Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4689 zu 4703 von 5453
Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 05-08-2012 um 08:21:41

@gewoon een mama
Ik snap wat je bedoelt, heb voorheen ook Co.-ouderschap gehad, ik kreeg dit zelfs als verwijt bij het kort geding van ex van de rechter te horen! Omdat mijn ex nog niet veroordeeld is voor de 2 strafzaken die er op dat moment tegen hem liepen, ook al had hij onze zoon in meerdere malen in aanraking laten komen met de personen waar hij mee opgepakt was, werd daar niks mee gedaan! Want daarvoor had ik al een jaar Co.-ouderschap gehad!
Ik hoop dat je de data nog hebt voor alle keren dat hij niet op kwam dagen, en kan bewijzen dat hij niks bijdroeg in het onderhoud! Net als de vaders hier moeten de moeders in dit soort situaties ook alles op alles zetten om weer omgang te krijgen!
Is het gezag gedeeld, en het ouderschapsplan door de rechter goedgekeurd dan kun je overigens wel aangifte doen van ontrekking uit het ouderlijk gezag! Als je getrouwd was is het ouderschapsplan sowieso bij de rechter geweest! Anders gebeurt dat alleen op verzoek van de ouders!

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 05-08-2012 um 08:10:00

@dennis
Dit vind ik dus echt een rotstreek en dan verwoord ik me even heel netjes!
Oftewel jouw (h)ex neemt de kinderen mee naar een buitenland voordat het gezag gedeeld is, zodat het gezag niet meer geregeld kan worden!?
Het gaat er bij mij echt niet in hoe sommige mensen dit kunnen bedenken!
En dan kan ik ook wel bezig zijn om mijn ex uit het ouderlijk gezag te krijgen, maar daar staat wel tegenover dat het vanwege de veiligheid van ons zoontje gaat!
Overigens is er bij iemand bekend of rechters op de hoogte gebracht worden van veiligheidsmaatregelen bij de zittingen? En voor wie die gelden?
Ex en ouders beweerde namelijk tijdens de zittingen dat de dreigementen wel meevielen, maar er waren wel extra beschermingsmaatregelen getroffen voor hun! En die bescherming was niet tegen mij, maar voor dreiging van externe!
Als het goed is komt de beschikking deze maand, maar is al uitgesteld!

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 05-08-2012 um 06:53:47

dus eigenlijk is de keus heb ik max 20000 euro over om een 2 weken mijn dochter mischien te zien als de zittingen op tijd klaar zijn .
tja nu staken is een betere keus denk ik . dus ik ben me zwaar aan het beraden .
zeker omdat ikdat geld niet zomaar heb liggen en ik me ervoor inde schulden zou moeten werken ....
bij de 20000 euro is dan niet berekend dat ik bij elke zitting aanwezig zou moeten zijn omdat het beter is ...
hoorzitting . behandelingszitting en dan 2 hoorzittingen voor een hoger beroep en een behandelzittig ... dus minimaal 5 x retour canada .. gemiddeld een 700 euro voor de vlucht en een 600 euro voor een week een hotel daar . alsd ik het al red met een week .
nog daargelaten dat ik dan onbetaald verlof zou moeten nemen omdat ik de dagen er niet voor heb als ik langer zou moeten gaan .
grts denis
dus ja moeders worden daar ook beschermt al zijn de uitspraken wel zwaarder.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 05-08-2012 um 06:48:35

hoi mams,

ikmoet in canada procuderen omdat mder daar nu woont .
het verdrag van denhaag regelt wel veel maar op het moment van vertrek was er geen gezamelijk gezag en valt het dus niet onder het verdrag als ontvoering .
het onderzoek vraag ik aan dan en dan zijn de kosten voor mij.
wel kan ik onder het verdrag een bezekers regeling effectueren .
echter dochter is nu 10,5 jaar en met 12 mag ze kiezen .
voordat er een uitspraak gedaan is en of uitgesproken dan zouik met geluk (ook een ho..
ger beroep mee gerekend)1 bezoek kunnen krijgen , al moet ik er dan wel alles voor betalen een vlucht retour voor mij en mijn dochter want ze mag nog niet alleen vliegen .
dus al met al zou ik een totaal plaatje gaan krijgen van een kleine 15000 tot 20000 euro ..
en dat voor een bezoek .want zodra mijn dochter 12 is mag ze zelf beslissen volgens het canadese rechten door beinvloeding weet je wel waar ze voor kiest.

1

Name gewoon een mama
Stadt den haag
Geschlecht Frau
Datum 04-08-2012 um 14:20:57

ik ben een mama met drie prachtige kids, en zins een jaar gescheiden.. en mijn ex mag wel ze kinderen elk weekend zien,en vakantie is eerlijk verdeellt,en,mijn,kids bellen elke dag even met hun papa,maar ja.. in verleden haalde papa zijn kids niet altijd op,en zat ik met kids die verdrietig waren en ook nam die de telefoon niet op, en nee hij betaalt niks aan onderhoud van zijn kids,omdat ik er geen verplichting van wilde maken, want ik dacht als alles zonder moet beter zou gaan! maar nu ander half jaar later,neemt hij me nog in de zeik ! en heeft mijn kids mee genomen,eerste zoude ze vakantie houden bij hem,en zou die ze terug brengen zoals altijd,maar nu bedacht hij zich en krijg ik mijn kinderen niet meer, en ik als moeder met co ouderschap sta net zo machteloos! en dat het rechtsysteem altijd te nadelen van een vader is,is ook niet altijd waar!! maak het nu zelf mee,word nu kei hard gezegt dan neemt u een advocaat en vecht u het ouderschap maar aan!

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 03-08-2012 um 17:51:19

Dennis dat is wel een hele erge naaistreek om het even grof te zeggen!
En moet moeders dat in dit geval ook betalen of wordt die uit de wind gehouden? Zijn hier onder het verdrag van den haag geen regelingen voor?
Waarom nu ineens in Canada en eerst in Nederland? Kreeg je van de rechter in Nederland gezag? Als je kinderen de Nederlandse nationaliteit hebben lijkt me toch dat een Nederlandse rechter hier uitspraak over moet doen!

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 01-08-2012 um 13:51:33

weer de rechtelijke macht die de regels maakt en onze kinderen ja ja waar gaat het om. waarheids bevinding moeten wij dan gvd altijd met tegen bewijs komen het is zo oneerlijk.
Dennis heeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel sterkte ik zou er gek van worden liefde overwint veel.
En onze politiek geen gehoor en wij straks maar stemmen zeker op wie dan,de parij die er daad werkelijk iets aan wil doen en ook laat zien krijgt mijn stem,en wie steekt z,n nek uit

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 01-08-2012 um 12:49:08

nou het kan nog gekker...
het canadese gerecht is nog slechter .
als ik niet met 8000 tot 15000 canadese dollars over de brug kom kan ik geen verzoek in dienen voor het gezag want een onderzoek van de raad daar kost jezelf geld ... maar dan doen ze wel waarheids bevindingen ....
hmmm na 17 zittingen hier in nederland zit er dat ff niet aan .....
boompje in de tuin geeft nog geen geld zal ik maar zeggen ...
grts denis

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 31-07-2012 um 13:18:16

ondanks het gemis van je kinderen en plagerijen van de (H)exen toch voor iedereen een goede vakantie.

Nog geen reactie vernomen via media van onze politieke partijen bv mevr Dijkstra D66 enz enz binnen kort trekken ze allemaal het land weer in met loze beloftes,maar geen een die iets voor onze doelgroep doet.
Namelijk onze kinderen en niet wij zelf nee onze kinderen hebben politieke steun nodig,zodat ze bij de de vader en moeder mogen wonen.
De groep advocaten zal ook niets ondernemen als de politiek niets doet.

Name Mijnheerx
Stadt Nederland
Geschlecht Mann
Datum 24-07-2012 um 19:28:30

Dude: google en lees op:
emotionele manipulatie
borderline
psychopatisch gedrag
verdraai gedrag
ziekelijk liegen,

succes en sterkte!

Name Iemand die zich n...
Stadt Zal wel iets met tralies worden
Geschlecht Mann
Datum 24-07-2012 um 18:22:29

"Lijkt een veroordeling maar een HEX komt gewoon weer weg met iets"

BREDA (ANP) - De 49-jarige Joyce L. krijgt geen straf voor smaad of laster omdat zij haar ex-man van incest beschuldigde. De rechtbank in Breda verklaarde het Openbaar Ministerie dinsdag op dat punt niet-ontvankelijk, omdat de man te laat aangifte heeft gedaan. L. is wel veroordeeld tot 40 uur werkstraf en voorwaardelijke celstraf van 3 maanden met een proeftijd van 3 jaar voor het onttrekken van haar jongste dochter aan het gezag van haar ex. Ook moet de vrouw haar ex 8000 euro schadevergoeding betalen.

L. beschuldigde haar man onder meer in het tv-programma Zembla in 2009, nadat haar ex eerder dat jaar al was vrijgesproken van kindermisbruik. Om tot een succesvolle vervolging van de vrouw te komen, had hij binnen 3 maanden na deze beschuldiging aangifte moeten doen.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 24-07-2012 um 09:00:46

Mams,
Ik weet dat toen mijn ex mij als vader de kinderen onthield,ik wel in het systeem bezig ben geweest tevens , maar helaas.
Ik heb mijn kinderen opgezocht bij de sport, ben naar school heen geweest,wel na schooltijd.
Ik heb er veel moeite voor gedaan en ik weet dat het gewaardeerd is.
Op die manier ook een band opgebouwd.
Als de moeder zich niet aan de wet houdt ik ook niet.
Je hebt dan wel geen omgang maar ik zag mijn kinderen wel.
Totdat mijn kinderen zelf ook aangaf om bij mij als vader te willen gaan wonen.
De moeder ging er mee akkoord, maar toen zij de kinderbescherming nee, maar ik heb ja gedaan.
Inderdaad zonder moeders ja was het misschien niet gebeurd.
Ze wonen nog steeds bij mij.
Waar de grens ligt bepaald iedereen zelf.
Ik begrijp heel goed als er geen enkele vader meer zou gaan vechten misschien dat er dan een kentering komt.
Dat het systeem vaders en kinderen in mijn ogen discrimineert en geestelijk mishandeld ja.

Name EDA
Stadt tussen voor en achtertuin
Geschlecht Mann
Datum 24-07-2012 um 00:43:47

Echt, geloof me, het beste wat je je kind geven kunt is je Liefde. En ook al zie je je kind niet of veel te weinig. BEN Liefde. Maximaliseer voor JEZELF Liefde. JIJ plukt er PERSOONLIJK !!! de vruchten van en je kind direct daarna ook.
Rechters, hulpverleners, RvdK's , BLZ's ALLEMAAL zijn ze behept en (ver)oordelen ze vanuit angst, angst die vaak vanuit de verzorgende ouder ( vaak de moeder ) als een inktvlek uitvloeit door de burelen EN de hoofden van mensen werkzaam bij voornoemde instanties.
Angst en Liefde zijn tegenpolen. Daar waar het één is kan het ander niet zijn!! Angst manifesteert zich als vechten en vluchten, dus als je deze manifestaties ziet, dan is er sprake van angst. Vecht je en vlucht je zelf ook, dan houdt je angst in stand. BEN je Liefde, dan is er voor jou geen plek meer voor angst en DAT helpt. Alleen DAT. En procederen is ook vechten. Of wordt je vrouw oprecht Liefdevol na een rechtszaak? Nope, ze blijft in de verdediging en blijft vechten en vluchten.

Name EDA
Stadt tussen voor en achtertuin
Geschlecht Mann
Datum 24-07-2012 um 00:34:45

Jaha, hier ben ik
WAT hebben kinderen nodig?
2 Liefdevolle ouders.
Vechten ( ook via rechters ) helpt geen ene donder.
Uiteindelijk moeten beide ouders, wat een rechter ook moge beslissen, door één deur.
Zolang het vechten voortduurt, zal die deur te smal blijken.
Ik heb in een half jaar 3 rechtszaken gevoerd, veel te kort mijn prachtige dochter kunnen zien en omgekeerd. En NOG kan een ex zomaar een hakt toeroepen aan de omgang en een kind ontvoeren voor een Liefhebbende Papa. Uitspraken en afspraken helpen daar NIETS tegen.
We zouden als Papa's eigenlijk met zijn allen moeten stoppen met procederen, de hele meute die er dik aan verdient in één klap werkloos maken.
En als je aan het procederen bent: Realiseer je dan dat een ex maar gewoon NIET hoeft te communiceren en ze heeft haar zin al. Dus wat hoop je nou eigenlijk? Wat wil je bereiken? Als man sta je domweg gewoon machteloos. Rechten??? Het is een aanfluiting!! Kinderen hebben in het geheel geen rechten.

Name Mams
Stadt Brabant
Geschlecht Frau
Datum 23-07-2012 um 21:36:40

@ruud
Ik snap wel wat je bedoelt maar denk dat je er minder mee bereikt en ja ik vind dat jullie ook je woede mogen afreageren, liever gier dan in de rechtbank! Of rechtstreeks naar je ex! Maar lucht het op of wordt je er alleen maar bozer van?
Ik ben me na de voorbereidingen van de laatste zitting bewust geworden dat ik me er steeds bozer over maak, en dat vind ik eigenlijk zonde van mijn energie, maar begrijp ook heel goed dat dit bij jullie anders zal liggen omdat ik mijn zoon wel bij me heb, en als het ware aan de andere kant sta voor jullie, weliswaar met de bedoeling dat er omgang moet zijn mits dit veilig is, en dat is bij mij hetgeen wat er nu bij mijn ex niet is!
@dude
Ik kan je alleen meegeven dat mijn ex en zijn ouders in hun zittingen op die manier overkwamen, de rechter heeft duidelijk laten merken dat ze haar vraagtekens daarbij had, ik hoop dat dit bij jouw ook zo gaat!
Suc6

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende