Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4726 zu 4740 von 5490
Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 18-09-2012 um 17:32:35

niet mogen zien en dan ook niet hoeven te betalen klinkt goed natuurljk .
Alleen je krijgt dan ook mannen die hun kinderen dan niet meer willen zien zodat geen alimentatie hoeven te betalen. Dat is raar natuurlijk.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 18-09-2012 um 17:32:15

Mijnheer x
Ik heb het eerder geplaatst maar in het kader van vrijwilligers werk wat ik zou gaan doen weet ik dat de kinderbescherming de moeder adviseert en steunt dat er eerst alimentatie betaald moet worden voordat er omgaan plaats vindt.
Mijn reactie was ook dat wanneer er geen contact mogelijk is ook niet hoefde te betalen.
Dat viel niet in goede aarde.Het is een bevestiging wat ik al dacht, maar het bevestigd te zien daar schrik je wel van.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 18-09-2012 um 17:20:07

Lindy, als jij een baan hebt kunnen jullie dus beiden de vaste lasten betalen. De vaste kosten van je man worden dus minder per maand waardoor er meer geld vrijkomt voor de kinderalimentatie. Dus je betaalt indirect mee met jouw salaris. Scheiden kan een oplossing zijn. Maar ja, is dit dan wat je wilt.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 18-09-2012 um 15:32:47

hoi billie,

erg om te horen dat je in het zelfde schuitje zit als velen hier.
helaas trek je vaak aan het korste eind .
ik heb wel gehoord dat de advocaten die op de site staan goed zijn .
het is echter niet zo dat als je je kinderen niet ziet dat je dan ook geen alimentatie moet betalen .
een rechter vertelde me eens dat het geen kijkgeld is wat je betaald maar kosten voor onderhoud . al ben ik het wel met je mening eens.
verder de tijd die je moet wachten is tot ze 18 jaar of ouder zijn . (dit wil je niet horen maar is ecter helaas wel zo ) .
sterkte met je zaak en hoop dat er snel verandering voor je komt.
laat zeker wat weten hier op de site ..

grts denis

Name mijnheer x
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 18-09-2012 um 14:52:40

Billie, heel veel sterkte, hoe oud zijn je kids, en hebben ze jouw adresgegevens, hotmailadres, en telefoonnummer? dan kunnen ze ZELF namelijk contact zoeken.
Als je voor een krantenabbonement betaald, maar je krijgt de krant niet in de bus, betaal je gewoon niet meer aan die krant.
Wat betreft alimentatie zouden dezelfde regels er moeten zijn: kids niet meer zien: dan ook geen cent betalen!

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 18-09-2012 um 06:52:45

Dag Billie,
Op de voor pagina van deze site staat info over advocaten die aan deze stichting gelinkt zijn.
Zelf heb ik daar geen ervaring mee, maar heb daar goede verhalen op deze site van gelezen.Ze zitten in Den haag. voor jou dichtbij.
Misschien dat andere lezers die daar ervaring mee heeft willen reageren.
succes ruud

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 18-09-2012 um 06:24:58

billie

laat eens weten of je hier over wil praten kunnen we afspreken om mail gegevens te wisselen,of eventueel telf:

vr gr henk-jan

Name billie
Stadt denhaag
Geschlecht Mann
Datum 17-09-2012 um 21:35:14

Dag mensen,
Ik zit in een scheiding, en heb mijn kids bijna 2jaar niet gezien.De rechter heeft besloten dat zij, om de 2 weken de kids naar mij moet brengen, maar dat doet zij niet.
Ik heb echt alles gedaan om met respect dit te regelen,maar zij geeft geen gehoor aan.
Maar eist wel kinder alimentatie. Maar dat hoef ik niet te betalen, zolang ik mijn kids niet zie.Dus ik moet haar weer voor de rechter slepen.Ik denk dan waarom? Waarom kunnen we dit niet als volwassen aan tafel op lossen.In het belang van de kinderen.De rechter ziet ook dat zij express niet mee wil werken, maar doet er niks mee.En heb een advocaat die mijn zaak niet goed behartigd.En dat doet pijn.je voelt je alleen, en machteloos. Mensen zeggen heb geduld.Maar hoelang moet je als mens geduld hebben.Ik heb wel iets van dit gebeurtenis geleerd.Je grootste vijand is meestal met wie je, je bed heb gedeeld. Raar maar waar, helaas.

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 15-09-2012 um 16:02:15

@anoniem
Even een kritische vraag, hoe had jij het in gedachte die bijdrage? Hoe wil je een vader mee laten betalen die absoluut niet wil betalen voor zijn kind, maar wel eist dat hij omgang heeft?

Ik vind het in principe niet meer dan fair als ieder de helft betaalt, daar zul je mij niet over horen, maar helaas zijn er buiten de moeders die vinden dat vaders alles moeten dragen ook vaders die vinden dat moeders alles maar moeten dragen! En daar op dit moment alles voor over hebben om te zorgen dat ze niks betalen!
Vb. Mijn ex heeft ondanks de afspraken op papier al het gezamenlijke geld, (schadevergoeding tnv mij oa) weggesluisd naar zijn ouders, terwijl op papier staat dat het gedeeld moest worden! Daarbij heeft hij de afgelopen 2,5 jaar al wel 4,60 euro bijgedragen voor zijn kind tbv zijn idkaart, alle andere kosten zijn door mij betaald!
Ja ik heb op het moment belastingvoordeel, kinderbijslag en kindgebondenbudget, maar betaal dan ook wel alles alleen!

Name lindy
Stadt haren
Geschlecht Frau
Datum 15-09-2012 um 14:52:34

In 2008 ben ik getrouwd met een gescheiden man met 3 kinderen (inmiddels 15, 12 en 10 jaar oud). Mijn man betaald 1500 euro kinderallimentatie per maand. (hij betaald geen partnerallimentatie) Zijn ex zit momenteel in de ziektewet.
Zelf heb ik 2 kinderen waarvan de vader is overleden. Ik ontvang dus geen allimentatie.
Door omstandigheden komt mijn man vanaf 1 oktober a.s. in de WW en ontvangt netto per maand 1600 euro.
De kinderallimentatie kan hij dus niet meer betalen. Hij heeft een advocaat ingeschakeld om de kinderallimentatie te verlagen.
Dit proces gaat echter maanden duren.
Wettelijk schijnt het zo te zijn dat er dan ook gekeken wordt naar de financiele situatie van de nieuwe echtgenote.
De nieuwe echtgenote werkt dus voor de kinderallimentatie van haar huidige man? En hoe moet ik dan mijn eigen kinderen onderhouden?
Vraag: moeten wij dan maar gaan scheiden zodat mijn inkomen komt te verval

Name henk-jan
Stadt Groningen
Geschlecht Mann
Datum 13-09-2012 um 10:46:23

Verrekening is prima maar met een co-ouderschap week om week zijn er nog vaders -moeders die dan ook de volle pond moeten betalen dit moet ook veranderen anders krijg je nog dat de tegen partij achter over kan gaan leunen,en zich niet inspand op de arbeids markt.

Duidelijkheid voorkomt dat gefrustreerde mensen om de havenklap een advocaat van onvermogen inschakelen.
Heel sterk punt ook hier zijn veel vaders en moeders benadeeld door deze groep waaronder ik zelf te pas en te onpas procedures opstarten door deze aktie heb ik veel schulden gekregen,draaide op een gegeven moment overal alleen voor op en mevr kwam overal meeweg,genoeg over mezelf.
Nu nog de politiek zover krijgen dat ze instemmen met een wijziging in de wet ik hoop succes heel veel.

Name anoniem
Stadt anoniem
Geschlecht Frau
Datum 13-09-2012 um 08:04:07

Geachte stichting en lezers,

Bent u in staat om deze nieuwe draagkrachtberekening voor te stellen ?

Mijn voorstel is als twee mensen uit elkaar gaan dat men dan naar evenredigheid de alimentatie van hun kinderen betaald. Hier bedoel ik mee. Is de alimentatie € 700,00 en is men alle twee verantwoordelijk voor het inkomen. Dus ieders 50%. Dan dient ieder ouder € 350,00 te betalen aan de levensonderhoud van de kinderen. Gaat na de scheiding één van de twee niet meer werken, dan blijft diegene verantwoordelijk voor zijn eigen bijdrage aan alimentatie. Dat geldt ook voor woonvesting, ieder heeft het recht om op zichzelf te wonen. Geen verrekening meer met nieuwe partner. Duidelijkheid voorkomt dat gefrustreerde mensen om de havenklap een advocaat van onvermogen inschakelen. De aftrek van levensonderhoud van de kinderen hoort bij diegene die geen kinderbijslag en kindgebondenbudget ontvangt.

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 13-09-2012 um 06:00:11

Zo verkiezingen zitten erop,nu eens zien wie er voor ons de nek uitsteekt.
Misschien een idee om een poule te houden wie er de meeste stemmen krijgt wordt door dwaze vaders (moeders)benaderd,om voor ons nogmaals kracht bij te zetten in de kamer voor versnelde procedure wet wijziging.

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 12-09-2012 um 09:20:48

Hallo Jan.
Mevr Pia Dijstra D,66 heeft ooit eens een grote mond gehad maar is ook weer stil rond haar persoon,heb ook ooit eens veel politieke partijen en politici persoonlijk aangeschreven,en tot op de dag van vandaag geen enkele reactie.
Dus conclusie het doet onze volksvertegenwoordigers helemaal niets een ander wets voorstel wijzigen gaat en kan snel als hun eigen idealen er mee gemoeid zijn maar anders gewoon de termijnen van wets voorstellen afwachten lang leve de politiek.
Veel succes ermee en hoop dat je geluk hebt dat ze reageren.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 12-09-2012 um 08:19:15

Weet iemand of er nog een politieke partij is die optreedt tegen al die omgangstegenwerkende tantes en alimentatie graaiende golddiggers?

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende