Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 132 zu 151 von 5431
Name Annemarie Willemsen
Datum 06-01-2004 22:48:05

(vervolg1)
Hoe hard het ook klinkt, maar het verkrijgen van omgangsrecht met kind, kleinkind etc. is (vaak) keihard onderhandelen naar de tegenpartij (om het beestje een naam te geven).
Maar is het wel een tegenpartij???
Ook de moeder, om in de trend te blijven, denkt dat zij handelt in het kinds belang en beschouwd U dus als de TEGENPARTIJ.
Probeert u zich in deze *strijd* op te stellen als onderhandelaar, een keiharde desnoods. Maar wel een onderhandelaar die zich NIET ALLEEN laat leiden door die emoties.
De rechter, de raden, de advocaat van de duivel, kortom iedereen die het wil *mis*bruiken, pakken uw emoties dapper aan als leidraad om aan te tonen dat u niet functioneert als goede vader voor de kinderen.

Name Annemarie Willemsen
Datum 06-01-2004 22:43:00

(vervolg2)
In de wetsartikelen wordt immers ook niet over emoties gesproken, dus waarom moet *die ander* er dan iets mee??
En uw emoties dan?
Toelaten, vertrouw ze toe aan vellen vol papier, pen en papier kunnen uw beste vriend zijn, schrijf dit forum, bel de Stichting, praat met uw familie. ALLES BEHALVE dus de gewenste emoties tonen die de TEGENPARTIJ van u zo graag wil zien.

Ik hoop, op deze manier, deze valkuil wat minder diep gemaakt te hebben of in ieder geval zichtbaar.

En, nog steeds, wens ik u allen een omgangrijk en voorspoedig 2004!!

Annemarie Willemsen,
Medewerkster Stichting Dwaze Vaders.

Name Maxine
Datum 05-01-2004 11:36:15

vervolg...........
Het kind zou gaan zeggen dat hij niet meer naar zijn vader zou willen. HIJ IS NOG GEEN 3........
Het punt is dat ik zie dat er een hele goede band is tussen mijn vriend is en zijn kleintje en als hij opgehaald wordt met 2 opgeheven handjes naar zijn vader holt en geen oog meer heeft voor moeders.

Nou zou ik graag reacties ontvangen over de volgende stellingen:
1) In de rechtzaal werd gezegd dat het jongetje van bijna 3 tegen zijn ma zegt: papa is boos op mama. Ik stel dat als hij dat al heeft gezegd het worden zijn van de moeder?!?!

2)De kinderbescherming stelt dus zo vast dat het jongetje al last heeft van loyaliteitsproblemen. Ik stel een kind van bijna 3 denkt toch helemaal niet in termen van als mij ouders 'boos' zijn op elkaar dan zal ik maar niet meer naar de andere ouder gaan!?!?
Heb ik gelijk of niet?

Wie kan mij bovendien tips geven over waar je terecht kunt bij 'professionals' om dit te bespreken?

Hartelijk dank en sterkte voor iedereen!!

Name Maxine
Datum 05-01-2004 11:18:38

Hallo allemaal,
Ben zelf gescheiden moeder en ik geloof dat ik beetje trots op mezelf kan zijn als ik de verhalen van iedereen lees. Ja tuurlijk heb ik ook zo mijn problemen met mijn ex maar de omgangsregeling die we hebben afgesproken gaat perfect, kids zijn nu pubers en geven zelf aan wat ze willen. En als het praktisch kan vind ik het best.
Maar goed.......
Inmiddels heb ik een hele leuk vriend(deze heeft ook een ex) die een zoontje heeft wat in mei04 3 jaar wordt.
Wat er tussen hun allemaal gebeurd en wat er gezegd wordt door haar advocaat, zij zelf en nu door de rechter daar gaan mijn tranen toch echt van rollen. Na veel gedoe( de meeste snappen denk ik wel wat dat gedoe is) wordt de conclusie gesteld dat er een beperkte omgangsregeling opgelegd is door de rechter(de eisen van ex zijn ingewilligd dus) met als argument dat de slechte communicatie ertoe leidt dat het jongetje nu al last heeft van loyaliteitsproblemen.

Name René
Datum 04-01-2004 10:56:29

vervolg....
Het is in de afgelopen maanden al heel vaak voorgekomen dat de kinderen dingen beweren die er niet zijn of opgelegd zijn door mijn ex..
Voorlopig zien de kinderen en ik elkaar dus nog niet ...ze geeft gewoon geen thuis..
Maar de tijd gaat nu echt dringen voor de band tussen ons drietjes...hoe groot zal de schade al zijn...
Wat zouden jullie nu voor stappen ondernemen ??
Weer naar de rechter ....jajaja ...zou wel willen maar het geld raakt op..
Weten jullie de weg voor mij...

Name René
Datum 04-01-2004 10:51:08

Ik wil beginnen met iedreen sterkte en veel succes te wensen in het nieuwe jaar !!
Wie kan mij helpen...heeft advies voor mij ?
Ook ik ben nu al 14 maanden aan het vechten voor mijn meisjes van 3 en 5 de omgang is nu al 4 maanden nul en in de periode daarvoor met veel problemen.
Via de rechter is de omgang nu al twee keer aangevochten en nu afgelopen december is mijn ex een dwangsom opgelegt als ze niet meewerkt.
Kort voor die laatste zitting kam ik er achter dat de kinderen mijn niet meer willen spreken en zien en ik beschuldigd ben van incest. enz.
Het is gebleken dat mijn oudste ook is onderzocht door de zeden politie en daar is niks uitgekomen.
Ik ben ook verhoord en de zaak is uiteraard geseponeerd.
Moeders blijft volhouden dat het wel zo is en beweert dat de kinderen heel veel kunnen vertellen....De rede dat ze nu nog steeds niet mee werkt...kan toch niet de kinderen mee geven aan zo'n vent...zij begint het gelul belast de kinderen er mee en wij drietjes zijn de dupe

Name ferrie
Datum 04-01-2004 10:50:40

Goedemorgen,eindelijk heb kan ik me voor de rechter verdedigen,na konstant in een hoek gedrukt te worden door mijn ex wil ze me voor de rechter slepen,ik heb 20 min. om mezelf te verdedigen maar dat moet lukken,mits een rechter er zit voor de belangen van de kids,iemand die de communicatie laat verlopen tussen haar en mij via een kind van negen die zal toch een keer op haar plaats worden gezet lijkt me,of is dit ijdele hoop,de zitting is 27 feb.

Name Legalisa
Datum 03-01-2004 23:34:49

Niet dat je er voor moet betalen,kan ook gewoon op kabel of adsl!

Name Legalisa
Datum 03-01-2004 23:22:34

oproep!

Aan alle moeders,vaders die in het zelfde lot zitten als ik,je moet geen pc expert zijn om met elkaar te kunnen praten.Als je een beetje kan type en een pc hebt?Cam?Ik vraag waarschijnlijk te veel.

Maar daar gaat het me niet om.

Ik spreek zelf drie talen en kan ze ook type,pc gaat ook redelijk!

Om maar met de deur in huis te vallen!

Ben opzoek naar mannen en vrouwen die de strijd willen aan gaan!Hun eigen verhaal,gevoel kwijt willen!Als het aan mij licht een gesloten chatbox op internet!

Hebben jullie intresse om mee te werken?
Gewoon een telefoonlijn met meerdere gasten!Dan met alleen lotgenoten?

Name Wil
Datum 01-01-2004 23:47:15

Buiten spel. Overgeleverd aan de wil van de "moeder" die onvoorwaardelijk gesteund wordt door het systeem. Begrippen als eerlijkheid en gelijkheid verliezen hier totaal hun waarde.
Beste vaders, opa / oma's ik deel jullie frustratie maar vooral jullie verdriet van betekenis te willen zijn voor je kind. Ook ik ben vader van twee prachtige kinderen waarvoor ik nauwelijks kan zorgen. Laat staan dat je enige invloed hebt op hun ontwikkeling. Ook ik wil het beste voor de kinderen. Ook ik wil een deel uitmaken van hun leven. Het wordt je totaal ontnomen. Geen schijn van kans !

Sterkte in dit nieuwe jaar voor iedereen die dit onrecht gedwongen moet dragen.

Name Joke
Datum 31-12-2003 11:49:25

Hier even iets voor alle dwaze vaders, moeders, opa's, oma's, ooms en tantes die het nieuwe jaar ingaan zonder hun kind, kleinkind neefje of nichtje:
Laten we hopen dat we met zijn allen volgend jaar om deze tijd wel een goed uiteinde en een goed begin kunnen hebben met de kinderen die vaak door leugens en bedrog weggehouden worden bij de mensen die van ze houden.
Namens mijn man en mij wil ik iedereen een goed 2004 toewensen.
Een dwaze opa en oma die kun kleindochter al bijna 10 maanden niet hebben gezien en haar vreselijk missen.

Name Marc
Datum 29-12-2003 17:42:43

Lees dit vierdelig verhaal van onder naar boven

Tsja.... ik ben van goede willen, maar ja, mams niet....en de rechter keurt dit goed!!!

En de opa en oma van drie boys zijn afgedankt als grof vuil nadat ze in beter tijden wel goed genoeg waren voor de pure HEB!!!!

Dit alles is werkelijk te gek voor woorden

BAH BAH BAH BAH BAH BAH BAH BAH BAH BAH BAH

Nederlands rechtwezen: B E D A N K T!!!!!!!

Fijn dat wij mogen stemmen(????????) en genieten van een totaal verziekte en verpeste samenleving.

Rest mij een vraag: Hoe zou de rechter oordelen als het om bijvoorbeeld zijn eigen kind zou gaan of als het zou gaan om iemand als bijvoorbeeld Maxima???????

Ik schaam me dat ik een nederlander ben........

Name Marc
Datum 29-12-2003 17:35:57

Over een jaar of tien gaan de kids studeren. Handig als paps er dan nog is en kan meebetalen.

Nee vind rechtend Nederland...
Nou, dan rest mij helaas niet anders dan een wettelijke schuldsanering aan te vragen en dan ben ik na twee jaar toch gewoon voorgoed vrij man en verlost van dat belachelijke gedoe in een totaal verziekte samenleving???!!!

Name Marc
Datum 29-12-2003 17:22:36

Tip lees van onder naar boven hihi
Goed een trucker krijgt omdat hij de hele week van huis is een nachtvergoeding of onkostenvergoeding of geef het beestje een naam. Als je daar handig mee omgaat, kun je wat overhouden.
In mijn geval werd dit BELASTINGVRIJE NETTO bedrag ALS INKOMEN meegeteld!!!Te gek voor woorden maar ja het argument luidde dat ik een koffiezetter en een koelkast had.....
En zelfs in langdurige ziekte ZELFS WAO!!!! moest ik blijven dokken, want ik deed maar als of!!!!!zo vertelde men.

En gekker nog, mijn partner moest maar gaan werken terwijl deze volledig arbeidsongeschikt is!!!!
Als absoluut dieptepunt bleek, dat ik nu twee jaar na dato, nog immer geen boedelscheiding heb gehad en dat het vermogen onduidelijk is. Ex zegt geen geld te hebben.....verhuist(NIEUWE INRICHTING), koopt auto (€ 10.250,=!!!!!!!!)en komt afspraken met (inmiddels mijn nieuwe)advocaat NIET na en de rechtbank schijnt dit normaal te vinden....
Maar wat zijn nou de "BELANGEN"van de kids??

Name Marc
Datum 29-12-2003 17:16:06

Allereerst een steunbetuiging aan alle lotgenoten, die door toedoen van allerlei kromme mogelijkheden in dit land in onmogelijke situaties zijn beland. Nederland is een land waar alles kan, maar waar niks mogelijk is, zo lijkt het wel.

Lees hier het verhaal van een Trucker. Bizar, erger, onleefbaar!

Na een omscholing op eigen initiatief (STOMSTOMSTOM!!!)besloot ik na jaren commercieel werk het stuur van een grote truck ter hand te nemen.
Ik kreeg een heel ander leven, trouwde en ja, er kwamen kinderen. Drie jongen, waaronder een tweeling. Alles leek goed te gaan totdat......

In de nazomer van 2001 kondigde mijn ex-ehhh...heet zoiets VROUW??????? aan dat ze ging scheiden. Voor haar zou naar haar eigen zeggen niets veranderen, maar ik zou op een houtje gaan bijten.
Tijdens de zitting hoorde ik een walgelijk hoog bedrag eisen €750,= per maand!!!
Tsja......een trucker verdient nu eenmaal veel...MAARRRRRRRRR..........

Name R.Ocat
Datum 29-12-2003 16:44:41

Lotgenoten,

Mijn lot is niet zo erg als dat van anderen als ik zo lees,maar de pijn is hetzelfde.Ik heb het geluk dat ik de kinderen elke week zie,maar de laatste tijden worden de kinderen uitgespeeld door de moeder.Ik wil ze op oud jaar zien,veel voorstellen gedaan.Zelfs na 00.00 gewoon ophalen (tijd mag ze bepalen),zodat beide ouders hun kunnen zien...

ze weigert...triest....

ik probeer alles voor de kinderen te doen net als iedere ouder,je biedt een mogelijkhied om zelfs dit op te lossen,maar nee......

waarom doet iemand zo??

een trieste vader,net als zovelen.

Name david
Datum 29-12-2003 15:12:30

hierbij allereerst veel sterkte aan iedere ouder die onvrijwillig geen of weinig contact heeft met zijn/haar kind(eren). Het is een grote schande dat dit soort zaken kunnen gebeuren en dat een van de ouders zonder bewijs of aantoonbare redenen onmachtig zijn als zij omgang willen met hun kind.
Waarom gaat de wetgeving er bij scheiding niet vanuit dat beide ouders evenveel recht hebben op omgang (kinderen hebben recht op beide ouders) tenzij in ernstige gevallen (bv mishandeling) er n begeleiding van kinderbescherming bij komt kijken.

Name St. Dwaze Vaders
Datum 25-12-2003 10:46:26

Goede morgen allemaal,

Wij wensen alle vaders en moeders die hun kinderen met deze Kerst weer niet zien, alle opa's en oma's die hun kleinkinderen ook weer niet zien, alle verdere familileden die hun neefjes of nichtjes missen heel veel sterkte in deze voor ons toch donkere dagen. Maak er toch het beste van en geniet maar van de andere leuke momenten vandaag en morgen.

Vriendelijke groeten. St. Dwaze Vaders.

Name Helen
Datum 24-12-2003 21:59:54

Mijn man en ik zijn geen dwaze vader of moeder, maar een dwaze opa en oma, die door toedoen van een ex met nare en gemene verhalen ook hun kleinkind niet mogen zien. Veel verhalen zijn te gek voor woorden, maar het verhaal van Ron uit Maassluis is toch helemaal te gek voor woorden. Deze vrouwen (moeders kan ik ze niet eens noemen)denken alleen in hun eigen straatje en vergeten het belang van de kinderen.
Kop op vaders, blijven knokken voor je kids, ook al lijkt t soms een verloren zaak.
Toch vanaf deze kant allemaal fijne dagen toegewenst en bedenk dat er eens een kerst komt waarop je kind(eren) bij jou aan tafel zitten.
Groeten van een verdrietige opa en oma

Name Marco
Datum 24-12-2003 16:30:05

Wij wensen iedereen,ondanks het gemis van hun kinderen,toch hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2004.Veel sterkte!

Marco en Elly

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende