Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 929 zu 943 von 5398
Name bart
Stadt haarlem
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:53:27

beste henk

Mijn zoon van 5 heeft volgens volgens ons rechtsysteem niks te vertellen. us al zou hij zelf willen dan maakt zijn moeder altijd nog uiy of hij gaat of niet. Kortom als vent sta je machteloos tegen over die wijven. Hoe je het ook went of keerd zij hebben het recht aan hun kant. Daar zou eerst is een verandering in moeten komen. En niet steed dat gezeur dat een kind beter af zou zijn bij zijn moeder. Maar kennelijk heb jij je nog nooit in zo'n situatie bevonden, anders zou je er niet zo makkelijk over denken. Je moet dit niet als een aanval op jouw zien, maar ik ben het gewoon zat dat heel veel mensen niet snappen dat wij met onze rug tegen de muur staan.

Name robert
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:51:23

HENK.
Ik ga ieder weekend naar de korenmarkt.
en het is daar heel gezellig.
Mijn vriendin zit nu even mee te lezen en vindt jou reaktie wat vreemd.

Name henk
Stadt zutphen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:45:40

robert,

Maar als ze dat zeggen zijn ze strafbaar.. en misschien willen de kinderen zelf wel niet komen.... Anders, Wie niet luisteren wil, Moet maar voelen...

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:44:09

Robert,

Ooit aan gedacht om aan kinderen te vrage wat ze vinden en wat ze willen???

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:31:10

De aanhef moest natuurlijk "Robert"...

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:30:10

Henk,

Zat te denken, ik ga altyd naar Vitesse, ook morgen naar Turkijke om vrijdag een wedstrijd te kijken, maar ga jij nooit naar een voetbalwedstrijd of iets??? of naar darten?? Want dat kan egt heel erg ontspannend zijn...

Name robert
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:22:10

BERICHT AAN HENK.
Mijn zoon heeft een meisje mishandeld.
En als hij daar straf voor krijgt is dat prima want dat doe je gewoon niet.

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-01-2005 um 00:03:34

Robert,

Wat heeft je zoon gedaan waardoor hij taakstraf gekregen heeft, iets gestolen, iemand geslagen, vuurwerk... Of wat anders, je verteld wel alemaal dingen maar legt t niet aan ons uit dus als we zouden kunnen helpen lukt dat nu niet, begrijp je?

Aan alle ouders:
Wel is aan gedacht om met de kinderen erbij naar de rechter te gaan voor een hoorzitting (of hoe je dat ook noemt) wat de kinderen nou zelf willen? Want daar gaat t tog om??? Als de kinden het leuk vinden komen ze... zo zij n kinderen... En als ze niet willen komen dan kan je je afvragen waarom... (NEE NIET GELIJK JE EX-VROUW VERDENKEN....) Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de kinderen betrekt bij rechtzaken en dergelijken of dat je niks met ze doet, bijvoorbeeld in de zomer de hele dag binnen zitten... dat is echt niks voor kinderen... Of dat je veel drinkt of altijd weg bent of dat je altijd sacherijnig bent...
nou denk daar is aan

Henk

Name het zuiden
Stadt brabant
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 02-01-2005 um 22:28:27

beste vaders we weten allemaal dat ons omgangsrecht met onze kinderen bij wet is vastgelegd.Echter de praktijk leert ons dat bij moeilijkheden wij vaders bijna altijd aan het korste eind trekken.Moeders kunnen blijkbaar een omgang makkelijk kapotmaken.
Ze hebben dan ook een aantal troeven in handen,zoals de kinderen indoctrineren omdat ze altijd bij haar vertoeven.Zeggen dat hun vader niet meer om hen geeft.Nog een het kind heeft rust nodig om vervolgens nooit meer een omgang toe te staan.En als laatste verlies je het in de rechtszaal omdat het officiele gezag het blijkbaar ook vindt dat een kind in een rustige omgeving moet leven en als vader zorg je voor voortdurende spanningen.
Kortom wij vaders verliezen altijd.Zou het niet beter zijn om ons verhaal eens massaal in DenHaag te laten horen.Ik roep hierbij iedere vader op die zijn of haar kind niet of nauwelijks ziet met voorstellen te komen om van 1 dag in 2005 onze dag van te maken.

Name robert
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 02-01-2005 um 22:06:50

ik heb de r.v.k van de deur af moeten schoppen wat ze niet leuk vonden.
na aanleiding van een geval met mijn zoon van 14 moest hij taakstraf doen okee.
is niet erg kan gebeuren.
na een raadsrapport heb ik op een a4tje mijn zienswijze gegeven.
Fijn die gein ik krijg nu iedere keer de politie aan de deur met onzinverhalen over bedreiging/stalking van mijn mijn ex vrouw.
is helemaal niet aan de orde maar wat doe je er tegen.

Name anoniem
Stadt anoniem
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 02-01-2005 um 20:31:02

Hallo allemaal,

De beste wensen en laten we hopen dat 2005 ons veel goeds gaat brengen.
Wat komt het verhaal van RvK bekend voor. Ook wij moesten een jaar ons afzijdig houden en dan zou alles goed komen. We zijn nu al twee jaar verder en nog niets opgeschoten. Waarschijnlijk heeft de RvK elke keer dezelfde procedure die niet werkt.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 02-01-2005 um 15:13:27

Kijk beste lezer(s),

Nederland zit vol trieste gevallen. Maar ja, als iedereen het slikt als zoete koek, dan zal er niet snel iets veranderen in dit doodzieke land....

Het is botweg zo, dat velen zeggen dat je niet alles zomaar kan zeggen.Hoezo niet?We leven toch zeker in een democratie?Hoevelen hebben in de oorlog hun leven gegeven opdat jij en ik vrij onze mening mogen uiten???
Dus: de waarheid is hard, maar als je in dit land Claus of Willem Alexander heet dan kan ALLES!!!
En anders ben je een nummer en heb je te dokken op commando

Nederland heeft behoefte aan een nieuwe Fortuyn die grondig orde op zake stelt!!!

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 02-01-2005 um 14:43:28

Kijk, daar hebben we weer een kennismaking met de

RAAD VAN KINDERMISHANDELING!!!

Daar zitten allemaal van die IDIOTE GEFRUSTREERDE KNAKKERS die zelf geen kinderen hebben en zonodig over andermans kinderen de baas willen zijn.....

SCHANDE....JAR GROTE SCHANDE dat dergelijke misdaad in dit land zomaar mag en oogluikend wordt toegestaan!!!!!!!!!!!!

Kom op alleenstaande vaders, verenig u in 2005 en laat deze misdaad van het ergste soort stoppen in 2005!!!!

U wordt bedankt namens vele kinderen!!!!!!!

Name het zuiden
Stadt nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 02-01-2005 um 10:54:26

ook ik ben een vader die zijn dochter nu al
2,5 jaar niet meer heeft gezien.het advies van de RvK was een jaar geleden dat ik ze beter met rust kon laten dan kwam ze vanzelf wel weer na mij toe.Een advies dat ik moest opvolgen anders zouden ze niet meer achter mij staan.Van nazorg is nooit meer iets gekomen omdat het voor hen een gesloten boek is.Wat ik hiermee wil zeggen is dat de officiele weg voor ons vaders een grote teleurstelling en frustratie word.De wet wordt niet toegepast en het advies van de RvK wordt door een rechter klakkeloos overgenomen met desastreuze gevolgen voor jezelf en je kind.Daarom pleit ik voor meer aandacht richting Den Haag,dat is de enigste plek waar we onze stem kunnen laten horen.Tenslotte beloopt onze groep qua aantal in de tienduizenden vaders.Hier ligt onze kracht.Organiseer een dag in Den Haag en laten we van ons horen!!!!!

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-01-2005 um 20:21:31

BERICHT VOOR ROBERT

Ook voor jou de beste wensen.Inderdaad op die manier is op de spits drijven een goed middel.Ik doe dat dus nu ook,en mijn ex heeft me de kids afgepakt.Op papier mag ik ze zien,maar wat koop ik daarvoor.In elk geval in2005gaat ze met de billen bloot.Door haar eigen ge-etter pak ik haar nu zonder medelijkden aan met behulp van advocaat,Rechter-Commissaris en curator.Wie niet horen wil zal ik op de knietjes krijgen!!!

Lop op Robert, betere tijden komen ook voor jou!!!Met of zonder kids,het is hard,maar weet dat het in dit kromme land ieder voor zich is.

Veel sterkte, veel geluk in nieuwe liefde en veel goeds in2005!!!!!!!!!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende