Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4672 zu 4686 von 5436
Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
Datum 23-07-2012 um 16:50:55

Ik hou heel veel van mijn kinderen en juist daarom laat ik ze met rust. Niemand is gebaat bij een nieuwe strijd met nog meer moddergooien en loyaliteitsconflicten.

Kaartje sturen, betrokken proberen te blijven bij de school, je eigen verplichtingen nakomen en met heldere blik afwachten op wat er verder komen gaat.

Een verschrikkelijk offer...

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 23-07-2012 um 13:48:01

Mams,
Ik geef alleen maar mijn mening, niet meer en minder.
De meningen verschillen, dat is alles.
Inhoudelijk heb ik al aangegeven, hoe ik er over denk.
In extreme zin zou je het ook kunnen opvatten, vaders stop er maar mee, want wij moeders winnen het toch.
Helaas is dat wel de realiteit.
Dat houd niet in dat je daarmee akkoord moet gaan.
Dan doe je wel je kinderen tekort.

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 23-07-2012 um 10:22:53

@ruud
Sorrie maar ik snap niet waarom je thera hierop aanvalt...
Ze zegt niks anders als EDA ook al een paar keer heeft aangegeven zowel op het forum als hier...
Ik kan aan de ene kant jullie wel begrijpen aan de andere kant ben ik het ook met thera en EDA eens... De woede snap ik, maar aan de andere kant waarom jezelf verlagen tot het niveau vande ex, want dat is doorgaans precies waar ze op uit zijn... De ander zo boos en gefrustreerd maken tot de emmer overloopt en ze kunnen zeggen zie je wel! Dat geef ik de hele tijd al aan!
En dat is volgens mij jullie bedoeling juist niet! Maar het is ook wel de reden waarom ik jullie woede hier snap tegen de exen!
@thera
Als je niet hetzelfde doet moet je je hierdoor juist niet aangesproken voelen! Ik zie er alleen veel herkenning in van mijn (mannelijke) ex helaas! En deze mannen staan wel altijd open om advies te geven!

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 22-07-2012 um 18:09:30

Thera
Wie ben jij om je zo laatdunkend uit te laten over andermans emotie, ellende.
Wat voor jou werkt hoef niet voor iedereen zo te zijn.
Wat is dom, of verlagen?
Dat jij geen begrip hebt voor andermans verdriet en een gebrek aan inleverings- vermogen wil nog niet zeggen dat ze geen recht van spreken hebben.
De manier waarop jij reageert vindt ik zeer denigrerend naar de vaders toe die door hun ex hun kinderen niet mogen zien.

Name Thera
Stadt Deventer
Geschlecht Frau
Datum 22-07-2012 um 17:47:23

Kom op mannen! Probeer eens niet zo grof en beledigend te doen over jullie exen. Het lezen van de berichten ademt vaak haat en woede uit wat erg dom is om je zo te profileren / verlagen. Hou het schrijven to the point en verlaag je niet zo. Hoe moeilijk ook ....de eerste stap naar vergeving zal dan gezet zijn. En je leeft zelf ook prettiger heb ik geleerd

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 22-07-2012 um 08:22:59

Wat is definitie van kindermishandeling eigenlijk? Blauwe plekken snap ik maar
bij veel van die omgangfrustrerende tantes die vinden dat zij alleen weten wat het beste voor het kind is, zal je aan de kinderen niets merken omdat ze ook loyaal zijn. En in veel eenouder gezinnen zijn de kinderen niet ongelukkig. Je zou kunnen zeggen dat een vechtscheiding kindermishandeling is. Dat vindt men ook en daar hebben Rvk, Jeugzorg etc oplossing voor. Daaaaaaaag PAPA, we gaan rust inbouwen..

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 19-07-2012 um 16:24:08

Betrokken instanties zijn tot dusverre slechts voor een deel verantwoordelijk. Dat leidt vaak tot tegenstrijdige visies en een versnipperde aanpak, die bovendien te lang duurt.

deze laatse zin mogen ze wel nuanceren in vaak verantwoordelijk..

denis

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 19-07-2012 um 16:22:09

LEEUWARDEN (ANP) - Politie, justitie en de zorgsector gaan samenwerken in de strijd tegen kindermishandeling. Friesland en Zuid-Kennemerland zijn aangewezen als 'proeftuin' om tot een betere aanpak te komen. Het is voor het eerst dat betrokken instanties de handen ineenslaan. Dat meldde het Openbaar Ministerie in Leeuwarden donderdag.

De pogingen die de overheid de afgelopen jaren heeft ondernomen om kindermishandeling te voorkomen en tegen te gaan, hebben onvoldoende effect gehad, constateert zowel justitie als de hulpverlening. Elk jaar worden in Nederland 119.000 kinderen mishandeld, misbruikt of verwaarloosd. Ongeveer 50 ervan sterven aan de gevolgen. In elke schoolklas zit een kind dat wordt mishandeld en bij 80.000 van de 119.000 mishandelde kinderen ontstaat schade in de ontwikkeling (onder meer leerstoornissen).

vv

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 16-07-2012 um 16:30:50

JCC, mag een shovel besturen ook...?

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 16-07-2012 um 13:05:20

hmmm is dit bij kompaan ???
WAALWIJK (ANP) - Een 49-jarige man uit Waalwijk is zaterdagavond aangehouden omdat hij onder bedreiging van een mes zijn twee kinderen uit een zorginstelling uit Goirle had meegenomen. Na alarmering van de instelling kon de politie de vader en de kinderen aanhouden. De man zit vast voor verhoor en verder onderzoek, meldde de politie zondag.

grts denis

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 16-07-2012 um 07:50:28

Leuk is dit,allemaal berichten die toch mijn toon overnemen politiek dit en dat en de advocatuur en nu maar hopen dat er eindelijk door onze volksvertegenwoordigers (die we zelf mogen kiezen)iets van het onrecht wordt opgepakt zodat er wets wijzigingen kunnen gaan plaats vinden.
Dan kan er een einde komt aan de wan toestanden die voor een aantal partijen financieel voordeel opleverd,hereninging met kinderen is belangrijker dan wat de partijen ervan vinden.
Mijn wens voor iedereen is veel geluk voor jezelf ook ik ben jaren mijn kinderen kwijt geweest
Straf krijgen ze toch (h)ex vooral financieel daardoor minder drank en uitgaan voor mevr

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 14-07-2012 um 08:18:20

Mams
Ik weet als de moeder het wil, dat er eerst alimentatie betaald moet zijn voor dat er omgang is.Die macht buiten de beschikking om wordt met toestemming vd kinderbescherming bewust bij de moeder neergelegd en verdedigt.Achter de schermen wordt dat allemaal geregeld.
Op mijn vraag als ik mijn kinderen niet mag zien, ik het dan ook mag stoppen, de verbaasde blikken zeiden genoeg.
Deze opmerking is gedaan in aanwezigheid van ongeveer 14 personen.
En dat ook nog in het kader van vrijwilligerswerk wat ik zou gaan doen.
Uiteraard was ik het daar niet mee eens en dan voldoe je niet meer aan hun eisen, ben toen ook niet verder gegaan, en per direct gestopt.

Zo worden de kinderen en vaders bewust tegen gewerkt.
Het is een eindeloos gevecht wat je altijd als kind en vader en soms moeder verliest.
De politiek met wet wijziging, het duidelijk strafbaar stellen van, is mijn inziens de oplossing, maar ja dat zijn allemaal watjes.

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 14-07-2012 um 07:36:49

Aan alle recente schrijvers!!!Tja,dat is NL.Maar onthoudt net als ik die mooie zin:ER KOMT EEN DAG,DAT JE MET BETALEN STOPPEN MAG!!!En een loeder die gewend is TEVEEL alimentatie te krijgen,met kinderkorting,kinderbijslag,enzovoorts,die is gewend te smijten met geld.Als dat alles wegvalt dan beginnen de problemen!!!!Mijn ex werkt willens en wetens20uur om mij te naaien.Maar als ze straks met pensioen gaat dan ga IK lachen!!!Het stukje van mij dat ze krijgt is gebasseerd op TOEN.En toen was ik net begonnen met pensioensparen dus dat was niets waard.Dikke deal ze krijgt iets van niets.Veel plezier ermee en een pensioen gebaseerd op40uur is weinig dus tel uit je winst van een pensioen over20uur!Over op een houtje bijten gesproken!!!!!En ja je moet je erbij neerleggen dat je je kids maybe niet meer ziet...maar maybe ook WEL!!!STERKTE beste lotgenoten!!!!

Name JCC
Stadt Zeeland
Geschlecht Mann
Datum 14-07-2012 um 06:08:37

Het was een leuk half uur, u gaat goed met uw kinderen om en probeert ze allebei te betrekken. Hoe vond u het zelf? Gewoon, zoals ik altijd met ze om ben gegaan en bezig ben geweest.

Ik heb, in het gesprek wat volgde, een kijkje kunnen nemen in deze wereld van bijzondere "hulpverlening" door de ogen van een begeleidster en ben nog meer verbaasd (zacht uitgedrukt) als ik al was. Ik laat me er verder hier niet over uit, maar voel me bijna verplicht om deze wantoestanden kenbaar te maken.

Het gesprek eindigde met: u moet daarvoor contact opnemen met uw advocaat. Weer deze kapstokzin die ik al zoveel ben tegengekomen en die altijd wordt gebruikt als je als "hulp"verlener klem zit.

Volgende afspraak werd trouwens gelijk aan de deur geannuleerd.

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 13-07-2012 um 21:29:55

Even ter aanvulling mijn zitting is ondertussen geweest, ik heb op een rustige manier mijn punt duidelijk gemaakt zonder moddergegooi, ik heb een uur lang vanaf mijn ex constant moddergegooi aangehoord en vervolgens nog een uur van zijn ouders, waarbij ze beweerde dat er geen veiligheidsrisico was voor mijn zoontje want de dreigementen waren opgeblazen door de media! Maar we zaten wel in een extra beveiligde zittingszaal, ex werd beveiligd evenals zijn ouders! En ik noch mijn advocaat hebben die beveiliging aangevraagd?! Ex zit overigens nog wel even gedetineerd, zal voor het einde van het jaar niet meer vrij komen is de verwachting van de rechter, die had info vanaf justitie gezien de ernst van de zaak! En ondanks geen veroordeling wordt het wel meegenomen! Ex heeft overigens aangegeven dat hij alleen alimentatie betaalt als er omgang is, helaas voor hem was de rechter het daar niet mee eens en werd hij in mijn geval op die opmerking terecht gesproken! Nu afwachten op de uitspraak!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende