Zurück zu Stichting Dwaze Vaders Nachricht hinterlassen
Nachrichte 4131 zu 4145 von 5390
Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 26-12-2011 um 21:20:42

ik wens alle vaders en moeders die hun kinderen niet te zien krijgen met de kerst en oud op nieuw veel goeds voor het nieuwe jaar en dat er eindelijk maar eens verandering in komt ..
ik zal ook in het nieuwe jaar adviesen geven en steunen waar ik kan ..
grts denis

Name St. Dwaze Vaders
Stadt Bodegraven
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 25-12-2011 um 10:43:39

Velen van ons missen met Kerst en Oud en Nieuw de kinderen. De 1 een maand de ander al 25 jaar. Desondanks wenst de stichting u prettige Kerstdagen en voor volgend jaar een goed 2012. Het belangrijkste is gezond te blijven op dat u er bent als de kinderen u nodig hebben.

We zijn er ook volgend jaar weer voor U en uw kinderen.

Name Sjakie
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 23-12-2011 um 23:34:58

Ach ja, ieder nadeel heb zn voordeel, tuurlijk mis in mijn kids.
Maar ik ga hier in Amsterdam gezellig met wat vrienden op stap.
Ik moet er niet aan denken dat ik met die bolle volgevreten chacherijnige ex van mij in 1 hok de kerst moet doorbrengen! met haar rare pukkelkont en opvliegers! Die tijd hebben we gehad, mwhahaha! toedeledokie! gewoon altijd blijven lache

fijne kerstdagen allemaal!!!!, beter een eenzame kerst dan kerst vieren met een heks

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 23-12-2011 um 11:33:59

Ik denk dat die wichten ook op straat alles aan elkaar liegen.Vader dit en vader dat...en zo is een man die men niet kent en nooit ziet de kwaaie peer.Ach,ik tel maar gewoon af...er is weer een jaar gevangenisstraf voorbij over een paar dagen.Nog een jaar of vijf en dan is de oudste18.En dan kan ik met het kind overleggen!Tja,hoe je het ook wend of keert:voor alle slachtoffers geldt:er komt een dag,dat je met betalen stoppen mag!!!En als je je kids dan ziet,dan is dat meegenomen.Een pappa wordt je nooit meer,maybe goede vrienden wel!!!

Name Rudolf
Stadt Antartica
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 22-12-2011 um 17:03:38

Raymond, dregelijke trutten worden in de buurt vaak door allen genegeerd, zo van: kijk, daar loopt die vervelende trut van wie het kind de vader niet mag zien, en die er schijt aan heeft dat het kind de vader mist: gewoon wegpesten en met de nek aankijken, af en toe een hondedrol in hun brievenbus frotten enz. in heel Nederland!
Keihard aanpakken! DAT ZAL ZE LEREN!

Name Raymond
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-12-2011 um 21:52:45

Helemaal mee eens, eigenlijk zou er na oud en nieuw geen traditionele kerstboomverbranding moeten zijn maar een traditionele omgangbelemmerende-exen verbranding!

Nou ja wishfull thinking zal ik maar zeggen maar dromen mag

Name Rudolf
Stadt Antartica
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-12-2011 um 20:12:24

Hans, dan is het te hopen, dat deze exen, die omgang belemmeren, zich tijdens het kerstdiner verslikken in een kippebotje, of op zijn minst zware buikloop krijgen nadat ze zichzelf hebben zitten volproppen aan tafel, want de ware bedoeling van kerst snappen ze toch niet, terwijl vader een eenzame kerst zonder zijn kinderen moet vieren.

Name Hans
Stadt rotterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 21-12-2011 um 11:03:00

Als je ex de omgang met de kinderen tegen houdt ben je aan haar grillen overgeleverd schakel je een advocaat in gaat dat jou veel geld kosten zonder resultaat want een moeder word altijd serieuser genomen dan de vader Moeders mag ongestraft liegen en haar gang gaan ,kortom dit hier helpt geen mallemoer eraan triest maar o zo waar

Name henk-jan
Stadt groningen
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 20-12-2011 um 12:36:21

Lang leve de rechts-staat Nederland bv laat de politiek zich hier maar eens mee bezig houden zowel voor de moeders als vaders die in deze situatie door de advocatuur letterlijk genaaid worden,deze beroeps groep verdient er bakken geld aan.
maar daar durven ze in politiek Den -Haag hun vingers niet aan branden.(hoezo subsidie voor de advocatuur)een vast gesteld bedrag voor een scheiding afspreken is voor alle partijen beter.
En kan de strijd mocht die er zijn niet over de ruggen van de kinderen worden uitgevochten.

Name ruud
Stadt almelo
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 19-12-2011 um 20:22:13

Beste man,
Ik begrijp je gevoelens zoals ze geuit worden.
Maar ik ben er van overtuigt dat je kinderen, als ze oud genoeg zijn,nieuwsgierig worden, van wie is mijn vader.Dat proces kan niemand tegenhouden.Ik heb dat andersom meegemaakt.
Het gemis is er zal altijd blijven,maar misschien kun je een site maken hierover of laten doen, je weet maar nooit.
Succes

Name Mien
Stadt Dordrecht
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 19-12-2011 um 14:23:23

Man in de goot: sterkte! Die kerst is zo weer voorbij, talloze mensen vieren dat zonder hun kinderen, laat dat een troost zijn.
Eens zullen jouw kinderen weten, hoe jij bent tegengewerkt door je ex, niemand (en dat mens heel zeker niet) kan de tijd stoppen, weer een jaar voorbij, weer een jaar dichterbij je kids, eens kunnen ze zelf contact zoeken, blijf daarin geloven, hoe meer zij de kinderen opjut tegen jou, hoe nieuwsgieriger zij hen maakt jou te zoeken, of haar kwaadsprekerij wel klopt, en dan is zij de klos....

Name man
Stadt in de goot
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 19-12-2011 um 08:23:54

Nog een paar dagen en dan is het de tiende kerst alleen....dat zoiets kan in een "beschaafd" land!!!Ook al heb ik een blanco strafblad en "gezamenlijk gezag"(doe mij maar een stuk pleepapier want daar kan ik wat mee!!)mijn kids zie ik niet...Ik schaam me dat ik nederlander ben!!!
Weer een jaar voorbij maar met een kleine schrale troost:dichterbij komt de dag dat ik met betalen stoppen mag.....kinderen heb ik dankzij mijn ex nooit gehad,wel gemaakt....

Name Nancy
Stadt Amstelveen
Geschlecht Frau
E-mail
Datum 18-12-2011 um 14:54:29

Denis: laat een vriend die goed is in de Engelse taal, een aangetekende brief sturen naar: childcare organisation Canada; argument: verwaarlozing kind, ongezond psycho-sociaal klimaat, vader-kinderen contact belemmering.
Deze kinderen verdienen het gehoord te worden, daarna kunnen instanties gaan ingrijpen, succes!, Nancy.

Name denis
Stadt helmond
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 17-12-2011 um 13:11:28

nou ja het licht was van korte duur denk ik .
van de 5 afgesproken bezoeken in de rechtbank heeft ze er maar 2 door laten gaan en dan ook nog korter in tijd .
goed zal zeker niet netjes staan in de rechtbank en benadrukt alleen nog maar eens dat gezag wordt misbruikt en dat het gezag minimaal gezamelijk moet blijven en of afgenomen zou moeten worden .
de bezoeken die ik heb gehad zijn goed geweest en dat wijzen de rapporten weer uit en dus weer geen excusses om onbegeleid bezoek niet door te laten gaan.
daarbij woont zein een buurt waar het echt slecht is, ik voel me veiliger om om 12 uur snachts metgeld in mijn hand dooramsterdam belmermeer te lopen .
google maar eens op east hasting vancouver dan zie je wat ik bedoel. daar zit mijn dochter in de buurt op school en wonen ze een straat verder op ..

nou afwachten maar weer op de zaak op 17 januari.

grts denis (inmiddels terug van vancouver)

Name Koos
Stadt Amsterdam
Geschlecht Mann
E-mail
Datum 03-12-2011 um 11:02:27

Denis: je ex lijkt Pinokkio wel! hoe mee ze gaat liegen, hoe langer haar neus gaat worden.
Een troost: de waarheid komt altijd boven.
Succes met je strijd kerel.

Vorige mißbrauch - disclaimer - helpdesk - © write2me Folgende