Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4205 zu 4219 von 5464
Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 15:20:53

Joost,16-02-2012 om 01:32:17
Deze reactie is normaal en voor vele herkenbaar.
Heb het zelf nog nooit meegemaakt dat er op deze site een reactie is verwijdert.
Dat je onder een andere naam reageert is ook niks mis mee om herkenbaarheid te voorkomen.
Hou het dan ook daarbij en wissel niet.
Als ik zelf het idee had dat mijn reactie zou zijn verwijdert zou ik dit eerst navragen zonder dit op de site te zetten.
Sterkte met je situatie.

Name Joost
Stadt Amstelveen
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 01:32:17

Raymond, na al die jaren strijd, waarin vele vaders de illusie hebben, na een juridische uitspraak (met behulp van een advocaat) daadwerkelijk een echte omgangsregling te hebben.....maar die omgangsregeling vaak slechts een zinloos stuk papier is, daar gaat de strijd tegen dit onrecht om!
Waarom?: omdat moeders ongestraft en met hoongelach hun achterwerk mogen afvegen met deze omgangsregeling, mede om vaders psychisch kapot te maken.
Een gruwelijke vorm van machtsmisbruik.
DAAR zit hem de kink in deze kabel, kerel, ik spreek helaas uit ervaring.
Het klinkt hard, maar zelfs met de beste advocaat ter wereld, mogen moeders nog steeds een omgangsregeling achter hun behangetje plakken, en er maar op los liegen, tegen scholen, enz. om vervolgens (vader-onvriendelijke) instanties stroop op de mond en smeren en leugens te verkopen, en daarnaast is het een taboe, om te melden dat we vaak te maken hebben met manipulerende borderliners.
Dat moge gezegd worden, toch?

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 16-02-2012 um 00:23:10

Beste Joost,

Je bericht stond en staat (nog steeds) er echt wel leesbaar op. En wordt ook zeker gewaardeerd als zijnde advies.

Maar je mag de stichting gewoon niet dreigen met tv programma's etc. want:
1 ze maken echt geen reclame voor advocaten o.i.d. (en ik heb een advocaat via de stichting en die is 100% integer)
2. ze doen heel veel met minimale middelen want die paar donateurs voor een paar tientjes per jaar worden ze echt niet rijk van.

Ik wil heus begrijpen dat je in een soortgelijke situatie zit (zoals wij allemaal hier) maar je zo afreageren is niet echt heel gepast.

Name Joost
Stadt Amstelveen
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 23:56:02

Beste mensen, ik blaas niet hoog van de toren, maar de berichten waren wel degelijk verwijderd, dat ik onder een andere naam reageer, mijn ex leest dit ook mee, als deze dame erachter komt, gaat ze mijn moede snachts weer uit bed bellen en uitschelden, heus.
Ik ben voor breiheid van meningsuiting, maar was verbijsterd, dat een goedbedoelde tip: de onderwijsinspectie erbij te halen, telkens weer eraf ging, dat wekt argwaan, tevens ip adres of niet, ik sta hier zeer zuiver in, kan misschien hard uit de hoek komen, maar je kids nooit mee zien, is al erg zat. Als dan een goedbedoelde tip aan een mede slachtoffer prompt eraf gaat, tja, dat is frustrerend....wie de bal kaatst...

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 23:19:13

Ach gewoon negeren zo iemand, wij weten met z'n allen wel beter.

Ik heb voor de verandering ook eens een goed bericht mijn dochtertje is bij mij en ze zei onderweg vanavond "we gaan naar huis... en toen viel ze in slaap"

Na meerdere keren bij mij weg gehouden te zijn en diverse chantages, valse aangiftes etc.

Ach jullie allemaal wel bekend.
Ik heb nog helemaal niks geen omgang op papier etc.
Maar het kan wel. Ze is nog zo jong maar we gingen wel naar huis......

Name Leon
Stadt R'dam
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 22:21:24

Gooi die Joost of Man er uit. Belachelijk zijn reaktie. Niet erg sportief om verschillende namen te gebruiken. Denkt hij nou echt dat je dat niet kunt na gaan?? Dom, heel erg dom.

Name Joost
Stadt Amstelveen
Geschlecht Mann
Datum 15-02-2012 um 20:11:53

heb bericht geplaatst, dat daantje zich moet wenden tot onderwijsinspectie, waarom halen jullie dat telkens eraf???? hoe integer zijn jullie, komen jullie ECHT op voor de dwaze vaders, of willen jullie je advocaten slects aan klanten helpen.....ben benieuwd als die belangenverstrengeling in het nieuws komt....bij wederom verwijdering, licht ik kro brandpunt in!

Kommentar von Stichting Dwaze Vaders

U moet niet zo hoog van de toren blazen. Wij hebben geen bericht verwijderd en van dreigementen zijn we niet gediend. Bij een volgende keer dat u weer zo'n toon aanslaat kunt u geen bericht meer plaatsen. Hoe bedoelt u "komen jullie echt op voor Dwaze Vaders"??? Wij zijn pas 22 jaar bezig!!!! Waar heeft u het over?? Wellicht heeft u zelf een fout gemaakt !!. Daarvoor heeft u met hetzelfde IP-adres onder de naam Man woonplaats ergens, Toon en Willem ook een bericht geplaatst.

Name Sjonnie
Stadt Appelscha
Geschlecht Mann
Datum 14-02-2012 um 09:55:42

Na 5 jaar tegenwerking door mijn ex, en geen contact met mijn zoon, is het haar niet gelukt mij psychisch te breken, alhoewel ik door een diep dal gegaan ben.
Met veel sporten, en positief denken zet ik mij er doorheen.
Ik wil iedere vader aanraden zich niet te laten manipuleren door een ex, met een kind als inzet.
Accepteren dat je een kind verwekte bij een vervelend mens, wiens drijfveer slechts treiteren, haat, de boel verdraaien en pesten is, dus: uithuilen, vallen, maar dan weer opstaan, en verder gaan met je leven, met de gedachte en een zuiver geweten: mijn kinderen zijn altijd welkom.
Ik wens alle vaders die hun kind niet meer zien alle sterkte toe, maar weet: ik worstel, en ik kom boven!

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
Datum 07-02-2012 um 12:41:48

denis ja dat gaan we zeker doen via de advocaat...directeur wilde proberen om beide partijen bij elkaar te brengen om erover te praten....pffff maar dat gaat dus niet gebeuren...wat mijn frustreerd is dat ze wel naar de moeder luisteren en niet naar de vader daar kan ik zo boos om worden...maar oke vader heeft er recht op dus dan maar weer de gang naar de rechter....

Name Man
Stadt Ergens
Geschlecht Mann
Datum 06-02-2012 um 21:34:31

Daantje, stuur een aangetekende brief naar de onderwijs-inspectie, de direkteur van het schooltje van mijn zoon, liet zich destijds eveneens manipuleren door een borderline-gek, met rare fabeltjes, maar hij kwam van een koude kermis thuis! ik werd door de onderwijsinspectie in het gelijk gesteld, en ik ontving een rapport. De school werd op het matje geroepen.

Dat je het als moeder (of beter loeder) nodig hebt de vader van een kind emotioneel neer te trappen om hem een rapport te onthouden....om zelf overeind te blijven, dan ben je geestelijk pas ECHT ziek, een ongelofelijke etterbak van een wijf.... BAH!!

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 06-02-2012 um 15:53:05

hoi daantje,

dank je ja doorgaan heeft werpt soms zijn vruchten af .

maar daantje , bel de school directeur op en vraag op welk adres hij wenst gedagvaard te worden (school adres en ofzijn prive adres)om een zitting conform de wet 377c (informatie verplichting) aan te doen.
dit heeft bij mij zelfs gewerkt bij jeugdzorg en kreeg daar conform deze wet de informatie die ik wilde.
geef ook aan dat je het te belangrijk vind om deze informatie te laten schieten en dat je hem daarom wil dagvaarden om een rechter hem te laten vertellen wat deze wet inhoud .
het kan via kantonrecht en de kosten hiervoor worden ook opgeeist bij het er op aan laten komen van een zitting .
helpt welen de school zal er niet op zitten te wachten dat ze gedagvaard worden .

grts en hoop dat het wat uithaald voorje .

grts denis

Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
Datum 06-02-2012 um 15:42:24

ja hoor school heeft met moeder overlegd en moeder geeft geen toestemming voor de gegevens....dus doet school dat ook maar niet..school vindt het een moeilijke sitiuatie bla bla bla maar wel luisteren naar een gestoord wijf dat haar kind zijn vader ontneemt...maar oke gaan het dan maar via de rechter afdwingen..we blijven door gaan..hoger beroep verloren.kijken of we nu in casatie kunnen..dit haalt in onze zaak waarschijlijk niets uit.maar ik denk dat we toch maar eens gaan proberen...

oja denis te gek man...eindelijk is het dan zover ben heel blij voor jullie.

Name Willem
Stadt Zaandam
Geschlecht Mann
Datum 05-02-2012 um 14:12:27

inderdaad Jan: en dat, in ons zogenaamde democratische land, met zijn zogenaamde rechten voor het kind, maar waar kinderen uit wrok door een (h)ex hun vader niet meer mogen zien! Kinderen hebben veel verdried dat zij hun vader niet mogen zien, (psychische verwaarlozing) maar ach, zeilbootmeisjes zijn voor de jeugdzorg belangrijker, net als die Mauro.
Ik ga de bolle buikjes van die advocaten niet meer spekken, mijn ex kan de pot op!

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 05-02-2012 um 11:58:05

Wat een beschaving he, dat je als vader naar een stel gedateerde toga idioten moet om je eigen kind een dagje te mogen zien en dat je daarvoor zo'n beetje een middenklasse auto voor moet sponsoren aan geld.

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 05-02-2012 um 09:18:39

Mooie woorden Sjors uit Heerlen!!!Maar denk je echt dat een dame op haar sterfbed zal overdenken hoe bekrompen ze heeft geleefd?Denk het niet,daar is ze te bekrompen en stom voor.Ook ik moet kinderloos leven,wel losgeld betalen.Mijn troost is:er komt een dag dat ik met betalen stoppen mag!!!Mijn kids zal ik nooit meer zien.Nu heb ik pijn en verdriet.Als ik oud en grijs ben wil ik niet wéér door de mangelmolen.Laat maar zo het is.Mijn huidige vrouw wil de deur openmaken,ik niet.Van mij hoeft het na nu10jaar kinderloos niet meer...

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende