Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1893 zu 1907 von 5537
Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 26-06-2006 um 16:33:52

Okee vrouwtjes van partners met vreselijke (h)exen ik denk dat we gewoon de koppies bij elkaar moeten steken veel informatie verzamelen en kijken wat we met of tegen die krengen kunnen bereiken en met elkaar weet je meer dan in je eentje.
verenigen die handeln voor de liefde voor je partner en de kids

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 26-06-2006 um 16:30:09

Hoi esther,
ja dat heb je ook echt wel nodig he alles ff laten bezinken een paar dagen.
Ik moet nu nog zo'n 4 weekjes en dan komt de kleine.
Gelukkig kan ik nog wel van mn zwangerschap genieten hoor,een aantal maanden geleden was dat nog wel heel moeilijk liep ik konstant in de stress waardoor ik ook een vloeiing kreeg en ja toen heb ik wel ff op mn donder gehad van de verloskundige die mij duidelijk maakte dat het kindje dat nu gaat komen ook gewoon heel belangrijk is en dat ik het veel rustiger aan moest gaan doen,zo min mogelijk stress.
Laatst was mn partner jarig en rot hij heeft geen felicitatie of kaartje van de kleine gekregen.
Het is zo'n dag wel gezellie maar er ontbreekt toch iets.
Maar goed straks als de baby er is en ik ben weer hersteld ben ik er weer helemaal klaar voor en staat ze er gekleurd op

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 26-06-2006 um 16:25:03

ja opstaan tegen die instanties ben ik op zekere hoogte wel met je eens maar wat als die moeder idem dito is naar wie moeten wij ons dan richten om ons te helpen en natuurlijk het kind dan kan je bijna niet anders dan naar die instanties gaan.
die kinderen moeten toch gewoon op de een of andere manier in bescherming genomen worden tegen dat soort moeders die van hun misbruik maken oorlogjes met over hun hoofden voeren met vader.Hoe los je dat dan op?????
Ik wil best opstaan hoor maar geef dan ook een alternatief om wat voor die kids tekunnen doen

Name Goede moeder what...
Stadt aarde
Geschlecht Frau
Datum 26-06-2006 um 02:48:15

Lieve mensen vaders en moeders. Laat jullie toch niet verleiden tot een machtsstrijd. Wij ouders weten echt wel(uitzonderingen daargelaten) dat onze kids het belangrijkst zijn, daar hebben we echt de raad niet 4 nodig.
Wat onze kids nodig hebben is opstand. Opstand tegen die instanties die kids in hun ONTWIKKELING bedreigen. Instanties die datgene doen waar de ouders vaak van beschuldigd worden.
Ik roep nederland op om op te staan! Laten we doen wat zij vragen: Bescherm je kinderen TEGEN HUN!!!

Name esther
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 25-06-2006 um 19:52:19

zo he, he effies paar dagen alles laten bezinken en niet opde site geweest, maar er is een hoop leven hier zeg en idd van veel lieve, betrokken vriendinnen van dwaze vaders!! doet me eigenlijk wel heel erg goed meiden!!
we hebben eindelijk een afspraak op t politiebureau om aangifte te kunnen doen op basis van art 279!! het heeft een maand geduurd maar uiteindelijk wint de volhouder, dreigen met naar de klachtencommisie stappen schijnt te helpen, iets wat we trouwens alsnog gaan doen hoor!! zeg babsie, kun je nog een beetje genieten van je zwangerschap? je hoeft ook nog maar eventjes he?

Name Marielle
Stadt noorden van het land
Geschlecht Frau
Datum 25-06-2006 um 00:31:23

Hey babsie, ook de ex van mijn vriend is laatst bevallen van haar 2e en is ook bij die vent weg. Ik kreeg zojuist het bericht van haar via sms dat ik me niet met hun mag bemoeien. Volgens mij is er jaloezie in het spel maar ja das dan haar probleem. Het enige wat ik wil is dat ze aan het welzijn van dat meissie denkt het doet ook mij veel pijn te moeten zien dat haar welzijn er onderlijdt. Wat betreft school die houdt mijn vriend op de hoogte ze sturen de nieuwsbrieven door naar mijn vriend. Laten ook weten wanneer ze kijkavonden hebben zodat mijn vriend deze ook bij kan wonen. Ze willen er zelfs een andere dag voor uitrekken omdat mijn vriend en zijn ex niet door 1 deur kunnen. Daar ben ik wel gelukkig mee dat school het zo allemaal wil regelen. Maar ja het probleem blijft. Ik hoop dat ze snel inziet dat er het 1 en ander moet veranderen.

Name babsie
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 23-06-2006 um 18:50:23

Ursula, ik heb een vraag over het sofia kinderziekenhuis, als het kind dus bij moeder woont kan je als vader daar gewoon naartoe en in de weekenden??
bij ons rinkelen al een poosje alarmbellen maar er wordt tot nu toe nog niks mee gedaan.Nu werkt (h)ex weer niet mee met de bezoekregelingen maar zodra het kan kunnen we dus zo er naartoe, dat zou fijn zijn.
En zou er ook vastgesteld kunnen worden of het kind dan geestelijk word mishandeld?

Name Ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 23-06-2006 um 17:20:08

Daar zaten we dan, met drieen naast elkaar tijdens de diplomauitreiking van mijn middelste zoon.
Zijn vrienden vroegen waar zijn ouders zaten en hij antwoordde, dat is mijn moeder, naast haar zit mijn stiefmoeder en daarnaast mijn vader.
Hij lol, zijn vrienden lol en wij met zen drieen natuurlijk ook.
Twee moeders en een vader, dus dibbel zoveel liefde voor de zoon.
Zo kan het dus ook. Jammer dat mijn dochtertje dat niet heeft, maar ook zij voelde zich op dat moment thuis in dit voor anderen vreemde gezin.Zolang mijn zoon zich happy voelt en hij goed met haar kan opschieten vind ik dit alleen maar positief voor zijn ontwikkeling.
En stiefmoeder en ik kunnen hem samen teminste op een rechte lijn houden. Dat zal van hem een sterk en liefhebbend persoon maken en daar gaat het om.

Name een zus
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 23-06-2006 um 13:17:29

Ik maak al 4 jaar veel ellende mee met de (h)ex van mijn broer. Extra complicerende factor is het feit dat zij met het kind in Duitsland woont. En het Duits recht verschilt van het Nederlands recht. Zij komt afspraken niet na, spant de ene zaak na de andere aan en komt er veelal nog mee weg ook. Het niet naleven van de bezoekregeling levert haar een sanctie op van duizenden euro's maar het interesseert haar geen biet. Het ergste is nog dat het kindje naar de vader wil en zij doet alles omdat contact te voorkomen. En het kindje is nog te jong om te mogen kiezen. Het kind is diep ongelukkig daar maar als vader hier kun je zo weinig doen. Je bent zo goed als machteloos....

Name vrouw v. Boogsch...
Stadt omg. Den Helder
Geschlecht Frau
Datum 23-06-2006 um 10:39:33

Klopt, stiefmoeders gaan van stiefkinderen houden. Geen onderscheid tussen eigen- en stiefkinderen. Tussen mij, mijn dochter en een van mijn stiefdochters was regelmatig een hartelijk contact d.m.v. de sportvereniging. Nu is mijn stiefdochter als lid uitgeschreven. Reden? Ik. Ze zou te veel onrust hebben nu ze contact heeft met mij en mijn dochter en vader (mijn man) langs de kant staat aan te moedigen (mn voor mijn dochter, want zij heeft ook recht op een (stief)vader en alle zaken die daar bij horen).Zo ontzettend jammer. En zielig voor moeder, dat zij zo onzeker is van de (onvoorwaardelijke) liefde van haar dochters. Kinderen willen en hoeven niet te delen of kiezen. Ze moeten instaat gesteld worden om van beide ouders te houden. Kinderen kunnen er alleen maar beter door groeien, vooral psychisch, doordat zij liefde ontvangen van schillende mensen. Daar ben ik van overtuigd, want dat zie ik ook in de relatie tussen mijn kinderen en hun vader, mijn man en mij.

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 23-06-2006 um 09:18:55

Wel heel gaaf om te zien dat er veel stiefmoeders zijn die zich zo inzetten voor hun partner en zijn kindjes, dit geeft hoop. En natuurlijk vinden de h(exen) dit niet leuk. Nu moeten ze immers vechten tegen zoel de ex almede de nieuwe liefde. Tja en als je dan ook nog eens ziet dat je kind die nieuwe partner heel erg leuk vind en dat je kind van de nieuwe partner gaat houden dan kun je niet veel meer. Ze zouden blij moeten zijn als deze partners zo goed zijn voor de kinderen en zich eens wat volwassener op moeten stellen in plaats van het zielige H(ex) vrouwtje te spelen. Daar trapt toch niemand meer in. Uiteindelijk willen de kinderen ook niets meer met "moeders"te maken hebben, hebben ze dan hun zin?? Kind kapot, zij geen kind meer en jarenlang verdriet om niets!

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 23-06-2006 um 09:14:38

Dan heb je geen hart. gelukkig zijn er ook nog vrouwen die ondanks het verdriet dat ze hebben van een eventuele scheiding of het niet krijgen van het geld dat ze graag zouden willen hebben toch nog de vader gunnen aan deze kinderen. En juist deze vrouwen zullen uiteindelijk zichzelf recht in de ogen kunnen kijken en zowel een leuke relatie met hun ex kunnen hebben almede met hun eigen kinderen. Kinderen met een normale moeder hoeven niet te kiezen en hieronder te lijden. Het probleem ligt dan ook vaak helemaal niet bij de vader maar bij de moeder. Het is te triest voor woorden. Het moet deze "vrouwen"onmogelijk gemaakt worden om hun eigen sores af te reageren op hun kinderen. Ik hoop echt dat dit in de toekomst veranderd en dat vaders meer rechten krijgen en als er een vrouw dit gestoorde zieke gedrag vertoond dat zij hier voor gestraft wordt. Geestelijke mishandeling is ook mishandeling. Vaak is het al te laat als de kinderen eenmaal 12 jaar oud zijn en is het kwaad al geschied.

Name Anoniem
Stadt nvt
Geschlecht Frau
Datum 23-06-2006 um 09:08:04

Er reageren inderdaad een heleboel vrouwen de laatste tijd. Ik denk dat dit komt omdat wij (stiefmoeders) heel erg veel van onze stiefkindjes gaan houden en natuurlijk ook van onze partner. Als je ziet dat er onrecht wordt aangedaan tegen zowel je partner alsmede de kindjes dan kun je niet anders dan voor hen opkomen. De H(exen) vinden dit natuurlijk niet leuk en gaan gefrustreerd gedrag vertonen. dat de kinderen hier onder lijden en weggehouden worden bij de vader of opgezet worden is het resultaat. Dit heeft dan ook niets meer met het belang van de kindjes te maken maar met pure jaloezie en wraak. dat de kinderen hierdoor kapot gemaakt worden door hun eigen moeder interesseert deze "vrouwen"schijnbaar niets. Vaak zijn dit dan ook zeer egoistische/geldbeluste/onzekere vrouwen die alleen nog maar aan zichelf kunnen denken. Want heel simpel hoe kun je in godsnaam een klein kind weghouden bij zijn/haar vader en aanzien dat dit kindje verdrietig is en zijn vader zo hard nodig heeft.

Name Trudy en JW
Stadt Hellevoetsluis
Geschlecht Mann
Datum 22-06-2006 um 23:21:20

Vaak worden mannen als boosdoeners afgeschreven in ons geval is het de ex van mijn man. Zij vindt het nodig om zonder toestemming van haar ex-man te emigreren naar het buitenland. Dit werd ons alleen maar medegedeeld en wij moesten hier maar genoegen meenemen. Gevolg ze heeft met haar nieuwe man de kinderen dusdanig tegen ons opgezet dat ze nu helemaal niet meer willen komen terwijl tot het moment dat de emigratie aan de orde was een supergoed contact met de kinderen hadden.

Name Ursula
Stadt geheim
Geschlecht Frau
Datum 22-06-2006 um 22:43:34

Aan Esther,
Kleine tip,
Als je iets vermoed en je denkt dat je bellen gaan rinkelen, probeer via de huisarts een afspraak te maken met het sofia kinderziekenhuis. Daar zit een speciaal tae, Goofie taem genoemd met een speciale kinderarts die het kind onderzoekt. Zij kan aan het kind zijn gedragingen zien of er wat scheelt en zij doet ook een medisch onderzoek om vast te stellen of er iets vreselijks gebeurd met het kind.
Als je medisch bewijs hebt kan je aangifte doen. Ik mocht ook geen aangifte doen toen ik iets vermoede en ik ben naar de huisarts geweest en die wilde haar niet bekijken omdat hij dacht ik was overspannen. De politie heeft me het nr van het goofietaem gegeven en toen kon ik met haar naar de dokter en topen moesten ze haar wel onderzoeken want ik bleef hysterisch omdat ik aangifte wilde doen en zij niet naar mij wilden luisteren.
Gewoon volharden en doorzetten.

Even grapje tussendoor,.... Er is hier geenene man meer aan het woord,......

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende