Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1867 zu 1881 von 5511
Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 21:44:04

Marielle, ja dat die vrouwen niet doorhebben dat dat in feite ook een soort van mishandeling is,is niet te filmen gewoon.
Ze belasten zo'n kleine met zaken wat hun helemaal niet aangaat.
Heeft je partner haar die (h)ex wel duidelijk gemaakt dat wanneer ze iets te melden heeft dat ze dat dan rechtstreeks naar hem moet doen en niet die kleine ermee moet lastig vallen ??
zo niet dan zou ik dat wel doen.
Even haar op haar eigen woorden pakken dat ze zo vecht voor het welzijn van die kleine maar ondertussen zet ze het kind wel tussen twee vuren.

Name patricia
Stadt groningen
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 17:01:59

de website die ik gemaakt heb is users.poink.be/chantal er staat ook een link naar de website van mijn zus die al bijna een jaar haar lieve kleindochter donna niet heeft mogen zien ook door een scheiding.

Name patricia
Stadt groningen
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 16:58:36

mijn ex heeft geen tijd en geen zin om zijn kinderen te zien. de kinderen hebben daar veel verdriet van vooral de jongste begrijpt niet dat haar vader haar niet wil zien. vele emails heb ik al naar mijn ex gestuurd en hem gesmeekt om contakt te zoeken met zijn kinderen soms reageerd hij komt 2 of 3 keer langs en dan zien de kinderen hem een tijd niet meer. ik kan niet begrijpen dat een vader zo van de een op de andere dag zijn kinderen kan laten vallen. ieder kind heeft recht op een mama en een papa. ik heb nu een website gemaakt in de hoop dat hij hem leest. en als ik zo de verhalen hier lees van vaders die er alles voor over hebben om hun kinderen te zien dan denk ik waarom wil de vader van onze kinderen hun niet zien. ik wil alle vaders sterkte en heel veel kracht toe wensen.

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 10:00:18

das idd waar wat je zegt.
Mijn jongens gaf ik toen ze kleiner waren ook nooit goeie kleren mee, niet omdat hun vader niets voor ze overhad, maar omdat hij wat dat betreft erg slordig was.
Maar ik zit steeds weer met verbazing te lezen hier in dit gastenboek hoeveel onrecht kinderen aangedaan word of door vader of door moeder. Ik kan me inleven in jou verdriet als de vader van je kinderen zich zo gedraagt.
want voor je kids wil je toch het allerbeste en ze bewaren voor verdriet en pijn.

Name Desiree Pierey
Stadt Berg & Terblijt
Geschlecht Frau
Datum 19-06-2006 um 22:48:22

Het is lullig als een Moeder de kinderen bij hun vader weg houdt,maar wat als de vader niks meer van de kinderen wil weten en ze alleen als last ziet. Maar dan net doet alsof de moeder ze van de vader afhoud dat vind ik pas ziek hoor!! Luister ik geef de kinderen ook geen nieuwe kleren mee aan hun vader want die krijg ik kapot en niet meer schoon te krijgen thuis. En dat terwijl hij maar geen alimentatie wil betalen.zelfs geen zwempak voor €4 dat is nog te veel voor hem,hij heeft nou haar kinderen om voor te zorgen.
Groetjes een gefrustreerde mama waarvan de ex niks over heeft voor de kids

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 19-06-2006 um 22:23:35

Babsie, dat verhaal komt me zo bekent voor. De (h) ex van mijn vriend is net zo. Het ergste is gewoon vind ik dat zei steeds weer loopt te schreeuwen dat ze aan het welzijn van HAAR dochter denkt, terwijl ze steeds alles over de rug van hun dochter doet. Neem nu vrijdag weer geeft ze hun dochter een tas met kleren mee met de medeling (dit via hun dochter) dat ze geen kleren van pappa's huis meer wil zien en dat alle kleren van mamma's huis mee retour moeten. Sorry hoor maar hoe ziek kan een mens zijn. Dan erbij de kleren bij 'mamma' thuis betaald mijn vriend toch alimentati voor?? Zelf heeft ze er nog geen woord over gesproken met mijn vriend. Nee ze verteld het liever tegen dat meissie van 6 die het dan door moet brieven.

Name Wil Versluis (44)
Stadt Geleen (limburg)
Geschlecht Mann
Datum 19-06-2006 um 12:01:25

Vaderdag
In navolging van de kansen en mogelijkheden wat mijn ex nu heeft gekregen om toch te zoeken om de omgang weer mogelijk te maken.
Heb ik leidend moetenm toezien dat ik ook gisteren de Vaderdag heb moeten missen, want ja hoor weer geen telefoon ,geen kaartje,niets, zou moeder het er nu weer op aan laten komen.
Ik dacht toch dat een gewaarschuwd mens voor twee telt.
maar mijn kindren neem ik het niet kwalijk hoor

maar toch moest ik een moment

Name Wil Versluis (44)
Stadt Geleen (limburg)
Geschlecht Mann
Datum 19-06-2006 um 11:56:47

Jan uit alkmaar wasa jouw bericht voor mij bedoeld.
Mail mij dan
scheids4@home.nl
dan leg ik het je uit.

WIl

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 19-06-2006 um 11:41:59

in de tussenbeschikkingen staan de data en tijden wanneer we de kleine mogen bezoeken, en wanneer hij mag komen logeren.
We zijn nu weer bezig inderdaad met een kortgeding die er weer aan zit te komen maar ja die (h)ex heeft daar toch maling aan ze doet precies wat zij wilt.
Wel heeft de advokaat van ons een dwangsom geeist voor als het kreng niet meewerkt,hopen dat de rechter dat ook uit gaat spreken misschien dat ze dan eieren voor r geld gaat kiezen.
Ik ben ook weer begonnen met schrijven naar het amk, het lijkt wel of ze je niet serieus nemen en het wordt al snel afgedaan als een ruzie onderling van ouders. Hallo het gaat hier om een kind die niet voor zichzelf op kan komen.Niks ruzie onderling.
Family first is daar in het gezin aktief geweest omdat (h)ex het niet meer aankon en de kleine dreigde uit huis geplaatst te worden.
Dat rechtsysteem hier rammelt aan alle kanten.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 18-06-2006 um 14:22:04

het is vaderdag en als belooft zouden de kids er zijn.
maar vrijdag op zaterdag nacht kreeg ik een sms dat de jongste ziek is en dat de kids niet zouden komen

erg leuk heb je dingen geregeld om te gaan doen en dan wordt je zo de hoek in gezet....

ach mijn tijd moet nog komen en als god het wil komen er betere tijden...

grtss denis

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 17-06-2006 um 13:24:49

Beste Ursula,
Verschrikkelijk om mee te moeten maken allemaal. Je laatste zin spreekt boekdelen. Daarom vind ik ook dat je moeders moet straffen die het woordje incest laten vallen alleen maar om een omgangsregeling tegen te gaan. (en dat gebeurt regelmatig)
Want incest of verkrachting is een hele ernstige zaak waarmee je niet spot
Sterkte in ieder geval.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 17-06-2006 um 13:06:44

Babsie,
Dus jeugdzorg is er al bij betrokken niet vanwege een echtscheiding als uitgangspunt maar vanuit een slechte opvoeding/verwaarlozing.Een iets andere insteek dus. Ik hoop dat het jullie zal lukken deze OTS te krijgen als expartner.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 17-06-2006 um 13:01:25

Willem,

Je spreekt over een onderzoek van AMK.
Wat voor onderzoek bedoel je dan?

Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
Datum 17-06-2006 um 02:18:48

lieve Ursula, hold your head up ! Jij kon er echt niks aan doen, het stond niet op zijn voorhoofd geschreven!Think positiv: de volgende keer zul je goed alert zijn met wie je in zee gaat! Niet zo maar de 1e de "beste"?
Jouw idee over de opadag, vindt ik super bedacht! Net als Dennis. Die snapt pas echt wat jij en de kleine moeten meemaken. 1 Verkeerde man, maakt nog geen verkeerde wereld. Je zult kieskeuriger worden, wat alleen maar goed is voor jou en je meissie!
Mijn problem is so very peanuts vergeleken met het jouwe (maar niet voor mijn zoontje, want his pappie is not interested in him).Ik wens jullie-2 alle geluk van de wereld toe....blijf er dus ook asjeblief voor openstaan......

Name 'stiefmamma'
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 17-06-2006 um 00:11:49

Hey babsie ik las je berichten.
Vraagje staat er tot nog toe een omgangsregeling vast? Zo ja kan er dus een kort geding aangespannen worden om dat(h)ex weigert zich hier aan te houden. Is er nog niks vast gesteld kun je het natuurlijk altijd voor de rechtbank gooien. Bij mijn vriend was de omgangsregeling vast gelegd en mevrouw weigerde mee te werken. Maar er stond nooit zwart op wit om welke weeknummers het ging(wat betreft het omgangsweekend) er stond ook niet vast welke jaren oud en nieuw en kerst mijn vriend RECHT heeft op omgang met zijn meissie. Wij hebben lang moeten w88 maar hebben nu alles vast laten leggen bij een rechtzitting. Het voordeel is nu dat mevrouw dus meteen een kortgeding aan de broek krijgt als ze weigert. Ik hoop dat jullie iets aan deze info hebben.
Succes en sterkte ermee.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende