Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1574 zu 1588 von 5533
Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 09-12-2005 18:43:04

Marco,
Je hebt helemaal gelijk. Een goede advocaat is iemand die jij als client volledig vertrouwt en die goed bekend is met de materie. (familierecht) Maar: zelf nazoeken en research doen is ook veel waard. Probeer eerst eens te zien welke positie je hebt t.o.v. je kind (bijvoorbeeld: heb je ouderlijk gezag over je kind of niet ?) en welke positie je hebt t.o.v. je ex-vrouw. Daarvoor heb je geen advocaat nodig, dat kun je allemaal zelf uitzoeken. Kijk wat je zwart op wit hebt staan qua regelingen en/of afspraken en vorm een "dossier", zodat je die dure advocaat in ieder geval goed te woord kan staan en zodat je zelf ook weet hoe de vork in de steel zit. Jij hebt immers nog altijd het laatste woord, dus zorg dat je zelf bijna evenveel weet als je juridisch adviseur, dat helpt misverstanden voorkomen en kun je elkaar goed aanvullen. Pas als je dat dossier hebt gevormd, kun je op zoek naar een passende advocaat/juridisch adviseur. Of wellicht heb je een rechtsbijstand ? Sterkte !

Name jansen
Stadt zevenhuizen
Datum 09-12-2005 14:36:05

welke goede advocaat kan mij helpen,om weer de
omgangregeling op te starten????ik woon vlakbij Rotterdam

mijn e-mail is: jan87763@planet.nl

Name marco
Stadt gelderland
Datum 08-12-2005 22:34:12

jerry;
dat is juist wat ze willen,dat je ze met rust laat.
zodat myn kind my vergeet.
ook haar nieuwe man vind dat rust het beste is.
we hebben ook nog een zoon die by my woont.
die wil zyn zusje ook wel vaker zien dan eens in de 2weken.
maar om hem daar te krygen is zelfs een probleem.
ook dat ziet iedereen behalve moeder zelf.daarom zal ik altyd doorgaan. niet alleen voor myn dochter maar ook voor een goede omgang voor myn zoon met zyn zus en moeder.

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Datum 08-12-2005 22:07:06

Beste Marco, Ik sta ook op dit site, ik leest ook elke dag en het is soms dat u wel wat kan eruit halen bijv ideeen. Wat ik denk het heefd een beetje rust nodig , u bent nu misscien heel boos laat het een beetje rusten denk goeie dingens, denk aan je zelve, dat wil ze misschien u kapot maken, hou je haaks.

sterkte.
Jerry

Name marco
Stadt gelderland
Datum 08-12-2005 21:45:21

beste maurice

heeft het zin om strafrechtelyke procedures te starten als iedereen je eigenlyk al gelyk heeft?
ze zouden zo'n moeder uit de ouderlyke macht moeten zetten.maar kan dat?
groeten marco

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 08-12-2005 20:57:57

Beste Marco,

Dat is de goede houding: ALTIJD VOOR JE KIND BLIJVEN VECHTEN, alleen denk ik dat adri gelijk heeft als hij zegt: niet ten koste van jezelf. Want wat heb je je kind te bieden, straks, als je zelf (financieel of anderszins) kapot bent ?
Een rechterlijke uitspraak is niet definitief, totdat je alle andere middelen (hoger beroep, cassatie e.d.) hebt benut. Verder kun je -als je het ouderlijk gezag deelt met je ex- ook een strafrechterlijke procedure starten. Dat kan volledig los staan van je civielrechterlijke procedure. (Al kan het wel van invloed zijn op de civiele zaak). Beroep je dan op art. 279 uit het wetboek van strafrecht en doe aangifte bij de politie in je woonplaats. Tenzij de rechter je tijdelijk uit de ouderlijke macht heeft geplaatst, dan ben je -ben ik bang- vogelvrij en kun je niets. Geef in ieder geval nooit op en zoek elke (fatsoenlijke) manier op om bij je kind te komen!

Name marco
Stadt gelderland
Datum 08-12-2005 18:26:42

mijn advocaat is erg goed ,iedereen doorziet haar maar niemand kan er wat aan doen.
ze moet van de rechter hulp zoeken voor myn dochter,maar of ze dat doet?
denk het niet.bedankt voor je reactie adri maar myn kind gaat voor myn geld .
het liefste heeft moeder dat ik niks meer laat horen maar daar trap ik niet in.

Name adri
Stadt bathmen
Datum 08-12-2005 17:26:18

Marco..believe me, ze zijn helemaal gek hier in nederland!
Rechters..advocaten het helpt allemaal geen zier
Ik ben financieel compleet leeggelopen en resultaat..ik zie mijn boys niet meer, loonbeslag en kom dus diep in de shit, laat het niet zover komen

groet
Adri

Name marco
Stadt gelderland
Datum 08-12-2005 13:29:34

heb sinds 13juni 2004 mijn dochter niet gezien
de rechter heeft uitgesproken dat door toedoen van moeder het kind niet vrij is om omgang met mij te hebben.door moeders zeer negatieve houding over mij tegen mijn dochter zegt de rechter dat het op dit moment beter is dat ze geen omgang met mij heeft .
is dit het recht van een vader???

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 07-12-2005 13:32:52

Beste Irme,

Wat fijn dat je nu iemand aan je zijde hebt die hart voor de zaak heeft en goed haar best doet. Uiteindelijk komt alles goed, moet je je maar blijven voorhouden !
Blijf positief !

Sterkte,
Maurice.

Name Irme
Stadt Brabant
Datum 07-12-2005 13:22:17

minder gefrustreerd! Mijn vriend mag nog steeds geen contact hebben van haar met de kinderen, hij belt dagelijks maar ze neemt gewoon de telefoon niet op. De kinderen vragen huilend aan mama of ze papa mogen bellen maar over haar lijk zegt ze dan... Op aanraden van onze advocate hebben we verklaringen gekregen van oa de oppas, de schoonmaakster en de ouders van mijn vriend. Ze denkt absoluut niet in het belang van de kindjes en dat kunnen we nu ook aantonen gelukkig! in het verweerschrift vragen wij aan de rechter om een wijziging verblijfplaats MET een omgangsregeling voor de moeder. En die omgangsregeling is in ieder geval veel meer als 2 dagen per 2 weken. We gaan heel erg duimen en hopen dat de jongens snel rust gaan krijgen en gewoon lekker kunnen genieten van het kind zijn met een lieve papa die er voor hun kan zijn. Ik hoop voor Maurice dat de aangifte het een en ander gaat bewerkstelligen! Heeeeeel veel succes allemaal en laat je niet kisten!

Name Irme
Stadt Brabant
Datum 07-12-2005 13:16:57

Hallo allemaal...Pas geleden ben ik voor het eerst op de site terecht gekomen en moet eerlijk bekennen dat ik elke dag toch even stiekem een kijkje neem op deze site hoe het gaat met iedereen. Met ons gaat het een stuk beter als zo'n 2 weken geleden! We hadden een advocaat die weinig voor ons kon doen, zodoende zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe advocaat. Deze is inmiddels al flink voor ons aan de slag. Ze gaat er echt voor en wij hebben er veel vertrouwen in. Het verweerschrift voor de aankomende zitting (eind jan) word vandaag opgesteld en er wordt een kort geding op gestart om de prive spullen van mijn vriend uit zijn eigen huis te kunnen krijgen. Hij is al 11 maanden weg uit zijn eigen huis maar mag zijn spullen van haar niet ophalen. Ze weigert in elk opzicht om mee te werken. Zodoende zijn we nu helaas genoodzaakt om dit kort geding op te starten. Eindelijk hebben we het gevoel dat iemand iets voor ons doet! Heerlijk, ik kan weer aan andere dingen denken en voel me steeds

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 07-12-2005 12:32:04

Beste Denise,

Ik ben bang dat niemand je van goede raad kan voorzien, aangezien niemand echt de details van jouw zaak kent. Het enige wat er in me op komt is: "Wat zegt jullie advocaat hiervan ?"
Mocht je er in detail op in willen gaan, kan ik je misschien wel helpen. Schrijf dan maar een mailtje naar m.bossers@hetnet.nl

Beste adri,
Ik snap je frustratie en je woede, maar probeer die niet al te veel (schriftelijk) te uiten want dat kan tegen je worden gebruikt in eventuele rechterlijke procedures.
Het is erg moeilijk, maar hoe killer en koeler je hierover denkt, des te sterker je zult staan. Ik weet dat het moeilijk is, want ik zit in een soortgelijke situatie, maar probeer je emoties de baas te zijn en niet andersom !

Sterkte !

Name adri
Stadt bathmen
Datum 06-12-2005 13:57:41

Op mijn inkomen is nu ook beslag gelegt, LBIO heeft gewoon geen idee wat ze aan het doen zijn, dit maakt alles alleen maar erger, mijn ex vrouw is nu bezig een situatie te creeeren die erg gevaarlijk aan het worden is, voor mij maar ook zeker voor haar..ik heb mijn kids nu al meer dan 1,5 jaar niet meer gezien en mvr blijft maar eisen stellen..totdat "de bom barst"..het wordt gevaarlijk in ons "veilige nederland"

Name Denise
Stadt gelderland
Datum 05-12-2005 19:12:45

Hoi hoi.. Hier ben ik weer..
Nou bij ons is het nu zover dat ze beslag op het loon van mijn vriend hebben gelegd.Hij mag 770 euro per maand overhouden voor zichzelf.Van die 770 euro moet hij dus zijn huur,gas+water+licht,ziekenfonds,kinderallimentatie,verzekeringen en levensonderhoud betalen.Hoe doen die mannen dat want elke maand komt hij dus geld te kort om zelf te overleven.Het ontslag is inmiddels aangevraagd en het huis zal ook wel verkocht worden met gevolg nog meer schuld omdat er geen overwaarde opzit.Weet iemand misschien wat je hier nog tegen kan doen?? Ben bang dat je niks kan doen maar hoop dat we wel wat kunnen doen.Laat het maar horen.
Groetjes Denise

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende