Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1900 zu 1914 von 5544
Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 29-06-2006 16:37:15

Hallo allemaal, ik zat vandaag zo eens te denken dat wat er nu ook weer is gebeurd daar in Belgie verschrikkelijk met geen pen te beschrijven.En er waren gewoon weer allemaal instanties van op de hoogte maar niemand die er iets aan doet die kinderen te beschermen.
Ik kreeg een idee en het is nog een beetje rommelig in mn hoofd maar goed ik ga het toch proberen onder woorden te brengen.Eigenlijk moet je die namen van die (h)exen openbaar moeten kunnen maken, als die instanties dan helemaal niks doen dat er dan misschien andere mensen zijn die de (h)exen met de kinderen herkennen en toch extra op gaan letten.Zodat je misschien sneller geinformeerd word of dat er dan meer mensen aan de bel gaan trekken.
Maar ja dan krijg je natuurlijk aan de andere kant ook weer gedoe met dingen over de privacy van die (h)exen, in ieder geval het speelt wel in mn hoofd.
Moet alleen nog even bekijken of je daar daadwerkelijk iets mee zou kunnen.
Misschien flyers bij de buren in de bus doen,

Name denis
Stadt helmond
Datum 28-06-2006 19:19:47

wie kan me helpen.

ik krijg een brief van mijn ex haar advo met het verzoek deze te tekenen.
in deze brief staat dat ik verklaar dat de kids strak bij haar blijven (na de scheiding wel te verstaan.)
als rede geeft ze op dat ze dan urgentie krijgt voor een huis.
kan er meer achter zitten en zo ja wat ??
wie heeft hier al eens mee te maken gehad en kan me een antwoord geven.
e-mail : kutupc@hotmail.com

sorry voor het mailadres maar gebruik ff een allias.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 27-06-2006 20:29:58

We mogen de hoop niet verliezen hoor hoe moedeloos we er af en toe ook van worden.Hoe dan ook moeten we door proberen te blijven vechten je moet weten dat er dalijk ook nog een tijd aan gaat komen dat je de kleintjes dan wel kunt laten zien dat je alles hebt gedaan wat er in je vermogen lag.
Zeker wil ik wel wat gaan organiseren en gedachten en plannen uitdenken en voeren alleen moet ik nu eerst mezelf voorbereiden op de aankomende bevalling.Wat in het vat zit verzuurt niet.
Esther kan je niet proberen die rechercheur zijn supervisor te kunnen spreken.Want sinds wanneer maakt hij de dienst en wetten uit.laat ie het maar zwart op wit zetten dat justitie er niks mee doet die eikel.
misschien is het een idee dat wij hem allemaal ff bellen.ja toch.
Dan kan ie straks naar zn streepjes fluiten vraag in ieder geval ff aan je advokaat wat voor praktijken dat zijn en wat je er eventueel mee of tegen kunt doen.

Name denis
Stadt helmond
Datum 27-06-2006 19:14:08

ja de handen in een slaan kan wel iets opleveren denk ik ook ik ben van de party als het gaat komen.

ik heb nu in 7 weken tijd mijn kids 2 uur gezien en dat was met ex erbij .
morgen woensdag dan loop het ultimatem af voor een reactie van haar zijde op brief van advo.
anders moet alles naar de rechter..
en ja als ik hier zo lees heb ik daar ook niet veel hoop in...

grtss denis

Name esther
Stadt nederland
Datum 27-06-2006 17:34:16

vandaag echt weer een hoogtepuntje van het nederlands rechtssysteem meegemaakt!!!!! eindelijk aangifte kunnen doen van ontzegging ouderlijke macht, art 279, wat een koude douche zeg, van te voren werd al door de rechercheur gezegd dat het eigenlijk weinig zin heeft, hij doet er helemaal nix mee, heeft geen prioriteit en aangezien het civiel recht is en geen strafrecht, kan ie nix zonder toestemming justitie en die doen ook nix!!! wat een onbeschofte man trouwens zeg, liet ons niet uitpraten, wist alles zelf veel beter:ik ben ook gescheiden hoor!! ja, dus wat kan ons dat schelen, met mij wilde die eigenlijk al helemaal niet praten: mevr, wilt u zich er niet mee bemoeien?? PARDON!!!! daar ging echt ons laatste kleine beetje hoop op een eerlijk rechtsysteem in nederland, we zijn weer een illusie armer en nog geen enkele stap dichterbij!
babsie, ik help wel hoor met onze handen ineen slaan in een vereniging of iets dergelijks! zie ook bericht van perry!

Name anoniem
Stadt friesland
Datum 27-06-2006 16:10:03

Ik wil graag even een berichtje kwijt over de ex van mijn partner.Mijn partner heeft zijn zoontje al 6 jaar niet meer mogen zien van zijn ex.Het zoontje van mijn ex wil zijn vader vanaf zijn 3e(hoe kan een kind dit dit nou al beslissen vragen wij onszelf af)niet meer zien!!!!!!We zijn er onlangs achter gekomen dat hij en is verhuisd en de achternaam van zijn moeder heeft gekregen.Mijn partner is hier nooit over ingelicht, hoe zit het dan met de informatieplicht die de exen hebben???Ik vind het echt heet triest dat dit soort dingen gebeuren in Nederland en dat mijn partner er bij staat en het allemaal moet slikken.Ook is het verbazingwekkend dat je als man geen poot hebt om op te staan.We hebben al zoveel geprobeerd maar iedere keer krijgen we de deksel op onze neus.Fijn geregeld die Nederlandse wetgeving!!!!!!!!!

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Datum 26-06-2006 23:47:48

Marielle,
Het verbaasd me, dat de school zelfs bereid is om extra kijkdagen te organiseren zodat je toch een aantal dingen van school mee kunt krijgen.
Dit is een voorbeeld waar heel veel scholen een voorbeeld aan zouden moeten nemen, maar ja die vinden het alleen maar lastig, want ze moeten er dan extra tijd in stoppen.
Bij mijn dochter op school vonden de juffen het al vervelend dat ik vroeg om tussentijdse rapportage's, zodat ik kon beoordelen ofdat het goed gaat op school.
In Januari vertelde ze dat ze zich al vanaf de zomervakantie verveelde op school.

Name perry
Stadt bodegraven
Datum 26-06-2006 22:19:51

Beste Babsie,

Als je iets zou willen organiseren,daar kunnen we als stichting bij helpen als je dat wilt. Ons emailadres is mail@dwazevaders.nl

Name Ursula Forst
Stadt geheim
Datum 26-06-2006 18:27:43

Voor Babsie,
Ik denk dat als je naar je huisarts gaat en het met hem of haar bespreekt, er wel wat te regelen valt, mits hij of zij het met jullie eens is uiteraard.
Wat geestelijke mishandeling betreft, weet ik het niet, persoonlijk vind ik het al geestelijke mishandeling als je kind zo heen en weer gesleurd word.

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 26-06-2006 16:33:52

Okee vrouwtjes van partners met vreselijke (h)exen ik denk dat we gewoon de koppies bij elkaar moeten steken veel informatie verzamelen en kijken wat we met of tegen die krengen kunnen bereiken en met elkaar weet je meer dan in je eentje.
verenigen die handeln voor de liefde voor je partner en de kids

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 26-06-2006 16:30:09

Hoi esther,
ja dat heb je ook echt wel nodig he alles ff laten bezinken een paar dagen.
Ik moet nu nog zo'n 4 weekjes en dan komt de kleine.
Gelukkig kan ik nog wel van mn zwangerschap genieten hoor,een aantal maanden geleden was dat nog wel heel moeilijk liep ik konstant in de stress waardoor ik ook een vloeiing kreeg en ja toen heb ik wel ff op mn donder gehad van de verloskundige die mij duidelijk maakte dat het kindje dat nu gaat komen ook gewoon heel belangrijk is en dat ik het veel rustiger aan moest gaan doen,zo min mogelijk stress.
Laatst was mn partner jarig en rot hij heeft geen felicitatie of kaartje van de kleine gekregen.
Het is zo'n dag wel gezellie maar er ontbreekt toch iets.
Maar goed straks als de baby er is en ik ben weer hersteld ben ik er weer helemaal klaar voor en staat ze er gekleurd op

Name babsie
Stadt zuid holland
Datum 26-06-2006 16:25:03

ja opstaan tegen die instanties ben ik op zekere hoogte wel met je eens maar wat als die moeder idem dito is naar wie moeten wij ons dan richten om ons te helpen en natuurlijk het kind dan kan je bijna niet anders dan naar die instanties gaan.
die kinderen moeten toch gewoon op de een of andere manier in bescherming genomen worden tegen dat soort moeders die van hun misbruik maken oorlogjes met over hun hoofden voeren met vader.Hoe los je dat dan op?????
Ik wil best opstaan hoor maar geef dan ook een alternatief om wat voor die kids tekunnen doen

Name Goede moeder what...
Stadt aarde
Datum 26-06-2006 02:48:15

Lieve mensen vaders en moeders. Laat jullie toch niet verleiden tot een machtsstrijd. Wij ouders weten echt wel(uitzonderingen daargelaten) dat onze kids het belangrijkst zijn, daar hebben we echt de raad niet 4 nodig.
Wat onze kids nodig hebben is opstand. Opstand tegen die instanties die kids in hun ONTWIKKELING bedreigen. Instanties die datgene doen waar de ouders vaak van beschuldigd worden.
Ik roep nederland op om op te staan! Laten we doen wat zij vragen: Bescherm je kinderen TEGEN HUN!!!

Name esther
Stadt nederland
Datum 25-06-2006 19:52:19

zo he, he effies paar dagen alles laten bezinken en niet opde site geweest, maar er is een hoop leven hier zeg en idd van veel lieve, betrokken vriendinnen van dwaze vaders!! doet me eigenlijk wel heel erg goed meiden!!
we hebben eindelijk een afspraak op t politiebureau om aangifte te kunnen doen op basis van art 279!! het heeft een maand geduurd maar uiteindelijk wint de volhouder, dreigen met naar de klachtencommisie stappen schijnt te helpen, iets wat we trouwens alsnog gaan doen hoor!! zeg babsie, kun je nog een beetje genieten van je zwangerschap? je hoeft ook nog maar eventjes he?

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Datum 25-06-2006 00:31:23

Hey babsie, ook de ex van mijn vriend is laatst bevallen van haar 2e en is ook bij die vent weg. Ik kreeg zojuist het bericht van haar via sms dat ik me niet met hun mag bemoeien. Volgens mij is er jaloezie in het spel maar ja das dan haar probleem. Het enige wat ik wil is dat ze aan het welzijn van dat meissie denkt het doet ook mij veel pijn te moeten zien dat haar welzijn er onderlijdt. Wat betreft school die houdt mijn vriend op de hoogte ze sturen de nieuwsbrieven door naar mijn vriend. Laten ook weten wanneer ze kijkavonden hebben zodat mijn vriend deze ook bij kan wonen. Ze willen er zelfs een andere dag voor uitrekken omdat mijn vriend en zijn ex niet door 1 deur kunnen. Daar ben ik wel gelukkig mee dat school het zo allemaal wil regelen. Maar ja het probleem blijft. Ik hoop dat ze snel inziet dat er het 1 en ander moet veranderen.

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende