Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1090 zu 1104 von 5544
Name ricky
Stadt limburg
Datum 04-02-2005 08:05:37

CHRISTY

JARNO

ARJEN

Ik mis jullie heel erg.

groetjes en een hele dikke kus van papa.

Name ricky
Stadt limburg
Datum 04-02-2005 08:04:37

I HAVE A DREAM!
Martin Luther King op zijn best.
Nederland kennende ziet het er toch iets anders uit.
Ik heb ook een droom.
Drie kinderen die ik al 25 maanden en 10 dagen niet meer heb gezien.
Dromen zijn helaas nog steeds bedrog

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 04-02-2005 00:50:41

Beste Maurice,
Je hebt gevraagd om een agenda voor de regioavond(en). Voor zover mij bekend, en uit ervaring sprekend bestaat een regioavond niet uit een heel officiele planning met een agenda e.d.. Ik heb het wel meegmaakt dat er een afvaardiging van het bestuur is, en ook een advocaat heb ik er al eens gezien. De officiele zaken kwamen de laatste jaren veelal aan bod op de Landelijke dag. Ook heb ik meegemaakt dat er een redelijke opkomst was, en vervolgens weer een zeer matige. De regiobijeenkomsten zijn meer gericht op het lotgenotencontact waarbij je ook goede ideeen op kunt doen. Verder spreek je in een van je berichten over een frisse wind door de oude bladeren? Als dat bedoeld is naar het bestuur dan vind ik dat niet helemaal terecht, immers die bladeren vragen wel om WATER,ook zij zijn lotgenoten, net als wij. En een frisse wind is er ook al door deze prachtige site? Is het dan ook niet een beetje aan ons om het WATER (lees vrijwilliger)voor een ander te zijn?
Groet, Eliza

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Datum 04-02-2005 00:27:01

Anoniem
Voor de belasting kun je als het goed is ook een daggeld vergoeding op voeren, als je omgang met je kinderen hebt

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Datum 04-02-2005 00:25:00

Om de discussie goed levendig te maken en te houden, veel mensen die niet in onze situatie verkeren, zijn stomverbaasd als je ze hun jouw situatie uitlegd en begrijpen het niet.
Zou het geen goed idee zijn om een soort wekelijkse kolom te krijgen in de krant waarin ieder zijn persoonlijk verhaal verteld.

Laatst stond er in de berichten een naam en adres van een freelance journaliste die een rapportage wou schrijven is dat niks?????

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Datum 04-02-2005 00:16:55

Betreffende de lopende discussie, het geheel moet zeker goed onder de aandacht gebracht worden en wel heel luid en duidelijk.
Het zou inderdaad geen slecht idee zijn om een eigen politieke partij op te richten, want hoeveel stemmen heb je hier voor nodig.
Alles moet natuurlijk wel goed onderbouwd zijn en worden, maar dit zou moeten kunnen.
De groep mensen die met dit probleem zitten wordt toch alleen maar groter en groter.

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:55:27

Eliza,

Ik heb ze zojuist gevraagd over de bedoelingen van de regioavond... wie weet...soms is er een frisse wind nodig om de oude bladeren aan de boom weer kracht te geven!
Kom je ook?

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 03-02-2005 20:54:09

Sorry M, ik moet helaas weg, wellicht een andere keer.
groet Eliza

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 03-02-2005 20:52:44

Beste M,
heb je de stichting al eens benaderd met je plan?
Wellicht staan zij er positief tegenover en kun je bij hen aansluiting vinden om er daadwerkelijk iets mee te doen?

goet, Eliza

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:51:26

Eliza, je bent er ook! Mooi...heb je MSN??

mcdonders@hotmail.com

Maurice

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:50:22

17 februari in Bodegraven, is er een agenda bekend? Kunnen we een agenda maken, of is het meer de bedoeling om "uit te huilen"bij elkaar? (waar overigens niets mis mee is)...
De mensen van de discussie...komen jullie????

Groetjes uit een hoopvol Tilburg,

Maurice

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Datum 03-02-2005 20:49:00

Beste Stormbringer,
In mijn bericht schrijf ik niet over een demomstratie, de stichting heeft de wilde tijd op de barricades en het voeren van "wilde" acties al een tijd achter zich gelaten. Enerzijds vanwege de matige opkomst, en anderzijds vanwege het feit dat de "wilde" acties niet meer noodzakelijk zijn om naamsbekendheid te krijgen. Voor zover de werkwijze van de stichting mij duidelijk is geworden richten acties, oproepen en wat dies meer zei, zich nu voornamelijk op de politiek omdat je daar nu eenmaal mee moet beginnen.
Dus met je inzetten voor de stichting bedoel ik dan ook : vrijwilligerswerk binnen alle taken die de stichting op zich neemt om haar gemeenschappelijk doel te bereiken. Ik ben van mening dat je met grootschaligheid meer bereikt dan met kleine groepjes. En het kan een troost zijn om je in te zetten vanwege het feit dat je nog steeds geen omgang hebt, al is het een schrale, maar het is het gevoel van "iets doen" buiten je persoonlijke zaak om.
Groet, Eliza

Name M
Stadt Tilburg
Datum 03-02-2005 20:45:08

Het is weer duister en stil in huis, tijd om weer eens te schrijven. Stormbringer: tuurlijk ben je van harte welkom, alleen denk ik dat het duidelijk moet zijn dat als ke een waterdichtplan schrijft, dit alleen kan vanuit een positieve instelling. Ik geef leiding aan wat mensen in het dagelijkse leven en ze kennen mijn slogan als ze komen zeuren over een probleem: "of je bent onderdeel van het probleem, of je komt met een oplossing"...hetzelfde zou ik jou ook willen vragen. Eliza, ik ondersteun je, maar ik wil vaart achter het geheel gaan zetten. Mensen verzamelen, en niet in een achterafzaaltje met drie mensen die alleen maar negativiteit uitstralen!!!! De eerst volgende georganiseerde ontmoeting...wie komen er naar toe...??? De ontmoeting is aardig, maar waar is de agenda, waar is de bevlogenheid?? Waar is de man of vrouw, die met de woorden van dominee King spreekt: I HAVE A DREAM??? Jij Eliza?? Jij Stormbringer, Leon, Edwin, Alain, liefhebbende man??? ======>

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Datum 03-02-2005 20:04:11

Liefhebbende man

probeer het nog eens op StormbringerTRMB@Lycos.nl

GGroetjes, CU

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Datum 03-02-2005 20:01:56

Dank je voor je berichtje.Tja,dat het in dit land een grote bende en puinhoop is ja,dat is oude koek.En dan te weten dat de heren zakkenwassers....ehhh....sorry zakkenvullers vinden dat ze met 122miljoen Euro,ja u leest het goed met 122miljoen Euro per HALF jaar nog niet genoeg "verdienen".Grote schooiers zijn het die "heren"politici.CRIMINELEN van het ergste en meest onbeschrijfelijke soort...MAFFIOZI geen goed woord heb ik ervoor over!!!In hetzelfde nieuws zie je dat kids in Rotterdam geeneens VAKANTIE meer willen!!!Ja,werkelijk meer dan SCHOFTERIG dat kids geen vakantie willen!Reden?Ze vervelen zich, de sleutelkids ze vervelen zich want paps en mams(voorzover niet gescheiden)moeten beiden werken!!En dus krijg je rondhangende sleutelkids die van verveling gaan vervelen,vernielen of erger nog gaan stelen!!

HEREN POLITICI OFTEWEL HEREN CRIMINELEN,ZAKKENVULLERS MAFFIOZI BEDANKT!!!!!
SCHANDE dat ik mezelf Nederlander moet noemen...
En dat durft nog te zeggen we "verdienen" te weinig

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende