Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1554 zu 1568 von 5528
Name Coen Xhofleer
Stadt Arnhem
Datum 05-12-2005 10:21:50

Beste zoekenden, inzake onttrekking ouderlijk gezag bij gedeeld gezag, het volgende adres;
Homepage
Succes! Er zal ter lande nog veel onwil bestaan, uitvoering te geven aan e.e.a. Indien je aangifte doet..volharden. Laat je niet zomaar wegsturen door mijnheer of mevrouw agent.
zorg dan ook voor een goed verzorgde aangifte!!Groetje van Coen

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 04-12-2005 19:18:49

Beste Moi,

Je bent een held !

Name moi
Stadt ***
Datum 04-12-2005 13:48:40

Hallo allemaal,
Ik moet het artikel even opzoeken en ik zal het zo snel mogelijk hier op internet zetten!! Ik hoop dat dit alle vaders zal helpen! Aanklacht heeft te maken met het opzettelijk ontrekken van wettelijk gezag. Maar info volgt nader.
Groeten

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 03-12-2005 23:53:24

Beste Estelle,

Je vraag is duidelijk: waaraan moet ik nog voldoen als het gaat om het contact met de vader en kind ? Welnu. Je moet volgens de wet voldoen aan wat schriftelijk is vastgelegd en voor akkoord is ondertekend door tenminste een advocaat en jou en je ex. Dus probeer daar altijd aan te voldoen.
Verder is je vraag een ethische: in hoeverre moet ik het contact gaande houden tussen een vader die eigenlijk niet schijnt te willen en zijn kind ? Ik denk dat je er altijd goed aan doet om duidelijk (schriftelijk) aan de vader te laten weten dat hij zijn kind kan bereiken op een bepaald telefoonnummer en/of via de post en dat jij je daar niet in zal mengen. Meer kun je denk ik niet doen, voorlopig.
Hou die deur van de vader naar het kind dus altijd open, hoe moeilijk het ook voor je is...
Sterkte en succes, Maurice

Name estelle
Stadt den haag
Datum 03-12-2005 22:09:10

vervolg:

Ik zou willen dat er een goede omgangsregeling was danwel nu via de telefoon maar mijn zoontje heeft al lange tijd niets van zijn vader gehoort. Via via hoor ik wel is dat hij hem mist maar geen contact opneemt omdat hij mij niet wil spreken??? maar toen ik een ander nummer opgaf voor mijn zoontje belde hij ook niet.

Name Estelle
Stadt Den Haag
Datum 03-12-2005 22:06:26

De vader van mijn zoontje heeft geen omgang omdat hij vanwege een ongewenstverklaring in het land van herkomst verblijft. Wel is afgesproken dat ik hem, mits hij laat weten waar hij is, ik hem 2x per jaar van informatie en foto's voorzie. De helft van de tijd is hij niet op het adres wat ik hem heb omdat hij illegaal elders verblijft en hij heeft ruim 1,5 jaar geleden voor het laatst contact gezocht met mijn zoontje. En toen hij voor die tijd contact opnam dan liet hij hem na een paar maanden wltijd weer vallen.
In hoeverre ben ik nou gehouden om informatie te verzenden.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Datum 03-12-2005 10:12:42

Beste Moi!!!
Je schrijft iets over een artikel inzake omgang.Kun je me dat artikel mailen naar stormbringer_tmb@msn.com ?ik heb mijn kids helaas al ruim3jaar niet kunnen zien.Op papier is er een omgangsregel maar door financiele uitkleedpartijen kan ik geen reiskosten maken.als ik wms naar mijn ex omdat mijn kind pdd nos heef krijg ik niks terug.Ik wil graag helpen mijn stiefzoon heeft nl.ook pdd.maar ik hoor niks van ex.....wat kan ik doen?

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Datum 02-12-2005 21:40:57

Beste Moi, is heel mooi wat u heb gemaild.
Het zou ook mooi zijn als u ook aan ons zou kunnen wijzen hoe het moet.

Gr, Jerry.

Name Jerry
Stadt amsterdam
Datum 02-12-2005 21:28:05

Beste mensen, wie kan me wijs maken voor een DNA test die ik met me zoon wil doen en die niet meerdan een 1000E kost, en wat te doen met een Adv die je inhanden neemt voor je belangen en eindstand zie je of merk je dat ze met mondvol tanden zit.

GR, Jerry.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 02-12-2005 11:35:06

Moi, of iemand met verstand van zaken:

Als er echt bewijs is dat je aangifte kunt doen voor het ontzeggen van de -vastgelegde- omgangsregeling, dan zou ik dat graag krijgen. Al is het maar een naam en een plaats van iemand die het al is gelukt, waarmee dus een precedent is geschapen.

Name Lonelydad
Stadt Zevenbergen
Datum 29-11-2005 15:59:29

YES !

Het wetsvoorstel van Dhr Luchtenveld is aangenomen!
Nu moet het alleen nog door de 1e kamer en dan hebben we als dwaze vaders meer rechten en mogelijkheden om onze geliefde kinderen vaker te zien en ook deel uit maken van hun leven!

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 29-11-2005 14:19:43

Beste Moi,

Ik heb een week geleden deze vraag (of ik aangifte kon doen) voorgelegd aan een hoofdofficier van de politie. Zij zei dat dat helaas niet ging, zeker niet nav. gijzeling omdat het kind niet "tegen zijn wil" wordt vastgehouden. Dus als je bewijs hebt, of iets waarop je het tegendeel kan laten zien, stuur het me alsjeblieft, want dan kan ik vanmiddag nog aangifte doen !
Mijn email: m.bossers@hetnet.nl

Name moi
Stadt ***
Datum 29-11-2005 09:30:17

LET OP VADERS!!! Mijn vriend heeft bijna 4 maanden zijn zoontje niet meer gezien.. Nu heeft hij afgelopen week aangifte gedaan bij de politie, en dat is gelukt!!! Eerst werden we weggestuurd, want het was volgens de politie agent niet mogelijk aangifte te doen i.v.m. omgangsregeling. Mijn vriend had bewijs mee dat het wel kon (dwazevaders krantje). Een aantal andere politieagenten gingen op de computer zoeken en ja hoor het is wel mogelijk sinds 15 febr 2005! Dus, zie je je kind niet meer, is er wel een omgangsregeling vastgelegd, probeer altijd aangifte te doen! neem anders ook het krantje mee, daarin staat in een artikel alles beschreven! Mijn vriend was de eerste in de noordelijke provincies die dit gelukt is! Vaders hou vol, geef niet op! BEDANKT DWAZEVADERS VOOR DIT ARTIKEL!!!

Name Lonelydad
Stadt Zevenbergen
Datum 28-11-2005 21:46:23

Ik kan het alleen maar beamen dat de rechtbank van Breda een goede rechtbank is.
Ondanks dat het giga druk is en je veel geduld moet hebben hanteert de rechtbank van Breda wel de wet. Daarbij sturen ze er op aan om de verzorgende ouder tot inkeer te laten komen. Argumenten van de verzorgende ouder om de omgangsregelig tot een minimum te beperken of niet meewerken aan een optimale omgangsregeling word door de rechtbank van Breda resoluut van tafel geveegd.

Idd, alleen maar lof voor de rechtbanl van Breda.

P.S. Ondanks dat je in je gelijk gesteld word laat de uitvoering van een omgangsregeling vaak te wensen over. Nu maar hopen dat de 2e kamer morgen "voor" stemt op het voorstel van Dhr. Luchtenveld!

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 28-11-2005 09:37:41

Lang leve Bergen op Zoom !

Dit is prachtig nieuws, voor iedereen, denk ik !

Dank je !

Groetjes,
Maurice.

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende