Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 932 zu 946 von 5401
Name robert
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 01:04:37

HENK IK denk dat je hier op de verkeerde plaats zit.
Ben jij een bezorgde vader die zijn kinderen niet ziet.

Name bart
Stadt haarlem
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 01:02:53

henk

al is een kind boven de 14 dan betekend het nog steeds niet dat hij alles voor het zeggen heeft. Dat ligt per situatie verschillend. Maar hij heeft inderdaad meer te zeggen dan een kind van 5.

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:57:44

Bart,

Ik praatte tegen Robert... en zijn zoon was 14 als ik t goed herinner dus die heeft wel degelijk wat te zeggen... niet dan?

Name bart
Stadt haarlem
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:53:27

beste henk

Mijn zoon van 5 heeft volgens volgens ons rechtsysteem niks te vertellen. us al zou hij zelf willen dan maakt zijn moeder altijd nog uiy of hij gaat of niet. Kortom als vent sta je machteloos tegen over die wijven. Hoe je het ook went of keerd zij hebben het recht aan hun kant. Daar zou eerst is een verandering in moeten komen. En niet steed dat gezeur dat een kind beter af zou zijn bij zijn moeder. Maar kennelijk heb jij je nog nooit in zo'n situatie bevonden, anders zou je er niet zo makkelijk over denken. Je moet dit niet als een aanval op jouw zien, maar ik ben het gewoon zat dat heel veel mensen niet snappen dat wij met onze rug tegen de muur staan.

Name robert
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:51:23

HENK.
Ik ga ieder weekend naar de korenmarkt.
en het is daar heel gezellig.
Mijn vriendin zit nu even mee te lezen en vindt jou reaktie wat vreemd.

Name henk
Stadt zutphen
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:45:40

robert,

Maar als ze dat zeggen zijn ze strafbaar.. en misschien willen de kinderen zelf wel niet komen.... Anders, Wie niet luisteren wil, Moet maar voelen...

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:44:09

Robert,

Ooit aan gedacht om aan kinderen te vrage wat ze vinden en wat ze willen???

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:31:10

De aanhef moest natuurlijk "Robert"...

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:30:10

Henk,

Zat te denken, ik ga altyd naar Vitesse, ook morgen naar Turkijke om vrijdag een wedstrijd te kijken, maar ga jij nooit naar een voetbalwedstrijd of iets??? of naar darten?? Want dat kan egt heel erg ontspannend zijn...

Name robert
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:22:10

BERICHT AAN HENK.
Mijn zoon heeft een meisje mishandeld.
En als hij daar straf voor krijgt is dat prima want dat doe je gewoon niet.

Name Henk
Stadt Zutphen
Geschlecht Mann
Datum 03-01-2005 um 00:03:34

Robert,

Wat heeft je zoon gedaan waardoor hij taakstraf gekregen heeft, iets gestolen, iemand geslagen, vuurwerk... Of wat anders, je verteld wel alemaal dingen maar legt t niet aan ons uit dus als we zouden kunnen helpen lukt dat nu niet, begrijp je?

Aan alle ouders:
Wel is aan gedacht om met de kinderen erbij naar de rechter te gaan voor een hoorzitting (of hoe je dat ook noemt) wat de kinderen nou zelf willen? Want daar gaat t tog om??? Als de kinden het leuk vinden komen ze... zo zij n kinderen... En als ze niet willen komen dan kan je je afvragen waarom... (NEE NIET GELIJK JE EX-VROUW VERDENKEN....) Het kan bijvoorbeeld zijn dat je de kinderen betrekt bij rechtzaken en dergelijken of dat je niks met ze doet, bijvoorbeeld in de zomer de hele dag binnen zitten... dat is echt niks voor kinderen... Of dat je veel drinkt of altijd weg bent of dat je altijd sacherijnig bent...
nou denk daar is aan

Henk

Name het zuiden
Stadt brabant
Geschlecht Mann
Datum 02-01-2005 um 22:28:27

beste vaders we weten allemaal dat ons omgangsrecht met onze kinderen bij wet is vastgelegd.Echter de praktijk leert ons dat bij moeilijkheden wij vaders bijna altijd aan het korste eind trekken.Moeders kunnen blijkbaar een omgang makkelijk kapotmaken.
Ze hebben dan ook een aantal troeven in handen,zoals de kinderen indoctrineren omdat ze altijd bij haar vertoeven.Zeggen dat hun vader niet meer om hen geeft.Nog een het kind heeft rust nodig om vervolgens nooit meer een omgang toe te staan.En als laatste verlies je het in de rechtszaal omdat het officiele gezag het blijkbaar ook vindt dat een kind in een rustige omgeving moet leven en als vader zorg je voor voortdurende spanningen.
Kortom wij vaders verliezen altijd.Zou het niet beter zijn om ons verhaal eens massaal in DenHaag te laten horen.Ik roep hierbij iedere vader op die zijn of haar kind niet of nauwelijks ziet met voorstellen te komen om van 1 dag in 2005 onze dag van te maken.

Name robert
Stadt gelderland
Geschlecht Mann
Datum 02-01-2005 um 22:06:50

ik heb de r.v.k van de deur af moeten schoppen wat ze niet leuk vonden.
na aanleiding van een geval met mijn zoon van 14 moest hij taakstraf doen okee.
is niet erg kan gebeuren.
na een raadsrapport heb ik op een a4tje mijn zienswijze gegeven.
Fijn die gein ik krijg nu iedere keer de politie aan de deur met onzinverhalen over bedreiging/stalking van mijn mijn ex vrouw.
is helemaal niet aan de orde maar wat doe je er tegen.

Name anoniem
Stadt anoniem
Geschlecht Frau
Datum 02-01-2005 um 20:31:02

Hallo allemaal,

De beste wensen en laten we hopen dat 2005 ons veel goeds gaat brengen.
Wat komt het verhaal van RvK bekend voor. Ook wij moesten een jaar ons afzijdig houden en dan zou alles goed komen. We zijn nu al twee jaar verder en nog niets opgeschoten. Waarschijnlijk heeft de RvK elke keer dezelfde procedure die niet werkt.

Name Stormbringer
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 02-01-2005 um 15:13:27

Kijk beste lezer(s),

Nederland zit vol trieste gevallen. Maar ja, als iedereen het slikt als zoete koek, dan zal er niet snel iets veranderen in dit doodzieke land....

Het is botweg zo, dat velen zeggen dat je niet alles zomaar kan zeggen.Hoezo niet?We leven toch zeker in een democratie?Hoevelen hebben in de oorlog hun leven gegeven opdat jij en ik vrij onze mening mogen uiten???
Dus: de waarheid is hard, maar als je in dit land Claus of Willem Alexander heet dan kan ALLES!!!
En anders ben je een nummer en heb je te dokken op commando

Nederland heeft behoefte aan een nieuwe Fortuyn die grondig orde op zake stelt!!!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende