Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1416 zu 1430 von 5390
Name Denise
Stadt Arnhem
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 20-09-2005 um 11:40:14

Hallo..
Kan iemand ons helpen?
De kinderen van mijn partner zijn twee maanden terug in de crisis-opvang geplaatst omdat moeder ze niet meer aan kon.De zaak loopt bij bureau jeugdzorg maar die denken NIET in het belang van de kinderen.De moeder van de kinderen heeft het borderline-syndroom en steeds loopt de situatie uit de hand.Als mijn vriend aan bureau jeugdzorg vraagt om een doorverwijzing naar de kinderbescherming vinden ze dat niet nodig,maar het is toch belachelijk dat hun zo denken,ze worden in een crisis-opvang geplaats en geestelijk voortdurend mishandeld door hun moeder.Nu hebben wij het helemaal gehad met bureau jeugdzorg,ze luisteren niet naar de vader alleen als ze hem nodig hebben in crisis bellen ze hem verder wordt ie afgewimpeld.Vandaag belde ze weer voor een gesprek met vader maar wij willen deze gesprekken niet meer aangaan omdat het vechten tegen een muur is.Wat zouden jullie ons aanraden we worden er moedeloos van.
groetjes Denise

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 18-09-2005 um 08:01:14

Bericht voor Marleen uit Horst.

Bete Marleen,stuur me even een mail zodat ik weet dat je mijn mail gelezen hebt.Ik zal je graag vertellen waar de knelpunten zitten en al wat erbij hoort.
Succes met je afstudeeropdracht en ik hoop dat jij en je medestudenten de toekomst hoop kunnen bieden

Groet, Stormbringer

Name Fred Groenendal
Stadt Leusden
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-09-2005 um 21:49:35

In 1994 heb ik het huis moeten verlaten.Uiteraard was er een ander.Blind als ik was.Mijn dochter was 13 en mijn zoon was 9 jr.Ik hield mijn hart vast voor de opvoeding.Hij had een achtergrond van "geen normen en waarden".Alles werd uit de kast gehaald om de relatie tussen mij en mijn kinderen kapot te maken.Dat is gelukt.Ik heb haar gefeliciteerd.Ook werden de achternamen aangepast.Ik had natuurlijk niets in te brengen.Die dragen ze nu nog ondanks dat mijn ex al weer(3jr)gescheiden is. Mijn zoon heb ik al 9 jr niet gezien.Dat doet pijn.Mijn dochter heb ik met heel veel energie wel af en toe gezien,maar telkens is het haar moeder die weet hoe ze het weer kapot moet maken.Ze is jaloers op het feit dat ik het nu goed heb en inmiddels 4 jaar gelukkig getrouwd ben.Mijn kinderen zijn vanaf het begin gehersenspoeld en volgestopt met haat naar hun vader toe.Ze zijn nu 24 en 20. Ze wonen nu op hun zelf, maar nog altijd onder invloed van hun moeder.De toekomst zal het leren.

Name Jeroen
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-09-2005 um 21:42:08

Sterkte Pieter !
Het leven is hard en inderdaad lijkt het er soms op dat vaders (niet alle, maar velen) soms meer het belang van de kinderen voorop willen stellen dan sommige moeders
Had vanavond toen ik mijn kindjes terugbracht ook weer met zo'n sterk staaltje te maken... Ze kunnen je leuke weekend met kinderen zo gigantisch vergallen

Name Pieter
Stadt Den Haag
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-09-2005 um 18:31:47

Ja zeg het maar. ik denk allemaal in het zelfde schuitje. Ben vader van 3 kinderen. Heb ze een 1 1/2 jaar niet gezien. Alle instanties afgelopen. Inmiddels via rechter door verwezen na kinderbescherming. Is dat het dan. Het belang van de kinderen. Wat is dat? Ik denk dat daar een stukje weg gelegd is voor de vader. Maar heb het idee dat ik de enige ben die daar zo over denkt. Instanties denken daar niet bij na. DEDEN ZE DAT MAAR EENS. Alleen door ex uitgemaakt voor kindermishandeling, ontvoering. Mishandeling van ex. Mijn omgeving weet wel (gelukkig) beter. Maar een ex mag alles zeggen. Maar als vader ben je gewoon de .. vul het zelf maar in. Wetgeving ho maar. Je probeerd een leven op te bouwen zonder kinderen met een hele lieve vriendin. En dan maar weer hopen dat als de kinderen ouder zijn, dat ze naar je toe komen. Maar als vader doet het pijn. Hopen dat er toch maar eens geluisterd wordt naar de vaders.

Name Jeroen
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 10-09-2005 um 14:40:29

Inmiddels zijn we 1 jaar verder en betaal ik voor mijn 2 kinderen alimentatie. Het geld is er niet dus heeft zij haar gelijk gehaald en betaald mijn nieuwe vriendin dus.

Kreeg gisteren te horen dat de aankomende verjaardagen van de meiden vallen op een vrijdag en dat ik ze dan ook niet mag zien. Mede omdat beiden in de 1e week van december jarig zijn wilde ik voorstellen om dat, in het belang van de kinderen, proberen samen te vieren, maar dat weigert ze.

Hoe kan je iemand waar je jarenlag van hebt gehouden toch intens gaan haten

Name Jeroen
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 10-09-2005 um 14:37:24

Met verbazing heb ik vele berichten zitten lezen. Ook ik wil ff mijn verhaaltje hierop kwijt: Ruim 1 1/2 jaar geleden ben ik gescheiden. Ik heb alles aan mijn ex en de 2 kindjes geschonken. Huis, meubels etc. omdat dat op dat moment het enige stabiele was wat wij de kinderen konden bieden. In september werd ik ontslagen en ging mijn inkomen behoorlijk omlaag. Tot overmaat van ramp vertelde me ze 2 weken erna dat ze bij haar nieuwe vriend in zou trekken. Hij woont echter 60 kilometer verder. Allerlei zaken heb ik geprobeerd, maar niemand kon haar weerhouden van dat stukje stabiliteit wat onze kinderen nou juist nodig hadden. Nee, verhuizen helpt !
Via de advocaat eiste ze alles op. Ondanks mijn lage inkomen moest mijn nieuwe partner maar betalen.....er werd zelfs voorgesteld om de auto (mijn vriendin d'r auto)te verkopen.

Name Marleen
Stadt Horst
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 10-09-2005 um 14:26:38

Wij zijn 4 vierde-jaars studenten van de Fontys Hogeschool sociaal werk. via de media hebben wij gehoord van de nijpende situaties waarin vele vaders zich bevinden als het gaat om het zien van hun kinderen.
Wij zijn opzoek naar een afstudeerproject, mischien kunt u aangeven waar de behoefte, wensen en knelpunten precies liggen?
Alvast bedankt!

Name rob
Stadt zwolle
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-09-2005 um 13:08:07

hallo allemaal,
zelf ben ik een vader die zijn dochters niet ziet, gelukkig zijn zoon nog wel. Ik vind het alleen verbazend om te lezen dat sommige van jullie nog over vaders durft te spreken als zij hun kinderen wat aandoen of alleen al daar mee dreigen. Dit zijn geen vaders, we hebben het hoogstens over zaaddonoren die behalve hun zaad ook de hersencellen hebben weg gegeven. Daarnaast bestaan er helaas ook teveel "moeders" die ,beschermt door de wet, hun ongerief uiten door de kids niet naar hun vader te laten gaan. Dat alle wetdienaars en parasieten die daar als vliegen om heen zwermen het een goede zaak vinden en dus absoluut geen belang hebben om de wet hierin te wijzigen mag duidelijk zijn. geef een moeder haar zin en vaders begint meteen te procederen, desnoods tot zijn laatste cent als moeders die al niet eerder te pakken heeft gehad, laat moeders weten dat vaders nog geld over heeft en de alimentatie kan verhogen dan gaat daar ons rechtsysteem weer.

Name naaktgeboren
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-09-2005 um 10:27:02

jaja vaders hebben het maar moeilijk ,ik ben al 10 jaar bezig om mijn zoon
te zien
LOtgenoten geloof mij maar het kost alleen veel geld!!!!!!!!!!!!!! en je verliest het altijd
de vrouwen in nederland zijn oppermachtig,een
rechter beslist voor 99% in voordeel van de vrouw,en daaraan moet maar eens een einde komen
jeugdzorg en de rvk allemaal 1 pot nat,het zijn allemaal mieren neukers en denken dat ze verstand hebben van kinderen,terwijl ze zelf geen kinderen hebben

Name Estelle
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 07-09-2005 um 22:59:12

Er zullen ongetwijfeld vaders zijn die hun rechten voor niets wordt ontnomen maar er zijn ook "vaders" die van mening zijn dat zij rechten hebbe terwijl zij hun zoontje doof schoppen, hun spaarrekening leeghalen, dreigen hun zoontje 4 hoog van het balkon af te gooien omdat moeders 5 minuten te laat komt van werk omdat zij de tram gemist heeft, hun kind in de auto laten zitten of alleen thuis laten als zij het koffiehuis in gaan en die hun zoontje op 2 jarige leeftijd met cocaine op zak laten lopen omdat de politie daar niet achter komt. Dan ben ik gek volgens jeugdzorg en moet ik maar meewerken maar kijken niet naar het feit dat Pa op de zwaarst bewaakte afdeling zit van de penitentiaire inrichting in Vugt. Pas als ze daar achter komen en zien wat dit amabele en voorkomende mens, want dat vond jeugdzorg, eigenlijk op zijn kerfstok had en inzag dat er wel degelijk ontvoeringsgevaar was en nog steeds is is het afgewezen

Name Ikke
Stadt zwolle
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 07-09-2005 um 18:32:51

Eindelijk gerechtigheid!!!

Vandaag in een speciale zitting met de president van de rechtbank is jeugdzorg gigantisch op hun bek gegaan.Na herhaaldelijk het niet nakomen van rechterlijke uitspraken zijn ze nu gedwongen om dit weekend al mijn omgangsregeling weer op te starten.Eindelijk een rechter die het aandurft om die lui is aan te pakken.En wat blijkt? meteen vallen de instanties elkaar af terwijl ze de week daarvoor mekaar nog dekten op alle vlakken!!Stelletje hypocrieten bah!!!!

Name ruud
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 04-09-2005 um 23:58:26

goedendag allemaal,ik ben nu 4 jaar gescheiden een fifty-fiftyregeling enz.
in de tussentyd weer hertrouwd.mijn ex heeft het absurde idee om als ze de kinderen brengt en mijn vrouw doet open dat ze de kinderen weer mee terug neemt,ik voel mij soms machteloos en wil een heleboel doen maar niet als de kinder daar onder komen te lijden!!Een maatschappelijk werker stelt ook geen ene mallemoer voor daar ik het had geprobeerd heb er werd veel te veel in haar richting gekletst,daar heb ik dus een einde aan gemaakt!Vandaar dan ook deze belachelijke äfspraak"met ex!!Zal ik zelf even regelen wie bij ons de deur opendoet?!Zie ik dat goed en kan ik hier wat mee doen??Groetjes Ruud By the way deze site is verhelderend!

Name LonlyDad
Stadt Zevenbergen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 02-09-2005 um 10:10:15

Aan Miran

"een stuk over vervangende erkenning.Nou heeft mijn vriend zijn kleine wel erkend maar geen ouderschap.Is het mogelijk om daar ook een vervangend iets voor te krijgen van een rechtbank??"

je kan via de advocaat een verzoek indienen bij de rechtbank voor het verkrijgen van ouderderlijk gezag. Dit op basis van het EVRM artikel 6 en 8. Normaliter zou als de niet gezaghebbende ouder om ouderlijk gezag verzoekt de andere verzorgende en met ouderlijk gezag belastende ouder moeten informeren en zij/hij zou hierin moeten instemmen.
Maar op basis van het EVRM kan ook één ouder verzoeken om het ouderlijk gezag.
Zie voor meer info deze site.

Name Anonieme stiefmoeder
Stadt G.
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 02-09-2005 um 01:44:27

Help!
Mijn man mag sinds een week zijn dochtertje niet meer zien. Er is 50-50 voogdijschap. Geen omgangsregeling op papier, maar al wel het hele leven van het kindje dezelfde omgangsregeling. Nu heeft de ex zelf een nieuwe partner en wil in eens het kind voor haar zelf. Dus de advocatenstrijd is begonnen. Ik lees hier zo veel negatieve berichten, dat ik het helemaal niet meer zie zitten. Waarom hebben moeders zo veel macht, terwijl de kinderen er onder lijden? Ook de politie steunt de moeders. Op dit moment weten wij niet waar het kindje is (want ze zou bij ons moeten zijn) en de politie doet gewoon niets!
Heeft er ook iemand positief nieuws??

Anoniempe stiefmoeder

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende