Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1490 zu 1504 von 5464
Name "joyce
Stadt limburg
Geschlecht Frau
Datum 21-11-2005 um 14:04:51

Hoi Dave. Ik wil je gewoon heel veel stekrte wensen. Ik zelf zit in een situatie waarbij mijn ex moeilijk doet om het zien van de kids. Hij wilt ze zo weinig mogelijk zien. Alleen om het weekend. Ik heb hem gevraagd of ze door de week een keer mogen komen, we wonen maar 10 min. rijden van elkaar, maar hij wilt dit niet en zegt dit ook gewoon tegen de kinderen. En dat komt hard aan. Iedereen heeft evenveel recht op het zien van de kids, maar helaas, in de praktijk gebeurt dit dikwijls niet. Zolang de kids maar weten dat je er voor ze bent. Dat is al heel belangrijk.

Name Dave
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 11:52:00

Zolang ze nog geen plannen hebben om et verhuizen zal ik aan de meiden laten zien dat ik ontzettend veel van ze hou. En aan mijn ex-vrouw zal ik laten zien dat mijn dochters dit niet verdienen. Ik moet sterk wezen en hoop met iemand te kunnen praten, zodat ik rustig blijf. Soms zie ik het niet zitten en wordt ik kwaad, terwijl ik weet dat dit niet goed is voor mij zelf, Dit zal ze dat ook tegen me kunnen gaan gebruiken. Hoop op leuke, eerlijke reacties die me door deze moeilijke tijd heen slepen. Zodat ik samen met mijn dochters ook weer het geluk kan vinden.

Name Dave
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 11:43:51

Maurice, bedankt voor je antwoord.
We (mijn ex en ik) hebben samen afgesproken dat we samen de kinderen zouden opvoeden en in het belang van de kinderen moeten denken. Dit doet ze dus dan niet. Iedereen zegt dat ik een hele goede vader ben. Mijn ex-vrouw zelf vind dat ook. Ze wil ook dat de kinderen en ik gelukkig worden. Ze denkt nu alleen aan har eigen geluk. Ik weet van me zelf dat ik er kapot aan ga, als ze gaat verhuizen. Kan me niet voorstellen om de kinderen om de twee weken eens een keer te zien. Ik ben er altijd voor de meiden geweest, heb alles voor hun gedaan, ook in de zware periodes. Ben bang dat de kinderen me gaan vervreemden en op ten duur niet meer langs willen komen ofzo, omdat ze daar dan nieuwe vriendjes hebben. Waarom wordt er nou nooit rekening gehouden met de vader. Een kind heeft toch een vader en een moeder nodig. Een kind wordt pas gelukkig als pappa en mamma dat ook zijn !!! Ik zal er tot al mijn vermogen voor vechten om dit niet te laten gebeuren.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 10:50:21

beste Dave,

Ik leef met je mee.
Er spelen twee kwesties in je verhaal.
Enerzijds, dat alles vastligt in een convenant via een notaris. en anderzijds of zij zomaar kan verhuizen.
In principe is zij vrij om te verhuizen tenzij hier een rechter uitspraak over heeft gedaan of dat er iets anders staat in het convenant, of als de verhuizing de afspraken in het convenant onmogelijk maken. De verhuizing an sich is echter dus legitiem.
Verder stelde je dat alles vastligt in een convenant, maar als zij zich daar niet aan houdt, dan zou ik zeggen: join the club. Je kunt dan als vader enkel juridische stappen ondernemen, al wordt dit vaak als "drammend" door de rechterlijke macht ervaren.
Maar vechten voor je kind (op een fatsoenlijke manier) moet je blijven doen.
Succes, Maurice.

Name Dave Dalstra
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 10:04:11

Mijn ex-vrouw en ik hebben 2 lieve dochters van 4 en 7 jaar. We zijn nu ander half jaar uit elkaar. Sinds kort heeft ze alweer een nieuwe vriend. Hij komt uit Hardewijk ze kennen elkaar al een tijdje via internet, maar vorige week hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet en afgelopen weekend is ze samen met de kinderen daar bij hem geweest en hebben ze daar geslapen. Na een week !!!
Ik was woest dat ze dit zomaar zonder overleg of wat dan ook gedaan heeft. Wij als vader hebben gewoon niks in te brengen. Ze zegt dat deze relatie goed voelt. Ik ben bang dat ze straks daar al gaat samenwonen. Ik zie de kinderen nu elke week op woensdagavond en donderdag en brenge de meiden naar school en daarna nog om het weekend (van vrijdagavond en zondag avond) Dit staat gelukkig ook allemaal vast bij de notaris. Kan ze zomaar verhuizen ??

Name Jaco
Stadt Assen
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:52:02

Nu heeft de raad het onderzoek afgerond! De raad geeft de rechtbank geen advies. Waar de kinderen het beste kunnen verblijven.
Naomi mijn dochtertje van vijf heeft bij de raad aangegeven dat ze bij mij wil wonen. Ik ben zo bang dat ze hem worden toegewezen. Een man die al eerder zijn vrouw mishandelde en veroordeeld is voor geweld. Die regelmatig wiet gebruikt met overdadig alcohol. Daarnaast zijn huidige vriendin ook mishandeld en buitensluit van de woning als niet doet wat hij wilt.

een bange en verdrietige moeder die kinderen een stabile omgeving wenst. Kinderen zijn geen pionnen.

Name Jaco
Stadt Assen
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:45:49

Hallo,

Ik ben een moeder van zes kinderen uit twee huwelijken. Mijn eerste huwelijk liep stuk na 15 jaar. De drie zonen bleven bij vaders met co-ouderschap. We woonde 150 meter van elkaar vandaan. Vaders heeft er alles aangedaan om de bezoekregeling en omgang kapot te krijgen. Dit is ook gelukt. Hem mijn twee jongste zoons al drie jaar niet meer gezien of gesproken. Mijn oudste zoon is nu 21 en we hebben wekelijks contact. Mijn Dochter uit dat huwelijk woont samen met mijn tweede ex. Heb uit mijn tweede huwelijk twee kleintjes een dochter en een zoon. Ik ben gevlucht voor mijn leven uit dit huwelijk. Mijn tweede ex heeft mij meedere keren mishandeld. Ook als ik zwanger was. Hij gebruikt wiet en alcohol en af en toe cocaine.
Ik mag de kinderen een keer in de twee weken een weekend hebben en de helft van de vakantie's. Door dat ik uit huis gevlucht ben en bedreigt ben met de dood door hem zijn de kinderen nog bij hem en zijn nieuwe vriendin ( mijn dochter van 1

Name joyce
Stadt limburg
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:13:59

Ik heb al eerder een stukje geschreven over het feit dat veel moeders misbruik maken van de macht die ze menen te hebben over de kids. Mijn kids gaan om het weekend naar hun vader. Ik ben al twee jaar aan het vechten om de kids meer naar hun vader te laten gaan, maar bij mij is het probleem dat de vader niet wil. Hij vindt om het weekend wel genoeg. Hij ziet ze meer als een last dan als zijn kinderen. Tegen de kids zegt hij dan, dat hij bij zijn vriendin moet eten, dat ze daarom 's avonds niet een paar uurtjes mogen komen. En dan heb ik het over 1 avond in de week. Er zijn veel vaders die moeten vechten om hun kids te zien, maar ook moeders die moeten vechten om het contact tussen "vader" en kids zo goed mogelijk te laten verlopen.

Name Marc
Stadt Hoensbroek
Geschlecht Mann
Datum 19-11-2005 um 17:15:56

Mijn vrouw en ik zijn dit jaar in augustus getrouwd. Twee weken geleden heeft ze mij verteld dat ze wil scheiden. Zij is met onze zoon bij haar ouders gaan wonen. Ik krijg mijn zoon op dit moment alleen op vrijdag overdag. Dit omdat ik op vrijdag nog ouderschapsverlof heb. Zij wil niet hebben dat mijn zoon bij mij in zijn ouderlijk huis blijft slapen. Als excuus zegt ze dat mijn zoon afwijzend en angstig naar mij zou reageren. Dit kreeg ik via een brief van haar advocaat te horen. Dat is erg pijnlijk. Zij weet niet hoe het overdag gaat, als ik op mijn zoon pas. Zo voel ik het, ik ben niets meer dan een oppas in haar ogen. Over twee weken is mijn ex met haar familie en vrienden een dag weg. Mijn zoon blijft niet bij mij slapen, zij wil hebben dat haar stiefvader op mijn zoon past. En ik kan er op dit moment niets aan doen.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 18-11-2005 um 16:28:39

Ik heb samen met mijn ex-vrouw gezamenlijk ouderlijk gezag, co-ouderschap, waarbij we elk onze verantwoordelijkheid dragen voor de opvoeding van onze zoon Luuk.
De laatste tijd (jaar) ging het prima, ook in de onderlinge verhoudingen, totdat ze vier weken geleden plotseling met een advocaat aankwam dat Luuk een "afkoelperiode" moest hebben en dat ik hem per direkt niet meer mocht zien. Het extra nare ligt er hierin, dat hij aanstaande maandag jarig is (hij wordt vijf) en dat ik hem dan niet mag zien.
Wat een onrecht. We hebben een prima omgangsregeling en mijn zoon en ik hebben een prima relatie, alleen zegt mijn ex dat ik Luuk "spanningen" geef en op basis daarvan, zonder specialist in te schakelen, ontzegt ze me alle contact.
En toen kwam ik erachter... Je staat in Nederland als vader dan NERGENS.
De politie doet niet eens aangifte.
En justitie werkt traag... Elke week dat ik mijn zoon niet zie is er gewoon een teveel, vind ik

Name Jerry
Stadt Amstedam
Geschlecht Mann
Datum 16-11-2005 um 21:45:18

Beste Paul.ik kan me voorstellen en begrijpen dat u die hoop heb dat als ze groot worden dan ziet u ze, maar ik heb met dit zelfde ex vriendin iets meegemaakt haar vader heb ze gezien toen ze in de 30 waren en ook na hulp of toestemming v/d Psycholog zonder dat die Moeder het wist, enige wat die vader zij ja wat moet ik ermee een is een junk en die ander een Psychopaat. ik vind dat die Advocaten en de rechters meer moeten gaan doen .
Groetjes en veel sterkte.

Jerry

Name paul
Stadt brabant
Geschlecht Mann
Datum 16-11-2005 um 21:21:16

beste mensen wat ik hier lees is niet leuk meer.
Ik ben een gescheiden vader die netjes alimentatie betaald en heb sinds kort een vriendin met een loon dat Drie keer zoveel is als dat ik heb.
Zij is arts in het Radboud ziekenhuis.
Op het moment dat mijn ex-vrouw dit hoort heb ik meteen weer een brief aan de deur van haar advokaat om te kontroleren hoe ik financieel in elkaar zit.(i.v.m alimentatie)
En het niet mooie is dat ik al 12 jaar gescheiden ben .
Ik heb alles voor mijn kinderen over maar iedere keer wanneer het met het inmiddels zesde vriendtje uit is komt ze weer bij mij en vooral als ze hoort dat ik een leuke vriendin heb waar ik mee verder wil.
Weet je wat ik nu doe samen met mijn vriendin wanneer ik een niet aangetekende brief krijg dan gaat die als niet ontvangen in de vuilnisbak.
Wij samen hebben het nu goed ondanks dat ik mijn kinderen niet zie ik kan je garanderen dat dat zeer doet maar ik zie ze wel weer wanneer ze wat ouder zijn .

Name Jerry
Stadt Amstedam
Geschlecht Mann
Datum 16-11-2005 um 15:34:39

Dank u wel VP, Het is echt triest met de wet, U ook sterkte, ik gelooft in god zijn molen maald langzaam maar zeker. vroeg of laat komt ik zeker eruit.Ik dacht via dit site kan ik opties krijgen dat ik andere wegen kan belanden.

Gr, Jerry.

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 16-11-2005 um 09:13:54

Ja Jerry je hebt alle recht om boos te zijn.
Uit je mail kan ik wel lezen hoeveel jij om je kind geeft en hoe begaan je met hem bent!!
Wat je zegt is waar!! Een kind opgroeien zonder vader geeft veel problemen. En zo te lezen kan hij ook niet op zijn moeder terugvallen, en jij kan dus maar machteloos toekijken hoe je zoontje wegzakt. Jerry dit is zo pijnlijk!! Wat wil die moeder nou??? Als je van een moeder kan spreken? Dit is toch geen moeder!! En waarom wordt er niets gedaan met wat jij allemaal aangeeft!!! Klote wet!!
En jouw zoontje overkomt het allemaal maar......

groetjes en sterkte ik leef enorm met je mee!!

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 15-11-2005 um 17:02:57

Nou moet je horen VP,Het is heel moeilijk zonder een vader of moeder op te groeien voorbeeld ik ben ook een zoon van een ouders geweest als ik iets nodig had kon ik op mijn ouders rekenen en als je niet heb dan bestaat het kans dat je meer een crimineel word of ja ook geluk kan hebben dat iemand je kan steunen dat je tot een hoge school komt en afmaakt.We zijn ooit met zijn viertje aan tafel gaan zitten ik met mijn advocaat en zij met haar Adv,Soms is het dat je iets van je ouderlijke huis meeneemt zij is ook zonder vader opgegroeit van haar moeder mocht zij haar vader niet zien en ook haar 2 broers,pas na ze hulp heb gehad van .. hebben ze haar gezegd om haar vader tegaan opsporen zonder dat haar moeder het wist,Toen haar vader hun zag enige wat de vader zij JA WAT MOET IK HIERMEE, een is een Junk en die ander Psychische problemen ja en nu verder, Daarnaast praat ze mee dat ze niet het zelfde wil maar ja doe wat.Ik bedoel ik moet digene zijn die boos moet worden.

Gr, Jerry

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende