Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 572 zu 591 von 5431
Name Hans
Datum 22-09-2004 21:42:30

Vorig bericht werd te lang

Wie helpt me op weg? Welke dwaze vader heeft ervaring met dit politieke pad? Hoe maak ik mezelf nuttig?

Name andre
Datum 21-09-2004 12:32:11

Beste vaders en moeders,

Blijf in godsnaam altijd doorvechten tegen die instanties zoals de kinderbescherming!!
Als het team wat het onderzoek leid niet functioneerd ga dan hogerop!!
Zoek de media op,die zijn zeker op dit moment erg blij als ze wat kunnen doen voor ons.
Ook ik heb de komende weken drie rechtzaken om mijn dochter die word misbruikt bij de moeder weg te halen en we blijven doorvechten wat ik ook moet doen!!!Doe aangifte als het moet ,hoe zwaar dat ook is!! Ik heb zelfs bandopnames gemaakt van mijn dochter zodat anderen kunnen horen wat ze verteld over haar moeder!! Als je de kans hebt neem dan alles op!!!
hou vol voor je kind!!!!

Name R
Datum 19-09-2004 01:42:05

Ik lees over vaders die al verschillende keren naar de rechtbank zijn geweest, om hun recht, in deze het bezoekrecht op te eisen. Bij mij is het iets anders gegaan. Ik zie mijn 3 kinderen al meer dan een jaar niet meer, nadat ze na een verhuizing, (ik ging verder het land in wonen) kozen om niet meer naar mij toe te komen voor de omgangsregeling. Ben van mening dat ik dit niet kan forceren. Ze willen mij niet meer zien, dit aldus de moeder. Zij doet en deed m.i. geen enkele poging een wederzien te stimuleren. Ik kon kiezen voor tegen hun wil hen te zien, of te accepteren en te hopen op betere tijden. Dit is mijn verhaal in een wel heel kleine notedop. Zijn er nog vaders, die dit herkennen. Ik mis mijn kids iedere dag en zou ze heel graag willen zien, maar zij willen niet. Ze zijn in de leeftijd van 8, 12 en 14 jaar. Wat is wijsheid???

Name jansen
Datum 17-09-2004 00:21:44

Ik mis mijn zoontje Richard Jansen
Je vader zal altijd blijven vechten om je te
zien.
Mijn ex-vrouw speelt nog altijd voor eigen rechter
Nu ik al 6 keer,ja U leest het goed bij de rechter ben geweest voor een omgangsregeling
Ik heb een beschikking waarin staat ,dat ik mijn zoontje mag zien .1 keer per 14 dagen in het weekend van 10 t/m 1700 uur
Maar ja als mijn ex vrouw de deur niet open doet staat een vader machteloos.
Vaders neemt u van mij aan,dat ook de rechtelijke macht grove fouten maakt
Hallo Den Haag worden jullie toch eens wakker
alleen maar koffie drinken,en in grote autos
rijden kunnen jullie
Komop uit die luie stoelen,en geef vaders waar ze recht op hebben Richard ik mis je heel erg

veel liefs van je vader

Name mia
Datum 16-09-2004 11:25:17

E

Name Simone
Datum 16-09-2004 09:58:01

graag wil ik via deze weg een oproep plaatsen. Mijn vraag is of er mensen zijn waarbij in hun zaak aantoonbare fouten zijn gemaakt door de zorg voor de jeugd.Wij als gezin waar bij het een en ander misgaat inzake mijn nichtjes willen samen met ons dossier zoveel mogelijk verhalen neerleggen bij de afdeling van vws die op dit moment bezig zijn de zorg voor de jeugd te verbeteren.Graag wil ik u vragen dat als u wilt reageren mij dan uw verhaal te mailen zodat wij dit in een gezamelijk dossier kunnen bundelen.Zodat we misschien kunnen bereiken dat er eindelijk eens iets gaat gebeuren aan de kromme rechtgeving. Indien u annoniem wilt komen in dit dossier vermeld u mij dit dan dan garandeer ik u dat wij uw naam niet openbaar zullen maken.

alvorens bedankt en weet samen staan we net iets sterker dan helemaal alleen,

gr. simone

Name niet belangrijk
Datum 16-09-2004 08:08:13

Hallo dwaze vaders, ik heb n vraag die ik eigenlijk stel voor mijn man. Uit n eerder huwelijk heeft hij 2 kinderen die, tot groot verdriet van ons, helaas niet meer komen. Nou wil ik gaan rondbellen om er achter te komen op welke school de kinderen zitten en om zo toch nog enige informatie te krijgen over het wel en wee van de kinderen. Mijn vragen zijn: 1. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee? 2. Hoe pak ik t aan? 3. Is de school verplicht om ons informatie te verstrekken en zo ja kan dit buiten de moeder om? Ik hoop dat ik wat antwoorden kan krijgen. Groeten

Name Erik
Datum 16-09-2004 06:24:49

Beste Monique, Ik, en ik denk dat ik ook schrijf voor vele anderen, ben wel een dwaze vader. Ik heb er alles aan gedaan om mijn kids te zien, en doe er nog steeds alles aan. Maar af en toe word ik er echt "dwaas" van. Rechtbank in en uit. Ik heb al 7 keer de gang gemaakt, en zelf is ze nog nooit daar geweest. De raad van kinderbescherming helpt haar met het weghouden vn de kinderen. En dat nu al 20 maanden. Maar er is een ding wat me op de been houd. Als dat wegvalt, dan hoeft het niet meer van mij. Dat ene ding is Geloof. Geloof in het feit dat ik mijn kids weer te zien krijg. Weer kan genieten van de mooie dingen die kinderen je schenken.
PS Ik ga 27 Mei trouwen met een hele lieve meid met twee kleine kinderen. En zij steunt me door dik en door dun. Zij is mijn schouder als ik het even niet meer zie zitten, en helpt me dan ook om het weer op een rijtje te kijgen, en dit "gevecht" te blijven voeren.
Dwaze vaders: Zorg dat men u hoort.

Name Moniuqe
Datum 15-09-2004 21:06:27

Hallo lieve papa's. De laatste tijd is de kreet "dwaze vaders" veel in het nieuws, daardoor kwam ik op deze site terecht. Ik vind dat de naam van deze stichting compleet verkeerd is. Wat dachten jullie van: ECHTE VADERS? Jullie doen er alles aan om je kind te mogen zien en dat is toch gezond??? Okť, als er geweld in het spel is of iets van dien aard, kan ik me voorstellen dat er geen omgang toegestaan wordt, maar onder alle andere omstandigheden moet het mijns inziens gewoon kunnen. Dat geheel in tegenstelling tot de vader van mijn kind. Hij wenst niets met mij en mijn zoon te maken te hebben en daarmee basta! Dat is pas een DWAZE VADER! Ik vind het heel erg voor mijn kind (ik hoef geen financiele steun o.i.d.)dat zijn vader geen contact met mijn zoon wil. Hij heeft zijn vader nooit gezien; zijn vader hem ook niet. Erg frustrerend, terwijl er zoveel papa's zijn die door het vuur gaan voor hun kids! Heren: heel veel sterkte in jullie terechte strijd. Ennuh oe wat aan die naam. Liefs Mo

Name Annemarie Willemsen
Datum 15-09-2004 21:03:23

gisteren op tv:ludieke, maar o zo serieuze actie om aandacht van Batman in engeland en nederland.Ook op tv:vader dreigt zichzelf in brand te steken in een schreeuw om aandacht voor omgang.Vandaag op tv:LIVE in beeld,"terug"ontvoering van een kind naar de moeder in het buitenland. Aangegeven wordt dat de beelden schokkend kunnen zijn...en dat was het:een brandmerk wat het kind is opgebracht. Zo schokkend dat ik zou willen dat het iedere dag op tv zichtbaar is. Zo schokkend dat ik vind dat wij iedere dag het verdriet en de schade moeten zien die wij (lees nszelf??)onbewust of bewust toebrengen aan onze kinderen. Zo schokkend dat ik het ook niet wil zien omdat ik het niet aan kan zien. Ik ben verdrietig vandaag

Name Ron Derlagen
Datum 15-09-2004 12:29:45

ik mis mijn zoon MAXIM DERLAGEN
11-12-1998 uit Bennebroek

ik hou van je papa

Name Henk
Datum 15-09-2004 11:06:29

Hoi,
Ik heb al 3 jaar mijn drie meiden (14, 12 en 9 jaar) niet meer gezien. Ze wonen notabene 2 straten van mij vandaan. Heb de rechtbank, maatschappelijkwerk en Raad v/d/ Kinderbescherming al geprobeerd. Er werd letterlijk door de Raad gezegd dat moeder de voordeel van de twijfel krijgt en dit na een half uurtje "praten" met mijn meiden na 2.5 jaar. Op dit advies zegt de rechtbank dat ik ze met rust moet laten en ze af en toe een kaartje moet sturen. Dit deed ik al en ook belde ik, maar de hoorn wordt erop gegooid en verjaardagscadeautjes etc. worden ongeopend retour gezonden. Dit alles heb ik aan alle betrokkenen verteld, met bewijzen, maar toch mag ik ze niet zien. Ik ben hertrouwd en heb 2 schatten van kinderen in huis van 8 en 9 jaar waarmee het heel goed gaat (dat hoor je ook wel anders), maar toch zegt men dat ik niet met minderjarigen om kan gaan. Dat hadden zij van mijn ex gehoord en dat wordt zonder onderzoek klakkeloos overgenomen. Ik zie het afentoe niet meer zitten.

Name j
Datum 15-09-2004 10:17:08

Gideon,

Jouw 2 oudste zijn ook leerplichtig en de school moet ook aan jouw informatie verstrekken, dus vraag aan ze om het jouw gelijk te laten weten als ze niet op schoolkomen of ziek zijn.

Name j
Datum 15-09-2004 10:01:16

Gideon,

Als ze met jouw kinderen wil vertrekken en ze gaat naar een ander land heeft ze paspoorten nodig, hebben ze die, zijn die niet te blokkeren, zodat ze niet het land uit kunnen.
Je hebt toch ook ouderlijkgezag of niet.
Het is maar een idee.

succes,

J

Name Papa jam (een hee...
Datum 15-09-2004 01:18:28

Als ik al die verhalen lees vraag ik me af in wat voor sociaal onderontwikkeld land we leven. Ik dacht dat ik een van de weinigen zou zijn maar dat blijkt niet zo.
Het rare is dat alle verhalen zoveel overeenkomsten hebben,
Papa mag de kids niet zien,
Papa wordt op alle fronten tegen gewerkt,
Mamma gebruikt de kids voor de financiŽn,
Mamma staat sterk want zij heeft de kinderen,
Papa raakt bijna altijd volledig aan de grond.

Wat is hier in Nederland aan de hand??

Niet dat ik er beter voor sta, Ik heb 10 maand mijn dochter niet gezien, ook niet kunnen zien door financiŽle problemen. Al die processen, claims van mijn ex, beslag leggingen enz. Ben ik mijn werk kwijtgeraakt en wordt binnenkort mijn huis uit geknikkerd en sta dan letterlijk op straat. Een treinkaartje kopen zit er voor mij niet in om mijn dochter te kunnen bezoeken.
Maar ondanks mediationafspraken hoor en zie ik ook taal noch teken,geen info what so ever.
Die mediators kunnen ook mijn rug op.
Ach ja Nederland

Name karin
Datum 14-09-2004 19:13:26

Omgekeerde wereld bij ons. Mijn ex stuurd vandaag smsje dat hij onze dochter van bijna 3 voorlopig niet ophaald omdat hij er niet meer tegen kan dat ze na een paar uur steeds weer naar mij wil.....Nu raakt ze haar regelmaat helemaal kwijt. Ze ging wel met plezier heen maar wou niet zo lang blijven. Ik weet het niet meer hoor. Straks wil ze helemaal niet meer heen en wie kan haar weer zover ompraten?? ikke dus. Zal es contact op nemen met zijn ouders, wie weet willen zij haar wel zien, ze missen haar erg en zo houdt ze toch haar ritme in zijn familie.....Alle vaders hier vechten om hun kids te zien en die van mij laat de moed zakken.....

Name Gideon
Datum 14-09-2004 17:45:44

Ik ben een vader van 3 kinderen:2,4,6jaar.Dacht afgelopen dinsdag de laatste rechtzitting bij te wonen om de omgangsregeling, allimentatie en verkoop van het huis te regelen ect. Maar wat had mijn vrouw de afgelopen maanden in het geheim met haar vader bedacht? Zij wil mijn kinderen meenemen naar Turkscyprus!! Niks overleg of van wat vind jij ervan? Ik kan zoals altijd weer inelkaar zakken want zij heeft zich de hele periode nog nooit kunnen voorstellen wat ik voel. En wat blijkt: het land wordt niet erkend door Ned., geen verdragen, geen Ned.ambassade of consul helemaal niets! En ze is nog zo gek ook dat ze toch wel gaat! Wel of geen hoofdverblijf in Ned. Vanaf nu leef ik in onzekerheid: Wanneer zijn ze weg? Er komt wel een kortgeding en ik wil de raad erbij hebben want ik wil proberen dat ik de hoofdverzorgende ouder wordt om de kinderen te behoeden voor haar manier van opvoeden en meer kans maken dat ze hier blijven.
Wie kan mij advies/raad geven?

Name inge
Datum 14-09-2004 12:22:10

een toegevoegt advocaat heeft geen nut,mijn vriend is alles kwijt zelfs zn huis (zoveel schulden) ontmoeten in een park kan ook niet,ze wonen 300 km hier vandaan.De reden dat mijn vriend gestopt is met vechten,is zodra hij contact met zn kinderen heeft (op welke manier ook) zijn ex ruzie maakt met de kinderen.Met vechten word de situatie alleen maar erger voor de kinderen.en dwangsom is een lachertje,eerst vermaning,dan dwangsom,zij heeft overal lak aan,en mijn vriend zit financieel aan de grond.maar het gaat hem vooral JUIST om de kinderen,die moeten nu zoveel mogelijk rust hebben,en dat hebben ze alleen maar als hij zich terug trekt.

Name Erik
Datum 14-09-2004 07:40:15

Ik heb een behoorlijk deel van de berichten gelezen, en zie de meest schrijnende zaken langskomen.
Nederland op zijn smalst. Ik heb mijn kinderen nu 20 maanden niet meer gezien.
Ben met veel toevalligheid achter de school gekomen waar ze zitten, en heb contact gehad met het hoofd. Vanaf nu krijg ik dus "zonder dat mijn ex het weet" de resultaten, en zelfs uitnodigingen voor de ouderavond. De raad van de Kinderbescherming heeft vanaf het begin de omgangsregeling tegen gehouden inverband met een onderzoek. Als hoofdpunt steld men in het onderzoek wat het recht van het kind is. Nu ben ik er achter gekomen dat dat niet mag, en volgende maand is er dus een nieuwe rechtzaak, waarin de rechter gesommeerd word om de omgang vast te stellen.
Ik ben erg bang voor de reaktie van de kinderen. Ze waren nog erg jong toen het gebeurde. De oudste is nu bijna 9 jaar, dan een van 7 en de jongste is net 5. Deze was 3 toen het gebeurde. Kan hij me nog????
Gelukkig heb ik veel steun aan mijn vriendin.

Name Gwen
Datum 14-09-2004 00:01:54

Mijn vriend heeft een kind met ernstige gedrags stoornissen. Ze vraagt regelmatig negatieve aandacht doormiddel van niet eten niet slapen en niet zindelijk zijn. Door alle instanties wordt hij van het kastje naar de muur gestuurd. De huisarts erkende de aantoonbare beweringen wel maar trekt zich terug na en gesprek met de moeder en man van de moeder. Zij beweren dat er niets aan de hand is. De rechter heeft haar 2 maal aangeraden hulp te zoeken. Zij doet dit niet. Het contact met haar en mijn vriend loopt helaas heel slecht. Wij hebben het vermoeden dat haar man hier achter zit. Maar ondertussen komt er regelmatig een ongelukkig kind bij ons. Wat kan mijn vriend nog ondernemen om zijn kindje van 6 gelukkiger te zien. Ik vind het als moeder van een even oud kind heel erg pijnlijk te zien dat dit meisje zo met haar zelf (of met iets/iemand) anders in de knoop zit. Ze geeft ook regelmatig aan bij ons te willen wonen. Maar de wet bepaald dat anders. Wie heeft er advies voor ons.

Vorige miŖbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende