Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4626 zu 4640 von 5390
Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 29-06-2012 um 06:37:02

Reactie
Verhalen verhalen advies advies en wat gaat er veranderen helemaal niets.
We dronken een glas we deden een plas en alles bleef zoals het was.
Zolang de nederlandes politiek hier niets aan doet veranderd er ook niets even een geluid van alimentatie terug van 12 jaar naar 5 jaar en nu wel heel stil rond dit item.
slaap lekker politiek advocaten rechters en alle mensen die hier mee te maken hebben.

Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-06-2012 um 16:30:26

Mr. X

en dan? Dan kan ik ze een dagboek laten lezen vol frustratie zodat ik alsnog mijn gram zou kunnen halen omdat ze hun moeder dan misschien gaan haten om nog meer leed te veroorzaken.

Ik geloof daar niet in, als ze willen weten wat er is gebeurd zal ik er niet om liegen maar ik denk dat ik dan alleen vooruit zou willen kijken, een logische stap naar een betere toekomst en het verleden laten rusten.

Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-06-2012 um 16:14:32

Eda: eigenlijk weten we het allemaal diep van binnen en wat zal je er een verdriet van hebben en blijven houden... De 1e zomervakantie was bij ons om en om afgesproken. Eerlijk verdeeld dus. Dat ging ineens niet door en toen is het fout gegaan. Alle fases van PAS meegemaakt en ik vond het voor de kids nog erger als voor mezelf.

Nu heb ik straks weer vakantie, de volgende omgang is weer opgeschoven. Ik heb ze een kaartje gestuurd maar kreeg verwijt terug dat ik maar naar 1 kind een kaart stuurde, de ander was teleurgesteld. Zo werkt dat dus.

Ik ga lekker van de vrije tijd genieten, ze zitten altijd in mijn hoofd maar ik ga mijn eigen ding doen, het is niet anders.

Name EDA
Stadt tussen voor- en achtertuin
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-06-2012 um 15:13:56

@ Charlotte:
Eigenlijk wist ik de theorie achter mijn beslissing al jaren, maar de maatschappij zit zo niet in elkaar. Juridische stappen zetten zou het antwoord zijn, maar dat is onwaar. Het vechten stopt daarmee in het geheel NIET. Ex gaat door met grovere energie dan die ik wil hanteren. Die fijnere energie van mij gaat ten onder door de grovere energie die ex hanteert en blijft daardoor onzichtbaar. Als ik uit de strijd ga, dan zou de mogelijkheid kunnen komen dat ex haar grofs geschut opbergt. Maar ZIJ moet dat ZELF doen. En daar krijgt ze nu de gelegenheid voor doordat ik me terugtrek. Simpel, maar ook moeilijk... Ik ga het toch doen.

Name Charlotte
Stadt Limburg
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 28-06-2012 um 15:04:43

@EDA: als je gedachten zijn gevuld met haat, zal het je eigen leven gaan vergiftigen. Niet doen! Je hebt voor je kind gevochten, hebt er alles aan gedaan, je bent door het stof gegaan, bent op je knieen gekropen, maar het heeft niet zo mogen zijn. Er zijn ook grenzen. Verspil je energie niet aan je ex maar steek die in jezelf en aan de mensen om je heen die je lief zijn. Als je dit kunt laten rusen en een plaats kunt geven, zal het jezelf ook weer beter gaan en ga je weer geloven in positieve dingen in het leven. Alleen zo kun je overleven! Als het ooit zover komt, dat je kind naar je op zoek gaat, moet je er voor hem/haar zijn. Geloof me, ik heb al heel veel jaren ervaring... Sterke en denk nu aan jezelf!! Gr. Charlotte.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-06-2012 um 14:35:31

JCC, ik denk dat je ex een pathologische leugenares is, en daarom allerlei valse beschuldigingen ging rondstrooien, een gehaaide maar gefrustreerde tante, vol haat en wrok al dan niet doordat ze ZELF in haar jeugd niet genoeg aandacht kreeg.
Over dat dagboek, het is bestemd voor je kinderen, zij hebben het recht later te weten waarom jij er niet was (kon zijn) voor hen.
Bovendien: in ieder huwelijk is wel eens een conflict, (beter dan onzichtbare spanning)en als de ex het lekker vind om alles uit zijn verband te rukken en derden voor te liegen, probeer daar dan boven te staan.
Ik mis nog steeds berichten over vaders die via twitter, hyves, facebook enz, of via mensen uit de buurt weer contact met hun kind kregen. sterkte JCC.

Name EDA
Stadt tussen voor- en achtertuin
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-06-2012 um 12:28:13

Mijn vrouw heeft weer de omgang stop gezet en weer valse beschuldigingen de wereld ingeschopt.
Ik heb in een half jaar al 3 rechtszaken gevoerd.
Elke x gedonder bij het overdragen van kind tussen ouders.
Mijn kind wordt belast met zaken waar het helemaal niet mee belast MOET worden!
De meeste mensen zullen wel vinden dat ik weer een 4e rechtszaak moet starten om de omgang te herstellen.
Maar ik staak de strijd.
Mijn vrouw heeft "gewonnen"...
Dan laat mijn kind maar ontvoerd zijn naar een voor mij onbekende gehouden plek. Rechters staan zulks toe. Moet ik verder vechten tegen dit onrecht? NEE.
Charlotte heeft mij met haar eerder bericht op het juiste spoor gezet.
Ja, de zomervakantie valt in duigen. Dat zal mijn kind verschrikkelijk vinden.
Maar het is Mama die de macht heeft. Zij bepaald en wordt daarin door een slang van een advocaat en de rechterlijke macht volop in ondersteund.
Wil ik er niet aan onderdoor gaan, dan moet ik het vechten tegen deze grovere energiŽn stoppen.

Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 28-06-2012 um 09:17:44

Ook ik ben gefrustreerd tot op het bot, had een prima band met mijn kinderen en we waren echt gelukkig en blij met elkaar.

Ik volg dit gastenboek dagelijks en soms lijkt het wel een uitwisseling van: te ondernemen acties tegen een ex.

Dit werkt gewoon niet in de praktijk. Je bent vader en op alle gebieden, GEEN partij voor een uitgekookte ex die de verzorging onder haar vleugels heeft.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 27-06-2012 um 22:33:25

Ben je getrouwd dan heet een ruzie een meningsverschil
Ga je scheiden heet het ineens moddergooien.
Hebben die toga sukkels toch goed gedaan.

En dat maatschappelijk werk geblaat over met rust laten. Doe je dit ook als er iets gebeurd in je omgeving. Laat het maar met rust, dan heeft niemand er last van.
Dit heet in gewone taal je kop in het zand steken...

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 27-06-2012 um 22:04:09

@JCC
Ik heb respect voor je dat je ondanks alles wat je aangedaan wordt haar toch als moeder van je kinderen blijft zien. Ik kan me voorstellen dat het heel veel moeite kost. Ik vind het je sieren en ik denk dat je dat meer zal opleveren al is het op de lange termijn, wanneer je wel goed contact hebt met je kinderen!

Ik denk dat je met de houding van JCC meer bereikt als met boos blijven en verwijten maken, er is mij 1 ding heel goed bijgebleven aan opmerkingen van de rechter en dat is dat ze zo'n beetje allergisch zijn voor de ene ouder die de andere diskwalificeert als ouder. Mijn ex deed dit wel en werd daar ook op afgerekend, ik vond zelf dat ik het in mijn verweer al deed door dingen aan te geven die mijn ex deed, maar daar werd juist over gezegd dat het geen moddergooien en diskwalificeren was!?

Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 27-06-2012 um 21:01:08

Ik zal laten weten hoe ik hier persoonlijk over denk.

Ik ga geen dagboek bijhouden, ik denk namelijk niet dat dat nog van belang is als je weer contact krijgt. Ik denk dat je vooral jezelf pijn doet met een dagboek door geconfronteerd te blijven worden met wat je allemaal is aangedaan en afgepakt.

Dat mormel is nog steeds de moeder van mijn kinderen en ondanks dat haar werkwijze verschrikkelijk is wens ik haar alle goeds. Dat is ook beter voor de kinderen.

Ik heb niets te verliezen maar wil zelf ook weer verder gaan met het leven. Informeren naar de handelswijze van je ex in de buurt gaat zeker tegen je worden gebruikt. Ik ben als vader vertrokken (op straat gegooid door het recht) en dus weg uit die omgeving die haar gunstig is gezind. Je moet niet vergeten dat verhalen verspreiden over een geweldadig huwelijk haar zeer ten gunste kwamen/komen door diezelfde mensen uit die omgeving.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 27-06-2012 um 18:35:52

JCC,
Is het een idee om zoals eerder aangegeven op deze site om de omgeving waar je kinderen wonen te informeren naar de handelswijze van je ex?
Wat heb je te verliezen?

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 27-06-2012 um 18:17:24

JCC: Dagboek maken, eventueel getuigenverklaringen erbij, zodat de kinderen later ZELF kunnen zien en lezen hoe je bent tegengewerkt door dat mormel, eens zullen jij en je kinderen weer samen zijn! en al helemaal als ze gaan puberen en vragen gaan stellen, sterkte.

Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 27-06-2012 um 06:55:15

Vandaag zou ik jullie weer zien, voor de 3e keer zouden we met elkaar kunnen spelen na 2,5 jaar vervreemding.

Helaas is het bij 1 keer gebleven, de moeder kon tot haar grote spijt alweer niet met jullie komen.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 26-06-2012 um 22:30:30

mijn kind belandde door het achterlijke gedrag van de moeder in de psychiatrische dagverpleging, je zal het maar op je geweten hebben.........

Vorige miŖbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende