Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1087 zu 1101 von 5541
Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Datum 04-02-2005 00:27:01

Anoniem
Voor de belasting kun je als het goed is ook een daggeld vergoeding op voeren, als je omgang met je kinderen hebt

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Datum 04-02-2005 00:25:00

Om de discussie goed levendig te maken en te houden, veel mensen die niet in onze situatie verkeren, zijn stomverbaasd als je ze hun jouw situatie uitlegd en begrijpen het niet.
Zou het geen goed idee zijn om een soort wekelijkse kolom te krijgen in de krant waarin ieder zijn persoonlijk verhaal verteld.

Laatst stond er in de berichten een naam en adres van een freelance journaliste die een rapportage wou schrijven is dat niks?????

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Datum 04-02-2005 00:16:55

Betreffende de lopende discussie, het geheel moet zeker goed onder de aandacht gebracht worden en wel heel luid en duidelijk.
Het zou inderdaad geen slecht idee zijn om een eigen politieke partij op te richten, want hoeveel stemmen heb je hier voor nodig.
Alles moet natuurlijk wel goed onderbouwd zijn en worden, maar dit zou moeten kunnen.
De groep mensen die met dit probleem zitten wordt toch alleen maar groter en groter.

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:55:27

Eliza,

Ik heb ze zojuist gevraagd over de bedoelingen van de regioavond... wie weet...soms is er een frisse wind nodig om de oude bladeren aan de boom weer kracht te geven!
Kom je ook?

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 03-02-2005 20:54:09

Sorry M, ik moet helaas weg, wellicht een andere keer.
groet Eliza

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 03-02-2005 20:52:44

Beste M,
heb je de stichting al eens benaderd met je plan?
Wellicht staan zij er positief tegenover en kun je bij hen aansluiting vinden om er daadwerkelijk iets mee te doen?

goet, Eliza

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:51:26

Eliza, je bent er ook! Mooi...heb je MSN??

mcdonders@hotmail.com

Maurice

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:50:22

17 februari in Bodegraven, is er een agenda bekend? Kunnen we een agenda maken, of is het meer de bedoeling om "uit te huilen"bij elkaar? (waar overigens niets mis mee is)...
De mensen van de discussie...komen jullie????

Groetjes uit een hoopvol Tilburg,

Maurice

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 03-02-2005 20:49:00

Beste Stormbringer,
In mijn bericht schrijf ik niet over een demomstratie, de stichting heeft de wilde tijd op de barricades en het voeren van "wilde" acties al een tijd achter zich gelaten. Enerzijds vanwege de matige opkomst, en anderzijds vanwege het feit dat de "wilde" acties niet meer noodzakelijk zijn om naamsbekendheid te krijgen. Voor zover de werkwijze van de stichting mij duidelijk is geworden richten acties, oproepen en wat dies meer zei, zich nu voornamelijk op de politiek omdat je daar nu eenmaal mee moet beginnen.
Dus met je inzetten voor de stichting bedoel ik dan ook : vrijwilligerswerk binnen alle taken die de stichting op zich neemt om haar gemeenschappelijk doel te bereiken. Ik ben van mening dat je met grootschaligheid meer bereikt dan met kleine groepjes. En het kan een troost zijn om je in te zetten vanwege het feit dat je nog steeds geen omgang hebt, al is het een schrale, maar het is het gevoel van "iets doen" buiten je persoonlijke zaak om.
Groet, Eliza

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:45:08

Het is weer duister en stil in huis, tijd om weer eens te schrijven. Stormbringer: tuurlijk ben je van harte welkom, alleen denk ik dat het duidelijk moet zijn dat als ke een waterdichtplan schrijft, dit alleen kan vanuit een positieve instelling. Ik geef leiding aan wat mensen in het dagelijkse leven en ze kennen mijn slogan als ze komen zeuren over een probleem: "of je bent onderdeel van het probleem, of je komt met een oplossing"...hetzelfde zou ik jou ook willen vragen. Eliza, ik ondersteun je, maar ik wil vaart achter het geheel gaan zetten. Mensen verzamelen, en niet in een achterafzaaltje met drie mensen die alleen maar negativiteit uitstralen!!!! De eerst volgende georganiseerde ontmoeting...wie komen er naar toe...??? De ontmoeting is aardig, maar waar is de agenda, waar is de bevlogenheid?? Waar is de man of vrouw, die met de woorden van dominee King spreekt: I HAVE A DREAM??? Jij Eliza?? Jij Stormbringer, Leon, Edwin, Alain, liefhebbende man??? ======>

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Datum 03-02-2005 20:04:11

Liefhebbende man

probeer het nog eens op StormbringerTRMB@Lycos.nl

GGroetjes, CU

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Datum 03-02-2005 20:01:56

Dank je voor je berichtje.Tja,dat het in dit land een grote bende en puinhoop is ja,dat is oude koek.En dan te weten dat de heren zakkenwassers....ehhh....sorry zakkenvullers vinden dat ze met 122miljoen Euro,ja u leest het goed met 122miljoen Euro per HALF jaar nog niet genoeg "verdienen".Grote schooiers zijn het die "heren"politici.CRIMINELEN van het ergste en meest onbeschrijfelijke soort...MAFFIOZI geen goed woord heb ik ervoor over!!!In hetzelfde nieuws zie je dat kids in Rotterdam geeneens VAKANTIE meer willen!!!Ja,werkelijk meer dan SCHOFTERIG dat kids geen vakantie willen!Reden?Ze vervelen zich, de sleutelkids ze vervelen zich want paps en mams(voorzover niet gescheiden)moeten beiden werken!!En dus krijg je rondhangende sleutelkids die van verveling gaan vervelen,vernielen of erger nog gaan stelen!!

HEREN POLITICI OFTEWEL HEREN CRIMINELEN,ZAKKENVULLERS MAFFIOZI BEDANKT!!!!!
SCHANDE dat ik mezelf Nederlander moet noemen...
En dat durft nog te zeggen we "verdienen" te weinig

Name anoniem
Stadt gelderland
Datum 03-02-2005 18:29:01

Stormbinder ik heb vandaag mijn belasting papieren ingevuld.
Dat is als gescheiden ouder een feest (dus niet).
zelfs de Belastingtelefoon na 4 keer bellen wist er geen antwoord op.(gratis gelukkig)
En toen gewoon maar wat invullen naar eer en geweten
alimentatie moeder of t.b.v de kinderen ik weet het niet meer.
De site dwaze vaders heeft mij in ieder geval iets aan de hand gedaan.
Bewaar alle bonnetjes kwa uitgaven ,reiskosten enz t.b.v de kinderen .
De gescheiden ouders hoeven toch niet hun leven lang op een houtje te bijten.
groetjes van mij.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Datum 03-02-2005 11:26:01

Eliza

Nobel streven om met velen tegelijk te gaan demonsreren.Als ik de mogelijkheid heb dan meld ik me beslist aan.Maar zou het niet slimmer zijn ons in stilte te verenigen?Een ijzersterk waterdicht programma opte stellen en dan eens ZELF de politiek in te gaan?

Die slaapkoppen cq maffiozen moeten eens aangepakt worden!Immers als Willem Alexander zou scheiden dan zou hij beslist niet van die idiote absurde ellende meemaken die wij WEL meemaken!!!ZIJN WIJ DUS TE MIN?????????

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 03-02-2005 11:04:10

Beste M uit Tilburg,
In reactie op je vraag of het mogelijk is om met een groepje iets te gaan ondernemen het volgende: het willen inzetten om iets te gaan bereiken vind ik op zich een goed plan. Echter, tegenwoordig lijk je de politiek inderdaad alleen maar te kunnen bereiken als je dit met velen tegelijk doet.
Mijn idee is dan ook dat de vooruitstrevende mensen die initiatieven hebben en er daadwerkelijk tijd en energie in willen stoppen zich aanmelden als vrijwilliger bij de stichting. Er staat immers een oproep van de stichting op de site? En wie weet op welke manier we zo ons steentje kunnen bijdragen om een grotere groep mensen, zoals de politiek etc, te kunnen bereiken.
Ik ben voornemens om dat in ieder geval te doen.....
groet, Eliza

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende