Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 583 zu 602 von 5442
Name maria
Datum 02-10-2004 12:26:32

Het is misschien wel zo dat er geen antwoord gegeven word,Michael,maar het is wel fijn om eens je hart te luchten en dat annoniem als je wilt.Lid worden van de stichting is een optie misschien,ze hebben er echt wel kaas van gegeten.

Name michael
Datum 01-10-2004 12:16:42

Halo

ik wilde even zeggen dat de mensen in dit gastenboek langs elkaar heenpraten. ik heb nog geen een keer gezien dat iemand antwoord gaf op iemands vraag of opmerking.
ik denk dat dit op een site als deze wel nodig is

groeten michael

Name Miranda
Datum 29-09-2004 19:06:00

Ik ben de nieuwe vriendin van een "dwaze vader".
We zijn nu anderhalf jaar bezig met een bemiddelingsadvocate,maar sinds vorig weekend heeft zijn ex gezegd dat we de kleine van 3 niet meer op mogen halen.
Hij is druk en onhandelbaar thuis.(bij ons altijd heel lief,doet wat je vraagt etc) Komt dit iemand bekend voor dat hij bij jou wel lief is maar thuis de boel terroriseerd?
Bijten,slaan,krabben en schoppen.
Ligt dit aan ons of aan haar?
Mijn vriend mag de kleine wel thuis bij haar opzoeken.Ja,daag,daar zijn we anderhalf jaar geleden mee begonnen. Dat doen we dus niet,maar we blijven stug bellen!!
Groeten Miranda(dwaze vriendin!)

Name michiel
Datum 29-09-2004 14:34:16

ik vroeg me wat af, Als je een verbod heb om je kinderen te zien maar je kinderen willen je wel zien. Kunnen ze dat niet ongemerkt alsnog doen?

groeten michiel

Name ed v.wijngaarden
Datum 29-09-2004 13:13:54

na een aantal berichten hier te hebben gelezen,vraag ik mijzelf toch af,waar d politiek in godsnaam mee bezig is.ikzelf ben pas 2mnd bezig voor mijn zoontje en zoals ik hier al las,heb ik nog een hele lange en moelijke weg te gaan,vraag mij soms ook af waarom het kind per definitie altijd beter af is bij zijn/haar moeder.misschien eens een goed idee om met een aantal(dwaze)echte vaders,den haag eens goed wakker te schudden

Name van Wijk
Datum 27-09-2004 15:20:46

Vraag, in hoeveel gevallen trekt de man aan het kortste eind als de vrouw de echtscheiding indient. Is het raadzaam om eveneens als man de scheiding in te dienen?

Name tryno
Datum 27-09-2004 12:49:05

ik hoor er ook bij.

drie kinderen van 12,16 en 18 die mij sinds begin augustus niet meer mogen zien.

Mijn dochter schreef dat ze niet meer wilde vechten. Dus geen rechtzaak. Alles wat ik doe zal tegen mijn kinderen gebruikt worden.

Waaruit kan je als vader het vertrouwen putten om te wachten tot ze sterk genoeg zijn om voor zich zelf te kiezen?

Name coby
Datum 26-09-2004 19:33:54

hallo mensen ik zit in een vervelende situatie. Is er iemand die mij kan vertellen wat family for justice inhoudt? Ik heb het gevoel dat niemand mij begrijpt.

Name Willempie (ps)
Datum 25-09-2004 18:35:44

Ik zoek mensen die zonder winstoogmerk integraal een scheiding van man-vrouw waarbij een kind(eren)in het spel is(zijn) aan durven te pakken op bijvoorbeeld punten als:
- het ter discussie stellen van een trema-richtlijn-berekening
- inhoud geven aan het begrip "het belang van het kind" en aan het berip "zorg"
- de discrminatie van de vader vanuit de Wet en wetenchappelijke onderzoeken (ter discussie stellen)
- als het moet dan moet het : doorgaan t/m De Hoge Raad
- en wellicht andere niet-eenduidige zaken
Mensen die behoefte hebben aan eerlijkheid, respect en menswaardigheid.

Name Joyce
Datum 23-09-2004 23:20:01

Ik ben op deze site beland nadat ik op zoek was naar info omtrent omgangsregelingen enz voor een vriend van mij.. Hij is vader van een prachtig 2,5 jarig zoontje. Hij is niet getrouwd met de moeder, heeft het kind wettelijk erkend ( draagt ook zijn achternaam) maar moeders loopt te emmeren( zacht uitgedrukt) met de omgangsregeling. Hijmag zijn zoon om de 14 dagen zien maar alleen als het mevrouw uitkomt.. Hij betaalt alimentatie via de gemeente.. Waar vind ik info over hoe het juridisch in elkaar steekt wanneer de ouders niet getrouwd zijn enz?? Ik begrijp van deze site dat de meesten dingen pas gelden als men getrouwd is geweest... Heeft iemand tips voor hem, heeft iemand eerder met dit bijltje gehakt? Ik hoop wat van jullie te horen. ik mail dit omdat hijzelf geen internet heeft en ik dit gedonder spuugzat ben... Blijf vechten, heren!!

Name Wilfred
Datum 23-09-2004 12:13:15

Blijf vechten, ik vecht al 19 maanden en het einde is gelukkig in zicht. Ik heb mijn kinderen in 20 maanden een paar keer gezien in het omgangshuis. Nu is de rapportage van de raad klaar en is er na 20 maanden nog niets boven tafel gekomen wat een omgang in de weg staat. En dat kan de vrouw allemaal straffeloos doen.. foei Nederland

Name Hans
Datum 22-09-2004 21:42:30

Vorig bericht werd te lang

Wie helpt me op weg? Welke dwaze vader heeft ervaring met dit politieke pad? Hoe maak ik mezelf nuttig?

Name andre
Datum 21-09-2004 12:32:11

Beste vaders en moeders,

Blijf in godsnaam altijd doorvechten tegen die instanties zoals de kinderbescherming!!
Als het team wat het onderzoek leid niet functioneerd ga dan hogerop!!
Zoek de media op,die zijn zeker op dit moment erg blij als ze wat kunnen doen voor ons.
Ook ik heb de komende weken drie rechtzaken om mijn dochter die word misbruikt bij de moeder weg te halen en we blijven doorvechten wat ik ook moet doen!!!Doe aangifte als het moet ,hoe zwaar dat ook is!! Ik heb zelfs bandopnames gemaakt van mijn dochter zodat anderen kunnen horen wat ze verteld over haar moeder!! Als je de kans hebt neem dan alles op!!!
hou vol voor je kind!!!!

Name R
Datum 19-09-2004 01:42:05

Ik lees over vaders die al verschillende keren naar de rechtbank zijn geweest, om hun recht, in deze het bezoekrecht op te eisen. Bij mij is het iets anders gegaan. Ik zie mijn 3 kinderen al meer dan een jaar niet meer, nadat ze na een verhuizing, (ik ging verder het land in wonen) kozen om niet meer naar mij toe te komen voor de omgangsregeling. Ben van mening dat ik dit niet kan forceren. Ze willen mij niet meer zien, dit aldus de moeder. Zij doet en deed m.i. geen enkele poging een wederzien te stimuleren. Ik kon kiezen voor tegen hun wil hen te zien, of te accepteren en te hopen op betere tijden. Dit is mijn verhaal in een wel heel kleine notedop. Zijn er nog vaders, die dit herkennen. Ik mis mijn kids iedere dag en zou ze heel graag willen zien, maar zij willen niet. Ze zijn in de leeftijd van 8, 12 en 14 jaar. Wat is wijsheid???

Name jansen
Datum 17-09-2004 00:21:44

Ik mis mijn zoontje Richard Jansen
Je vader zal altijd blijven vechten om je te
zien.
Mijn ex-vrouw speelt nog altijd voor eigen rechter
Nu ik al 6 keer,ja U leest het goed bij de rechter ben geweest voor een omgangsregeling
Ik heb een beschikking waarin staat ,dat ik mijn zoontje mag zien .1 keer per 14 dagen in het weekend van 10 t/m 1700 uur
Maar ja als mijn ex vrouw de deur niet open doet staat een vader machteloos.
Vaders neemt u van mij aan,dat ook de rechtelijke macht grove fouten maakt
Hallo Den Haag worden jullie toch eens wakker
alleen maar koffie drinken,en in grote autos
rijden kunnen jullie
Komop uit die luie stoelen,en geef vaders waar ze recht op hebben Richard ik mis je heel erg

veel liefs van je vader

Name mia
Datum 16-09-2004 11:25:17

E

Name Simone
Datum 16-09-2004 09:58:01

graag wil ik via deze weg een oproep plaatsen. Mijn vraag is of er mensen zijn waarbij in hun zaak aantoonbare fouten zijn gemaakt door de zorg voor de jeugd.Wij als gezin waar bij het een en ander misgaat inzake mijn nichtjes willen samen met ons dossier zoveel mogelijk verhalen neerleggen bij de afdeling van vws die op dit moment bezig zijn de zorg voor de jeugd te verbeteren.Graag wil ik u vragen dat als u wilt reageren mij dan uw verhaal te mailen zodat wij dit in een gezamelijk dossier kunnen bundelen.Zodat we misschien kunnen bereiken dat er eindelijk eens iets gaat gebeuren aan de kromme rechtgeving. Indien u annoniem wilt komen in dit dossier vermeld u mij dit dan dan garandeer ik u dat wij uw naam niet openbaar zullen maken.

alvorens bedankt en weet samen staan we net iets sterker dan helemaal alleen,

gr. simone

Name niet belangrijk
Datum 16-09-2004 08:08:13

Hallo dwaze vaders, ik heb n vraag die ik eigenlijk stel voor mijn man. Uit n eerder huwelijk heeft hij 2 kinderen die, tot groot verdriet van ons, helaas niet meer komen. Nou wil ik gaan rondbellen om er achter te komen op welke school de kinderen zitten en om zo toch nog enige informatie te krijgen over het wel en wee van de kinderen. Mijn vragen zijn: 1. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee? 2. Hoe pak ik t aan? 3. Is de school verplicht om ons informatie te verstrekken en zo ja kan dit buiten de moeder om? Ik hoop dat ik wat antwoorden kan krijgen. Groeten

Name Erik
Datum 16-09-2004 06:24:49

Beste Monique, Ik, en ik denk dat ik ook schrijf voor vele anderen, ben wel een dwaze vader. Ik heb er alles aan gedaan om mijn kids te zien, en doe er nog steeds alles aan. Maar af en toe word ik er echt "dwaas" van. Rechtbank in en uit. Ik heb al 7 keer de gang gemaakt, en zelf is ze nog nooit daar geweest. De raad van kinderbescherming helpt haar met het weghouden vn de kinderen. En dat nu al 20 maanden. Maar er is een ding wat me op de been houd. Als dat wegvalt, dan hoeft het niet meer van mij. Dat ene ding is Geloof. Geloof in het feit dat ik mijn kids weer te zien krijg. Weer kan genieten van de mooie dingen die kinderen je schenken.
PS Ik ga 27 Mei trouwen met een hele lieve meid met twee kleine kinderen. En zij steunt me door dik en door dun. Zij is mijn schouder als ik het even niet meer zie zitten, en helpt me dan ook om het weer op een rijtje te kijgen, en dit "gevecht" te blijven voeren.
Dwaze vaders: Zorg dat men u hoort.

Name Moniuqe
Datum 15-09-2004 21:06:27

Hallo lieve papa's. De laatste tijd is de kreet "dwaze vaders" veel in het nieuws, daardoor kwam ik op deze site terecht. Ik vind dat de naam van deze stichting compleet verkeerd is. Wat dachten jullie van: ECHTE VADERS? Jullie doen er alles aan om je kind te mogen zien en dat is toch gezond??? OkÚ, als er geweld in het spel is of iets van dien aard, kan ik me voorstellen dat er geen omgang toegestaan wordt, maar onder alle andere omstandigheden moet het mijns inziens gewoon kunnen. Dat geheel in tegenstelling tot de vader van mijn kind. Hij wenst niets met mij en mijn zoon te maken te hebben en daarmee basta! Dat is pas een DWAZE VADER! Ik vind het heel erg voor mijn kind (ik hoef geen financiele steun o.i.d.)dat zijn vader geen contact met mijn zoon wil. Hij heeft zijn vader nooit gezien; zijn vader hem ook niet. Erg frustrerend, terwijl er zoveel papa's zijn die door het vuur gaan voor hun kids! Heren: heel veel sterkte in jullie terechte strijd. Ennuh oe wat aan die naam. Liefs Mo

Vorige mi▀brauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende