Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1880 zu 1894 von 5524
Name Trudy en JW
Stadt Hellevoetsluis
Geschlecht Mann
Datum 22-06-2006 um 23:21:20

Vaak worden mannen als boosdoeners afgeschreven in ons geval is het de ex van mijn man. Zij vindt het nodig om zonder toestemming van haar ex-man te emigreren naar het buitenland. Dit werd ons alleen maar medegedeeld en wij moesten hier maar genoegen meenemen. Gevolg ze heeft met haar nieuwe man de kinderen dusdanig tegen ons opgezet dat ze nu helemaal niet meer willen komen terwijl tot het moment dat de emigratie aan de orde was een supergoed contact met de kinderen hadden.

Name Ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 22-06-2006 um 22:43:34

Aan Esther,
Kleine tip,
Als je iets vermoed en je denkt dat je bellen gaan rinkelen, probeer via de huisarts een afspraak te maken met het sofia kinderziekenhuis. Daar zit een speciaal tae, Goofie taem genoemd met een speciale kinderarts die het kind onderzoekt. Zij kan aan het kind zijn gedragingen zien of er wat scheelt en zij doet ook een medisch onderzoek om vast te stellen of er iets vreselijks gebeurd met het kind.
Als je medisch bewijs hebt kan je aangifte doen. Ik mocht ook geen aangifte doen toen ik iets vermoede en ik ben naar de huisarts geweest en die wilde haar niet bekijken omdat hij dacht ik was overspannen. De politie heeft me het nr van het goofietaem gegeven en toen kon ik met haar naar de dokter en topen moesten ze haar wel onderzoeken want ik bleef hysterisch omdat ik aangifte wilde doen en zij niet naar mij wilden luisteren.
Gewoon volharden en doorzetten.

Even grapje tussendoor,.... Er is hier geenene man meer aan het woord,......

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 22-06-2006 um 22:17:25

Zeker wel, toevallig heeft mijn moeder altijd gewerkt op paleis van justitie en zij adviseert mij veel hoe ik de juiste dingen kan doen.Het zal wel niet zo snel gaan als we zouden willen maar er is in ieder geval aktie.
Je moet zoveel mogelijk bewijs verzamelen, dan kan je straks ook een onderzoek van de raad gaan vragen via de rechter omdat jullie je zo zorgen maken.Misschien komt er dan ook wel een ondertoezichtstelling dan krijg je meer zicht op de situatie.
Ikzelf ben ook eind juli uitgerekend en ik kan me heel goed voorstellen dat je er nu ff moe van bent allemaal tenslotte is het kindje wat nu komt ook heel belangrijk.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 22-06-2006 um 19:43:19

wij kunnen eigenlijk nix hardmaken of zn (h)ex wel of niet goed voor haar zorgt, maar krijgen haar wel erg vaak oververmoeid *afgeleverd* en ze heeft vaak klachten, moe, buikpijn, verkouden, koorts. eneige wat we wel weten is dat het meisje door de weeks overal naartoe wordt gesleept en totaal geen rust en regelmaat krijgt, maar ja of we daar wat mee kunnen? morgen maar weer bellen naar de jeugd en zedenpolitie om weer te proberen eindelijk aangifte te kunnen doen op basis van art 279, het moet toch een keer lukken zou je denken he?
we proberen maar moed te houden en vooral door te vechten, maar het valt niet mee, ben nu toch wel toe om me rustig voor te kunnen bereiden op mn komende bevalling! nog maar 6 weken en dan is het zover! maar babsie, werpt het bij jullie vruchten af? al die info verzamelen over zn (h)ex?

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 22-06-2006 um 14:48:24

Marielle, ja met haar praten, nou nee het liefst mailen of op papier, dan heb je bewijs zwart op wit.Ook als zij dan idiote reacties terug zou hebben.Ik doe dat ook zo en ze trapt er elke keer weer in en alle mail van haar stuur ik door naar de advokaat zodat zij met een rechtzaak aan kan tonen dat dat maffe wijf niet voor rede vatbaar is en totaal niet handelt in het belang van het kind.Het is een druppel op een gloeiende plaat maar alle kleine beetjes helpen denk ik zo.
Wat betreft dat je zegt dat ze bij zulke vrouwen het binnenzooitje eruit moeten halen geef ik je gewoon gelijk, ik zal je vertellen dat deze (h)ex pas weer is bevallen en tijdens de zwangerschap weggegaan is bij die nieuwe vent, dus daar zal ze ook wel weer gaan lopen etteren. achterlijke mensen hoor.
Oh en kan je niet vragen aan de school van die kleine dat hun jullie op de hoogte houden van zaken m.b.t die kleine.
Je moet dat maffe mens gewoon uit r tent lokken.

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 22-06-2006 um 14:12:51

Hey Babsie jij zei in een bericht dat mijn vriend is met zijn ex moet praten. Dit heeft geen enkel zin, er valt niet met haar te praten. Wat betreft het welzijn van zijn dochter moet maar met school bespreken want van haar hoort hij niks. Afgelopen weekend kreeg ze zalf mee voor haar kinnetje ze blijkt een allergie te hebben, maar ja het meissie weet zelf niet wat er is eigenlijk en haar "moeder" verteld ook niet wat er aan de hand is. Zo'n 'moeder'moeten ze de rotzooi uit haar buik halen zodat ze nooit meer moeder kan worden. Het ergste is gewoon dat er te veel van deze 'moeders' in nederland rond lopen!!!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 20:35:01

oh en esther voor ik het vergeet, ja hoor gewoon door procederen is misschien makkelijker gezegd dan gedaan weet ik alles van maar laat je advokaat een dwangsom regelen voor als dat kreng weer niet meewerkt.
kale kip kan je niet plukken zeggen ze maar je kan wel dan beslag laten leggen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 20:32:37

nu heeft onze advokaat gebeld met de raad van de kinderbescherming.
Anders moet je vragen of andere mensen klachten willen indienen bij het amk, in ieder geval moet je ze konstant lastig blijven vallen en dreigen dat je het in de openbaarheid gaat brengen.
Ze blunderen al zo erg de laatste tijd, dat kunnen ze er echt niet bij hebben.
ik blijf in ieder geval aan de gang.Ik zal je eerlijk zeggen dat ik af en toe ook wel in staat ben dat mens r keeltje dicht te knijpen hoor pfff.Als het dan toch niet werkt op de eerlijke en legale manier dan maar anders.
Het is walgelijk hoe zo'n onmens zo'n grip op je leven kan krijgen.
Denk je dat die vrouw van je ex voor de rest wel goed zorgt voor die kleine of heb je daarook vraagtekens bij??

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 17:14:18

babsie, de raad vd kinderbescherming? goh, helpen die jullie dan? mijn vriend heeft ze gebeld, heel zn verhaal gedaan in de hoop wat advies of zo te krijgen, maar nee hoor meneer, u moet er zelf met uw ex uit zien te komen! tuurlijk, zou ik gebeld hebben als ik dacht dat dat mogelijk was?? maar nee hoor ze kunnen nix voor hem doen, inschakelen van de raad zou alleen maar meer kwaad bloed zetten bij zijn ex! is het niet zo dat de raad verplicht is elke klacht of uiting van bezorgheid serieus te nemen?? of geldt dat alleen voor alle klachten van vrouwen die weer een s beweren dat de vader erg slechte invloed op het kind heeft, dan rennen ze bij de raad voor een grondig onderzoek!
volgens mij wordt het tijd dat instanties ( raad, politie enz..)gewoon zn werk gaat doen, waar wij met zn allen tenslotte voor betalen, en hun persoonlijke mening lekker voor hun houden!!

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 15:33:30

Esther,het is gewoon pure jaloezie van dat soort vrouwen zodra hun ex partner gelukkig is met een ander krijgen ze het gebrek.
volgens mij hadden ze het idee dat ze voor altijd en eeuwig de enige zouden blijven zielig hoor.
Maar goed, ik ben nu gewoon bezig allerlei informatie over die (h)ex en indien mogelijk dat gewoon tegen haar te gebruiken.
informatie van school kleuterklas buren of wat dan ook en alles doorspelen naar je advokaat.Kijken of die wat kunnen bereiken met de raad van de kinderbescherming.
Die moeders mishandelen het kind met het ontzeggen van hun vader.
Je hebt natuurlijk ook wel uitzonderingen he, net als met dat verhaal van ursula.

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 15:13:43

vervolg:
op advies van advocaat GEPROBEERD aangifte te doen op basis van art 279, maar je wordt gewoon niet geholpen, alleen maar van t kastje naar de muur gestuurd, uiteindelijk een nummer van speciale jeugd en zedenpolitie gekregen en daar kun je weer weken wachten tot iemand het fatsoen heeft je eindelijk eens terug te bellen!! nee dan moet je als vader 2 uur je kind te laat terugbrengen, kijken hoe snel ze er dan bij zijn!
ik rol echt van de ene in de andere verbazing hier in nederland, je wordt als man gewoon puur gediscrimineerd!! dus nu idd maar weer een kort geding starten, wat ons een heleboel geld gaat kosten, al wisten we maar dat elke euro ons dichterbij een goede uitkomst zouden brengen, dan brengen we er vandaag nog al ons geld heen, maar je koopt er geen zekerheid voor, we zijn afhankelijk van de rechter, hij of zij bepaalt uiteindelijk hoever zijn ex mag gaan en wat daar tegenover staat...........zo werkt dat in nederland! toch?

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 21-06-2006 um 15:05:48

hallo,
na vaak berichten te hebben gelezen ben ik nu zover dat ik er ook maar een berichtje op zet. Ik ben de vriendin van een hele verdrietige, gefrustreerde vader van een mooie dochter van 3. na anderhalf jaar procederen en getreuzel en uitstel is er een beschikking en dus ook eindelijk een omgangsregeling, houdt mevr zich er gewoon niet aan! het is elek keer afwachten wat ons nu weer te wachten staat en sinds ze weet dat er bij ons een kleintje bijkomt is ze helemaal niet meer voor rede vatbaar. Laatste keer dat we zn dochtertje gezien hebben heeft zn ex haar uit zijn armen gerukt, huilend en wel en haar zo weer meegenomen. reden??? eerlijk waar echt geen idee!! er was iemand bij ons op bezoek die zij niet aardig vind en dat was reden genoeg om HAAR dochter te beschermen tegen die vreselijke mensen!!
dat is de laatste keer dat we haar gezien hebben, dus nu maar weer procederen???

Name jean-paul
Stadt den haag
Geschlecht Mann
Datum 20-06-2006 um 22:53:23

ik wil condoleances uitbrengen voor het overlijden van de oprichter van dwaze vaders .....*** je was altijd een fijne buurman die tijd had om met iedereen een praatje te maken.....we zullen je moed missen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 21:44:04

Marielle, ja dat die vrouwen niet doorhebben dat dat in feite ook een soort van mishandeling is,is niet te filmen gewoon.
Ze belasten zo'n kleine met zaken wat hun helemaal niet aangaat.
Heeft je partner haar die (h)ex wel duidelijk gemaakt dat wanneer ze iets te melden heeft dat ze dat dan rechtstreeks naar hem moet doen en niet die kleine ermee moet lastig vallen ??
zo niet dan zou ik dat wel doen.
Even haar op haar eigen woorden pakken dat ze zo vecht voor het welzijn van die kleine maar ondertussen zet ze het kind wel tussen twee vuren.

Name patricia
Stadt groningen
Geschlecht Frau
Datum 20-06-2006 um 17:01:59

de website die ik gemaakt heb is users.poink.be/chantal er staat ook een link naar de website van mijn zus die al bijna een jaar haar lieve kleindochter donna niet heeft mogen zien ook door een scheiding.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende