Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1815 zu 1829 von 5459
Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 02-06-2006 um 17:12:18

Beste Dennis,

En dat is nu net het probleem. Aangezien vrouwen van hun advocaat te horen krijgen hoe ze de kinderen bij de vader weg kunnen houden is het meest voorkomende probleem dat deze vrouwen het op "rust" gooien. dat is het enige middel wat zij namelijk kunnen inzetten. En dat wordt dus ook elke keer gebruikt! er moet rust komen ja, maar er komt pas rust als er een fatsoenlijke omgangsregeling komt!!!! Als de omgang niet gefrustreerd wordt is er namelijk rust. Maar als je een kind weghoud bij zijn vader wordt die vader gek, en niet te vergeten de schade die wordt aangericht bij het kind. Als ze klein zijn merk je dit nog niet zozeer, maar zodra ze ouder worden beginnen de problemen. Snappen die moeders dan niet dat de kinderen later een hekel aan ze krijgen? Met alle gevolgen van dien! Ik geef 1 tip: BEL PRINSSEN ADVOCATEN OP DEZE SITE VERMELD! Vrouwen gooien het bijna altijd op rust, maar met een goede advocaat wordt dit zo van tafel af geveegd.....

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2006 um 15:37:25

dat is ook wat ik bedoel anoniempje.
ze zegt nu wel dat de kleine rust nodig heeft maar die kan ze ook hier krijgen denk ik.
nu hhort ze alleen moeder en ziet ze vader niet.
ze vertelde me net dat ze het met haar erover gehad heeft en ze snapt dat we uitelkaar zijn zegt ze.
maar ik ben bang wat er verder is en wordt gezegt tegen haar.
ik moet maar afwachten wat mijn advo kan regelen denk ik en tot die tijd zal ik haar moeten missen...

grtss denis

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 02-06-2006 um 12:46:32

Beste Dennis, ik schreef inderdaad gedragsgestoorde vrouwen, hiermee bedoel ik uiteraard ook gefrustreerd/jaloerse/egoistische "vrouwen". Alle vrouwen die hun kinderen weghouden bij de vader uit puur eigen belang zijn namelijk in mijn ogen gedrags gestoord! De kinderen zijn het belangrijkste! En al hebben deze vrouwen zo'n hekel (na scheiding)aan hun ex, al heeft hij in bed gelegen met 100 vrouwen, (en zo zijn er nog vele voorbeelden) het is en blijft de vader van hun kind. Tuurlijk mogen zij kwaad zijn maar dat neemt niet weg dat hij (ondanks dat het een .....is) wel een hele goede vader is/was. Wel recht denken deze vrouwen te hebben om zichzelf op de eerste plaats te zetten? Hoe slecht kun je zijn om een kind zijn vader te ontnemen omdat je alleen maar aan jezelf kunt denken.WALGELIJK EN HET WOORD MOEDER NIET WAARDIG. Nogmaals uitzonderingen (zoals bijvoorbeeld Ursula) daargelaten. Als mijn ex mijn kind had misbruikt of mishandeld dan hakte ik zijn... eraf!

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2006 um 07:28:48

ursela

ik leef met je mee en zo'n vader vind ik moet zijn kindere niet meer mogen zien.
voor zoiets is geen straf te hoog.
ik ben vroeger ook misbruikt en dat heeft zeker tot in lengte van dagen gevolgen.

succes denis

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2006 um 00:29:24

Babsie,
mediation is leuk en aardig, heb ik ook gehad via de rechtbank, maar het is allemaal op vrijwillige basis en als ze daar haar poot stijf houd is daar niets tegen te doen en sta je alsnog met lege handen.

Toch veel succes ermee.

Name Ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 01-06-2006 um 22:51:28

Mijn dochter mist een vader.
Zij komt naar huis van school en zegt* iedereen heeft een vader en ik niet*
Daar sta je dan als moeder en je hart krimpt in mekaar van woede en verdriet.
Dus ik vertel haar * jij hebt ook een vader*
* alleen jou vader mag niet hier komen van mij omdat ik niet wil dat hij je nog een keer pijn doet* Haar antwoord daarop is * nu hij geen straf meer heeft zal hij zeker ander kindjes pijn doen*Ik vertel haar dat ik dat niet weet, en verzeker haar dat het haar in ieder geval zeer zeker niet meer zal gebeuren.
Het liefst zou ik hem dan neer willen knallen om het even acht uit te drukken. Zij zal heel haar leven triggers hebben. Straks gaat ze puberen, krijgt ze een vriendje en ze is geen maagd meer... *kan je dan geen nieuwe papa nemen?* Schat ik wou dat er een papa winkel was, we zouden er de beste uitkiezen, speciaal voor jou, maar die zijn er jammer genoeg niet.*
Mijn god wat gun ik mijn dochter een fijne vader.Moeders die hun kind de vader niet gunnen...

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 01-06-2006 um 13:35:20

tof dat je via deze site ook de tweede kamer aan kan schrijven.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 01-06-2006 um 13:26:20

vandaag de tussenbeschikking ontvangen van de kinderrechter, de tweede al.
Hij beslist dat mijn vriend zijn zoontje mag bezoeken,eerst weer even opbouwen ook al voor de derde keer maar goed we hopen het beste er maar van.
Ook zijn we doorverwezen naar een mediator, daar moet mijn vriend dan met zijn ex tot goeie afspraken kunnen komen.
Heeft iemand van jullie hier ervaring mee hoe dat allemaal in zn werk gaat met zo n mediation????

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 01-06-2006 um 12:26:32

Gisteren lachte ik nog,
had ik nog glans in mijn ogen.
Gisteren huilde ik nog,
had ik nog gevoel.....
Vandaag lach ik niet meer,
voel ik me bedrogen.
Vandaag huil ik niet meer,
flets staan mijn ogen,
heb ik geen doel??
Men wil mijn lach weer horen,
men wil mijn tranen zien!!
Vandaag en gisteren gaan voorbij......
Mˇrgen dan??? .... Misschien......

Eliza

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 01-06-2006 um 12:23:27

Bestaat die straat waar niemand lacht,
waar iedereen elkaar minacht....
Een straat vol vragen,
maar een ieder zwijgt,
zodat zij nimmer een antwoord krijgt.

Eliza

Name Eliza
Stadt rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 01-06-2006 um 12:15:38

Wat een toestanden allemaal weer, maar toch wil ik op een aantal dingen reageren. Jammer vind ik het dat er geschreven wordt dat het lijkt alsof vaders alleen aan hun eigen verdriet en misere denken, is het immers ook niet zo dat de vaderes maar wat graag over het verdriet, en de positieve dingen van hun kinderen zouden willen vertellen omdat dat dan inhield dat zij meer van hun kinderen zagen en wisten?? Ik vrees dat het niet anders is dan ellende wat je hoort van de vaders omdat zij simpelweg niets anders hebben? En zijn het niet juist deze vaders die proberen om voor het recht van hun kinderen op te komen??
Een hersenspinsel wellicht, maar als je niet weet hoe het met je kinderen gaat kun je er ook niet over schrijven toch? dan kun je alleen maar schrijven over de dingen die je wel weet: de ellende en het verdriet wat je zelf ervaart???
groet, Eliza

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 01-06-2006 um 12:03:59

dank je anoniempje

ik ben het met je eens maar ook de vader heeft een belangrijke rol bij de opvoeding van de kinderen..
en als dan de vrouw wijgerd om het kind bezoekersrechten toe te laten dan vind ik ook dat de man zeker mee rechten zou moeten hebben en niet alleen bij een gedragsstoornis van de moeder.
ook een vader kan de gemoetstoestand van het kind tempere.
in mijn ogen zou zowel de vader als de moeder gelijke rechten moeten hebben en zouden ze bijde moeten optreden als verzorger.
dan stel je het beste voorbeeld voor het kind.
dan kunnen ze leren dat als er ruzie/relatiebreuk is ook gewoon nog tegenover de kinderen kan worden gedaan.
het is wat anders als een van de ouders de kinderen opzet tegen de ander.
maar het beste is om daar samen uit te komen hoeveel menings verschil er ook is.
ik vind ook dat als er misbruik in het spel is dat de kinderen geweigerd mogen worden bij de misbruikende ouder te gaan.

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 01-06-2006 um 08:56:33

En zo zijn er nog vele andere zaken. Het is heel moeilijk en weet je doordat er zoveel leugenachtige "vrouwen" rondlopen die leugens verspreiden ben jij daar onbewust ook de dupe van! Jij moet des te meer bewijzen dat wat er gebeurt is met jouw dochter dat dat echt zo is. Want je wordt hier in Nederland niet snel gelooft en kunt soms met je handen in je haar zitten! Nogmaals alle lof ursula voor jou, en heel veel sterkte toegewenst. Ik denk dat alle vaders die hier wanhopig op zoek zijn naar hulp geld dat ook de kinderen van deze vaders verdriet hebben, deze worden bij hun vader weggehouden en door moeders voorgelogen of tegengehouden. UITZONDERINGEN DAARGELATEN. Ik hoop dat dit punt ooit eens GOED behandeld gaat worden. Een kind hoort bij een moeder, maar als een moeder gedragsgestoord is en alleen aan zichzelf denkt dient de vader meer rechten te krijgen. in het belang van het kind....

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 01-06-2006 um 08:48:52

ik mag van mijn ex mijn kinderen niet zien.
ze geeft als reden dat de kinderen rust moeten hebben.
zij woont nu her en der en ik ben achter gebleven in ons oude huis.
ik moet alles regelen omtrent de uitkoping en of verkoop huis maar als ik een stap zet bv een taxateur laten komen dan vertrouwd ze die niet en als ik vraag of zij er dan een wil kiezen dan hoor ik er niets meer over...
maar in de tussentijd mag ik de kids niet zien omdat ze nog geen eigen stekje heeft en dat het dan niet gezond is omdat de kinderen geen rust hebben ..
?????????????????????
ze ontzegt me nu elk bezoek en dat vreet aan me ...
wie weet raad???????
mail naar kutupc@hotmail.com

bvd denis

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 31-05-2006 um 19:33:29

{vervolg)En buiten het feit om dat hij haar heeft verkracht, waar zij haar leven lang mee zal moeten daelen,heeft hij haar ook dit aangedaan. Hij heeft er voor gezorgd dat zij op vaderdag geen tekening of knutselwerkje voor papa kan maken zoals andere kinderen.
Dat zij geen papa heeft die spelletjes met haar doet en haar leert klimmen en fietsen en en en....En de kinderbescherming, ik ben blij dat ik ze achter me heb staan, want stel je voor dat hij haar weer te grazen neemt, stel je voor. Dus deze instantie doet wel degelijk zijn werk.

Vorige mi▀brauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende