Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5476 zu 5490 von 5490
Name Knorretjeknor
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 24-07-2015 um 10:35:13

hiep hoi, mijn ex, die me jarenlang tegenwerkte mijn zoon te zien, gemene sms berichten stuurde als: ik ga je zoon vertellen dat je een slechterik bent, mensen voorloog, enz, is EINDELIJK getrouwd.
Ziezo, nu kan ze wederom baantje bij gemeentehuis zoeken en de kas leegjatten en gratis koffie op het politieburo krijgen nadien, met een gebakje erbij natuurlijk.....
Tja.....hoogmoed komt voor de val, voor je het weet ligt de tent (trouwjurk) van de bolle oplichtster bij de kringloopwinkel, mwhahaha.

Name ookpa
Stadt Rotterdam
Geschlecht Mann
Datum 22-07-2015 um 18:46:18

Ja dat mogen en doen ze ook. Doordat er geen borging is van een gerechtelijke uitspraak voor de niet zorgende ouder hebben mijn kinderen al 8 jaar geen vader en heb ik mijn kinderen al 8 jaar niet meer gezien, dat was makkelijker voor de moeder om een frisse start te maken zonder met afspraken rekening te moeten houden omtrent de omgangsregeling, in het grootste kindsbelang! Er is zo te lezen nog niet veel verandert.

Name realist
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 12-07-2015 um 14:15:36

www.telegraaf.nl/dft/geld/experts/de_nationale_ombudsman/24254965/__Wat_doet_de_politie_als_je_ex_de_kinderen_niet_naar_je_brengt__Column_Nationale_ombudsman__.html

Eigenlijk zegt de ombudsman, dat de politie het rechtelijk beveel mag negeren.
Arme kinderen.

Name Oma Tobben
Stadt Nederland
Geschlecht Frau
Datum 03-07-2015 um 10:06:36

Rob, ik ben het helemaal met je eens, de site is gebruiks-onvriendelijk. Maar de webmaster is erg behulpzaam, stuur hem even een berichtje als je in wilt loggen.
Verder vind ik dat de uitgebreide discussies op het 'gastenboek' hier helemaal niet thuishoren. Zet ze op het forum!

Name Rob
Stadt Zuidholland
Geschlecht Mann
Datum 01-07-2015 um 23:59:19

Ik snap nu waarom er maar zo weinig bezoekers op het forum zijn. Ik kan mij niet aanmelden omdat ik zogenaamd te veel pogingen heb gemaakt. Dit werd mij na de eerste keer al verteld.

Jammer, had wat vragen en wilde misschien wel doneren. Erg onvriendelijke site voor de gebruiker.

Ik begreep al niet waarom het forum zo rustig was maar nu snap ik het. Aan de behherder, kijk eens of dit te verbeteren is, zou een hoop meer bezoekers trekken. Mvg, Rob.

Name Pain1967
Stadt Pain1967
Geschlecht Mann
Datum 22-06-2015 um 20:28:47

Wat een enorm heftige verhalen...ook ik zit in een dergelijk pakket ben nu 5 jaar verder en nog steeds verloopt alles stroef. Mijn kind en zijn moeder zijn naar België verhuisd zin is Belgische. De afstand maakt het zeer moeilijk maar de moeder werkt al 5 jasr tegen....ook rechtszaken verlopen stroef. Heb gekozen om de rechtszaak te staken omdat het veel geld kost en het lang duurt voordat je serieus genomen wordt door de rechter. Alle registers zijn open getrokken door de moeder tot aan liegen over verlatingsangst van mijn zoon. Wanneer ik hem zie merk je daar niets van....ook is hij dan blij mij te zien. Moeder doet er alles aan de band tussen vader en zoon te verbreken. Triest en verdrietig

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 06-06-2015 um 20:56:16

Aan biologische vader:

En maar blijven betalen aan deze geld verspillende rechtszaken.
Blijf goed om jezelf denken dit gevecht tegen de Nederlandse staat die deze regels opstelt win je niet.

Name biologische vader...
Stadt Amersfoort
Geschlecht Mann
Datum 02-06-2015 um 13:49:03

mijn nicknaam zegt het al, biologische vader van 4 jongens, daar is ook alles mee gezegd.Ruim 3,5 jaar al bezig om een omgang van de grond te krijgen en nog steeds niks voor elkaar, geen contact niks. Heb ik mijn kinderen iets aangedaan, nee is ook niet de discussie bij de rechtbank. Volgens mijn ex ben ik onbetrouwbaar en houd ik mij niet aan afspraken en dat is niet goed voor de kinderen. Krijg je van de rechter te horen dat je omgang krijgt met de kinderen mag zij bepalen waar en die werken daar niet aan mee. Geen contact te krijgen met haar advocaat en nu weer een nieuwe zitting, zie je wel vader doet zijn best niet, hij is onbetrouwbaar. Ben er kotsziek van, hoe nu verder blijven vechten of naar haar toe en voor het eerst van mijn leven een vrouw een flinke poeier op haar neus geven even lekker mijn frustratie eruit meppen.
Ik zal mij maar weer keurig netjes opstellen, geen gekke dingen doen en braaf wachten op de volgende zitting en hopen dat alles goed komt...

Name ook een vader
Stadt nederland
Geschlecht Mann
Datum 27-05-2015 um 23:20:30

kindbelang

Hoe het mij is vergaan?

Ik ben er altijd voor mijn kids, op school bij de sport, uitjes van school of sport, trainingen, wedstrijden noem maar op.
Of hun moeder dat wil of niet ik ben er altijd.
De band die ik met mijn kids had, heb ik hierdoor alleen maar sterker gemaakt.
In het bijzijn van mijn kids, verlaag ik me niet tot het niveau van van hun moeder, maar laat ik aan mijn kids zien dat ik daar boven sta, en laat zien dat ik van hen houd.
Ik praat met mijn kids over het gedrag van hun moeder en vertel wat hun moeder met haar gedrag wil bereiken.
Mijn kids en ik worden met de dag sterker, en onze band groeit alleen maar.
Het kost mij heel veel energie en tijd , maar ik weet waarvoor ik het doe.
En dat laatste geeft mij ontzettend veel energie.
NIEMAND VERBIED MIJ, OM, OMGANG TE HEBBEN MET MIJN KIDS, OOK HUN MOEDER NIET.

Name henk jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 20-05-2015 um 22:41:57

Beste Floris
Heb je een toevoeging van rechtshulp anders vraag ik me af of het loont.
Bij mij is hetzelfde aan de hand co ouderschap twee week bij mij

Mag wel 250 per kind betalen voor 14 dagen bij de ........... en de overheid verzint wel weer wat maar wie betaald de rekening van het proces wat je moet beginnen.
Er is maar een groep die er weer beter van wordt juist de toga mutsen.

Name Floris
Stadt Veghel
Geschlecht Mann
Datum 09-05-2015 um 12:06:57

Volgende week gaat de boel op de rol bij de rechtbank. Alimentatie verlaging volgens de nieuwe regels. Betaal 500 euro en zorg daarnaast 12 dagen in de maand voor de kinderen. Betaal hun kleding fietsen etc. Nu eindelijk kan ik de boel aanvechten mijn advocaat heeft in het verleden de alimentatie vergeten te koppelen aan de omgangsdagen want ze dacht dat ik ze maar om het weekend kreeg. Ik kreeg ze 15 dagen!! hoe kan dat zullen er een boel denken: Ter zitting werd de vraag gesteld is deze man geen goede vader is hij een moordenaar moet ik een onderzoek naar hem instellen? Waarop mijn ex tegen de rechter schreewde : Hij is een keigoede vader maar had een betere vent moeten zijn...oeps foutje van haar kant.
Uitspraak zal ik posten.

Name Vadervan3
Stadt Rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 07-05-2015 um 08:02:20

Een ieder die gaat scheiden moet zich terdege realiseren dat je je, als vader/niet zorgende ouder, in een volstrekt surrealistisch wereld gaat begeven waar geen enkel recht voor jou geborgd is. Als alles normaal is en gaat heb je geen idee dat dit mogelijk is in Nederland, je kinderen komen en gaan en maken er het beste van ondanks de scheiding. Als zorgende ouder tegen gaat werken en je uit beeld wilt ben je aan de goden overgeleverd en kan je gaan procederen om je kinderen te mogen zien, vaak zonder resultaat.

Bedenk dus goed tijdens of na je scheiding, je bent kansloos en het hangt af van je vermogen of onvermogen of je ze nog gaat zien. De doorsnee aliplichtige vader kan meestal fluiten naar zijn kinderen omdat de moeder dit zo, zonder grondige reden, beslist.

Name realist
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 06-05-2015 um 16:35:17

Rinus,
Als je er weer heen gaat neem een getuige mee.
Je kunt melding maken bij de politie,misschien ook nog wel van die vorige keren.
Desnoods neem je het gesprek op,zowel aan de deur als telefonisch.
Doe zelf ook aan dossier opbouw.
Dan zou ik het eens overleggen met een advocaat.

Name rinus
Stadt H.doorn
Geschlecht Mann
Datum 04-05-2015 um 13:07:29

foutje van mij zoontje is 5 jaar

Name rinus
Stadt H.doorn
Geschlecht Mann
Datum 04-05-2015 um 12:38:22

hoi heb een zoontje van 2 hij woont bij mijn ex zijn nu 4 jaar uit elkaar 2x rechtszaak gehad.
Inmiddels weer 3 jaar geleden iedere keer maakt ze gebruik van mijn zoontje tegen mij 2 keer op willen halen van uit heerenveen woon zelf in hellendoorn kom je daar krijg je hem niet mee nu wil zij dat ik een tv koop voor op zijn slaap kamer zo niet hoef ik hem niet optehalen en dat kind zegt het ook tegen mij aan de telefoon dat bedenkt een kind van 5 niet zelf toch tis niet normaal toch?

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende