Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1884 zu 1898 von 5528
Name Ursula
Stadt geheim
Datum 23-06-2006 17:20:08

Daar zaten we dan, met drieen naast elkaar tijdens de diplomauitreiking van mijn middelste zoon.
Zijn vrienden vroegen waar zijn ouders zaten en hij antwoordde, dat is mijn moeder, naast haar zit mijn stiefmoeder en daarnaast mijn vader.
Hij lol, zijn vrienden lol en wij met zen drieen natuurlijk ook.
Twee moeders en een vader, dus dibbel zoveel liefde voor de zoon.
Zo kan het dus ook. Jammer dat mijn dochtertje dat niet heeft, maar ook zij voelde zich op dat moment thuis in dit voor anderen vreemde gezin.Zolang mijn zoon zich happy voelt en hij goed met haar kan opschieten vind ik dit alleen maar positief voor zijn ontwikkeling.
En stiefmoeder en ik kunnen hem samen teminste op een rechte lijn houden. Dat zal van hem een sterk en liefhebbend persoon maken en daar gaat het om.

Name een zus
Stadt nvt
Datum 23-06-2006 13:17:29

Ik maak al 4 jaar veel ellende mee met de (h)ex van mijn broer. Extra complicerende factor is het feit dat zij met het kind in Duitsland woont. En het Duits recht verschilt van het Nederlands recht. Zij komt afspraken niet na, spant de ene zaak na de andere aan en komt er veelal nog mee weg ook. Het niet naleven van de bezoekregeling levert haar een sanctie op van duizenden euro's maar het interesseert haar geen biet. Het ergste is nog dat het kindje naar de vader wil en zij doet alles omdat contact te voorkomen. En het kindje is nog te jong om te mogen kiezen. Het kind is diep ongelukkig daar maar als vader hier kun je zo weinig doen. Je bent zo goed als machteloos....

Name vrouw v. Boogsch...
Stadt omg. Den Helder
Datum 23-06-2006 10:39:33

Klopt, stiefmoeders gaan van stiefkinderen houden. Geen onderscheid tussen eigen- en stiefkinderen. Tussen mij, mijn dochter en een van mijn stiefdochters was regelmatig een hartelijk contact d.m.v. de sportvereniging. Nu is mijn stiefdochter als lid uitgeschreven. Reden? Ik. Ze zou te veel onrust hebben nu ze contact heeft met mij en mijn dochter en vader (mijn man) langs de kant staat aan te moedigen (mn voor mijn dochter, want zij heeft ook recht op een (stief)vader en alle zaken die daar bij horen).Zo ontzettend jammer. En zielig voor moeder, dat zij zo onzeker is van de (onvoorwaardelijke) liefde van haar dochters. Kinderen willen en hoeven niet te delen of kiezen. Ze moeten instaat gesteld worden om van beide ouders te houden. Kinderen kunnen er alleen maar beter door groeien, vooral psychisch, doordat zij liefde ontvangen van schillende mensen. Daar ben ik van overtuigd, want dat zie ik ook in de relatie tussen mijn kinderen en hun vader, mijn man en mij.

Name Anoniem
Stadt nvt
Datum 23-06-2006 09:18:55

Wel heel gaaf om te zien dat er veel stiefmoeders zijn die zich zo inzetten voor hun partner en zijn kindjes, dit geeft hoop. En natuurlijk vinden de h(exen) dit niet leuk. Nu moeten ze immers vechten tegen zoel de ex almede de nieuwe liefde. Tja en als je dan ook nog eens ziet dat je kind die nieuwe partner heel erg leuk vind en dat je kind van de nieuwe partner gaat houden dan kun je niet veel meer. Ze zouden blij moeten zijn als deze partners zo goed zijn voor de kinderen en zich eens wat volwassener op moeten stellen in plaats van het zielige H(ex) vrouwtje te spelen. Daar trapt toch niemand meer in. Uiteindelijk willen de kinderen ook niets meer met "moeders"te maken hebben, hebben ze dan hun zin?? Kind kapot, zij geen kind meer en jarenlang verdriet om niets!

Name Anoniem
Stadt nvt
Datum 23-06-2006 09:14:38

Dan heb je geen hart. gelukkig zijn er ook nog vrouwen die ondanks het verdriet dat ze hebben van een eventuele scheiding of het niet krijgen van het geld dat ze graag zouden willen hebben toch nog de vader gunnen aan deze kinderen. En juist deze vrouwen zullen uiteindelijk zichzelf recht in de ogen kunnen kijken en zowel een leuke relatie met hun ex kunnen hebben almede met hun eigen kinderen. Kinderen met een normale moeder hoeven niet te kiezen en hieronder te lijden. Het probleem ligt dan ook vaak helemaal niet bij de vader maar bij de moeder. Het is te triest voor woorden. Het moet deze "vrouwen"onmogelijk gemaakt worden om hun eigen sores af te reageren op hun kinderen. Ik hoop echt dat dit in de toekomst veranderd en dat vaders meer rechten krijgen en als er een vrouw dit gestoorde zieke gedrag vertoond dat zij hier voor gestraft wordt. Geestelijke mishandeling is ook mishandeling. Vaak is het al te laat als de kinderen eenmaal 12 jaar oud zijn en is het kwaad al geschied.

Name Anoniem
Stadt nvt
Datum 23-06-2006 09:08:04

Er reageren inderdaad een heleboel vrouwen de laatste tijd. Ik denk dat dit komt omdat wij (stiefmoeders) heel erg veel van onze stiefkindjes gaan houden en natuurlijk ook van onze partner. Als je ziet dat er onrecht wordt aangedaan tegen zowel je partner alsmede de kindjes dan kun je niet anders dan voor hen opkomen. De H(exen) vinden dit natuurlijk niet leuk en gaan gefrustreerd gedrag vertonen. dat de kinderen hier onder lijden en weggehouden worden bij de vader of opgezet worden is het resultaat. Dit heeft dan ook niets meer met het belang van de kindjes te maken maar met pure jaloezie en wraak. dat de kinderen hierdoor kapot gemaakt worden door hun eigen moeder interesseert deze "vrouwen"schijnbaar niets. Vaak zijn dit dan ook zeer egoistische/geldbeluste/onzekere vrouwen die alleen nog maar aan zichelf kunnen denken. Want heel simpel hoe kun je in godsnaam een klein kind weghouden bij zijn/haar vader en aanzien dat dit kindje verdrietig is en zijn vader zo hard nodig heeft.

Name Trudy en JW
Stadt Hellevoetsluis
Datum 22-06-2006 23:21:20

Vaak worden mannen als boosdoeners afgeschreven in ons geval is het de ex van mijn man. Zij vindt het nodig om zonder toestemming van haar ex-man te emigreren naar het buitenland. Dit werd ons alleen maar medegedeeld en wij moesten hier maar genoegen meenemen. Gevolg ze heeft met haar nieuwe man de kinderen dusdanig tegen ons opgezet dat ze nu helemaal niet meer willen komen terwijl tot het moment dat de emigratie aan de orde was een supergoed contact met de kinderen hadden.

Name Ursula
Stadt geheim
Datum 22-06-2006 22:43:34

Aan Esther,
Kleine tip,
Als je iets vermoed en je denkt dat je bellen gaan rinkelen, probeer via de huisarts een afspraak te maken met het sofia kinderziekenhuis. Daar zit een speciaal tae, Goofie taem genoemd met een speciale kinderarts die het kind onderzoekt. Zij kan aan het kind zijn gedragingen zien of er wat scheelt en zij doet ook een medisch onderzoek om vast te stellen of er iets vreselijks gebeurd met het kind.
Als je medisch bewijs hebt kan je aangifte doen. Ik mocht ook geen aangifte doen toen ik iets vermoede en ik ben naar de huisarts geweest en die wilde haar niet bekijken omdat hij dacht ik was overspannen. De politie heeft me het nr van het goofietaem gegeven en toen kon ik met haar naar de dokter en topen moesten ze haar wel onderzoeken want ik bleef hysterisch omdat ik aangifte wilde doen en zij niet naar mij wilden luisteren.
Gewoon volharden en doorzetten.

Even grapje tussendoor,.... Er is hier geenene man meer aan het woord,......

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 22-06-2006 22:17:25

Zeker wel, toevallig heeft mijn moeder altijd gewerkt op paleis van justitie en zij adviseert mij veel hoe ik de juiste dingen kan doen.Het zal wel niet zo snel gaan als we zouden willen maar er is in ieder geval aktie.
Je moet zoveel mogelijk bewijs verzamelen, dan kan je straks ook een onderzoek van de raad gaan vragen via de rechter omdat jullie je zo zorgen maken.Misschien komt er dan ook wel een ondertoezichtstelling dan krijg je meer zicht op de situatie.
Ikzelf ben ook eind juli uitgerekend en ik kan me heel goed voorstellen dat je er nu ff moe van bent allemaal tenslotte is het kindje wat nu komt ook heel belangrijk.

Name esther
Stadt nederland
Datum 22-06-2006 19:43:19

wij kunnen eigenlijk nix hardmaken of zn (h)ex wel of niet goed voor haar zorgt, maar krijgen haar wel erg vaak oververmoeid *afgeleverd* en ze heeft vaak klachten, moe, buikpijn, verkouden, koorts. eneige wat we wel weten is dat het meisje door de weeks overal naartoe wordt gesleept en totaal geen rust en regelmaat krijgt, maar ja of we daar wat mee kunnen? morgen maar weer bellen naar de jeugd en zedenpolitie om weer te proberen eindelijk aangifte te kunnen doen op basis van art 279, het moet toch een keer lukken zou je denken he?
we proberen maar moed te houden en vooral door te vechten, maar het valt niet mee, ben nu toch wel toe om me rustig voor te kunnen bereiden op mn komende bevalling! nog maar 6 weken en dan is het zover! maar babsie, werpt het bij jullie vruchten af? al die info verzamelen over zn (h)ex?

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 22-06-2006 14:48:24

Marielle, ja met haar praten, nou nee het liefst mailen of op papier, dan heb je bewijs zwart op wit.Ook als zij dan idiote reacties terug zou hebben.Ik doe dat ook zo en ze trapt er elke keer weer in en alle mail van haar stuur ik door naar de advokaat zodat zij met een rechtzaak aan kan tonen dat dat maffe wijf niet voor rede vatbaar is en totaal niet handelt in het belang van het kind.Het is een druppel op een gloeiende plaat maar alle kleine beetjes helpen denk ik zo.
Wat betreft dat je zegt dat ze bij zulke vrouwen het binnenzooitje eruit moeten halen geef ik je gewoon gelijk, ik zal je vertellen dat deze (h)ex pas weer is bevallen en tijdens de zwangerschap weggegaan is bij die nieuwe vent, dus daar zal ze ook wel weer gaan lopen etteren. achterlijke mensen hoor.
Oh en kan je niet vragen aan de school van die kleine dat hun jullie op de hoogte houden van zaken m.b.t die kleine.
Je moet dat maffe mens gewoon uit r tent lokken.

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Datum 22-06-2006 14:12:51

Hey Babsie jij zei in een bericht dat mijn vriend is met zijn ex moet praten. Dit heeft geen enkel zin, er valt niet met haar te praten. Wat betreft het welzijn van zijn dochter moet maar met school bespreken want van haar hoort hij niks. Afgelopen weekend kreeg ze zalf mee voor haar kinnetje ze blijkt een allergie te hebben, maar ja het meissie weet zelf niet wat er is eigenlijk en haar "moeder" verteld ook niet wat er aan de hand is. Zo'n 'moeder'moeten ze de rotzooi uit haar buik halen zodat ze nooit meer moeder kan worden. Het ergste is gewoon dat er te veel van deze 'moeders' in nederland rond lopen!!!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 21-06-2006 20:35:01

oh en esther voor ik het vergeet, ja hoor gewoon door procederen is misschien makkelijker gezegd dan gedaan weet ik alles van maar laat je advokaat een dwangsom regelen voor als dat kreng weer niet meewerkt.
kale kip kan je niet plukken zeggen ze maar je kan wel dan beslag laten leggen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 21-06-2006 20:32:37

nu heeft onze advokaat gebeld met de raad van de kinderbescherming.
Anders moet je vragen of andere mensen klachten willen indienen bij het amk, in ieder geval moet je ze konstant lastig blijven vallen en dreigen dat je het in de openbaarheid gaat brengen.
Ze blunderen al zo erg de laatste tijd, dat kunnen ze er echt niet bij hebben.
ik blijf in ieder geval aan de gang.Ik zal je eerlijk zeggen dat ik af en toe ook wel in staat ben dat mens r keeltje dicht te knijpen hoor pfff.Als het dan toch niet werkt op de eerlijke en legale manier dan maar anders.
Het is walgelijk hoe zo'n onmens zo'n grip op je leven kan krijgen.
Denk je dat die vrouw van je ex voor de rest wel goed zorgt voor die kleine of heb je daarook vraagtekens bij??

Name esther
Stadt nederland
Datum 21-06-2006 17:14:18

babsie, de raad vd kinderbescherming? goh, helpen die jullie dan? mijn vriend heeft ze gebeld, heel zn verhaal gedaan in de hoop wat advies of zo te krijgen, maar nee hoor meneer, u moet er zelf met uw ex uit zien te komen! tuurlijk, zou ik gebeld hebben als ik dacht dat dat mogelijk was?? maar nee hoor ze kunnen nix voor hem doen, inschakelen van de raad zou alleen maar meer kwaad bloed zetten bij zijn ex! is het niet zo dat de raad verplicht is elke klacht of uiting van bezorgheid serieus te nemen?? of geldt dat alleen voor alle klachten van vrouwen die weer een s beweren dat de vader erg slechte invloed op het kind heeft, dan rennen ze bij de raad voor een grondig onderzoek!
volgens mij wordt het tijd dat instanties ( raad, politie enz..)gewoon zn werk gaat doen, waar wij met zn allen tenslotte voor betalen, en hun persoonlijke mening lekker voor hun houden!!

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende