Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1767 zu 1781 von 5411
Name miss
Stadt hopeloos
Geschlecht Frau
Datum 30-04-2006 um 12:27:23

Hallo,

Ik ben een vriendin van een vader met 2 kindjes. In het begin dat ik hem leerde kennen had ik hoop en dacht samen wel te kunnen gaan knokken voor zijn kinderen. Het is voor hem vreselijk om zijn kinderen zo hard achteruit te zien gaan. Bezoekregeling vind zijn ex- vrouw prima, maar zolang het haar uitkomt. De bezoekregleing staat vast op elk weekend officieel zelfs 3 1/2 dag. In de praktijk ziet dit er alleen heel anders uit. Ik dacht dat we in een land woonde van mensen rechten en een vrije meningsuiting. Ook dit ziet er helaas heel anders uit in de praktijk. Alleen is dit een erg kwalijke zaak. Zitten ze mooi achter een buro wetten te bedenken. Ja en dan zogenaamd in het voordeel van de kinderen krijg je overal te horen.Welk voordeel een vader die ze ontzegd word en een moeder die in alles haar gang kan gaan zonder sanctie's. Ik ben er echt erg van geschrokken. Je word van het kastje naar de muur gestuurd door alle instantie's die er juist voor de kinderen zouden zijn

Name A.W.
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 28-04-2006 um 11:07:55

Ik ben vader en heeft precies het zelfde maar dan andersom
Maar 1 vraagje wou u de kinderen bij de rechtbank of uw man.

Name mippie63
Stadt groningen
Geschlecht Frau
Datum 28-04-2006 um 09:29:43

ik begrijp het niet
er zijn ook vaders die de omgangsregeling aan hun laars lappen
mijn zoontje van bijna 9 gaat de laatste weken niet naar zijn vader
dit komt omdat vaderlief steeds afbeld
maakt belofte naar hem toe maar beld dan ook weer af
afgelopen kerstvakantie zou hij een week naar zijn vader gaan maar nee vaderlief kwam hem niet halen
hij heeft nu al 8 weken zijn vader niet meer gezien
beld alleen als hij zijn zoon niet komt ophalen
naar zijn middelste zoon kijkt hij al helemaal niet om

vind het heel vervelend voor alle vaders die dit wel willen

heb mijn ex verwezen naar deze site
omdat ik vind dat hij in zijn handjes mag klappen wat zijn kinderen betreft
alleen helaas maakt hij hier geen gebruik van
heb hem gezegd dat menig vaders ja;oers op jou zouden zijn

wou dit even kwijt want ik zit met een vreselijk verdrietig kind die zijn vader graag wil zien maar die hem niet komt ophalen

sorry vaders

Name manuela
Stadt roosendaal
Geschlecht Frau
Datum 26-04-2006 um 17:34:34

Mijn vriend heeft zijn dochter al 5 jaar niet meer gezien en betaald 489 euro alimentatie per maand!!(Dat is studie kosten inbegrepen...)
Hard geld als je je kind niet mag zien!!Wij hebben samen 2 zoontjes 5 en 9 jaar ,onze zoon van 9 jaar mist haar heel erg,heeft hier ook erg veel verdriet om....maar wat we ook proberen,het lukt niet...het is fout gelopen door het geloof van zijn ex (pinkstergemeente)

Name D.W.
Stadt Spikecity
Geschlecht Mann
Datum 26-04-2006 um 15:08:43

Kelly en Jorissa,

Jullie moeten weten dat papa jullie elke dag meer en meer mist. Het is nu bijna 9 maanden geleden dat ik jullie gezien en gehoord heb. Hoe lang moet ik jullie nog missen??? Papa houd van jullie, ik wou dat jullie me konden bereiken via school of zo of via opa en oma, die missen jullie ook.

Ik wil jullie zo graag zien. Liefs papa

Name A.W.
Stadt Gelderland
Geschlecht Mann
Datum 26-04-2006 um 12:06:21

ben nu ook een dwaze vader geworden,na dat ex de zooie belazerd heeft.
7 keer valse aangifte en meegenomen ,5 keer staande gehouden zelfs toen ik boodschappen deed kwam melding terwijl ik andere kant van stad was.
Waneer is er een ontmoeting vaders onder mekaar.
Jongens hebben jullie een organisator of iemand nodig geef mailtje.

awstolker@hotmail.com

Name een moeder
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 26-04-2006 um 07:50:59

Ik denk wel dat er hier ook vaders zijn, die zich hier mooier voordoen dan ze in werkelijkheid zijn en die door eigen schuld in zo n situatie zijn beland. Dat hetniet altijd de schuld is van jullie "ex".

Name Marley
Stadt noord holland
Geschlecht Frau
Datum 21-04-2006 um 17:56:03

Hallo,

Mijn vriend is ruim 6 jaar geleden gescheiden, dochtertje is nu inmiddels 8 en woont bij moeder. moeder is ernstig ziek!kind heeft geen leven daar, is een keer in de twee weken een weeekend bij ons. door de rechter is OTS uitgesproken over het dochtertje, moeder is op geen enkele manier in staat om kind te verzorgen zegt raad v. kinderbescherming. rechtzaak aangespannen ter verkrijging van volledig gezag en dat dochtertje hier komt wonen, rechter geeft touwtjes aan jeugdzorg. Kind moet dus bij moeder blijven wonen!Kind huilt iedere keer tranen met tuiten, wil niet meer naar mama!wij kunnen/mogen niets doen, staan met onze rug tegen muur toe te kijken! Wie heeft er raad, weet hulp?????

Name Marley
Stadt noord holland
Geschlecht Frau
Datum 21-04-2006 um 17:46:23

hoi TB,

Ik heb in een soortgelijke situatie gezeten, alleen was mijn vriend degene die moest betalen voor zijn kind! Er werd door zijn ex, toen, 450 (gulden!!) gevraagd per maand. Dat was echt te gek! Begrijp me goed, we hebben echt werkelijk alles voor zijn dochtertje over maar 450 gulden per maand!
Ten tweede kwam er nog bij dat mijn vriend achterbleef in het gezamenlijke huis en alleen op moest draaien voor alle kosten en dus gewoonweg die 450 gulden niet kon betalen! Zijn advocate heeft toen alles uitgezocht en berekend en er kwam een minimaal bedrag uit welke hij iedere maand moest betalen. Tot op heden betaald hij netjes iedere maand, maar daar komt bij dat wij ook iedere maand een vast bedrag sparen voor haar (op eigen initiatief, haar moeder weet hier niks van!)op een speciale rekening. We hebben echt alles voor het dochtertje over maar het moet niet te gek worden! hoop dat je hier wat mee kan!

Name Wil Versluis
Stadt Geleen
Geschlecht Mann
Datum 21-04-2006 um 17:09:42

Mikey en Laura uit Stellendam,lieve kinderen van mij.
Als jullie dit ooit lezen, besef dan dat pappa veel van jullie houd.
Zoals jullie begrepen zullen hebben zoek ik weer contact met jullie.

Van Mikey had ik begrepen dat hij mij ook weer wou zien, schrijf gewoon een mailtje naar mij of een briefje.
Misschien helpt de meester op school je hierbij.
Wees niet bang lieve kinderen, ik zal jullie beschermen

Veel liefs Mikey en Laura, van jullie pappa
Willie Versluis uit Geleen

Name moeder
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
Datum 19-04-2006 um 01:37:30

Nigel, jouw verhaal is heftig. Ik woon in buurt, weet alles van buro jeugdzorg en mondriaan..... je roept : HELP.Mag ik je wat adviseren: bespreek dit niet met roeptoeters, maar zoek zelf ook professionele hulp voor jezelf: voor begeleiding, advies, jouw eigen aandeel in hele verhaal. Een neutrale buitenstaander, een psycholoog, die zicht heeft op situatie van jou, jullie kind, en moeder. Zo iemand kan jou waarschijnlijk helpen, want 't is niet niks wat je schrijft.
En 't is geen schande hoor, om professionele hulp in te schakelen als 't allemaal té moeilijk wordt... 't is een teken van wijsheid.
Als je hulp nodig hebt, met wat dan ook, ga je naar de vakman. Daar wordt je wijzer van.
Doe wat je doen moet, moet jezelf, en voor je kind. Ik wens je veel wijsheid toe.

Name moeder
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Mann
Datum 19-04-2006 um 00:54:30

Chris, wat een landje he. Als je 5 kilometer te hard rijdt, krijg je vette boete, maar als vrouw kind bij vader weg houdt, krijgt ze groen licht en mag blijkbaar gewoon doorgaan.
Jouw kids zijn al 12 en 15, en je neemt in ieder geval je financiele verantwoordelijkheid.
Hou deze eer aan jezelf.Ze zijn al redelijk "groot".Ik hoop dat ze ooit, binnenkort, alles begrijpen en naar jou toekomen. En inzien dat 't niet aan jou lag.
Ik hoop dat je t.z.t. ('t is nu niet anders)
nog veel samen mag genieten van de tijd die vóór jullie ligt.

Name vrouw
Stadt zuiden v/h land
Geschlecht Frau
Datum 19-04-2006 um 00:35:47

TB, wat jammer weer, kindje 7 maanden, en ouders uit elkaar. Kijk wat reeel is, wat is zijn inkomen. Ga niet lopen kissebissen over 42 per maand, rechtzaken en advocaten kost veel geld, kan ie beter kleertjes enzo voor kleintje van kopen. Of luiers. Waarschijnlijk heb je ook nog recht op alleenstaande ouder-toeslag (weet ik niet zeker, omdat je studeert).Er zijn al teveel moeders die zip, nada, zero krijgen: 0. Bespreek het samen en houdt de omgang goed, lijkt mij het beste voor alle 3 de partijen. Alle stress die je gaat krijgen als je niet akkoord gaat, is de 42 euri niet waard. Maar goed, dat is mijn mening.
Ondanks alles: geniet van je kindje, en veel succes met je studie. Alles komt goed....
Veel liefs en sterkte, van een andere alleenstaande moeder, met 0.

Name TB
Stadt Friesland
Geschlecht Frau
Datum 18-04-2006 um 21:21:31

Hallo!

Ik ben een alleenstaande studerende moeder en heb een dochtertje van zeven maanden. Jammer genoeg is de relatie tussen mij en de vader van mijn dochter op de klippen gelopen. Ik probeer nu echt mijn best te doen. Haar vader mg haar zien wanneer hij behoefte heeft en het enige wat ik vraag is een bijdrage voor mijn dochter. Ik vind dat ze daar recht op hebben en wij zijn beide als ouder verantwoordelijk voor ons kind. Nu heeft mijn advocaat een voorstel gedaan van €192,- p.m. Mijn ex is het hier niet mee eens en gaat er tegen in. Hij wil niet meer dan €150,- p.m betalen. Ben ik nu onredelijk? Kan iemand mij vertellen wat normaal is? Ik word hier niet vrolijk van en krijg het gevoel dat hij wel de lusten wil maar niet de lasten... Kan iemand zich dit voorstellen?

Name chris heeres
Stadt winschoten
Geschlecht Mann
Datum 17-04-2006 um 22:57:28

vandaag veel gedacht aan mijn kinderen van 15 en 12 jaar die ik al heel lang niet meer heb gezien. Gisteren hierover met mijn vriendin gesproken, dat gesprek leverde mij even weer het bewustzijn op dat het eigenlijk vreemd is 2 kinderen te hebben alimentatie te moeten betalen maar ze niet mogen zien. vandaag mijn pijn wat van me afgelezen door berichten van lotgenoten te lezen. Ieder geval is schrijnend en uitermate pijnlijk. WAAROM bestaat dit onrecht????????

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende