Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1559 zu 1573 von 5533
Name Jelly
Stadt Amsterdam
Datum 05-12-2005 18:21:05

Het is spannend wat ik op nieuws last van de boze vaders. Dus vaders ga ervoor.

Gr, J.

Name Leon
Stadt Nieuwerkerk
Datum 05-12-2005 15:21:51

Het gehele verhaal van art 279 stond in Nieuwsbrief 56 van de Stichting. Vreemd genoeg staat het niet op de site. Is toch een belangrijk iets. Ik heb de stichting gemailed en gevraagd of ze het op de site willen zetten. Belangrijk is ook dat als de aangifte niet tot vervolging leidt je een klaagschrift bij de rechtbank moet indienen. Waarschijnlijk zal morgen het gehele verhaal van art 279 op de site staan (hoop ik). In de Nieuwsbrief stond ook een oproep om zich bij de stichting te melden als men de procedure m.b.t. art 279 bij de rechtbank heeft opgestart. Succes allemaal en Dwaze Vaders, alvast bedankt.

Name moi
Stadt ***
Datum 05-12-2005 15:08:45

Maurice gefeliciteerd!!! Geweldig! Het koste mijn vriend ook wat moeite, hij zou ook eerst weg gestuurd worden... We waren zoo blij dat dit eindelijk gelukt is!! ALLE VADERS: SUCCES EN HOPEN DAT WE ONZE (STIEF)KINDEREN SNEL WEER IN ONZE ARMEN MOGEN SLUITEN!!!! Succes, groeten moi.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 05-12-2005 12:28:37

Het lukt !!

Het kost inderdaad behoorlijk wat moeite, maar ik heb met het artikel in de hand en de uitspraak van de hoge raad de politie in mijn woonplaats zover gekregen om voor morgen een afspraak te maken voor aangifte !
Coen had gelijk: in het begin doen ze moeite, maar blijf gewoon stug het artikel nummer noemen en herhaal veelvuldig dat het een strafbaar feit betreft en dat zij er dus aangifte van moeten opnemen.
Ik raad iedereen aan het te gaan doen, als het mij morgen lukt hebben we alweer een precedent, waarnaar verwezen kan worden !
Hou jullie op de hoogte !

Name Maurice Bossers
Stadt Bergen op Zoom
Datum 05-12-2005 10:46:51

Beste Coen,

Een prima verhaal, erg duidelijk.
Bedankt voor je referentie.

Duidelijk is dat volgens artikel 279 van het wetboek van Strafrecht het strafbaar is om een minderjarige te onttrekken aan het wettig over hem gesteld gezag.

Nogmaals hartstikke bedankt !

Ik ga meteen (weer) proberen aangifte te doen.

Met vriendelijke groet,

Maurice

Name Coen Xhofleer
Stadt Arnhem
Datum 05-12-2005 10:21:50

Beste zoekenden, inzake onttrekking ouderlijk gezag bij gedeeld gezag, het volgende adres;
Homepage
Succes! Er zal ter lande nog veel onwil bestaan, uitvoering te geven aan e.e.a. Indien je aangifte doet..volharden. Laat je niet zomaar wegsturen door mijnheer of mevrouw agent.
zorg dan ook voor een goed verzorgde aangifte!!Groetje van Coen

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 04-12-2005 19:18:49

Beste Moi,

Je bent een held !

Name moi
Stadt ***
Datum 04-12-2005 13:48:40

Hallo allemaal,
Ik moet het artikel even opzoeken en ik zal het zo snel mogelijk hier op internet zetten!! Ik hoop dat dit alle vaders zal helpen! Aanklacht heeft te maken met het opzettelijk ontrekken van wettelijk gezag. Maar info volgt nader.
Groeten

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 03-12-2005 23:53:24

Beste Estelle,

Je vraag is duidelijk: waaraan moet ik nog voldoen als het gaat om het contact met de vader en kind ? Welnu. Je moet volgens de wet voldoen aan wat schriftelijk is vastgelegd en voor akkoord is ondertekend door tenminste een advocaat en jou en je ex. Dus probeer daar altijd aan te voldoen.
Verder is je vraag een ethische: in hoeverre moet ik het contact gaande houden tussen een vader die eigenlijk niet schijnt te willen en zijn kind ? Ik denk dat je er altijd goed aan doet om duidelijk (schriftelijk) aan de vader te laten weten dat hij zijn kind kan bereiken op een bepaald telefoonnummer en/of via de post en dat jij je daar niet in zal mengen. Meer kun je denk ik niet doen, voorlopig.
Hou die deur van de vader naar het kind dus altijd open, hoe moeilijk het ook voor je is...
Sterkte en succes, Maurice

Name estelle
Stadt den haag
Datum 03-12-2005 22:09:10

vervolg:

Ik zou willen dat er een goede omgangsregeling was danwel nu via de telefoon maar mijn zoontje heeft al lange tijd niets van zijn vader gehoort. Via via hoor ik wel is dat hij hem mist maar geen contact opneemt omdat hij mij niet wil spreken??? maar toen ik een ander nummer opgaf voor mijn zoontje belde hij ook niet.

Name Estelle
Stadt Den Haag
Datum 03-12-2005 22:06:26

De vader van mijn zoontje heeft geen omgang omdat hij vanwege een ongewenstverklaring in het land van herkomst verblijft. Wel is afgesproken dat ik hem, mits hij laat weten waar hij is, ik hem 2x per jaar van informatie en foto's voorzie. De helft van de tijd is hij niet op het adres wat ik hem heb omdat hij illegaal elders verblijft en hij heeft ruim 1,5 jaar geleden voor het laatst contact gezocht met mijn zoontje. En toen hij voor die tijd contact opnam dan liet hij hem na een paar maanden wltijd weer vallen.
In hoeverre ben ik nou gehouden om informatie te verzenden.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Datum 03-12-2005 10:12:42

Beste Moi!!!
Je schrijft iets over een artikel inzake omgang.Kun je me dat artikel mailen naar stormbringer_tmb@msn.com ?ik heb mijn kids helaas al ruim3jaar niet kunnen zien.Op papier is er een omgangsregel maar door financiele uitkleedpartijen kan ik geen reiskosten maken.als ik wms naar mijn ex omdat mijn kind pdd nos heef krijg ik niks terug.Ik wil graag helpen mijn stiefzoon heeft nl.ook pdd.maar ik hoor niks van ex.....wat kan ik doen?

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Datum 02-12-2005 21:40:57

Beste Moi, is heel mooi wat u heb gemaild.
Het zou ook mooi zijn als u ook aan ons zou kunnen wijzen hoe het moet.

Gr, Jerry.

Name Jerry
Stadt amsterdam
Datum 02-12-2005 21:28:05

Beste mensen, wie kan me wijs maken voor een DNA test die ik met me zoon wil doen en die niet meerdan een 1000E kost, en wat te doen met een Adv die je inhanden neemt voor je belangen en eindstand zie je of merk je dat ze met mondvol tanden zit.

GR, Jerry.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Datum 02-12-2005 11:35:06

Moi, of iemand met verstand van zaken:

Als er echt bewijs is dat je aangifte kunt doen voor het ontzeggen van de -vastgelegde- omgangsregeling, dan zou ik dat graag krijgen. Al is het maar een naam en een plaats van iemand die het al is gelukt, waarmee dus een precedent is geschapen.

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende