Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 1042 zu 1056 von 5511
Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2005 um 10:05:09

Niet de schuld van de kostwinner.Voorbeeld:ik kwam in de WAO en ging van € 2.500,= naar €900,=.Mijn ex wilde dat ik het verplichte bedrag van € 750,=per maand bleef betalen.Welk belang hebben de kids hierbij?Vader heeft op die manier bepaald geen lang leven meer..........Voorbeeld2 Iedereen weet dat men langer moet werken.Langer in levensloop en langer per dag.Voor mij als trucker gelden hele andere normen.Vanaf eind maart mag ik bij wet nog maar48uur per week werken tegen nu60uur in de week.Gevolg:inkomensverlies van20%!!!Voor het die het niet geloven lees vakbladen en kranten!
Indien gescheiden ouders overeenkomen dat er MEER wordt betaald voor de kids in de toekomst dan is dat natuurlijk altijd ok!

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2005 um 09:59:47

In ons huidige kabinet(ja ik ben het er ook niet helemaal mee eens maar dat is vers2)moet een IEDER werken.Komt men in de WAO dan kijkt men wat de WAOer WEL kan.Ouders kiezen BEIDEN voor kinderen, dus laat de moeder dan ook maar fulltime gaan werken!Tja, dat zij dan werkt voor de opvang is jammer.Het is niet in het belang van de kids om paps financieël uit te kleden.Toch gebeurt dit stelselmatig!Maar vergeet één hot item niet vader en moeder kiezen SAMEN voor kinderen dus moeten ze SAMEN de gevolgen van scheiden ondervinden.Helaas is dat nu niet zo in veel gevallen.Daarbij moet, naar mijn idee een huwelijksprotocol ontstaan.Waarin OP VOORHAND wordt vastgelegd over hoe en wat bij scheiden.Dan zijn namelijk de toekomstige ouders lovers en dus zijn ze het dan samen eens en valt er dus te praten.Hierbij als voetnoot dat het overeengekomen geldbedrag per maand voor de kids in geval van scheiden enkel naar beneden kan worden bijgesteld door bijvoorbeeld vermindering in inkomen, .....

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 30-01-2005 um 09:52:42

Beste mensen!

Op de eerste plaats moeten er een aantal barrières worden doorbroken.De weg moet worden vrijgemaakt van puin en andere ellende die een stevige fundering in het systeem wankel maken.Stap1:scheidende ouders moeten verplicht onderhandelen met slechts één advocaat.Dit om financiële uitkleedpraktijken(waar ik dus ook last van heb!!!)te voorkomen.Stap2:Zet waar dan ook in elke politiek ERVAREN MENSEN in die het klappen van de zweep kennen.Dus ook in de raad van .....ja je weet hoe ik ze noem!!!Als daar mensen zitten die nadenken bij wat ze spuien dan wordt een hoop ellende voorkomen.Het grootste belang van de kids is namelijk zorg dat - in de meeste gevallen - pappa gezond blijft zodat hij over tien jaar nog leeft en dus kan betalen.Gaat het paps goed dan gaat het de kids ook goed.Gaat het paps slecht, ja jammer voor de kids, maar dan zal het hen óók slecht vergaan.Om het voor vader leefbaar te houden is er dus geld nodig!Daar komt nog een sociaal maatschappelijk iets bij:

Name anna
Stadt een dorp
Geschlecht Frau
Datum 29-01-2005 um 21:42:41

eliza,ben het niet helemaal met je eens.wie moet er dan controleren wie de waarheid spreekt.niet dat dat nu veel uithaald.maar toch het vertrouwen houden in het goede,en wta dat is weten we allemaal.de waarheid.maar dat spel der waarheid is voor weinigen.en de kinderen worden er de dupe van.moeders bedenken van alles om de kids maar bij vader weg te houden.maar nee we mogen niet negatief zijn.nee positief als je weet wat er allemaal gebeurt.

Name Eliza
Stadt Rotterdam
Geschlecht Frau
Datum 29-01-2005 um 18:51:03

Reagerend op de mogelijke discussie die gaat ontstaan t.a.v. de Raad wellicht het volgende:
gewoon afschaffen van bemoeienissen van de Raad als er geen aanleiding toe is. Kortom, de wet bepaald dat ouders het gezamelijke gezag behouden na scheiding mits er ZWAARwegende bezwaren zijn voor het niet krijgen van ouderlijk gezag.
DUS: afschaffen van bemoeienissen van de Raad binnen het omgangsrecht. En vervolgens het omgansrecht binnen het strafrecht. Niet naleven van het omgangsrecht waarbij ouders het gezamenlijk gezag hebben = strafvervolging.
De bemoeienissen van de Raad en manpipulaties van een niet meewerkende ouder worden zo vanzelf uitgesloten.
Het is allemaal heel simpel, nu de politiek en allerlei instanties nog om terug te gaan naar de simpelheid van de geest.

Iedereen veel succes met onze strijd
Eliza

Name M
Stadt Tilburg
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2005 um 11:31:03

Ik zal een start maken:
- voeg ervaringsdeskundigen toe aan de Raad. Gescheiden vaders en moeders, mensen die ooit kinderen waren die in een dergelijke situatie gezeten hebben (dus vergelijkbaar met een ondernemingsraad)

Maurice

Name M
Stadt Tilburg
Geschlecht Mann
Datum 29-01-2005 um 11:29:25

Stormbringer,

even om de discussie op scherp te gaan zetten, ik ga er vanuit dat een instantie die de belangen van kinderen voorop zet, ook door jou toegejuicht wordt. De huidige raad als uitvoeringsorgaan voldoet niet (in veel gevallen), daar zijn de meeste mensen het hier wel over eens. Alleen heb ik geen enkele persoon gevonden die opbouwende kritiek geven kan, hoe zou er volgens jou een dergelijke instantie uit moeten zien en hoe zou ze moeten werken? Ik geloof niet zo zeer in een politieke statement als het een instantie betreft die voor de belangen van een kind op moet komen, de Raad werkt nu ook al redelijk autonoom, dus is het meer een pedagogische en psychologische redenering die moet zorgen voor een frisse wind???
Is er hier uberhaupt iemand die daar een idee over heeft? Zijn er ooit uitgangspunten op papier gezet?
Ik ben benieuwd....

Maurice

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 28-01-2005 um 22:31:12

Ja beste mensen, weer is er een kruisje op de kalender bijgekomen. Weer is er een dag voorbij zonder dat de nieuwe Pim Fortuyn is opgestaan uit het volk. Maar ik houd moed...de Messias zal opstaan en komen!Allen die het verdienen mogen dan aanschuiven aan het grote genot dat men GERECHTIGHEID noemt!!Dwaze ouders:verzamel u en maak die vuist tegen die WALGELIJKE regering in dit land!!!

Name M
Stadt Tilburg
Geschlecht Mann
Datum 28-01-2005 um 13:23:14

Hey Ricky,

Waarom opgeven? Waarom opgeven wat je dierbaar is, wat een deel van jezelf is, en misschien wel meer dan een deel van jezelf is? Jouw strijd zal vergeten zijn als generaties na jou je naam niet meer kennen (hoe heette de opa van jouw opa???). Maar nu, juist nu kun je er voor zorgen dat je naam wel gekend wordt….en dat jij het verschil in het leven van je kinderen kunt zijn…

Ik hoorde ooit eens een verhaal over een wild stromende rivier, bruisend van energie, schuimend en wit kolkend van woede, machtig en allesvernietigend. En toch, zal de rivier zich plaatselijk, al is het maar een heel klein stukje, zich moet aanpassen aan het kleine steentje wat erin geworpen word…stel je voor….dat jij dat kleine steentje bent…

Sterkte Ricky en alle anderen!

Name jansen
Stadt zevenhuizen
Geschlecht Mann
Datum 28-01-2005 um 10:43:42

medio maart moet ik werr naar de rectbank omdat ik als vader wijziging van het gezag en verblijfplaats heb aangevraagd!!!
ik ben al ruim 7 jaar bezig om mijn zoontje te zien en nog steeds niets bereikt
echter heb ik inmiddels een rapport gekregen
over de lichamelijke en geestelijke toestand van mijn zoon,en daarin staat dat zijn sociaal en emotionele ontwikkeling bedreigt wordt
De prognose luidt: als mijn ex vrouw weigert het kind aan mij mee te geven dat moet gevreesd
worden voor zeer ernstige problemen in zijn persoonlijksheids ontwikkeling
nu maar hopen dat een goede rechter dit toewijst,want dat er iets moet gebeuren is overduidelijk,misschien nu eindelijk dat er ruim na 7 jaar een lichtpuntje is te zien
lotgenoten neemt u van mij aan ,dat het u enkel
veel geld kost.het heeft mij reeds veel geld gekost
conclusie: je bereikt niets want een rechter
en de raad van leugenbescherming praat altijd in het voordeel van de moeder

Name ricky
Stadt zuiden
Geschlecht Mann
Datum 28-01-2005 um 07:29:51

Christy, Jarno, Arjen,

Ik mis jullie al 25 maanden.
Dikke kus papa

Name Ricky
Stadt Zuiden des lands
Geschlecht Mann
Datum 28-01-2005 um 07:28:50

M,

Je woorden zijn treffend voor het verdriet van dwaze vaders. Ik heb het gevecht opgegeven. Nu krijg ik opeens een brief dat de RVK een onder toezicht stelling wil aanvragen? Ze doen maar. ik heb er genoeg van. Het leven van de kids kapot gemaakt door moeder. Het leven van mij heb ik met veel pijn en moeite weer opgepakt.
Raad van kinder bescherming, Als jullie zo perfect zijn!!!!! Zoek het maar uit. Stelletje eikels.

Name M
Stadt Tilburg
Geschlecht Mann
Datum 27-01-2005 um 20:13:45

soms, midden in de nacht...word ik wakker, badend in het zweet...de angst, de onzekerheid, waar zijn ze? slaperig strompel ik naar de slaapkamers...leeg... weer leeg...nog leeg...net zoals ik...op...moe... Ik recht mijn rug, en loop naar de badkamer. Een ongeschoren gezicht kijkt me verdwaasd in de spiegel aan. Ik herken zijn gezicht, zijn ogen staan anders dan vroeger, maar toch, ergens is hij nog die jongen, alleen toen met wat meer haar. Ik geef hem verder geen aandacht (hij is te jong om er zo oud uit te zien). De eerste koffie en de eerste sigaret gaan gepaard met het zingen van de eerste vogels bij een opkomende zon. Ik sla de krant dicht en doe de ellende van die ochtend bij het oud papier. Tijd om te gaan werken, tijd om geld te gaan verdienen. En misschien, heel misschien, zie ik ze vannacht weer.....

Name n.vt
Stadt n.v.t
Geschlecht Frau
Datum 26-01-2005 um 00:10:02

hendrik uit groningen het is hier alleen al genoeg zonder wiet .
ik begrijp dat jij hier problemen mee hebt maar dat de meeste mensen hier niet op zitten te wachten.
Die hebben het al moeilijk genoeg om hun kinderen te zien .
Overleg eens goed met je advokaat.

Name hendrik
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 23-01-2005 um 23:21:15

deze rechter niet goed heeft gelezen wat er in de vorige uitspraken gezegd en geschreven is.Je mag als vrouw dus gwoon in de wietteelt vermoedelijk drugs verkopen aan de jeugd je krijgt er toch geen straf voor.Hoe heet dat ook al weer in Nederland???KLASSEJUSTITIE geloof ik.niet verder lezen dan dat de neus lang is.Dus ik ga der vanuit dat wat een vrouw mag de man bij deze ook mag.ondanks uitspraken van het gerecht.Waarom zou ik me wel aan de wet moeten houden als de vrouw het toch niet hoeft,heb het idee dat ik gediscrimineerd wordt omdat ik een man ben.Geeft een hele wrange smaak in de mond.En ben dus niet van plan om het hier bij te laten zitten.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende