Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1477 zu 1491 von 5436
Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 16-11-2005 um 09:13:54

Ja Jerry je hebt alle recht om boos te zijn.
Uit je mail kan ik wel lezen hoeveel jij om je kind geeft en hoe begaan je met hem bent!!
Wat je zegt is waar!! Een kind opgroeien zonder vader geeft veel problemen. En zo te lezen kan hij ook niet op zijn moeder terugvallen, en jij kan dus maar machteloos toekijken hoe je zoontje wegzakt. Jerry dit is zo pijnlijk!! Wat wil die moeder nou??? Als je van een moeder kan spreken? Dit is toch geen moeder!! En waarom wordt er niets gedaan met wat jij allemaal aangeeft!!! Klote wet!!
En jouw zoontje overkomt het allemaal maar......

groetjes en sterkte ik leef enorm met je mee!!

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 15-11-2005 um 17:02:57

Nou moet je horen VP,Het is heel moeilijk zonder een vader of moeder op te groeien voorbeeld ik ben ook een zoon van een ouders geweest als ik iets nodig had kon ik op mijn ouders rekenen en als je niet heb dan bestaat het kans dat je meer een crimineel word of ja ook geluk kan hebben dat iemand je kan steunen dat je tot een hoge school komt en afmaakt.We zijn ooit met zijn viertje aan tafel gaan zitten ik met mijn advocaat en zij met haar Adv,Soms is het dat je iets van je ouderlijke huis meeneemt zij is ook zonder vader opgegroeit van haar moeder mocht zij haar vader niet zien en ook haar 2 broers,pas na ze hulp heb gehad van .. hebben ze haar gezegd om haar vader tegaan opsporen zonder dat haar moeder het wist,Toen haar vader hun zag enige wat de vader zij JA WAT MOET IK HIERMEE, een is een Junk en die ander Psychische problemen ja en nu verder, Daarnaast praat ze mee dat ze niet het zelfde wil maar ja doe wat.Ik bedoel ik moet digene zijn die boos moet worden.

Gr, Jerry

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 15-11-2005 um 09:24:52

Jerry
ja waar gaat dit naar toe?? Nergens lijkt mij!!
Ik snap die advocaten ook niet!! Voor ons en dus ook voor jou doen ze maar weinig tot niets.
En maar lekker betalen ervoor. Gek wordt je ervan.Ik begrijp je frustratie!!! Ik wou dat ik je kon helpen en ons zelf maar helaas.
Jerry geef de moed niet op!!! en blijf vechten voor je zoon!!!HIJ IS OOK VAN JOU!!!Hoewel je er weinig over te zeggen hebt. Ik zou en zij zou blij met je moeten zijn een vader zie zoveel om zijn kind geeft!!
Jerry heel veel sterkte en groetjes VP

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 14-11-2005 um 18:39:09

Ja Mevr VP, het is triest wat ze wil weet ik ook niet.Zij heefd een dochter v/e eerder relatie ze leefde als een Prinsesje bij me,alles is kapot gemaakt enige wat ik over heb is mijn zoon omdat ze hetzelfde met haar eerste man deed heb ik de Advocaten op de hoogte gesteld en toch gebeurd er niks.Ik had zitting vandaag maar is niet door gegaan omdat mijn Advocaat vond dat ze nu mee werkt dat ik mijn zoon kan zien dus laat het verlopig zo vandaag krijg ik een sms dat het morgen nietdoor gaat omdat ze geen oppas heb voor haar dochter ja hallo waar ga we naar toe Het is Frustratie.

Gr, Jerry.

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 14-11-2005 um 11:30:04

Oke een feit op een dag als vandaag!
Het is meer dan vier jaar geleden dat de shit voor ons dochter begon. En het eind is juridisch misschien in zicht maar de uitkomst kan nog alle kanten op. alles over de wil van de vrouw en over de talloze schendingen van rechten van de hoofdgedupeerde in kwestie.=> Het kind.

mensen zoek elkaar op en sterk elkaar.
Alleen ben je gelijk aan iemand die tegen windmolens vecht!
058-2122104
arnoudkaptijn@hotmail.com

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 13-11-2005 um 21:44:38

Ik ben nog steeds opzoek naar lotgenoten die hun verhaal kwijt zouden willen raken. Het is een pijn een leed dat uit je systeem weg moet en daarom zou ik er over willen praten met lotgenoten. Instanties om je verhaal bij kwijt te kunnen zien vaak je probleem niet echt.

Oke voor reactie gelieve te mailen met bundel11@yahoo.com
Arnoud Kaptijn
van loonstraat 76
8932av Leeuwarden
058-2122104

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 12-11-2005 um 11:01:34

Jerry ik kan je alleen maar gelijk geven!! Het zoontje van mijn vriend heeft nu ook al problemen en is pas 7 hoe moet het verder? Hij wordt opgejut door zijn moeder en belast hem met haar problemen!! daarbij mag hij opeens zijn vader niet meer zien, terwijl hij de laatste keer toen ik hem terug bracht met mij weer mee wilde..Zijn zoontje kan geen kind zijn!! Maar wat kan je eraan doen? niets want alles wat wij aankaarten gaat onze advocaat niet op in zij wil alleen maar loonstroken!!!
Ik begrijp je rot gevoel!!! Weet dat je niet alleen bent, misschien heb je daar niet veel aan, maar velen met jou zitten in het zelfde schuitje!!!

sterkte

Name Jerry
Stadt Amstedam
Geschlecht Mann
Datum 11-11-2005 um 16:38:03

Bedank Mevr VP voor de antwoord.
Maar daarnaast vraag ik me nogaf wat voor zin is het gisteren heb ik op nieuws gehoord dat er meer dan 12000 jeugdigen problemen hebben en dat ze nergens meer dan in politie huis geplaatst moeten worden en de meeste problemen komen door als die kinderen geen stabielle ouders hebben vind ik.Ik vind dat dit de regering moet veranderen laten voorkomen, gewoon laten onder zoeken als er iets aan gekaart word door een van die partijen.en ook ergens waar de Advocaten geklacht kan worden.

Gr, Jerry.

Name andre
Stadt annen
Geschlecht Mann
Datum 11-11-2005 um 12:35:27

hallo mede-lotgenoten,

ik ga zondag 20 november 2005 naar de landelijke dag.
heb plaats in de auto voor evt. 6 extra personen.mijn woonplaats is annen.(drenthe)
iemand die meerijden wil,kan zich melden op akamps@wanadoo.nl

ik rij toch dus een vergoeding is niet nodig.

groeten andre

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 11-11-2005 um 09:58:08

Het lijkt nee ik zeg het verkeerd de vrouwen kunnen alles maar maken!!! Wij hebben ook een advocaat maar hebben ook het gevoel dat zij weinig voor ons doet!! In alles staan wij zwak!!Wij moeten ons hele leven bloot leggen maar mevrouwtje ontspringt iedere keer de dans!
Wij zijn ook opgelicht door de ex van mijn vriend!! En dat kan allemaal zomaar.
sorry dit bericht is voor jerry vergeet ik effe.

NOu ik denk dat je nog een hele lange weg te gaan hebt ik wens je veel sterkte en er zou toch eens wat moeten veranderen voor VADERS.

groetjes

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 11-11-2005 um 09:52:21

Hoi Ron ja daar sta je dan, En wat je zegt niets kan je doen alleen maar toekijken.
helemaal machteloos!!
Wij zijn ook bang dat de ex van mijn vriend zoiets in haar hoofd haalt!!
Moeders kunnen alles maken!! maar hoe zit het met de vaders dan?????
De wet zit raar in elkaar!!

sterkte

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 11-11-2005 um 09:48:59

Hoi Ed ik weet niet of het bericht voor mij bedoelt was over advocaat Wigman.
Maar wil je even laten weten dat ik verhuisd ben en daar een advocaat in de armen hebben genomen. dus ik kan geen antwoord op je vraag geven.

sterkte

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 11-11-2005 um 09:45:16

kan iemand mij vertellen wat een alleenstaande vrouw met kind voor uitkering krijgt bij de sociale dienst?????

groetjes

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 10-11-2005 um 19:43:33

Hallo.
Wie kan me helpen ik ben opgelicht/ ingeluisd door mijn ex partner we hebben nog geen 11 Mnd samen gewoond een huis met alles daarop en daaraan geinvesteerd en binnen nog geen 11 maanden na geboorte van mijn zoon ben ik weggejaagd.Ik heb een Advocaatin handen genomen.Van de Advocaat moest zij bewijzen brengen dat we van alles fifty-fifty kan verdelen inmiddels is het al 8 mnd en nog niks ik zie mijn zoon ook amper. voor mijn lijkt het alsof mijn Advocaat mijn aan de lijn houd of veel te zwak reageert. Inmiddels is dat huis op de veilling ik heb een zoon die ze heel moeilijk erover doet ze heb mijn via de Advocaat geld geeist als ik mijn zoon wil zien ik stort optijd allimentatie geld voor haar maar toch weigerd ze in alles mee te werken.Ik maak me zorgen voor mijn zoon omdat zij psychische problemen had/ heefd. MIJN VRAAG IS OF ER HULP IN ZULKE gevallen ZIJN. mijn Advocaat is op alles op de hoogte maar doet er niks aan.

Gr, Jerry

Name Ron
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 10-11-2005 um 17:52:34

Tja daar sta je dan. Moeder van je dochter besluit om voor de lol even 350km verder te gaan wonen. Niet dat de omgang altijd al een geregeld karakter had. Maar goed daar was mee te leven. Al was er wel een gerechterlijke uitspraak van twee wekelijks. Heb nog geprobeerd, samen met haar laatste ex haar om te praten en een milieu te scheppen van waar ze een nieuwe start kon maken. Alles stond voor haar al vast en vertrok. Dit is de derde maal in 4 jaar dat ze mijn dochter naar een nieuwe buurt, vriend, school en huis sleept. Ze is een borderliner alleen wil ze dat zelf niet zien. Is bekent. Wat kan ik doen...?? Niks alleen maar kijken hoe ze het leven van mijn dochter verder om zeep helpt. Dat is de Nederlandse wet.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende