Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1701 zu 1715 von 5345
Name 'stiefmamma'
Stadt noordoosten
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 08-03-2006 um 12:32:52

Moeder, ik ben het nu niet met je eens. Ik zit vanaf een jaar in de situatie dat mijn vriend een dwaze vader is. Zijn ex is zo dom dat ze zelf niks kan regelen. Dus laat ze zich opnaaien door haar vriend. Ze hebben steeds ruzie waar de kleine meid bij is. Die bij mijn vriend en mij verteld hoe deze 2 ruzie hebben en hoe graag ze bij pappa en mij is, want pappa en ik hebben geen ruzie. Maar (h)ex vrouw klaagt over het welzijn van haar dochter terwijl ze zo egoistisch als de pest is. Zij denkt aan zich zelf en mijn vriend en ik denken aan het meissie. wat zij wil. Wij praten mamma niet slecht. Mamma praat pappa en mij slecht. Het kind is nog maar 5. En tja op zo'n moment kan ik me indenken dat vaders radeloos worden en stomme dingen uithalen. Zulke ex-vrouwen zijn een ziekte, het blijkt nog besmettelijk te zijn ook. Ik heb respekt voor de ouders die zonder probleem mondelinge afspraken konden maken, en deze nog na komen ook, want zeg nou zelf die zijn op 1 hand te tellen.

Name moeder
Stadt zuiden van het land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 08-03-2006 um 01:47:58

In het belang van het kind/de kinderen.Beide partijen moeten zich hier aan houden, en evt. nieuwe partners moeten hiermee akkoord gaan. Take it..or leave it !!! Het heeft alles te maken met respekt voor de vader en de moeder van het kind, met communicatie, ondanks alles..
Al die "ontheemde" kids van tegenwoordig, die de weg kwijt zijn....hun problemen met school/opleiding ? ...vindt je het gek ?! Ik durf te wdden dat het gros hiervan uit gebroken gezinnen komt. Is het nou zoooo moeilijk om dit bij de wet eens eindelijk ged te regelen ?! Pluim voor de ouders die dit (ondanks hun onderlinge geschillen...) wl goed met elkaar geregeld krijgen..en die zijn er gelukkig ook nog genoeg.

Name moeder
Stadt zuiden van het land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 08-03-2006 um 01:33:16

raak confuus nu ik me in deze site verdiep. Ken vooral alleen maar vrouwen alleen met kids, zonder alimentatie, die kop niet boven water kunnen houden, omdat pa verplichtingen niet nakomt. Hoe zit het met dat ouderschaps-plan. Geldt die ook met terugwerkende kracht voor scheidingen van vr 2005? Een Lex die zichzelf simpel vrachtwagenchauffeurtje noemt.Ben trots op jezelf! Je bent Lex en jouw baan is vrachtwagenchauffeur (wees blij dat je baan hbt in deze tijd). Alles heeft te maken met respekt, voor de kinderen! Als vaders hun exen bedreigen (verbaal of fysiek) bedreigen ze daarmee indirekt ook ltijd hun kind.Want het kind houd van mama. Altijd! Als moeders hun kind bij de vader weghouden, bedreigen ze daarmee eveneens, indirekt, hun kind! Want het kind houd van papa! Ik ben sterk vr mediation bij echtscheiding en het maken van zo'n -bndend-ouderschapsplan. Komen er dan nieuwe "partners" bij, dan kun je laten zien: dt zijn de afspraken met de andere ouder. Respecteer deze!

Name 'stiefmamma'
Stadt noordoosten
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 07-03-2006 um 15:54:14

Heel goed van je moeder. Gelukkig zijn er dus toch nog goeie moeders. Ik ben zelf al een poosje aan het zoeken op internet naar positieve dingen om uit mijn vriend uit deze sleur te halen. Het vervelende is dat de ouder waar het kind volledig verblijft alle recht heeft blijkbaar. Er zijn wel wetregels maar deze zijn blijkbaar zels bij politie niet duidelijk. Je krijgt bijvoorbeeld te horen als je ze belt om steun:'nee meneer wij kunnen niks doen dit is een probleem van u en uw ex, als het voor de deur escaleert kunt u bellen en dan zullen wij proberen op te treden.' Oftewel je moet eerst een scene maken waar meestal het kind bij aanwezig is, en met een beetje pech agressieve exschoonfamilie voor politie kan treden. En dan zegt men; politie is je beste vriend. Dit alleen blijkbaar als je een mes in je rug hebt. De moed zakt mij in de schoenen, en dit is bij ons nog maar een jaar aan de gang. Als 'parttime'ouder heb je gewoon echt geen poot om op te staan.

Name moeder
Stadt zuiden van het land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 07-03-2006 um 02:45:03

aardige vader uit de achterhoek, jij kon beter verwoorden aan marcel, wat ik hem ook wilde duidelijk maken. Maar toch, ondanks jouw goede houding,duurt het al 8 jaar? Ik krijg kippenvel als ik het lees. Ik dacht dat "h"exen niet bestonden. Ikzelf ben 6/7 jaar stiefmoeder geweest, nu alleen met mijn zoontje die zijn pa nauwelijks ziet, maar het geluk van al mijn ex-stiefkinderen en kind staan voorop. Ik zet al mijn eigen pijn en verdriet opzij, en mijn deur staat voor ze allemaal altijd open. Jezus, dat in zo'n "sociaal"land als nederland dit soort toestanden bestaan. Ga me eens wat meer in jullie site verdiepen, welke partijen jullie de meeste steun geven e.d. Of ben ik dan nu een dwaze moeder/ex-stiefmoeder ? Lekker boejen, zolang ik maar nooit een "h"ex wordt!

Name 'stiefmamma'
Stadt noordoosten
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 06-03-2006 um 19:56:07

Ik begrijp niet hoe het kan dat jullie dwaze vaders steeds weer zo lang moeten wachten voor jullie een keer jullie kinderen mogen zien. En hoe velen van jullie toch nog zo rustig over blijven komen. Ik ben zelf nu iets meer dan een jaar bij een dwaze vader, en word erg onrustig als het weekend met zijn dochtertje weer aanbreekt, die hexvrouw van hem is ook de beste in haar 'rechten' halen. Ze zegt dat ze aan het welzijn van HAAR dochter denkt, terwijl ze het kind steeds mee neemt naar haar werk. En mee neemt naar de motorclub van haar stiefvader, want jawel zij heeft ook zo'n moeder die haar vent weg ging nu weet dochter lief niet eens wie haar vader is. Dus het zal wel overdraagbaar zijn denk ik dan. Zulke vrouwen moeten alle eicellen verwijdert worden dat ze nooit geen kinderen weer kunnen krijgen. Want ook deze hex is weer zwanger en bij haar vorige vent weg. Dit zegt dan toch genoeg zou je denken!!!

Name vader
Stadt Achterhoek
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 06-03-2006 um 19:37:42

Marcel, ik denk dat heel veel "dwaze vaders" precies weten wat je bedoelt. Ik ken je situatie niet maar ik herken je boosheid en pijn heel goed. Je moet ook blijven vechten maar vecht op de juiste manier. Zoek daarbij steun van familie, vrienden, of een specialist. Vertel hoe boos je bent aan deze mensen, dat lucht op. Met agressief gedrag wordt de afstand tussen jou en je kind(eren) alleen maar groter. Agressief gedrag is namelijk een pijl op de boog voor de "kwaadwillende" moeder. Zorg er voor dat jouw kinderen persoonlijk in deze situatie nit iets tegen je kunnen gebruiken. Dan kunnen ze zelf weer (opnieuw) ontdekken dat je een lieve vader bent. Leer geduld op te brengen, het kan namelijk jaren duren. Ik wacht inmiddels 8 jaren om mijn dochters weer eens te mogen aanraken maar dit wachten is helaas nog niet beloond. Succes in de strijd Marcel en denk er aan dat je niet alleen staat.

Name moeder
Stadt zuiden van land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 05-03-2006 um 14:39:45

martin, probeer de eer aan jezelf te houden. Laat je niet verleiden tot opstandig/agressief gedrag, want dan trek je hoe dan ook aan het kortste eind. Gebruik de tijd totdat je de kids mag zien (want dat feit lgt er nu eenmaal)om de rust in jezelf terug te vinden, zodat je tegen die tijd ook een echte,leuke, ontspannen vader voor ze kunt zijn.Kinderen houden evenveel van hun vader als van hun moeder, dat is een feit. Wie "fout"is of wie "goed" is, daar gaat het niet om bij de kinderen. Laat ze KIND zijn, ze hebben het al moeilijk genoeg. En emand moet de verstandigste zijn/blijven, dus waarom zou jij dat niet zijn ..... Tijd heelt veel wonden,ik hoop voor jullie, dat alles zich ten goede zal keren.

Name Marcel
Stadt Zuiden van het land
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 05-03-2006 um 08:59:32

Als jij mij kunt vertellen waarom mijn ex de kids nu nog bij me weghoudt weet ik het ook.....
Ze is -zegt ze...- bang dat ik haar of de kids iets aandoe. Ik ben god niet! Ik kan/ga en mag niet over het leven van mijn kindjes beslissen. En mijn ex hoeft ook niet bang te zijn dat ik haar iets aan zou doen. Watvoor vader ben ik om mijn kinderen hun "moeder"af te nemen? En daarbij dan krijgt mijn ex haar zin, want dan zie ik mijn kindjes NOOIT meer. Maar de rechter geloofd haar gedeeltelijk, zodat ik mijn kindjes begeleid mag gaan zien bij Kompaan Goirle (dat duurt ivm w8lijst nog een maand of drie..). Ik ben niet degene die in ernstige mate labiel is en hulp behoeft. Mijn advocaat kan met de KEIHARDE feiten waar ik haar mee geconfronteerd heb niets, dus moet ik zelf maar een brief naar de rvk en rechtbank gaan schrijven. Ik zal NIET eerder rusten alvorens in ieder geval mijn zoon bij mij is! Het laatste gerucht wat ik gehoord heb is dat ze nu ineens samen is met e.o.a. zware crimineel.

Name een moeder
Stadt zuiden van het land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 05-03-2006 um 01:31:49

marcel, er zijn, gelukkig,ook nog heeel veel vrouwen dit dit onterecht vinden en achter jullie zaak staan. Beide ouders moeten proberen hun eigenbelang opzij te zetten, in belang van de kids. En dat s niet altijd gemakkelijk, maar het kn wel. Waar een wil is, is een weg. Ik snap die vrouwen niet. Ik ben ook gekrenkt geweest, en veel verdriet gehad, maar het is nooit in mijn hoofd opgekomen om daarom een kind bij zijn vader weg te houden. Waarom mag je ze niet zien?

Name marcel
Stadt zuiden van het land
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 05-03-2006 um 01:10:20

Ik wil hier zoveel neerschrijven en wil zoveel doen, maar hoelanger ik mijn kindjes niet zie, pfffffff ik ben zo moe....
Wanneer wordt Nederland nu eindelijk eens een RECHTstaat? We leven hier in een verkapte dictatuur, waar diegene die het smerigste en achterbakste bezig zijn met het recht gaan lopen... WIE DENKT ER AAN MIJN KINDJES????

Ja, ik ben gefrustreerd, ja ik heb een gat in mijn ziel, waar mijn kindjes horen, maar NEE ik laat me NIET uit het veld slaan.
LIEFDE EN EERLIJKHEID ZAL OP DEN DUUR ZEGEVIEREN!!!
"Collega" papa's zet hem op, samen kunnen we uiteindelijk heeel veeel voor onze kindjes betekenen!!
STRIJDLUSTIG!!

Name wenende moeder
Stadt zuiden van het land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 02-03-2006 um 01:08:43

aan de exen van jullie, lieve dwaze vaders, die gewoon graag hun kind willen zien, hen zien opgroeien en daarin begeleiden, maar dit niet mogen maar wl mogen betalen zou ik willen zeggen: weet je eigenlijk wel hoe rg het is en hoeveel pijn het in een moederhart doet, als het kind net door zijn vader wordt gehaald? als hij net naar zijn kind omkijkt?
Ik huil, omdat ik mijn kind net kan geven wat ie nodig heeft: zijn vader! We doen het al vijf jaar zonder hem. Heel af en toe, als het hm uitkomt, komt ie aanwaaien, kind blij, en is weer weg, kind weer verdrietig.Ik weet nog niet goed wat wijsheid in deze is, en hou me dus vooral bezig met de rust in huis te bewaren en een zo goed mogelijke vader en moeder tegelijk te zijn. Alimentatie heb ik nog nooit gezien, wat een beetje financiele rust zou geven. Maar ik ga hem niet proberen te dwingen of smeken om financiele ondersteuning voor de opvoeding van ons kind. Je neemt je verantwoordelijkheid, of niet.

Name wanhopige vriendin
Stadt noord oosten
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 27-02-2006 um 12:00:13

hallo, mijn vriend heeft via zijn advokaat laten weten naar zijn ex dat hij de omgangsregeling van hun kind via de rechtbank laat vaststellen. Dit omdat zij haar afspraken niet nakomt. Weekenden het kind houdt zonder enig overleg etc. Nu heeft ze de brief inmiddels gehad en zoals wij al dachten heeft ze dus ook afgelopen weekend het kind zomaar gehouden. Zij vindt dat als mijn vriend beweert dat zij haar afspraken niet nakomt zij dan het recht heeft om de afspraken helemaal niet meer na te komen. Dit is toch niet te geloven dat dit zomaar wordt toegestaan zonder dat er ook maar iemand in grijpt. Als dit andersom gebeurt heeft mijn vriend meteen de politie op de stoep staan. Valt er dan echt helemaal geen aktie te ondernemen tegen zulke 'valse moeders'???

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 26-02-2006 um 10:28:54

Voor informatie over (verplichte) alimentatie verwijs ik u naar onze site. Heeft u dan nog vragen stuurt u dan een email naar mail@dwazevaders.nl

Name wimpie
Stadt Friesland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 26-02-2006 um 01:00:52

Als je kind nog studeert , tot welke leeftijd moet je alimentatie betalen?

Vorige mibrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende