Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1578 zu 1592 von 5537
Name Prins37
Stadt Baarn
Geschlecht Mann
Datum 10-12-2005 um 01:26:52

Hoi allemaal,

Op 10-10-2005 om 00:44:00 liet ik een bericht achter, hierop is weinig tot... ofwel geen reactie gekomem!!!
Uiteindelijk is mij het volgende overkomen.

Ik heb op medio oktober het verzoek ongediend eenhoofdig gezag bij de rechter naar aanleiding dat mijn ex weigerachtig bleef na alle uitspraken van de rechter. Ik heb aangifte gedaan bij de politie, omtrend artiekel 279, wetboek van strafrecht, en wat blijkt het werkt De kinderen komen weer om de 14 dagen een weekend en sterker nog ze kan zelf de soep oplepelen die ze opgediend heeft!!!

Name Inge
Stadt Gelderland
Geschlecht Frau
Datum 09-12-2005 um 19:19:32

Hoi allemaal..
Jullie mogen het woord VADER tenminste dragen! De moeders die hun kinderen op deze manier mis/gebruiken mogen het woord MOEDER niet dragen!. Jullie weten tenminste wat vader zijn inhoud.wat veel wordt gedaan is het schrijven van brieven naar je kind. Stop de brieven in een map.. eens zullen zij het begrijpen.
Sterkte!

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 09-12-2005 um 18:43:04

Marco,
Je hebt helemaal gelijk. Een goede advocaat is iemand die jij als client volledig vertrouwt en die goed bekend is met de materie. (familierecht) Maar: zelf nazoeken en research doen is ook veel waard. Probeer eerst eens te zien welke positie je hebt t.o.v. je kind (bijvoorbeeld: heb je ouderlijk gezag over je kind of niet ?) en welke positie je hebt t.o.v. je ex-vrouw. Daarvoor heb je geen advocaat nodig, dat kun je allemaal zelf uitzoeken. Kijk wat je zwart op wit hebt staan qua regelingen en/of afspraken en vorm een "dossier", zodat je die dure advocaat in ieder geval goed te woord kan staan en zodat je zelf ook weet hoe de vork in de steel zit. Jij hebt immers nog altijd het laatste woord, dus zorg dat je zelf bijna evenveel weet als je juridisch adviseur, dat helpt misverstanden voorkomen en kun je elkaar goed aanvullen. Pas als je dat dossier hebt gevormd, kun je op zoek naar een passende advocaat/juridisch adviseur. Of wellicht heb je een rechtsbijstand ? Sterkte !

Name jansen
Stadt zevenhuizen
Geschlecht Mann
Datum 09-12-2005 um 14:36:05

welke goede advocaat kan mij helpen,om weer de
omgangregeling op te starten????ik woon vlakbij Rotterdam

mijn e-mail is: jan87763@planet.nl

Name marco
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2005 um 22:34:12

jerry;
dat is juist wat ze willen,dat je ze met rust laat.
zodat myn kind my vergeet.
ook haar nieuwe man vind dat rust het beste is.
we hebben ook nog een zoon die by my woont.
die wil zyn zusje ook wel vaker zien dan eens in de 2weken.
maar om hem daar te krygen is zelfs een probleem.
ook dat ziet iedereen behalve moeder zelf.daarom zal ik altyd doorgaan. niet alleen voor myn dochter maar ook voor een goede omgang voor myn zoon met zyn zus en moeder.

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2005 um 22:07:06

Beste Marco, Ik sta ook op dit site, ik leest ook elke dag en het is soms dat u wel wat kan eruit halen bijv ideeen. Wat ik denk het heefd een beetje rust nodig , u bent nu misscien heel boos laat het een beetje rusten denk goeie dingens, denk aan je zelve, dat wil ze misschien u kapot maken, hou je haaks.

sterkte.
Jerry

Name marco
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2005 um 21:45:21

beste maurice

heeft het zin om strafrechtelyke procedures te starten als iedereen je eigenlyk al gelyk heeft?
ze zouden zo'n moeder uit de ouderlyke macht moeten zetten.maar kan dat?
groeten marco

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2005 um 20:57:57

Beste Marco,

Dat is de goede houding: ALTIJD VOOR JE KIND BLIJVEN VECHTEN, alleen denk ik dat adri gelijk heeft als hij zegt: niet ten koste van jezelf. Want wat heb je je kind te bieden, straks, als je zelf (financieel of anderszins) kapot bent ?
Een rechterlijke uitspraak is niet definitief, totdat je alle andere middelen (hoger beroep, cassatie e.d.) hebt benut. Verder kun je -als je het ouderlijk gezag deelt met je ex- ook een strafrechterlijke procedure starten. Dat kan volledig los staan van je civielrechterlijke procedure. (Al kan het wel van invloed zijn op de civiele zaak). Beroep je dan op art. 279 uit het wetboek van strafrecht en doe aangifte bij de politie in je woonplaats. Tenzij de rechter je tijdelijk uit de ouderlijke macht heeft geplaatst, dan ben je -ben ik bang- vogelvrij en kun je niets. Geef in ieder geval nooit op en zoek elke (fatsoenlijke) manier op om bij je kind te komen!

Name marco
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2005 um 18:26:42

mijn advocaat is erg goed ,iedereen doorziet haar maar niemand kan er wat aan doen.
ze moet van de rechter hulp zoeken voor myn dochter,maar of ze dat doet?
denk het niet.bedankt voor je reactie adri maar myn kind gaat voor myn geld .
het liefste heeft moeder dat ik niks meer laat horen maar daar trap ik niet in.

Name adri
Stadt bathmen
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2005 um 17:26:18

Marco..believe me, ze zijn helemaal gek hier in nederland!
Rechters..advocaten het helpt allemaal geen zier
Ik ben financieel compleet leeggelopen en resultaat..ik zie mijn boys niet meer, loonbeslag en kom dus diep in de shit, laat het niet zover komen

groet
Adri

Name marco
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 08-12-2005 um 13:29:34

heb sinds 13juni 2004 mijn dochter niet gezien
de rechter heeft uitgesproken dat door toedoen van moeder het kind niet vrij is om omgang met mij te hebben.door moeders zeer negatieve houding over mij tegen mijn dochter zegt de rechter dat het op dit moment beter is dat ze geen omgang met mij heeft .
is dit het recht van een vader???

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 07-12-2005 um 13:32:52

Beste Irme,

Wat fijn dat je nu iemand aan je zijde hebt die hart voor de zaak heeft en goed haar best doet. Uiteindelijk komt alles goed, moet je je maar blijven voorhouden !
Blijf positief !

Sterkte,
Maurice.

Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 07-12-2005 um 13:22:17

minder gefrustreerd! Mijn vriend mag nog steeds geen contact hebben van haar met de kinderen, hij belt dagelijks maar ze neemt gewoon de telefoon niet op. De kinderen vragen huilend aan mama of ze papa mogen bellen maar over haar lijk zegt ze dan... Op aanraden van onze advocate hebben we verklaringen gekregen van oa de oppas, de schoonmaakster en de ouders van mijn vriend. Ze denkt absoluut niet in het belang van de kindjes en dat kunnen we nu ook aantonen gelukkig! in het verweerschrift vragen wij aan de rechter om een wijziging verblijfplaats MET een omgangsregeling voor de moeder. En die omgangsregeling is in ieder geval veel meer als 2 dagen per 2 weken. We gaan heel erg duimen en hopen dat de jongens snel rust gaan krijgen en gewoon lekker kunnen genieten van het kind zijn met een lieve papa die er voor hun kan zijn. Ik hoop voor Maurice dat de aangifte het een en ander gaat bewerkstelligen! Heeeeeel veel succes allemaal en laat je niet kisten!

Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 07-12-2005 um 13:16:57

Hallo allemaal...Pas geleden ben ik voor het eerst op de site terecht gekomen en moet eerlijk bekennen dat ik elke dag toch even stiekem een kijkje neem op deze site hoe het gaat met iedereen. Met ons gaat het een stuk beter als zo'n 2 weken geleden! We hadden een advocaat die weinig voor ons kon doen, zodoende zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe advocaat. Deze is inmiddels al flink voor ons aan de slag. Ze gaat er echt voor en wij hebben er veel vertrouwen in. Het verweerschrift voor de aankomende zitting (eind jan) word vandaag opgesteld en er wordt een kort geding op gestart om de prive spullen van mijn vriend uit zijn eigen huis te kunnen krijgen. Hij is al 11 maanden weg uit zijn eigen huis maar mag zijn spullen van haar niet ophalen. Ze weigert in elk opzicht om mee te werken. Zodoende zijn we nu helaas genoodzaakt om dit kort geding op te starten. Eindelijk hebben we het gevoel dat iemand iets voor ons doet! Heerlijk, ik kan weer aan andere dingen denken en voel me steeds

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 07-12-2005 um 12:32:04

Beste Denise,

Ik ben bang dat niemand je van goede raad kan voorzien, aangezien niemand echt de details van jouw zaak kent. Het enige wat er in me op komt is: "Wat zegt jullie advocaat hiervan ?"
Mocht je er in detail op in willen gaan, kan ik je misschien wel helpen. Schrijf dan maar een mailtje naar m.bossers@hetnet.nl

Beste adri,
Ik snap je frustratie en je woede, maar probeer die niet al te veel (schriftelijk) te uiten want dat kan tegen je worden gebruikt in eventuele rechterlijke procedures.
Het is erg moeilijk, maar hoe killer en koeler je hierover denkt, des te sterker je zult staan. Ik weet dat het moeilijk is, want ik zit in een soortgelijke situatie, maar probeer je emoties de baas te zijn en niet andersom !

Sterkte !

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende