Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1409 zu 1423 von 5383
Name Marleen
Stadt Horst
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 10-09-2005 um 14:26:38

Wij zijn 4 vierde-jaars studenten van de Fontys Hogeschool sociaal werk. via de media hebben wij gehoord van de nijpende situaties waarin vele vaders zich bevinden als het gaat om het zien van hun kinderen.
Wij zijn opzoek naar een afstudeerproject, mischien kunt u aangeven waar de behoefte, wensen en knelpunten precies liggen?
Alvast bedankt!

Name rob
Stadt zwolle
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-09-2005 um 13:08:07

hallo allemaal,
zelf ben ik een vader die zijn dochters niet ziet, gelukkig zijn zoon nog wel. Ik vind het alleen verbazend om te lezen dat sommige van jullie nog over vaders durft te spreken als zij hun kinderen wat aandoen of alleen al daar mee dreigen. Dit zijn geen vaders, we hebben het hoogstens over zaaddonoren die behalve hun zaad ook de hersencellen hebben weg gegeven. Daarnaast bestaan er helaas ook teveel "moeders" die ,beschermt door de wet, hun ongerief uiten door de kids niet naar hun vader te laten gaan. Dat alle wetdienaars en parasieten die daar als vliegen om heen zwermen het een goede zaak vinden en dus absoluut geen belang hebben om de wet hierin te wijzigen mag duidelijk zijn. geef een moeder haar zin en vaders begint meteen te procederen, desnoods tot zijn laatste cent als moeders die al niet eerder te pakken heeft gehad, laat moeders weten dat vaders nog geld over heeft en de alimentatie kan verhogen dan gaat daar ons rechtsysteem weer.

Name naaktgeboren
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 09-09-2005 um 10:27:02

jaja vaders hebben het maar moeilijk ,ik ben al 10 jaar bezig om mijn zoon
te zien
LOtgenoten geloof mij maar het kost alleen veel geld!!!!!!!!!!!!!! en je verliest het altijd
de vrouwen in nederland zijn oppermachtig,een
rechter beslist voor 99% in voordeel van de vrouw,en daaraan moet maar eens een einde komen
jeugdzorg en de rvk allemaal 1 pot nat,het zijn allemaal mieren neukers en denken dat ze verstand hebben van kinderen,terwijl ze zelf geen kinderen hebben

Name Estelle
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 07-09-2005 um 22:59:12

Er zullen ongetwijfeld vaders zijn die hun rechten voor niets wordt ontnomen maar er zijn ook "vaders" die van mening zijn dat zij rechten hebbe terwijl zij hun zoontje doof schoppen, hun spaarrekening leeghalen, dreigen hun zoontje 4 hoog van het balkon af te gooien omdat moeders 5 minuten te laat komt van werk omdat zij de tram gemist heeft, hun kind in de auto laten zitten of alleen thuis laten als zij het koffiehuis in gaan en die hun zoontje op 2 jarige leeftijd met cocaine op zak laten lopen omdat de politie daar niet achter komt. Dan ben ik gek volgens jeugdzorg en moet ik maar meewerken maar kijken niet naar het feit dat Pa op de zwaarst bewaakte afdeling zit van de penitentiaire inrichting in Vugt. Pas als ze daar achter komen en zien wat dit amabele en voorkomende mens, want dat vond jeugdzorg, eigenlijk op zijn kerfstok had en inzag dat er wel degelijk ontvoeringsgevaar was en nog steeds is is het afgewezen

Name Ikke
Stadt zwolle
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 07-09-2005 um 18:32:51

Eindelijk gerechtigheid!!!

Vandaag in een speciale zitting met de president van de rechtbank is jeugdzorg gigantisch op hun bek gegaan.Na herhaaldelijk het niet nakomen van rechterlijke uitspraken zijn ze nu gedwongen om dit weekend al mijn omgangsregeling weer op te starten.Eindelijk een rechter die het aandurft om die lui is aan te pakken.En wat blijkt? meteen vallen de instanties elkaar af terwijl ze de week daarvoor mekaar nog dekten op alle vlakken!!Stelletje hypocrieten bah!!!!

Name ruud
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 04-09-2005 um 23:58:26

goedendag allemaal,ik ben nu 4 jaar gescheiden een fifty-fiftyregeling enz.
in de tussentyd weer hertrouwd.mijn ex heeft het absurde idee om als ze de kinderen brengt en mijn vrouw doet open dat ze de kinderen weer mee terug neemt,ik voel mij soms machteloos en wil een heleboel doen maar niet als de kinder daar onder komen te lijden!!Een maatschappelijk werker stelt ook geen ene mallemoer voor daar ik het had geprobeerd heb er werd veel te veel in haar richting gekletst,daar heb ik dus een einde aan gemaakt!Vandaar dan ook deze belachelijke äfspraak"met ex!!Zal ik zelf even regelen wie bij ons de deur opendoet?!Zie ik dat goed en kan ik hier wat mee doen??Groetjes Ruud By the way deze site is verhelderend!

Name LonlyDad
Stadt Zevenbergen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 02-09-2005 um 10:10:15

Aan Miran

"een stuk over vervangende erkenning.Nou heeft mijn vriend zijn kleine wel erkend maar geen ouderschap.Is het mogelijk om daar ook een vervangend iets voor te krijgen van een rechtbank??"

je kan via de advocaat een verzoek indienen bij de rechtbank voor het verkrijgen van ouderderlijk gezag. Dit op basis van het EVRM artikel 6 en 8. Normaliter zou als de niet gezaghebbende ouder om ouderlijk gezag verzoekt de andere verzorgende en met ouderlijk gezag belastende ouder moeten informeren en zij/hij zou hierin moeten instemmen.
Maar op basis van het EVRM kan ook één ouder verzoeken om het ouderlijk gezag.
Zie voor meer info deze site.

Name Anonieme stiefmoeder
Stadt G.
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 02-09-2005 um 01:44:27

Help!
Mijn man mag sinds een week zijn dochtertje niet meer zien. Er is 50-50 voogdijschap. Geen omgangsregeling op papier, maar al wel het hele leven van het kindje dezelfde omgangsregeling. Nu heeft de ex zelf een nieuwe partner en wil in eens het kind voor haar zelf. Dus de advocatenstrijd is begonnen. Ik lees hier zo veel negatieve berichten, dat ik het helemaal niet meer zie zitten. Waarom hebben moeders zo veel macht, terwijl de kinderen er onder lijden? Ook de politie steunt de moeders. Op dit moment weten wij niet waar het kindje is (want ze zou bij ons moeten zijn) en de politie doet gewoon niets!
Heeft er ook iemand positief nieuws??

Anoniempe stiefmoeder

Name jan
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-08-2005 um 17:44:33

Ik volg deze site al enige tijd en wat mij vaak opvalt is dat de vaders en de moeders al enige tijd bezig zijn om omgangsrecht te krijgen via rechters.jeugddzorg,RVK enz.
Ik wil niemand deprimeren maar ik ben al meer als tien jaar hier mee bezig en heb hier onderhand vier centimeter papier liggen in mijn voordeel maar zolang een van de ouders niet meewerkt schiedt het niet op.
Je kunt gerechtelijke uitspraken hebben en hopen dat je je kinderen weer ziet en vaak houd de MOEDER? dit tegen doe je er niets aan.
Ik betaal gewoon alimentatie en voldoe aan al de voorwaarden die de wet ervoor stelt, maar niets helpt en de kinderen help je er ook niet mee.
Dus ik heb enige tijd geleden besloten ook uit eigen bescherming de boel los te laten.
Met de wetenschap dat de kinderen wanneer ze ouder worden zelf wel met vragen komen.
En die vragen kan ik ze dan samen met de papieren die ik hier heb liggen uit te leggen dat ik alle moeite heb gedaan om een normaal kontakt te houden

Name johan
Stadt gooi
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 20-08-2005 um 11:34:10

Hoi Miran13, De beschuldiging is aan mijn adres gericht. Ik zou mijn ex hebben mishandeld. Ik mag ook hopen dat een dergelijke beschuldiging met bewijsmateriaal ondersteund moet worden. Desalniettemin word je gewoon opgepakt en een nacht de cel in gegooid hoor. Volgens mijn advocaat moeten we afwachten wat de officier met de aangifte doet alvorens hij verder kan. Verlopig wacht ik dus maar af maar houd mijn hart vast voor haar volgende wraakacties.

Name miran13
Stadt brabant
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 19-08-2005 um 14:59:35

Beste Johan,
Als ze jou ergens van beschuldigd moet ze dat ook kunnen bewijzen,bijv.door je kind te laten onderzoeken ofzo.Het kan inderdaad zo zijn dat je je kind tijdelijk niet ziet i.v.m lopend onderzoek,maar het komt uiteindelijk goed!Het zou toch te gek zijn dat ze je zomaar kan beschuldigen??????

Name johan
Stadt gooi
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 19-08-2005 um 09:43:38

Mijn ex heeft zo'n beetje al alles uit de kast getrokken om de omgang de frustreren. Gelukkig prikte de rechters er keer op keer door heen en werd er bijv. al een dwangsom op de omgangsregeling gezet en werd ze gedeeltelijk uit de tekenbevoegdheid gezet om de scheiding te kunnen afronden. Waar ik al bang voor was is nu gebeurd. Ze heeft aangifte gedaan van mishandeling. Heeft iemand ervaring met een dergelijke valse aangifte ? Ben bang dat ze nu alles uit de kast gaat trekken om de omgang stop te laten zetten.

Name Miran13
Stadt brabant
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 08-08-2005 um 12:21:06

Hoi hoi.Ik las in de laatste nieuwsbrief een stuk over vervangende erkenning.Nou heeft mijn vriend zijn kleine wel erkend maar geen ouderschap.Is het mogelijk om daar ook een vervangend iets voor te krijgen van een rechtbank??
Want nu heeft hij dus nog geen poot om op te staan......(Maar al vanaf okt.'03 met mediation bezig...)De omgang is nu redelijk stabiel,5,5uur per 14 dgn.Dus staan we dan sterk??

Name ruud
Stadt zwolle
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 06-08-2005 um 13:22:53

Direkt na de stopzetting krijg ik een liefdevol mailtje van mijn dochter dat ze mist en graag weer snel wil zien. Komt er een stuk van haar advocaat van beide kinderen dat ik voor de hond zijn kont niet zou deugen evenals mijn vrouw. Ze indoctrineerd ze dwingt mij en liegt. En nu moet ik weer naar een mediator.
Ik sta nu op het standpunt om de bemiddeling te weigeren. Dan zal ik mijn kinderen niet meer zien maar als ik het wel doe blijft ook mijn gezinsleven onder grote spanning staan en zal ik altijd voorzichtig met mijn kinderen moeten omgaan omdat mijn ex zomaar weer kan bedenken dat wij niet deugen. Het zou het grootste offer zijn dat ik moet dragen maar soms denk ik wel eens dan is er wel rust in ons gezin, hoeft zij de kinderen niet meer uit te horen en indoctrineren en is het voor allemaal beter. Is er iemand die dit herkend en voor de zelfde keuze heeft gestaan of dit heeft ervaren dan zie ik graag je reactie tegemoet.

Name ruud
Stadt zwolle
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 06-08-2005 um 13:16:35

Ze dwingt me al jaren om te doen wat zei zegt en heeft nu voorde tweede keer de omgang eenzijdig opgezegd. Omdat ik nu al met haar bij bureau kinderen en scheiden ben geweest en bij ORO vondt ik het wel welletjes en heb besloten in een kort geding te vragen om navolging van het vonnis. Nu komt het mooie, mijn ex had via haar advocaat laten weten dat ze de omgang wel weer op gang wou brengen maar dan middels een derde zoals maatschappelijk werk. De rechter is volledig voorbij gegaan aan het herhaald stopzetten van de omgang, het dwangmatige karater en het indoctrineren van de kinderen en vroeg mij waarom ik niet was ingegaan op haar verzoek Toen ik zei dat ik dit al twee keer eerder had gedaan en het resultaat ondanks alle initiatieven van mijn huidige vrouw steeds weer misliep en dus niet de indruk had dat dit zou helpen kreeg ik een sneer van de rechter dat ik dwangmatig zou zijn. Ik zie mijn kinderen al ruim drie maanden niet en mag ze ook niet bellen. (lees verder2)

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende