Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1739 zu 1753 von 5383
Name moeder
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 31-03-2006 um 00:56:46

échte Mars-mannen en échte Venus-vrouwen...sámen op de barricade tegen de Hexen! Omdat wij met zijn allen, oprécht van de kínderen houden.
Ik wens alle vaders veel succes in hun moeilijke, onterechte,strijd.

Name moeder
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 31-03-2006 um 00:49:16

En als het níet is gebeurd, komen die beelden niet terug. No matter what die (h)ex het kind heeft aangepraat al die jaren!!
Maar als het wél is gebeurd, believe me: dan komen de beelden ervan in puberteit, als ze "het" snappen en 1+1 kunnen optellen.....
En dan is dat kind voor zijn leven getekend; of het nou de vader, buurman, vreemde, kennis of wie dan ook was: maakt niet uit. Het is een levenlang trauma/letsel. Een leven...lang...daar is geen pilletje tegen bestand!!!!Alleen maar therapie om het een plaats te geven. Ik lust de vrouwen, die dit-onrechtmatig- tegen hun ex-man gebruiken RAUW !!! En believe me, I've been there, ik weet waar ik het over heb! 't Wordt echt hoog tijd dat de overheid de hexen eens flink gaan doorlichten!!!Genoeg werkelozen in Nederland die deze taak kunnen/willen oppakken.Genoeg vergaderd en geouweh....! Tijd voor actie van de dwaze vaders, hopelijk gesteund door heeeeel veel échte vrouwen, échte moeders...échte lieve "stiefmoeders", want ze bestaan!

Name Annemarie Willemsen
Stadt Bodegraven
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 31-03-2006 um 00:46:13

Aan Peter, Zaandam en overige lezers.
Dank je wel voor het compliment aan het bestuur Peter, het doet me goed om te horen dat je een waardevolle avond hebt gehad met lotgenoten op een regio-avond.
Het bericht wat je hebt geschreven is voor ons in ieder geval het bewijs dat we zeker nog steeds zinvol bezig zijn en met elkaar toch dingen kunnen bereiken.
Geen dank, graag gedaan.

Annemarie Willemsen, bestuurslid

Name moeder
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 31-03-2006 um 00:32:45

niet alle vrouwen zijn hetzelfde; er zijn ook heeeeel veel moeders waarvan de vader het kind wél mag zien, but he doesn't show up! Het zou goede zaak zijn als de (niet-) dwaze vaders (want jullie zijn écht niet dwáás) op de barricade gaan, gesteund door een heleboel vrouwen die het daar óók niet mee eens zijn.
Die laten zien dat het, ondanks van alles, toch ook écht ánders kan......als je écht van je kind zegt te houden.... -> dan neem je het kind zijn papa niet af! En ik klets niet in de ruimte, ben stiefmoeder geweest van 3 kids, en nu zelf alleenstaande moeder geworden....zeeeeer tot mijn spijt.
En dan nog wat: ik lees hier wel 's dat vaders er na scheiding "opeens" van beticht worden handtastelijk geweest te zijn naar kind toe: geloof mij nou maar: als het níet waar is wat (h)ex zegt, komt de waarheid ooit boven water! Je kunt een kind dat niet aanpraten als het niet is gebeurd! Ja, voor paar jaar, tot puberteit, maar dán gaat het kind vanalles snappen en komen er "beelden" terug

Name peter
Stadt zaandam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 30-03-2006 um 21:00:06

. Ik dacht dat ik het moeilijk had, maar ik was niet de enige, Hoe wij vaders van onze kinderen afgehouden worden is met geen pen te beschrijven, Dat de moeders zo doen? Terwijl je samen kinderen heb! En dat jij je kinderen niet meer mag zien om dat je het niet met de vrouw kan vinden, dus ook maar geen kinderen, Dan maar niet te praten over het verdriet van je kind. Daar om als we nu een vuist maken en met ze allen op de barricade gaan staan, als de stichting dat vraagt, maar dan ook met een heleboel mensen, dan worden we misschien wel gehoord .Want eendracht maakt macht,

Name peter
Stadt zaandam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 30-03-2006 um 20:58:40

Ik ben dinsdag 28-03-06 naar een bijeenkomst geweest in zaandam van de dwazevaders.
Het was de eerste keer dat ik naar zoiets ging, Ik ben al jaren lid, en moet me diep schamen dat ik er maar een keer ben geweest .Ook wil ik de mensen bedanken voor al het werk dat ze doen voor de stichting. Petje af voor jullie, Ik ben diep onder de indruk, Daarom roep ik alle mensen op die lid zijn om meer gehoor aan de stichting te geven. Als ik hoor dat de stichting van alles doet om de aandacht te krijgen van de overheid, En dat is wel nodig ook, Vaders als wij zijn nog altijd de lul om het zo maar te zegen, daarom laten wij nu eens met ze allen een vuist maken, en ze een poepje laten ruiken, Maar dan moeten we er wel met ze alle voor gaan, En niet denken ik ben lid en dat is wel genoeg, Het kan zo niet langer, De vaders worden nog steeds in de maling genomen, dat bewees dinsdag wel weer. I

Name Annemarie Willemsen
Stadt Bodegraven
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 30-03-2006 um 16:39:12

Aan Alex te Heerhugowaard:
donderdag 6 april is er weer een consultavond van de stichting in Den Haag.
Kijk op de site bij advocatenconsulten voor verdere info. Misschien is het iets voor je?

Annemarie Willemsen, bestuurslid

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 30-03-2006 um 16:35:17

Wij hebben ook zulke ervaring met de ex van mijn partner.
Over het hoofd van hun zoontje is ze konstant aan het pesten en koeieneren.
de kleine heeft er behoorlijk onder te lijden maar denk maar niet dat mevrouw dat ziet of wilt zien.
Binnenkort weer een rechtszaak voor de bezoeksregeling die hebben we al gehad verleden jaar en een tussenbeschikking maar mevrouw weigert nog mee te werken.
Het leuke ervan is dat zij een mail naar een wethouder in arnhem heeft gestuurd (m.b.t nu haar andere ex partner waar ze ook weer zwanger van is) dat ze het hoog nodig vindt dat er bezoekregelingen voor vaders moeten zijn.
Dit omdat ook haar ex partner zijn kinderen niet mochten zien.
Strontziek word je ervan dat soort vrouwen bah

Name alex
Stadt heerhugowaard
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 27-03-2006 um 19:38:53

beste mensen,

Wij krijgen van jeugdzorg niet al de medewerking om onze dochter weer snel thuis te krijgen.
Wie kan mij een goede advocaat of een andere adviseur geven

Name Steps
Stadt Fryslan
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 25-03-2006 um 22:40:58

Van alimentatie noch ouderschap weet ik niets, maar deze tekst van een lieve vader(iets aangepast)lijkt me voldoende:

Laat me zachtjes voor je schrijven
Een reactie die net nog niet bestond
1 die morgen weer verandert
En zo nooit wordt afgerond

Laat me zitten
Laat me schrijven
Van zo blij dat ik er ben
Van je ogen, je lach
Je tranen, die dingen
Die ik zelfs hier in het donker nog herken

Geef je over aan het donker
Laat je vallen in de nacht
Vergeet alles wat er was, weet
Dat ik morgen op je wacht
Gaan we morgen samen spelen
Gaan we lachen in de zon
Je vertellen van het leven
En hoe dat pas bij jou begon

Je hoeft niet te weten
Van die dingen
Alleen zo hier met mij samen te zijn
En te geloven, al is het maar even
Dat beer weer beter wordt
De poes morgen wel weer opstaat
Dat die ook slaapt en dat het goed komt allemaal

Morgenmiddag ben ik bij je
Kijk je op in mijn gezicht
En een kusje voor je moeder
Die daar in de grote schommelstoel naast je zit

Name peter
Stadt zaandam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-03-2006 um 19:44:35

Wel heb ik enkele paarmanden geleden een brief maar haar gestuurd, en kreeg daar een antwoord op terug van haar, niet zo positief zij wil niets met me temaken hebben was haar antwoord, het was allemaal mijn schuld volgens Marissa. Marissa was vijf jaar dat ik haar voor het laatst zag er werden dingen verteld waar zij niets van kon weten, nu is zij bijna 15 jaar,
Dit in het korte.
Gebeurt dit veel?

Name peter
Stadt zaandam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-03-2006 um 19:42:27

Mijn vrouw en ik gingen uit elkaar, de omgang was uitstekend, kon mijn dochter te pas en te onpas bij me hebben . Ik mocht mijn dochter niet meer bij me hebben toen mijn ex een vriend kreeg .De omgang ging steeds moeilijker en minder, ik ben een rechtzaak begonnen tot aan dwangsommen toe. Heb drie zaken gewonnen, maar geen resultaat .Ze kwam zo maar wel en zo maar niet . Tot op een dag ik van ontucht werd beschuldigd? Waar door sloegen alle stoppen door .Hoe is het mogelijk dat een moeder zo ver gaat om de omgang te blokkeren. Dus nu weer een onder zoeken, ik werkte daar aan mee wand de onderste steen moet boven? Een dik rapport en een hoop ellende, het is ze gelukt, ik bank roet van de advocaten, geestelijk
naar de verdoemenis zo dat ik in de wao terecht ben gekomen, en het helemaal niet meer zag zitten. Er is echt van alles aan gedaan om mijn dochter bij me vandaan te houden, dat is dan ook gelukt .Dit is al weer tien jaar geleden, en zie mijn dochter nog steeds niet. Wel heb ik

Name Wil Versluis
Stadt Geleen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-03-2006 um 14:26:26

Met alle respect maar ik betaal het uiterste bovendien ben ik al in de svchuldhulpverlening terecht gekomen om dat ik duizende euro`s aan juristen heb verspeelt met weinig resultaat.9om contact met mijn kindren)
Als ik meer kan geven doe ik dat .
Ik weet alimentatie is geen kijkgeld, weet ik heel goed.
Maar ik keur het niet goed dat ik alles doe wat in mijn vermogen ligt uitvoerig getioetst , en dat ik dan nog wordt gestalkt dit gaat over de rug van mijn kinderen.

Name jon roelofs
Stadt asperden duitsland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-03-2006 um 12:02:17

ten eerste wens ik de fam. van eric heel veel sterkte toe .het is toch niet normaal dat het zo ver moet komen in een land als nederland.ik mag met veel tegen werking van mijn ex demi mijn dochter nog zien. ik hou stand aan de gemaakte afspraken met de rechter. alles waar zij van afwijkt stuur ik gelijk door naar haar advocaat. en wijs haar erop datzij in moet grijpen bij haar cliente.verder maak ik alleen kontakt per sms. zo krijg je minder ruzie en je kunt alle berichten bewaren en voorleggen aan de hulp instanties. vaders van nederland , laat jullie niet klein krijgen en geloof in jezelf. jullie kinderen hebben jullie nodig.
ik hoop voor de vaders en voor de kinderen dat er een oplossing gezocht wordt die in de nederlandse wet opgenomen gaat worden.
ik zelf schrijf alle kontakten met ex en bezoekjes van mijn dochter op in een dagboek.deze krijgt ze kado als ze zelf goed kan lezen en zelf erover na kan denken hoe het gelopen is.hoop daarmee haar vragen te beantwoorden. groeten jon

Name vrouw van een vader
Stadt Anna Paulowna
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 24-03-2006 um 09:46:21

ikke uit het noorden;
Het inkomen van de partner wordt in die zin meegerekend, dat zij zelf voor haar kinderen moet zorgen. Dus heeft ze geen inkomen/alimentatie, dan wordt zij/hij geacht om daar wel voor te proberen te zorgen. 1e kinderen hebben namelijk het hoofdrecht. Wanneer er een partner is met inkomsten(hoe weinig ook) dan wordt de alimentatieplichtige aangeslagen als alleenstaande en is het alimentatiebedrag dus hoger. Er wordt niet gekeken of er sprake is van een gezinsleven met (jonge)kinderen. Samen een kindje krijgen veranderd de positie van de 1e kinderen ook niet.Kortom een nieuw leven opbouwen is (financieel)erg moeilijk en je moet er wat voor overhebben. In mijn geval een tijdlang niet werken. Gelukkig zijn mijn 2 kinderen trots op hun stiefvader.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende