Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4212 zu 4226 von 5471
Name ed
Stadt goes
Geschlecht Mann
Datum 17-02-2012 um 23:32:06

bedankt voor de informatie je hebt helemaal gelijk.
Is studiefinanciering ook fiscaal aftrekbaar, wie kan mij daar antwoord op geven.

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
Datum 17-02-2012 um 14:41:23

Wij zoeken personen die vanwege kinder- en/of partneralimentatie, waarbij het LBIO betrokken is, dusdanig in de problemen zijn gekomen dat behoorlijk inkomensverlies of zelfs verlies van werk heeft plaats gevonden en die voor een landelijk persbureau een interview willen geven.

U kunt zich per mail aanmelden naar admin@dwazevaders.nl of bellen naar 0629027506.

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 23:48:19

Ed, Nee
Zie ook de vragen op website van IB-groep
www.ib-groep.nl/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE ,/

www.ib-groep.nl/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE/,/?LBound=1 @8,St=317,E=0000000000333972052,K=8904,Sxi=17

Name ed
Stadt goes
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 23:00:35

Ik ben een gescheiden man heb 2 kinderen 17 en 15 jaar.
Mijn zoon word straks 18 jaar en gaat een mbo opleiding volgen en er kan studiefinanciering aan gevraagd worden maar ben zelf inmiddels weer getrouwd. en mijn vrouw heeft zelf 2 kinderen,Wie weet hoe dat berekend word alleen de inkomens van mijn ex vrouw en mij of word ook de huidige inkomen van mijn vrouw meegeteld dus ons gezamenlijk inkomen, Wie kan mij dat vertellen

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 18:44:56

Ik ben het eens met de vorige schrijvers en denk net zo over dit soort hexen.

EDA verwoordt het prima, loslaten in zoverre neem over duidelijk afstand en ga er boven staan.

Ergens moet je nog medelijden hebben ook met dit soort hexen. Dan sta je er helemaal boven hoe moelijk dit soms ook is.

Natuurlijk mag je de strijd wel voort zetten in de rechtbank en opkomen voor in de eerste plaats je kind die gewoon het recht heeft op beide ouders. Dat is dus een hele andere benadering dan de hexen doen die denken dat het kind / de kinderen hun eigendom zijn.

Name Ruud
Stadt Almelo
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 17:46:13

EDA: helemaal mee eens, loslaten vind ik een rotwoord en een modeterm, maar soms kan men niet anders, gaat het erom jezelf in bescherming te nemen voor een treiter-ex, die al dan niet vanuit een psychopatische stoornis slechts de vader totaal kapot wil maken, met het kind als machtsmiddel.

Name EDA
Stadt Brabant
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 16:34:58

Alle vaders/ouders enz. die met problematieken als ook door recente schrijvers geuit in aanraking komen hebben te maken met strijd. Veelal op de meest smerige manier gevoerd. Da's duidelijk.
Je wint zo'n strijd alleen maar door je er aan te onttrekken. Dat wil niet zeggen dat je geen rechtszaken meer dient te voeren, of mogelijk met instanties in zee moet gaan, nee, het wil zeggen dat je je er emotioneel van los moet ( Leren ) maken. Zo onttrek je je aan de strijd en ben jij de winnaar die met meer energie zijn 'werk' kan doen en er ook voor zijn kind kan zijn.
Weet wie je bent en waar je voor staat. Zie hoe fijn je kind het vindt bij jou en put daar kracht uit. Verder zul je merken dat je vrij alleen staat tegenover een kudde lieden aan de zijde van je Hex. Laat ze. Hoe minder vat het op je heeft, des te minder effect sorteren ze. Winst voor jou. Zo blijf je staande.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 15:20:53

Joost,16-02-2012 om 01:32:17
Deze reactie is normaal en voor vele herkenbaar.
Heb het zelf nog nooit meegemaakt dat er op deze site een reactie is verwijdert.
Dat je onder een andere naam reageert is ook niks mis mee om herkenbaarheid te voorkomen.
Hou het dan ook daarbij en wissel niet.
Als ik zelf het idee had dat mijn reactie zou zijn verwijdert zou ik dit eerst navragen zonder dit op de site te zetten.
Sterkte met je situatie.

Name Joost
Stadt Amstelveen
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 01:32:17

Raymond, na al die jaren strijd, waarin vele vaders de illusie hebben, na een juridische uitspraak (met behulp van een advocaat) daadwerkelijk een echte omgangsregling te hebben.....maar die omgangsregeling vaak slechts een zinloos stuk papier is, daar gaat de strijd tegen dit onrecht om!
Waarom?: omdat moeders ongestraft en met hoongelach hun achterwerk mogen afvegen met deze omgangsregeling, mede om vaders psychisch kapot te maken.
Een gruwelijke vorm van machtsmisbruik.
DAAR zit hem de kink in deze kabel, kerel, ik spreek helaas uit ervaring.
Het klinkt hard, maar zelfs met de beste advocaat ter wereld, mogen moeders nog steeds een omgangsregeling achter hun behangetje plakken, en er maar op los liegen, tegen scholen, enz. om vervolgens (vader-onvriendelijke) instanties stroop op de mond en smeren en leugens te verkopen, en daarnaast is het een taboe, om te melden dat we vaak te maken hebben met manipulerende borderliners.
Dat moge gezegd worden, toch?

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 00:23:10

Beste Joost,

Je bericht stond en staat (nog steeds) er echt wel leesbaar op. En wordt ook zeker gewaardeerd als zijnde advies.

Maar je mag de stichting gewoon niet dreigen met tv programma's etc. want:
1 ze maken echt geen reclame voor advocaten o.i.d. (en ik heb een advocaat via de stichting en die is 100% integer)
2. ze doen heel veel met minimale middelen want die paar donateurs voor een paar tientjes per jaar worden ze echt niet rijk van.

Ik wil heus begrijpen dat je in een soortgelijke situatie zit (zoals wij allemaal hier) maar je zo afreageren is niet echt heel gepast.

Name Joost
Stadt Amstelveen
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 23:56:02

Beste mensen, ik blaas niet hoog van de toren, maar de berichten waren wel degelijk verwijderd, dat ik onder een andere naam reageer, mijn ex leest dit ook mee, als deze dame erachter komt, gaat ze mijn moede snachts weer uit bed bellen en uitschelden, heus.
Ik ben voor breiheid van meningsuiting, maar was verbijsterd, dat een goedbedoelde tip: de onderwijsinspectie erbij te halen, telkens weer eraf ging, dat wekt argwaan, tevens ip adres of niet, ik sta hier zeer zuiver in, kan misschien hard uit de hoek komen, maar je kids nooit mee zien, is al erg zat. Als dan een goedbedoelde tip aan een mede slachtoffer prompt eraf gaat, tja, dat is frustrerend....wie de bal kaatst...

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 23:19:13

Ach gewoon negeren zo iemand, wij weten met z'n allen wel beter.

Ik heb voor de verandering ook eens een goed bericht mijn dochtertje is bij mij en ze zei onderweg vanavond "we gaan naar huis... en toen viel ze in slaap"

Na meerdere keren bij mij weg gehouden te zijn en diverse chantages, valse aangiftes etc.

Ach jullie allemaal wel bekend.
Ik heb nog helemaal niks geen omgang op papier etc.
Maar het kan wel. Ze is nog zo jong maar we gingen wel naar huis......

Name Leon
Stadt R'dam
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 22:21:24

Gooi die Joost of Man er uit. Belachelijk zijn reaktie. Niet erg sportief om verschillende namen te gebruiken. Denkt hij nou echt dat je dat niet kunt na gaan?? Dom, heel erg dom.

Name Joost
Stadt Amstelveen
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 20:11:53

heb bericht geplaatst, dat daantje zich moet wenden tot onderwijsinspectie, waarom halen jullie dat telkens eraf???? hoe integer zijn jullie, komen jullie ECHT op voor de dwaze vaders, of willen jullie je advocaten slects aan klanten helpen.....ben benieuwd als die belangenverstrengeling in het nieuws komt....bij wederom verwijdering, licht ik kro brandpunt in!

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

U moet niet zo hoog van de toren blazen. Wij hebben geen bericht verwijderd en van dreigementen zijn we niet gediend. Bij een volgende keer dat u weer zo'n toon aanslaat kunt u geen bericht meer plaatsen. Hoe bedoelt u "komen jullie echt op voor Dwaze Vaders"??? Wij zijn pas 22 jaar bezig!!!! Waar heeft u het over?? Wellicht heeft u zelf een fout gemaakt !!. Daarvoor heeft u met hetzelfde IP-adres onder de naam Man woonplaats ergens, Toon en Willem ook een bericht geplaatst.

Name Sjonnie
Stadt Appelscha
Geschlecht Mann
Datum 14-02-2012 um 09:55:42

Na 5 jaar tegenwerking door mijn ex, en geen contact met mijn zoon, is het haar niet gelukt mij psychisch te breken, alhoewel ik door een diep dal gegaan ben.
Met veel sporten, en positief denken zet ik mij er doorheen.
Ik wil iedere vader aanraden zich niet te laten manipuleren door een ex, met een kind als inzet.
Accepteren dat je een kind verwekte bij een vervelend mens, wiens drijfveer slechts treiteren, haat, de boel verdraaien en pesten is, dus: uithuilen, vallen, maar dan weer opstaan, en verder gaan met je leven, met de gedachte en een zuiver geweten: mijn kinderen zijn altijd welkom.
Ik wens alle vaders die hun kind niet meer zien alle sterkte toe, maar weet: ik worstel, en ik kom boven!

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende