Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1495 zu 1509 von 5469
Name Denise
Stadt Gelderland
Geschlecht Frau
Datum 22-11-2005 um 13:23:53

Wat kunnen wij nog doen???
Er wordt loonbeslag gelegd bij mijn vriend voor de partner-allimentatie,wij betalen die niet omdat de ex samenwoont met een nieuwe partner maar ja BEWIJS het maar eens...
De kinderen zijn nu aangemeld voor een pleeggezin na schooltijd tot en met het avondeten.Wij hebben een rechtzaak gestart voor wijziging verblijfplaats van de kinderen zodat ze bij ons kunnen komen wonen.Maar de JEUGDZORG werkt weer niet met de vader mee maar juist met de moeder.Zij is een borderline-patient en geeft zelf aan dat ze de kinderen niet aankan.Afgelopen vrijdag gingen wij de kinderen ophalen maar we waren 10 minuten later omdat het verkeer druk was.Die ex was razend en begon mij (nieuwe vriendin van vader) te schoppen,slaan,haren trekken..Ik heb me ingehouden voor de kinderen want die waren overstuur.Het is niet de eerste keer dat zij gewelddadig is.Ik heb aangifte gedaan bij de politie.Wij weten niet meer wat we moeten doen,iemand raad voor ons?
groetjes Denise

Name adri
Stadt bathmen
Geschlecht Mann
Datum 22-11-2005 um 13:21:02

Inge!!...vrouw naar mijn hart, zo hoort het te zijn Groet adri

Name Inge
Stadt gelderland
Geschlecht Frau
Datum 22-11-2005 um 06:12:18

Beste Vaders
Als alleenstaande moeder van 4 kleine kinderen weet ik hoe het voor een moeder voelt om je kids om het weekend naar hun vader te laten gaan, voorals als papa een vriendin heeft. Veronderstel vinden ze het bij papa leuker!..die gedachten alleen al, bang dat je gefaald hebt als moeder, dat steekt joh!.Toch heb ik altijd uit het oogpunt van de kids gekeken.. zij hebben tenslotte recht op beide ouders dus OOK DE VADER. Het is niet mijn recht om me kids van hun vader te houden. Mij valt niets te verwijten, en dat voelt verdomd goed!.. Blonde en blinde moeders.. Denk aan het kind en niet aan jullie zelf! Hoe zou het voelen als je kid opzoek gaat naar zijn/haar biologische vader en de waarheid komt boven tafel? (zoals het altijd komt) en het kid zegt.. mama je hebt gelogen en je hebt me van me vader afgehouden!.. dat zelfde rotgevoel heeft mama nu als papa toendertijd!!!.... en het kind heeft papa een tijd moeten missen. Moeders word een wakker en doe niet zo egoistisch!

Name adri
Stadt bathmen
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 19:09:36

heren/dames, we vinden met zijn allen veel rust met het "van je afschrijven"van irritaties.Echter zul je de klus toch in 99 van de 100 zelf moeten oplossen, er is echt niemand die echt iets voor je kan betekenen, de beloftes vliegen je om de oren maar of er daadwerkelijk wat uit voortkomt?..In mijn geval in ieder geval, nada, noppes. alleen maar een ex die volledig aan de touwtjes trekt en zoveel verdriet veroorzaakt waar ze totaal geen weet van heeft..bah "I refuse to be lonely" zo gaat ons land naar de kloten en word het gevaarlijk, word gewoon in de hand geholpen al die lunatics die hun gezin uitmoorden, mensen zijn gewoon radeloos en totaal out of there mind..

Name Dave
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 14:31:10

Hoi Joyce, 'k wou je ook veel succes wensen. Ik snap zulke vaders niet. Elke vader wil toch z'n eigen kind zovaak mogelijk zien. is toch de normaalste zaak van de wereld. Voor mijn gevoel zie ik mijn kinderen nog te weinig en als ze dat ook nog van me afpakken? Maar wat moet je doen als je je kinderen maar 2 dagen per maand te zien krijgt ? Dat is voor het kind toch ook niet leuk ? Jij zorgt er voor dat de vader zijn kind vaker mag zien, wou dat mijn ex-vrouw dat vroeg. Ik heb er alles voor over. Ik ben trots op je! Dat je aan het kind denkt, die moet toch ook leuke dingen met de vader kunnen doen.

Name "joyce
Stadt limburg
Geschlecht Frau
Datum 21-11-2005 um 14:04:51

Hoi Dave. Ik wil je gewoon heel veel stekrte wensen. Ik zelf zit in een situatie waarbij mijn ex moeilijk doet om het zien van de kids. Hij wilt ze zo weinig mogelijk zien. Alleen om het weekend. Ik heb hem gevraagd of ze door de week een keer mogen komen, we wonen maar 10 min. rijden van elkaar, maar hij wilt dit niet en zegt dit ook gewoon tegen de kinderen. En dat komt hard aan. Iedereen heeft evenveel recht op het zien van de kids, maar helaas, in de praktijk gebeurt dit dikwijls niet. Zolang de kids maar weten dat je er voor ze bent. Dat is al heel belangrijk.

Name Dave
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 11:52:00

Zolang ze nog geen plannen hebben om et verhuizen zal ik aan de meiden laten zien dat ik ontzettend veel van ze hou. En aan mijn ex-vrouw zal ik laten zien dat mijn dochters dit niet verdienen. Ik moet sterk wezen en hoop met iemand te kunnen praten, zodat ik rustig blijf. Soms zie ik het niet zitten en wordt ik kwaad, terwijl ik weet dat dit niet goed is voor mij zelf, Dit zal ze dat ook tegen me kunnen gaan gebruiken. Hoop op leuke, eerlijke reacties die me door deze moeilijke tijd heen slepen. Zodat ik samen met mijn dochters ook weer het geluk kan vinden.

Name Dave
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 11:43:51

Maurice, bedankt voor je antwoord.
We (mijn ex en ik) hebben samen afgesproken dat we samen de kinderen zouden opvoeden en in het belang van de kinderen moeten denken. Dit doet ze dus dan niet. Iedereen zegt dat ik een hele goede vader ben. Mijn ex-vrouw zelf vind dat ook. Ze wil ook dat de kinderen en ik gelukkig worden. Ze denkt nu alleen aan har eigen geluk. Ik weet van me zelf dat ik er kapot aan ga, als ze gaat verhuizen. Kan me niet voorstellen om de kinderen om de twee weken eens een keer te zien. Ik ben er altijd voor de meiden geweest, heb alles voor hun gedaan, ook in de zware periodes. Ben bang dat de kinderen me gaan vervreemden en op ten duur niet meer langs willen komen ofzo, omdat ze daar dan nieuwe vriendjes hebben. Waarom wordt er nou nooit rekening gehouden met de vader. Een kind heeft toch een vader en een moeder nodig. Een kind wordt pas gelukkig als pappa en mamma dat ook zijn !!! Ik zal er tot al mijn vermogen voor vechten om dit niet te laten gebeuren.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 10:50:21

beste Dave,

Ik leef met je mee.
Er spelen twee kwesties in je verhaal.
Enerzijds, dat alles vastligt in een convenant via een notaris. en anderzijds of zij zomaar kan verhuizen.
In principe is zij vrij om te verhuizen tenzij hier een rechter uitspraak over heeft gedaan of dat er iets anders staat in het convenant, of als de verhuizing de afspraken in het convenant onmogelijk maken. De verhuizing an sich is echter dus legitiem.
Verder stelde je dat alles vastligt in een convenant, maar als zij zich daar niet aan houdt, dan zou ik zeggen: join the club. Je kunt dan als vader enkel juridische stappen ondernemen, al wordt dit vaak als "drammend" door de rechterlijke macht ervaren.
Maar vechten voor je kind (op een fatsoenlijke manier) moet je blijven doen.
Succes, Maurice.

Name Dave Dalstra
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 21-11-2005 um 10:04:11

Mijn ex-vrouw en ik hebben 2 lieve dochters van 4 en 7 jaar. We zijn nu ander half jaar uit elkaar. Sinds kort heeft ze alweer een nieuwe vriend. Hij komt uit Hardewijk ze kennen elkaar al een tijdje via internet, maar vorige week hebben ze elkaar voor het eerst ontmoet en afgelopen weekend is ze samen met de kinderen daar bij hem geweest en hebben ze daar geslapen. Na een week !!!
Ik was woest dat ze dit zomaar zonder overleg of wat dan ook gedaan heeft. Wij als vader hebben gewoon niks in te brengen. Ze zegt dat deze relatie goed voelt. Ik ben bang dat ze straks daar al gaat samenwonen. Ik zie de kinderen nu elke week op woensdagavond en donderdag en brenge de meiden naar school en daarna nog om het weekend (van vrijdagavond en zondag avond) Dit staat gelukkig ook allemaal vast bij de notaris. Kan ze zomaar verhuizen ??

Name Jaco
Stadt Assen
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:52:02

Nu heeft de raad het onderzoek afgerond! De raad geeft de rechtbank geen advies. Waar de kinderen het beste kunnen verblijven.
Naomi mijn dochtertje van vijf heeft bij de raad aangegeven dat ze bij mij wil wonen. Ik ben zo bang dat ze hem worden toegewezen. Een man die al eerder zijn vrouw mishandelde en veroordeeld is voor geweld. Die regelmatig wiet gebruikt met overdadig alcohol. Daarnaast zijn huidige vriendin ook mishandeld en buitensluit van de woning als niet doet wat hij wilt.

een bange en verdrietige moeder die kinderen een stabile omgeving wenst. Kinderen zijn geen pionnen.

Name Jaco
Stadt Assen
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:45:49

Hallo,

Ik ben een moeder van zes kinderen uit twee huwelijken. Mijn eerste huwelijk liep stuk na 15 jaar. De drie zonen bleven bij vaders met co-ouderschap. We woonde 150 meter van elkaar vandaan. Vaders heeft er alles aangedaan om de bezoekregeling en omgang kapot te krijgen. Dit is ook gelukt. Hem mijn twee jongste zoons al drie jaar niet meer gezien of gesproken. Mijn oudste zoon is nu 21 en we hebben wekelijks contact. Mijn Dochter uit dat huwelijk woont samen met mijn tweede ex. Heb uit mijn tweede huwelijk twee kleintjes een dochter en een zoon. Ik ben gevlucht voor mijn leven uit dit huwelijk. Mijn tweede ex heeft mij meedere keren mishandeld. Ook als ik zwanger was. Hij gebruikt wiet en alcohol en af en toe cocaine.
Ik mag de kinderen een keer in de twee weken een weekend hebben en de helft van de vakantie's. Door dat ik uit huis gevlucht ben en bedreigt ben met de dood door hem zijn de kinderen nog bij hem en zijn nieuwe vriendin ( mijn dochter van 1

Name joyce
Stadt limburg
Geschlecht Frau
Datum 20-11-2005 um 20:13:59

Ik heb al eerder een stukje geschreven over het feit dat veel moeders misbruik maken van de macht die ze menen te hebben over de kids. Mijn kids gaan om het weekend naar hun vader. Ik ben al twee jaar aan het vechten om de kids meer naar hun vader te laten gaan, maar bij mij is het probleem dat de vader niet wil. Hij vindt om het weekend wel genoeg. Hij ziet ze meer als een last dan als zijn kinderen. Tegen de kids zegt hij dan, dat hij bij zijn vriendin moet eten, dat ze daarom 's avonds niet een paar uurtjes mogen komen. En dan heb ik het over 1 avond in de week. Er zijn veel vaders die moeten vechten om hun kids te zien, maar ook moeders die moeten vechten om het contact tussen "vader" en kids zo goed mogelijk te laten verlopen.

Name Marc
Stadt Hoensbroek
Geschlecht Mann
Datum 19-11-2005 um 17:15:56

Mijn vrouw en ik zijn dit jaar in augustus getrouwd. Twee weken geleden heeft ze mij verteld dat ze wil scheiden. Zij is met onze zoon bij haar ouders gaan wonen. Ik krijg mijn zoon op dit moment alleen op vrijdag overdag. Dit omdat ik op vrijdag nog ouderschapsverlof heb. Zij wil niet hebben dat mijn zoon bij mij in zijn ouderlijk huis blijft slapen. Als excuus zegt ze dat mijn zoon afwijzend en angstig naar mij zou reageren. Dit kreeg ik via een brief van haar advocaat te horen. Dat is erg pijnlijk. Zij weet niet hoe het overdag gaat, als ik op mijn zoon pas. Zo voel ik het, ik ben niets meer dan een oppas in haar ogen. Over twee weken is mijn ex met haar familie en vrienden een dag weg. Mijn zoon blijft niet bij mij slapen, zij wil hebben dat haar stiefvader op mijn zoon past. En ik kan er op dit moment niets aan doen.

Name Maurice
Stadt Bergen op Zoom
Geschlecht Mann
Datum 18-11-2005 um 16:28:39

Ik heb samen met mijn ex-vrouw gezamenlijk ouderlijk gezag, co-ouderschap, waarbij we elk onze verantwoordelijkheid dragen voor de opvoeding van onze zoon Luuk.
De laatste tijd (jaar) ging het prima, ook in de onderlinge verhoudingen, totdat ze vier weken geleden plotseling met een advocaat aankwam dat Luuk een "afkoelperiode" moest hebben en dat ik hem per direkt niet meer mocht zien. Het extra nare ligt er hierin, dat hij aanstaande maandag jarig is (hij wordt vijf) en dat ik hem dan niet mag zien.
Wat een onrecht. We hebben een prima omgangsregeling en mijn zoon en ik hebben een prima relatie, alleen zegt mijn ex dat ik Luuk "spanningen" geef en op basis daarvan, zonder specialist in te schakelen, ontzegt ze me alle contact.
En toen kwam ik erachter... Je staat in Nederland als vader dan NERGENS.
De politie doet niet eens aangifte.
En justitie werkt traag... Elke week dat ik mijn zoon niet zie is er gewoon een teveel, vind ik

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende