Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4040 zu 4054 von 5299
Name GAW
Stadt Almere
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 21-09-2011 um 17:03:08

Ja vandaag vernomen dat mijn vriend zijn ex met kinderen naar Suriname zijn.

zucht en nu hoe krijgen wij de kinderen hierheen.

weet iemand wat wij nu moeten doen.

helppppp

Name Koos
Stadt Veendam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 20-09-2011 um 16:55:48

Raymond; alle bewijsmateriaal verzamelen en in je archief stoppen, vervolgens de raad voor de kinderbescherming inschakelen als ze naar blijft doen.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 19-09-2011 um 22:47:34

oh ja, en ze wilt niet met me communiceren.

Dan heb je de hele "" ik ben slachtoffer top 5" bij elkaar.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 19-09-2011 um 22:42:26

Succes Raymond en mocht het tot een rechtzaak komen, vergeet niet te huilen, zeggen dat ze heel vaak jou en de kinderen sloeg, en dat ze nooit naar de kinderen thuis omkeek;
terwijl jij altijd voor de kinderen klaarstaat, kleertjes koopt en hen verzorgt.
Bij vrouwen werkt het meestal, misschien bij jou als vader ook.

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-09-2011 um 13:41:01

Ik heb heel veel gelezen en denk ook zeker na over alle adviezen.
1 ding is zeker schelden etc helpt niet en doet inderdaad je zaak en nog belangrijker je kind zeker geen goed.

Name Thea
Stadt Deventer
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 17-09-2011 um 13:07:13

Daantje, advies kopie maken van kaart + datum gaf ik ter info. Zie mijn schrijven 13-09-2011. En natuurlijk begrijp ik dat het juist goed is dat wij allen adviezen geven maar de ontvanger van advies zal zelf een afweging maken in deze. Probeer niet af te geven op een ex,maar probeer allen het duidelijk en helder te formuleren.Want woede teksten zegt veel over jezelf en niets over de ander. Tenslotte heeft een scheiding / conflict twee kanten. Hoe zwaar soms ook maar leef je dan eens goed uit op de sportschool of ga eens lekker een avond uit met goede en betrouwbare vrienden. Allemaal een fijn en goed weekend toegewenst met als thema zelfreflectie

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 15-09-2011 um 15:38:11

raymond zoek aub een goede advocaat...ga zeker niet in zee met die instanties....vrouwe gaan daar zitten janken en ze hebben die lui weer voor zich gewonnen...wij hebben het zoontje van mijn man al 3 jaar niet gezien van alles uit de kast gehaald...omgangshuis,bemiddeling,kinderbescherming, noem het maar op....met alles luisteren meer naar de moeder als naar de vader...dit is zo oneerlijk maar helaas wel de realiteit...neem een advocaat en vecht voor je kind....en wat ruud al zei....stuur kaartjes en copieren voor je eigen de datum op de kaartjes zetten...en ik heb veel baad gehad bij een dagboekje schreef alles op...ik wens je heel veel sterkte en een ding geef het nooit op.

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 15-09-2011 um 07:41:39

Bedankt voor de adviezen. Instanties familie etc. is zeker geen optie.
Gaat ook niet om de alimentatie maar heb te maken met een ex die het een zegt en het ander doet

Doodleuk zegt/mailt/smst je kan je kind komen halen en dat een paar uur later weer intrekt.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2011 um 22:01:15

hoi ruud en thea,

ik ben er ook geen voorstander van om het via familie te doen of bekende .
zelf proberen opte lossen is beter en misschien via een scheidingsbemiddelaar.
verder ja je kinderen zijn altijd de het slechste af en lijden het meest .probeervoor hun de schade zoveel mogelijk te beperken .
verder is er voor alimentatie een tabel die je kan gebruiken voor de rest is het (spullen) delen .
ook ik heb mijn kinderen nu 2 jaar niet gezien,leesweldatik ze toen een keer of 8 gezien heb en daarvoor ook een 3 jaar niet .
nu zelfs door moeder ontvoerd naar canada .
daar zijn we aan het zoeken naar haar om de kinderen terug te laten komen naar nederland.
blijf zoveel mogelijk bij kinderbescherming en of jeugdzorg weg dat doet de kinderen zeker geen goed die helpen pas als het te laat is en dan haken ze snel af ....
grts denis

Name Jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2011 um 22:00:39

Aan al die professionele bemiddelaars heb je geen reet als je ex haar poot stijf blijft houden. En als je dan eindelijk iets heb afgesproken wordt het simpelweg later ontkend door 'ja maar, zo had ik het niet bedoeld" te blaten. Zonde van je geld.
En vraag je dan vervolgens zo mediatormuts om op te schrijven wie er dwarsligt krijg je nee te horen want de mediator is dan neutraal volgens eigen zeggen. Maar betalen mag je wel.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2011 um 21:28:18

Thea,
Ik geef een advies aan Raymond, dat jou mening anders is,prima,zo kan Raymond een goede afweging maken.Dat Raymond daar later misschien spijt van krijg zoals je schrijft taz van mijn advies ben ik zeker niet met je eens.Maar ieder zijn eigen weg.Dat is het leuke van dit gastenboek.

Name Thea
Stadt Deventer
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 14-09-2011 um 20:52:07

Voor Ruud en Raymond,,hallo Ruud jij geeft een advies aan Raymond om bemiddeling te zoeken d.m.v. opa,oma,broer,schoonzus etc. ( mannen logica?) Ook geef je aan dat dit beter en evt.sneller kan gaan dan evt. instanties ook. Ik vind dit advies niet handig want zo trek je mensen welbewust mee in een slepende en emotionele kwestie.En het voelt als'soldaatjes' verzamelen.Kan nooit goed zijn en kan nog meer leed verergeren.Raymond zou ik adviseren om haar via een aangetekende brief ( kopie maken) voor te stellen via een scheidingsbemiddelaar alles kort te sluiten.Is minder kostbaar dan ieder een eigen advocaat en zo krijg je een vechtscheiding ten kostte van het kindje. Het is HUN scheiding en niet die van de famile enz.en betrek je bekenden/ familie erbij is de ramp later niet te overzien!Raymond daar krijg je later spijt van dus denk er eens goed over na. Grt. Thea

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2011 um 15:14:41

Raymond,
Alimentatie bepaald de rechtbank,niet je ex.
Daarnaast mag ze eisen wat ze wil maar dat mag jij ook, dus dat zegt niks.
Tijdens de afrekening vd scheiding noteer wat zij allemaal onrechtmatig heeft meegenomen en hang daar een eerlijke prijskaartje aan.
Wat ik vaker schrijf is dat het beter is dat je bv een vrien(din) van jullie samen of een broer,schoonzus, opa,oma ect die ook bij haar een ingang heeft laat bemiddelen.Dat is beter en evt sneller dan instantie,s, welke dan ook.
Lees de verhalen maar eens goed op deze site daarover en maak dan maar een keus.succes ruud

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2011 um 11:54:09

Leon, ok dank je, ik ben al donateur

Name Leon
Stadt R'dam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 14-09-2011 um 11:47:30

Raymond geeft niet. Ik zou als ik jou was toch naar het advocatenconsult van de stichting gaan. Kost je 30,00 euro aan donateurschap en je krijgt 45 min de tijd. Kan ook geen kwaad als second opninie. Ik heb gezien dat er 13 okt weer zo'n avond is. Doe het zeker als je voor die tijd nog niet bij jouw advocaat terecht kan (druk???). Die kan zich beter druk maken om je kind! Ik stop er mee want het maakt me alleen maar weer kwaad en verdrietig. Sterkte en succes. We lezen wel hoe het verder met je gaat.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende