Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1426 zu 1440 von 5400
Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-10-2005 um 07:16:09

Wat is er nog een leed he door ouders aangebracht aan kinderen!
En waarom, macht ?
of uit jaloers en wraakzuchtig gedrag....
maar gelukkig vaak als je oplet aantoonbaar op papier....dus hou je ogen open en blijf op letten.

En mensen blijf elkaar helpen...want samen sterk!
Voor elkaar en met elkaar zijn we echt een samenleving!

Name Lonelydad
Stadt Zevenbergen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 30-09-2005 um 10:06:54

[i]alementatie naar je kids ben je altijd verplicht adrie ook al heb je er geen gezag meer over maar zorg dat je zo min mogelijk inkomen op papier hebt staan regel zoveel mogelijk rekeningen op je naam zou ik zeggen of ga een schuld aan [i]

Dit is nou echt wel het domste antwoord ooit! Alsof je hiermee je kinderen helpt. Daarbij kan je nog zoveel schulden aangaan, die tellen toch niet mee voor je alimentatie-berekening. Alleen schulden die je voor je alimentatieverplichting had tellen mee, dus nieuwe niet!

Name zelfde schuitje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 30-09-2005 um 09:30:05

alementatie naar je kids ben je altijd verplicht adrie ook al heb je er geen gezag meer over maar zorg dat je zo min mogelijk inkomen op papier hebt staan regel zoveel mogelijk rekeningen op je naam zou ik zeggen of ga een schuld aan

Name zonnetje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 28-09-2005 um 06:18:13

kan iemand me zo spoedig mogelijk zeggen wie een zeer goede advokaat is ivm aankomende zaak die ik tegen me exman kan aan spannen ivm geestelijke mishandelingen tegen me zoon
liefst in gelderland
een advokaat die opkomt voor kinderen en niet alles zo makkelijk afdoet???
me kids wonen dus bij me exman maar gebruikt ze nu dus tegen mij

Name Marleen
Stadt Horst
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 26-09-2005 um 14:38:20

Beste Stormbringer,

Bedankt voor je reactie! Het zou heel fijn zijn als je een mailtje zou willen sturen naar ons ( bijna_klaar@hotmail.com ), waarbij je vermeld wat jij vind dat precies de knelpunten zijn, wat de wensen zijn en ev. waar de mogelijkheden liggen. Wij zouden het heel erg op prijs stellen!
Groetjes, Marleen.

Name gerard
Stadt Mookhoek (ZH )
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 24-09-2005 um 23:56:04

Ik heb mijn ex gevraagd of ik mijn zoon andere 2 kinderen mag ik van haar nietzien j/12 m/6
in de herfstvakantie voor de helft van de week vrijdagavond/zaterdagavond is hij normaal gesproken al bij mij bij mij mag komen haar antwoord is jawel u raad het al NEEN Wat kan en mag ik hieraan doen het is toch ook mijn kind ook hij wil het graag ?

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 23-09-2005 um 15:42:41

Bericht voor Claudia

Beste Claudia, om te beginnen mag je schoonmoeder NOOIT een grafsteen bijwerken zonder toestemming.Zoiets heet GRAFSCHENNIS en is BIJ WET STRAFBAAR!!!Je kan haar dus een fiks proces aan de broek hangen en smartegeld eisen.Tevens op straffe van dwangsom het graf laten herstellen. Heel veel sterkte in deze zware tijd.

Name claudia
Stadt nijverdal
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-09-2005 um 14:45:58

Hallo lieve mensen, ik zit met een groot probleem en hoop dat jullie een goed advies hebben (ondanks dat jullie zelf genoeg aan jullie hoofd hebben)

Mijn man is 3 jr terug overleden en al vrij snel had ik een nieuwe relatie weer, nu wil mijn ex schoonmoeder mijn jongste dochter zien en een omgangsregeling dat is na veel gezeur en onderzoeken van de kinderbescherming tot stand gekomen. Ik moest na dit alles er achterkomen dat mijn 'leuke' exschoonmoeder op de grafsteen de tekst 'mijn man' heeft afgeplakt omdat ze vond dat ik niet het recht had om zo over hem te denken. Ik heb dus bij de rechter aangegeven niet meer mee te willen werken aan de bezoekregeling. weer een zaak in de rechtbank, daar ben ik door mijn ex schoonzus met de dood bedreigt maar toch heeft de rechter besloten dat ik mijn dochter naar mijn exschoonmoeder moet brengen!! ik weiger dit en nu staat in het vonnis dat ik gegijzeld kan worden, weet iemand heo snel dit zal gaan??????????????????????thanks!!

Name moontje
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-09-2005 um 12:21:29

het zijn niet alleen vaders die in zulke posities zitten waar je ook leest het gaat vaak alleen over de man ik ben zelf een vrouw die 3 jaar geleden gescheiden is we dachten het het mooiste op te lossen voor de kids ik zou meer gaan werken zodat hij geen alementatie hoefde te betalen en de kids konden komen waneer ze wouden alleen zou de verblijfplaats bij vader blijven spijt spijt spijt dus nu na 3 jaar is en blijft het vechten mijn dochter al 2 jaar niet meer gezien en mijn zoon wordt ook aan alle kanten bewerkt door hem niemand kan voelen hoeveel verdriet dit doet hoeveel pijn een moeder die 12 jaar lang alles voor haar kids heeft gedaan vaak er alleen voorstond en nu eigenlijk alles kwijt is ook haar kids rechtzaken jeugdzorg kinderbescherming tis 1 pot nat wie het sterkste verhaal vertelt staat het sterkst kinderen die psychische worden mishandelt bewijs het maar eens onmogelijk helemaal omdat een kind van 10 jaar niks kan en mag doen ik voel de kids wegglijden zo

Name denise
Stadt arnhem
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 20-09-2005 um 12:09:31

hoi vertelilnogniet

ik heb je bericht nu pas gelezen en wil graag met je in contact komen want het wordt met de dag erger.ik weet alleen niet hoe ik in contact kan komen met je.
Mijn email adres is:
Pure_Denise@hotmail.com

groetjes denise

Name Denise
Stadt Arnhem
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 20-09-2005 um 11:40:14

Hallo..
Kan iemand ons helpen?
De kinderen van mijn partner zijn twee maanden terug in de crisis-opvang geplaatst omdat moeder ze niet meer aan kon.De zaak loopt bij bureau jeugdzorg maar die denken NIET in het belang van de kinderen.De moeder van de kinderen heeft het borderline-syndroom en steeds loopt de situatie uit de hand.Als mijn vriend aan bureau jeugdzorg vraagt om een doorverwijzing naar de kinderbescherming vinden ze dat niet nodig,maar het is toch belachelijk dat hun zo denken,ze worden in een crisis-opvang geplaats en geestelijk voortdurend mishandeld door hun moeder.Nu hebben wij het helemaal gehad met bureau jeugdzorg,ze luisteren niet naar de vader alleen als ze hem nodig hebben in crisis bellen ze hem verder wordt ie afgewimpeld.Vandaag belde ze weer voor een gesprek met vader maar wij willen deze gesprekken niet meer aangaan omdat het vechten tegen een muur is.Wat zouden jullie ons aanraden we worden er moedeloos van.
groetjes Denise

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 18-09-2005 um 08:01:14

Bericht voor Marleen uit Horst.

Bete Marleen,stuur me even een mail zodat ik weet dat je mijn mail gelezen hebt.Ik zal je graag vertellen waar de knelpunten zitten en al wat erbij hoort.
Succes met je afstudeeropdracht en ik hoop dat jij en je medestudenten de toekomst hoop kunnen bieden

Groet, Stormbringer

Name Fred Groenendal
Stadt Leusden
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-09-2005 um 21:49:35

In 1994 heb ik het huis moeten verlaten.Uiteraard was er een ander.Blind als ik was.Mijn dochter was 13 en mijn zoon was 9 jr.Ik hield mijn hart vast voor de opvoeding.Hij had een achtergrond van "geen normen en waarden".Alles werd uit de kast gehaald om de relatie tussen mij en mijn kinderen kapot te maken.Dat is gelukt.Ik heb haar gefeliciteerd.Ook werden de achternamen aangepast.Ik had natuurlijk niets in te brengen.Die dragen ze nu nog ondanks dat mijn ex al weer(3jr)gescheiden is. Mijn zoon heb ik al 9 jr niet gezien.Dat doet pijn.Mijn dochter heb ik met heel veel energie wel af en toe gezien,maar telkens is het haar moeder die weet hoe ze het weer kapot moet maken.Ze is jaloers op het feit dat ik het nu goed heb en inmiddels 4 jaar gelukkig getrouwd ben.Mijn kinderen zijn vanaf het begin gehersenspoeld en volgestopt met haat naar hun vader toe.Ze zijn nu 24 en 20. Ze wonen nu op hun zelf, maar nog altijd onder invloed van hun moeder.De toekomst zal het leren.

Name Jeroen
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-09-2005 um 21:42:08

Sterkte Pieter !
Het leven is hard en inderdaad lijkt het er soms op dat vaders (niet alle, maar velen) soms meer het belang van de kinderen voorop willen stellen dan sommige moeders
Had vanavond toen ik mijn kindjes terugbracht ook weer met zo'n sterk staaltje te maken... Ze kunnen je leuke weekend met kinderen zo gigantisch vergallen

Name Pieter
Stadt Den Haag
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 11-09-2005 um 18:31:47

Ja zeg het maar. ik denk allemaal in het zelfde schuitje. Ben vader van 3 kinderen. Heb ze een 1 1/2 jaar niet gezien. Alle instanties afgelopen. Inmiddels via rechter door verwezen na kinderbescherming. Is dat het dan. Het belang van de kinderen. Wat is dat? Ik denk dat daar een stukje weg gelegd is voor de vader. Maar heb het idee dat ik de enige ben die daar zo over denkt. Instanties denken daar niet bij na. DEDEN ZE DAT MAAR EENS. Alleen door ex uitgemaakt voor kindermishandeling, ontvoering. Mishandeling van ex. Mijn omgeving weet wel (gelukkig) beter. Maar een ex mag alles zeggen. Maar als vader ben je gewoon de .. vul het zelf maar in. Wetgeving ho maar. Je probeerd een leven op te bouwen zonder kinderen met een hele lieve vriendin. En dan maar weer hopen dat als de kinderen ouder zijn, dat ze naar je toe komen. Maar als vader doet het pijn. Hopen dat er toch maar eens geluisterd wordt naar de vaders.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende