Terug naar Stichting Dwaze Vaders Bericht schrijven
Bericht 2854 t/m 2873 van 5353
Naam Jan
Woonplaats Amsterdam
Datum 07-06-2009 01:27:13

Enkele vraagen die ik aan al die moeders zou willen stellen:
1:Wat heeft jouw kind jou misdaan, dat het kind zijn vader niet meer mag zien?
2: beseffen deze moeders dat zij ook hun kind kwetsen en tevens emotioneel voorgoed beschadigen waardoor kinderen psychisch in de knoop komen met zichzelf?
3:hoe bekrompen kan een mens zijn haar of zijn wraak en frustratie via het kind bot te vieren op die ex, ogeacht hoe jij over die ex denkt?
4: hoe lang laat de regering nog toe dat ook kinderen machteloos staan om hun gemis om hun vader, en daaronder lijden? ee

conclusie: een kind een ouder onthouden is regelrechte psychische kindermishandeling!!!
en dat onmenselijke leed moet strafbaar worden.

Naam Jan
Woonplaats Amsterdam
Datum 06-06-2009 18:01:02

Beste p uit Gelderland: schakel het A.M.K. in en breng de school op de hoogte van benarde situatie van het kind, deze moeder zou uit de ouderlijke macht ontheven moeten worden, permanent! Vraag ook advies aan je huisarts, en laat hem de brief van het kind zien. Een kind de vader of moeder ontzeggen is tegen de rechten van het kind en een kind psychisch beschadigen, heel veel sterkte.

Naam P
Woonplaats Gelderland
Datum 06-06-2009 17:26:20

Helaas,bij ons gaat het weer naar de rechtbank.

De mediation is mislukt.
Ze weigert gewoon om mee te werken.
Mijn vriend kreeg van z'n ex een brief van z'n 10 jarige dochter.
Niet te geloven wat daar allemaal in stond.
Geen kind van 10 schrijft zulke brieven.

Mijn vriend werd compleet de grond weer ingetrapt.

Z'n ex weigert elk voorstel tot volledige hervatting.
Ze blijft maar frustreren,en weigert de omgang positief te benaderen.
En te praten en oefenen thuis met de kids weigert ze ook.

Mediation heeft compleet geen zin meer.
Ze heeft het over alles behalve over de omgang.
Echt het gaat maar door,alleen maar negatief en niks positief benaderen of zien.

Wordt zo moe van haar.

Dus de mediation is gestopt en het gaat terug naar de rechtbank waar ze de vorige keer zo op de donder heeft gehad.
Ik snap echt niet,waarom ze het weer zo ver laat komen.
Wie denkt ze wel dat ze is,om de kinderen bij de vader weg te houden.

Hopeloos is ze.

Naam ruud
Woonplaats almelo
Datum 29-05-2009 20:47:26

hans,
ook als de moeder dat allemaal zou doen wat je schrijft is dat ook dossier opbouw voor jou.
als je ergens heen zou gaan om je kind te zien of (spontaan) tegen komen van school naar huis bv zorg er dan voor dat je er een getuige bij hebt niet elke x de zelfde maar roelerend.Ook de familie die ze evt lastig valt aangifte laten doen, zo ontstaat er een duidelijk beeld (misschien een bevesteging) die kant van haar.Is het strafbaar in nederland dat jij van je zoon houd of hem graag wilt zien.Misschien een idee om het totale plaatje eens te laten doorlichten door een onafhankelijke advocaat aangesloten bij de dwazwe vaders, wie weet?
Zou een rechter het jou kwalijk nemen dat jij je zoon wilt zien en van hem houd?
Ik heb zelf geen ervaring met internet zoals jij vraagt misschien andere mensen die dit lezen of om samen iets te ondernemen op dit terrein.gr
ruud

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 29-05-2009 16:55:56

Tip aan alle vaders:
SCHRIJF JE IN MET PERSOONLIJKE GEGEVENS (ADRES ETC.), INCLUSIEF GEBOORTEGEGEVENS KIND BIJ HET FIOM, LANDELIJK REGISTRATIEBURO MET DATABANK.
DAN KAN HET KIND OP ZIJN OF HAAR TWAALFDE JOU ALS VADER GEMAKKELIJKER OPSPOREN, EN NIEMAND KAN DAT STOPPEN.

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 29-05-2009 16:51:53

Beste Ruud, naar sportclub van mijn kind gaan durf ik niet, ik weet geneens of hij sport en bij welke club of waar, ik ontvang al 2 jaar niets meer van het kind. De moeder zou dan meteen enorm over de rooie gaan en allerlei gruwelijke (valse) beschuldigingen uiten en politie inschakelen, en uit rancune mijn familie gaan stalken, want zo is zij. Mocht het kind bij openbare sportwedstrijd zijn of openbaar sporteerein is dat wat anders. Maar toch vind ik het een goede tip van jou. Dat kind zal vanzelf zijn vleugels uitslaan en op den duur zelf in staat zijn met openbaar vervoer mij te zoeken, al is dat op de markt, popfestival, museum, jongerencentrum,of waar dan ook. Zijn er verhalen bekend van kinderen die pa via internet vonden Ruud?

Naam ruud
Woonplaats almelo
Datum 28-05-2009 22:01:31

hans taz van bepaalde site zoals door jou omschreven is mij dat niet bekend maar misschien wel bij anderen.
Hans zit je zoon op een sportclub, zo ja ga daar eens kijken om hem te zien.Zorg er dan wel voor dat je iets later komt en wat eerder weg gaat om moeilijkheden te voorkomen.
gr
ruud

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 28-05-2009 20:44:59

Regelmaatig google ik op de naam van mijn kind op internet, kan mijn kind (nog) nergens vinden, ook niet op wieowie.nl, schoolbank.nl, hyves, enz,

VRAAG: zijn er vaders die via internet contact wisten te leggen met hun kind? dat het kind zelf gaat mailen met pa kan zij immers niewt stoppen! tip: doe dat altijd via hotmailadres anders kan ex jouw officiele mailadres gaan misbruiken (uit rancune virussen sturen, spam, en andere treitervormen).

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 28-05-2009 20:39:04

Ruud, bedankt voor advies, tip voor alle vaders; blijf uit de buurt van schhol en his van je ex en kind, de ex kan politie inschakelen en zich emotioneel aan gaan stellen, gevolg: aanklacht inzake erfvredebreuk, verstoring openbare orde en boze bekrompen schoolhoofden die toch niet snappen wat het is je kind nooit meer te zien en gedonder met amk, etc. Daarna kan de ex in het vuistje lachen, die willen alleen maar treiteren en de vader pijn doen door hem het kind te onthouden.Troost voor alle vaders: niemand kan de tijd stoppen. Ruud, zijn er hyves-sites en websites waarop kinderen zelf hun vader kunnen zoeken? (kids zij zeer handig met games, sms, computers etc.)dat laatste kunnen exen nooit stoppen, vooral als kind gaat puberen.

Naam ruud
Woonplaats almelo
Datum 28-05-2009 15:38:49

Hans je vraagt, (wat bedoel je met kortere weg?
hans(kan dat ieder moment gebeuren, daarover mag ik niets vermelden)dat zijn jou eigen woorden op 27-05-2009 om 17:05:37
vandaar mij reacie.
Je situatie is mij duidelijk maar ook in dit geval hou je rustig en blijf daar weg.Anders zou je het onderzoek in jou nadeel kunnen beinvloeden.Jou tijd komt wel hoe verschrikkelijk het op dit moment ook is daar kun je nu niks aan veranderen.
gr
ruud

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 28-05-2009 00:54:09

Ruud: talloze malen verzocht ik de school of ik op gesprek mocht komen, ze gingen daar niet op in en wilden mij niet eens een kopie van het rapport sturen, onderwijsinspectie stelde mij in het gelijk, ik heb zelfs politie om hulp gevraagd, wat bedoel je met kortere weg? als ik voor de deur van het kind mij zou vertonen zou ze politie bellen en hysterisch gaan doen, gevolg voor mij: aanklacht erfvredebreuk, mijn vertrouwen in haar is voorgoed kapot, ontheffen uit ouderlijke macht dat mens! dan pas kan ik erkennen (weet van derden dat er een onderzoek loopt, d.m.v. vertrouwensartsen die kind gaan onderzoeken, dan is zij de klos, en kunnen kind en ik eindelijk weer samen zijn).

Naam ruud
Woonplaats almelo
Datum 27-05-2009 21:43:21

hans,
de ervaring die jij met je ex hebt is duidelijk.Ze werkt aan alle kanten tegen. hans in jou schrijven van 25-05-2009 om 23:00:45 was mij dat al duidelijk vandaar mijn advies om het officieel te doen.
Je hebt aangegeven wat er nu te wachten staat misschien is dat dan wel een betere (kortere)weg als jij zo lang kunt (moet wachten).Wat is tzt als antwoordt naar jou van de instanties?zijn ze daar duidelijk in?
gr
ruud

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 27-05-2009 20:55:00

Ruud, bedankt voor je begrip. Een maatschappelijk werker raadde mij onlans aan te gaan erkennen, echter door gebeurtenissen uit het verleden heb ik toteel geen vertrouwen in bezoekregeling, we hadden ergens afgesproken bij een groot pretpark om daar samen met mijn zoon er een fijne dag van te maken, ze kwamen niet opdagen.....in de avond kreeg ik telefoontje dat het kind ziek was...ta, en daarna wederom dreigementen via brief en sms, in een dergelijke afstand sta je machteloos.

Naam ruud
Woonplaats almelo
Datum 27-05-2009 18:34:14

Hans, een schuld gevoel aanpraten, nee dat doe ik nooit alleen ik probeer wel inzichten aan te rijken voor het geval dat.
Jou verhaal vandaag geeft veel meer inzichten dan waar ik op gereageerd heb.ik begrijp je situatie nu veel beter en hoop voor jou en je zoon dat er snel betere tijden aankomen.
Gr
Ruud

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 27-05-2009 17:05:37

Ruud, zodra ex ontheven is uit ouderlijke macht zal ik zoon erkennen, meerdere instanties zullen mij dat t.z.t. laten weten, gezien haar prive omstandigheden kan dat ieder moment gebeuren, daarover mag ik niets vermelden, de tijd heb ik in ieder geval aan mijn kant. Ik zal geduld moeten hebben, dat is mijn enige redding, advocaten kan ik niet betalen, die kletsen mooi mee, maar als de bezoekregeling door haar wangedrag foutloopt laat iedereen de vader barsten, daar zijn vele verhalen van bekend, dat was laatst op t.v. bij 1-vandaag.

Naam ruud
Woonplaats almelo
Datum 26-05-2009 20:20:55

hans, ik begrijp je reactie maar juridisch heb jij niks, als jij iets wil zul je toch moeten zorgen voor een wettelijke omgangsregeling.Dat er dan nog genoeg moeilijkheden komen klopt maar dan heb je recht van spreken nu niks.Ook in het belang van het kind naar de toekomst toe is het zeer zeker van belang dat je voor hem vecht. qua verwerkings proces voor je zoon, hij kan het jou later zelfs gaan verwijten dat je niks voor hem hebt gedaan en dat wil jij toch ook niet?
Gezien eerdere rechtelijke uitspraken in die richting qua onthouding zoals jij schreef misschien een idee, gezien de waarde van die uitspraken om dat eerst eens met je advocaat te bespreken.Heb je geen goed gevoel bij je advocaat neem dan in overleg met mensen van deze site wel de juiste.Als je daarnaast ook nog een goeie begrip volle rechter hebt kan het snel gaan.Hans, ik probeer jou aan het nadenken te zetten, het is jou keus maar je kind mist JOU ook jij bent in staat om dat te veranderen en je zoon niet.
gr ruud

Naam Hans
Woonplaats Den Helder
Datum 25-05-2009 23:00:45

Ruud: ook al heb je via de rechtbank een omgangsregeling, in de praktijk gaat dat vaak fout, je staat aan de deur om op afgesproken tijd je kind te zien, zijn ze niet thuis of: het kind mag niet meekomen want het is ziek (zogenaamd, om te treiteren). Zonder medewerking van je ex heb je totaal niets aan omgangsregeling, advocaten kletsen met je mee, maar denken alleen aan hun eigen centen.

Naam Peter
Woonplaats Rotterdam
Datum 25-05-2009 21:43:11

Hallo Ruud, heb geen omgangregeling en kind is niet erkend, heb wel dna test en kind en ik hadden 7 jaar vader-zoonband. Meerdere malen bedroog moeder in kwestie mij inzake zogenaamd bezoek met kind aan mij (kwam niet opdagen en was onbereikbaar etc, borderline, psychische problemen, schulden, etc..) dus met een dergelijk persoon zijn geen omgangsregelingen te maken, zolang zij (nog) ouderlijke macht heeft is met haar niets te regeling, ze stalkte en bedreigde mij 8 jaar lang, politie is op de hoogte.

Naam ruud
Woonplaats almelo
Datum 25-05-2009 17:00:48

dag peter, je schrijft dat jij je kind niet meer ziet maar heb jij een omgangsregeling van de rechtbank?

Naam Peter
Woonplaats Rotterdam
Datum 24-05-2009 11:07:18

Kinderen zijn zeer handig met computers, games, etc.
Is het mogelijk een speciale site te maken, waarbij het kind zelf zijn naam intypt,via google, en automatisch het adres van zijn vader ziet, of mobiele nummer of hotmailadres? Kinderen gaan immers hun vader altijd zoeken!, de anti-vaderwetgeving kan dat NOOIT stopen. Ontneem treitermoeders hun machtsmisbruik en geef kinderen de mogelijkheid hun pa ZELF te zoeken, ik zie of hoor mijn kind al 3 jaar niet meer, hij is 10 jaar, wie kan mij advies geven?, kan iemand een dergelijke zoeksite voor kinderen maken? niemand kan of mag immers een kind het recht ontnemen om met zijn pa op zondagmiddag ergens een patatje te eten, wie kan mij advies geven?

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende