Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5439 zu 5453 von 5453
Name Andries Scheeper
Stadt Lopik
Geschlecht Mann
Datum 26-01-2015 um 10:12:30

In 2011 raakte mijn toenmalige vriendin zwanger. Kort na de test kreeg ik de mededeling geen erkenning te willen en dat de baby niet mijn achternaam zal krijgen. Bij toeval ben ik nog bij de bevalling geweest en heb ikzelf nog aangifte gedaan op het gemeentehuis. Hier was intussen naar toe gebeld dat ik niet bijgeschreven mag staan. De akte heb ik thuis. Uit eigen beweging ben ik alimentatie gaan betalen waarop ik de vraag kreeg wat mijn bedoelingen waren. Ik stelde hem gelijk met mijn andere kinderen en vind dat ik verantwoording heb te dragen. Dit heeft 7 maanden geduurd toen ben ik gestopt. Iedere keer was er wel iets dat ik hem niet kon of mocht zien. April 2013 heeft ze 3 voorstellen gehad wat tot niets leidde. in de zomer van 2013 heb ik hem voor het laatst gezien. Achteraf hoor ik van andere en ben ik daarvan ook overtuigd dat het bedankt tot ziens is geweest. Ik mis hem verschrikkelijk en het beheerst mijn dagelijkse leven. Ik weet niet wat te moeten doen ???

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
Datum 22-01-2015 um 09:26:12

GEZOCHT: NCRV Man Bijt Hond wil een week lang aandacht besteden aan het interieur van gescheiden mannen. Hiervoor zijn wij op zoek naar gescheiden mannen die ons een kijkje in hun huis willen geven. Naast het interieur zal het gesprek uiteindelijk ook op de scheiding (en gevolgen daarvan) komen�

Stuur een mail naar admin@dwazevaders.nl met daarin vermelding van uw adres en telefoonnummer. Uw mail sturen wij door naar de redacteur van MBH.

Name R&K
Stadt Utrecht
Geschlecht Mann
Datum 21-01-2015 um 20:22:14

Ik ben een man van 29 jr en ik heb een neefje van 28jr en samen hadden we een relatie met 2 zusjes.
We hebben allebei een zoontje met hun.
Die van me neefje is 1 jaar en die van mij is 2,5 maand bijna 3 maanden oud.
Mijn neefje zit in een scheiding want hij is nog getrouwd op dit moment en mag zijn zoon niet zien omdat moeder denk dat ze God is denk ik.
Ik ben gelukkig niet getrouwd met mijn ex, alleen we hebben een kind samen.
Jammer genoeg mocht ik niet bij de bevalling zijn.
Wel nadat hij geboren was mocht ik komen.
Dat was ook de enige echte keer dat ik me zoontje in me handen had en gezien heb.
Ik mocht me zoon niet erkennen en de volgende dag heeft zij hem meteen erkent.
Dus wettelijk gezien heb ik niks meer te zeggen over me eigen zoon!
Mijn ex zegt letterlijk als je niet bij me terug komt dan krijg je je zoon nooit meer te zien.
Haar wil is wet blijkbaar!!
Ik ben nu wel bezig met een rechtzaak en de rechtbank heeft het gelukkig geaccepteerd.

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
Datum 16-01-2015 um 17:11:21

Op de site staat informatie m.b.t. de wijziging van de kinderalimentatie. Zie www.dwazevaders.nl

Name realist
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 14-01-2015 um 14:56:46

Een reactie op Victorie,
De ervaringen leert over het grootste gedeelte dat het systeem de vrouw helpt ipv het belang van de kinderen. Wanneer je als vader het financieel niet kunt veroorloven om een advocaat te betalen, kan het dus ook zonder.
Wat heeft een advocaat als meerwaarde?
Wetende dat het recht toch eigenlijk niet geschiet. Zo voorkom je ook als vader dat je op basis daarvan in financiële moeilijkheden komt.

Name Victorie
Stadt Regio Utrecht
Geschlecht Mann
Datum 13-01-2015 um 11:59:12

Mannen,

Er is hoop! Ik heb inmiddels gedurende 4 jaar te maken met een vechtscheiding. Mijn ex (waarschijnlijk met NPS) is NB een kindertherapeut! Ik heb desondanks een omgangsregeling weten te bewerkstelligen van 50/50. Dit vanaf de 1ste t/m de 3e zitting bij de rechtbank. En dit allemaal ZONDER ADVOCAAT!!! Ik werd met de, in een nabije plaats, vermoord gevonden kinderen en dood gevonden vader geassocieerd: pure manipulatie richting de rechter. Zij heeft inmiddels 3 advocaten versleten; de 1ste 2 hebben waarschijnlijk de "zak" gekregen omdat zij hebben"verloren" van een uitsluitend welwillende vader. Hoe? Blijf jezelf, eerlijk en oprecht. Speel gewoon een "spelletje schaak" met de advocaat van de tegenpartij en jaag hem op de kast. Gegarandeerd succes. Veel sterkte en succes.
Veni, Vidi, Vici

Name realist
Stadt ergens
Geschlecht Mann
Datum 07-01-2015 um 18:10:16

Paul,
Ik zou eerst eens bespreekbaar maken waarom jullie uit elkaar zijn gegaan.
Daar met deskundige hulp over praten.
Blijf je zitten met het verleden zal het niet makkelijk zijn naar de toekomst.
Uiteraard moet je het wel zelf willen.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 07-01-2015 um 09:37:41

Beste Paul:
Streef ernaar, dat jij je kind kunt zien in een omgangshuis met toezicht erbij.
Dat klinkt misschien niet leuk, maar dan kan jou ex jou nooit vals gaan beschuldigen.
Tevens kun je een maatschappelijk werker (onpartijdig iemand) vragen om mee te gaan bij jou bezoeken aan je kind,als jij in haar territorium bent, en je bent alleen, sta je machteloos als zij gaat liggen treiteren met valse beschuldigingen. Zelf heb ik geen omgangsregeling, omdat mijn ex een pathologische kleptomane leugenares is.
sterkte.

Name Paul Verhagen
Stadt Hoogerheide
Geschlecht Mann
Datum 07-01-2015 um 00:50:52

Help.

Nu zijn mijn ex en ik 3 maanden uit elkaar ik heb via een kortgeding gewonnen dat ik mijn zoontje 2 x in de week mag zien weliswaar bij haar thuis zaterdag was de eerste keer in die 3 maanden en ik had het idee van ik ga er positief in stel me netjes voor aan der nieuwe vriendje en ben met me zoon bezig nu wil het geval dat ze blijkbaar weer iets heeft gezien in mij ofzo ze heeft der huidige vriend de deur gewezen en nu wil ze dat zij en ik weer wij worden(want dat is voor de kleine beter) ik weet zeker als ik nee zeg begint het gezeik opnieuw en als ik ja zeg ik zelf met een probleem zit. Heeft iemand hier ervaring mee toevallig want ik heb gewoon slapeloze nachten van dit verhaal.
Owja ik ben 23 en zei is 22

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 05-01-2015 um 10:25:58

vraagje:
Een vader telkens sms berichten sturen met mededelingen zoals:
Ik ga je kind vertellen dat jij een slechterik bent.
Jij moet honderd keer tegen jezelf zeggen: ik heb niks te zeggen.
We hopen dat je een keer met een vlag boven op de kerktoren gaan zitten.
Ik heb nu een nieuwe vriend en dat is pas een ECHTE vader voor je kind.(tja, dat zal een lekker stel zijn..)

Deze shit ontving ik jarenlang van mijn ex, en als toetje een boze brief van mijn zoon (onder druk gezet door haar.
Waarom: omdat ze al jarenlang schulden had, VOOR ik haar leerde kennen.
Zijn dergelijke sms berichten een vorm van geestelijke mishandeling?
Is het een vorm, van het geestelijk martelen van vader door hen alle contact met het kind onmogelijk te maken?

Ik denk van wel.... mijn advies, zoveel mogelijk loslaten, wat dergelijke valse bi-polaire destructieve borderliners je toesturen, een goed 2015 aan alle vaders.

Name Vadermetniks
Stadt NL
Geschlecht Mann
Datum 02-01-2015 um 08:13:59

Ja dat is definitief! je moet er dus rekening mee houden dat je voor bijv. 2 kinderen ongeveer 90 euro teveel per maand terug krijgt. Je kan je voorlopige aanslag 2015 wijzigen, dit staat beschreven op de brief die bij de aanslag zit ingesloten. Als je dat niet doet moet je er dus rekening mee houden dat je in 2016 geld terug moet betalen. Zie ook bijv. jurofoon voor heel veel informatie over dit onderwerp.

Name henk jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 30-12-2014 um 20:31:22

Hallo
Is het nu al definitief dat het belasting voordeel m.i.v 1 januari 2015 komt te vervallen.
En zo ja hoe en wie regelt het dan automatisch via de belasting dienst.?
Wie van jullie weet hier antwoordt op.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 30-12-2014 um 10:17:27

Dus.....toch maar ophouden met vadertje pesten en liegen tegen instanties, mijn zoon volproppen met leugens over mij, en mij alsnog schoolinformatie sturen mevrouw, voordat ik de hele beerput opentrek....? (wetende dat je regelmatig op dit gastenboek zit te snuffelen)

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 29-12-2014 um 12:21:24

Henk Jan: laat je niet manipuleren, ook niet door eventuele brief van haar advocaat, of nu de melkboer of de advocaat jou iets schrijft, daar moet je lak aan hebben! slechts brief van een rechtbank is iets om je zorgen over te maken, en dan nog.....mijn ex (oplichtster) liet haar advocaat mij brief sturen met verzoek van mijn inkomsten, NIET DOEN! heb de brief in de kachel geworpen. Dat mormel werkte bij de gemeente Lopik en werd ontslagen wegens diefstal....en nog veel meer op haar geweten, omdat ik haar schulden niet kan oplossen mag ik mijn zoon al 7 jaar niet zien, pure ontvoering!, nou, ze kan de pot op met haar manipulaties en dreigementen, benieuwd hoe haar huidige vriendje de koffie vind smaken op dat gemeentehuis, waar ik iemand sprak.....

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 29-12-2014 um 12:21:07

Henk Jan: laat je niet manipuleren, ook niet door eventuele brief van haar advocaat, of nu de melkboer of de advocaat jou iets schrijft, daar moet je lak aan hebben! slechts brief van een rechtbank is iets om je zorgen over te maken, en dan nog.....mijn ex (oplichtster) liet haar advocaat mij brief sturen met verzoek van mijn inkomsten, NIET DOEN! heb de brief in de kachel geworpen. Dat mormel werkte bij de gemeente Lopik en werd ontslagen wegens diefstal....en nog veel meer op haar geweten, omdat ik haar schulden niet kan oplossen mag ik mijn zoon al 7 jaar niet zien, pure ontvoering!, nou, ze kan de pot op met haar manipulaties en dreigementen, benieuwd hoe haar huidige vriendje de koffie vind smaken op dat gemeentehuis, waar ik iemand sprak.....

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende