tjeetje, dat is moeilijk! Ik zou als ik jou was de deur open laten staan voor de vader als hij haar wil zien. Maar als je dochtertje raar reageert dan zou ik dar wel heel voorzichtig mee zijn. het is naturlijk een vreemde voor haar. Als hij zich niet met regelmatigheid laat zien en je kunt er niet op bouwen dan zou ik gewoon verder gaan met mijn leven. Een omgangsregeling kan toch plaatsvinden bij jou thuis? Het gaat erom dat je je kind niet weg houd bij zijn vader, anders zal ze jou dit later kwalijk nemen. Maar als ik het zo lees, is hij geschrokken van de reactie van jullie dochtertje en weet hij zihc geen raad. Ik denk dat het hier bij blijft en laat hem dan maar af n toe komen kijken. Later kan ze zelf bepalen hoe of wat.

Name Verdrietige mams
Stadt Zuiden
Geschlecht Frau
Datum 05-06-2006 um 00:37:12

Wat een verhalen hier, ongelovelijk! Respect voor de vaders hoor, die koste wat kost door blijven gaan. Nu heb ik ff een vraagje, misschien dat jullie er raad mee weten. In het kort; dochter van bijna 4 heeft vaders nooit gezien (had relatie tijdens mijn zw.schap en is toen vertrokken), ex heeft "plotseling" in een opwelling 1,5 jaar geleden adv ingeschakeld en omgang verzocht. Geweldadig verleden en nooit geen ali betaald, maar dit terzijde. Ik was welwillend voor evt omgang en dec jl is er een tussenbeschikking door rechter bepaald om omgang rustig op te te bouwen gezien ex zijn verleden etc, dit hield in; om de zondag als het lukte mijn dochtertje mee te laten gaan naar zijn huis, t werden vervelende huiltaferelen en mijn ex besloot haar daarom niet mee te nemen. Gevolg; m'n ex is vanaf januari tm heden slechts 4 keer op komen dagen. Nu volgt over 3 wk de definitieve uitspraak vd rechter, hoe moet ik hier mee omgaan in het belang van mijn meissie ?

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 04-06-2006 um 20:14:47

Beste Jan,

Inderdaad je zegt het helemaal goed. Ook heel goed dat dit soort zaken nu eens duidelijk worden, zodat mensen weten wat de valkuilen zijn. Als je van tevoren een beetje op de hoogte bent dan kun je er beter op inspelen.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 03-06-2006 um 14:20:27

En niet alleen rust wordt als argument gebruikt.
De advocaten anti omgang top 5 in willekeurig volgorde :

- hij was er nooit voor de kinderen
- hij zorgt niet goed voor de kinderen
- hij slaat
- ik vertrouw hem niet alleen bij de kinderen
- de kinderen zijn helemaal uit hun doen als ze worden teruggebracht

Je wordt er bijna misselijk van.....

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 03-06-2006 um 14:14:29

En als je dan na een jaar "rust" denkt dat je omgang krijgt vergeet het maar. Want dan verstoor je de rust weer (die moeder zegt nodig te hebben) Bovendien gebruikt de raad van Kinder.dat rustjaar tegen je.
- Ach meneer, de kinderen zijn zo gewend aan deze "rust" dat we deze rust niet meer willen verstoren. Kortom, dus advies geen omgang.
En dit zijn dingen die gebeuren....

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 02-06-2006 um 17:12:18

Beste Dennis,

En dat is nu net het probleem. Aangezien vrouwen van hun advocaat te horen krijgen hoe ze de kinderen bij de vader weg kunnen houden is het meest voorkomende probleem dat deze vrouwen het op "rust" gooien. dat is het enige middel wat zij namelijk kunnen inzetten. En dat wordt dus ook elke keer gebruikt! er moet rust komen ja, maar er komt pas rust als er een fatsoenlijke omgangsregeling komt!!!! Als de omgang niet gefrustreerd wordt is er namelijk rust. Maar als je een kind weghoud bij zijn vader wordt die vader gek, en niet te vergeten de schade die wordt aangericht bij het kind. Als ze klein zijn merk je dit nog niet zozeer, maar zodra ze ouder worden beginnen de problemen. Snappen die moeders dan niet dat de kinderen later een hekel aan ze krijgen? Met alle gevolgen van dien! Ik geef 1 tip: BEL PRINSSEN ADVOCATEN OP DEZE SITE VERMELD! Vrouwen gooien het bijna altijd op rust, maar met een goede advocaat wordt dit zo van tafel af geveegd.....

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2006 um 15:37:25

dat is ook wat ik bedoel anoniempje.
ze zegt nu wel dat de kleine rust nodig heeft maar die kan ze ook hier krijgen denk ik.
nu hhort ze alleen moeder en ziet ze vader niet.
ze vertelde me net dat ze het met haar erover gehad heeft en ze snapt dat we uitelkaar zijn zegt ze.
maar ik ben bang wat er verder is en wordt gezegt tegen haar.
ik moet maar afwachten wat mijn advo kan regelen denk ik en tot die tijd zal ik haar moeten missen...

grtss denis

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 02-06-2006 um 12:46:32

Beste Dennis, ik schreef inderdaad gedragsgestoorde vrouwen, hiermee bedoel ik uiteraard ook gefrustreerd/jaloerse/egoistische "vrouwen". Alle vrouwen die hun kinderen weghouden bij de vader uit puur eigen belang zijn namelijk in mijn ogen gedrags gestoord! De kinderen zijn het belangrijkste! En al hebben deze vrouwen zo'n hekel (na scheiding)aan hun ex, al heeft hij in bed gelegen met 100 vrouwen, (en zo zijn er nog vele voorbeelden) het is en blijft de vader van hun kind. Tuurlijk mogen zij kwaad zijn maar dat neemt niet weg dat hij (ondanks dat het een .....is) wel een hele goede vader is/was. Wel recht denken deze vrouwen te hebben om zichzelf op de eerste plaats te zetten? Hoe slecht kun je zijn om een kind zijn vader te ontnemen omdat je alleen maar aan jezelf kunt denken.WALGELIJK EN HET WOORD MOEDER NIET WAARDIG. Nogmaals uitzonderingen (zoals bijvoorbeeld Ursula) daargelaten. Als mijn ex mijn kind had misbruikt of mishandeld dan hakte ik zijn... eraf!

Vorige mibrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende