Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4412 zu 4431 von 5431
Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 14:56:59

ruud: kan er een misschien pagina met praktische tips op de dwaze vaders site komen?, op wat voor manieren vaders en kinderen elkaar weer kunnen vinden? (twitter, hyves, i-pad, een namenlijst van vaders met hun contactgegevens
uiteraard wel volgens de wet, dus niet voor deur school of ex gaan staan (dan kan zij daar stalking van maken) door ons aan de wet te houden staan we sterk, maar het is in Nederland niet verboden een kennis uit de buurt van je ex te bellen, met de vraag, of het kind vanuit dat adres een keer kan bellen, om samen in een hamburgertent of zo(openbaar gebied) samen een ijsje te eten

Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 14:56:59

ruud: kan er een misschien pagina met praktische tips op de dwaze vaders site komen?, op wat voor manieren vaders en kinderen elkaar weer kunnen vinden? (twitter, hyves, i-pad, een namenlijst van vaders met hun contactgegevens
uiteraard wel volgens de wet, dus niet voor deur school of ex gaan staan (dan kan zij daar stalking van maken) door ons aan de wet te houden staan we sterk, maar het is in Nederland niet verboden een kennis uit de buurt van je ex te bellen, met de vraag, of het kind vanuit dat adres een keer kan bellen, om samen in een hamburgertent of zo(openbaar gebied) samen een ijsje te eten

Name ruud
Datum 14-05-2012 13:09:31

Mijnheer x

Of het juridische verstandig is weet ik niet, maar als je geen contact hebt, wat heb je te verliezen.
Persoonlijk vindt ik dat als de moeder zich niet aan de omgangsregeling (wet) houd, en geholpen wordt door het systeem, waarom niet.
Wat willen ze doen, jou v.d. rechtbank dagen, prima en dan, je wilt toch alleen maar contact met je kinderen, of is dat strafbaar.
Er komt een tijd dat je kinderen jou en andere vaders dankbaar zijn dat je dit gedaan hebt, zelf zou ik zeggen, gewoon doen.
Zelf zou ik ook gaan zoeken via internet, om te proberen contact te krijgen, wie wil je tegen houden, succes

Name maxime
Datum 14-05-2012 09:46:50

2/. Vrouwen hebben niet hun emancipatie gekregen met forum en gastenboek. Ze zijn op straat geweest om hun stemmen te laten horen. Deze land is niet feministe geworden met forum en gasten boek. Deze vrouwen hebben keer op keer op het PLEIN gedemonstreerd met hun eisen voor de ogen van de politiek en de media . Waarom wij niet? Zijn wij minder solidair dan de vrouwen?...Willen wij minder dan zij?..
Is er dan niet een politieke partij die zou blij zijn met alle onze stemmen?.. Er is wel een internationale organisatie die de belangen van de vrouw verdedigen.
Is er ook een organisatie die de vader verdedigen?...

Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 08:28:56

o ja: nooit geen foto van je kind op internet plaatsen, dan kan zij anders ervan maken: schending portretrecht (bij de wet verboden).

Name Mijnheer x
Datum 14-05-2012 08:27:06

Denis, een vraag aan jou en andere vaders:

Is het een idee (of toegestaan)om als vader uit de anoniemiteit te treden je verhaal op hyves in korte nette bewoordingen te melden (bij een blog)

Ik ben (volledige naam), en vader van (voornamen kinderen).
Ik mis mijn kinderen enorm, wil graag een vader voor hen zijn maar ben enorm tegengewerkt om hen te mogen zien of spreken.
(mobiele nummer erbij vermelden, en je kids kunnen je zelf vinden en misschien bellen).

Dan kunnen ook omstanders lezen hoe jij als vader word tegengewerkt.

Maak van je kinderen geen spoorzoekers, geef hen de mogelijkheid jou als vader weer te vinden, zodat ze jou misschien een berichtje kunnen sturen.
Op die manier is er weer tenminste weer een beetje contact.
p.s: nooit achternaam kinderen vermelden, alleen voornaam.

Zijn er vaders die hier ervaring mee hebben en op deze manier weer contact kregen?

Name EDA
Datum 13-05-2012 22:59:17

Rechters en aanverwanten worden ook getraind. Er zijn lieden die deze trainingen verzorgen.
Wellicht zijn deze lieden te benaderen en hebben ze een luisterend oor. En rechters vervolgens weer een luisterend oor bij hen.
Machteld Pel is b.v. zo'n trainer. Maar helaas doet ze niks meer met familierecht, vernam ik onlangs. Maar wellicht zijn er nog wegen.

Name denis
Datum 13-05-2012 18:10:07

mischien net als de partij voor de dieren .
eens een partij voorde kinderen oprichten.
in september zijn er verkiezingen ....

iemand bekend hoe dat in zijn werk gaat ..
ik ben bereid om partijlid te worden en als het nodig is in ded kamer te gaan zitten ..

grts denis

Name Leon
Datum 13-05-2012 18:09:43

Jan uit Alkmaar, helemaal mee eens! De stichting dwaze vaders heeft in het verleden altijd gedemonstreerd op het Binnenhof maar door gebrek aan belangstelling is daar van afgezien. Ook voor de regioavonden heb ik vernomen is geen belangstelling, er zijn er 1 of 2 die zich daarvoor aangemeld hebben en dan is het logisch dat zo'n avond ook niet door gaat. De stichting wil wel maar als er geen belangstelling is houdt het op.

Name jan
Datum 13-05-2012 16:59:34

Beetje vreemde opmerkingen hier beneden als je gebruik maak van een gastenboek van een organisatie die krachten heeft gebundeld. Misschien met hen contact opnemen?

Name maxime
Datum 13-05-2012 15:33:33

1/Zoals Erik heeft juist gezegd: "Zolang iedereen anoniem zijn individuele strijd voert, veranderd er NIKS" is de kern van onze problemen en de fundamentele oorzaak wat alle vaders me maken. "En waarom niet? ANGST!!!!!!", ik denk zelf meer aan ONMACHT om je legitieme recht en die van je kinderen te halen, keer op keer = frustratie, woede. Onze krachten bundelen, onze belangen verdedigen, allemaal samen opkomen voor onze families. Hoeveel vaders er zijn die deze ellende me maken?.. Heel veel. Zijn wij dan niet sterk genoeg met ze allemaal als wij echt willen?.. om onze stemmen met kracht te laten horen aan iedereen.

Name HvD
Datum 13-05-2012 12:54:40

Moederdag, een steek door het hart van alle vaders die door toedoen van "hun ex-en" hun kinderen niet meer zien. Ook vaderdag wordt hierom niet gevierd! Het moet gezegd worden!

Name denis
Datum 12-05-2012 10:42:42

ikilees de laatse tijd veel provocerende adviesen en ik maak me er een beetje zorgen om .
natuurlijk heb ik het zelfde gevoel maar ik denk dat je wel even door moet denken wat voor gevolgen je acties kunnen hebben .
een provocerende houding zonder gevolg is er vaak niet .
een ludieke actie om aandacht te krijgen is wat anders ..
je kan en mag mischien wel dingen omdat ze niet verboden zijn maar het kan ook gezien worden als lastering en of stalking ..

grts denis

ps ik moest het ff van mijn hart schrijven ,ik neem liever zekere en voorzichtige stappen ..

Name denis
Datum 12-05-2012 10:38:43

he jongens.,

wees blij dat carolain ieder geval een stuk wil schrijven ..
denk niet dat de weereld er ineens mee zal veranderen .
geloof me ik heb diverse tv stations aangeschreven en programmas voor terug verkrijgen van mijn dochter ..
niet veel (lees gerust geen ) zijn geintreseerd in een gecompliceerde zaak . 'ze hebben liever een gemakkelijke zaak die makkelijk op te lossen is .
ik heb ook contact gezocht met carola en ja ik wacht wel af of zemijn verhaal wil doen .
ik enk dat wehaar moeten zien als een journaliste die een verhaal hierover op papier wil zetten .
ze is geen expert in dit soort zaken dus om hier een rreactie te vragen is een beetje koffie dik kijken voor haar denkik .
natuurlijk zal zal ze vele aanmeldingen hebben gehad .
maar ik denk dat ze eerst de sensatiezoekers eruit moet filteren en dan eens gaan kijken wat zemag en kan doen ...
grts denis
ps laat haarmet rust en laat haar der werk doen zoals ze wilprovoceer niets .

Name ruud
Datum 12-05-2012 09:02:55

Carola,
Zou jij eens willen reageren op de reacties op jou verzoek?

mvg ruud

Name JCC
Datum 12-05-2012 08:34:29

Mijnheer x: deze kinderen zullen niets loslaten tijdens een interview over de werkelijkheid en moeder zal als een volksheld worden gezien omdat ze zo opkomt voor haar kinderen die zo geleden hebben bij hun vader.

Denk dat een interview voor een kind over dat onderwerp ook niet echt aan te bevelen is omdat ze er net zoveel verborgen verdriet van hebben.

Name maxime
Datum 11-05-2012 15:59:53

stichting Dwaze vaders.
NOGMAALS waar is mijn 1/eerste bericht gebleven?
Mijn 2 bericht is niet complet zonder de andere gedeeld nr 1.

Name Mijnheer x
Datum 11-05-2012 15:34:59

Carola: ga tevens a.u.b. eens de kinderen ZELF intervieuwen die hun vader nooit meer zien, door tegenwerkende moeder en wat dat met hen doet.
vraag: durft een ietwat brutale reporter (pownieuws) eens eindelijk een microfoon onder de neus van een moeder te duwen met de vraag: waarom mag dit kind zijn?haar vader niet zien? Dat filmpje mag dan wel op youtube, staan deze treiter-exen eindelijk eens mooi publiekelijk voor aap, met hun achterlijke manipulerende borderlinegedrag, waarin ze het kind gebruiken om de ex te tarten (maar daarmee tevens een kind de vader afpakken).

Name Erik Dekker
Datum 11-05-2012 15:18:16

Als Carola deze reacties niet verwacht had gaan haar oortjes klapperen
Iedereen moet gewoon lekker doen wat hij of zij zelf wil.
Ik spui mijn gal i.s.m. diverse mensen (waaronder Ron) op jeugdzorg.info
Wat ik ermee bereik? al is er maar 1 iemand die er wat aan heeft ben ik al tevreden.

Peace and wisdom.

Erik

Name ruud
Datum 11-05-2012 13:31:48

Ron, mijn mening is anders.
Er is juist niks op tegen om je echte verhaal te vertellen.Dat je misschien een andere naam er neerzet is niks mis mee.Ben zeer blij met haar verzoek, denk wel dat ze deze reacties ook niet verwacht had.Ze heeft een beerput open getrokken.
Wie weet is er via haar nog meer media te bereiken. Alles is welkom,om de bewuste geestelijk mishandeling met een vrij brief v.d. wetgever kenbaar te maken.
Hoe meer aandacht hoe beter.

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende