Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4418 zu 4437 von 5437
Name Mijnheer x
Datum 15-05-2012 12:38:32

met andere woorden, het (overigens terecht) bekritiseren van de treitermoeders lijkt me zinloos, verspilde energie.

Laten we samen de krachten bundelen, en kijken wat we kunnen doen om vaders en kinderen weer samen te brengen, maar ons wel aan de wet houdend,zodat we geen R.A.F. of ander negatief imago krijgen, van een of andere extremistische organisatie of zo.

Dus: tips om vaders en kinderen elkaar weer te vinden lijken me een goed plan, eindeloos klagen over je ex is zinloos, daarmee stoot je tevens mensen af.

het is immers een zaak, puur tussen vader en kind.

Tegenwerking kun je omzeilen, door met praktische tips te komen, hoe weer in contact te komen met je kind, en het kind met jou, zonder tussenkomst van mediation, advocaten, instanties of wat dan ook, velen zijn die stations immers zonder resultaat gepasseerd.

We wonen niet in Amerika of zo, waar familie soms duizende mijlen van elkaar woont, toch?

Name Mijnheer x
Datum 15-05-2012 10:03:03

denis, ik begrijp je standpunt, maar voor de deur staan van je ex lijkt me erg riskant, dat kan verkeerd gaan, exen kunnen immers de boel gaan verdraaien en hysterisch telefonisch toneel gaan spelen tegen oom agent, dat ze bijvoorbeeld bedreigd worden, en dat jij de kids bang maakt.
Dan slaan ze je gelijk zonder pardon in de handboeien (en zij naderhand stiekem staan te lachen achter de gordijnen...).
Heb je gelijk een straatverbod aan je broek, natuurlijk ten onrechte, maar weten die agentjes veel......
We zijn immers als vader maar derderangsburgers, die niet moeten zeuren.

Betreft scholen, zij willen slechts hoge prestaties van de kinderen, hebben er mijns inziens lak aan dat een kind intens de vader mist, ze zien dat als een thuisprobleem.
Moeders zijn op scholen heilig, en kunnen daar de boel goed voor te liegen door vader als boeman af te schilderen, met name door emotionele manipulaties.

Site moet er komen, waarop pa en kind elkaar kunnen traceren en vinden.

Name ruud
Datum 14-05-2012 19:54:24

Mijnheer X
ik denk dat er wel een algemene site zou kunnen(moeten) zijn waar kinderen kunnen zoeken.
BV ik zoek mijn vader.
Daarvan zou bv een link geplaatst kunnen worden bij de dwaze vaders.
Tevens documentatie bij alle overheids instellingen.
Gezien het aantal scheidingen, is hier al eerder besproken, dat als er maatschappelijk werker scholen zou bezoeken om dit kenbaar te maken en zeker bespreekbaar te maken.
Het zou ook zeker iets kunnen zijn voor leerkrachten mbt maatschappelijke info.Zo zou er wel meer mogelijkheden zijn.
Misschien dat iemand hier van deze site dat zou kunnen, ik heb die kwaliteiten zeker niet.

Name denis
Datum 14-05-2012 16:45:08

hoi meneer x ,
een buurman bellen en via hun een afspraak maken is erg verdacht makend .
dan zou ik liever voor de deur staan van mijn ex om mijn kinderen te zien .
als de politie dan gebeld wordt kan je hun wel uit leggen dat je geen kwaad in je bedoeling hebt maar enkel eens je kind te zien .
niet dat dat erg goed is maar minder slecht als het via een omweg te doen.
daar kunnen verkeerde verhalen van komen die tegen je gebruikt kan worden.

Name denis
Datum 14-05-2012 16:39:32

meneer x
ik heb mijn verhaal en zelfs de pooster van tros vermist op mijn site gehad.
ik heb daar nooit iets over gehoord en of commentaar op gekregen .
dus inclusief foto en naam en toe namen ....
geen probleem .
ik heb ook een tijdje een cause gehad op facebook waarin ik hulp vroeg voor mijn dochter om haar te vinden enz ..
ik heb vele tips gekregen en fotos met de vraag of zei dit was.
mijn ex heeft de host gemaild en een klacxht ingedient om lastering en privacy enz enz .
geen resultaat ik mocht de site gewoon laten staan , echter waarschuwde me de host wel dat het erg dicht bij kwam om het te laten verwijderen .
ik had toen net weer contact en heb de site verwijderd .
ik denk niet dat het een probleem is dus ..

grts denis

Name JCC
Datum 14-05-2012 15:53:31

De schrik slaat me om het hart, het idee alleen al om een paar minuutjes tijd met je kinderen alleen te hebben...

Ik ben volledig murw gemaakt, ik denk dat dat ook de reden is dat er zo weinig over naar buiten komt door al die vaders die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt.

Je komt op een punt dat je gaat inzien dat het inderdaad beter is zonder kontakt met je kind(eren) omdat je echt van je kids houd en je hun die "rust" gunt.

Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 14:56:59

ruud: kan er een misschien pagina met praktische tips op de dwaze vaders site komen?, op wat voor manieren vaders en kinderen elkaar weer kunnen vinden? (twitter, hyves, i-pad, een namenlijst van vaders met hun contactgegevens
uiteraard wel volgens de wet, dus niet voor deur school of ex gaan staan (dan kan zij daar stalking van maken) door ons aan de wet te houden staan we sterk, maar het is in Nederland niet verboden een kennis uit de buurt van je ex te bellen, met de vraag, of het kind vanuit dat adres een keer kan bellen, om samen in een hamburgertent of zo(openbaar gebied) samen een ijsje te eten

Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 14:56:59

ruud: kan er een misschien pagina met praktische tips op de dwaze vaders site komen?, op wat voor manieren vaders en kinderen elkaar weer kunnen vinden? (twitter, hyves, i-pad, een namenlijst van vaders met hun contactgegevens
uiteraard wel volgens de wet, dus niet voor deur school of ex gaan staan (dan kan zij daar stalking van maken) door ons aan de wet te houden staan we sterk, maar het is in Nederland niet verboden een kennis uit de buurt van je ex te bellen, met de vraag, of het kind vanuit dat adres een keer kan bellen, om samen in een hamburgertent of zo(openbaar gebied) samen een ijsje te eten

Name ruud
Datum 14-05-2012 13:09:31

Mijnheer x

Of het juridische verstandig is weet ik niet, maar als je geen contact hebt, wat heb je te verliezen.
Persoonlijk vindt ik dat als de moeder zich niet aan de omgangsregeling (wet) houd, en geholpen wordt door het systeem, waarom niet.
Wat willen ze doen, jou v.d. rechtbank dagen, prima en dan, je wilt toch alleen maar contact met je kinderen, of is dat strafbaar.
Er komt een tijd dat je kinderen jou en andere vaders dankbaar zijn dat je dit gedaan hebt, zelf zou ik zeggen, gewoon doen.
Zelf zou ik ook gaan zoeken via internet, om te proberen contact te krijgen, wie wil je tegen houden, succes

Name maxime
Datum 14-05-2012 09:46:50

2/. Vrouwen hebben niet hun emancipatie gekregen met forum en gastenboek. Ze zijn op straat geweest om hun stemmen te laten horen. Deze land is niet feministe geworden met forum en gasten boek. Deze vrouwen hebben keer op keer op het PLEIN gedemonstreerd met hun eisen voor de ogen van de politiek en de media . Waarom wij niet? Zijn wij minder solidair dan de vrouwen?...Willen wij minder dan zij?..
Is er dan niet een politieke partij die zou blij zijn met alle onze stemmen?.. Er is wel een internationale organisatie die de belangen van de vrouw verdedigen.
Is er ook een organisatie die de vader verdedigen?...

Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 08:28:56

o ja: nooit geen foto van je kind op internet plaatsen, dan kan zij anders ervan maken: schending portretrecht (bij de wet verboden).

Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 08:27:06

Denis, een vraag aan jou en andere vaders:

Is het een idee (of toegestaan)om als vader uit de anoniemiteit te treden je verhaal op hyves in korte nette bewoordingen te melden (bij een blog)

Ik ben (volledige naam), en vader van (voornamen kinderen).
Ik mis mijn kinderen enorm, wil graag een vader voor hen zijn maar ben enorm tegengewerkt om hen te mogen zien of spreken.
(mobiele nummer erbij vermelden, en je kids kunnen je zelf vinden en misschien bellen).

Dan kunnen ook omstanders lezen hoe jij als vader word tegengewerkt.

Maak van je kinderen geen spoorzoekers, geef hen de mogelijkheid jou als vader weer te vinden, zodat ze jou misschien een berichtje kunnen sturen.
Op die manier is er weer tenminste weer een beetje contact.
p.s: nooit achternaam kinderen vermelden, alleen voornaam.

Zijn er vaders die hier ervaring mee hebben en op deze manier weer contact kregen?

Name EDA
Datum 13-05-2012 22:59:17

Rechters en aanverwanten worden ook getraind. Er zijn lieden die deze trainingen verzorgen.
Wellicht zijn deze lieden te benaderen en hebben ze een luisterend oor. En rechters vervolgens weer een luisterend oor bij hen.
Machteld Pel is b.v. zo'n trainer. Maar helaas doet ze niks meer met familierecht, vernam ik onlangs. Maar wellicht zijn er nog wegen.

Name denis
Datum 13-05-2012 18:10:07

mischien net als de partij voor de dieren .
eens een partij voorde kinderen oprichten.
in september zijn er verkiezingen ....

iemand bekend hoe dat in zijn werk gaat ..
ik ben bereid om partijlid te worden en als het nodig is in ded kamer te gaan zitten ..

grts denis

Name Leon
Datum 13-05-2012 18:09:43

Jan uit Alkmaar, helemaal mee eens! De stichting dwaze vaders heeft in het verleden altijd gedemonstreerd op het Binnenhof maar door gebrek aan belangstelling is daar van afgezien. Ook voor de regioavonden heb ik vernomen is geen belangstelling, er zijn er 1 of 2 die zich daarvoor aangemeld hebben en dan is het logisch dat zo'n avond ook niet door gaat. De stichting wil wel maar als er geen belangstelling is houdt het op.

Name jan
Datum 13-05-2012 16:59:34

Beetje vreemde opmerkingen hier beneden als je gebruik maak van een gastenboek van een organisatie die krachten heeft gebundeld. Misschien met hen contact opnemen?

Name maxime
Datum 13-05-2012 15:33:33

1/Zoals Erik heeft juist gezegd: "Zolang iedereen anoniem zijn individuele strijd voert, veranderd er NIKS" is de kern van onze problemen en de fundamentele oorzaak wat alle vaders me maken. "En waarom niet? ANGST!!!!!!", ik denk zelf meer aan ONMACHT om je legitieme recht en die van je kinderen te halen, keer op keer = frustratie, woede. Onze krachten bundelen, onze belangen verdedigen, allemaal samen opkomen voor onze families. Hoeveel vaders er zijn die deze ellende me maken?.. Heel veel. Zijn wij dan niet sterk genoeg met ze allemaal als wij echt willen?.. om onze stemmen met kracht te laten horen aan iedereen.

Name HvD
Datum 13-05-2012 12:54:40

Moederdag, een steek door het hart van alle vaders die door toedoen van "hun ex-en" hun kinderen niet meer zien. Ook vaderdag wordt hierom niet gevierd! Het moet gezegd worden!

Name denis
Datum 12-05-2012 10:42:42

ikilees de laatse tijd veel provocerende adviesen en ik maak me er een beetje zorgen om .
natuurlijk heb ik het zelfde gevoel maar ik denk dat je wel even door moet denken wat voor gevolgen je acties kunnen hebben .
een provocerende houding zonder gevolg is er vaak niet .
een ludieke actie om aandacht te krijgen is wat anders ..
je kan en mag mischien wel dingen omdat ze niet verboden zijn maar het kan ook gezien worden als lastering en of stalking ..

grts denis

ps ik moest het ff van mijn hart schrijven ,ik neem liever zekere en voorzichtige stappen ..

Name denis
Datum 12-05-2012 10:38:43

he jongens.,

wees blij dat carolain ieder geval een stuk wil schrijven ..
denk niet dat de weereld er ineens mee zal veranderen .
geloof me ik heb diverse tv stations aangeschreven en programmas voor terug verkrijgen van mijn dochter ..
niet veel (lees gerust geen ) zijn geintreseerd in een gecompliceerde zaak . 'ze hebben liever een gemakkelijke zaak die makkelijk op te lossen is .
ik heb ook contact gezocht met carola en ja ik wacht wel af of zemijn verhaal wil doen .
ik enk dat wehaar moeten zien als een journaliste die een verhaal hierover op papier wil zetten .
ze is geen expert in dit soort zaken dus om hier een rreactie te vragen is een beetje koffie dik kijken voor haar denkik .
natuurlijk zal zal ze vele aanmeldingen hebben gehad .
maar ik denk dat ze eerst de sensatiezoekers eruit moet filteren en dan eens gaan kijken wat zemag en kan doen ...
grts denis
ps laat haarmet rust en laat haar der werk doen zoals ze wilprovoceer niets .

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende