Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4700 zu 4714 von 5464
Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
Datum 11-08-2012 um 05:34:04

Probeer zo veel mogelijk water bij de wijn te doen met je ex.

Waar iedereen recht hoort te hebben op de weg naar het recht val je daar als gescheiden vader gauw buiten. Je kan je alleen diep in de schulden steken om je recht proberen te halen, een soort bodemloze put zeg maar.

Strijden via advocaten ben je m.i. ook benadeeld. Je hoeft alleen maar on aantoonbaar gevaarlijk te zijn voor je kids, volgens je ex, en je krijgt al gauw 1 heel uur begeleide omgang per week aan je broek waar eerst een weekend heel normaal was.

Sorry voor de negatieve berichtgeving, Nederland is gewoon een beerput voor de niet verzorgende ouder op dit gebied.

Name Oefa
Stadt Volendam
Geschlecht Mann
Datum 10-08-2012 um 19:36:14

Jeroen, je ex is in overtreding en moet strafrechtelijk vervolgd worden kan ze misschien rekenen op een strafblad.
Ik werkte ooit bij de gemeente (voor een uitzendburo, heb dus veel ervaring), en nu loop ik tegen hetzelfde aan, ondanks al die ervaring.

Er is een slinkse flinke greep uit de kas nodig om dit via advocaten recht te krijgen, ofwel, het kost allemaal veel geld.
Je ex zou eigenlijk zonder meubels het huis uit gezet moeten worden door de hele schoonfamilie, ik begrijp je boosheid.
Deze rare sprookjes gebeuren zelfs in kabouterland niet, maar wel in Nederland.
Heel veel sterkte!

Name jeroen
Stadt vlaardingen
Geschlecht Mann
Datum 10-08-2012 um 16:06:59

ik heb mijn zoon erkend en aangegeven! ik heb het gezag over mijn zoon maar de omgangsregeling gaat zeer moeizaam, en met de moeder van mijn zoon kom ik er ook nie uit! heb niet de financiele mogelijkheden om een duren advocaat in handen te nemen, heeft iemand info over een advocaat die mij kan helpen?

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 08-08-2012 um 12:31:11

Kunt u mij aangeven wanneer de wetswijziging voor een verkorting van de partneralimentatie van kracht wordt? (Voor meer informatie zie de reacties)

Antwoord van de VVD (7/9, kamerlid van der Steur)
In de afgelopen jaren heeft de VVD veel brieven en e-mails van mensen gekregen over het alimentatiestelsel. De VVD vindt dat in veel gevallen de alimentatieverplichting te hoog is en de duur ervan te lang. De VVD wil daarom de wetgeving aanpassen om het alimentatiesysteem te wijzigen. Momenteel werkt de VVD samen met Kamerleden van andere partijen in de Tweede Kamer aan een initiatiefwetsvoorstel om het Nederlandse alimentatiestelsel te wijzigen. Doel van de wijziging o.m. de regeling te vereenvoudigen en de alimentatieduur te bekorten. Naar verwachting zullen de partijen na het reces een initiatiefnota aan de Kamer presenteren op basis waarvan een voorstel tot wetswijziging zal worden opgesteld. Het tijdstip van indiening is op dit moment nog niet bekend. De partijen streven er na zo sn

Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
Datum 08-08-2012 um 06:56:22

In echtscheidingszaken, alimentatie en zaken over omgang wordt zelden tot nooit proceskostenveroordeling uitgesproken.

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 07-08-2012 um 11:59:58

Proceskostenmveroordeling in het familierecht.

Zoek maar eens op internet wellicht is er iemand die er iets aan heeft,die door zijn of haar partner onterecht op onkosten wordt gejaagd

Name Thera
Stadt Deventer
Geschlecht Frau
Datum 06-08-2012 um 15:02:33

Voor Ruud,

Je kent mij niet en uit je schrijven van 22-07 blijkt dat jij conclusie's trekt over mij die jij jezelf toedenkt en als een eigen waarheid ziet. Is het zo moeilijk om e.e.a. 'los' te zien van het daadwerkelijke dan alleen maar lasterlijke uitingen te geven over exen? Ik moet je teleurstellen want zelf heb ik e.e.a. ook meegemaakt en kan/kon mij wel verplaatsen in de ander. Door te filteren en woede niet toe te laten is mijn leven 'vrij' van haat en opruiende ongewenste taal. Probeer het eens Ruud, je zult ervaren dat het goede jezelf bevrijd. En ja, ik ben een vrouw, is dat het probleem? Ik wens je wijsheid toe en begin bij jezelf in deze. Thera

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 06-08-2012 um 13:54:56

Weer gaan we de ellende tegemoet alles rustig mevr begint weer een door alcohol gevoed hoofd krijg je nooit rustig.
Heb geen zin meer aan strijd dacht dat alles klaar was en geregeld maar mevr wil meer.
Ga er geestelijk en fin aan kapot mocht het zo gaan zal ik me terug trekken en haar veel plezier wensen met alles.

Name freddy
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 06-08-2012 um 10:02:48

gewoon een mamma.
Zoals ik al vaak heb geschreven moet de politiek hier iets aan doen,zij zijn bij machte om de wetgeving te veranderen en te zorgen dat er een max komt aan de gesubsidieerde rechtshulp zolang zij er niets aan doen zal er helaas in deze situaties niets veranderen.
Bij mij helaas gaat er na vier jaar co-ouderschap weer wat veranderen mevr gaat weer en proces opstarten waarom ik weet het niet de jongens wonen bij mij zinds kort en heb wel het co-ouderschap laten staan nu wil mevr weer het geld want ze komt te kort (voor haar eigen feestjes en vakantie) terwijl ze zelf heeft gezegd neem jij ze maar ik ben er zat van kinderen over geschreven bij het GBA zelf geprobeerd met bemiddeling van school maatschappelijk werk geen resultaat ja en zo gaat het maar door en door dus politiek en advocatuur doe voor alle kinderen hier iets aan
ook ik betaal €23000,- af aan advocaat kosten en mevr heeft geen schulden.
En voor een draagkracht berekening wordt dit niet meegenomen.

Name gewoon een mama
Stadt den haag
Geschlecht Frau
Datum 05-08-2012 um 16:08:24

voor lief genomen dat hij niet mee betaald, in de hoop dat hij zou veranderen tegen over mijn kids,maar zonder enige beterschap,en NU dat mijn kids smeken en huilen na huis te mochen word er niks gedaan en een jeudzorg die dood leuk zegt ,maar mevrouw u kinderen staan niet onder ots! Waar gaat het in hemels naam over?? mijn kids willen na huis en niet geslagen worden! wat kunnen kinderen in hemels naam met die regels? en me ja afspraak afwachten bij me advocaat,die maandag pas tijd heeft om een verzoek bij de rechter brengt mijn kids nu niet thuis! denis en mams tja ik snap het daadwerkelijk niet... dat alles zo kan gaan! en vind erg dat meer zijn met zulke verdrietig verhalen en hoop elende en dat niemand er maar ook iets aan doet! bedankt voor een reactie,en wens jullie het best in jullie zaak toe.

Name gewoon een mama
Stadt den haag
Geschlecht Frau
Datum 05-08-2012 um 16:00:21

tja je zou denken dat even veel rechten hebt en had,maar niks is minder waar,en de poltie die doet niks! ze worden geslagen dor me ex waar op ik heb gezegt dat ze met onmiddelijke ingang na huis moesten (ook al was het vakantie) maar omdat hij ze niet wil afstaan en de politie ze omdat moment niet aantrof,was ik de zeikende ouder! terwijl er in het verleden ook dingen zijn gebeurd waar op ik weg ben gegaan bij hem,en teneindelij met me kids ben gevlucht,en jeugdzorg nog ambulantehulp als amk doen niks,enige wat gezegt word is neem een advocaat! Terwijl je zo denken dat mishandeling een overtreding is van een kind zijn rechten?! maar dan moet ik maar aangifte doen met bewijs! Hoe kan ik het bewijzen als hij me kinderen heeft en niet geeft? ja mevrouw neem een advocaat! jeugdzorg heeft zwat op wit van mijn dochter een verklaring!! vraag me af waarom er niet over het kind word nagedacht?! heb me aan elke omgang gehouden heb aan elke contact tussen kids en vader mee gewerkt,heb het voor l

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 05-08-2012 um 08:21:41

@gewoon een mama
Ik snap wat je bedoelt, heb voorheen ook Co.-ouderschap gehad, ik kreeg dit zelfs als verwijt bij het kort geding van ex van de rechter te horen! Omdat mijn ex nog niet veroordeeld is voor de 2 strafzaken die er op dat moment tegen hem liepen, ook al had hij onze zoon in meerdere malen in aanraking laten komen met de personen waar hij mee opgepakt was, werd daar niks mee gedaan! Want daarvoor had ik al een jaar Co.-ouderschap gehad!
Ik hoop dat je de data nog hebt voor alle keren dat hij niet op kwam dagen, en kan bewijzen dat hij niks bijdroeg in het onderhoud! Net als de vaders hier moeten de moeders in dit soort situaties ook alles op alles zetten om weer omgang te krijgen!
Is het gezag gedeeld, en het ouderschapsplan door de rechter goedgekeurd dan kun je overigens wel aangifte doen van ontrekking uit het ouderlijk gezag! Als je getrouwd was is het ouderschapsplan sowieso bij de rechter geweest! Anders gebeurt dat alleen op verzoek van de ouders!

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 05-08-2012 um 08:10:00

@dennis
Dit vind ik dus echt een rotstreek en dan verwoord ik me even heel netjes!
Oftewel jouw (h)ex neemt de kinderen mee naar een buitenland voordat het gezag gedeeld is, zodat het gezag niet meer geregeld kan worden!?
Het gaat er bij mij echt niet in hoe sommige mensen dit kunnen bedenken!
En dan kan ik ook wel bezig zijn om mijn ex uit het ouderlijk gezag te krijgen, maar daar staat wel tegenover dat het vanwege de veiligheid van ons zoontje gaat!
Overigens is er bij iemand bekend of rechters op de hoogte gebracht worden van veiligheidsmaatregelen bij de zittingen? En voor wie die gelden?
Ex en ouders beweerde namelijk tijdens de zittingen dat de dreigementen wel meevielen, maar er waren wel extra beschermingsmaatregelen getroffen voor hun! En die bescherming was niet tegen mij, maar voor dreiging van externe!
Als het goed is komt de beschikking deze maand, maar is al uitgesteld!

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 05-08-2012 um 06:53:47

dus eigenlijk is de keus heb ik max 20000 euro over om een 2 weken mijn dochter mischien te zien als de zittingen op tijd klaar zijn .
tja nu staken is een betere keus denk ik . dus ik ben me zwaar aan het beraden .
zeker omdat ikdat geld niet zomaar heb liggen en ik me ervoor inde schulden zou moeten werken ....
bij de 20000 euro is dan niet berekend dat ik bij elke zitting aanwezig zou moeten zijn omdat het beter is ...
hoorzitting . behandelingszitting en dan 2 hoorzittingen voor een hoger beroep en een behandelzittig ... dus minimaal 5 x retour canada .. gemiddeld een 700 euro voor de vlucht en een 600 euro voor een week een hotel daar . alsd ik het al red met een week .
nog daargelaten dat ik dan onbetaald verlof zou moeten nemen omdat ik de dagen er niet voor heb als ik langer zou moeten gaan .
grts denis
dus ja moeders worden daar ook beschermt al zijn de uitspraken wel zwaarder.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 05-08-2012 um 06:48:35

hoi mams,

ikmoet in canada procuderen omdat mder daar nu woont .
het verdrag van denhaag regelt wel veel maar op het moment van vertrek was er geen gezamelijk gezag en valt het dus niet onder het verdrag als ontvoering .
het onderzoek vraag ik aan dan en dan zijn de kosten voor mij.
wel kan ik onder het verdrag een bezekers regeling effectueren .
echter dochter is nu 10,5 jaar en met 12 mag ze kiezen .
voordat er een uitspraak gedaan is en of uitgesproken dan zouik met geluk (ook een ho..
ger beroep mee gerekend)1 bezoek kunnen krijgen , al moet ik er dan wel alles voor betalen een vlucht retour voor mij en mijn dochter want ze mag nog niet alleen vliegen .
dus al met al zou ik een totaal plaatje gaan krijgen van een kleine 15000 tot 20000 euro ..
en dat voor een bezoek .want zodra mijn dochter 12 is mag ze zelf beslissen volgens het canadese rechten door beinvloeding weet je wel waar ze voor kiest.

1

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende