Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1846 zu 1860 von 5490
Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 11-06-2006 um 10:07:00

maar heb ook vertrouwen in de zuider mannen er zijn echt wel goeie bij en als god het wil dan komt die voor jou ook langs en zal je gelukkig worden.
en een kind kan dan een vader zien die wel lief en hartelijk is.
ik heb een stiefzoon van bijna 14 jaar en die zie ik als zoon.
hij weet dat ik de bio vader niet ben maar volgens zijn woorden toen hij 4 was "denis is niet de pappa die mijn bij mamma in de buik heeft gestopt maar is wel de pappa die er voor me is als ik verdriet heb"
nu ik en mijn ex uit elkaar zijn wil hij nog steeds hier langs komen en mist hij mij erg.
hij is altijd welkom en de deur staat altijd openvoor hem..

grtts denis (zuider man)

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 11-06-2006 um 10:02:51

ursela

je moet niet walgen van je zelf.
jij hebt tensloten geen beschrijving van hem gekregen toe je er mee samen ging.
iedereen heeft zo zijn kruisje.
bij de een wat extremer als bij de ander alleen je ziet het niet aan de buitenkant.
als kind (vroeger)ervaarde ik het ook als erg en vreemd omdat er niet over gesproken mocht worden.
toch heb en hou je als kind een bepaalde liefde voor bijde ouders en het ergste wat je kan doen is het kind aanmoedigen om haat te krijgen. een kind geeft het zelf een plekje en stopt het weg.maar geloof me na jaren (in mijn geval 18 jaar)wilde ik toch contact.
al was het maar om te kijken of de persoon er spijt van had.
ik begrijp dat je niet wil dat je kind contact houd en ik begrijp uit je schrijven dat die kleine het ook niet (meer) wil.
en een oplossing voor het vaderdag probleem vind ik een erg goed idee.
wordt vervolgd

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 10-06-2006 um 22:13:36

vervolg....
wat vaderdag betreft, voor haar is het dan opadag. Dat heb ik met de school zo geregeld.
In haar klas word speciaal en vader en opdag presentje gemaakt, zodat zij niet buiten de boot valt. Tegen haar vriendinnetjes zegt ze dat haar vader gestorven is, alhoewel zij weet dat ie leeft en alweer een vrij man is. Ik laat het zo, dan hoeft ze zich niet te schamen.
Was er maar een papa winkel, eentje die je aan en uit kan zetten, want na haar verkrachting ben ik niet meer tot een relatie in staat. Het idee dat ik het ooit fijn vond met de man die mijn kleintje verkrachtte doet me walgen van mezelf.

Name ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 10-06-2006 um 22:07:26

Beste vrouw van het zuiden. Idd hoe is het mogelijk dat zo en vader nog rechten heeft.
Twee keer veroordeels, bij de rechtbank en bij het Hof. Maar daartegen is hij in cassatie.
En cassatie draait niet om de feiten maar een eventuele fout van de vorige rechters. De rechtzaak daarintegen van gezag en omgang, is hem in eerste instantie een omgang ontzegd en daar is hij in hoger beroep voor gegaan, en deze rechter wil de cassatie afwachten op meneers verzoek.Dat is in mijn ogen een schande.Dat we weer geconfronteerd worden met haar verkrachter. We hebben nu tot oktober rust en dan word de zaak proforma doorgenomen.
Dus het blijft duren en duren en het vreet heeeel veeeel energie want je kan het niet afsluiten op deze manier en dat is nou net wat hij wil.Wat mijn dochtertje betreft die weet waarom zij geen vader heeft. Zij kan zich alle details nog herinneren, is niets vergeten en doods bang van hem.Zelfs na 2,5 jaar heeft ze nog nachtmerries enin behandeling.

Name ap
Stadt overijsel
Geschlecht Mann
Datum 10-06-2006 um 20:46:27

oke inderdaad.ik gaa niet nog een keer mijn kop buigen .ik ga info vragen aan advo.
iedereen bedankt voor advies en raad
ik laat van me horen

ap

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 10-06-2006 um 15:01:12

Hey Jan, inderdaad nog een ander anoniempje. Dat ben ik niet ha ha. Ik ben het in ieder geval niet eens met die Anoniem in nederland, Wederom mag de vrouw wel moeilijk doen, immers als zij nu besluit om met de kids naar een ver land te gaan voor vakantie dan heb je als vader ook maar te slikken. helaas maak ik op uit het stukje van AP dat ze de boel lekker aan het treiteren is, dus zodoende denk ik dat hij er alleen maar problemen mee krijgt als hij ze toch meeneemt. Aan de andere kant vidn ik dat hij zich niet moet laten chanteren. Vandaar dat ik het advies van een advocaat in zou winnen, of hij ze toch mag meenemen op vakantie (in zijn tijd met de kids). Ik hoop dat het lukt en dat hij het voor elkaar krijgt! Zij zal dan moeten schikken en dat is niet leuk maar zo zijn er zovelen (voornamelijk vaders!) die ook telkens moeten schikken. Het kind heeft nou eenmaal 2 ouders en niet 1....

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 10-06-2006 um 11:46:00

Beste Denis,

Kijk eens op www.kinderontvoering.org . Is nieuwe organisatie in NL , gesubsidieerd door overheid, die hiertegen iets wil doen

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 10-06-2006 um 10:54:46

mijn vraag is meer bedoeld voor anoniem Nederland zie ik net.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 10-06-2006 um 10:51:45

Beste anoniempjes,

Jullie antwoorden aan Ap komen een beetje over als : pas je nu maar aan aan de eis van de moeder"
Vinden jullie het dan normaal dat als een man en vrouw gescheiden zijn dat deze zich met elkaars leven blijven bemoeien onder het kopje " dat is het beste voor het kind"?
Want dit is eigenlijk wat in ieder geval 1 van jullie 2 doet.

d

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 10-06-2006 um 10:40:25

Beste Ap,
Dus je mag de kinderen wel meenemen op vakantie naar Turkeye en Italie, maar naar Thailand niet? Of is het meer het feit dat dat je gaat trouwen met een ander?

Wat kan je doen? Het beste natuurlijk om de tafel gaan zitten evt met een derde. (bekende)
Juridisch kun je niets doen omdat je in feite gewoon je kinderen mee mag nemen (bovendien zal dat de sfeer niet beter maken)

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 10-06-2006 um 10:24:46

beste ap

je mag de kinderen ten tijden van jou bezoekregelingen overal mee naar toe nemen.als zij in de tijd dat jij in thailand wil gaan trouwen bij jou zouden zijn dan hoef je van haar geen toestemming te vragen je ex kan hier ook niets tegen doen..

ik heb schrik voor het voorval dat mijn ex terug naar canada vertrekt. ik heb dit voorgelegd aan mijn advo en deze moest mij tot zijn spijt bekennen dat ik er niets aan kon doen.
echter mag ex niet de bezoekregelingen weigeren.
maar zie je het al voor je elke 2 weken een retour ticked canada voor 2 kids....

nee ik zou zeggen veel plezier met je trouw en dat de kids ervan mogen genieten

Name ap
Stadt overijsel
Geschlecht Mann
Datum 09-06-2006 um 21:12:07

O ja ze staan wel in mijn pas.Maar ik zou ze nooit zo mee nemen zonder iets te zeggen.zo zit ik niet in elkaar.Ach laat ook maar ze word toch gedreven door haar pa en ma
bedankt .....ap

Name ap
Stadt overijsel
Geschlecht Mann
Datum 09-06-2006 um 21:05:14

o te beginnen zijn de kinderen 9 en 12.En we gaan 15 aug trouwen in nederland met de kinderen er bij.Op zich ging het best wel goed met de week enden .maar er word wel veel geruild.dan heeft ze dit dan weer dat
Het was zelfs zo slim dat ik niet erder dan 1 week van tevoren wist dat mijn dochter werd gevormd.en het afgelopen weekend werd me verteld dat op 29 juni mijn zoon als nog word gedoopt.Dit zijn volgens mij toch echt dingen die je moet overlegen toch.wel mag ik met de kinderen naar italy naar de zus van mijn vriendin.of naar turkye.sorry maar ik blijf het raar vinden ......ap

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 09-06-2006 um 08:30:10

toch gewoon in Nederland trouwen. Vervolgens zou ik dan (zonder de kinderen) lekker op huwelijks reis gaan met je nieuwe vrouw en daar opnieuw de trouwgelofte afleggen misschien? Het was natuurlijk leuker geweest als de kinderen mee konden, dit is een oplossing die denk ik helaas het beste is ivm met de moeder die hier heel veel moeite mee heeft. Een moeilijke beslissing, die jij zelf moet maken, heel veel succes Ad!!!

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 09-06-2006 um 08:27:35

Beste Ap,

Hoe is de omgang geregeld? je hebt in principe recht op eens in de twee weken een weekend maar ik neem aan ook de vakanties voor de helft? Staan de kinderen bij jouw paspoort ingeschreven? Je mag op vakantie gaan waar je maar wilt als dit is geregeld. Als je ergens anders op vakantie zou gaan zou het dan ook een probleem zijn? Ik kan me helaas wel voorstellen dat een moeder het er moeilijk mee heeft dat je kind helemaal naar Thailand gaat. het feit dat ze denkt dat je de kinderen ontvoerd zegt wel iets over jullie verstandhouding. Maar je schreef al dat het een moeilijke scheiding was. Ik zou even vragen wat je rechten zijn bij een advocaat, maar ben helaas bang dat je dan een weg inslaat die niet bevordelijk is voor de toekomstige omgangsregeling met de kids. Toch zou ik even vrijblijvend info inwinnnen bij de advocaat, dit om zeker te weten wat je rechten zijn. Hou oud zijn de kinderen? Ook dit is belangrijk. Om heel eerlijk te zijn zou ik in het belang van de kinderen

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende