Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1550 zu 1564 von 5524
Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 03-12-2005 um 10:12:42

Beste Moi!!!
Je schrijft iets over een artikel inzake omgang.Kun je me dat artikel mailen naar stormbringer_tmb@msn.com ?ik heb mijn kids helaas al ruim3jaar niet kunnen zien.Op papier is er een omgangsregel maar door financiele uitkleedpartijen kan ik geen reiskosten maken.als ik wms naar mijn ex omdat mijn kind pdd nos heef krijg ik niks terug.Ik wil graag helpen mijn stiefzoon heeft nl.ook pdd.maar ik hoor niks van ex.....wat kan ik doen?

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 02-12-2005 um 21:40:57

Beste Moi, is heel mooi wat u heb gemaild.
Het zou ook mooi zijn als u ook aan ons zou kunnen wijzen hoe het moet.

Gr, Jerry.

Name Jerry
Stadt amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 02-12-2005 um 21:28:05

Beste mensen, wie kan me wijs maken voor een DNA test die ik met me zoon wil doen en die niet meerdan een 1000E kost, en wat te doen met een Adv die je inhanden neemt voor je belangen en eindstand zie je of merk je dat ze met mondvol tanden zit.

GR, Jerry.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 02-12-2005 um 11:35:06

Moi, of iemand met verstand van zaken:

Als er echt bewijs is dat je aangifte kunt doen voor het ontzeggen van de -vastgelegde- omgangsregeling, dan zou ik dat graag krijgen. Al is het maar een naam en een plaats van iemand die het al is gelukt, waarmee dus een precedent is geschapen.

Name Lonelydad
Stadt Zevenbergen
Geschlecht Mann
Datum 29-11-2005 um 15:59:29

YES !

Het wetsvoorstel van Dhr Luchtenveld is aangenomen!
Nu moet het alleen nog door de 1e kamer en dan hebben we als dwaze vaders meer rechten en mogelijkheden om onze geliefde kinderen vaker te zien en ook deel uit maken van hun leven!

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 29-11-2005 um 14:19:43

Beste Moi,

Ik heb een week geleden deze vraag (of ik aangifte kon doen) voorgelegd aan een hoofdofficier van de politie. Zij zei dat dat helaas niet ging, zeker niet nav. gijzeling omdat het kind niet "tegen zijn wil" wordt vastgehouden. Dus als je bewijs hebt, of iets waarop je het tegendeel kan laten zien, stuur het me alsjeblieft, want dan kan ik vanmiddag nog aangifte doen !
Mijn email: m.bossers@hetnet.nl

Name moi
Stadt ***
Geschlecht Frau
Datum 29-11-2005 um 09:30:17

LET OP VADERS!!! Mijn vriend heeft bijna 4 maanden zijn zoontje niet meer gezien.. Nu heeft hij afgelopen week aangifte gedaan bij de politie, en dat is gelukt!!! Eerst werden we weggestuurd, want het was volgens de politie agent niet mogelijk aangifte te doen i.v.m. omgangsregeling. Mijn vriend had bewijs mee dat het wel kon (dwazevaders krantje). Een aantal andere politieagenten gingen op de computer zoeken en ja hoor het is wel mogelijk sinds 15 febr 2005! Dus, zie je je kind niet meer, is er wel een omgangsregeling vastgelegd, probeer altijd aangifte te doen! neem anders ook het krantje mee, daarin staat in een artikel alles beschreven! Mijn vriend was de eerste in de noordelijke provincies die dit gelukt is! Vaders hou vol, geef niet op! BEDANKT DWAZEVADERS VOOR DIT ARTIKEL!!!

Name Lonelydad
Stadt Zevenbergen
Geschlecht Mann
Datum 28-11-2005 um 21:46:23

Ik kan het alleen maar beamen dat de rechtbank van Breda een goede rechtbank is.
Ondanks dat het giga druk is en je veel geduld moet hebben hanteert de rechtbank van Breda wel de wet. Daarbij sturen ze er op aan om de verzorgende ouder tot inkeer te laten komen. Argumenten van de verzorgende ouder om de omgangsregelig tot een minimum te beperken of niet meewerken aan een optimale omgangsregeling word door de rechtbank van Breda resoluut van tafel geveegd.

Idd, alleen maar lof voor de rechtbanl van Breda.

P.S. Ondanks dat je in je gelijk gesteld word laat de uitvoering van een omgangsregeling vaak te wensen over. Nu maar hopen dat de 2e kamer morgen "voor" stemt op het voorstel van Dhr. Luchtenveld!

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 28-11-2005 um 09:37:41

Lang leve Bergen op Zoom !

Dit is prachtig nieuws, voor iedereen, denk ik !

Dank je !

Groetjes,
Maurice.

Name dennis meenderink
Stadt enschede
Geschlecht Mann
Datum 27-11-2005 um 23:50:34

Via een advocaat uit bergen op zoom ben ik aan die cijfers gekomen.Als het goed is kun je deze uitspraken ook op het internet weer vinden.Welke site het is weet ik niet.Ik ben eerst twee keer bij de rechtbank in almelo geweest maar daar nemen de rechters volgens mij niet eens de moeite om een dossier fatsoenlijk door te lezen.Na twee keer in almelo te zijn geweest en op advies van een andere advocaat kreeg ik in breda gelukkig wel alle rechten die ik in almelo niet kreeg.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 27-11-2005 um 09:18:23

Prachtige tip Dennis !!

Hoe kom je aan die cijfers ?

Groetjes!

Name dennis meenderink
Stadt enschede
Geschlecht Mann
Datum 27-11-2005 um 02:50:00

Voor alle vaders in heel nederland die in een k*t situatie zitten en weten dat ze gelijk hebben met hun standpunten.De rechtbank in breda is op alle fronten de beste rechtbank als het om je kinderen gaat.Ik heb cijfers gezien en in de meeste gevallen krijgt de vader daar gelijk.Ik raad aan ook al woon je aan de andere kant van nederland probeer het via deze rechtbank te spelen en neem een advocaat uit die regio die bekend is met deze rechtbank.Hoop dat veel vaders wat aan deze tip hebben.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 26-11-2005 um 13:30:19

Irme, Bedankt voor je lieve woorden!
Jerry,

Je hebt gelijk. De overheid zou dit alles eens wat hoger op de prioriteitenlijst moeten zetten. Maar vergis je niet: het gaat niet alleen om wetten en regelgeving, het gaat met name op een mentaliteitsverandering bij onder andere (vaak oudere) rechters en advocaten, die eerder geneigd zijn om ervan uit te gaan dat kinderen beter af zijn bij de moeder dan bij de vader. Wetten en regels zijn makkelijk aan te passen, maar de manier waarop mensen denken (inclusief rechters) erg moeilijk.
Dat zal nog wel jaren duren.
Hou je taai !

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 26-11-2005 um 13:22:37

Ik vind de overheid moet wel wat doen met hun Adv en Rechters, niet alleen aan dat geld v/d mensen zitten en kaalplukken,erzijn mannen die misbruikt maken van vrouwen, maar erzijn ook vrouwen die misbruikt maken van hun rechten.Ik vind iemand gaat niet zomaar een Adv inhanden nemen het kost geld,tijd en moeite Het is niet zomaar dat men bij de rechters beland dan vind ik dat er genoeg bewijzen zijn om in actie tekomen door de rechters ( laten onderzoeken).Natuurlijk heb je hoop dat als ze groot zijn dan aan hun alles vertellen,maar soms weetje niet wat je terug krijgt, en dan zitje met je hoofd op je handen.(had je maar eerder gezien)telaat,Daarom moeten we opkomen en laten voorkomen en blijven vechten.( liever telaat dan nooit.

Gr, J.

Name Irme
Stadt brabant
Geschlecht Frau
Datum 26-11-2005 um 11:00:23

niets meer met haar te maken willen hebben, dat weet ik zeker!

Fijn weekend, liefs Irme

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende