Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1531 zu 1545 von 5490
Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 19:14:27

Beste Irme,

Nee, ik ben geen dwaze vader.
Ik ben een vader die zes weken geleden van zijn ex-vrouw te horen heeft gekregen dat ik per direkt geen omgang meer mag hebben, totdat Luuk (mijn zoon) geen "spanningen" meer zou hebben. Alleen... mijn zoon heeft helemaal geen spanningen, dit is ook door geen enkele specialist vastgesteld, dus is gewoon een verhaaltje wat ze heeft verzonnen. Het is namelijk "toevallig" dat mijn zoon afgelopen maandag 5 jaar werd en ik mocht hem niet eens zien. Ik heb het kadootje af moeten geven aan haar advocaat. Nee dwaas ben ik niet. Ik ben woedend en strijdlustig en als ik juridisch klaar met mijn ex-vrouw ben, is er niets meer van haar (en haar leugens) over. Ik weet dat sommige vaders hun kinderen al jaren niet hebben mogen zien, dus ik zeg enigszins nederig, dat het bij mij "gelukkig" niet zo erg is. Ik weet alleen nu niet of het daar niet op uit zal draaien... Dus het enige wat ik kan doen is vechten voor mijn lieve schat. Net als jullie doen...

Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 25-11-2005 um 17:23:17

Thanks Maurice!!
Heb vanmiddag al het dossier bij een nieuwe adv. gebracht, laten we hopen dat zij het voor ons gaat doen. Ben je zelf een "dwaze"vader?

Groetjes....

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 17:20:56

Beste mensen het is echt verdrietig met VP maar ik heb ook zo iets meegemaakt ik ben nog geen 11 mnd met me ex samen gewoond we hadden samen een huis met auto en alles erop en eraan na geboorte van mijn zoon heb zij mijn uithuis gezet. Ik heb een Advocaat in handen.ik wilde kinderbescherming inschakelen omdat ik erachter bent gekomen dat ze Psychische problemen heb ze heb mijn geld ge-eist als ik me zoon wil zien.Het is al bijna een jaar en maar 5 keren mijn zoon gezien en van alles is mijn Adv op de hoogte nu is de vraag hoe weet u dat een Adv goed is.???U betaald zoveel naast onvermogen heb ik 500E erbij betaald en sta nog op de zelfde plaatst Enige wat mijn Adv zeg ja we kunnen niks doen want mijn Ex is elke keer met een smoes of dan is ze ziek of geen oppas voor haar oudste kind of etc Het is over duidelijk maar toch gebeurd er niks.Inmiddels zijn ons huis op de veiling

Gr, Jerry.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 17:18:13

Overigens is het zeer te betwijfelen of jullie als jullie een procedure starten de kinderen nooit meer mogen zien. Vaak ziet de rechter het in het belang van het kind om toch omgang met zijn vader te hebben.
Wat jullie eerste advocaat zei is dan ook pure onzin. Wat jullie tweede advocaat zegt is niet geheel uit de lucht gegrepen, maar getuigt ook niet van veel hart voor de zaak. Misschien moet je maar weer eens op zoek naar iemand anders ? Misschien iemand die op deze site van de dwaze vaders wordt vermeld ? Dan weet je zeker dat ze gespecialiseerd zijn en iets positiever tegen de zaak aan zullen kijken.
Sterkte,
Maurice.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 17:13:31

Het helpt soms inderdaad om je frustraties van je af te schrijven ! Goed zo !
Het enige wat ik je kan aanraden is een advocaat die zegt dat je kansen gering zijn en dat kinderen vaak door de rechter aan de moeder worden toegewezen, eens vragen of hij zich wel realiseert dat jullie in deze situatie juridisch gezien (zeker als je mediator een schriftelijk verslag maakt), behoorlijk sterk staan. En af gezien van de realiteit dat vaak kinderen aan moeders worden toegewezen, hoeft dat nog niet te betekenen dat dat nu ook het geval hoeft te zijn.
Ik zou hem 1 keuze geven: Of je vertrouwt in deze zaak en gaat er honderd procent voor of je verschuilt je achter de statistieken en dan zoeken wij iemand anders.
Advocaten willen graag geld verdienen, maar als zij al de handdoek bij voorbaat in de ring gooien, dan moet je je afvragen of je wel de juiste "bulldog" hebt om de strijd mee te voeren. Succes !

Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 25-11-2005 um 16:47:20

Ze zegt ook vreselijke dingen tegen de kinderen over hun vader, zo maakt hij hun toekomst kapot, is hij wegggegaan bij hun dor-voor mij etc etc. Al jullie geld maakt hij op aan dat wijf van hem..De kinderen zijn 4-6 jaar oud. Ik word er misselijk van, zodoende heb ik de raad v kinderbesch. dus al 3 x gebeld en ook meldpunt kindermishandeling. deze zeggen gewoon heel simpel dat er een wachtlijst is van een half jaar! Ongeloofelijk!!! Toch zoek ik de bevestiging dat welke stappen wij nu nemen dat dat de juiste zijn en dat die jochies niet in een gevecht verstrikt raken ik wil ze daar juist voor behoeden. maar ze bij zo´n moeder aan hun lot overlaten dat kan ik ook niet. Zo ik ben al veel frustratie kwijt nu door dit te typen...

Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 25-11-2005 um 16:36:02

naar voren halen. We hebben vanmorgen een gesprek gehad met een (nieuwe advocaat) maar deze zegt dat het geen zin heeft want de moeder krijgt vrijwel altijd de kinderen toegewezen. Uiteraard leggen wij ons hier niet bij neer. Ik heb al 3 keer met de raad voor kinderbescherming gesproken en die vertellen ons dat we wijziging verblijfplaats moeten aanvragen met daarbij direct een omgangsregeling voor de moeder. Tevens willen we dat de mediator een verslag maakt van die anderhalf uur bij hem.
De advocaat die we voorheen hadden zegt alleen dat als we dit traject ingaan we het risico lopen dat we de kinderen helemaal niet meer te zien krijgen?? Dat kan ik me niet voorstellen en zeker niet omdat de mediator haar ook al na 5 minuten doorhad.Ik kan en wil ze niet in de steek laten en hoop dat we het juiste doen!

Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 25-11-2005 um 16:30:43

Beste Maurice,

Bedankt voor je snelle reactie.. Helemaal mee eens. Zo heb ik het ook gezien en hoop elke keer dat het tijdelijk is. De rechter heeft bij voorlopige voorzieningen al een mediator (op ons verzoek) aangesteld, ze is daar 1 keer met mijn vriend geweest. Ze viel na 5 minuten al door de mand en de mediator heeft haar eens goed toegesproken. Deze man zegt tegen mijn vriend ook duidelijk dat het geen zin heeft en dat ze dusdanig gefrustreerd is en gestoord gedrag vertoond dat wij onze tijd verdoen. Het schijnt een extreem geval te zijn. Ze was erg verontwaardigd dat deze man haar doorhad en belde na de mediaton mijn vriend op om te zeggen dat ze niet meer wilde gaan, tenzij hij 40000 euro overmaakte. ze vergelijkt de kinderen dan ook constant met geld. Onbegrijpelijk in mijn ogen! De mediator heeft een brief gestuurd naar de rechter dat ze niet wenst mee te werken aan mediaton! In ons voordeel zou je zeggen. De rechtzitting vindt pas plaats op 29 januari, maar wij willen

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 16:03:22

Die advocaat van jullie heeft het over mediation ? Het lijkt me dat gezien jullie huidige situatie (je vriend is officieel nog getrouwd), en alle emoties (wraak en haat etc.) die daarbij horen maken dat een rationeel overleg over en weer onmogelijk is. Het is goed dat je voor het uiterste gaat, maar probeer je niet tot haar (wellicht tijdelijke) niveau te verlagen en probeer je te realiseren dat de wonden, ook bij haar, erg vers zijn en dat ze daarom ook onproportionele uitspraken zal doen. Bewandel de weg die leidt tot het beste in het belang van de kinderen.
En op dit moment komt het erg over dat zij de kinderen geestelijk mishandeld. Nogmaals: waarschijnlijk is dat tijdelijk en daar moeten jullie ook rekening mee houden. Al bij al moet ik zeggen: hup naar een andere advocaat en schakel tevens hulptroepen in.

Name Maurice Bossers
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 25-11-2005 um 15:56:42

Beste Stief,

Wat je omschrijft is pure kindermishandeling en je moet er dan ook voor zorgen dat zo snel mogelijk instanties die daarover gaan (Buro Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming, politie) hierover worden ingelicht dat in ieder geval de komende tijd de kinderen bij de moeder uit huis geplaatst worden. Het kan goed zijn dat naar verloop van tijd de moeder weer wat rationeler wordt en dat het mogelijk is om over een omgangsregeling te spreken. Maar nu moeten jullie enkel zorgen dat die kinderen zo snel mogelijk het huis daar uit gaan. Die vrouw klinkt mij erg labiel.

Name Verdrietige stief...
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 25-11-2005 um 15:51:23

normaal. Ik heb constant gedacht; het i hun moeder en die hebben ze ook nosig, maar ze wordt steeds gekker! Het enige waar ze over praat is over geld geld en nog eens geld, ik kan daar niet bij. Normaal met haar praten lukt niet. Moeten we nu voor die jongens vechten of moeten we ons er maar bij neer leggen. De advocaat die we hadden is voorstander van mediation maar dit hebben we nu dus al 10 maanden geprobeerd en het helpt niet. Zodoende willen wij nu via een andere advocaat tot het uiterste gaan. Soms denken we alleen wel eens: Heeft het zin en is dit niet schadelijk voor de kinderen? We weten het niet maar machteloos toekijken dat kunnen we toch ook niet? ik vind het vreselijk en vooral omdat de kinderen niet snappen waarom ze niet bij papa mogen zijn. papa huilt elke dag om zijn kinderen en zij zegt gewoon:geld betalen en dan krijg jij je kinderen pas weer! Iemand die mij advies kan geven????

Name Verdrietige stief...
Stadt brabant
Geschlecht Frau
Datum 25-11-2005 um 15:45:57

Hallo allemaal,

Voor mij is het allemaal nieuw, ben zo'n 10 maanden geleden verliefd geworden op een vader van 2 kindjes van 4 en 6 jaar. Vanaf het eerste moment dat ik zijn jongens zag klikte het zo goed dat ik nu 10 maanden verder zo veel van ze ben gaan houden dat ik alles voor ze doe. De ex van mijn vriend (officieel nog steeds zijn vrouw) wordt steeds gekker, ze schreeut tegen de kinderen de kinderen mogen niet over mij praten thuis. Ze slaat mijn vriend als hij de kinderen ophaalt en hij krijgt ze eens in de veertien dagen een weekend. De jongens worden thuis bij moeder huilend wakker en vragen dan naar papa maar ze mogen van mama papa niet bellen en als xze niet stoppen met zeuren worden ze achter de deur in de berging gezet. ik kan het niet langer aanzien dat de jongste van 4 niet naar huis wil in het weekend dat wij ze hebben! Ze vragen ons huilend of ze alsjeblieft bij ons mogen blijven (wonen) en de jongste zegt bijvoorbeeld: was mama maar dood! Dit is volgens mij niet

Name petertje
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 24-11-2005 um 23:48:18

en toch snap ik het niet als er inderdaad sprake is van een schuld uit het huwelijk aflossen.
Het gaat er natuurlijk wel om wat er per maand wordt betaald aan aflossingen en uiteraard wordt ook de huur die je betaald meegeteld als je samenwoont wordt het bedrag van de huur in tweeen gedeeld betekend dus dat er weer meer ruimte overblijft om de ex te kunnen betalen.
ik neem ook aan dat die ex werkt en anders zou ze een uitkering moeten hebben als ze dat niet heeft en ook niet werkt dan is het duidelijk dat ze samenwoont anders zou het cwi het geld wel komen halen bij jullie hoop dat er weer iets duidelijk is geworden

Name Denise
Stadt Arnhem
Geschlecht Frau
Datum 24-11-2005 um 23:08:29

Hoi Petertje...
Die berekening is gemaakt en toch komt er 500 euro uit dat waarschijnlijk na het hoger beroep 420 euro bedraagt.Ook dit is niet haalbaar.Hij betaalt ook een schuld van 8500 euro af die is onstaan binnen hun huwelijk en waar beide hun handtekening onder hebben gezet.Niemand snapt dat wij zoveel moeten betalen ( 250+500=750 euro) per maand,dat is meer als 1/3 van zijn loon,bijna de helft zelfs,dit is toch belachelijk.

Name petertje
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 24-11-2005 um 19:02:13

denise, inderdaad dit kan dus niet dus moet je je advokaat een berekening laten maken als dat al niet gebeurd is alleen is het wel zo dat schulden die na de scheiding zijn gemaakt niet meetellen.
bij mij waren de huwelijkse schulden die ik meegenomen heb dusdanig hoog dat er voor partneralimentatie niks meer over bleef.
ik betaal nu ook alleen kinderalimentatie en mijn ex woont ook samen alleen hebben ze heel bijdehand niet een geregistreerd partnerschap.
maar om een lang verhaal kort te houden dus naar je advokaat om een berekening te laten maken en die moet ze dan hard maken in de rechtzaal,succes

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende