Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen

Welkom op het gastenboek van de Stichting Dwaze Vaders.

Wij behouden het recht om ongewenste berichten en/of berichten die niets met de aard van de Stichting te maken hebben of grof of beledigend zijn zonder commentaar te verwijderen en ongewenste berichtgevers te blokkeren.

Nachrichte 5288 zu 5302 von 5302
Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 22-04-2014 um 20:02:53

Mediation? huh? Aan mijn nooit niet.
Met een volgevreten manipulerende borderliner zeker, die al 7 jaar tegenwerkt en zaken weet te verdraaien, met haar oplichtersverleden.
Nou, die volgevreten strontzak uit Houten kan de pot op, en zich volvreten met vette worst uit de voedselbank, met haar jarenlange schulden, dan maar geen contact, ben ik meteen van het getreiter van dat wijf af, o wat heerlijk om geen last meer te hebben van die muts, en mijn zoon? ach, die zie ik wel als ie 18 is misschien, over een paar jaartjes, toch?

Name kindsbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-04-2014 um 12:22:18

Je gaat samen eerst mediation doen. Ting ting kassa. Vervolgens komen jullie er samen niet uit. Dus verder met de rechtszaak en vervolgens weer ting ting kassa. Nu kunnen advocaten nog meer gaan verdienen. Het uurtarief is niet minder geworden. De alimentatieberekening moet een afzonderlijke berekening worden die nadien buiten het gerechtshof aangepast kan worden. Lees eerdere mail. Ik blijf van mening als er financieel niets meer bij elkaar te halen valt gaat men vanzelf meer samenwerken omdat dit voordelen biedt. Verplichte mediation met daarbij een max. aan uren voor scheiding biedt evt. uitkomst indien men afzonderlijke berekeningen maakt.

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-04-2014 um 11:37:00

Beste allemaal.
Men creëert op deze wijze een oneerlijke machtspositie waar veel misbruik van wordt gemaakt. Niemand houdt verder rekening met de kinderen. Immers zij zijn een leuke manier van inkomsten werven. Mijn maag draait ervan om.
Inkomsten.

Jullie moeten je eens afvragen of de advocaten die bij de stichting dwaze vaders zijn aangesloten of worden geadviseerd niet hetzelfde doel hebben als geld verdienen aan de ellende van ons met elkaar. ik spreek uit ervaring.
Zolang er in ons nederland het rechts systeem niet veranderd zal deze groep genoeg geld verdienen aan de ellende die kinderen treft omdat ze niet (althans ik ken ze niet )eerst gaat zeggen van eerst gaan bemiddelen dan probleem oplossen zonder gelijk een procedure te gaan opstarten.tja want hier verdien je minder aan en toch volgen veel advocaten een curcus mediation vreemd waarvoor dan.

Name kindsbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 18-04-2014 um 10:20:29

Dat is nu precies wat ik bedoel. De overheid dient een wet te maken waarin bepaalt wordt dat een ieder ouder procentueel aansprakelijk blijft voor de kinderbehoefte.Inkomens fifty/fifty. Dan alle twee de helft van de kinderbehoefte betalen. Een ieder blijft voor zijn eigen gedeelte verantwoordelijk. Indien men geen draagkracht meer heeft ivm werkverlies dan kan het LBIO tijdelijk de alimentatie verlagen, geen rechtszaken meer. Op deze wijze gaan ouders meer samenwerken. Immers het loont financieel en het geeft meer vrijheid als je de omgang met elkaar deelt. Daarbij dienen allen toeslagen bij het inkomen geteld te worden. Alimentatiegerechtigde met bijstand hebben vaak veel meer inkomen door alle toeslagen als iemand met een modaal inkomen die full time werkt. Men creëert op deze wijze een oneerlijke machtspositie waar veel misbruik van wordt gemaakt. Niemand houdt verder rekening met de kinderen. Immers zij zijn een leuke manier van inkomsten werven. Mijn maag draait ervan om

Name Marcel
Stadt D -H
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-04-2014 um 11:39:50

Aansluitend op het verhaal van mijn voorganger heb ik ook een verhaal.
Kennis heeft 4 kinderen. Een aantal jaren geleden gescheiden en via de rechter een goede regeling getroffen . Heeft Co ouderschap en zorgt goed voor zijn kinderen. Omdat het mevrouw niet zint dat hij een eigen leven opbouwt heeft zij een adv een brief laten schrijven dat hij de kinderen meer moet gaan onderhouden en dat hij ook meer geld moet gaan geven. Nu heeft zij gesubsidieerde bijstand maar hij kan nu minimaal 150 e per uur gaan betalen.
Wat is dit voor waanzin!! Alles loopt goed. Ik hoop voor hem dat hij een rechter krijgt die deze vrouw tot de orde roept want genoeg is genoeg. Dit levert onnodige spanningen op en dat is niet goed voor de kinderen. Zelf woont zij samen met een vriend. Financieel word het voor mijn kennis steeds zwaarder.

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 16-04-2014 um 15:34:01

Beste medestrijders.

Vandaag weer een fantastisch verhaal aan mij verteld door een lot genoot die een omgang regeling heeft van nu 7 jaar wat goed loopt en altijd volledig overleg.
Is vandaag door een advocaten kantoor uit Stadskanaal aangeschreven dat mevr vindt dat de omgang niet meer voldoet en eenzijdig het wil veranderen.
Het kantoor heeft de brief maar gelijk hart opgesteld.Er zal dan ook werkelijk bij deze beroeps groep ook niet een tussen zitten die denk van zullen we eerst mediation doen neeeeeee want dat levert niets op die is declarabel als ik het op deze manier doe maar niet nadenken wat voor schade ze aanrichten.
Het zal hier in dit land noooooooooit veranderen

Name vadervan2
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 09-04-2014 um 14:42:20

Als ik me niet vergis worden deze versoberingen volledig afgewenteld op de plichtige of zie ik het verkeerd? Ben benieuwd of men daarnaast nog ergens een positieve indexatie vandaan durft te toveren. Zou er helemaal niet van opkijken overigens.

Name kindsbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 06-04-2014 um 18:05:39

Zoals reeds geschreven door de redactie van dit forum wil ik de alimentatiebetaler er vervolgens ook nog eens op wijzen om niet te vergeten dit jaar al je aftrek levensonderhoud kinderen aan te passen. Is n.l. al verminderd. Ook dient men rekening te houden met evt. toeslagen. Namelijk je verzamelinkomen wordt hoger als de aftrek verminderd wordt. Waardoor het mogelijk is dat je geen recht meer heb op b.v. zorgtoeslag. Niet aanpassen b.t. volgend jaar terugbetalen aan de belastingen.

Name kindsbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 03-04-2014 um 18:30:49

Vervolg. herberekeningen kunnen gemaakt worden afzonderlijk aan de hand van het inkomen door het LBIO middels draagkrachttabel. Deze stelt de andere partij op de hoogte. Geen dure rechtszaken meer. De alimentatiegerechtigde kan wat dat betreft niet meer dwars liggen. Bovendien vind ik dat ka op moet houden nadat het kind 18 is geworden omdat andere kinderen van samengestelde gezinnen en van weduwen en weduwnaren geen rechten hebben op een bepaald inkomen van hun ouders. Wellicht dat vader en moeder dan wel meer verantwoordelijkheden met elkaar betreft de kinderen willen delen. De alimentatiegerechtigde wordt in ieder geval niet meer financieel beloond en kan ook wat dat betreft geen rechtszaken meer aanspannen.

Name kindsbelang
Stadt nederland
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 03-04-2014 um 18:21:33

er is een oplossing. bij het bepalen van de kinderbehoefte minus de kindgebondenbudget wordt zowel de man als de vrouw procentueel verantwoordelijk voor zijn of haar deel. Duidelijk en transparant. De wijze van alimentatieberekening is niet evenwichtig verdeeld waardoor de verhoudingen scheef lopen en op scherp komen te staan. Voorbeeld verzamelinkomen € 2500,00 M: € 1500,00 V: € 1000,00. Stel voor kinderbehoefte = € 500,00 Dan zou de man in mijn optiek € 300,00 moeten betalen aan ka en de vrouw € 200,00 aan ka. In onze huidige samenleving hoeft echter de vrouw als deze de alimentatiegerechtigde is slechts € 50,00 bij te dragen en daar gaat het mis. alimentatiegerechtigd worden overigens ook nog eens financieel beloond in dit land als ze dwars liggen betreft de omgangsregeling. Ze krijgen geld erbij immers de zorgkorting vervalt. In zulke gevallen moet je de zorgkorting op het naam van het kind storten zodat het kind het kan gebruiken nadat hij of zij 18 is geworden.

Name ronald massa
Stadt eindhoven
Geschlecht Mann
E-mail ronald_massa@hotm...
Datum 03-04-2014 um 15:14:52

Na eerst gevraagd te hebben voor mediation wou ze niet kort geding aan gespannen 1900 euro lichter en wat zegt de rechter jullie gaan naar mediation
Al haar bezwaren waren van tafel geveegd had het gelijk gedaan was ik niet veel geld kwijt maar ja borderliner gedrag alles tegen werken wordt hier echt moe van de hele rechtstaat in nederland bah bah

Name Ron
Stadt Heb ik niet meer
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-04-2014 um 08:23:58

Ach jeugdzorg wat zal ik ervan zeggen. Heb net een schriftelijke aanwijzing gekregen van iemand gelijk aan een dier wat beeheheeh zegt van jeugdzorg, zij wist mij ook nog heel gewichtig te melden dat ik dat verplicht was op te volgenn

What the %$$#@, ik zie mijn dochtertje toch al niet meer waar willen ze nog mee dreigen dan?

Zielige hex en instanties hangen mij langzamerhand wel mijlenver de keel uit.
Om nog maar te zwijgen van de zogenaamde rechters.

Wat ik wel leuk vind is dat de trieste hex zoveel gestolen heeft van mij dat er echt geen cent meer is te halen. Van de kale kip kun je immers niet plukken.

(je leest mee hex-je dat weet ik en de kinderbescherming jeugdzorg en rechtbanken weten dat ook, vraag me wel af hoe groot je boekwerk inmiddels is en hoeveel tijd je daar in hebt zitten).

Maar goed geen kind dan ook geen centjes en de onderwaarde van het huis mag jij fijn gaan betalen de komende jaren.

Name vadervan2
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 02-04-2014 um 23:32:28

Via jeugdzorg omgang krijgen? Heb er een aantal jaren mee te maken gehad (lees opdraven voor rapportvulling) en zou er geen tel meer aan verspelen. -Tja, als u dan toch omgang wilt moet u contact opnemen met uw advocaat. ik e rechtbank heeft net alweer omgang uitgesproken maar moeder werkt weer niet mee. -Tja, heel vervelend voor u en ik leef met u mee maar neemt u vooral contact op met uw advocaat, dan kan die stappen ondernemen. Dat heet industrie waar je als ouder van het kastje naar het kastje wordt gestuurd waarna je met een omweg weer bij een ander kastje komt die weer zegt dat je bij het eerste kastje moet zijn.

Name ook een vader
Stadt ergens
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 01-04-2014 um 20:55:56

Is het nou zo moeilijk dan?
Kinderen hebben het recht op beide ouders. Toch?
Ook die ombudsman weet dat.
Vechtscheidingen? Die zijn al jaren bezig.
En de politiek komt er nu na jaren er(al) achter dat het niet goed is voor de kinderen.
Dat wisten wij, als ouders (die het beste met hun kinderen voor hebben ) al 30 of 40 of nog meer jaren geleden al.
Marc Dullaer wat gaat er nu veranderen dan?
Hoe ga jij deze kids helpen wat ga jij deze kids beloven wat jij ook na gaat komen.
Vertel er zijn duizenden vaders en moeders die op jouw antwoord wachten.
En niet te vergeten al die duizenden kinderen die een antwoord van jou verwachten die voor hen zo belangrijk is.
Hoe ga jij die vechtscheidingen aan pakken?
Vertel, vertel, vertel, Marc Dullaer vertel het ons.

Name vadervan2
Stadt rechtstaat
Geschlecht Mann
Datum 31-03-2014 um 14:43:51

Zo te lezen zijn er meer die hun kinderen niet mogen zien op basis van gebakken lucht..

www.telegraaf.nl/overgeld/gezin-zorg/22448324/___Verandering_systeem_scheiding___.html

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende