Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4194 zu 4208 von 5453
Name daantje
Stadt oosterhout
Geschlecht Frau
Datum 06-02-2012 um 15:42:24

ja hoor school heeft met moeder overlegd en moeder geeft geen toestemming voor de gegevens....dus doet school dat ook maar niet..school vindt het een moeilijke sitiuatie bla bla bla maar wel luisteren naar een gestoord wijf dat haar kind zijn vader ontneemt...maar oke gaan het dan maar via de rechter afdwingen..we blijven door gaan..hoger beroep verloren.kijken of we nu in casatie kunnen..dit haalt in onze zaak waarschijlijk niets uit.maar ik denk dat we toch maar eens gaan proberen...

oja denis te gek man...eindelijk is het dan zover ben heel blij voor jullie.

Name Willem
Stadt Zaandam
Geschlecht Mann
Datum 05-02-2012 um 14:12:27

inderdaad Jan: en dat, in ons zogenaamde democratische land, met zijn zogenaamde rechten voor het kind, maar waar kinderen uit wrok door een (h)ex hun vader niet meer mogen zien! Kinderen hebben veel verdried dat zij hun vader niet mogen zien, (psychische verwaarlozing) maar ach, zeilbootmeisjes zijn voor de jeugdzorg belangrijker, net als die Mauro.
Ik ga de bolle buikjes van die advocaten niet meer spekken, mijn ex kan de pot op!

Name jan
Stadt alkmaar
Geschlecht Mann
Datum 05-02-2012 um 11:58:05

Wat een beschaving he, dat je als vader naar een stel gedateerde toga idioten moet om je eigen kind een dagje te mogen zien en dat je daarvoor zo'n beetje een middenklasse auto voor moet sponsoren aan geld.

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 05-02-2012 um 09:18:39

Mooie woorden Sjors uit Heerlen!!!Maar denk je echt dat een dame op haar sterfbed zal overdenken hoe bekrompen ze heeft geleefd?Denk het niet,daar is ze te bekrompen en stom voor.Ook ik moet kinderloos leven,wel losgeld betalen.Mijn troost is:er komt een dag dat ik met betalen stoppen mag!!!Mijn kids zal ik nooit meer zien.Nu heb ik pijn en verdriet.Als ik oud en grijs ben wil ik niet wéér door de mangelmolen.Laat maar zo het is.Mijn huidige vrouw wil de deur openmaken,ik niet.Van mij hoeft het na nu10jaar kinderloos niet meer...

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
Datum 05-02-2012 um 09:12:11

Henk jan uit groningen...nog steeds geen mail gezien....kun je nog eens mailen? Dank je!!!

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 04-02-2012 um 20:16:48

Denis,
Dat is een goed bericht en hoop voor vele andere vaders.
Geniet ervan, het is je gegund,

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 04-02-2012 um 19:11:16

ook maar eens een goed bericht,
ik heb sinds kort contact met mijn dochter in canada via skype .
ook al is het een begin ik heb wel contact .
na lang vechten en in rechtzalen in het gelijk worden gesteld heb ik veel berijkt .
dus voor iedereen er is natuurlijk altijd hoop.

grts denis

Name Sjors
Stadt Heerlen
Geschlecht Mann
Datum 03-02-2012 um 20:49:34

Indien later de kinderen te weten komen, hoe de vader is tegengewerkt, heeft de moeder een groot probleem.
Een vader, die er niet mocht zijn, maar wel losgeld moest betalen.
De kinderen zullen zich afkeren van haar en zeggen: door jouw handelingen moesten wij vaderloos opgroeien.
En DAT kan de dame in kwestie later op haar sterfbed nog eens overdenken......wat voor een troep ze ervan maakte, want niemand heeft het eeuwige leven.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
Datum 03-02-2012 um 17:19:28

Beste mensen,
Ik weet uit het verleden dat zoals hieronder is geschreven emotioneel heel moeilijk is, om het te accepteren en terecht.
Dat de wet bewust aan geestelijke kindermishandeling doet, ja, dat is allang bekent.
Dat er een moment komt, ongeacht wanneer,dat de (kinderen)het gaan waarderen als je moeite gedaan hebt om toch er bij betrokken te blijven, ondanks dat er geen contact is (was).
Hoe moeilijk het ook is blijf,proberen contact met ze te zoeken ook al is het eenzijdig.Ook al zouden ze niet op reageren,wel willen maar niet durven.het zal ze toch een stuk geestelijke rust geven dat ze weten dat er een vader is.Internet biedt vele mogelijkheden.
succes ruud

Name EDA
Stadt Brabant
Geschlecht Mann
Datum 03-02-2012 um 15:27:11

@ Toon, Jos:
Jullie emotie is begrijpelijk, maar op zich help je daar de situatie niet mee. Zie het zakelijk. De school MOET je informatie geven, maar reken er op dat als ze dat moeten ze je alleen dat geven wat ook echt moet. Dat zal dan voornamelijk om schoolprestaties gaan en daar heb je niet heel veel aan. Je wilt eigenlijk gewoon bij je kind zijn en er van kunnen houden op momenten dat jij en je kind daar behoefte aan hebben. Zelfs dat is al moeilijk te bereiken. Richt je dan op de momenten die wel mogelijk zijn en realiseer je dat je door (legitiem!!) geëmotioneerd te zijn je kind ook niet echt helpt.
Mijn tip: Zorg dat je er zelf sterk in komt te staan en leer wat de wet voorschrijft en handel daar naar. Maar ga uit de emotie naar je kinderen, de school,je ex. de buren, schoonouders enz... want het al tegen je gebruikt worden. Sla art 377c bw1 er op na en neem dat mee naar school. Overleg, vanuit rust, want op dit punt heb je het recht naast je.

Name Toon
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 03-02-2012 um 10:42:39

Hoe bekrompen ziek en zielig ben je als moeder, als je (om te pesten) de vader van het kind de school geen informatie laat sturen?
Je frustratie botvieren om de school van je kind voor je eigen karretje te spannen middels emotionele manipulatie.

Tja, dat getreiter komt het kind eens toch wel te weten! ik mocht geen vader hebben, maar ma loog er maar op los en belazererde de kluit!!

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
Datum 03-02-2012 um 03:39:01

hoi jos uit veendam,

tja de school is in overtreding ,deze moeten conform de wet 377c jou de zelfde informatie geven als de verzorgende ouder.
gevoels matig heb je gelijk je hebt geen rechten maar alleen plichten (gevoelsmatig dan)
rechten heb je wel maar worden niet nagekomen en dat kan in nederland ook nog ongestraft.
alsje je alimentatie niet betaald sturen ze lbio opjedaken het wordt wel geregeld , maar komen ze informatie verplichting of bezoekersregelingen niet na dan kan je geen enkel bureau omhulp vragen.
eigenlijk erg krom maar helaas realiteit.

vraag de school onder verwijzing naar art 377c om de informatie zijmoeten jou dat verstrekken .

grts en succes denis

Name Toon
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
Datum 02-02-2012 um 19:56:38

Jos: overtreding van artikel 377c, school lapt informatieverstrekking aan de vader onder dwang van de moeder aan de laars.
Neem contact op met de onderwijsinspectie, de school is zwaar in overtreding.
Bewaar alle brieven voor later, om aan je kinderen te tonen, sterkte!

Name jos
Stadt veendam
Geschlecht Mann
Datum 02-02-2012 um 19:45:25

Ben gescheiden vader heb 2 kinderen van 17 en 15 heb al jaren geen contact met ze mag niet van mama wat ik ook doe. 1 kind zit in de eind examen klas wil graag op de hoogte blijven van de resultaten maar de mentor wil me niks vertellen mijn dochter wil dat niet hebben zeggen ze.
Heb contact met schoolmanager genomen en die vroeg mij of ik ook rechten heb, heb gezegd dat ik vaderlijke ouderschap heb nu moet ik volgende scheidingsconvenant meenemen naar school dan mogen ze me wel gegevens geven. ben je als man alleen nog op de wereld om partner en kinderalimentatie te betalen. hebben wij onze doodvonnis getekend.

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
Datum 01-02-2012 um 11:47:31

man in de goot

mai je vanavond

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende