Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1541 zu 1555 von 5500
Name dennis meenderink
Stadt enschede
Geschlecht Mann
Datum 27-11-2005 um 23:50:34

Via een advocaat uit bergen op zoom ben ik aan die cijfers gekomen.Als het goed is kun je deze uitspraken ook op het internet weer vinden.Welke site het is weet ik niet.Ik ben eerst twee keer bij de rechtbank in almelo geweest maar daar nemen de rechters volgens mij niet eens de moeite om een dossier fatsoenlijk door te lezen.Na twee keer in almelo te zijn geweest en op advies van een andere advocaat kreeg ik in breda gelukkig wel alle rechten die ik in almelo niet kreeg.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 27-11-2005 um 09:18:23

Prachtige tip Dennis !!

Hoe kom je aan die cijfers ?

Groetjes!

Name dennis meenderink
Stadt enschede
Geschlecht Mann
Datum 27-11-2005 um 02:50:00

Voor alle vaders in heel nederland die in een k*t situatie zitten en weten dat ze gelijk hebben met hun standpunten.De rechtbank in breda is op alle fronten de beste rechtbank als het om je kinderen gaat.Ik heb cijfers gezien en in de meeste gevallen krijgt de vader daar gelijk.Ik raad aan ook al woon je aan de andere kant van nederland probeer het via deze rechtbank te spelen en neem een advocaat uit die regio die bekend is met deze rechtbank.Hoop dat veel vaders wat aan deze tip hebben.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 26-11-2005 um 13:30:19

Irme, Bedankt voor je lieve woorden!
Jerry,

Je hebt gelijk. De overheid zou dit alles eens wat hoger op de prioriteitenlijst moeten zetten. Maar vergis je niet: het gaat niet alleen om wetten en regelgeving, het gaat met name op een mentaliteitsverandering bij onder andere (vaak oudere) rechters en advocaten, die eerder geneigd zijn om ervan uit te gaan dat kinderen beter af zijn bij de moeder dan bij de vader. Wetten en regels zijn makkelijk aan te passen, maar de manier waarop mensen denken (inclusief rechters) erg moeilijk.
Dat zal nog wel jaren duren.
Hou je taai !

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 26-11-2005 um 13:22:37

Ik vind de overheid moet wel wat doen met hun Adv en Rechters, niet alleen aan dat geld v/d mensen zitten en kaalplukken,erzijn mannen die misbruikt maken van vrouwen, maar erzijn ook vrouwen die misbruikt maken van hun rechten.Ik vind iemand gaat niet zomaar een Adv inhanden nemen het kost geld,tijd en moeite Het is niet zomaar dat men bij de rechters beland dan vind ik dat er genoeg bewijzen zijn om in actie tekomen door de rechters ( laten onderzoeken).Natuurlijk heb je hoop dat als ze groot zijn dan aan hun alles vertellen,maar soms weetje niet wat je terug krijgt, en dan zitje met je hoofd op je handen.(had je maar eerder gezien)telaat,Daarom moeten we opkomen en laten voorkomen en blijven vechten.( liever telaat dan nooit.

Gr, J.

Name Irme
Stadt brabant
Geschlecht Frau
Datum 26-11-2005 um 11:00:23

niets meer met haar te maken willen hebben, dat weet ik zeker!

Fijn weekend, liefs Irme

Name Irme
Stadt brabant
Geschlecht Frau
Datum 26-11-2005 um 10:59:15

Hey Maurice,

Tjeetje wat een rot situatie voor je...nooit accepteren natuurlijk! Ik snap echt niet waar die vrouwen het recht vandaan halen om alles aleen te bepalen.. Alsof je alleen maar goed genoeg bent om zaaddonor te zijn en geld te betalen. maar goed, je kunt er lang en breed over praten, ze luisteren toch niet. Afdwingen is de enige manier. En hopen dat je het wint! Ik heb wel besloten dat we er keihard voor gaan! De oudste is 6 en de jongste 4. Zodra ze iets ouder zijn weet ik zeker dat ze uit zichzelf gaan komen. Ik laat ze alles lezen zodra ze de leeftijd van 12 hebben en dan mogen ze hun eigen keuze maken! Tot die tijd proberen we het via de rechter. kun jij er niets tegen doen, ga naar zijn school toe, of naar sport, laat hem merken dat jij hem mist en je niet laat wegsturen door haar? je moet je niet laten afpoeieren, dat weet ik wel!
Ik walg van deze lage vrouwen, ze zouden geen moeder mogen zijn!
Lieve Maurice, jij komt er wel en wij ook, uiteindelijk zal jouw zoon

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 22:27:17

Yep Jerry,

Dat zijn precies de advocaten die ik bedoel.
Ik heb geen persoonlijke ervaring met hen, maar ik mag aannemen dat als ze de dwaze vaders een warm hart toedragen, de beste mensen zijn om je belangen te behartigen !
Succes en sterkte.

Maurice

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 19:52:35

Dank u wel Maurice.
Ik neem aan dat u deze drie Adv bedoeld die op de site van DV staan,Ik ga Maandag Bellen Ik wil niet het zelfde wat met mijn Ex is gebeurd ook met mijn zoon gebeurd..

Gr, J.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 19:18:35

Beste Jerry.

Een advocaat die zegt dat hij niets voor je kan doen is een advocaat die niets voor je zal doen. Dumpen die gast en ga op zoek naar iemand die wel weet waar hij het over heeft. Net zoals Irme wil ik je graag verwijzen naar de advocaten die hier op de site van de dwaze vaders staan. Dat zijn in ieder geval mensen met hart voor de zaak en hebben zich hierin gespecialiseerd.
Vechten, jongen, vechten !

Groetjes

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 19:14:27

Beste Irme,

Nee, ik ben geen dwaze vader.
Ik ben een vader die zes weken geleden van zijn ex-vrouw te horen heeft gekregen dat ik per direkt geen omgang meer mag hebben, totdat Luuk (mijn zoon) geen "spanningen" meer zou hebben. Alleen... mijn zoon heeft helemaal geen spanningen, dit is ook door geen enkele specialist vastgesteld, dus is gewoon een verhaaltje wat ze heeft verzonnen. Het is namelijk "toevallig" dat mijn zoon afgelopen maandag 5 jaar werd en ik mocht hem niet eens zien. Ik heb het kadootje af moeten geven aan haar advocaat. Nee dwaas ben ik niet. Ik ben woedend en strijdlustig en als ik juridisch klaar met mijn ex-vrouw ben, is er niets meer van haar (en haar leugens) over. Ik weet dat sommige vaders hun kinderen al jaren niet hebben mogen zien, dus ik zeg enigszins nederig, dat het bij mij "gelukkig" niet zo erg is. Ik weet alleen nu niet of het daar niet op uit zal draaien... Dus het enige wat ik kan doen is vechten voor mijn lieve schat. Net als jullie doen...

Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 25-11-2005 um 17:23:17

Thanks Maurice!!
Heb vanmiddag al het dossier bij een nieuwe adv. gebracht, laten we hopen dat zij het voor ons gaat doen. Ben je zelf een "dwaze"vader?

Groetjes....

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 17:20:56

Beste mensen het is echt verdrietig met VP maar ik heb ook zo iets meegemaakt ik ben nog geen 11 mnd met me ex samen gewoond we hadden samen een huis met auto en alles erop en eraan na geboorte van mijn zoon heb zij mijn uithuis gezet. Ik heb een Advocaat in handen.ik wilde kinderbescherming inschakelen omdat ik erachter bent gekomen dat ze Psychische problemen heb ze heb mijn geld ge-eist als ik me zoon wil zien.Het is al bijna een jaar en maar 5 keren mijn zoon gezien en van alles is mijn Adv op de hoogte nu is de vraag hoe weet u dat een Adv goed is.???U betaald zoveel naast onvermogen heb ik 500E erbij betaald en sta nog op de zelfde plaatst Enige wat mijn Adv zeg ja we kunnen niks doen want mijn Ex is elke keer met een smoes of dan is ze ziek of geen oppas voor haar oudste kind of etc Het is over duidelijk maar toch gebeurd er niks.Inmiddels zijn ons huis op de veiling

Gr, Jerry.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 17:18:13

Overigens is het zeer te betwijfelen of jullie als jullie een procedure starten de kinderen nooit meer mogen zien. Vaak ziet de rechter het in het belang van het kind om toch omgang met zijn vader te hebben.
Wat jullie eerste advocaat zei is dan ook pure onzin. Wat jullie tweede advocaat zegt is niet geheel uit de lucht gegrepen, maar getuigt ook niet van veel hart voor de zaak. Misschien moet je maar weer eens op zoek naar iemand anders ? Misschien iemand die op deze site van de dwaze vaders wordt vermeld ? Dan weet je zeker dat ze gespecialiseerd zijn en iets positiever tegen de zaak aan zullen kijken.
Sterkte,
Maurice.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 17:13:31

Het helpt soms inderdaad om je frustraties van je af te schrijven ! Goed zo !
Het enige wat ik je kan aanraden is een advocaat die zegt dat je kansen gering zijn en dat kinderen vaak door de rechter aan de moeder worden toegewezen, eens vragen of hij zich wel realiseert dat jullie in deze situatie juridisch gezien (zeker als je mediator een schriftelijk verslag maakt), behoorlijk sterk staan. En af gezien van de realiteit dat vaak kinderen aan moeders worden toegewezen, hoeft dat nog niet te betekenen dat dat nu ook het geval hoeft te zijn.
Ik zou hem 1 keuze geven: Of je vertrouwt in deze zaak en gaat er honderd procent voor of je verschuilt je achter de statistieken en dan zoeken wij iemand anders.
Advocaten willen graag geld verdienen, maar als zij al de handdoek bij voorbaat in de ring gooien, dan moet je je afvragen of je wel de juiste "bulldog" hebt om de strijd mee te voeren. Succes !

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende