Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 156 zu 175 von 5435
Name B&B
Datum 01-02-2004 19:11:20

Het is niet te geloven dat de berichten die je hier leest zoveel overeenkomen met elkaar en dat het rechtsysteem dus toch zo krom in elkaar zit dat de gedupeerde papa niks anders mag doen dan betalen. Het recht om je kind dan ook te zien wordt door de ex gewoon aan haar laars gelapt. Wij krijgen nu ook een incassobrief om maar even de alimentatie op te hoesten, maar we weten geen eens waar de ex met kind uithangt, want ze is verhuisd. Laat staan dat we het kind uberhaupt kunnen/mogen zien. De enige hoop die je dan nog koestert is dat indien je kind volwassen is hij/zij naar jou op zoek gaat om het ware verhaal te horen, mits het dan niet 'gebrainwashed' is door de moeder. Wat kunnen vrouwen toch heksen zijn! Als vader moet je betalen, maar je weet geen eens of het wel aan je eigen kind gespendeerd wordt. Deze hele verziekte maatschappij is te kloterig om kinderen in op te voeden...

Name saskia
Datum 31-01-2004 20:27:46

vervolg van het vorige.
Hij noemt zichzelf dus papa in zijn brieven en dat wil de ex niet.w e gaan binnenkort weer naar de rechter wie heeft er goede raad,wat moeten we hiermee aan?
Een raad die geen advies geeft en een moeder die niet meewerkt.Ze(de raad) heeft niks tegen de vader.Dus...help ons

Name saskia
Datum 31-01-2004 20:01:30

Hallo allemaal,
Mijn vriend is sinds 1996(en via de rechter sinds 1997) bezig een omgangsregeling met zijn dochter te krijgen.Bij de eerste zitting kreeg hij twee jaar ontzegging van het recht doordat er geen kans bestond op minimale communicatie tussen ex en hijzelf.(dat was in 2000)Nu zijn we in 2002 weer begonnen aan de gehele procedure.Eerst een mediation via de rechter,dat verliep niet echt goed.daarna een onderzoek bij de Raad.Het advies op dit moment;
De raad heeft als advies dat zij geen advies geeft en zich zal refereren aan de uitspraak van de rechter.
Wat wil er nu aan de hand zijn?De ex had een vriend(vanaf+- 1997) en die relatie is nu uit,die jongen heeft WEL een omgangsregeling!!!!(en het is niet eens zijn kind)De ex wil niet meewerken aan proefcontacten en wil geen psychologisch onderzoek van haar dochter,dat zou ze op school al hebben gehad,wel wil ze begeleide briefwisseling tussen vader en dochter.(vader moet dan begeleid worden want hij noemt zichzelf papa .

Name Rene
Datum 29-01-2004 20:11:56

Na de scheiding (92) heb ik middels 8 rechtzaken (allemaal gewonnen) getracht een omgangsregeling met mijn kinderen te realiseren. Maar als man sta je machteloos.
Ook de raad voor de "kinderbescherming" is een instituut wat in iedergeval niets met kinderbescherming te maken heeft (wat mij betreft mogen ze deze organisatie per direct opheffen).
Nu is door mijn ex-vrouw naamswijziging doorgevoerd (tja, ook hier heb je geen stem in).
Inmiddels heb ik mijn kinderen 8 jaar niet gezien (sterker nog, formeel weet ik niet eens of ze nog leven!).
Nu wil ik graag de alimentatie verplichting stopzetten. Wie heeft hier ervaring mee?

Name yuri
Datum 27-01-2004 12:37:59

Hallo mijn naam is yuri en heb een zoontje van 4 jaar. Mijn probleem is dat mijn ex volledig gestoord is ze gebruikt mijn zoon geestelijk om dingen voor elkaar te krijgen wat zij wil. En dat krijgt ze ook nog voor elkaar en ik kan echt helemaal niks doen, want ik heb hem maar 1 keer in de 2 weken en kan hem ook niks leren. Ze stookt hem tegen mij en mijn vriendin op. Kan iemand mij misschien helpen of heeft iemand een advies!!!!!!! groetjes yuri

Name Elsbeth
Datum 27-01-2004 12:12:29

Ik ben dus een dochter uit een verbroken relatie waarvan de vader zich ook bij deze stichting heeft aangesloten. Echter, mijn vader heeft mij WEL mishandeld en ik ging uit eigen wil niet meer naar hem toe. Nu ben ik zelf gescheiden. Probeer mijn kinderen ruimte te geven om hun vader te zien, maar een ex die aan de deur staat te schreeuwen, intimideert enzovoorts is ook niet alles. Wat mij betreft, ben ik het dan toch eens met de 'Wijze moeders'. In ons huwelijk keek hij niet erg naar de kinderen om en nu wil hij ineens wel naar ze omkijken. Klinkt eerder als een pesterij aan mijn adres. Maar goed, ik wil dit toch even kwijt en weet dat ik daar een hoop 'dwaze vaders' (blijf ik een rare naam vinden) tegen de schenen schop. Sorry daarvoor.

Name Milko Kliemert
Datum 24-01-2004 00:11:33

Oja de kids kwamen al weken met onzinnige verhalen zoals Als jij met je vriendin gaat trouwen doe je dat alleen maar om onze voogdij te krijgen.
of Die TV die jij hebt is eigenlijk van mamma.
of Pap jij bent zo rijk waarom geef jij mamma niet genoeg geld zodat ze goed voor ons kan zorgen
Zo ging het de afgelopen bezoekjes, terwijl ik al jaren de enige ben die 4 keer per jaar met ze op vakantie ga en ze het leuk vonden om te komen. ze belde soms al dagen van tevoren op om af te spreken hoe laat ik ze op zou halen .Mijn oudste is 19 en die heeft meer moeite gehad met mijn nieuwe relatie maar zelfs dat gaat nu beter .Helaas is ze verslaafd aan drugs en ik wil daar niet aan mee betalen dus haar deel van de allimentatie gaat op de spaarrekening voor later als ze (hopelijk)weer bij zinnen is maar mijn ex eist nu alles op ??????????? Ik betaal voorlopig niets meer want dat is mijn enige stok maar ik heb inmiddels wel een deurwaarder aan de deur
SHIT kan ze dat allemaal gewoon doen???????

Name Milko Kliemert
Datum 23-01-2004 23:49:44

Ik ben in 2001 gescheiden en heb sinds 2 jaar zelf weer een vriendin mijn kids (14 en 12)komen en gaan zo het uitkomt want ze wonen in de buurt.Maar mijn ex gaat op ruim 180 km wonen en neemt de kinderen mee (omgekocht met eigen paard en meer zulke beloften)mijn kinderen is de keus gegeven of bij mij wonen of mee naar drenthe. Omdat ik daartegen in verweer ging (Kids kunnen niet kiezen tussen pa of moe)heeft ze de kids tegen mij opgezet en nu is het zo erg dat ze niet meer komen
Ik houdt vanaf dat moment de alimentatie achter . Nu heb ik een brief gehad van een instelling dat ik toch moet betalen WAT NU ???????

Name wim Bakker
Datum 21-01-2004 21:13:51

Vandaag een jaar geleden vertok mijn vrouw met onze baby van 6 maanden! In een kort geding besloot de rechter dat er 3 uur omgang moest plaatsvinden op de zondagen. Omdat ik ondertussen van de gekste dingen door haar wordt beticht moest dat onder begeleiding. Tsjee, wat was dat VERNEDEREND!In de volgende procedure werd de kinderbescherming op de zaak gezet en ik wacht op de uitslag. Ondertussen zou ik mijn dochter elke zondag mogen zien, maar mijn ex weigert om te komen! Over 4 weken is er weer een kort geding met hopelijk een dwangsom. Kan iemand mij adviseren wat te doen?

Name Wil Versluis
Datum 20-01-2004 00:47:04

Na dik twee jaar heb ik vanmiddag eindelijk mijn zoontje (12) gezien tijdens een gesprek op zijn school in Stellendam (Zuid Holland)zag ik mijn jongen voor 4 minuutjes onwennig reageerde die stakker. hij is helemaal tegen mij opgezet door zijn moeder en vooral zijn stiefvader.
Eerst wou hij mij niet zien ,maar door een leuke medewerking van zijn schooljuffrouw kwam hij toch even kijken en mij een handtje en zelfs kusje geven.
Moest je hem zien die stakker die sowieso een handicap heeft.
Heel onwennig stond hij daar te glunderen en aan zijn kleren te friemele ik heb hem nog cadeautjes meegegeven ook voor zijn zusje Laura (10) die ik ook niet zie.
Als hij er thuis nu maar geen problemen mee krijg ik kan de situatie van vandaag bijna niet meer uit mijn hoofd zetten.
Ene kant blij dat ik hem zag,andere kant het verdriet en medelijden met mijn kind ,ik kan helaas weinig doen,alleen maar dromen dat het ooit nog wel goed komt.
ik ben trots op mijn zoon dat hij mij toch wilde zien.

Name papa
Datum 17-01-2004 16:43:53

hallo allemaal.ik ben een vader van een dochtertje van 10 jaar.
ben sinds een paar jaar gescheiden en de omgangsregeling ging redelijk goed.maar nu word me dochterje al 2 maanden bij me weg gehouden!het is gewoon onvoorstelbaar dat zoiets maar zo kan in nederland.me dochtertje en ik hebben een hele goede band maar er word nu met alle macht(leugens en bedrog)geprobeerd om dat kapot te maken.nu is mijn vraag aan jullie lotgenoten na het lezen van veel berichtjes of het nog wel eens zin heeft om naar een advocaat te stappen want volgens mij helpt het allemaal niets omdat de meeste exen toch maar doen waar ze zin in hebben en de rechter in veel gevallen toch de moeder geloofd???
een lotgenoot...............

Name Arnoud Kaptijn
Datum 16-01-2004 12:21:23

ja waar zou ik beginnen, ik had er wel vertrouwen in dat een organisatie als de raad van "kinderbeschadiging" wel naar mijn verhaal zou luisteren, maar nee. oke hoe staat het er nu voor...sinds 14 november 2001 mijn dochter nog maar 15 uur gezien. Al beschuldigd van stalking van mijn ex gehad terwijl ik mijn dochter wilde zien of beter nog mijn dochter haar vader wilde laten zien, ik zou haar en mijn dochter bedreigd hebben en zo voort gehad.. Absoluut niets van waar, want ik weet toch echt wel dat dat averechts zou werken en dus de kleine zou duperen. En in deze kwestie wordt ze al erg genoeg gedupeerd.Bij de raad ook ongeloveloos min behandeld. en de hoofdgedupeerde partij is nog steeds Nicky!Een meid van inmideels al weer zeven. Wat ik eigenlijk zoek met dit gastenboek tekenen is een lotgenotencontact emaillijst waar ik lid van kan worden. Weet iemand dat toevallig. Als ik er bij nadenk dat ik mijn meid nog zo lang niet ga zien dan ga ik echt kapot en dat wil ik met lotgenoten delen

Name dennis
Datum 16-01-2004 01:08:10

Mede lotgenoten sinds 24 oktober heb ik mijn dierbaarste bezit niet meer gezien,gehoord of gesproken.
mijn exvriendin heeft oze relatie verbroken en heeft onze dochter (3,5 jaar) uit haar ouderlijk huis ontnomen.(tevens al haar spullen en die van onze dochter).
troosteloos geprobeert haar te benaderen om maar even me kleine schat aan de lijn te krijgen.niets van dat al 0 op mijn recest.
kaartjes sturen via een post adres nee dat is wat.
ontreddert met tegenzin een advocaat benadert.
tot op heden nog niet wetend waar zij verblijven.
ik leef met al mee die dit moeten ondergaan.
gegroet dennis

Name Albert van der Linde
Datum 15-01-2004 20:12:59

Ik heb geen omgang met mijn kinderen maar er is door de rechter wel beslist dat de moeder mij minstens 1 keer per jaar op de hoogte moet houden over de vorderingen van de kinderen.
Dat is iets wat ze dus niet doet heb mijn advocaat gebeld die heeft een brief terug gestuurd dat hij de zaak gesloten had en of ik dan maar even 150 euro per uur wilde betalen.
Ik zie het zelf meer als een vervolg op een nog niet afgewerkte echtscheiding wat is uw mening in deze.
Bij voorbaat dank Albert van der Linde

Name Martin
Datum 15-01-2004 02:16:12

Lieve mensen,

Ik ben vandaag voor het eerst naar een advocaat geweest. Ik hoop nog op een normaal proces en dus een omgangsregeling. Ik wilde graag dat mijn zoontje van 4 bij me komt wonen, maar de advocaat heeft me 0-1% kans gegeven. Ik heb mijn lieve kleine mannetje inmiddels een aantal weken niet mogen zien. En als ik het zo inschat zal mijn doorgedraaide aanstaande ex het me wel moeilijk gaan maken. Ik hoop dat ik over een tijdje niet hetzelfde verschrikkelijke verhaal over ons rechts systeem zal moeten zeggen als velen van jullie. Ik vertrouw nog en hoop nog, hopelijk komt er voor jullie ook een dag dat de hoop en het vetrouwen werkelijkheid wordt.

Vergeet niet dat je altijd de ouder van het kind blijft en dat er liefde is die nooit meer weg gaat. Geniet van die liefde die je te geven hebt ookal is het niet visueel te maken.

Heel veel sterkte en liefde toegewenst.

Een nog hoopvolle Martin

Name Annemarie Willemsen
Datum 14-01-2004 17:24:35

Beste lotgenoten,

Regelmatig zie ik in dit forum de problemen die u ondervind m.b.t. het verkrijgen van het omgangsrecht. Misschien handig om u van het volgende (nog eens) op de hoogte te brengen.
De Stichting organiseert 1 x per maand een advocatenspreekuur. Betalende donateurs van de Stichting kunnen éénmalig, gratis van dit spreekuur gebruik maken.
Als u (nog) geen lid bent van de Stichting en u wilt hiervan gebruik maken, dan dient u wel eerst voor minimaal 1 jaar donateur te worden. Dit kan, incl. de verhoging voor 2004, voor € 30,00 per jaar. U heeft dan recht op een half uur spreektijd met een advocaat die de doelstelling van de Stichting ondersteund.
Het is vervolgens aan u persoonlijk of u wel/niet met deze advocaat verder wil, of het wil houden bij een second opinion.

Name Annemarie Willemsen
Datum 14-01-2004 17:19:18

U kunt zich aanmelden bij een medewerker van de telefoondienst, te vinden onder de kolom “informatie” van onze site.
De planning voor de volgende maanden volgt nog, nu staat er nog 1 spreekuur gepland in Den Haag: 15 januari aanstaande. Te allen tijde is het “onder voorbehoud” van plaatsing op een spreekuur, dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het is in de planning om ook in de plaatsen Leiden en Hengelo spreekuren te organiseren. Zodra er nieuwe data bekend zijn voor de aankomende maanden hoort u meer van ons.

Vriendelijke groet,
Annemarie Willemsen.

Name johan
Datum 14-01-2004 11:18:06

Hallo, ik ben nieuw hier en schrijf dit bericht voor mijn broer die zijn kind niet meer mag zien, volgens zijn ex zou z'n dochter er onder lijden en verder wordt er van alles uit de kast getrokken om hem de omgang te beletten. Hij lijdt hier natuurlijk verschrikkelijk onder en toen ik van deze site vernam leek het me wel wat voor hem. Kan iemand mij vertellen of er binnenkort nog avonden worden georganiseerd, het lijkt mij namelijk goed als hij eens met lotgenoten in contact zou komen! Ik hoor graag van jullie.

Name Hasan
Datum 13-01-2004 16:06:23

Mijn situatie is niet anders dan andere lotgenoten. Na een ondertoezichstelling is omgang nog niet van de grond. Het grote grap is dat eerst door de Raad voor de Kinderbescherming opdracht gegeven was dat omgang direct opgestart moest worden, maar dat durfde de voogdij instelling niet aan omdat zij vonden dat ik de 'mogelijkheid' had om mijn kind te ontvoeren. Na 6 jaar is het zo ver dat mijn ex de eenouder gezag heeft gekregen en de ondertoezichtstelling is komen te vervallen omdat mijn 'dreiging' is weggevallen.
Ik heb vele instanties en advocaten bezocht. Ik zit in de schulden vanwege alle kosten en nu kan ik ook niet meer de alimentatie betalen die aanvankelijk te hoog was, maar mijn advocaat afraadde om daar tegen in bezwaar te gaan. Ik weet het niet meer. Het ergste is ik kan het ook niet meer aan. Het heeft zelfs lichamelijke gevolgen.

Mijn ex beweerd ook steeds weer dat mijn zoon niet van mij is. Moet ik dan wel alimentatie betalen?

Name Annemarie Willemsen
Datum 12-01-2004 22:20:34

beste heer Heistek. zojuist uw bericht gelezen m.b.t. alimentatieberekeningen. ik heb een andere medewerker gevraagd of hij zich nog steeds met deze berekeningen bezig hield. ik heb hem verwezen naar het bericht en uw e-mailadres in ons gastenboek. ik hoop dat hij iets voor u kan betekenen en u bericht van hem ontvangt.
groet, Annemarie Willemsen

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende