Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1726 zu 1740 von 5370
Name jon roelofs
Stadt asperden duitsland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-03-2006 um 12:02:17

ten eerste wens ik de fam. van eric heel veel sterkte toe .het is toch niet normaal dat het zo ver moet komen in een land als nederland.ik mag met veel tegen werking van mijn ex demi mijn dochter nog zien. ik hou stand aan de gemaakte afspraken met de rechter. alles waar zij van afwijkt stuur ik gelijk door naar haar advocaat. en wijs haar erop datzij in moet grijpen bij haar cliente.verder maak ik alleen kontakt per sms. zo krijg je minder ruzie en je kunt alle berichten bewaren en voorleggen aan de hulp instanties. vaders van nederland , laat jullie niet klein krijgen en geloof in jezelf. jullie kinderen hebben jullie nodig.
ik hoop voor de vaders en voor de kinderen dat er een oplossing gezocht wordt die in de nederlandse wet opgenomen gaat worden.
ik zelf schrijf alle kontakten met ex en bezoekjes van mijn dochter op in een dagboek.deze krijgt ze kado als ze zelf goed kan lezen en zelf erover na kan denken hoe het gelopen is.hoop daarmee haar vragen te beantwoorden. groeten jon

Name vrouw van een vader
Stadt Anna Paulowna
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 24-03-2006 um 09:46:21

ikke uit het noorden;
Het inkomen van de partner wordt in die zin meegerekend, dat zij zelf voor haar kinderen moet zorgen. Dus heeft ze geen inkomen/alimentatie, dan wordt zij/hij geacht om daar wel voor te proberen te zorgen. 1e kinderen hebben namelijk het hoofdrecht. Wanneer er een partner is met inkomsten(hoe weinig ook) dan wordt de alimentatieplichtige aangeslagen als alleenstaande en is het alimentatiebedrag dus hoger. Er wordt niet gekeken of er sprake is van een gezinsleven met (jonge)kinderen. Samen een kindje krijgen veranderd de positie van de 1e kinderen ook niet.Kortom een nieuw leven opbouwen is (financieel)erg moeilijk en je moet er wat voor overhebben. In mijn geval een tijdlang niet werken. Gelukkig zijn mijn 2 kinderen trots op hun stiefvader.

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-03-2006 um 03:35:44

Sterkte aan alle ouders die hun kind niet mogen zien!

Met trots kan ik jullie wel verwijzen naar
www.freewebs.com/familiekaptijn en ooit zal Nicky echt vernemen dat ze een broertje heeft.

Jammer dat het systeem zo is, maar geen reden om het op te geven.... mogelijk krijg ik morgen een beschikking die gaat zeggen dat er weer een begeleide omgangsregeling moet gaan komen na drie jaar geen omgang!

Name ikke
Stadt noorden
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 23-03-2006 um 11:42:43

Wanneer de man een nieuwe vriendin krijgt, dan wordt er toch niet naar het inkomen van de vriendin gekeken? Die heeft toch niets te maken met de ex van de man?? Gr.

Name vrouw van een vader
Stadt Anna Paulowna
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 23-03-2006 um 11:16:44

Mijn voorstukje op vervolg... is niet goed overgekomen. Hier alsnog;

Reactie op alimentatie: Mijn ex is vertrokken en vertikt het om te betalen. Moest mijn woning verlaten, omdat ik het niet meer kon opbrengen. Allerlei instanties konden/wilden mij niet helpen. De rechter had besloten dat ik alimentatie moest ontvangen dus mevrouwtje zie maar hoe je het krijgt. LBIO? eer ze voor je aan het werk gaan is er een jaar voorbij en dan krijg je nog niets.

Mijn man mag 1/3 van zijn netto inkomen afdragen aan zijn ex, maar krijgt zijn 3 meiden nu al 4 jaar niet te zien. Zij is bij mijn man weggegaan voor een nieuwe liefde en leeft zeer ruim van twee fulltime inkomens, maar daar wordt geen rekening mee gehouden. Mijn man mag dus krom liggen voor 5 kinderen omdat zijn 1e kinderen het meeste recht hebben.
Vervolg....

Name vrouw van een vad...
Stadt Anna Paulowna
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 23-03-2006 um 11:06:35

vervolg.....Inmiddels heb ik mijn zeer bescheiden part-time baan opgegeven, zodat mijn man geen alimentatie hoeft te betalen, want het bedrag dat ik verdiende (en meer) konden we doorsturen naar zijn ex en mijn ex betaald niets. Nu kunnen we ook fatsoenlijk een toekomst opbouwen. Een nieuw begin.

Omgang met zijn meiden? Allerlei mensen zeggen dat het in de toekomst wel weer goed komt. Maar dan heeft mijn man wel een heleboel jaren verloren, die nooit meer in te halen zijn.

Lang leve het Nederlands rechtsysteem.

Name Trees
Stadt Friesland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 22-03-2006 um 21:51:06

Hallo mannen!

Ik vind het heel erg om te horen dat de meesten van jullie jullie kind(eren) niet mogen zien. Ik wil jullie verder niet aanvallen, maal alimentatie betalen doe je toch uit liefde voor je kind? Niet om je ex een plezier te doen, maar vooral om je kind te laten weten dat je alles voor hen overhebt. Dit staat toch los van de omgang? Een kind kun je niet kopen toch? Een kind houdt van beide ouders en als de ouders lelijk over elkaar spreken of nog erger gedrag vertonen, dan krijgen kinderen loyaliteits problemen, het gevolg: Liegende kinderen die met hun geweten in de knoei komen. Kan zelfs zo erg zijn dat er gedragsproblemen uit voort komen. Dit is toch een soort van kindermishandeling? Dit mogen de moeders (ouders) de kinderen toch niet aandoen?
ik hoop dat al jullie exen hun ego opzij kunnen zetten en het belang van de kinderen op nummer 1 kunnen zetten! Doen jullie dit ook?

Succes en sterkte

Groet,
Een alleenstaande moeder die het wel goed probeerd te doen

Name Wil Versluis
Stadt Geleen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 22-03-2006 um 19:57:52

Advies
Verdriet wordt steeds groter
Is het verstandig om op basis van artikel 279 wetboek v strafr een klacht in te dienen of aangifte te doen om dat mijn ex vrouw mij de omgang met de kindren ontneemt.Al bijna 5 jaar geen contact meer.9OOk niet telefonisch)
En waar moet ik aangifte doen,kan dit in mijn eigen Stad ?kindren wonen ver van mij vandaan 250 km.
Graag jullie mening
Een dwaze pappa Willie die zijn Mikey en Laura mist deze pappa huilt tranen met tuiten

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

Beste Wil,

Als je ouderlijk gezag hebt en een omgangsregeling en moeder wenst de omgangsregeling niet na te komen dan kan je op grond van Art. 279 een klacht indienen. Dit kan in de eigen woonplaats of de woonplaats van de kinderen. Zie voor verdere informatie onze site.

Name Wil Versluis
Stadt Geleen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 22-03-2006 um 18:32:35

Als vader van mijn kindreb Mikey M14) en Laura(12) heb ik al bijna 5 jaar mijn kinderen niet meer gezien.Kindren die 250 km van mij vandaan wonen in Stellendam (Goeree Overflakkee)
Heb wel ouderlijk gezag voor wat het waard is dit gebruikt de moeder enkel en alleen om mij geld te ontfutselen.
Ze krijgt de alimentatie,kindren zie ik niet 9Laats was (4 Jan 2002)maar kreeg vandaag weer een smerige brief waarin ze mij chanteert dat zelfs de school mij geen informatie meer mag geven .Zelfs kaartjes komen verscheurt en met de gruwelijkste teksten retour.

Name moeder
Stadt zuiden van het land
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-03-2006 um 01:30:06

Erik, waarom zou je níet - naar rato van inkomen - alimentatie voor je zoon betalen?
Het is toch je kind en ook jouw verantwoordelijkheid. Tenminste, als je ook je kind mag blijven zien in vakanties, mailen, chatten/webcammen etc. met hem, om zo goed mogelijk kontakt te onderhouden.
---
We hebben hier in Nederland allemaal rechten en plichten. Dus overheid: indien geen omgangsrécht, dan ook geen alimentatieplícht.
En andersom ... !!! ... ?????
Och, hoe je het ook draait of keert: de kinderen betalen uiteindelijk allemaal de rekening...

Name Erik
Stadt Frankrijk
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 20-03-2006 um 16:13:14

Hoever is het mogelijk om vrijstelling te krijgen van alimentatieplicht? Ik woon en heb een eigen bedrijfje in Frankrijk. Nu begint mijn ex alimentatie te eisen omdat mijn zoon 3 weken geleden is teruggegaan naar NL. Wordt dit weer een rechtszaak. Wie kan mij van advies dienen of heeft zoiets al eens eerder meegemaakt?

Name jon roelofs
Stadt asperden duitsland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 20-03-2006 um 12:52:25

mijn ex vrouw pest me aan alle kanten. mag kind zien ,maar dwars liggen is haar beroep. stichting kinder alimentatie zijn god op aarde en plukken me geheel kaal.als ik mijn nieuwe vriendin niet had, die mij steunt en financeel zeer help, was ik al geweest. want hulp,begrip en steun van instanties hoef je niet te verwachten. wat is dit voor een rechtsysteem in nederland??

Name JohanVersteeg
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 18-03-2006 um 17:32:16

Maandag 20 maart is mijn dochter Saskia jarig. Ik heb haar uiteraard een verjaardagskaart gestuurd. Ze wordt alweer elf. Helaas heb ik haar véél te lang niet gezien. Ik hou veel van haar. Kusjes van een 'dwaze vader'. Hopelijk komt er ooit een dag dat we elkaar weer zien meid.

Ik hou van je.

Name e de snoo
Stadt best
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 18-03-2006 um 16:30:47

Graag zou ik willen weten hoe ik en wat ik zou kunnen doen met het feit dat me kinderen uit elkaar worden getrokken door de moeder en de ouders van de moeder , door me zoon (4) niet mee te geven op 14 daags bezoek bij mijn maar wel me dochter ,terwijl dat ook niet fantevoren is verteld door de moeder aan mijn,ook heb ik niks van haar advocaat te horen gekregen.Ik wil geen ruzie maken waar me kinderen bij zijn, maar ik sta wel machteloos.

Name Roland van Noye
Stadt Oosterhout
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-03-2006 um 19:16:54

Ik heb mijn kinderen nu 7 mnd niet gezien en 12-04-06 komt het hoger beroep. Ik heb er niet veel vertrouwen in en mis mijn dochters Brenda(12) en Angel(7). Ik krijg ze niet te zien omdat ik in 09-2004 ben weggegaan omdat ik niet meer op de oude voet door wilde met ex,en een nieuwe vriendin vond waar ik nu nog steeds bij ben. Nu gaat mijn ex verhuizen naar Helmond om samen te wonen met haar nieuwe vriend die ze net 2 mnd kent. Een vriend van mij vroeg aan mijn jongste dochter of ze niet meer naar vader wilde ze antwoorde nee omdat mama erbij stond.En toen hij zei kom op Angel zei ze ja ik wil naar papa!!!!!!!! Als ze dit lezen Brenda en Angel ik HOU van JULLIE ALLETWEE!!!!!! Jullie vader Nooyke

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende