Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1431 zu 1445 von 5390
Name adri
Stadt bathmen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-10-2005 um 13:21:18

Bericht voor stormbringer, het is een probleem lbio van me af te houden, ze hebben zelfs beslag gelegd op mijn inkomen. Heb nu een nieuw leven en een klein dochtertje, kan straks geeneens de huur betalen..wat een land mensen!

Name joyce
Stadt Munstergeleen
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 02-10-2005 um 19:51:17

Ik ben een gescheiden moeder met twee jonge kinderen, die om het weekend naar hun vader gaan. Dit verloopt allemaal gelukkig goed.Waar ik me vooral kwaad om kan maken is dat veel moeders(ex-vrouwen)denken het recht te hebben om de kids bij hun vader weg te houden. De gescheiden moeders begrijpen schijnbaar niet dat ze hier niet alleen de vader mee pakt maar de kids dubbel zo hard mee pakt. We weten allemaal dat de kinderen niet voor deze situatie gekozen hebben. Ik heb als moeder gewoon het recht niet om mijn kinderen bij hun vader weg te houden. Een vader heeft zijn verplichtingen(allimentatie) maar ook zijn rechten, alleen pakt het in de praktijk vaak anders uit. Ik hoop dat er snel een nieuwe wet komt, zodat het de vaders niet moeilijk wordt gemaakt. De kinderen zijn altijd de dupe. Ze mogen niet als een MACHTSMIDDEL worden gebruikt.

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-10-2005 um 14:51:43

Mensen, leef samen leef voor elkaar en met elkaar, steun elkaar waar kan, het is soms zo makkelijk. Maar wees er voor elkaar.
Het is iets wat je in deze kwesties nog net aan boven water houdt. Het was ook mijn redding anders zat ik hier nu niet een mailtje aan U te typen. Dan had ik de beslissing genomen niet meer tegen de pijn te kunnen. Ja sorry de pijn die je niet ervaart als secundaire gedupeerde in dit soort kwesties. De hoofdgedupeerde komt er nog veel later achter. Haar waarheid zal hard kunnen zijn, maar wel de waarheid. En de waarheid duurt langer dan ons leven, en niet elke leugen leeft zo lang.

Dus wees er voor elkaar.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-10-2005 um 11:08:49

Nog even voor alle duidelijkheid:

JE KIEST VOOR KIDS,DUS KIES ER DAN OOK VOOR OM VOOR ZE TE ZORGEN!!!

Scheiden is erg zat,maar IN HET BELANG VAN DE KIDS is het naar mijn idee een MUST dat er een dusdanige alimentatie wordt berekend dat pappa over tien jaar ook nog gezond leeft en dus dan ook nog kan betalen!!!!

En niet dat de vaders financieel worden kaalgeplukt!!!

En nieuwe partners doen niet ter zake,ZEKER HUN INKOMEN NIET!!!

Moeders willen immers ook niet MINDER geld hebben omdat hun nieuwe partner veel geld heeft.....TOCH???????

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-10-2005 um 10:52:29

Bericht voor Adri uit Bathmen

Beste Adri,ik ken het probleem helemaal ik zit nl.in precies hetzelfde schuitje!!!
Ik heb het zo opgelost:lach het LBIO vierkant uit in hun gezicht en trek voor wat betreft je ex ZELF GRONDIG de rem erop!!!!

REGEL EEN WETTELIJKE SCHULDSANERING!!!

Zeer effektief!!!

SUCCES enneh...nu je kids nog terug

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-10-2005 um 07:16:09

Wat is er nog een leed he door ouders aangebracht aan kinderen!
En waarom, macht ?
of uit jaloers en wraakzuchtig gedrag....
maar gelukkig vaak als je oplet aantoonbaar op papier....dus hou je ogen open en blijf op letten.

En mensen blijf elkaar helpen...want samen sterk!
Voor elkaar en met elkaar zijn we echt een samenleving!

Name Lonelydad
Stadt Zevenbergen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 30-09-2005 um 10:06:54

[i]alementatie naar je kids ben je altijd verplicht adrie ook al heb je er geen gezag meer over maar zorg dat je zo min mogelijk inkomen op papier hebt staan regel zoveel mogelijk rekeningen op je naam zou ik zeggen of ga een schuld aan [i]

Dit is nou echt wel het domste antwoord ooit! Alsof je hiermee je kinderen helpt. Daarbij kan je nog zoveel schulden aangaan, die tellen toch niet mee voor je alimentatie-berekening. Alleen schulden die je voor je alimentatieverplichting had tellen mee, dus nieuwe niet!

Name zelfde schuitje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 30-09-2005 um 09:30:05

alementatie naar je kids ben je altijd verplicht adrie ook al heb je er geen gezag meer over maar zorg dat je zo min mogelijk inkomen op papier hebt staan regel zoveel mogelijk rekeningen op je naam zou ik zeggen of ga een schuld aan

Name zonnetje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 28-09-2005 um 06:18:13

kan iemand me zo spoedig mogelijk zeggen wie een zeer goede advokaat is ivm aankomende zaak die ik tegen me exman kan aan spannen ivm geestelijke mishandelingen tegen me zoon
liefst in gelderland
een advokaat die opkomt voor kinderen en niet alles zo makkelijk afdoet???
me kids wonen dus bij me exman maar gebruikt ze nu dus tegen mij

Name Marleen
Stadt Horst
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 26-09-2005 um 14:38:20

Beste Stormbringer,

Bedankt voor je reactie! Het zou heel fijn zijn als je een mailtje zou willen sturen naar ons ( bijna_klaar@hotmail.com ), waarbij je vermeld wat jij vind dat precies de knelpunten zijn, wat de wensen zijn en ev. waar de mogelijkheden liggen. Wij zouden het heel erg op prijs stellen!
Groetjes, Marleen.

Name gerard
Stadt Mookhoek (ZH )
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-09-2005 um 23:56:04

Ik heb mijn ex gevraagd of ik mijn zoon andere 2 kinderen mag ik van haar nietzien j/12 m/6
in de herfstvakantie voor de helft van de week vrijdagavond/zaterdagavond is hij normaal gesproken al bij mij bij mij mag komen haar antwoord is jawel u raad het al NEEN Wat kan en mag ik hieraan doen het is toch ook mijn kind ook hij wil het graag ?

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 23-09-2005 um 15:42:41

Bericht voor Claudia

Beste Claudia, om te beginnen mag je schoonmoeder NOOIT een grafsteen bijwerken zonder toestemming.Zoiets heet GRAFSCHENNIS en is BIJ WET STRAFBAAR!!!Je kan haar dus een fiks proces aan de broek hangen en smartegeld eisen.Tevens op straffe van dwangsom het graf laten herstellen. Heel veel sterkte in deze zware tijd.

Name claudia
Stadt nijverdal
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-09-2005 um 14:45:58

Hallo lieve mensen, ik zit met een groot probleem en hoop dat jullie een goed advies hebben (ondanks dat jullie zelf genoeg aan jullie hoofd hebben)

Mijn man is 3 jr terug overleden en al vrij snel had ik een nieuwe relatie weer, nu wil mijn ex schoonmoeder mijn jongste dochter zien en een omgangsregeling dat is na veel gezeur en onderzoeken van de kinderbescherming tot stand gekomen. Ik moest na dit alles er achterkomen dat mijn 'leuke' exschoonmoeder op de grafsteen de tekst 'mijn man' heeft afgeplakt omdat ze vond dat ik niet het recht had om zo over hem te denken. Ik heb dus bij de rechter aangegeven niet meer mee te willen werken aan de bezoekregeling. weer een zaak in de rechtbank, daar ben ik door mijn ex schoonzus met de dood bedreigt maar toch heeft de rechter besloten dat ik mijn dochter naar mijn exschoonmoeder moet brengen!! ik weiger dit en nu staat in het vonnis dat ik gegijzeld kan worden, weet iemand heo snel dit zal gaan??????????????????????thanks!!

Name moontje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-09-2005 um 12:21:29

het zijn niet alleen vaders die in zulke posities zitten waar je ook leest het gaat vaak alleen over de man ik ben zelf een vrouw die 3 jaar geleden gescheiden is we dachten het het mooiste op te lossen voor de kids ik zou meer gaan werken zodat hij geen alementatie hoefde te betalen en de kids konden komen waneer ze wouden alleen zou de verblijfplaats bij vader blijven spijt spijt spijt dus nu na 3 jaar is en blijft het vechten mijn dochter al 2 jaar niet meer gezien en mijn zoon wordt ook aan alle kanten bewerkt door hem niemand kan voelen hoeveel verdriet dit doet hoeveel pijn een moeder die 12 jaar lang alles voor haar kids heeft gedaan vaak er alleen voorstond en nu eigenlijk alles kwijt is ook haar kids rechtzaken jeugdzorg kinderbescherming tis 1 pot nat wie het sterkste verhaal vertelt staat het sterkst kinderen die psychische worden mishandelt bewijs het maar eens onmogelijk helemaal omdat een kind van 10 jaar niks kan en mag doen ik voel de kids wegglijden zo

Name denise
Stadt arnhem
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 20-09-2005 um 12:09:31

hoi vertelilnogniet

ik heb je bericht nu pas gelezen en wil graag met je in contact komen want het wordt met de dag erger.ik weet alleen niet hoe ik in contact kan komen met je.
Mijn email adres is:
Pure_Denise@hotmail.com

groetjes denise

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende