Terug naar Stichting Dwaze Vaders Bericht schrijven
Bericht 5254 t/m 5273 van 5353
Naam belang in het kind
Woonplaats thuis
Datum 20-08-2015 11:59:19

Waar rook is ..is vuur... vindt het erg dat de goeie vaders onder de rotte appels... Maar ik lees nergens in het belang van het kind.Wat wil het kind zelf... Hoor en zie vooral negatieve dingen Hoe de andere partij slecht is... En vooral hoe de andere de andere uithaalt... En ook onderuit haalt. Het ligt echt per situatie anders...En ja ene keer ben ik de goeie partij en bij andere ben ik de slechte partij... zodra iemand zegt oprotten en ik zie je in de recht bank.... Dan heb ik ook een grens bereikt. ...

Naam Arnoud Michel Kap...
Woonplaats NIJ bEETS
Datum 14-08-2015 00:24:50

al sinds 14 november 2001 een geen contact meer met ons dochter Nicky. Inmiddels is ze dus geen 5,5 meer enkel nog wel ver weg van wat die andere waarheid zou kunnen zijn@

Naam Rob
Woonplaats Amsterdam
Datum 11-08-2015 21:12:59

Ik ben het met jonge vader eens, kunnen we niet iets samen opzetten om druk te zetten op de politiek? Helaas moet ik er ook aan geloven. Ex beweert dat ze bang voor me is. Alles gaat nu via haar advocaat en haar vader. Echt ongelofelijk dat dit kan. Heb alles op een normale manier proberen op te lossen. Er kwam een mediator langs om mijn verhaal op te nemen. De partijdigheid was gewoon zo hard te horen, blijkbaar is ze al gehersenspoeld door mijn ex.

Naam rebel
Woonplaats Appelscha
Datum 11-08-2015 20:13:25

Jonge vader: namen van arrogante schoolhoofden, jeugdzorgmedewerkers en alle betrokkenen, die het prima vinden dat ma kind wil gijzelen en weg wil houden van pa, openbaar maken, via pers en social media.

Naam M
Woonplaats D-H
Datum 09-08-2015 22:04:47

Het is hier in Nederland zo, dat alles is geregeld in het belang van de moeder.
De moeder heeft het kind inclusief haar eigen familie.
De vader en zijn familie worden door de ex buitenspel gezet met valse info en naar mijn mening ontvoerd zij het kind en niet de vader.
Moeders schermen vaak met ontvoering maar dat is in eigen belang.
Het verstoren van een bloedband zouden ze strafbaar moeten stellen.
En de Overheid maar mooie folders maken met de rechten die vaders hebben.
Rechters,advocaten, jeugdzorg en scholen worden door ex gemanipuleerd en hebben wat mij betreft boter op hun hoofd of willen dit niet zien.
Zij gaan waarschijnlijk af op eenzijdige verhalen die de moeder rond bazuint.
Kortom als ader trek je altijd aan het kortste eind.

De moeder is nl heilig verklaart in dit land.
Zij kunnen de hele boel saboteren en traineren zonder dat er in gegrepen word.
Ik vind het dan ook niet gek dat sommige vaders kompleet doordraaien.
Maar goed ze krijgen alles voorelkaar

Naam jonge vader
Woonplaats Tilburg
Datum 08-08-2015 12:36:06

Je leest al die verhalen, en dan vraag ik mij serieus af. Wanneer gaan we er met zijn alle iets tegen doen? Niks tegen stichting dwaze vaders, maar iedereen weet dat deze problemen er zijn, waarom geen front beginnen, samen sta je veel sterker...

Naam Knorretjeknor
Woonplaats Nederland
Datum 24-07-2015 10:35:13

hiep hoi, mijn ex, die me jarenlang tegenwerkte mijn zoon te zien, gemene sms berichten stuurde als: ik ga je zoon vertellen dat je een slechterik bent, mensen voorloog, enz, is EINDELIJK getrouwd.
Ziezo, nu kan ze wederom baantje bij gemeentehuis zoeken en de kas leegjatten en gratis koffie op het politieburo krijgen nadien, met een gebakje erbij natuurlijk.....
Tja.....hoogmoed komt voor de val, voor je het weet ligt de tent (trouwjurk) van de bolle oplichtster bij de kringloopwinkel, mwhahaha.

Naam ookpa
Woonplaats Rotterdam
Datum 22-07-2015 18:46:18

Ja dat mogen en doen ze ook. Doordat er geen borging is van een gerechtelijke uitspraak voor de niet zorgende ouder hebben mijn kinderen al 8 jaar geen vader en heb ik mijn kinderen al 8 jaar niet meer gezien, dat was makkelijker voor de moeder om een frisse start te maken zonder met afspraken rekening te moeten houden omtrent de omgangsregeling, in het grootste kindsbelang! Er is zo te lezen nog niet veel verandert.

Naam Oma Tobben
Woonplaats Nederland
Datum 03-07-2015 10:06:36

Rob, ik ben het helemaal met je eens, de site is gebruiks-onvriendelijk. Maar de webmaster is erg behulpzaam, stuur hem even een berichtje als je in wilt loggen.
Verder vind ik dat de uitgebreide discussies op het 'gastenboek' hier helemaal niet thuishoren. Zet ze op het forum!

Naam Rob
Woonplaats Zuidholland
Datum 01-07-2015 23:59:19

Ik snap nu waarom er maar zo weinig bezoekers op het forum zijn. Ik kan mij niet aanmelden omdat ik zogenaamd te veel pogingen heb gemaakt. Dit werd mij na de eerste keer al verteld.

Jammer, had wat vragen en wilde misschien wel doneren. Erg onvriendelijke site voor de gebruiker.

Ik begreep al niet waarom het forum zo rustig was maar nu snap ik het. Aan de behherder, kijk eens of dit te verbeteren is, zou een hoop meer bezoekers trekken. Mvg, Rob.

Naam Pain1967
Woonplaats Pain1967
Datum 22-06-2015 20:28:47

Wat een enorm heftige verhalen...ook ik zit in een dergelijk pakket ben nu 5 jaar verder en nog steeds verloopt alles stroef. Mijn kind en zijn moeder zijn naar België verhuisd zin is Belgische. De afstand maakt het zeer moeilijk maar de moeder werkt al 5 jasr tegen....ook rechtszaken verlopen stroef. Heb gekozen om de rechtszaak te staken omdat het veel geld kost en het lang duurt voordat je serieus genomen wordt door de rechter. Alle registers zijn open getrokken door de moeder tot aan liegen over verlatingsangst van mijn zoon. Wanneer ik hem zie merk je daar niets van....ook is hij dan blij mij te zien. Moeder doet er alles aan de band tussen vader en zoon te verbreken. Triest en verdrietig

Naam henk-jan
Woonplaats groningen
Datum 06-06-2015 20:56:16

Aan biologische vader:

En maar blijven betalen aan deze geld verspillende rechtszaken.
Blijf goed om jezelf denken dit gevecht tegen de Nederlandse staat die deze regels opstelt win je niet.

Naam ook een vader
Woonplaats nederland
Datum 27-05-2015 23:20:30

kindbelang

Hoe het mij is vergaan?

Ik ben er altijd voor mijn kids, op school bij de sport, uitjes van school of sport, trainingen, wedstrijden noem maar op.
Of hun moeder dat wil of niet ik ben er altijd.
De band die ik met mijn kids had, heb ik hierdoor alleen maar sterker gemaakt.
In het bijzijn van mijn kids, verlaag ik me niet tot het niveau van van hun moeder, maar laat ik aan mijn kids zien dat ik daar boven sta, en laat zien dat ik van hen houd.
Ik praat met mijn kids over het gedrag van hun moeder en vertel wat hun moeder met haar gedrag wil bereiken.
Mijn kids en ik worden met de dag sterker, en onze band groeit alleen maar.
Het kost mij heel veel energie en tijd , maar ik weet waarvoor ik het doe.
En dat laatste geeft mij ontzettend veel energie.
NIEMAND VERBIED MIJ, OM, OMGANG TE HEBBEN MET MIJN KIDS, OOK HUN MOEDER NIET.

Naam henk jan
Woonplaats groningen
Datum 20-05-2015 22:41:57

Beste Floris
Heb je een toevoeging van rechtshulp anders vraag ik me af of het loont.
Bij mij is hetzelfde aan de hand co ouderschap twee week bij mij

Mag wel 250 per kind betalen voor 14 dagen bij de ........... en de overheid verzint wel weer wat maar wie betaald de rekening van het proces wat je moet beginnen.
Er is maar een groep die er weer beter van wordt juist de toga mutsen.

Naam Floris
Woonplaats Veghel
Datum 09-05-2015 12:06:57

Volgende week gaat de boel op de rol bij de rechtbank. Alimentatie verlaging volgens de nieuwe regels. Betaal 500 euro en zorg daarnaast 12 dagen in de maand voor de kinderen. Betaal hun kleding fietsen etc. Nu eindelijk kan ik de boel aanvechten mijn advocaat heeft in het verleden de alimentatie vergeten te koppelen aan de omgangsdagen want ze dacht dat ik ze maar om het weekend kreeg. Ik kreeg ze 15 dagen!! hoe kan dat zullen er een boel denken: Ter zitting werd de vraag gesteld is deze man geen goede vader is hij een moordenaar moet ik een onderzoek naar hem instellen? Waarop mijn ex tegen de rechter schreewde : Hij is een keigoede vader maar had een betere vent moeten zijn...oeps foutje van haar kant.
Uitspraak zal ik posten.

Naam Vadervan3
Woonplaats Rechtstaat
Datum 07-05-2015 08:02:20

Een ieder die gaat scheiden moet zich terdege realiseren dat je je, als vader/niet zorgende ouder, in een volstrekt surrealistisch wereld gaat begeven waar geen enkel recht voor jou geborgd is. Als alles normaal is en gaat heb je geen idee dat dit mogelijk is in Nederland, je kinderen komen en gaan en maken er het beste van ondanks de scheiding. Als zorgende ouder tegen gaat werken en je uit beeld wilt ben je aan de goden overgeleverd en kan je gaan procederen om je kinderen te mogen zien, vaak zonder resultaat.

Bedenk dus goed tijdens of na je scheiding, je bent kansloos en het hangt af van je vermogen of onvermogen of je ze nog gaat zien. De doorsnee aliplichtige vader kan meestal fluiten naar zijn kinderen omdat de moeder dit zo, zonder grondige reden, beslist.

Naam realist
Woonplaats almelo
Datum 06-05-2015 16:35:17

Rinus,
Als je er weer heen gaat neem een getuige mee.
Je kunt melding maken bij de politie,misschien ook nog wel van die vorige keren.
Desnoods neem je het gesprek op,zowel aan de deur als telefonisch.
Doe zelf ook aan dossier opbouw.
Dan zou ik het eens overleggen met een advocaat.

Naam rinus
Woonplaats H.doorn
Datum 04-05-2015 13:07:29

foutje van mij zoontje is 5 jaar

Naam rinus
Woonplaats H.doorn
Datum 04-05-2015 12:38:22

hoi heb een zoontje van 2 hij woont bij mijn ex zijn nu 4 jaar uit elkaar 2x rechtszaak gehad.
Inmiddels weer 3 jaar geleden iedere keer maakt ze gebruik van mijn zoontje tegen mij 2 keer op willen halen van uit heerenveen woon zelf in hellendoorn kom je daar krijg je hem niet mee nu wil zij dat ik een tv koop voor op zijn slaap kamer zo niet hoef ik hem niet optehalen en dat kind zegt het ook tegen mij aan de telefoon dat bedenkt een kind van 5 niet zelf toch tis niet normaal toch?

Naam Kindbelang
Woonplaats Nederland
Datum 29-04-2015 21:05:11

Ook een vader en anderen,

Begrijp me aub niet verkeerd. Uiteraard probeer je op de meest goede manier om deel te blijven uitmaken van het leven van je kinderen. Alleen als het je onmogelijk wordt gemaakt. Voor de rechtbank worden leugens verteld. Mensen die er van af weten en iets kunnen doen, kijken de andere kant op. Verschillende zaken uitgezocht om een ingang te vinden. Uitspraken van de rechtbank doorzocht en als ik dan lees dat de moeder de omgang blijft frustreren en de rechtbank in het belang voor de kinderen toch voor de moeder kiest al staan ze niet achter het gedrag van de moeder, wat voor nut heeft het dan nog? Iemand van de kinderbescherming heeft mij verteld als een moeder niet wilt dan wilt ze niet en ik denk dat ze daarin gelijk heeft. Natuurlijk geef je je kinderen niet op maar wacht je tot dat ze zelfstandig genoeg zijn om zelf te komen.

Ook een goede vader, ik hoor graag van je hoe het bij jou is vergaan. Wie weet is het een opsteker voor ons allemaal

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende