Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1565 zu 1579 von 5524
Name Irme
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 07-12-2005 um 13:16:57

Hallo allemaal...Pas geleden ben ik voor het eerst op de site terecht gekomen en moet eerlijk bekennen dat ik elke dag toch even stiekem een kijkje neem op deze site hoe het gaat met iedereen. Met ons gaat het een stuk beter als zo'n 2 weken geleden! We hadden een advocaat die weinig voor ons kon doen, zodoende zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe advocaat. Deze is inmiddels al flink voor ons aan de slag. Ze gaat er echt voor en wij hebben er veel vertrouwen in. Het verweerschrift voor de aankomende zitting (eind jan) word vandaag opgesteld en er wordt een kort geding op gestart om de prive spullen van mijn vriend uit zijn eigen huis te kunnen krijgen. Hij is al 11 maanden weg uit zijn eigen huis maar mag zijn spullen van haar niet ophalen. Ze weigert in elk opzicht om mee te werken. Zodoende zijn we nu helaas genoodzaakt om dit kort geding op te starten. Eindelijk hebben we het gevoel dat iemand iets voor ons doet! Heerlijk, ik kan weer aan andere dingen denken en voel me steeds

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 07-12-2005 um 12:32:04

Beste Denise,

Ik ben bang dat niemand je van goede raad kan voorzien, aangezien niemand echt de details van jouw zaak kent. Het enige wat er in me op komt is: "Wat zegt jullie advocaat hiervan ?"
Mocht je er in detail op in willen gaan, kan ik je misschien wel helpen. Schrijf dan maar een mailtje naar m.bossers@hetnet.nl

Beste adri,
Ik snap je frustratie en je woede, maar probeer die niet al te veel (schriftelijk) te uiten want dat kan tegen je worden gebruikt in eventuele rechterlijke procedures.
Het is erg moeilijk, maar hoe killer en koeler je hierover denkt, des te sterker je zult staan. Ik weet dat het moeilijk is, want ik zit in een soortgelijke situatie, maar probeer je emoties de baas te zijn en niet andersom !

Sterkte !

Name adri
Stadt bathmen
Geschlecht Mann
Datum 06-12-2005 um 13:57:41

Op mijn inkomen is nu ook beslag gelegt, LBIO heeft gewoon geen idee wat ze aan het doen zijn, dit maakt alles alleen maar erger, mijn ex vrouw is nu bezig een situatie te creeeren die erg gevaarlijk aan het worden is, voor mij maar ook zeker voor haar..ik heb mijn kids nu al meer dan 1,5 jaar niet meer gezien en mvr blijft maar eisen stellen..totdat "de bom barst"..het wordt gevaarlijk in ons "veilige nederland"

Name Denise
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
Datum 05-12-2005 um 19:12:45

Hoi hoi.. Hier ben ik weer..
Nou bij ons is het nu zover dat ze beslag op het loon van mijn vriend hebben gelegd.Hij mag 770 euro per maand overhouden voor zichzelf.Van die 770 euro moet hij dus zijn huur,gas+water+licht,ziekenfonds,kinderallimentatie,verzekeringen en levensonderhoud betalen.Hoe doen die mannen dat want elke maand komt hij dus geld te kort om zelf te overleven.Het ontslag is inmiddels aangevraagd en het huis zal ook wel verkocht worden met gevolg nog meer schuld omdat er geen overwaarde opzit.Weet iemand misschien wat je hier nog tegen kan doen?? Ben bang dat je niks kan doen maar hoop dat we wel wat kunnen doen.Laat het maar horen.
Groetjes Denise

Name Jelly
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 05-12-2005 um 18:21:05

Het is spannend wat ik op nieuws last van de boze vaders. Dus vaders ga ervoor.

Gr, J.

Name Leon
Stadt Nieuwerkerk
Geschlecht Mann
Datum 05-12-2005 um 15:21:51

Het gehele verhaal van art 279 stond in Nieuwsbrief 56 van de Stichting. Vreemd genoeg staat het niet op de site. Is toch een belangrijk iets. Ik heb de stichting gemailed en gevraagd of ze het op de site willen zetten. Belangrijk is ook dat als de aangifte niet tot vervolging leidt je een klaagschrift bij de rechtbank moet indienen. Waarschijnlijk zal morgen het gehele verhaal van art 279 op de site staan (hoop ik). In de Nieuwsbrief stond ook een oproep om zich bij de stichting te melden als men de procedure m.b.t. art 279 bij de rechtbank heeft opgestart. Succes allemaal en Dwaze Vaders, alvast bedankt.

Name moi
Stadt ***
Geschlecht Frau
Datum 05-12-2005 um 15:08:45

Maurice gefeliciteerd!!! Geweldig! Het koste mijn vriend ook wat moeite, hij zou ook eerst weg gestuurd worden... We waren zoo blij dat dit eindelijk gelukt is!! ALLE VADERS: SUCCES EN HOPEN DAT WE ONZE (STIEF)KINDEREN SNEL WEER IN ONZE ARMEN MOGEN SLUITEN!!!! Succes, groeten moi.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 05-12-2005 um 12:28:37

Het lukt !!

Het kost inderdaad behoorlijk wat moeite, maar ik heb met het artikel in de hand en de uitspraak van de hoge raad de politie in mijn woonplaats zover gekregen om voor morgen een afspraak te maken voor aangifte !
Coen had gelijk: in het begin doen ze moeite, maar blijf gewoon stug het artikel nummer noemen en herhaal veelvuldig dat het een strafbaar feit betreft en dat zij er dus aangifte van moeten opnemen.
Ik raad iedereen aan het te gaan doen, als het mij morgen lukt hebben we alweer een precedent, waarnaar verwezen kan worden !
Hou jullie op de hoogte !

Name Maurice Bossers
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 05-12-2005 um 10:46:51

Beste Coen,

Een prima verhaal, erg duidelijk.
Bedankt voor je referentie.

Duidelijk is dat volgens artikel 279 van het wetboek van Strafrecht het strafbaar is om een minderjarige te onttrekken aan het wettig over hem gesteld gezag.

Nogmaals hartstikke bedankt !

Ik ga meteen (weer) proberen aangifte te doen.

Met vriendelijke groet,

Maurice

Name Coen Xhofleer
Stadt Arnhem
Geschlecht Mann
Datum 05-12-2005 um 10:21:50

Beste zoekenden, inzake onttrekking ouderlijk gezag bij gedeeld gezag, het volgende adres;
nl.missingkids.com/missingkids/servlet/PageServlet?LanguageCountry=nl_NL&PageId=1963
Succes! Er zal ter lande nog veel onwil bestaan, uitvoering te geven aan e.e.a. Indien je aangifte doet..volharden. Laat je niet zomaar wegsturen door mijnheer of mevrouw agent.
zorg dan ook voor een goed verzorgde aangifte!!Groetje van Coen

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 04-12-2005 um 19:18:49

Beste Moi,

Je bent een held !

Name moi
Stadt ***
Geschlecht Frau
Datum 04-12-2005 um 13:48:40

Hallo allemaal,
Ik moet het artikel even opzoeken en ik zal het zo snel mogelijk hier op internet zetten!! Ik hoop dat dit alle vaders zal helpen! Aanklacht heeft te maken met het opzettelijk ontrekken van wettelijk gezag. Maar info volgt nader.
Groeten

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 03-12-2005 um 23:53:24

Beste Estelle,

Je vraag is duidelijk: waaraan moet ik nog voldoen als het gaat om het contact met de vader en kind ? Welnu. Je moet volgens de wet voldoen aan wat schriftelijk is vastgelegd en voor akkoord is ondertekend door tenminste een advocaat en jou en je ex. Dus probeer daar altijd aan te voldoen.
Verder is je vraag een ethische: in hoeverre moet ik het contact gaande houden tussen een vader die eigenlijk niet schijnt te willen en zijn kind ? Ik denk dat je er altijd goed aan doet om duidelijk (schriftelijk) aan de vader te laten weten dat hij zijn kind kan bereiken op een bepaald telefoonnummer en/of via de post en dat jij je daar niet in zal mengen. Meer kun je denk ik niet doen, voorlopig.
Hou die deur van de vader naar het kind dus altijd open, hoe moeilijk het ook voor je is...
Sterkte en succes, Maurice

Name estelle
Stadt den haag
Geschlecht Frau
Datum 03-12-2005 um 22:09:10

vervolg:

Ik zou willen dat er een goede omgangsregeling was danwel nu via de telefoon maar mijn zoontje heeft al lange tijd niets van zijn vader gehoort. Via via hoor ik wel is dat hij hem mist maar geen contact opneemt omdat hij mij niet wil spreken??? maar toen ik een ander nummer opgaf voor mijn zoontje belde hij ook niet.

Name Estelle
Stadt Den Haag
Geschlecht Frau
Datum 03-12-2005 um 22:06:26

De vader van mijn zoontje heeft geen omgang omdat hij vanwege een ongewenstverklaring in het land van herkomst verblijft. Wel is afgesproken dat ik hem, mits hij laat weten waar hij is, ik hem 2x per jaar van informatie en foto's voorzie. De helft van de tijd is hij niet op het adres wat ik hem heb omdat hij illegaal elders verblijft en hij heeft ruim 1,5 jaar geleden voor het laatst contact gezocht met mijn zoontje. En toen hij voor die tijd contact opnam dan liet hij hem na een paar maanden wltijd weer vallen.
In hoeverre ben ik nou gehouden om informatie te verzenden.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende