Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1006 zu 1020 von 5460
Name karin
Stadt drenthe
Geschlecht Frau
Datum 16-01-2005 um 09:10:11

Nou,hier is de bom gebarsten.Mijn ex man heeft de omgang nooit echt gebruikt,al mocht hij haar elke woensdag en om het weekend drie hele dagen zien.1,5 jaar heb ik me goed en verstandig gedragen omwille van ons dochtertje,de pijn vergetend die hij mij heeft aangedaan....of hij bracht haar na een uur terug of hij kwam niet.Nu is het al 4 maand geleden dat ik iets gehoord heb...gister geeft hij te kennen dat hij afstand van haar wil doen.Ik ben opgelucht en voel me kut tegelijk...Jullie hier vechten voor omgang,hij kan het krijgen en wil het niet....Wie heeft er voor mij een adres waar ik op internet vragen kan stellen aan een psycholoog hoe ik dit een kind van drie jaar kan vertellen?? Hoop dat jullie hoe dan ook doorvechten voor jullie kinderen,mijn kind zal later horen dat haar vader haar heeft afgestaan....zijn ouders blijven trouwens wel komen....

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

Hoe is het mogelijk. Duizenden vaders zouden graag een omgangsregeling hebben zoals u beschreven heeft. Gelukkig voor uw dochterje dat de oma en opa haar wel graag willen zien! Heel belangrijk!

Name Ron
Stadt ettenleur
Geschlecht Mann
Datum 15-01-2005 um 22:41:39

Ne een strijd van 3 jaar en een opbouwende omgangsregeling op straffe van een dwangsom, hoor ik vanaf vanavond weer een heerlijk ronkend geluidje uit de kinderkamer komen. Vaders vecht door, mij is het ook gelukt dus waarom jullie niet!

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

Dat is ook de mening van de stichting. Er worden te weinig kort geding procedures gevoerd. Blijf doorgaan al zal het niet altijd gemakkelijk zijn. Gefeliciteerd Ron en geniet er van!

Name dwaze moeder
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 14-01-2005 um 05:36:28

Lieve opa uit friesland,
Eerlijk bekennen dat je verhaal tranen bij mij bracht,ik ben moeder van een zoon van negen jaar,hij woont helaas nog bij mijn ex,mijn vader(opa),is al van het prille begin betrokken geweest bij daan,eerste kleinkind,laatste ook maar er was zo een geweldige band tussen die opa en daan,dat vader(VADER???)besloot om sinds juni dit jaar zijn kleinkind niet meer krijgt te zien.SCHANDE en het maakt mijn vader kapot,wellicht een heel klein lichtje aan de horizon is dat hij een advocate heeft en een verzoekschrift tot omgang via haar heeft ingediend.
Zal wel niks worden,gezaghebbende ouder maakt toch alles uit!niet waar?

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

Er zijn een aantal grootouders geweest die ook een proces hebben gevoerd en weer omgang hebben met hun kleinkind(eren). Heel goed dat ook uw vader dit doet!

Name anoniem
Stadt nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 23:51:55

Ik ben een vader die niets meer doet .
En ondanks dat alles komen er iedere keer beschuldigingen.
Vaders geef mij eens raadt wat doe je eraan.
Je ziet je kinderen niet.
Je hebt met niemand wat dat betreft kontakt.
Geen kontakt met een advokaat en al die instanties ik wil ze geeneens noemen.
En iedere keer verzinnen ze wel wat.
Dat is toch niet vol te houden en dan kun je wel zeggen wanneer jij niets verkeerds doet maak je daar jezelf niet druk om.
maar dat doe ik dan wel laat ze mij met rust laten.

Name anoniem
Stadt nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 23:36:55

Sorry arnoud ik bedoel LEON.

Name anoniem
Stadt nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 23:34:37

Beste Arnoud Kaptein.
Ieder situatie is anders.
Er zitten hier vaders die al jaren met van alles proberen om de kinderen te zien en niets lukt omdat moeder dit tegen houd.
Het zou niet best zijn als je iedere situatie weet.
Dus Arnoud er zitten hier vaders die al jaren lang hun kinderen willen zien en er niet meer toe in staat zijn om te vechten die zijn helemaal murv gemaakt denk daar naar eens aan.

Name Leon
Stadt Nieuwerkerk
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 13:29:21

Arnoud Kaptijn

Steun kan je vinden bij de stichting Dwaze Vaders. Ik heb daar in ieder geval veel steun aan gehad. Ook de second opinion bij 1 van de advocaten was verhelderend. Verder zijn er de regiobijeenkomsten en de landelijke dag. Als je daar geen gebruik van maakt moet je ook niet zeuren.

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 08:57:17

O ja mijn kun je contacten via mail( bundel11@yahoo.com ) Nee als voorbeeld, stel mijn dochter is snel en komt er achter dat alles wat moeder doet werkelijk van geen kanten klopt. Ik heb er gisteren nog een gesprek met iemand over gehad. En we kwamen tot de conclusie....als ze nu mocht bellen van "Papa, ik weet het niet meer, Mama liegt alles bij elkaar, wil je me komen op halen"? Weet je wat ik dan heb te antwoorden, anders en het is niet anders wordt het weer verkeerd uitgelegd. Nee, Sorry Nicky dat kan ik niet doen, want anders wordt het uitgelegd als ontvoering. Ons dochter is nu nog maar v8 jaar oud en alle verhalen zijn door mijn ex al zo uit hun voegen getrokken dat STALKING, BELAGING EN BEDREIGING NIET EENS te bewijzen, maar vooral wel gebruikte kreten zijn geworden. Dus alles zou negatief uitgelegd gaan worden, dus als ik voor ons dochter op haar nood kreet zou reageren, dan wordt dat geheid uitgelegd als ontvoering.
Maar oke...kijk eens op groups.msn.com/Gescheidenvader

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 08:43:16

Weet je wat ik zie? Het is geen gastenboek meer he, en ik geef toe "ik heb het ook nooit zo gebruikt". Het is een steun-elkaar-klaagbox geworden. En weet uje waar de echte steun hem in zit. Daar voor elkaar zijn. Gewoon echt die steun kunnen bieden, raad kunnen geven aan elkaar in persoonlijk contact. Het is een soepzooi in Nederland qua dit soort kwesties. Maar de echte steun kun je pas aan elkaar geven in lotgenotencontact. En waarom niet, we kunnen elkaar zo veel bieden, het niet bieden is eigenlijk minder slim. En slim heb je te zijn, in dit soort kwesties! Effe checken of ik over mijn woorden heen ben hoor!

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 07:36:23

bericht voor anonieme vrouw uit voorgaande beicht.

HULDE!!!!! H U L D E!!!!!

Geweldig...eindelijk durft iemand de waarheid te zeggen.En het is nog een vrouw ook!Ze bestaan:wijze lieve vrouwen!!!GEWELDIG!!!
Toch een tip: die halve zolen,kompleet gestoorde idioten zonder kids die zonodig over andermans kids willen beslissen....noem ze svp de RAAD VAN KINDERMISHANDELING!!!Dat is de enige juiste titel voor die vuile schoften!!!In elk geval heb ik van dit geweldige bericht genoten!!!!!!Nogmaals: H U L D E!!!!!

Name n.v.t
Stadt Aarde
Geschlecht Frau
Datum 09-01-2005 um 18:20:50

We zijn allemaal bang. Bang om het liefste te verliezen wat je hebt je kids. Zeker met een scheiding komen deze gevoelens heel sterk naar boven. Echter door de huidige familiewetgeving worden mannen maar ook vrouwen bijna gedwongen om een strijd te leveren om de kids.
Wat het meest kwalijke daarbij is is dat de meeste moeders uitgenodigt worden om daar misbruik van te maken. Daarom en alleen daarom verliezen er zoveel vaders niet omdat dat slechte vaders zijn , maar omdat de wet nu eenmaal moeders beschermt. Dit is een situatie in stand houden. Want deze vaderloze kinderen worden groot met een groot gat. En zullen waarschijnlijk in dezelfde situatie belanden.
Hoop geld voor al die advocaten en de Raad.
Raad v/d Kinderbescherming?? Zelfs de naam is een leugen. Groet een moeder die deze moeders en de wet verafschuwd.

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Geschlecht Mann
Datum 09-01-2005 um 13:37:57

Het is in Nederland zoals met zoveel dingen pappen en nathouden en niks duidelijk regelen.
En meestal staan de vaders dan in de kou en hebben geen poot om op te staan.
In den Haag zouden er eigenlijk een stel moeten zitten die geen omgang met hun kind(eren) hebben en daarin constant door hun ex in worden tegen gewerkt.
Dan worden er eindelijk een paar wakker en is er kans dat er echt iets veranderd, maar ja dat is dan eigenlijk puur uit eigenbelang, want nu hoe groot de groep mensen die het betreft ook is het is in verhouding een kleine groep.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 09-01-2005 um 08:59:56

De wetgeving zit zo krom in elkaar in dit land,dat niemand eigenlijk weet waar aan toe te zijn.De enigen die het wel weten zijn kabinet en koningshuis.Die blijven altijd gespaard.Het is hoogtijd,dat de bezem eens grondig,ja HEEL GRONDIG gaat door koningshuis en binnenhof!!!Laat hen ZELF maar eens zandhappen!Kijken wat ze dan te mekkeren hebben!
Ja,het is heelaas,maar ik denk dat Nederland geterroriseerd moet worden met gezinsmoorden voordat Balkenellende en zijn kornuiten wakker worden.Het is erg,nee,in en in triest dat dit nodig is voordat de kamer onze roep hoort en verstaat en begrijpt.Enkel als er geld te halen valt zijn ze vlot,heel vlot!!!

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 18:33:40

Er zijn heel wat rechters die omgangsregelingen afspreken tussen vaders en moeders.
Die door de moeders domweg niet nagekomen worden.
Ik zou zeggen tegen de RECHTERS BESPAAR JE DE MOEITE DAN MAAR dan hou ik netto wat meer over inde maand en dan hoeft jan de hollander (gescheiden vaders) iets minder belasting te betalen.

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 18:00:53

Het klinkt misschien raar maar ik kan mij voorstellen dat er vaders zijn die zich niet meer in de hand kunnen houden.
Mijn kleinkind is vandaag jarig en ik kan er niet naartoe ik heb haar vandaag aan de telefoon gehad en hij vroeg opa kom je ook op mijn verjaardag dat kan dus niet maar hoe leg ik dat dat jochie uit.
dus ik heb tegen hem gezegt dat ik deze week langskom wat moet je anders dat kan ik dat kind niet uitleggen.
Raar als vaders en opa s over de zeik gaan.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende