Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1000 zu 1014 von 5469
Name Leon
Stadt Nieuwerkerk
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 13:29:21

Arnoud Kaptijn

Steun kan je vinden bij de stichting Dwaze Vaders. Ik heb daar in ieder geval veel steun aan gehad. Ook de second opinion bij 1 van de advocaten was verhelderend. Verder zijn er de regiobijeenkomsten en de landelijke dag. Als je daar geen gebruik van maakt moet je ook niet zeuren.

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 08:57:17

O ja mijn kun je contacten via mail( bundel11@yahoo.com ) Nee als voorbeeld, stel mijn dochter is snel en komt er achter dat alles wat moeder doet werkelijk van geen kanten klopt. Ik heb er gisteren nog een gesprek met iemand over gehad. En we kwamen tot de conclusie....als ze nu mocht bellen van "Papa, ik weet het niet meer, Mama liegt alles bij elkaar, wil je me komen op halen"? Weet je wat ik dan heb te antwoorden, anders en het is niet anders wordt het weer verkeerd uitgelegd. Nee, Sorry Nicky dat kan ik niet doen, want anders wordt het uitgelegd als ontvoering. Ons dochter is nu nog maar v8 jaar oud en alle verhalen zijn door mijn ex al zo uit hun voegen getrokken dat STALKING, BELAGING EN BEDREIGING NIET EENS te bewijzen, maar vooral wel gebruikte kreten zijn geworden. Dus alles zou negatief uitgelegd gaan worden, dus als ik voor ons dochter op haar nood kreet zou reageren, dan wordt dat geheid uitgelegd als ontvoering.
Maar oke...kijk eens op groups.msn.com/Gescheidenvader

Name Arnoud Kaptijn
Stadt Leeuwarden
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 08:43:16

Weet je wat ik zie? Het is geen gastenboek meer he, en ik geef toe "ik heb het ook nooit zo gebruikt". Het is een steun-elkaar-klaagbox geworden. En weet uje waar de echte steun hem in zit. Daar voor elkaar zijn. Gewoon echt die steun kunnen bieden, raad kunnen geven aan elkaar in persoonlijk contact. Het is een soepzooi in Nederland qua dit soort kwesties. Maar de echte steun kun je pas aan elkaar geven in lotgenotencontact. En waarom niet, we kunnen elkaar zo veel bieden, het niet bieden is eigenlijk minder slim. En slim heb je te zijn, in dit soort kwesties! Effe checken of ik over mijn woorden heen ben hoor!

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 10-01-2005 um 07:36:23

bericht voor anonieme vrouw uit voorgaande beicht.

HULDE!!!!! H U L D E!!!!!

Geweldig...eindelijk durft iemand de waarheid te zeggen.En het is nog een vrouw ook!Ze bestaan:wijze lieve vrouwen!!!GEWELDIG!!!
Toch een tip: die halve zolen,kompleet gestoorde idioten zonder kids die zonodig over andermans kids willen beslissen....noem ze svp de RAAD VAN KINDERMISHANDELING!!!Dat is de enige juiste titel voor die vuile schoften!!!In elk geval heb ik van dit geweldige bericht genoten!!!!!!Nogmaals: H U L D E!!!!!

Name n.v.t
Stadt Aarde
Geschlecht Frau
Datum 09-01-2005 um 18:20:50

We zijn allemaal bang. Bang om het liefste te verliezen wat je hebt je kids. Zeker met een scheiding komen deze gevoelens heel sterk naar boven. Echter door de huidige familiewetgeving worden mannen maar ook vrouwen bijna gedwongen om een strijd te leveren om de kids.
Wat het meest kwalijke daarbij is is dat de meeste moeders uitgenodigt worden om daar misbruik van te maken. Daarom en alleen daarom verliezen er zoveel vaders niet omdat dat slechte vaders zijn , maar omdat de wet nu eenmaal moeders beschermt. Dit is een situatie in stand houden. Want deze vaderloze kinderen worden groot met een groot gat. En zullen waarschijnlijk in dezelfde situatie belanden.
Hoop geld voor al die advocaten en de Raad.
Raad v/d Kinderbescherming?? Zelfs de naam is een leugen. Groet een moeder die deze moeders en de wet verafschuwd.

Name een liefhebbende ...
Stadt een dorp
Geschlecht Mann
Datum 09-01-2005 um 13:37:57

Het is in Nederland zoals met zoveel dingen pappen en nathouden en niks duidelijk regelen.
En meestal staan de vaders dan in de kou en hebben geen poot om op te staan.
In den Haag zouden er eigenlijk een stel moeten zitten die geen omgang met hun kind(eren) hebben en daarin constant door hun ex in worden tegen gewerkt.
Dan worden er eindelijk een paar wakker en is er kans dat er echt iets veranderd, maar ja dat is dan eigenlijk puur uit eigenbelang, want nu hoe groot de groep mensen die het betreft ook is het is in verhouding een kleine groep.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 09-01-2005 um 08:59:56

De wetgeving zit zo krom in elkaar in dit land,dat niemand eigenlijk weet waar aan toe te zijn.De enigen die het wel weten zijn kabinet en koningshuis.Die blijven altijd gespaard.Het is hoogtijd,dat de bezem eens grondig,ja HEEL GRONDIG gaat door koningshuis en binnenhof!!!Laat hen ZELF maar eens zandhappen!Kijken wat ze dan te mekkeren hebben!
Ja,het is heelaas,maar ik denk dat Nederland geterroriseerd moet worden met gezinsmoorden voordat Balkenellende en zijn kornuiten wakker worden.Het is erg,nee,in en in triest dat dit nodig is voordat de kamer onze roep hoort en verstaat en begrijpt.Enkel als er geld te halen valt zijn ze vlot,heel vlot!!!

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 18:33:40

Er zijn heel wat rechters die omgangsregelingen afspreken tussen vaders en moeders.
Die door de moeders domweg niet nagekomen worden.
Ik zou zeggen tegen de RECHTERS BESPAAR JE DE MOEITE DAN MAAR dan hou ik netto wat meer over inde maand en dan hoeft jan de hollander (gescheiden vaders) iets minder belasting te betalen.

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 18:00:53

Het klinkt misschien raar maar ik kan mij voorstellen dat er vaders zijn die zich niet meer in de hand kunnen houden.
Mijn kleinkind is vandaag jarig en ik kan er niet naartoe ik heb haar vandaag aan de telefoon gehad en hij vroeg opa kom je ook op mijn verjaardag dat kan dus niet maar hoe leg ik dat dat jochie uit.
dus ik heb tegen hem gezegt dat ik deze week langskom wat moet je anders dat kan ik dat kind niet uitleggen.
Raar als vaders en opa s over de zeik gaan.

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 17:53:57

Ik mag toch niet hopen dat er een heleboel vaders over de rooie gaan omdat ze hun kinderen niet zien.

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 17:49:45

stormbinder ik heb vandaag weer wat gelezen in de telegraaf moeder en twee kinderen dood.
En helaas lezen we dat de laatste tijd steeds meer.
Ik keur het zeker niet goed maar op een gegeven moment moet er toch iets gebeuren.
Schijnbaar is een gerechtelijke uitspraak hier niets waard .
Omgangsregeling is Omgangsregeling.
Of moeten dit soort dingen nog vaker gebeuren voordat iemand wakker wordt.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 17:38:43

kunnen worden gemaakt door geldhongerige vrouwen en hun advocaten.Het is juist zorg dat vader zijn kids leert kennen en ze wat te bieden heeft.Een nieuwe liefde heeft niks met die kids te maken.Ga enkel uit van vaders inkomen.

LAAT ZIEN DAT NEDERLAND EEN ECHTE BESCHAVING HEEFT EN DAT HET NIET EEN BESCHAVING IS UIT EEN GRIJS VERLEDEN VAN VER VOOR ASTRIX EN OBELIX!!!!!!!!!!!!

Ik hoop dat velen zich hierin herkennen,dat wij ons vereningen en dat wij omwille van onze kids hier werk van maken.

DEN HAAG GRIJP RAP IN ZOALS HET HOORT...OF MOETEN ER EERST KOPPEN ROLLEN???????

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 17:35:03

"Friesland" dank je wel voor je antwoord.Tja,zoals ik eerder schreef:ik schaam me werkelijk heel diep dat ik Nederlander ben met zo'n waanzinnig krom beleid.Enkel als je een koninklijke naam hebt,ga je vrijuit.Te zot voor woorden.Naar mijn idee moet er de bezem door daar in Den Haag.Balkenellende heeft het over normen en waarden.Laat hem teruggaan naar de kleuterschool en leren waar hij over kakelt!!!
Maar goed,ik hoop in2005via dit forum veel mensen te bereiken en wie weet staat de nieuwe PimFortuyn op die al deze gescheiden ouders zal verlossen van de ellende.En vooral vrij baan gaat maken dat kinderen die totaal onschuldig zijn niet nog meer klappen krijgen.
Lieve mensen onthoudt:
Als de rechter omgang verplichten wil,dan zal hij eerst moeten zorgen dat vader de reis kan betalen en dat hij de kids wat te bieden heeft.Dus laat vader ook voldoende geld overhouden en stop geldzuchtige vrouwen!!!En zorg dat prille liefdes die voor de kids voor een nieuw thuis zorgen niet kapot....

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 15:31:29

Stormbinder dan zou ik zeggen als vrouw ik wil niets meer met je te maken hebben jemag de kinderen niet meer zien en ik wil ook geen geld meer van je.
Dan kan de man ook verder leven maar dat doet ze niet.
GELD,GELD,GELD!!!!!!!
Het is zelfs zo erg dat als ze maar vermoed dat ik een nieuwe vriendin heb ik weer een brief van haar advokaat op de deurmat krijg i.v.m alimentatie .
Op deze manier wordt je nooit geen 65 zoals je eerder schreef.
Hoezo zit het rechtsysteem in nederland rot in elkaar .
Ik zou zeggen alimentatie betalen okee maar de kinderen niet zien geen alimentatie meer. betalen daar maken ze in belgie korte metten mee geen omgang met de kinderen niet betalen.
Dus overweging naar belgie verhuizen en belg worden.

Name anoniem
Stadt friesland
Geschlecht Mann
Datum 08-01-2005 um 15:17:49

Stormbinder ik herken het.
achteraf gezien (ik ben voor de goede orde wel blij dat mijn kids er zijn)voel ik me misbruikt als zaaddonor en nu geld donor.
En dat verhaal van jou over schoonmoeder het liefst zat ze tijdens ons huwelijk 7 dagen in de week daar.
Totdat ik het zat was .
Toen was het huwelijk over.
fijn die gein en nu zie ik mijn kids niet meer en worden ze helemaal gehersenspoeld.
Maar dat jij zegt ik stuur een kaartje en verder niets dat doet bij mij zeer.
Mond dichthouden en betalen en verder niets weten over de kinderen dat is niet leuk en dat is zachtjes uitgedrukt.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende