Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1021 zu 1035 von 5490
Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 23-01-2005 um 10:15:08

Reactie op voorlaatste bericht:

Tja,je wilt weten hoe mee te werken om het beste voor de kids te bereiken.Ik ben toch van mening dat er maar één is die dat kan en Haag.Maar de heren slapen vrolijk verder.Hun geld krijgen ze toch wel en wat kan hun jouw ellende schelen?Moeders(maar soms ook vaders)hebben nou eenmaal de vrijbrief gehad van de politiek en kunnen alles doen.De andere ouder kan dan hoe hard het ook is,het beste ervoor zorgen dat de kids niet de inzet van de strijd worden.Zelf heb ik die keus gemaakt.Hoe hard het ook is geweest.Mijn kids zie ik dus niet terwijl ik er wel voor mag lappen!Politiek:bedankt!BAH!Maar ja,schrale troost is wel dat mijn kids niet heen en weer geslingerd worden tussen twee kemphanen en dat ze niet steeds opnieuw worden uitgehoord...
Nederland is en blijft nou eenmaal het land waar niks mogelijk is maar waar alles kan.Ik wacht met smacht op de MESSIAS, DE NIEUWE PIM FORTUYN!!!Tot die tijd schaam ik me diep dat ik Nederlander ben..............

Name moeder die vaders...
Stadt nederland
Geschlecht Frau
Datum 22-01-2005 um 19:52:36

hallo, ik ben een moeder van 3 kinderen.2 bij mijn ex en 1 bij mijn nieuwe man.Ik heb een zeer goed contact met mijn ex en zijn vriendin,dit omdat wij ons hiervoor heel erg inzetten,het zijn onze kinderen en die hebben beide ouders nodig,hiervoor moet je soms wat slikken en toegeven ,maar dat is het waard.Mijn dochter van 5 zei laats dat ze het nu heel leuk had want ze had er een soort van papa en mama bij gekregen,dit zegt toch genoeg.de ex van mijn man doet wel erg moeilijk, daarom hebben we een nieuwe advocaat van deze sit gehaald om een betere bezoekregeling te krijgen.Ik kan me zo ontzettend kwaad maken als ik alle verhalen lees en hoor, kinderen hebben 2 ouders en hebben ze ook allebei nodig !!!! Al die vrouwen die dit tegenwerken zijn niet goed wijs en hebben niet het beste voor met hun kids en die zijn toch het belangrijkste!!!!Ik wil graag deze goede zaak steunen en wil graag weten hoe ? sterkte

Name n.v.t
Stadt n.v.t
Geschlecht Mann
Datum 21-01-2005 um 22:48:04

BESTE MATTHIJS.
Scheiden doe je samen.
De ene keer doet de moeder dat en de andere keer de vader.
En dat jou vader jou wil zien is heel positief.
Zoals ik heb begrepen heeft jou vader een nieuwe vriendin .
Maar als jou moeder een nieuwe vriend krijgt moet dat ook kunnen toch.

Name Matthijs
Stadt lutjebroek
Geschlecht Mann
Datum 21-01-2005 um 21:57:05

Wat ik vergeten ben om te zeggen, is dat ik opzich wel mijn vader wil zien. Maar ik wil NIETS te maken hebben met zijn sociale leven. ZIjn vriendin enzo en zijn woonplaats. Daar wil ik niets mee te maken hebben. Hij vraagt mij maar steeds of ik wil komen. Maar ik ga niet!!
Matthijs

Name Matthijs
Stadt lutjebroek
Geschlecht Mann
Datum 21-01-2005 um 21:53:34

Ik heb begrepen dat sommige 'dwaze vader' groepen willen dat moeders verplicht worden om kinderen te naar hun vader te sturen. Of dat anders de alimentatie word stopgezet. Ik laat mijzelf niet naar mijn vader sturen. Als hij mij wil zien, mag hij er wel wat moeite voor doen!!
Matthijs

Name Matthijs
Stadt lutjebroek
Geschlecht Mann
Datum 21-01-2005 um 21:51:02

Hallo,
Ik ben Matthijs en ik ben 13 jaar. Ik ben een kind van gescheiden ouders en wil jullie wat vertellen. Kijk, natuurlijk zullen er moeders (en ook vaders, vergeet die niet!) zijn die raar doen. Het niet toestaan dat een kind een van de ouders ziet. Maar in sommige gevallen ligt het anders! Mijn vader begon met scheiden. Ik heb daardoor (en door vele andere dingen zoals beloftes, leugens, etc...)een hekel aan hem. Ik heb er ZELF voor gekozen, hem niet te zien. Af en toe zie ik hem wel, maar een echt 'vader' gevoel heb ik dan niet. Mijn moeder vroeg juist steeds of ik niet naar mijn vader wou. Ik zei en zeg steeds NEE! Ik wil hem niet zien. Mijn vader is inmiddels bij jullie aangesloten, of aangemeld. Hij DENKT dat ik word 'thuisgehouden' door mijn moeder. Zij is dus volgens mijn vader schuldig dat hij mij niet ziet. Maar als ik tegen hem zeg dat dat niet zo is, dan zegt hij dat hij dat nooit zegt. Maar wij hebben hier talloze mailtjes die dat juist extra bevestigen...

Name Zomaar een vrouw
Stadt ergens in Nederland
Geschlecht Frau
Datum 18-01-2005 um 23:39:40

Beste dwaze vaders van Nederland, hier een reactie van zomaar een vrouw.
Deze vrouw heeft terzijde gestaan van een vader die ook voor zijn kind gestreden heeft en zelf geen kinderen heeft.
Misschien is dat de reden waarom ik het gedrag van deze moeders niet begrijp.In mijn ogen spelen deze moeders hun frustraties en emoties uit over de rug van hun kinderen en de uitvoerende rechterlijke macht helpt hieraan mee.
Ik ben er echter van overtuigd dwaze vaders,dat jullie kinderen eens komen! en dan krijgt de moeder de boemerang keihard terug!
Sterkte in de strijd!

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 18-01-2005 um 19:32:20

Bericht voor N.V.T. de vrouw op aarde. Hee leuk dat je reageerde. Stuur me eens een berichtje op mijn mailbox met je e mail adres. Het mijne is Stormbringer@msn.com.Ik hoop dat je reageert en me jouw adres ook geeft.

Natuurlijk mogen ook anderen mij direkt mailen.

Name Ron
Stadt ettenleur
Geschlecht Mann
Datum 17-01-2005 um 23:27:27

Petertje, ik wens je alle goeds en veel succes toe. Ik hoop dat je ex haar woorden na komt.

Name miss ?
Stadt ja
Geschlecht Frau
Datum 17-01-2005 um 21:17:11

Hoi hoi, ik vraag me af of er lesbiennes/homo's zijn die na het verbreken van hun relatie hun kinderen niet meer mogen zien. Mijn ex is de biologische moeder van ONZE kinderen. Na een relatie van ruim 20 jaar, is het niet mogen zien van de kinderen, een verdrietig onrecht wat ze vooral de kinderen aandoet.
Weet iemand of er in mijn situatie iets mogelijk is, mijns inziens is hier wettelijk niets voor geregeld,EN GAAT OOK NIET GEBEUREN!!
Ik ken wel een situatie, waarin een kind die oud genoeg is om haar eigen woord te doen, met hulp van de RVK, door de rechter, bij de niet biologische ouder in huis is geplaatst, onder toeziend oog van jeugdzorg.
Ik weet ook dat zomer'04 in Belgie, van 2 vrouwen, de niet biologische moeder, een omgangsregeling voor haar tweeling heeft gekregen, via de rechter.
Alle info is welkom, ik ben inmiddels 4 jaar bezig, miss?

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

Veel hangt af van de situatie tijdens uw relatie. Was u b.v. gehuwd of had u een partnerovereenkomst, heeft u de kinderen erkend enz. enz. Hoe oud zijn de kinderen nu? Als u uw verhaal niet in dit gastenboek wilt zetten dan kan u mailen naar mail@dwazevaders.nl

Name petertje
Stadt onbekend
Geschlecht Mann
Datum 17-01-2005 um 19:02:15

Ron mijn ex heeft ook nog net een tweeling gekregen van haar nieuwe partner waarschijnlijk komt er dan van brommen niks terecht, hoop wel dat ik me vergis we zijn nu namelijk bezig om tot een schikking te komen waarbij ze akkoord gaat met een omgangsregeling.
alleen hoop ik dat ze zich eraan houdt als ik over mindering van de alimentatie begin en dat komt er zeker aan.

Name Ron
Stadt ettenleur
Geschlecht Mann
Datum 16-01-2005 um 20:24:56

Petertje, voor dat soort gevallen is er ook nog lijfsdwang. Dus als mevrouw niet wilt betalen, dan wordt het brommen geblazen.

Name n.v.t
Stadt aarde
Geschlecht Frau
Datum 16-01-2005 um 20:22:03

Stormbringer, daarom zei ik ook: DE RAAD?? Zelfs de naam is een leugen. Bedankt voor je lieve bericht. Laat je vrouwbeeld niet bepalen door je ervaringen met je ex. Er zijn inderdaad vrouwen die het wel helder zien en het belang van de kids voorop zetten. Liefs.

Name moeder
Stadt zuid holland
Geschlecht Frau
Datum 16-01-2005 um 19:44:11

Allereerst gefeliciteerd ron,geef mij ook weer moed,vecht ook al drie jaar en vier mnd!
En dank voor de steun in de rug die we van de stichting krijgen dat mijn vader(opa)een goede stap maakt om zijn kleinkind weer te mogen zien.Zal mij benieuwen,het kan allemaal zo makkelijk en waarom zo moeilijk,zie daar een vader die zijn dochter opgeeft,niet te geloven,tegen mij is ook gezegd wacht maar..hij komt echt wel,dadelijk is ie oud genoeg en komt hij op de fiets naar je toe....en al die verloren jaren?Maak iets leuks van je leven,zegt men dan,er is geen leuk leven zonder mijn zoon,weet niet of iemand herkent,zal wel,dat je hele leven in het teken staat van....zal ook weer graag eens lekker plezier willen maken.

Name petertje
Stadt onbekend
Geschlecht Mann
Datum 16-01-2005 um 14:43:33

een reactie op ron uit ettenleur.
stel je ex woont samen met een partner en er is een niet geregistreerd partnerschap dan kun je als het goed is mooi fluiten naar een kort geding over een dwangsom.
zeker als je ex geen inkomen heeft behalve dan de kinderbijslag en de alimentatie.
zoals men hier al zegt ''een kale kip kun je niet plukken'' dan houdt het dus wel op voor jou als vader.
ik heb het nog niet meegemaakt maar bij mij zou het zo kunnen gebeuren.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende