Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4780 zu 4794 von 5544
Name jan
Stadt alkmaar
Datum 11-10-2012 10:05:16

Je staat overigens wel in je recht.
Alleen het zou zo zonde zijn als het jou niets oplevert, je dochter een lening aan moet gaan, en je een schouderklopje van je lachende advocaat krijgt.

Name jan
Stadt alkmaar
Datum 11-10-2012 09:49:38

Wat had je verwacht? De meesten mensen worden boos als je 3 jaar geld moet terugbetalen. Dat is nog wel voor te stellen. Volgende stap zal zijn dat ze slachtoffer gaan spelen, dat kunnen sommigen heel goed.
Weeg alleen af wat het jou gaat kosten aan advocaten en oplevert en wat het je dochter gaat kosten. Kans bestaat dat advocaat de lachende derde is en z'n vakantie kan gaan boeken met jullie strijd.
Alleen

Name Ronald Massa
Stadt eindhoven
Datum 11-10-2012 08:25:14

Heb 3 jaar onrechtmatig allemetatie betaald omdat me dochter in haar levensonderhoud kon voorzien heeft ze brief advocaat gehad over terug betalen worden ze boos en maken je voor alles uit maar ze heeft al 10 jaar geen contact willen hebben door haar moeder die der om kocht mag ik ook voor me recht opkomen gr.ron

Name henk-jan
Stadt groningen
Datum 10-10-2012 14:33:55

beste mans.
Ik zou willen dat ik een ex had dit wil overleggen helaas niet dus, sinds kort wonen de jongens bij mij en zijn heel opgelucht,missen hum moeder wel maar zien in dat het zo beter is.(in de toekomst kijken kan niemand).
we gaan nu voor ons eigen geluk en ik raad je aan het ook te doen valt niet mee om zo je gedachten te sturen maar is wel het beste.

Name Mams
Stadt Brabant
Datum 09-10-2012 21:27:12

@ruud
Het is een schrale troost, zou het liever voor iedereen willen voorkomen, maar dat lukt toch niet!

Ik heb me netjes aan de uitspraken gehouden, dus daar valt mij niks in te verwijten! Heb gelukkig weer een baan al is het tijdelijk en voor minder uur, maar het helpt wel om er in mijn hoofd niet mee bezig te zijn!

Dank je wel voor je reactie!

Name ookpa
Stadt Geldpakhuis
Datum 05-10-2012 08:19:54

mannen zijn geen melkkoeien lees ik hier onderaan de pagina.

Ik ben wel een melkkoe zonder verder contact, gewist uit de kinderhoofdjes als liefdevolle vader die ze heeft leren lopen en fietsen. Gewist als vader die ze naar school bracht en met ze speelde. Kinderen zijn me niet gegund, voor haar rust zou het maar wat graag kunnen maar niet voor het plezier die je met je eigen kinderen zou hebben. Je lot is: rechtszaak na rechtszaak aangespannen krijgen net zo lang tot je kapot bent geprocedeerd, voor wat eigenlijk? Verdeel en heers, daar ligt de sleutel tot onbeperkt procederen voor de "zwakkeren" in NL.

Ook mijn kinderen bestaan uit een paar lettertjes in een mailtje als er weer eens extra geld moet komen conform ouderschapsplan, ja dan kan er ineens wel gecommuniceerd worden.

Sterkte lotgenoten melkkoeien

Name ruud
Stadt almelo
Datum 04-10-2012 11:53:53

Mams,

Als de vader niet reageert voor overleg heb jij je best gedaan.
Als jij dat tot heden gedaan hebt en je hebt daar bewijzen van, is dat voldoende.
Op deze manier zoals de vader reageert, of niet, heeft en houd hij je in zijn macht,
Ik zou mij daar verder niet druk over maken, en de beslissingen zonder hem nemen.

Het is goed dat jij taz van de alimentatie een keuze hebt gemaakt van duidelijkheid, ook dat zal op en duur rust geven, ongeacht hoe het uit pakt.
Over oogkleppen gesproken, je bent zeker niet de enigste, als dat een troost is.

gr ruud

Name Mams
Stadt Brabant
Datum 04-10-2012 11:23:10

Hoi,
Betreffende het gezag zou ik over alles overleg moeten voeren, dat gaat schriftelijk, hij reageert echter nooit terug, wat hij bij de rechter beweert wel te zullen doen, wat de reden is waarom er nu nog steeds gezamenlijk gezag is!?
Maar heb dat stuk al met de advocaat overlegd en die gaat daar nu mee verder!
Betreffende alimentatie, ik heb alles met name voor mijn eigen duidelijkheid gecontroleerd met de afschriften, als de rechter dan uitspraak doet dan is dat in ieder geval op de juiste gronden! Dat hij me financieel heeft opgelicht was ik al achter, ben ondertussen al zoveel meer te weten gekomen! Wordt er gewoonweg bang van! Wat heb ik een oogkleppen op gehad, maar ja heb me billen gebrand dus zal op de blaren moeten zitten! En ook al stelt de rechter alimentatie vast ik ga er bij voorbaat al vanuit dat ik niks ontvang!

Name jan
Stadt alkmaar
Datum 03-10-2012 22:43:29

In de gevangenis zitten en een uitkering hebben en geen alimentatie willen/kunnen betalen. Hangt ook af van de kosten die hij heeft. Uitkering is het minimum door de overheid bepaald om te kunnen blijven leven maar er zijn uitzonderingen op. Zoek op Homepage en zoek met trefwoorden.

Name jan
Stadt alkmaar
Datum 03-10-2012 22:35:44

Alimentatie is tot 21 en vanaf 18 heb je met kind zelf te maken en niet meer met ex. Als kind eigen inkomen heeft kan je naar de rechter stappen en je kind dagvaarden. Vraag is wat je ermee opschiet. Als je 5000 euro aan advocatenkosten en griffierechten moet betalen. Wellichtn afweging te maken wie er nu mee opschiet met een rechtzaak.

9 jaar kind niet gezien en nu actief met kind willen praten waarvan de jongste 17 is ?. We zijn allen jong geweest en bemoeienis van ouders stond niet op nummer 1 op die leeftijd. Wellicht email sturen of brief en zeggen dat je deur altijd openstaat, dus je van de positieve kant laten zien.

Name ruud
Stadt almelo
Datum 03-10-2012 19:53:08

Mams,
Stop geen tijd in negatieve zaken en blijf bij je insteek van wat je wilt bereiken.
Probeer je emotie te scheiden van waar het omgaat.
Ook al betaald hij niks, dan nog heb je duidelijkheid.
Overleg met je advocaat wat de beste weg is om aan de juiste financiële gegevens te komen.
Of je ex je leven wil beheersen ben je voor het grootste gedeelte zelf bij.
Ik zeg niet dat het emotioneel makkelijk is om je een beetje los te maken,maar het is niet alleen in belang van jezelf maar zeker van je kind.
Ik vraag mij af in de praktijk wat zijn gezag betekend?

Name Mams
Stadt Brabant
Datum 03-10-2012 19:29:31

@ruud,
Dank je wel voor je reactie, ik heb ondertussen het gehele bezwaar gelezen van mijn ex, er staat zowaar weer alleen maar leugens in! Om het in Plopsaland taal te zeggen ik wordt daar zo moe van (lui) zelfs over zijn inkomsten is hij niet eerlijk! En het enigste bewijs wat hij gestuurd heeft is een wijzigingsbrief betreffende zijn uitkering van augustus 2011!? Waarin duidelijk staat dat het om een verrekening gaat? En daar baseert hij zijn hele bezwaar op met de nodige leugens over de afspraken in het ouderschapsplan en 2 brieven van de desbetreffende pi's dat hij vastzit!
Vind het er behoorlijk op lijken dat hij mijn leven en uitgaven wil beheersen, want hij wil het gezag niet kwijt, maar weigert gewoonweg om bij te dragen in het onderhoud van zijn kind!? Als ik jullie zo hoor heb ik het slecht getroffen met zo'n vader voor mijn kind!?

Name ron
Stadt eindhoven
Datum 03-10-2012 11:54:02

wij mannen staan altijd in onrecht wat het hele systeem betreft

Name ruud
Stadt almelo
Datum 03-10-2012 09:15:05

Peter,
Ik zou in het systeem kijken of je kinderen begeleiding kunnen krijgen.
Misschien dat ze er niet blij mee zijn, maar dan heb jij wel je verantwoording genomen.
Ondanks geen contact is dit misschien wel op dit moment het maximale wat er in zit.
Niks heb je en wie weet,
succes en sterkte

Name ruud
Stadt almelo
Datum 03-10-2012 09:10:15

Mams.
ik zou zeker de procedure starten om alimentatie van de ex te vorderen.
Dan heb jij wel duidelijkheid en hoef jij je ook niet schuldig te voelen als het niks wordt.

Vorige mißbrauch - adverteren - gratis gastenboek Folgende