Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1437 zu 1451 von 5411
Name Eliza
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 10-10-2005 um 15:55:36

Stemming wetsvoorstel Luchtenveld in de Tweede Kamer op 11 oktober 2005 vanaf 14.00 uur.
Ik zal er zijn!!!!! U toch ook?
gr. Eliza

Name Prins37
Stadt Baarn
Geschlecht Mann
Datum 10-10-2005 um 00:44:00

Vele berichten heb ik hier gelezen en evenveel hartverscheurend, maar wat is het bereik ervan! We kunnen onze hart luchten, luisteren naar anderen en proberen met het gehoorde bij ex en/of rechter iets te bereiken waar onze kinderen echt belang bij hebben.
Alleen helaas moeten we steeds weer concluderen dat zowel ex als rechter andere personen zijn dan besproken in kwestie wat ons niet altijd iets goeds brengt.
Het is duidelijk dat er met verschillende maten word gemeten, maar toch moet er wel een duidelijke lijn worden getrokken en dat verschild nogal per kwestie.
Ofwel de overheid met wetgeving, jeugdzorg en raad voor de kinderbescherming moeten duidelijk en eenlijnig zijn, iets waar ze in mijn ogen tekort schieten in het belang van/voor de kinderen.

Allen succes

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 06-10-2005 um 07:50:10

Vervolg bericht Adri

Goed,zo kun je dus over10jaar ook nog voor ze betalen.Wat hebben je kids als jij aan de andere kant van het gras woont?Geen pappa die ze kunnen spreken,geen geld om te studeren.Kortom,vraag de rechter beleefd of hij wil uitleggen welk belang het kind heeft bij een uitkleedpartij.En zeg erbij:Mijnheer de rechter,u kunt vast uitleggen wat de belangen van de kids zijn.Dus ik verwacht van u een antwoord WAT het belang is van een uitkleedpartij.

En later:

Ontevreden over uitspraak???

AKTIE!!! BEROEP!!!

Helaas zijn programma's als Breekijzer uitgestorven...
Reden?

Mensen worden op grote schaal wakker geschud en tja,daar is ie weer:de overheid wil niet graag voor aap staan........dus CENSUUR!!!
Vrijheid?????
Democratie????
Gelijke rechten???

Laat me niet lachen.............

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 06-10-2005 um 07:44:37

Bericht voor Adri(Bathmen)
Beste Adri,ik ken je situatie.Ik heb hetzelfde meegemaakt.Omdat mijn ex maar bleeeeeeef plukken en doen heb ik me in allerlei bochten moeten wringen.En idd.zoals je zelf al aangeeft,wordt het betalen van huur een probleem.Ga simpelweg naar de rechtbank in Zwolle,goed gekleed enzo en vertel je verhaal.Je komt met een beetje geluk in de WSNP.Dat is de wettelijke schuldsanering.Je alimentatie wordt op last van de rechter op nihil gezet voor een tijdlijn van drie jaren!Zorg in die tijd dat je een hele goede advocaat vind.Zorg dat je financieel de boel op poten krijgt.En dan begin je opnieuw en laat je advocaat zorgen, dat ook jij kunt leven.Hij is de grote man,die de rechter moet uitleggen dat jij ook recht hebt op een leven.Dat je kids ervan profiteren dat jij over10jaar ook nog gezond bent en dus kunt werken en dus kunt betalen voor je kids.
De belangen van de kids staan voorop!Dus laat de rechter die belangen behartigen.Laat hem zorgen dat je over10jaar ook

Name rickyw
Stadt limburg
Geschlecht Mann
Datum 05-10-2005 um 07:58:14

Beste Joyce,

Met je berichtje steek je vele vaders een hart onder de riem. Jij verdient wat mij betreft een hele dikke knuffel.
thnx
Ricky

Name Gerrit
Stadt Arnhem
Geschlecht Mann
Datum 04-10-2005 um 13:56:14

hallo..
Wie kan me vertellen wat ik kan doen.Ik moet 500 euro aan partner-allimentatie betalen per maand dat heeft de rechtbank vandaag beslist.Ik kan dat niet betalen en het belangrijkste is dat mijn ex samenwoont al 2 jaar met haar nieuwe vriend alleen niet op papier.Welke stappen kan ik nemen want ik ga dus echt dat geld niet betalen aan haar.
groeten gerrit

Name adri
Stadt bathmen
Geschlecht Mann
Datum 03-10-2005 um 13:21:18

Bericht voor stormbringer, het is een probleem lbio van me af te houden, ze hebben zelfs beslag gelegd op mijn inkomen. Heb nu een nieuw leven en een klein dochtertje, kan straks geeneens de huur betalen..wat een land mensen!

Name joyce
Stadt Munstergeleen
Geschlecht Frau
Datum 02-10-2005 um 19:51:17

Ik ben een gescheiden moeder met twee jonge kinderen, die om het weekend naar hun vader gaan. Dit verloopt allemaal gelukkig goed.Waar ik me vooral kwaad om kan maken is dat veel moeders(ex-vrouwen)denken het recht te hebben om de kids bij hun vader weg te houden. De gescheiden moeders begrijpen schijnbaar niet dat ze hier niet alleen de vader mee pakt maar de kids dubbel zo hard mee pakt. We weten allemaal dat de kinderen niet voor deze situatie gekozen hebben. Ik heb als moeder gewoon het recht niet om mijn kinderen bij hun vader weg te houden. Een vader heeft zijn verplichtingen(allimentatie) maar ook zijn rechten, alleen pakt het in de praktijk vaak anders uit. Ik hoop dat er snel een nieuwe wet komt, zodat het de vaders niet moeilijk wordt gemaakt. De kinderen zijn altijd de dupe. Ze mogen niet als een MACHTSMIDDEL worden gebruikt.

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 01-10-2005 um 14:51:43

Mensen, leef samen leef voor elkaar en met elkaar, steun elkaar waar kan, het is soms zo makkelijk. Maar wees er voor elkaar.
Het is iets wat je in deze kwesties nog net aan boven water houdt. Het was ook mijn redding anders zat ik hier nu niet een mailtje aan U te typen. Dan had ik de beslissing genomen niet meer tegen de pijn te kunnen. Ja sorry de pijn die je niet ervaart als secundaire gedupeerde in dit soort kwesties. De hoofdgedupeerde komt er nog veel later achter. Haar waarheid zal hard kunnen zijn, maar wel de waarheid. En de waarheid duurt langer dan ons leven, en niet elke leugen leeft zo lang.

Dus wees er voor elkaar.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 01-10-2005 um 11:08:49

Nog even voor alle duidelijkheid:

JE KIEST VOOR KIDS,DUS KIES ER DAN OOK VOOR OM VOOR ZE TE ZORGEN!!!

Scheiden is erg zat,maar IN HET BELANG VAN DE KIDS is het naar mijn idee een MUST dat er een dusdanige alimentatie wordt berekend dat pappa over tien jaar ook nog gezond leeft en dus dan ook nog kan betalen!!!!

En niet dat de vaders financieel worden kaalgeplukt!!!

En nieuwe partners doen niet ter zake,ZEKER HUN INKOMEN NIET!!!

Moeders willen immers ook niet MINDER geld hebben omdat hun nieuwe partner veel geld heeft.....TOCH???????

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 01-10-2005 um 10:52:29

Bericht voor Adri uit Bathmen

Beste Adri,ik ken het probleem helemaal ik zit nl.in precies hetzelfde schuitje!!!
Ik heb het zo opgelost:lach het LBIO vierkant uit in hun gezicht en trek voor wat betreft je ex ZELF GRONDIG de rem erop!!!!

REGEL EEN WETTELIJKE SCHULDSANERING!!!

Zeer effektief!!!

SUCCES enneh...nu je kids nog terug

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 01-10-2005 um 07:16:09

Wat is er nog een leed he door ouders aangebracht aan kinderen!
En waarom, macht ?
of uit jaloers en wraakzuchtig gedrag....
maar gelukkig vaak als je oplet aantoonbaar op papier....dus hou je ogen open en blijf op letten.

En mensen blijf elkaar helpen...want samen sterk!
Voor elkaar en met elkaar zijn we echt een samenleving!

Name Lonelydad
Stadt Zevenbergen
Geschlecht Mann
Datum 30-09-2005 um 10:06:54

[i]alementatie naar je kids ben je altijd verplicht adrie ook al heb je er geen gezag meer over maar zorg dat je zo min mogelijk inkomen op papier hebt staan regel zoveel mogelijk rekeningen op je naam zou ik zeggen of ga een schuld aan [i]

Dit is nou echt wel het domste antwoord ooit! Alsof je hiermee je kinderen helpt. Daarbij kan je nog zoveel schulden aangaan, die tellen toch niet mee voor je alimentatie-berekening. Alleen schulden die je voor je alimentatieverplichting had tellen mee, dus nieuwe niet!

Name zelfde schuitje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
Datum 30-09-2005 um 09:30:05

alementatie naar je kids ben je altijd verplicht adrie ook al heb je er geen gezag meer over maar zorg dat je zo min mogelijk inkomen op papier hebt staan regel zoveel mogelijk rekeningen op je naam zou ik zeggen of ga een schuld aan

Name zonnetje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
Datum 28-09-2005 um 06:18:13

kan iemand me zo spoedig mogelijk zeggen wie een zeer goede advokaat is ivm aankomende zaak die ik tegen me exman kan aan spannen ivm geestelijke mishandelingen tegen me zoon
liefst in gelderland
een advokaat die opkomt voor kinderen en niet alles zo makkelijk afdoet???
me kids wonen dus bij me exman maar gebruikt ze nu dus tegen mij

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende