Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1485 zu 1499 von 5459
Name Jaco
Stadt Assen
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:52:02

Nu heeft de raad het onderzoek afgerond! De raad geeft de rechtbank geen advies. Waar de kinderen het beste kunnen verblijven.
Naomi mijn dochtertje van vijf heeft bij de raad aangegeven dat ze bij mij wil wonen. Ik ben zo bang dat ze hem worden toegewezen. Een man die al eerder zijn vrouw mishandelde en veroordeeld is voor geweld. Die regelmatig wiet gebruikt met overdadig alcohol. Daarnaast zijn huidige vriendin ook mishandeld en buitensluit van de woning als niet doet wat hij wilt.

een bange en verdrietige moeder die kinderen een stabile omgeving wenst. Kinderen zijn geen pionnen.

Name Jaco
Stadt Assen
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:45:49

Hallo,

Ik ben een moeder van zes kinderen uit twee huwelijken. Mijn eerste huwelijk liep stuk na 15 jaar. De drie zonen bleven bij vaders met co-ouderschap. We woonde 150 meter van elkaar vandaan. Vaders heeft er alles aangedaan om de bezoekregeling en omgang kapot te krijgen. Dit is ook gelukt. Hem mijn twee jongste zoons al drie jaar niet meer gezien of gesproken. Mijn oudste zoon is nu 21 en we hebben wekelijks contact. Mijn Dochter uit dat huwelijk woont samen met mijn tweede ex. Heb uit mijn tweede huwelijk twee kleintjes een dochter en een zoon. Ik ben gevlucht voor mijn leven uit dit huwelijk. Mijn tweede ex heeft mij meedere keren mishandeld. Ook als ik zwanger was. Hij gebruikt wiet en alcohol en af en toe cocaine.
Ik mag de kinderen een keer in de twee weken een weekend hebben en de helft van de vakantie's. Door dat ik uit huis gevlucht ben en bedreigt ben met de dood door hem zijn de kinderen nog bij hem en zijn nieuwe vriendin ( mijn dochter van 1

Name joyce
Stadt limburg
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:13:59

Ik heb al eerder een stukje geschreven over het feit dat veel moeders misbruik maken van de macht die ze menen te hebben over de kids. Mijn kids gaan om het weekend naar hun vader. Ik ben al twee jaar aan het vechten om de kids meer naar hun vader te laten gaan, maar bij mij is het probleem dat de vader niet wil. Hij vindt om het weekend wel genoeg. Hij ziet ze meer als een last dan als zijn kinderen. Tegen de kids zegt hij dan, dat hij bij zijn vriendin moet eten, dat ze daarom 's avonds niet een paar uurtjes mogen komen. En dan heb ik het over 1 avond in de week. Er zijn veel vaders die moeten vechten om hun kids te zien, maar ook moeders die moeten vechten om het contact tussen "vader" en kids zo goed mogelijk te laten verlopen.

Name Marc
Stadt Hoensbroek
Geschlecht Mann
Datum 19-11-2005 um 17:15:56

Mijn vrouw en ik zijn dit jaar in augustus getrouwd. Twee weken geleden heeft ze mij verteld dat ze wil scheiden. Zij is met onze zoon bij haar ouders gaan wonen. Ik krijg mijn zoon op dit moment alleen op vrijdag overdag. Dit omdat ik op vrijdag nog ouderschapsverlof heb. Zij wil niet hebben dat mijn zoon bij mij in zijn ouderlijk huis blijft slapen. Als excuus zegt ze dat mijn zoon afwijzend en angstig naar mij zou reageren. Dit kreeg ik via een brief van haar advocaat te horen. Dat is erg pijnlijk. Zij weet niet hoe het overdag gaat, als ik op mijn zoon pas. Zo voel ik het, ik ben niets meer dan een oppas in haar ogen. Over twee weken is mijn ex met haar familie en vrienden een dag weg. Mijn zoon blijft niet bij mij slapen, zij wil hebben dat haar stiefvader op mijn zoon past. En ik kan er op dit moment niets aan doen.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 18-11-2005 um 16:28:39

Ik heb samen met mijn ex-vrouw gezamenlijk ouderlijk gezag, co-ouderschap, waarbij we elk onze verantwoordelijkheid dragen voor de opvoeding van onze zoon Luuk.
De laatste tijd (jaar) ging het prima, ook in de onderlinge verhoudingen, totdat ze vier weken geleden plotseling met een advocaat aankwam dat Luuk een "afkoelperiode" moest hebben en dat ik hem per direkt niet meer mocht zien. Het extra nare ligt er hierin, dat hij aanstaande maandag jarig is (hij wordt vijf) en dat ik hem dan niet mag zien.
Wat een onrecht. We hebben een prima omgangsregeling en mijn zoon en ik hebben een prima relatie, alleen zegt mijn ex dat ik Luuk "spanningen" geef en op basis daarvan, zonder specialist in te schakelen, ontzegt ze me alle contact.
En toen kwam ik erachter... Je staat in Nederland als vader dan NERGENS.
De politie doet niet eens aangifte.
En justitie werkt traag... Elke week dat ik mijn zoon niet zie is er gewoon een teveel, vind ik

Name Jerry
Stadt Amstedam
Geschlecht Mann
Datum 16-11-2005 um 21:45:18

Beste Paul.ik kan me voorstellen en begrijpen dat u die hoop heb dat als ze groot worden dan ziet u ze, maar ik heb met dit zelfde ex vriendin iets meegemaakt haar vader heb ze gezien toen ze in de 30 waren en ook na hulp of toestemming v/d Psycholog zonder dat die Moeder het wist, enige wat die vader zij ja wat moet ik ermee een is een junk en die ander een Psychopaat. ik vind dat die Advocaten en de rechters meer moeten gaan doen .
Groetjes en veel sterkte.

Jerry

Name paul
Stadt brabant
Geschlecht Mann
Datum 16-11-2005 um 21:21:16

beste mensen wat ik hier lees is niet leuk meer.
Ik ben een gescheiden vader die netjes alimentatie betaald en heb sinds kort een vriendin met een loon dat Drie keer zoveel is als dat ik heb.
Zij is arts in het Radboud ziekenhuis.
Op het moment dat mijn ex-vrouw dit hoort heb ik meteen weer een brief aan de deur van haar advokaat om te kontroleren hoe ik financieel in elkaar zit.(i.v.m alimentatie)
En het niet mooie is dat ik al 12 jaar gescheiden ben .
Ik heb alles voor mijn kinderen over maar iedere keer wanneer het met het inmiddels zesde vriendtje uit is komt ze weer bij mij en vooral als ze hoort dat ik een leuke vriendin heb waar ik mee verder wil.
Weet je wat ik nu doe samen met mijn vriendin wanneer ik een niet aangetekende brief krijg dan gaat die als niet ontvangen in de vuilnisbak.
Wij samen hebben het nu goed ondanks dat ik mijn kinderen niet zie ik kan je garanderen dat dat zeer doet maar ik zie ze wel weer wanneer ze wat ouder zijn .

Name Jerry
Stadt Amstedam
Geschlecht Mann
Datum 16-11-2005 um 15:34:39

Dank u wel VP, Het is echt triest met de wet, U ook sterkte, ik gelooft in god zijn molen maald langzaam maar zeker. vroeg of laat komt ik zeker eruit.Ik dacht via dit site kan ik opties krijgen dat ik andere wegen kan belanden.

Gr, Jerry.

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 16-11-2005 um 09:13:54

Ja Jerry je hebt alle recht om boos te zijn.
Uit je mail kan ik wel lezen hoeveel jij om je kind geeft en hoe begaan je met hem bent!!
Wat je zegt is waar!! Een kind opgroeien zonder vader geeft veel problemen. En zo te lezen kan hij ook niet op zijn moeder terugvallen, en jij kan dus maar machteloos toekijken hoe je zoontje wegzakt. Jerry dit is zo pijnlijk!! Wat wil die moeder nou??? Als je van een moeder kan spreken? Dit is toch geen moeder!! En waarom wordt er niets gedaan met wat jij allemaal aangeeft!!! Klote wet!!
En jouw zoontje overkomt het allemaal maar......

groetjes en sterkte ik leef enorm met je mee!!

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 15-11-2005 um 17:02:57

Nou moet je horen VP,Het is heel moeilijk zonder een vader of moeder op te groeien voorbeeld ik ben ook een zoon van een ouders geweest als ik iets nodig had kon ik op mijn ouders rekenen en als je niet heb dan bestaat het kans dat je meer een crimineel word of ja ook geluk kan hebben dat iemand je kan steunen dat je tot een hoge school komt en afmaakt.We zijn ooit met zijn viertje aan tafel gaan zitten ik met mijn advocaat en zij met haar Adv,Soms is het dat je iets van je ouderlijke huis meeneemt zij is ook zonder vader opgegroeit van haar moeder mocht zij haar vader niet zien en ook haar 2 broers,pas na ze hulp heb gehad van .. hebben ze haar gezegd om haar vader tegaan opsporen zonder dat haar moeder het wist,Toen haar vader hun zag enige wat de vader zij JA WAT MOET IK HIERMEE, een is een Junk en die ander Psychische problemen ja en nu verder, Daarnaast praat ze mee dat ze niet het zelfde wil maar ja doe wat.Ik bedoel ik moet digene zijn die boos moet worden.

Gr, Jerry

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 15-11-2005 um 09:24:52

Jerry
ja waar gaat dit naar toe?? Nergens lijkt mij!!
Ik snap die advocaten ook niet!! Voor ons en dus ook voor jou doen ze maar weinig tot niets.
En maar lekker betalen ervoor. Gek wordt je ervan.Ik begrijp je frustratie!!! Ik wou dat ik je kon helpen en ons zelf maar helaas.
Jerry geef de moed niet op!!! en blijf vechten voor je zoon!!!HIJ IS OOK VAN JOU!!!Hoewel je er weinig over te zeggen hebt. Ik zou en zij zou blij met je moeten zijn een vader zie zoveel om zijn kind geeft!!
Jerry heel veel sterkte en groetjes VP

Name Jerry
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 14-11-2005 um 18:39:09

Ja Mevr VP, het is triest wat ze wil weet ik ook niet.Zij heefd een dochter v/e eerder relatie ze leefde als een Prinsesje bij me,alles is kapot gemaakt enige wat ik over heb is mijn zoon omdat ze hetzelfde met haar eerste man deed heb ik de Advocaten op de hoogte gesteld en toch gebeurd er niks.Ik had zitting vandaag maar is niet door gegaan omdat mijn Advocaat vond dat ze nu mee werkt dat ik mijn zoon kan zien dus laat het verlopig zo vandaag krijg ik een sms dat het morgen nietdoor gaat omdat ze geen oppas heb voor haar dochter ja hallo waar ga we naar toe Het is Frustratie.

Gr, Jerry.

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 14-11-2005 um 11:30:04

Oke een feit op een dag als vandaag!
Het is meer dan vier jaar geleden dat de shit voor ons dochter begon. En het eind is juridisch misschien in zicht maar de uitkomst kan nog alle kanten op. alles over de wil van de vrouw en over de talloze schendingen van rechten van de hoofdgedupeerde in kwestie.=> Het kind.

mensen zoek elkaar op en sterk elkaar.
Alleen ben je gelijk aan iemand die tegen windmolens vecht!
058-2122104
arnoudkaptijn@hotmail.com

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 13-11-2005 um 21:44:38

Ik ben nog steeds opzoek naar lotgenoten die hun verhaal kwijt zouden willen raken. Het is een pijn een leed dat uit je systeem weg moet en daarom zou ik er over willen praten met lotgenoten. Instanties om je verhaal bij kwijt te kunnen zien vaak je probleem niet echt.

Oke voor reactie gelieve te mailen met bundel11@yahoo.com
Arnoud Kaptijn
van loonstraat 76
8932av Leeuwarden
058-2122104

Name verdrietige partner
Stadt denhaag
Geschlecht Frau
Datum 12-11-2005 um 11:01:34

Jerry ik kan je alleen maar gelijk geven!! Het zoontje van mijn vriend heeft nu ook al problemen en is pas 7 hoe moet het verder? Hij wordt opgejut door zijn moeder en belast hem met haar problemen!! daarbij mag hij opeens zijn vader niet meer zien, terwijl hij de laatste keer toen ik hem terug bracht met mij weer mee wilde..Zijn zoontje kan geen kind zijn!! Maar wat kan je eraan doen? niets want alles wat wij aankaarten gaat onze advocaat niet op in zij wil alleen maar loonstroken!!!
Ik begrijp je rot gevoel!!! Weet dat je niet alleen bent, misschien heb je daar niet veel aan, maar velen met jou zitten in het zelfde schuitje!!!

sterkte

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende